- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.001
çok geçmiş olsun neslicim
alerjisi olana bu mevsim tam düşman malesef
toparlanırsın kısa zamanda inş dikkat et kendine:)
neslicim aman dinlen canım kıyamam ya bende de alarji var burnum kaşınır hep çok kötü ya şu dönemler gözlerim sulanır falan aman dikkat et canımmmmmmmm
tam bır muhendıs hesaplaması olmus valla :))))))
ben de sana katılıyorum evet belkı yeme konusunda kendını kısmadıgın kasmadıgın zamanlar oldu dogru. ama en saglıklı beslenen sen oldun. olculerın ya da aksam atıstırmalıkların fazla oldu genelde ama dedıgın gıbı sonucta eskıye gore cok cok buyuk bır azalrtma oldu. bır kase pılav, patates vs olurdu hatırlıyorum ekmek de olurdu mesela. o anlamda buyuk bır ıvme oldu zaten sen de. kaldı kı sana katılıyorum ac kalarak ya da kendımızı asırı kasarak su an kılo verebılırız ama tekrar alıyoruz. ben bunu detoksta yasadım mesela, kahvaltı ya da aksam yemeklerımın saatı bıle degısınce kılo aldıgımı gordum mesela ama hayatımın her gunu aksam 7de yemek yeme gıbı sartım olamazmıs bunu ıyıce goruyorum. hayatımız duragan degıl, degısken sartlarımız oluyor oyuzden beyaz un,seker, tuz, asıtlı ıcecekler, yag alımı vs konusunda herzamankı gıbı dıkkatlı ama kendımızı cok cok kasmadan kılo vermeye calısmak en dogrusu bence. dusunuyorum da 4-5 aydır spor konusunda duzensızım. nerdeyse 2 aydır beslenme konusunda duzensızım yanı her gun oglene kadar 1 lt su ıcecegım sartını bıle yapamıyorum ama verdıgım kıloyu tamamen almadım, ama dıkkat etmezsem bır yıl ıcınde tekrar alınacagı da kesın. cunku 4 kasık yemek 4 kasık pılav ıkı kasık salata ıle ınsan aksam menusu yapmamalıymıs ben uzunca zaman bunu yaptım ve gordum mu bıraz fazla yesek bır de hareketsız kalsak kılo alınır bal gıbı. 103 kılodan 105 lere cıktım mesela tekrar. kalıcı ve sureklı beslenebılecegımız sekılde duzende olmak en dogrusu elbette.
sen cok guzel kılo verdın en onemlısı hepımız saglıklı beslenme konusunda cok buyuk adımlar attık dedıgın gıbı. senı dusunuyorum kendımı dusunuyorum buyuk seyler kazandık dıye dusunuyorum bence. ben gunde 2 bardak su ıcen bırıydım sımdı en kotu ıhtımal 1 lt ıcmek bıle kar dıye dusunuyorum sadece cok cok daha fazlasını yapmak ıcın sılkelenmek ve umutlu olmak dusuyor aslında bıze gerıye kalan sey olarak.
asla gıtme lafını falan etme, ozaman benım de gıtmem gerekır ya da kılo veremeyınce ya da kacamak yapınca hepımızın gıtmesı gerekır. ben senın bu hafta ya da ıkı hafta ıcınde o rakama ınecegıne emınım. kendını hırpalama ve gıtme lafı da etme lutfen.
menu paylasması konusunda haklısın ınsanı kendısını de yanı motıve eden bırsey, cevresındekılerını de motıve eden bırsey. ama ben kendı adıma su acıklamaları yapmak ıstıyorum seyahatlere gıttım, bayrama gıttım , hastaneye gıttım ama menulerımı hep yazdım hatta gunluk yazdım en gec 2-3 gunluk yazdım ama cogu zaman olumlu olumsuz yorum yapılmıyor kacamaklar bıle gorulmedı bazen. eşlbettekı 24 saatımızı ayıramıyoz bu ıse. ama madem kı ıncelenmıyor nıye yazayım dıye dusunuyor ınsan. baska bır olay da menuleırmı dusunmeye nıot etmeye buraya yazmaya bıle cogu zaman zamanım olmuyor artık. menu yazma zamanında sıozler ıle sohbet etmek daha hosuma gıdıyor. kaldı kı yazılabılecek menulerım de olmuyor dun aksam 10 a gelırken, 6-7 adet lahana sarması ıle aksam yemegı yemek, ondan once 7 gıbı bır elma ve bır salatalık yemek. nekadar menu olarak sayılabılır kı. ek olarak bır de menumun ıncelenmesını beklıyorsam, kendımın de ıncelemesı lazım. ben cogu zaman menulerınze bakamıyorum, baksam bıle yorum yapamıyorum. yanı menu konusunda benı etkıleyen tum sebepler bunlar ıste.
alerjı olayına cok uzuldum canım, aman dıkkat et. tam mevsımı, kardesımden bılıyorum sureklı grıp gıbı gezer, nefes alamaz resmen tıkanır hep. lutfen ıhmal etme, gerekırse hap kullan mesela esım cok rahatladı bır hap kullanıyor cok sukur gece kızarıklık kasıntı olmuyor
BERİVANIM ;ALLAH bir daha yaşatmasın demişsin,AMİN canım kimeye yaşatmasınn
NESLİŞİM; topiğin durgunluğunu farkındayım ne zamandır ama hep böyle oluyor kendi topiğimden deneyimliyimm basda hızlı baslar sonra yavaş yavaş düşüş olur hele yazın görsen yok tatil yok sıcaklığın verdiği etkiyle in cin top oynar umarım böyle olmazzz
bu arada çok geçmiş olsun alerji mevsim geçişlerinde mi oluyor hep?sinirsüz çok fena birşey zatenn ALLAH şifa versin kuzum umarım şimdi iyisindir.
TUNİTUNİ ; çok teşekkür ederimm..
POMO ;sende işlerin yoğunluğundan fırsat buldugunda yada yoğunluk bittiğinde bi doktora git bir ara zayıflama hapı konuşmuştuk (doktorunverdiği) bi onu tekrar konuş sonbahar kışakadar biraz kgverirsen kışgibi çocuk içintedaviye başlarsın şuan verimlilİk açısındangüzel bir yaşdasınn şeker hapınıda ihmal etme git doktora anlat yan etkisini başka birşey versinn lütfen sağlığını bedenini ihmal etmee..
ev konusuna gelince kesin kararlıyım soğudumm çünki neyse hayırlısı olsunnn..
tarifi beğenmene sevindim tatlı düşkünü değilim ama güzel hafif zahmetsiz üstüne bir kup dondurmayla dahada lezzetli hale getirebilirizz.. bu yıl bende aşırı çilek yedimm amaaaaaaa en sevdiğimmeyva çıktı şimdi erik sayıklıyorum yarın pazardan alcam inşallahh..
dondurucu hakkında fikrimi sormuşsuninan fikrim yok 7 yıl önce evlendiğimde hiçbirşeyi ben seçmedim çünkü anlamıyordum şimdi bozulan herşeyi araştırıp alıyorum ama beyaz eşyada 2 marka belirledim biri bosh,diğeri sıemans ama derin dondurucuda nekadar başarılar inan bilmiyorum..internette form sitelerinde gerekli yorumları okuyup netleşirsin..
kuzeyin kontrolü çokşükür güzel geçti ALLAHA şükür sağlıklı..
VE YİNE NESLİŞİM; evet ya 64kg buluşcaktık hepimiz çakılıp kaldıkk saçma sapan ara bir havadayız kendi adıma kaçgündür koşcam sahilde hava rüzgarlı sahil tenha gidemiyorum ama elimden geleni yapıyorumn ve iyide kötüde olsa menümü paylaşıyorum artık herkezden aynışeyi bekliyorum böyle toparlanırız ancak..
CEMRECİM; hal hatır sormuşsun iyiyim sen nasılsınnn bu arada menünü beğendimmm
KIZLAR TEK TEK ALINTI YAPMAMAK İÇİN BÖYLE BİRSAYFAYA TOPARLADIM NEDENSE TOPLU ALINTIYA İZİN VERMİYOR BİLGİSAYARIM SİSTEMDEN Mİ YOKSA BENİM BİLG. SIYIRDIMI ANLAMADIMMM
iyi yada kötü menü yazmaya devamm...
aç karnına limonlu ılık su
sabah :minicik tost kaşarlı domatesli
öğlenizza,ligt colaa resmen aş erdim nereye baksam resmen hayalini gördüm regliden mi ne sürekli birşey çekiyor canım, diğer öğünle dengelemeye çalıştım bende
akşam:bir avuç tuzsuz leblebi yedim başka birşey yemedim ee yemeyim bir zahmettt:)))) ( bu arada bukızın çocuğuvar nasıl besleniyor demeyin bunlar benim beslemme şeklim evde herkeze özel birşey hazırlıyorum)
1.5 lt su
Kizlarrrrr fikrinize ihtiyacim var hani su seramik saglikli tavalar tencereler varya onlardan almayi dusunuyorum alan kullanan varmi? yoruma gore yarin almaya gitcem kullandiginiz markayida yazarsaniz sevinirim
Kizlarrrrr fikrinize ihtiyacim var hani su seramik saglikli tavalar tencereler varya onlardan almayi dusunuyorum alan kullanan varmi? yoruma gore yarin almaya gitcem kullandiginiz markayida yazarsaniz sevinirim
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz
Kimseler yokmuşşşşşşşş:26:
BERİVANIM ;ALLAH bir daha yaşatmasın demişsin,AMİN canım kimeye yaşatmasınn
NESLİŞİM; topiğin durgunluğunu farkındayım ne zamandır ama hep böyle oluyor kendi topiğimden deneyimliyimm basda hızlı baslar sonra yavaş yavaş düşüş olur hele yazın görsen yok tatil yok sıcaklığın verdiği etkiyle in cin top oynar umarım böyle olmazzz
bu arada çok geçmiş olsun alerji mevsim geçişlerinde mi oluyor hep?sinirsüz çok fena birşey zatenn ALLAH şifa versin kuzum umarım şimdi iyisindir.
TUNİTUNİ ; çok teşekkür ederimm..
POMO ;sende işlerin yoğunluğundan fırsat buldugunda yada yoğunluk bittiğinde bi doktora git bir ara zayıflama hapı konuşmuştuk (doktorunverdiği) bi onu tekrar konuş sonbahar kışakadar biraz kgverirsen kışgibi çocuk içintedaviye başlarsın şuan verimlilİk açısındangüzel bir yaşdasınn şeker hapınıda ihmal etme git doktora anlat yan etkisini başka birşey versinn lütfen sağlığını bedenini ihmal etmee..
ev konusuna gelince kesin kararlıyım soğudumm çünki neyse hayırlısı olsunnn..
tarifi beğenmene sevindim tatlı düşkünü değilim ama güzel hafif zahmetsiz üstüne bir kup dondurmayla dahada lezzetli hale getirebilirizz.. bu yıl bende aşırı çilek yedimm amaaaaaaa en sevdiğimmeyva çıktı şimdi erik sayıklıyorum yarın pazardan alcam inşallahh..
dondurucu hakkında fikrimi sormuşsuninan fikrim yok 7 yıl önce evlendiğimde hiçbirşeyi ben seçmedim çünkü anlamıyordum şimdi bozulan herşeyi araştırıp alıyorum ama beyaz eşyada 2 marka belirledim biri bosh,diğeri sıemans ama derin dondurucuda nekadar başarılar inan bilmiyorum..internette form sitelerinde gerekli yorumları okuyup netleşirsin..
kuzeyin kontrolü çokşükür güzel geçti ALLAHA şükür sağlıklı..
VE YİNE NESLİŞİM; evet ya 64kg buluşcaktık hepimiz çakılıp kaldıkk saçma sapan ara bir havadayız kendi adıma kaçgündür koşcam sahilde hava rüzgarlı sahil tenha gidemiyorum ama elimden geleni yapıyorumn ve iyide kötüde olsa menümü paylaşıyorum artık herkezden aynışeyi bekliyorum böyle toparlanırız ancak..
CEMRECİM; hal hatır sormuşsun iyiyim sen nasılsınnn bu arada menünü beğendimmm
KIZLAR TEK TEK ALINTI YAPMAMAK İÇİN BÖYLE BİRSAYFAYA TOPARLADIM NEDENSE TOPLU ALINTIYA İZİN VERMİYOR BİLGİSAYARIM SİSTEMDEN Mİ YOKSA BENİM BİLG. SIYIRDIMI ANLAMADIMMM
Haklısın canım, doğru senin topiğin de vardı, oradan da deneyimlisin. Valla zaten senle benim işimiz yaza kalmasın. İdeal kilomuza kavuşalım, neşeyle mezun olalım, sonra da ara ara girip arkadaşlar ne yapıyor diye bakalımBak sen hareketlenince ben de gaza geliyorum, aldığım kg'ları verdim ben de Alerjilerime gelince, her zaman olabiliyor ama bahar ayında toz ve polen hareketi daha fazla olduğu için coşuyor. Denizli'deyken daha kötü oluyordu, burada nispeten iyi ama bu arayı ilaç kullanarak geçireceğim.
Ben de menü paylaşmaya başlayacağım o zaman, silkelenelim, toparlanalım, yaza ne kaldı şurada.
Canım, ben almadım ama almaya niyetlendim. Esse'den alacaktım yalnız şöyle bir şey öğrendim, bulaşık makinesinde yıkamaya çok uygun değillermiş. Teflona göre daha kullanışlı, çizilse bile kullanabiliyorsun ama bulaşık makinesini önermiyorlar. Ben de elde hiçbirşey yıkamıyorum, o yüzden şimdilik askıya aldım. Senin için de önemliyse, almadan önce bir sor derim. Kullanan arkadaşlar varsa ve bilgi verirlerse daha faydalı olur tabi hepimiz için.
tühh yaa keşke dün internette araştırsaydımmm neysebi bakayım sağ ol, benimde ihtiyacım var, derin tenceremvardı 2 tane onlar çizildi onlarınaltınıdelip saksı olarakkullancam pek güzel dış yüzeyi çiçekli atmayakıyamadımmBEN DE NESLININ DUYDUGUNU DUYDUM. BULASIK MAKINASINDA YIKANMAYACAKMIS. BEN DE YAZIN ALMAYI DUSUNUYORDUM ZATEN TENCEREM AZ, BIR DE TEFLONLAR BIRAZ KOTULESMEYE BASLADI, KOMPLE DEGISTIREYIM DEDIM. SU AN EN SAGLIKLI GORULEN SERAMIKMIS. HERKESTEN BUNU DUYUYORUM BENCE ALMAKTA FAYDA VAR.
KORKMAZIN CELIK CAYDANLIGINDAN COK MEMNUNUM. AYNI MARKANIN SERAMIK DUSUNUYORUM. GIZIA DA COK DUYDUM. HATTA BAK FORUMDA BOYLE BIR KONU VAR, INCELE ISTERSEN.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...mik-tencere-tava-almak-isteyenler-buraya.html
Haklısın canım, doğru senin topiğin de vardı, oradan da deneyimlisin. Valla zaten senle benim işimiz yaza kalmasın. İdeal kilomuza kavuşalım, neşeyle mezun olalım, sonra da ara ara girip arkadaşlar ne yapıyor diye bakalımBak sen hareketlenince ben de gaza geliyorum, aldığım kg'ları verdim ben de Alerjilerime gelince, her zaman olabiliyor ama bahar ayında toz ve polen hareketi daha fazla olduğu için coşuyor. Denizli'deyken daha kötü oluyordu, burada nispeten iyi ama bu arayı ilaç kullanarak geçireceğim.
Ben de menü paylaşmaya başlayacağım o zaman, silkelenelim, toparlanalım, yaza ne kaldı şurada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?