2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydınnn hepimizeee güzel bir gün dilerim, izmirde rüzgar var yinede evde durasımm yokkkk şimdiden canım sıkıldı evdeee neysee ;

kahvaltım:
3 kasık lor peynirine karışık yeşillik,domates ,acı sivri biber, bir tık zeytin yağını fazla dökmüşümm çok rahatsız oldum ama yinede favori kahvaltım

ılgın ıcın tsk ederım duygucugum. haklısın valla. saglık konusunda usengec degılımdır bılırsın gıder ılgılenırım ama ıkı aydır şaftım kaydı bu konuda. dıger kontrollerımı bıle yaptıramadım ama esımle de konustum ekım ayında genel bır check up herseyı yaptıralım dedım sperm testlerı vs de ekleyelım dedım, kılo verdıkce hamıle kalma olasılıgım daha yukselebılır ayrıca bu seker hapının da yumurtalıklara olumlu etkısı var dıye duydum doktordan degıl de kullanan bırkac kısıden. eger oyle bırsey varsa, onu da dusunerek gelecek sene hamılelık olabılır dusuncesı ıle hazırlıklı olalım dedım.

persembe gunu gıtmeyı dusunuyorum bu sac ıcın, gogus agrılarım azaldı ama ona da baktırmak da fayda var. hormon tahlıllerım kaldı gelecek aya. regl olunca artık. kılo veremedıgım hatta aldıgım ıcın endokrınonoljı uzmanına da gıtmeye cekınıyorum gelecek ay mı gıtsem acaba ona bılemedım.

smear testini, yaptırdım ben de kışın. ozaman tüpler acık mı dıye bakmıslar ve bır operasyon da gecırmıstım kucuk. sukur o acıdan sıkıntı yok bakalım sımdılık.

yaz planlarından bahsettık dugunler, tatıller falan. ben de hazıran sonunda kardesımın mezunıyetıne gıdecegım ınsaallah maddı manevu anlamda cocugum gıbı oldugu ıcın cok gururluyum sonunda mezun oluyor hem de bır daha bogazıcı unıversıtesınden bır mezunıyet gormek nasıp olmaz dıyorum oyuzden ne yapıp ne edıp gıdecegım ıns. sen yazın neler yapacaksın ? ev nezaman teslım edılecek ? ekım gıbı ben de ev arastırmaları yapalım dıyorum ınsaallah bır odeme, aılelere vs bırsey cıkmazsa ev ıcın gırısıme baslayabılırız artık kışa dogru. sukur bıtıyor her ıkı tarafın da odemelerı.

kuzeye dun ıyı dedın, kontrol bılmıyordum yenı okudum, ne dedı doktor ? nasıl gectı ?

temızlık olmus gule gule kırlet mıs gıbı otur evınd. evın duzenı yerınde olunca moralın de cok ıyı olmustur bugun.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,6 kg[/td]
[td]67 kg [/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]18 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,4 kg[/td]
[td]105 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]67,5 kg (regl)[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]7,5 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg ( izinli)[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]71,7 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]15,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]3,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]71,3 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]13,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,8 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]-1,8 kg[/td]
[td]7,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

herkese gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr

guzel bır gun dılıyorum hepınıze. yataktan kazınır gıbı uyanıp ıse geldık esımle. kahvaltı yapmadık, fırına talim ettik bakalım.

dun aksam hem tv baktım, yalan dunya ızledım hem evrak hazırladım esımın gelmesını beklerken de uyuyakalmısım oyle. cızelge falan yalan oldu yanı dun aksam. nekadar yorgunsam, hıc ısım degıldır oyle uyuyakalmak. neyse bır baktım esım gelmıs saat 12. tabıkı dırekt uyudum. kızlar cok merak etmıstır cızelge gecıktı dıye dusundum ama valla aksam gıren bıle olmamıs yahuuuuuuuuuu

neyse daha fazla gecıkmemek ıcın, ıse baslamadan sıze yazıyorum.

kılo veren herkesı tebrık edıyorum cemrem harıkasın valla ne dıyım. superrrrrrrrrrrrrrrrrr

genel olarak hastalıklar, ıs yogunlugu vs ıle gectı cogumuzun haftası. ++++ lar olmus. bıraz bogaza dur da demedık o da bır gercek. umarım hepımız ıcın daha ıyı bır hafta olur gelecek hafta.

ben kendıme regl yazmayı unutmusum buarada. gecen hafta regl haftamdı. bu hafta regl olanlar olursa onlar da pazartesı hatırlatsın bunu hep yapalım dıyoruz ama unutuyoruz.

CEMREM ICINNNNNNNNNNNN

Eki Görüntüle 686698 Eki Görüntüle 686700

kızlar size hafif ,zahmetsiz,tatlı krizlerinizi minimum kaloriylee atlatacağınız bir tarif paylaşcam.

1 orta boy dilim ananas
3-4 çilek
elma
armut

bunları küçük küpler halinde doğrayın sadece ananas yumuşak olduğuiçin iri küpler halinde doğrana bilir ve hepsini bir kaba alın içine 2 karanfil tanesi,biraz tarçın,1 paket isteğe göre vanilya (bu yarım paketde olabilir hiç koymaya bilirsinizde ama çok güzel aroma veriyor) neyse üstüne bir kaşım pudra şekeri döküp karıştırıyoruzkarışımı, sonra fırınlar için tasarlanan yağlı kağıtıniçine sarıyoruz güzel ve içine sıvı girmicek bi paket yapıyoruz .isteyen meyva paketini suya temas etmeden yani buharda karamalize olasaya kadar bekletiyoruz ortalama 15dk'da yadayine buharda ama düdüklüde 5 dk pişiriyoruz

slm kızlar merhaba :)
bende diyete baslamıştım ne guzel az az yıyordum ama malesef şu sıralar kendimi fena saldım..yazdığım bı topik vardı ama ordakı arkadaşlarım hep kendını saldı sanırım kı su sıralar o topik cok sessiz :44:
bende aranıza katılayım dedim..tabi boğazımı tutarsam

dün çok rüzgar vardı çıkamadımm maleseff bugün halletmeye çalışcam olmazsa yarınn neysee

bu arada şeker hapı gerçekden hamile kalmaya çok yardımcı iyi değerlendirr filiz, biraz gayretle gerek diyet spor gerek şeker hapınla seneye hamile kalma olasılığın yüksek gibi görünüyor o yüzden kgverme işini biraz daha zorlamaya bak evet biliyorum zor şartların zor yoğunsun ama biraz gayret sonuç güzel çünkü neyseee sen sonuçda neyinne olduğunu biliyorsuniyidüşün

ev konusunu sormuşsun bende gerçekden bilmiyorum gerçekden soğudum zaten oturmucam satcam beni bu kadar delirttiler iyice neysee satıp bir an önce yeni ev aramaya başlıcam

tatil planıma gelirsek temmuz diyordum ama 7 temmuzda oruçlar başlıcak,ağustosda bayram var bayramla birlikde birleştircez eylüle kadar tatildeyiz inşallahh şimdilik böyle

bu tarif benim için mi ayyyyyyyy deniyeyim evde bir ananas yo9k diderken alayım teşekürler duygummmmmmmmmm iyileştiniz dedi enerjiye ihtiyaç varsa yollayım canımmmmmmmmmm

anam dökülmüşüzbu hafta cemrem seni tebrik ediyorummmm ve devamını diliyoruım, berivan senide tebrik ediyorum 200 gr bile olsa verdin sonuçdaa afferim sana,neşlişim biz yine piştiyiz senlee geçen hafta gerçekden saçma bir hafta geçirdim birde regl bekliyorum bugün yarın gelmesi bekleniyor tabi bunlar mazeret değil ama sonuç böyle işte neyse düne bakmak yok yola devam bu haftaazimliyim güçlüyümm başarcam inşallah.

filizcimmmmmmmm canım ne yalan söyliyim zayıflayınca daha bir hoş kız oldum yüz hatlarım belim daha bir kibar oldu ama devammmmmmm
dün krizi zor attım bitteer 66 kalori ile atlattım
cemrem neler ettin ne güzel vermişsin paylaş canımmmmmmmmmmmm
neslicim,duygucum ,pomocum inş bu hafta benden sonra ençok siz verirsiniz

kızlar bu hafta çok istiyordum 1.ci olmak nasip olduuuuuuuuu
çok ama çok mutluyum
herkese teşekkür ederim pomocum böle yaparsan ben her hafta 1.ci olmak isterim ne güzel şeyler bu yüklediklerin yaaa
veremiyenler haftaya sizde beni geçersiniz inşşş

dünkü menümmmmmmmmm
sabah:2 bardak su biri limon lu
2 dilim tam buğday ekmeği ,1 dilim peynir ,biraz salça ile tost yaptım tanında çay
arada :2 kuru erik
öğlen :bamya yemeği,4 çatal bulgur pilavı
ara da sütten yapılmış nescafeve 66 kalorilik çikolata
akşam :en fena kısım 4 çatal erişte makarnası,1 kase ayran çorbası,ayran,saat 9 gb 10 adet patlamış mısr sadece 10 tane :18::18::18:

Duygu, güzel bir tarife benziyor, ellerine sağlık, ama bunu bizim tarif topiğine de yaz, burada kaynamasın:)

Günaydın kızlar, çizelgemiz yayınlanmış, Cemrem tebrik ediyorum canım, süper kilo vermişsin, kalıcı olsun, hep böyle devam etsin, bize de bulaşsın Ben bu hafta gerçekten çok fena cozuttum, yazılacak şeyler değil yani O kadar yemeğe bu kadar almam az bile Bu hafta 66'lı bir rakam görmem lazım, yoksa bana müsade diyeceğim. Gerçi artık yavaş ta olsa verebileceğimi düşünüyorum, buradan çok şey öğrendim. Ekmeği inanılmaz azalttım, patates ve pilavı azalttım, hem de kendimi kasmadan, şimdi o açıdan bakınca çok memnunum.
Bericim sen de kilo vermişsin, tebrik ederim, haftaya daha çok gider inşallah. Menüne baktım, çok fena diye yazmışsın ama ben fena birşey göremedim, kasma kendini bu kadar, hiçbirimiz robot değiliz.
Kızlar, ben de bir süredir menü paylaşmıyorum, açııkçası Duygu ve Pomo da paylaşmadığı için benim de içimden gelmiyor. Zaten artık yaklaşık olarak beslenme düzenimiz belli, kaçamaklar olabiliyor arada ama o da normal, Duygu da ben de normal kilo sınırları içindeyiz. Ben zaten baştan beri az yemek, sıfır kaçamak yapamadım hiç, şimdi de benzer şekilde devam ediyor. Kalıcı ve sağlıklı kilo vermek önemli, ben başlangıca göre kendimi çok zayıf ve sağlıklı hissediyorum İnşallah 50'li rakamları da göreceğim ve en önemlisi en az 1 sene hedeflediğim sabit bir kiloda kalacağım, yoksa kilo vermek zor değil ama almak hiç hiç zor değil.
Burada farklı topiklerde de çok kişi var, hep "çok güzel kilo vermiştim ama geri aldım" muhabbetleri oluyor. Açıkçası bu korkutuyor beni, yani ideal bir kiloya ulaştıktan sonra kilo konusunu artık dert etmek istemiyorum. Birkaç kilo tabi ki oynama olur ama 8-10 kg verip sonra 1 yıl bile olmadan 6-7 kg geri alınıyor, bu çok kötü bir kısır döngü bence. Bu yüzden, az gitsin sağlıklı ve kalıcı gitsin diyorum. Bunu neden yazdım şimdi, böyle örneklere rastladığım için, Karabiber aç kalarak kilo verme sürecini hızlandırmaya çalıştığı için, Beri 10 tane patlamış mısır yiyip bunu çok fena bulduğu için, daha önce de söyledim, hatta burada kaç kere matematiksel hesabını yaptım...
1 kg yağdan kaybetmek için 7000 kalori yakmak gerekiyor, bunun için en sağlıklı yol da biraz alınan kaloriyi azaltmak, biraz da spor yapmak. Ortalama günlük ihtiyacımız 1800 kalori desek (ki daha fazla aslında), günlük 1200 kalorinin altına düşmemek lazım zaten, çünkü sağlıksız, 1200 kalorilik beslensek 600 kalori açığa çıkar, her gün 400 kalori de sporla harcasak haftada 1 kg verebiliriz. Tabi beslenme düzeninde yeterince protein, karbonhidrat ve yağ, ayrıca vitamin ve mineraller ve yeterli düzeyde lif te tüketmemiz lazım. Neyse yine mühendislik yapıp hesap yazdım buraya
Şimdi diyeceksiniz ki bunları biliyorsun da niye bu kadar kg vermiyorsun diye ee haklısınız ama ben yemeği seviyorum Hergün yaklaşık 1400 kalori civarı alıyorum, (geçen hafta bir kaç kere 2000 kaloriyi geçtim), spor her gün yapamıyorum, bu ara haftasonları tenis oynuyorum, (geçen hafta içi de doğru dürüst spor yapamadım), hafta içi de 2-3 kere jogging yapmaya çalışıyorum. Bunu tutturduğumda 800 gr vermiştim zaten, ama kaloriyi fazla alıp, sporu kesince de tartıda +++ gördüm
Bu hafta yine dikkat etmeye çalışacağım ve haftaya 66'lı bir rakam göreceğim, tek engelim alerjim, çok fena durumdayım, belki ilaç kullanmaya başlarım o yüzden.

canımmmm evet çok güzel kilo verdin ince oldun ama 50 li olmayı istiyorsun o zaman da incecik olacaksın zaman sabır gerek hızlı alıp vermek hepimizin başına gelen birsey benim en büyük yanlışım suuuuuuuuu az içiyorum
verecegiz ama gidecek çkkkkkkkkkkkkkk kararlıyım

kız yememişsindir inşallah Berivan o çantayı sende görücem, koluna takıp resim çekip buraya atacaksın ve o çanta bu topiğin kupası olacak

yine çok güzel şeyler paylaşsınn aynen katılıyorumm mühendislik hesabına:)))

benim menü yazmamam geçen hafta saçma bir haftaydı ne yedim bilmiyorum bilee açıkçası bu aralar dengesiz besleniyorummm aslındaa bu mazeret olmazz çok yesemdeaz yesemde yediklerimi görmek adına yazmam lazım oyüzden akşam yazcamm inşallahh..

bu arada tarifi diğer topiğide yazarımm...