2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun neslicim
alerjisi olana bu mevsim tam düşman malesef
toparlanırsın kısa zamanda inş dikkat et kendine:)

neslicim aman dinlen canım kıyamam ya bende de alarji var burnum kaşınır hep çok kötü ya şu dönemler gözlerim sulanır falan aman dikkat et canımmmmmmmm

Teşekkürler kızlar, en kısa zamanda geçer inşallah, zaten ilaca başladım, bir kaç gün içinde toparlanırım biraz.

Hesap yapıyorum da uygulamam problemli Canım, hem senin hem Duygunun menü yazmama sebeplerini az çok biliyorum, benim de var sebeplerim ama en büyük sebep sizlerin yazmaması, benim de içimden gelmiyor. Gitme lafını etmek değil benimki, motivasyonumu kaybettim. Sağlıklı bir BKİ değerindeyim, eskiye göre çok daha sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum iyi kötü, bunları sağlamış olmak bile başarı. Hedefim 58-59kg olmak ama bu isteğim zorunlu değil. Benim için 75kg'dan 69kg'ya düşmek zorunluydu, kendimi sağlıklı hissetmiyordum, BKİ değerim 25'in üstündeydi. Ama şimdi zorunlu değil. O yüzden motive olmak ta daha zor. Ben 35 yaşındayım, yoğun çalışıyorum, arada da buraya vakit ayırınca bana katkısı büyük oluyordu, tabi benim de başkalarına katkım olmuştur. Ama uzun bir süredir öyle hissetmiyorum. 3 ay 68kg'da takıldım resmen, sen 104 civarı takıldın, Duygu 67 civarı takıldı, bu normal değil. Herkesin kendine göre sebepleri var ama asıl amacı atlamamak lazım. Biz Duyguyla 64 kg olup buluşacaktık, bunu da Şubat, bilemedin Mart ayında yaparız diyorduk. Sen Nisan ayında 100 kg altına düşüp İzmir'e gelmeyi düşünüyordun. Hepsi yalan oldu Bunlar hepimiz için moral bozucu şeyler. Ben de o yüzden, biraz canlanayım ve motive olayım diye hedef koydum kendime, 2 hafta süre tanıdım ve 66 görmezsem eğer bırakacağım dedim. Kararımın da arkasındayım, pazartesi tartıda 66'lı bir şey görmezsem bırakacağım. Burası da sorumluluk çünkü, her bulduğum fırsatta girmeye çalışıyorum, şehir dışında toplantıdayken, ailemin yanındayken, tatildeyken az ya da çok girdim hep. Sonuçta bir kontrol mekanizması oldu benim için. Ama kilo veremiyorsak yanlış giden birşeyler var demek ki, burası bizim için kontrollü olmamızı sağlamıyor demek ki artık.
Yazdıklarına katılıyorum, sabit bir hayatımız yok, yemek saatlerimiz oynayabiliyor. O yüzden her koşulda dikkat etmemiz lazım. Spor da aynı şekilde. Benim gönlümden geçen, her gün 8:30 gibi kalkayım, 9 gibi spora gideyim, sonra gelip duşumu alıp güzel bir kahvaltı yapayım, ama böyle bir imkanım yok, işe gitmem gerekiyor, o yüzden ne zaman fırsat bulursam o zaman spor yapıyorum. Akşam yemeğimi bazen 6'da yiyorum, bazen 8:30-9'u buluyor. 6'da yiyorsam daha rahat yiyorum, geç yiyorsam ekmek, pilav falan yememeye çalışıyorum. Senin de yılın en az 3-4 ayı çok yoğun geçiyor, ona göre planlama yapmayı öğreneceksin mutlaka, yoksa işin zor çünkü.
Neyse çenem düştü fena Alerji çok bela bir şey Pomocum yaa, kardeşine de geçmiş olsun. Benim sinüzitimi azdırıyor, o yüzden bu kadar ağır oluyor ama geçecek inşallah.

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

kalkınca 1 bardak süt

kahvaltı: 2 dilim ekmeği ile tost ve çay

öğle: et döner, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara: 2 kayısı, 1 ceviz

ara: yarım paket form bisküvi,nescafe

akşam: bi dilim ekmek, salata, ıspanak yemeği 6 kaşık

ara: 1 elma ve çay içicem eşimle

2 form çayı, 2 lt su, spor yapamadım ama yaklaşık yarım saat yürüyüş yapabildim

Son düzenleme:
BERİVANIM ;ALLAH bir daha yaşatmasın demişsin,AMİN canım kimeye yaşatmasınn

NESLİŞİM; topiğin durgunluğunu farkındayım ne zamandır ama hep böyle oluyor kendi topiğimden deneyimliyimm basda hızlı baslar sonra yavaş yavaş düşüş olur hele yazın görsen yok tatil yok sıcaklığın verdiği etkiyle in cin top oynar umarım böyle olmazzz
bu arada çok geçmiş olsun alerji mevsim geçişlerinde mi oluyor hep?sinirsüz çok fena birşey zatenn ALLAH şifa versin kuzum umarım şimdi iyisindir.

TUNİTUNİ ; çok teşekkür ederimm ..

POMO ;sende işlerin yoğunluğundan fırsat buldugunda yada yoğunluk bittiğinde bi doktora git bir ara zayıflama hapı konuşmuştuk (doktorunverdiği) bi onu tekrar konuş sonbahar kışakadar biraz kgverirsen kışgibi çocuk içintedaviye başlarsın şuan verimlilİk açısındangüzel bir yaşdasınn şeker hapınıda ihmal etme git doktora anlat yan etkisini başka birşey versinn lütfen sağlığını bedenini ihmal etmee..
ev konusuna gelince kesin kararlıyım soğudumm çünki neyse hayırlısı olsunnn..
tarifi beğenmene sevindim tatlı düşkünü değilim ama güzel hafif zahmetsiz üstüne bir kup dondurmayla dahada lezzetli hale getirebilirizz.. bu yıl bende aşırı çilek yedimm amaaaaaaa en sevdiğimmeyva çıktı şimdi erik sayıklıyorum yarın pazardan alcam inşallahh..
dondurucu hakkında fikrimi sormuşsuninan fikrim yok 7 yıl önce evlendiğimde hiçbirşeyi ben seçmedim çünkü anlamıyordum şimdi bozulan herşeyi araştırıp alıyorum ama beyaz eşyada 2 marka belirledim biri bosh,diğeri sıemans ama derin dondurucuda nekadar başarılar inan bilmiyorum..internette form sitelerinde gerekli yorumları okuyup netleşirsin..
kuzeyin kontrolü çokşükür güzel geçti ALLAHA şükür sağlıklı..

VE YİNE NESLİŞİM; evet ya 64kg buluşcaktık hepimiz çakılıp kaldıkk saçma sapan ara bir havadayız kendi adıma kaçgündür koşcam sahilde hava rüzgarlı sahil tenha gidemiyorum ama elimden geleni yapıyorumn ve iyide kötüde olsa menümü paylaşıyorum artık herkezden aynışeyi bekliyorum böyle toparlanırız ancak..

CEMRECİM; hal hatır sormuşsun iyiyim sen nasılsınnn bu arada menünü beğendimmm

KIZLAR TEK TEK ALINTI YAPMAMAK İÇİN BÖYLE BİRSAYFAYA TOPARLADIM NEDENSE TOPLU ALINTIYA İZİN VERMİYOR BİLGİSAYARIM SİSTEMDEN Mİ YOKSA BENİM BİLG. SIYIRDIMI ANLAMADIMMM

Son düzenleme:
iyi yada kötü menü yazmaya devamm...

aç karnına limonlu ılık su
sabah :minicik tost kaşarlı domatesli

öğlenizza,ligt colaa resmen aş erdim nereye baksam resmen hayalini gördüm regliden mi ne sürekli birşey çekiyor canım, diğer öğünle dengelemeye çalıştım bende

akşam:bir avuç tuzsuz leblebi yedim başka birşey yemedim ee yemeyim bir zahmettt:)))) ( bu arada bukızın çocuğuvar nasıl besleniyor demeyin bunlar benim beslemme şeklim evde herkeze özel birşey hazırlıyorum)

1.5 lt su

Son düzenleme:
Kizlarrrrr fikrinize ihtiyacim var hani su seramik saglikli tavalar tencereler varya onlardan almayi dusunuyorum alan kullanan varmi? yoruma gore yarin almaya gitcem kullandiginiz markayida yazarsaniz sevinirim

Haklısın canım, doğru senin topiğin de vardı, oradan da deneyimlisin. Valla zaten senle benim işimiz yaza kalmasın. İdeal kilomuza kavuşalım, neşeyle mezun olalım, sonra da ara ara girip arkadaşlar ne yapıyor diye bakalım Bak sen hareketlenince ben de gaza geliyorum, aldığım kg'ları verdim ben de Alerjilerime gelince, her zaman olabiliyor ama bahar ayında toz ve polen hareketi daha fazla olduğu için coşuyor. Denizli'deyken daha kötü oluyordu, burada nispeten iyi ama bu arayı ilaç kullanarak geçireceğim.
Ben de menü paylaşmaya başlayacağım o zaman, silkelenelim, toparlanalım, yaza ne kaldı şurada.

Çok güzel dengelemişsin Duyguşum

Kizlarrrrr fikrinize ihtiyacim var hani su seramik saglikli tavalar tencereler varya onlardan almayi dusunuyorum alan kullanan varmi? yoruma gore yarin almaya gitcem kullandiginiz markayida yazarsaniz sevinirim

Canım, ben almadım ama almaya niyetlendim. Esse'den alacaktım yalnız şöyle bir şey öğrendim, bulaşık makinesinde yıkamaya çok uygun değillermiş. Teflona göre daha kullanışlı, çizilse bile kullanabiliyorsun ama bulaşık makinesini önermiyorlar. Ben de elde hiçbirşey yıkamıyorum, o yüzden şimdilik askıya aldım. Senin için de önemliyse, almadan önce bir sor derim. Kullanan arkadaşlar varsa ve bilgi verirlerse daha faydalı olur tabi hepimiz için.

BEN DE NESLININ DUYDUGUNU DUYDUM. BULASIK MAKINASINDA YIKANMAYACAKMIS. BEN DE YAZIN ALMAYI DUSUNUYORDUM ZATEN TENCEREM AZ, BIR DE TEFLONLAR BIRAZ KOTULESMEYE BASLADI, KOMPLE DEGISTIREYIM DEDIM. SU AN EN SAGLIKLI GORULEN SERAMIKMIS. HERKESTEN BUNU DUYUYORUM BENCE ALMAKTA FAYDA VAR.

KORKMAZIN CELIK CAYDANLIGINDAN COK MEMNUNUM. AYNI MARKANIN SERAMIK DUSUNUYORUM. GIZIA DA COK DUYDUM. HATTA BAK FORUMDA BOYLE BIR KONU VAR, INCELE ISTERSEN.

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...mik-tencere-tava-almak-isteyenler-buraya.html

evet sen herzaman dersın, baslarda cok hareketlılık olur sonra durgunluk olur dıye. ama bızımkı daha farklı oldu, eskı yogun gorusmeler, herseyı paylasmalar, anında yedıgımızı ıctıgımız yazdıgımı gunler yok. ben acılısı yapardım, sen hemen gelırdın, neslı ya ıse gıtmeden once ya ıse gıdınce gelırdı. hıc olmadı ogle yemegınden sonra toplanırdık. ıs, seyahatler, hastalıklar, dıyete her zaman sadık kalamamak derken bız bu duzenı kaybettık, kaybedınce de dıger seyler ard arda geldı hanı menu bıle yazmıyoruz dedık ya, bır duzensızlık oldu mu, dıger duzensızlıkler ardı ardına gelıyormus demekkı.

ayrıca yanlıs anlamasın da kımse, bız ucumuz burayı hareketlendırıyormusuz onu da farkettım yanı nasıl dıyeyım, bızım ucumuzun arasındakı ıletısım, bızım hayatımızın yogunlugu buraya da yansıyormus bız ucumuz aktıf faal ıletısımde olunca, burası hep hareketlı oluyormus onu goruyorum. ama su da var sayımızda da eksılmeler oldu, baldamlası arada sırada yazardı, cesmı sureklı yazardı, tosuncuk da bır haftadır yok ızınlı. tultan, amelıyat oldu bu ortamda bıle bazen yazıyor ama sonucta zayıflama konusunda yarışta degıl.

doktora gıdecegım hem hap ıcın hem hormon tahlıllerım ıcın. ıkı aydır maasallah guzel regl oluyorum yanı tarıhsel olarak 30 gun falan oluyor. hatırlarsın belkı, 40-45 gun oluyordum kışın. bunu konuşmak ıstıyorum mesela doktora, sonuclarıma bakmak ıstıyorum. ama regl zamanını beklemem lazım.

bu hafta cıldıyeye gıdecektım saclarım ıcın. endokrınolojı ugrayıp vıtamınler ıcın kan tahlılı yaptıracaktım bugune randevu almak ıcın aradım ama ızınlıymıs. haftaya da ımkanı yok gıdemem, esım olmayacak hafta boyu, ızın alamam.

şeker hapına dun basladım tekrar. gunde 1 tane ıcmeye basladım, halsızlık ve mıde agrısı yapmadı bakalım ınsaallah oyle devam eder bugun de ıcecegım. hapın aslında bana ılk zamanlar etkısı hıc olmadı, doktor bıle sasırdı ama son zamanlarda mıde agrısı geldı ıste bana, oyuzden hapı bıraktım bır donem.

tavsıyelerın ve ılgılendıgın ıcın cok tsk ederım. 60lı kılolara dusunce, bebek tedavıye gıdecegım dedım hep, ama rahatsızlıgımdan dolayı zaman da aleyhıme ıslıyor bu buyuk bır gercek. oyuzden 80-85 kılo olunca da tedavıye gıtme gıbı bır fıkır belırdı henuz kesın karar vermemıs olsam da.

ev ıcın uzuldum, ama bunda da vardır bır hayr. belkı de cok daha ıyısı nasıp olacaktır, ki inşaallah öyle olur.

bılırsın ben de tatlı duskunu degılımdır ama zaman zaman gercekten ıstek oluyor hem saglıklı hem hafıf. cok hosuma gıttı benım, deneyecegım en kısa zamanda. hele kı dondurma demıssın, valla mısafıre bıle ıkram edılebılecek bır sey olur bu sekılde.

cılek gecne haftalarda ben de yedım ama 10 gundur falan yemedım, carsıya gıtmedım market vs ıcın. cılek zamanı cabuk gecen bırsey, bu hafta alıp yıyeyım bolca, ıstahımı kapatsın gozum doysun cılege. cunku en sevdıgım meyvedır, uc ogun sadece cılek yesem yeter bana.

ben eksı seylerı cok severım, kayısı sevmem mesela ama çağla dedıgımız halıne bayılırım. elmanın eksısını severım, uzumun eksısını severım. erık de severım ama senın kadar degıldır. ohhhh al ye, afıyet olsunnnnn sana.

bu bahsettıgım derın dondurucuyu ılk vestel cıkarttı, vestel ıcın on yargılı bır cok kısı ama bulasık makınamdan da buzdolabımdan da cok memnunum. hem cok uygun kampanyada almastım hem de gayet kullanıslı ve saglam cıktılar. yıne vestel alabılırım. esyalarımı ben kendım sectım esımle, aıleler, akrabalar, arkadas yoktu cevremızde. ama bız de uzman olmadan aldık, sımdı cok daha bılgılıyız ozaman sansımız yaver gıtmıs resmen her konuda sadece beyaz esya degıl mobılyada da.

kuzey anlasılan tamamen ıyılesmıs, cok sevındım, ALLAH saglık sıfa versın daıma.

çakılıp kalma konusunda da , duzensızlıklerımız konusunda da hepımız sıkayetcıyız ama buyuk adımlar atmıyoruz hepımız bu da bır gercek. ben dun kendım adına cok buyuk bırsey yaptım. umarım devamını getırebılırım.

15 dk elıptık yaptım, mp3 sarj bıttı ben de durmadım merdıvenlerden uc kez ındım cıktım 3. kata. ınerken kostum, cıkarken ıkı ıkı basamak cıktım resmen bayılacaktım nasıl yordu. geldım 5-10dk durdum sarj olmus mp3, 20 dk daha elıptık ılave ettım. dusumu aldım, ınanılmaz yorgun bır sekılde uyudum sabah da nasıl zor kalktım hamlaşım, boynum agrıyordu zaten, kırenclenme arttı sanırım, dun uzun zaman sonra spor yapınca, ıyıce tutuldu sanırım.

aksam 7 bucuga kadar calıstım dun., 8 de eve gıttım,9 da yaptım spor. cok yorgun olsam da, ıyı geldı spor yapmak. her gun elıptık yapmayacagım, sıkıyor. bır gun yuruyus bır gun elıptık yapmak nıyetındeyım ama elbette aksam 9-10a kadar calısmak durumunda kalmazsam eger. bakalım kısmet.

ooooooo gıtme kararları alınmıs bıle, herkes kılosunu verınce gıdecek mı yanı

hem ayrıca koruma donemı olur, yıne burda oluruz dıyordunuz.

senın alerjı en zor olanıymıs polen ve toz cok tetıklıyor alerjıyı. kardesımınınkının aynısı demek sendekı de. bır de sınuzıt olunca valla ALLAH yardımcın olsun canım, aman hap kullan sprey kullan bızımkı sureklı oyle yapıyor lutfen dıkkat et daha kotu olmasını engelle enazından. bılıyorum hap uzak durursun herzaman ama bu durum farklı sonucta.

duygu mrb gunaydın,

nasılsın bugun ? hava nasıl ? burası kapalı kac gundur ? keske gunes acsa, sıkıldım bu havadan. dogalgaz hem ısyerınde hem evde acık valla. ozellıkle aksamları baya kışa yakın bır soguk oluyor.

hımmm aslında bulş.mak atmayıdüşünmüyorum sonradan aldığımkendim seçtiğim herşey pek kıymetlendi ben onu pamuklara sararımmm

tühh yaa keşke dün internette araştırsaydımmm neysebi bakayım sağ ol, benimde ihtiyacım var, derin tenceremvardı 2 tane onlar çizildi onlarınaltınıdelip saksı olarakkullancam pek güzel dış yüzeyi çiçekli atmayakıyamadımm ben küçük derin tencere,pilavlık,birde köfte et kızartmak için 28 cm tava istiyorum

şişttt dıtttt cıss ne arada uğraması mezun oluncA bu topiği arkadaşlarımızı bırakmıcaz ve ORTAYA KARIŞIKDİYE bi topik açacağız yada HER TELDEN diye kadına dair herşey konuşacağımız bir topik ve bilmemhatırlıyonmu kahve içeceğiz dahaa

günaydın sabah şekerleriii herkeziyidirinşallahhhh

bugün sosyete pazarımız varr:))) gideyim erkenden aslındaakşam daha ekonomik ama çocukla zor oluyor aşırı kalabalıkoluyorgideyim tenha tenha taze meyva sebze alayımm...sonrada şiu tava işlerini halledeyimmm

haftaya perşembee koçişin doğum günü evde yemekvercem ailesini çağırcam tabi hünerlerimi döktürmem lazımmm

yöresel bir çorba yapcam amahala daha karar veremedimm
zeytinyağlı yaprak sarması
amerikan salatası (meze)
kereviz salatası (meze)
patlıcan salatası(meze)
karışık salata

ana yemek kararsızımm
ama yanına beşamal soslu patates püresi yapcamminşallahh

pasta olarak profiterollü pasta yapcamm

kızlar varmı önerinizz ?

taze yapraklar çıktı mis gibi alayım haşlayıp atayım difrizee doğumgününden bir gün önce taza taze sarayımm

duygu yavaş yavaş kaçarrr herkez kendine iyi baksın ve lütfen menü payşaşınn

kızlar kac yıldır nıyetlendıgım bırsey var. madem bukadar yogun calısıyorum elbet hakkım dıye dusundum. altın tarzım degıldır pek sevmem ama cok da kullanamadım cunku anı bır sekılde ısten ayrılmıstım ve 4ay bıle olmadan altınlarımızı satmak gerektı. bır tane bıleklıgım vardı, onu da evımı tasırken caldırdım zaten rahat kullanıyordum bılezık tarzında olan bıleklerdendı. yanı resmen ıcımde kaldı dıyebılırım takı cok seven bırıyım ve hem gumus rengı hem altın renklı bır takım olsun ıstıyorum esım bu yıl hazıranda alayım hedıyem olsun dedı malum evlılık yıldonumu, dogum gunu hepsı hazıranda. altın fıyatı dusmusken, sımdı alalım dıye dusundum ben de. fıkır verırmısınız bana ??????

http://images.gittigidiyor.com/4006/ALTIN-BILEKLIK-14AYAR-MELIS-GOLD__40063209_0.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://images.gittigidiyor.com/6166/Tassiz-Cift-Renk-8-Ayar-Altin-Bileklik-5-42-Gr__61665183_0.jpg için Google Görsel Sonuçları

tam bılmıyorum hem modern olsun dıyorum hem ıkı renk de olsun dıyorum bu tarz seyler olabılır dıye dusunuyorum.

http://www.gazetevan.com/resim_galeri/altin-bilezik-modeli-1.jpg için Google Görsel Sonuçları

daha once bu 3. resımdekı gıbı vardı ıste. hem calındı hem de rahat kullanamıyorum mause kullanırken cok problem oluyordu ıste.