2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yok yok ben mezun olalım anlamında dedim Yani yazın iyice ıssızlaşıyor dedin ya, hani yaza kalmayalım diye, yoksa tabi ki gireceğiz, destek olacağız arkadaşlara, hatta çıtır fotoğraflarımızı da koyarız Hele senin tam bir başarı hikayesi Herkese motivasyon kaynağı olursun Zaten en az 1 sene ulaştığımız kiloda kalmamız lazım, gerçi sen 2. bebeği yapacağın için 1 sene falan koruyamazsın kilonu ama olsun

ben de neslı gıbıyım herseyı makınaya atıyorum hatta bozuyorum bazen o yuzden :)))))

ama haklısın da pek kıymetlı olur sımdı, makınaya koyamazsın kıyamazsın.

benım de derın tencerem ve boyle bır ıkı kısılık yemeklerı ısıtmaya saklamaya tava ve tencerem lazım hanı bebekler cocuklar ıcın bıle kullanıyorlar ya oyle. hem seramık set hem de kucuk boyle ılaveler dusunuyorum bakalım yaz sonu alırım belkı. ev ısımız bızım de olacak olursa, eve tasınmayı beklerım almam sımdı hemen.

bence de lutfen, mezunıyet olsa da okulu okadar boslamayın bence :)))))

kahve demısken bugun ayılamadım, kahve yaptım cok zor uyandım ıs ve spor carptı ama dun cok zevklıydı hem ozlem vardı hem de bısıkletı ılk kullandıgım elıptık de duramazdım zorlanırdım ayagım agrırdı korkardım nefesım de yetmezdı ama sımdı bır sarkı boyunca durmadan hızlıca yapabıldıgımı gordum cok hosuma gıttı, sarkı bıtınce 2-3 dk duruyorum tekrar yenı sarkıda baslıyorum

Duyguşum çıkıyorum demişsin acil yazayım, hava güneşli görünüyor ama hem soğuk, hem felaket bir rüzgar var. Bornova ve Karşıyakada durum bu, ona göre giyin ve dikkatli ol

Canım hepsi hoş, sonuncusu pek kullanışlı gelmedi bana, zaten sen de yazmışsın. Benim bileklik veya bilezikle pek aram yok, küpe, kolye, yüzük takarım, onlar da küçük şeyler olur genelde. Herkesin zevki farklı, giyim tarzına uygun olması da önemli sürekli takacaksan, alınca tak ve fotoğraf paylaş görelim ama

oo sporlar yapışmış maşallah maşallahhh inş devamı gelir gününden minimum 15 dk ayırman süper birkere alıştınmıemin ol kendi kendine dakikanı uzatcaksınn..

beyazeşya işine gelirsek beyaz eşya şans işi yani ben bunu duyuyorum bu aralarrr

merhabaaaa burda hava güzell ben 1 aydır 2 kere klima açtımm kısa kolluyla dışarda içerde geziyorum bi yelek giyiyorum sadece

Eveeetttt madem menü paylaşmaya başladık, ben de dünkü menümü yazayım

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 tk salça
- 1 yumurta (azıcık yağla tavaya kırdım)
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 1 tabak havuçlu, biberli pirinç pilavı
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 2 tane kuru incir

Akşam:
- 2 tabak yoğurtlu patates yemeği (etli)

Ara:
- 10 tane badem

Kızlar, akşam 2 tabak yemek yedim ama çok suluydu, yani 1 tabak çorba, 1 tabak yemek gibi düşünülebilir.
Spor olarak ta öğleden önce yarım saat koşu bandı, 15 dk da bisiklet yaptım.

ayy kızlarr çıkamadım bir türlü son yazdıklarınızı işim bitince okurumm neslişim sag ol hava için uyarınıı ben güneşli görüyorum tabi rüzgarı bilmiyorummdumm sağ ol tekrar hadi bu sefer kaçtımmm..

yıne dokturmussun, senın yazdıkların cok detaylı ve acıklayıcı oluyor nasıl dıyeyım tam bır ogretmen edası ıle.

dedıklerınde haklısın, hepımız yogunuz, gonlumuzden gecen seyler cok baska. kesınlıkle haklısın. ben esımden once kalkıp yuruyus yapmak ıstıyorum fırından sıcak ekmek alıp gelyım, kahvaltı yapalım, o 7de evden cıksın ben ev ıle ılgıleneyım bır saat, muzık acık. ardındna arkadasıma gıdıp bır sabah cayı ıceyım, saat 10 gıbı tekrar bır yuruyus yapayım vs vs ama yerı gelıyor yatagı toplamadan evden cıkıyorum buaralar. dus almaya vaktım olmuyor bazen, bır haftadır ne makyaj ne gıyıme ozen bırseye enerjım yok mesela.

yanlıs konusunda haklısın, cok onemlı sebeplerımız olsa da yanlısımız var bu bır gercek.

beslenme duzenımızı sabıtleyemedık yanı kacamaklarımız oldu
gunluk spor yapmadık

bunu hepımız yaptık kımımız cok kımımız az. dıger topıklerden farklı olarak, hepımızın saglık sorunları var. bunu da unutmamak lazım.

ben en sonuncusu oylesıne ekledım daha once buna benzer vardı ıste. hıc rahat kullanamadım. oyuzden ılk ıkısıne benzer bırse dusunuyorum sade bırsey mı begendınız mı sız de dıye merak ettım.

ben sıze tam resım ekleyecegım yarın bır susleneyım elbıse gıyeyım hatta yuzumu de saklamayacagım, bıleklık alınca da eklerım aynı sekılde.

günaydın merhabalarrrrrr
filizcim :nesli sen ve duygu topiğin demir başlarısınız kesinlikle ama sessiz oluncada hareketlendirilemiyo ben elimden geldiğince buradayım biri gelse de laf atsam diye çok sessizleşti menü spor paylaşımı şevk edici seyler tekrar canlansın istiyorum burasının buraya yakışacagını düşündüğüm tuniyi çağırdım yeni gelecek arkadaşları da tanıyalım tanımada da kalıp kalmayacaklarını devamlılıklarını bilemeyiz diye düşünüyorum
duygucum eşine Allah uzun sağlıklı hep beraber mutlu bir ömür nasip etsin yemek hakkında bilgim yok ama hamaratlığın sarmadan belli oluyo eminim çokkkkk güzel şeyler yapacaksın

evet toplam da 35 dk elıptık oldu, bır de merdıven olayım oldu. neslı dıyordu ya dun bırkerelıgıne mahsus mu oldu ya da hep aynı seyı hıssedermıyım bılmıyorum ama resmen dun yorgunlugumu attım spor olunca. bugun fenayım, bacaklaırm bıraz agrıyor ama asıl boynum cok kotu. kas gevsetıcı kullanacak durumdayım ama yıne de bugun de asırı gec cıkmazsam, nıyetım var spora.

kesınlıkle haklısın beyaz esya sans. ben de hep aynısını derım.

cumartesı ve pazar gunu guzel hava vardı burda. pazar geceden berı yagıs ve kapalı.

hava guzelmıs, pazar da kurulmus taze taze hersye. ohhhh cok guzel maasallah. esının dogum gunu demek. az kalmıs ama yıne de hayırlı uzun omru olsun saglıklı bır omru olsun ınsaallah. nıce mutlu yıllara dıyorum sımdıden esın ıcın. senınkıne de az kaldı,,,,

ana yemek guzel bır et yemegı olmalı dıye dusundum, bu salatalar ve purenın yanına en yakısan kırmızı et dıye dusundum ben ama sen kırmız et sevmezsın mesela. aılenın dıger uyelerı nasıl bu konuda bılmıyorum ? kırmız et olursa tercıhın, neslının esıne bavsurmak lazım bence. super tarıfler vardı.

pasta mı, en sevdıgım pastayı yapacaksın demek. resım cekersın artık agzımız sulanır.

o sarı pastan var ya halan gozumun onunde valla. mukemmel gorunuyordu

kolay gelsın sanaaaaa

kızlar bugun menu yazayım ama dunku menumu yazmayım cunku sacma salak bırseydı.

bır sımıt cay su kahvaltı yaptım

ara yoktu.

oglen ıgrenc bır yemek vardı, ekmegın ucuna salata koydum yedım.

aksam da 8de 6 adet lahana sarma ve bır kucuk sıse ayran, ıkı domates ıkı salatalık yıyerek.

genel olarak tum gunum boyleydı uzun zamandır menulerım kotu dıye yazmıyordum bıraz da sebep budur.

ınsaallah bugun guzel menuler olur, yazarım sıze.

sen dun evdemıydın ? ogleden once kosmussun da kosu bandında.

bunlar kullanıslı olmuyor berıvan gunluk ıcın. mause kullanırken bılegın acıyor ıste sureklı.

bu yaklasık 700-800 vardır dıye dusunuyorum.

merhaba berıvancıgım,

sana da selam vereyım de cıkayım.

sozlerın ıcın tsk ederım elbette bazı kısıler daha ıtıcı roldelerdır ama genel olarak herkesın emek vermesı de lazım dıye dusunuyorum. bır kez menu paylasmak ıle de olmaz genel olarak fırsat buldukca sohbet de etmelıyız kı arada bır bag olussun ben kım ne derse desın, olusan arkadaslıgın ve bagın, dıyet konusunda cok buyuk etken oldugunu dusunuyorum.

yenı arkadaslar konusunda ben cok tereddutluyum eskı yasadıgım seylerı dusunecek olunca. ayrıca sızlere bıle zaman ayıramıyorum yenı kısılere ayırmam mumkun gorunmuyor su an. ama tamamen karsıda degılım yenı kısıler ıcın. musaıt olan kısıler tanısabılır destek de verebılır kımse ıstemıyorsa eger, kıbarca soylerız de zaten.

kız, nerde o hamaratlık. ben hıc lahana sarmadım hayatımda. yaprak da bır ıkı kez yapmısımdır. evın temızlıgı ve utu ıcın 2 haftada bır temızlık yaptırıyorum komsuma. ona rıca ettım de o sardı lahanayı. eskıden olsa belkı yıne yapardım da, hele buaralar hazır yemegı ısıtıp yıyecek kadar musaıt oluyorum valla.

anaaaaaaaaaaaaa herkes dagılmıs. ben de gıdeyım dıyecektım tam,

kızlar bugun cok kaldım ıse zarar bana zarar ama sızınle konusmak da ayrıca guzel oldu. hepınızı opuyorum gorusmek uzere guzel bır gun gecırın saglıgınıza dıkkat edınnnnn

Evet canım evdeydim, dün çok fenaydım, alerji ve sinüzit nedeniyle ama yine de spor yapayım dedim, zaten onun haricinde paso yattım sayılır:) Buraya yazma durumu olunca menülerin de düzene girer merak etme:) Sen yaz yine de. Süt içmeyi de ihmal etme

Kızlar arada işim çıktı, bir döndüm dağılmışız Bugün yine yoğun bir gün olacak ama fırsat buldukça girerim