- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #10.981
Afiyet olsun ablam benim ohhhhhhhh seni böyle görmeyi özlemişim dr ne dedi ablam :26:
günaydınnnnnnnnn ama kime günaydın kimse yokki :))) neysee herkez nerdeee yaa canlan topikkk... ben aldığımkg vermişim çok mutluyumm herkeze mutlu ve güzel haberler alacağı günler dilerimm...
günaydınnnnnnnnn ama kime günaydın kimse yokki :))) neysee herkez nerdeee yaa canlan topikkk... ben aldığımkg vermişim çok mutluyumm herkeze mutlu ve güzel haberler alacağı günler dilerimm...
Günaydın canım, yaa topik uzun bir süredir böyle, sen de yoktun ancak farkettinİnşallah canlanırız, benim çok ihtiyacım var:18: Aldığın kg vermene çooookkkk sevindim Duyguşum, pazartesiye kadar daha da gider inşallah, tabi benim de gitmesi lazım. Ben daha 66'lı bir rakam göremedim, pazartesiye kadar göreceğim ama
Kızlar benim alerjiler coştu, dün ilaç kullanmaya başladım, sadece alerji olsa çekilir de sinüzit te azdı fırsat bilip, bugün dökülüyorum resmen, evdeyim, bolca yayılıp dinleneceğim.
kızlar bu hafta çok istiyordum 1.ci olmak nasip olduuuuuuuuu
çok ama çok mutluyum
herkese teşekkür ederim pomocum böle yaparsan ben her hafta 1.ci olmak isterim ne güzel şeyler bu yüklediklerin yaaa
veremiyenler haftaya sizde beni geçersiniz inşşş
dün çok rüzgar vardı çıkamadımm maleseff bugün halletmeye çalışcam olmazsa yarınn neysee
bu arada şeker hapı gerçekden hamile kalmaya çok yardımcı iyi değerlendirr filiz, biraz gayretle gerek diyet spor gerek şeker hapınla seneye hamile kalma olasılığın yüksek gibi görünüyor o yüzden kgverme işini biraz daha zorlamaya bak evet biliyorum zor şartların zor yoğunsun ama biraz gayret sonuç güzel çünkü neyseee sen sonuçda neyinne olduğunu biliyorsuniyidüşün
ev konusunu sormuşsun bende gerçekden bilmiyorum gerçekden soğudum zaten oturmucam satcam beni bu kadar delirttiler iyice neysee satıp bir an önce yeni ev aramaya başlıcam
tatil planıma gelirsek temmuz diyordum ama 7 temmuzda oruçlar başlıcak,ağustosda bayram var bayramla birlikde birleştircez eylüle kadar tatildeyiz inşallahh şimdilik böyle
evet az önce akşam dedim ama bugünlük menümü yazabilirim çünkü öülen dışarda yedim baya kalorili beslendimm
sabah:3 kaşık lor peynir,karışık yeşillik,domates,acı sivri biber ve zeytin yağlı karışım daha öncede yazdım biz buna çingen pilavı derizz klasik kahvaltıdan sıkılanlar için lezetli seçenekk
öğlenğlumla birlikde eşime yemek ısmarladık ben yoğurtlu soslu adana yedimm (iskender döner gibi) pidesinden fazla yemedimmm
bundan sonra midem kazınırsa yeşil elma ve leblebi yerimmm
su tüketimim 1lt geçtiii
aktivite olarak 10:30'dan beri dışardayımm doktor kontrolü-alışveriş merkezleri( 3 alışveriş merkezigezdim) bu arada hala daha çamaşır makinası araştırıyorummm sonunda karar verdimm galibaa tabi karar vereseye kadar uzman oldummm kısacası aktivite olarak baya yürüdümmm, günüm böyle geçtiii
Günaydın kızlar, çizelgemiz yayınlanmış, Cemrem tebrik ediyorum canım, süper kilo vermişsin, kalıcı olsun, hep böyle devam etsin , bize de bulaşsın Ben bu hafta gerçekten çok fena cozuttum, yazılacak şeyler değil yani O kadar yemeğe bu kadar almam az bile Bu hafta 66'lı bir rakam görmem lazım, yoksa bana müsade diyeceğim. Gerçi artık yavaş ta olsa verebileceğimi düşünüyorum, buradan çok şey öğrendim. Ekmeği inanılmaz azalttım, patates ve pilavı azalttım, hem de kendimi kasmadan, şimdi o açıdan bakınca çok memnunum.
Bericim sen de kilo vermişsin, tebrik ederim, haftaya daha çok gider inşallah. Menüne baktım, çok fena diye yazmışsın ama ben fena birşey göremedim, kasma kendini bu kadar, hiçbirimiz robot değiliz.
Kızlar, ben de bir süredir menü paylaşmıyorum, açııkçası Duygu ve Pomo da paylaşmadığı için benim de içimden gelmiyor. Zaten artık yaklaşık olarak beslenme düzenimiz belli, kaçamaklar olabiliyor arada ama o da normal, Duygu da ben de normal kilo sınırları içindeyiz. Ben zaten baştan beri az yemek, sıfır kaçamak yapamadım hiç, şimdi de benzer şekilde devam ediyor. Kalıcı ve sağlıklı kilo vermek önemli, ben başlangıca göre kendimi çok zayıf ve sağlıklı hissediyorumİnşallah 50'li rakamları da göreceğim ve en önemlisi en az 1 sene hedeflediğim sabit bir kiloda kalacağım, yoksa kilo vermek zor değil ama almak hiç hiç zor değil.
Burada farklı topiklerde de çok kişi var, hep "çok güzel kilo vermiştim ama geri aldım" muhabbetleri oluyor. Açıkçası bu korkutuyor beni, yani ideal bir kiloya ulaştıktan sonra kilo konusunu artık dert etmek istemiyorum. Birkaç kilo tabi ki oynama olur ama 8-10 kg verip sonra 1 yıl bile olmadan 6-7 kg geri alınıyor, bu çok kötü bir kısır döngü bence. Bu yüzden, az gitsin sağlıklı ve kalıcı gitsin diyorum. Bunu neden yazdım şimdi, böyle örneklere rastladığım için, Karabiber aç kalarak kilo verme sürecini hızlandırmaya çalıştığı için, Beri 10 tane patlamış mısır yiyip bunu çok fena bulduğu için, daha önce de söyledim, hatta burada kaç kere matematiksel hesabını yaptım...
1 kg yağdan kaybetmek için 7000 kalori yakmak gerekiyor, bunun için en sağlıklı yol da biraz alınan kaloriyi azaltmak, biraz da spor yapmak. Ortalama günlük ihtiyacımız 1800 kalori desek (ki daha fazla aslında), günlük 1200 kalorinin altına düşmemek lazım zaten, çünkü sağlıksız, 1200 kalorilik beslensek 600 kalori açığa çıkar, her gün 400 kalori de sporla harcasak haftada 1 kg verebiliriz. Tabi beslenme düzeninde yeterince protein, karbonhidrat ve yağ, ayrıca vitamin ve mineraller ve yeterli düzeyde lif te tüketmemiz lazım. Neyse yine mühendislik yapıp hesap yazdım buraya
Şimdi diyeceksiniz ki bunları biliyorsun da niye bu kadar kg vermiyorsun diyeee haklısınız ama ben yemeği seviyorum Hergün yaklaşık 1400 kalori civarı alıyorum, (geçen hafta bir kaç kere 2000 kaloriyi geçtim), spor her gün yapamıyorum, bu ara haftasonları tenis oynuyorum, (geçen hafta içi de doğru dürüst spor yapamadım), hafta içi de 2-3 kere jogging yapmaya çalışıyorum. Bunu tutturduğumda 800 gr vermiştim zaten, ama kaloriyi fazla alıp, sporu kesince de tartıda +++ gördüm
Bu hafta yine dikkat etmeye çalışacağım ve haftaya 66'lı bir rakam göreceğim, tek engelim alerjim, çok fena durumdayım, belki ilaç kullanmaya başlarım o yüzden.
merhabaa arkadaşlaarrr
kaç gündür giremedim bi telaşe bi telaşe be aralar bizde
kardeşimin düğünü yaklaştı onlara eşya aldık:)
şehir dışından diğer kardeşim geldi gece gündüz beraberdik:)
hafta sonu pikniğe gittik çok çok güzeldi havda süperdi:)
çok sevdiğim bi arkadaşımızın tayini çıkmış ona üzüldük onun için toplandık arkadaşlarla hatta bugün öğlende ona veda yemeği yapıcaz
oğlumun kontrolü vardı dra gittik ( bundan 1 ay önce malesef bi kaza atlatmıştık gözüne elbise askısı çarpmıştı çok dr gezdik ilaç kullandık çok korktuk, ama çok şükür bu kontorlünde dr iyiye gitiiğini söyledi inş iyi olacak kuzumm:))
diyete gelince geçen hafta ne güzel gün gün gr gr eksi görüyordum bu hafta tık yok hatta 500gr artı çıkıyorum hiç anlamadım, moralimde bozuldu biraz
siz neler yapıyorsunuz görmeyelii???
selam kızlar
ben uzun süre diyet yapıp yaklaşık 20 kilo verdim
şu an verdiğim kiloların 4 kilosunu geri aldım
tekrardan diyete başlamak istiyorum bu sebeple kk ya dönüş yapma kararı aldım
eski grubum dağıldığı için eğer kabul ederseniz sizin guruptan devam etmek istiyorum
kilom şu an 63
boy 1.65
2 çocuk annesiyim ve öğretmenim
yarın okul dönüşü aktif olarak ne yedim içtim yazmaya başlıcam
tabiki öncelikle onayınızı almam lazım
şimdilik iyi geceler.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?