- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.041
özletmeyin kendinizi gelin hemen valla işyerindeki rakibem çok fena çıktı ciddenaz yiyor ama spor yapmıyo muş heheeeeeeeee ben yapıyorum ondan daha çok kilo vereceğim
Sporsuz çok zor, sen 1-0 öndesin:)
Bu arada Bericim senin çizelgende BMI değerin çok düşük görünüyor, geçen gün soracaktım, unuttum, boyun kaç ki senin? Yanlış mı girdin acaba?
anam yanlış mı yapmışmı ki boyum 1,66 canım :26:
Evet canım, yanlış girmişsin o zaman. BMI değerin 72 kg için 26.1 olacak senin.
Kahvemi aldım geldim, hadi kahve içelim
Evet canım evdeydim, dün çok fenaydım, alerji ve sinüzit nedeniyle ama yine de spor yapayım dedim, zaten onun haricinde paso yattım sayılır:) Buraya yazma durumu olunca menülerin de düzene girer merak etme:) Sen yaz yine de. Süt içmeyi de ihmal etme
Merhaba kızlar, günümü toparlayayım, yalnız akşam fena bir tatlı krizi geldi, dolapta bulduğum hindistancevizli top şeklinde tatlı vardı, onlardan yedim, 5-6 taneydi, hepsini yedim
Kahvaltı:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 2 kk peynir
- 3 ceviz
- 1 avuç maydanoz
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 3-4 kaşık taze fasulye
- 4 tane küçük köfte (2-3 küçük parça patates kızartması)
- 2 tane küçük biber dolma
- 4 tane yaprak sarma
Ara:
- 10 tane badem
Ara:
- 1 parça peynir
Akşam:
- Fırında balık (çipura)
- Fırında patates (yarım patates)
- Büyük bir kase salata (yağsız)
Ara:
- 5-6 tane hindistancevizli top
- 5-6 tane çilek
Bugün nedense öğlen de iyi yediğim halde akşama çok acıktım. Akşam yemeğini 18:15 gibi yedik ve ben yemekten önce badem ve peynir yedim bir de. Akşam yemekten sonra da tatlı krizine girdim, dolapta birşey bulamasam sipariş verecektim resmen.
Bugün hareketliydim, iş çıkışı da markete girdik, toplam adım sayım 7000 küsur oldu. Bugünlük yeterli. Başım çok fena ağrıyor arkadaşlar, erken yatmayı planlıyorum, iyi olmazsam yarın işe gitmemeyi düşünüyorum.
Bugünkü kahvaltımı da yazayım, sonra da yavaş yavaş öğle yemeğine gideyim:)
Kahvaltım:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 2 kk peynir
- 3 ceviz
- 1 avuç maydanoz
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
Bu arada sinüzit nedeniyle başım ağrıyor, deli olcam yaaa, nasıl kurtulacam ben bundan, yaz gelse de denize girsem, o iyi geliyor anca.
selam kızlarrr çıkıyorum dedimm hazırlandım ve çıktım pazara gittim eve döndümmm tam alışveriş merkezine gidiyordum ablam(görümcem) aradı hatayı gezelim diye annem (kayınvalide'de )geldi gezdik alışveriş filan yaptık dönüşte bir kere daha pazara uğradımmmmmmmm kısacası baya yürüdüm sabah 10:30 dan akşam 17:30 kadartabi busüreç de sürekli bebek arabası sürdümmm güzel bi aktivite oldu.
menümü toparlaya bilirimm..
aç karnına:ılık limonlu su
kahvaltı: 4 kaşık müsli üstüne gelecek kadar süt
öğlen: tek kıymalı kaşarlı pideve ayran
azönce: küçük süt darı(mısır):)))) ve aşkım birtanemm herşeyimmm ,kalbimin sultanı 1 büyükkase erikkkkkkk aşığım ulennn aşıkkk eriğim benimmm
su 1.5 lt oldu
Günaydın kızlaarrr, güzel bir gün olsun hepimize. Ben bugün evdeyim, şimdilik iyiyim ama akşam kötü olmuştum. İşyerinde tadilat var, sanırım o tetikledi beni, o yüzden eşim bugün gelme dedi, çok önemli bir iş te yoktu zaten bugün, gerekirse de evden hallederim:)
Pomocum denize girmek, hatta dalmak sinüzite iyi geliyor, basınçla birlikte deniz suyu sinüslerin boşalmasına yardımcı oluyor. Ağrı çok olduğunda gerçekten dayanılmaz hale geliyor, dişim ağrıyor gibi oluyor mesela aynı zamanda, Allah kimseye hiçbir ağrı vermesin, hepsi beter valla. Sen de dikkat et canım, spor yaparken boynuna havlu al, terleyip soğuyorsa tutulur, hele sende kireçlenme varsa daha dikkat etmen lazım.
Sinüzit için bir ottan bahsetmiştin evet, hatırlıyorum, hatta araştırmıştım biraz internetten. Bazı otları söylüyorlar ama tehlikeli de olabilir deniliyordu. Ben de bilmiyorum valla. Aslında sen şimdilik ne otu olduğunu, tam olarak nasıl kullanıldığını falan öğrenip bana anlatırsan çok sevinirim. Gerekirse isterim de yollamanı, teşekkür ederim canım
Süt içmeyi ihmal etme Pomocum, evde paket süt hep olsun, gerekirse açmazsın ama ihtiyacın olduğunda mutlaka olsun. Ben yedek tutuyorum mutlaka. Sen de birkaç kutu bulundur bence. Bak D vitamini eksikliği de var sende, bunlar önemli. Bu arada ben de, hem sende hem Duyguda D vitamini eksikliği çıkınca onu da test yaptırmıştım, benim normal çıkmıştı. Aslında güneşe de pek çıkmıyorum ama ben bol süt içmeme bağladım açıkçası. Faydası oluyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?