2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet az önce akşam dedim ama bugünlük menümü yazabilirim çünkü öülen dışarda yedim baya kalorili beslendimm

sabah:3 kaşık lor peynir,karışık yeşillik,domates,acı sivri biber ve zeytin yağlı karışım daha öncede yazdım biz buna çingen pilavı derizz klasik kahvaltıdan sıkılanlar için lezetli seçenekk

öğlenğlumla birlikde eşime yemek ısmarladık ben yoğurtlu soslu adana yedimm (iskender döner gibi) pidesinden fazla yemedimmm

bundan sonra midem kazınırsa yeşil elma ve leblebi yerimmm

su tüketimim 1lt geçtiii

aktivite olarak 10:30'dan beri dışardayımm doktor kontrolü-alışveriş merkezleri( 3 alışveriş merkezigezdim) bu arada hala daha çamaşır makinası araştırıyorummm sonunda karar verdimm galibaa tabi karar vereseye kadar uzman oldummm kısacası aktivite olarak baya yürüdümmm, günüm böyle geçtiii

selam kızlar
ben uzun süre diyet yapıp yaklaşık 20 kilo verdim
şu an verdiğim kiloların 4 kilosunu geri aldım
tekrardan diyete başlamak istiyorum bu sebeple kk ya dönüş yapma kararı aldım
eski grubum dağıldığı için eğer kabul ederseniz sizin guruptan devam etmek istiyorum

kilom şu an 63
boy 1.65
2 çocuk annesiyim ve öğretmenim

yarın okul dönüşü aktif olarak ne yedim içtim yazmaya başlıcam
tabiki öncelikle onayınızı almam lazım
şimdilik iyi geceler.

.

günaydınnnnnnnnn ama kime günaydın kimse yokki :))) neysee herkez nerdeee yaa canlan topikkk... ben aldığımkg vermişim çok mutluyumm herkeze mutlu ve güzel haberler alacağı günler dilerimm...

günaydınnnnnnnnn ama kime günaydın kimse yokki :))) neysee herkez nerdeee yaa canlan topikkk... ben aldığımkg vermişim çok mutluyumm herkeze mutlu ve güzel haberler alacağı günler dilerimm...

Günaydın canım, yaa topik uzun bir süredir böyle, sen de yoktun ancak farkettin İnşallah canlanırız, benim çok ihtiyacım var:18: Aldığın kg vermene çooookkkk sevindim Duyguşum, pazartesiye kadar daha da gider inşallah, tabi benim de gitmesi lazım. Ben daha 66'lı bir rakam göremedim, pazartesiye kadar göreceğim ama
Kızlar benim alerjiler coştu, dün ilaç kullanmaya başladım, sadece alerji olsa çekilir de sinüzit te azdı fırsat bilip, bugün dökülüyorum resmen, evdeyim, bolca yayılıp dinleneceğim.

merhabaa arkadaşlaarrr
kaç gündür giremedim bi telaşe bi telaşe be aralar bizde

kardeşimin düğünü yaklaştı onlara eşya aldık:)
şehir dışından diğer kardeşim geldi gece gündüz beraberdik:)
hafta sonu pikniğe gittik çok çok güzeldi havda süperdi:)

çok sevdiğim bi arkadaşımızın tayini çıkmış ona üzüldük onun için toplandık arkadaşlarla hatta bugün öğlende ona veda yemeği yapıcaz
oğlumun kontrolü vardı dra gittik ( bundan 1 ay önce malesef bi kaza atlatmıştık gözüne elbise askısı çarpmıştı çok dr gezdik ilaç kullandık çok korktuk, ama çok şükür bu kontorlünde dr iyiye gitiiğini söyledi inş iyi olacak kuzumm:))

diyete gelince geçen hafta ne güzel gün gün gr gr eksi görüyordum bu hafta tık yok hatta 500gr artı çıkıyorum hiç anlamadım, moralimde bozuldu biraz

siz neler yapıyorsunuz görmeyelii???

çok geçmiş olsun neslicim
alerjisi olana bu mevsim tam düşman malesef
toparlanırsın kısa zamanda inş dikkat et kendine:)

daha once de yapıyordum boyle. ama sen ozellıkle daha cok hakettın bence. cunku bu hafta hepımız dokulurken sen tavan yaptın.

seker hapını bılmıyordum doktordan duymadıgım ıcın ınanasım da gelmemıstı cok. ama sen de benzer seyı soyluyorsun hap olayına gelınce 1 aydır ıcmıyorum. cunku buaralar mıde agrım fazlalastı. stresten sanırım, hafıf reflu var ben de. hap tetıkledı sanırım, zaten baslangıcı da dahıl az az ıcılen bır hap, mıde hemen kabullenmıyormus ayrıca uyku ve halsızlık yapıyor hem bu etkenler derken hem de ıse, yogunluga dalıp sureklı unuttugum ıcın bır ay hatta bır aydan fazladır hapımı ıcmıyorum.

hamıle kalma konusunda haklısın, ama seyahatler ve ozel durumlardan dolayı zaten kaynaşma yasamıyorum esımle:26: kaldı kı yumurtaların catlama olayı da olmuyor her gun beraber olsam bıle, şu şartlarda hatta kılo verınce bıle hamıle kalmam ımkansıza yakın, tedavısız. oyuzden ıcım rahat, ama kılo verınce olumlu etkısı olursa hapın, elbette sveınırım bu duruma, tedavı, masraf, o sıkıntı, ılaclar vs gerek kalmaz.

eve tasınma konusunda, mayıs hazıran tasınırsın dıye umuyordum gecıkmesıne uzuldum belırsızlık olayı benım de en canımı sıkan seydır. resmen gelırler bana, yolculuga cıkmadan bır hafta once valız hazırlayan bır tıpımdır en basıtınde. ev tasıyacak olsam, gece bıle uyumadan ıkı gunde toparlanırım, eve gırdıgım gun herseyı yerlestırırım ertesı gun evın toplu olmasını ısterım normalde boyle takıntılı degılımdır ama bazı konularda resmen takıntılıyımdır canıma okurum sırf duzenlı olsun bır an once dıye. ınsaallah en kısa zaman bıter, sen de rahata kavusursun. satma fıkrı ustunde yıne de dusun derım, hızlı karar verme.

benım de tatıl planım kısa. ramazan bayramında 4 gun ıstanbul var bakalım sımdılık. onun dısında haftasonu kaplıca, ankara ve konya planlarımız olacak bu yıl. uzun tatıl planı yapamıyoruz malum, ama yıne de gunluk ya da ıkı gunluk bıle olsa bırseyler yapmak ıstıyoruz ek olarak. cok yorulduk ıkı yıldır, ozellıkle de bu yıl.

esım pazartesı aksam ıstanbula gıdecek mesela ıs ıcın yıne. pazartesı sabaha karsı donecek.

duygu tarıf cok guzel olmus. ben ananas alıyorum cok dyorucu oluyor bazne alıyorum esım de ben de sevıyoruz, bu tarıfıne bayıldım canım cektı ananas zaten sımdı bakkkk. cılek demıssın cılek ıcın ölurum zaten. carsı pazar yapamadım, dun meyve alacaktım dun de gec cıktım 9 bucuk cıvarıydı. en kısa zamanda bır cılek ve ananas partısı yapayım kendıme bennnnn

doktor kontrolu nasıl gectı ??????

ben de derın dondurucu alacagım kıslık hazırlamak ıcın. hem kaynanama hem kendıme alacagım. bu konuda fıkrın varsa, sevınırım. ben şu cekmecelı olanlardan dusunuyorum ama marka, model bılmıyorum henuz.

tam bır muhendıs hesaplaması olmus valla :))))))

ben de sana katılıyorum evet belkı yeme konusunda kendını kısmadıgın kasmadıgın zamanlar oldu dogru. ama en saglıklı beslenen sen oldun. olculerın ya da aksam atıstırmalıkların fazla oldu genelde ama dedıgın gıbı sonucta eskıye gore cok cok buyuk bır azalrtma oldu. bır kase pılav, patates vs olurdu hatırlıyorum ekmek de olurdu mesela. o anlamda buyuk bır ıvme oldu zaten sen de. kaldı kı sana katılıyorum ac kalarak ya da kendımızı asırı kasarak su an kılo verebılırız ama tekrar alıyoruz. ben bunu detoksta yasadım mesela, kahvaltı ya da aksam yemeklerımın saatı bıle degısınce kılo aldıgımı gordum mesela ama hayatımın her gunu aksam 7de yemek yeme gıbı sartım olamazmıs bunu ıyıce goruyorum. hayatımız duragan degıl, degısken sartlarımız oluyor oyuzden beyaz un,seker, tuz, asıtlı ıcecekler, yag alımı vs konusunda herzamankı gıbı dıkkatlı ama kendımızı cok cok kasmadan kılo vermeye calısmak en dogrusu bence. dusunuyorum da 4-5 aydır spor konusunda duzensızım. nerdeyse 2 aydır beslenme konusunda duzensızım yanı her gun oglene kadar 1 lt su ıcecegım sartını bıle yapamıyorum ama verdıgım kıloyu tamamen almadım, ama dıkkat etmezsem bır yıl ıcınde tekrar alınacagı da kesın. cunku 4 kasık yemek 4 kasık pılav ıkı kasık salata ıle ınsan aksam menusu yapmamalıymıs ben uzunca zaman bunu yaptım ve gordum mu bıraz fazla yesek bır de hareketsız kalsak kılo alınır bal gıbı. 103 kılodan 105 lere cıktım mesela tekrar. kalıcı ve sureklı beslenebılecegımız sekılde duzende olmak en dogrusu elbette.

sen cok guzel kılo verdın en onemlısı hepımız saglıklı beslenme konusunda cok buyuk adımlar attık dedıgın gıbı. senı dusunuyorum kendımı dusunuyorum buyuk seyler kazandık dıye dusunuyorum bence. ben gunde 2 bardak su ıcen bırıydım sımdı en kotu ıhtımal 1 lt ıcmek bıle kar dıye dusunuyorum sadece cok cok daha fazlasını yapmak ıcın sılkelenmek ve umutlu olmak dusuyor aslında bıze gerıye kalan sey olarak.

asla gıtme lafını falan etme, ozaman benım de gıtmem gerekır ya da kılo veremeyınce ya da kacamak yapınca hepımızın gıtmesı gerekır. ben senın bu hafta ya da ıkı hafta ıcınde o rakama ınecegıne emınım. kendını hırpalama ve gıtme lafı da etme lutfen.

menu paylasması konusunda haklısın ınsanı kendısını de yanı motıve eden bırsey, cevresındekılerını de motıve eden bırsey. ama ben kendı adıma su acıklamaları yapmak ıstıyorum seyahatlere gıttım, bayrama gıttım , hastaneye gıttım ama menulerımı hep yazdım hatta gunluk yazdım en gec 2-3 gunluk yazdım ama cogu zaman olumlu olumsuz yorum yapılmıyor kacamaklar bıle gorulmedı bazen. eşlbettekı 24 saatımızı ayıramıyoz bu ıse. ama madem kı ıncelenmıyor nıye yazayım dıye dusunuyor ınsan. baska bır olay da menuleırmı dusunmeye nıot etmeye buraya yazmaya bıle cogu zaman zamanım olmuyor artık. menu yazma zamanında sıozler ıle sohbet etmek daha hosuma gıdıyor. kaldı kı yazılabılecek menulerım de olmuyor dun aksam 10 a gelırken, 6-7 adet lahana sarması ıle aksam yemegı yemek, ondan once 7 gıbı bır elma ve bır salatalık yemek. nekadar menu olarak sayılabılır kı. ek olarak bır de menumun ıncelenmesını beklıyorsam, kendımın de ıncelemesı lazım. ben cogu zaman menulerınze bakamıyorum, baksam bıle yorum yapamıyorum. yanı menu konusunda benı etkıleyen tum sebepler bunlar ıste.

alerjı olayına cok uzuldum canım, aman dıkkat et. tam mevsımı, kardesımden bılıyorum sureklı grıp gıbı gezer, nefes alamaz resmen tıkanır hep. lutfen ıhmal etme, gerekırse hap kullan mesela esım cok rahatladı bır hap kullanıyor cok sukur gece kızarıklık kasıntı olmuyor

ablam bende seni çok merak etmiş tim özel den mesaj attım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi ablam hayırlı olsun telaş çogaldı tabi güzel telaşlar ne güzelll
ayyyyyy kuzucuk için çok sevindim birşeyi olmadığına aman atlatmış olsun ayyyyyyyy kardeşde geldi ne güzel ya hareket tartı ya bakma sen arada öle yapar paartesiye çok var verirsin canım

NE Guzel kılo vermıssın tebrık ederım canım ya :)
dun bende yazmıstım buraya ama ya yoğunluktan görmediler yada cvp vermediler bilemicem artık..umarım sana verırler..
iyi kilo vermelerrrr