2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dünkü menümmmmmm
sabah :iki dilim tambuğday ekmeği,ince bir dilim kaşarla yapılmış tost yanında domates
arada :yarım elma
öğlen :kuru fasulye,salata
arada :5 tuzlu çubuk
akşam ırasa yemeği içinde bulgur vardı bol limonlu 1 tabak yedim
8 gb de 1 portakal
1.5 tl su ,2 yeşil çay içtim
sporumu da yazayım : 200 ip atlama ,15 dk oryantel 15 dk yer hareketleri idte iç dış bacak çalıştırdım

Son düzenleme:

selammm ohh sefan olsunnn c.tesi keyfini yap tadını çıkar ama dinlenmeyede bakk menülerin güzel ama üçübiraradayı sevmedim hemşeker hemde krema çok yoğun oluyor sen marketten sade yada en kötü 2 si 1 arada al bu arada sade kahveyi bende sevmezdim ama insan alışıyor

hayırlı cumalarrrr günaydın güzel hanımlaarrrrrr .

hayırlı cumalar, gunaydın duygu.

nasılsın ? sahalara dondum demıssın cok sevındımmmmmmmmm

ben dun daha duzgun bır menuye kavustum sukur, elımde posetler ıle baya bır yuruyus yaptımmmmm, dun boyun agrısı, halsızlık sersemlık vardı verımlı calısamadım, ama aksamım guzel gectı, esımle guzel yemek yedık, alısverıs yaptık, komsuma bırseyler aldım mutlu ettı benı bu, ALLAH bana daha cok versın, ehrkese yardımım olsun dıye dua edıyorum, esımle bebek bezı konusunda uzmanlastık onlar sayesınde. bebısımız olunca zorlanmayızzzzz

haaa buarada, altın ucuzlamısken gel alalım o ıstedıgın bıleklıgı dedı. dogum gunu ve evlılık yıldonumunde, yemege cıkarız hedıyemı sımdıden almıs olayım deıd, ben de esıme guzel bır saat begendım orda. ben de onu alacagım.

http://www.ekolmarket.com/pirlantalar/altinbileklik_86344.jpg için Google Görsel Sonuçları

tam resmını bulamadım ama buna benzıor. gunluk kullanım ıcın de cok rahat. cok sevdım cok ıcıme sındı. cok uzun zamandır ıstedıgım bırseydı. cok mutlu oldum

cok yorulmus olsam da dun aksamkı yuruyus, hedıye, yemek, arkjadas zıyaretı, bebıs sevme, azalmıs olan boyun agrım, yarın tatılde olacak olmak......... pek keyıflıyım yanııııııııı

herkese yolluyorum bu keyfımdennnnnnnnnnnn

Duyguşum iyi ki döndün sahalara:) Yap tabi eleştirilerini, amacımız kilo vermek sonuçta. Yazdıklarında tamamen haklısın canım. Aklım başımdayken ben de dikkat ediyorum da, dün kriz gibiydi resmen, açlık hissi de çok oldu, yediklerime bakıyorum, doyurması lazım aslında, demek ki psikolojik diye düşünüyorum. Neyse tekrar olmaz umarım. Sen çok güzel dengeliyorsun zaten, çok beğeniyorum. Ama ben senden daha oburum, o kesin

hımmmmmm gününe ba-yıl-dımmmm kararında ve sağlıklıııı tebrikler kuşların annesi

keyfin enerjin daim olsun ablam ben bilekliği pek begendim güle güle kullan çok güzel

sagolasın duygucugum. herzaman yapamayacagım bunu ama arada bır bıle olsa yapabılecek olmak cok guzelllllllll

yarın gec kalkacagım, sonra guzel bır yuruyus yapayım dıyorum, hatta kendı basıma dısarda kahvaltı mı yapsam acaba, carsıya kadar yurusem guzelse, sonra guzel bır kahvaltı, ardından magaza gezsem, yuruyerek eve donsem. ogleden sonra arkadasımda kısır yesemmmmmm.

ay cok heyecanlandımmmmmmmmm

ucubırarada ozellıkle ıkı tane asla ıcmezdım hafta bır ıkı kez ıcerdım ama dun salak gıbıydım ayılayım dıye yaptım hıc de faydası olmadı hatta reflu mu azdırdı, azıcık cıkardım kahvelerden sonra.

krema konusunda hep haklısın daha once de dedın. alısmayı denıyorum ama beceremedım ne dıyım bılmıyorum kı kendıme. 2sı bıarada alınca da enaz 4 seker atıyorum duygu, hangısı daha az zararlı sence ?

caya alıstım kolayca, 10 yıldır seker atmıyorum ama kahve de seker olayına kremaya da hıc alısamıyorum

hımmmmmm gününe ba-yıl-dımmmm kararında ve sağlıklıııı tebrikler kuşların annesi

teşekkürler ablam artık menüüüüüüüü bu sekilde olacak yoksa artık vücut kendini korumaya alıyo çok kilo verinde sabit tutmak istiyo bende bu ay olmaz lütfen haftaya korumaya geç diyorum

kuşlarım çok iyilerde son bir yumurta var ama 1 ay oldu bebek kuş çıkmadı kız kuşum çok asabi yavru yok sıkıldı artık yumurta boş ama alırsak kızar üzülür diye alamıyorum çok özledim minnak kızımı uşurmayı öpmayi yaaaaaaaa bu hafta sonu gidip saracam bakalım ne yapmak gerek :26:

dimi döndüm sahalara dozunda olan eleştriler her zaman iyidirrr..

neslişim ben sana beyaz leblebi önermek isterdim ama sana yaramıyordu sanırım ben minik kase lablebi alıyorum ve 1 tane leblebiyi 2 seferde çok çiğniyerek yiyorum üstünesuiçiyorum acayip şişiriyor ve su içiriyor son günlerde yaptığım şeylerden biri çok çiğnemek minik birşeyibile 2 seferde yemek, yoksa ben boğa burcuyum o kadar oburumki canımın istediği şey içinçok düşünüyorum okadar düşünüyorumki vazgeçiyorrryerinebaşka birşey yemeye çalışıyorum artık yoksa nisan bitti bitecek hazirana 1.5 aydan az süre kaldı

keyfin enerjin daim olsun ablam ben bilekliği pek begendim güle güle kullan çok güzel

gunaydın fıstık,

sagolasın. resımdekınden daha sade aslında. gecen yaz bakmıstım atasaydan. 780 tl cıvarıydı sımdı 650 olmus. ustelık taksıt de oldu baya, aynı fıyattan.

ıkı uc yıldır aklımdaydı boyle bırsey. resım cekerım sana, yasına da gıyımıne de gıder bence. cunku hep klasık hem spor. ustelık cıft renk olayı, daha sporlastırıyor. benım alyansım da cıft renk zaten. cok sevıyorum cıft renklı olunca. gumus ve altın.

daha ıyılerı sneın olsun canım ınsaallah.

duygunun dedıgı cok hsuma gıttı, kendıne ıyı bak kusların annesııııııııııı

ıyı kı dondun, hosgeldın, sefalar getırdın. hepımız daha ıyı olacagız benceeeeeeeee.

kızlar, patron geldı ısı salladım da patron olunca olmuyor. hepınızı opuyorum doyamadım sohbetınıze.

kendınıze ıyı bakınnnnnnnn

leblebı konusunda senınle hem fıkırım benı cok tutuyordu ama neslı cok rahatsızlanıyordu yıyınce.

inşallah ablam herkese hayırlısı olsun bazen diyorum çeyrek altınlarımı böyle bileklige sete çevireyim annem izin vermiyo satarken çok düşüge giriyo diye bakalım elim bir boşalsın ben de almak istiyorum bileklik ablam

Leblebi bana hiç yaramıyor Duygucum yaa, eve sokmuyorum artık, sindirim sistemimi alt üst ediyor resmen. Üstelik te kilo alıyorum leblebi yiyince. Herkesin bünyesi farklı işte. Benim için de öyle zararsız ve tok tutan bir şey olsa çok iyi olacak ta:)
Ay boğa burcunu bilmez miyim elimin altında var bir tane O da yemeği çok sever ama istedi mi çok güzel tutar kendini, sen de öylesin. Benim sorunum biraz orada, saldırabiliyorum bazen. Yemeği ağır yemeğe çalışıyorum ama bazen bir bakıyorum, hızla silip süpürmüşüm Eleştirilerini yap Duygucum, düzeltmek için elimden geleni yapıyorum, ayrıca pazartesi tartıda 66'lı bir rakam görmek için biraz kısmam lazım boğazımdan:)

evet döndüm sahalaraa:)))

bileklik çok zarif şimdidengüle güle kullannn
dün bende bi yüzük beğendimm ne zmandır beş taş istiyordumm dün bir tanesine aşık oldum benim beğendiğimi ablam kaptı aldı güle güle kullansın bilmiyorum içimdeki his sanki eşim bugün bana supriz yapcakmış gibi geliyorr hadi hayırlısı malum benim doğumgünü geliyorr bu yıl verimli bir doğum günü yaşıcam sanırımm kayınvalidede altın kolyeyapcakmış kuzey yazılı hepsi sağ olsunn

yarın için harika bir plannn yPMIŞSINN SANA Önerim yarın güzel bir uyku çek ve kahvaltını dışarda yapman bol bo lyürümen kendini şımarttt müzkle güzel bir alanda yürüyüş yap tabi dikkat et kendinee saçmabir mevsimdeyizz hasta olma

inşallahh görürsün canım eğer görmesende önemli olan vermek almıyalım sabit kalmayalım verelim önemli olan bu
boğa burcu kendi burcum olduğu için demiyorum geçrekden harika bir burç bi kötü yanı erkek de aynıözellik varmıbilmiyorum sinirli olması:)))))

hadikolay gelsinnn sanaaaa yarın için mutlu günlerr

Boğa burcunun siniri meşhurdur zaten Çoğunlukla sakin ve sabırlıdır ama sinirlenince de tozu dumana katar