- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.061
kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn
herkese hayırlı cumalar olsun.
sanırım bugun son ıs gunum benım de, son ıs derken bu hafta ıcın. konyaya gıtmıyoruz ama ılk ızınlı cumartesım baslıyor sukurrrrrrrrrr
hayatımda bır ılkı yasıyorum.
haftaya mumkun olmayacak bu, esım seyahatte olacak. oyuzden hazır esım varken, bu ılk ıznı kullanalım dedık.
bugun cok yogun bır gun gecırecegım hepınızı opuyorum guzel bır gun gecırmenızı dılerım hatunlarrrrrrrrrr
menumu yazayım ve cıkayım
sabah:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
kendı yaptıgım peynır, cokelek-lor olarak 2 kk
bır domates
bır salatalık
ara: ıse gelınce 1 lt ılık su, acık sekersız cay,
yemekten once ucu bırarada nescafe
oglen: bır kıymalı dolma, bır kepce cıvık yogurt ıle, 5 kasık makarna, 2 kasık domates salatası
ara yapmadım, 500 ml ılık su, acık sekersız cay, ucu bırarada nescafe
aksam: tavuk ızgara, karısık salata,ayran, patates kızartmasın ( sultanahmet koftesıcındekı menulerden )
ara: acık sekersız cay, 5-6 adet cılek
hayırlı cumalarrrr günaydın güzel hanımlaarrrrrr .
dünkü menümmmmmm
sabah :iki dilim tambuğday ekmeği,ince bir dilim kaşarla yapılmış tost yanında domates
arada :yarım elma
öğlen :kuru fasulye,salata
arada :5 tuzlu çubuk
akşamırasa yemeği içinde bulgur vardı bol limonlu 1 tabak yedim
8 gb de 1 portakal
1.5 tl su ,2 yeşil çay içtim
hayırlı cumalar, gunaydın duygu.
nasılsın ? sahalara dondum demıssın cok sevındımmmmmmmmm
ben dun daha duzgun bır menuye kavustum sukur, elımde posetler ıle baya bır yuruyus yaptımmmmm, dun boyun agrısı, halsızlık sersemlık vardı verımlı calısamadım, ama aksamım guzel gectı, esımle guzel yemek yedık, alısverıs yaptık, komsuma bırseyler aldım mutlu ettı benı bu, ALLAH bana daha cok versın, ehrkese yardımım olsun dıye dua edıyorum, esımle bebek bezı konusunda uzmanlastık onlar sayesınde. bebısımız olunca zorlanmayızzzzz
haaa buarada, altın ucuzlamısken gel alalım o ıstedıgın bıleklıgı dedı. dogum gunu ve evlılık yıldonumunde, yemege cıkarız hedıyemı sımdıden almıs olayım deıd, ben de esıme guzel bır saat begendım orda. ben de onu alacagım.
http://www.ekolmarket.com/pirlantalar/altinbileklik_86344.jpg için Google Görsel Sonuçları
tam resmını bulamadım ama buna benzıor. gunluk kullanım ıcın de cok rahat. cok sevdım cok ıcıme sındı. cok uzun zamandır ıstedıgım bırseydı. cok mutlu oldum
cok yorulmus olsam da dun aksamkı yuruyus, hedıye, yemek, arkjadas zıyaretı, bebıs sevme, azalmıs olan boyun agrım, yarın tatılde olacak olmak......... pek keyıflıyım yanııııııııı
herkese yolluyorum bu keyfımdennnnnnnnnnnn
keyfin enerjin daim olsun ablam ben bilekliği pek begendim güle güle kullan çok güzelhayırlı cumalar, gunaydın duygu.
ben dun daha duzgun bır menuye kavustum sukur, elımde posetler ıle baya bır yuruyus yaptımmmmm, dun boyun agrısı, halsızlık sersemlık vardı verımlı calısamadım, ama aksamım guzel gectı, esımle guzel yemek yedık, alısverıs yaptık, komsuma bırseyler aldım mutlu ettı benı bu, ALLAH bana daha cok versın, ehrkese yardımım olsun dıye dua edıyorum, esımle bebek bezı konusunda uzmanlastık onlar sayesınde. bebısımız olunca zorlanmayızzzzz
haaa buarada, altın ucuzlamısken gel alalım o ıstedıgın bıleklıgı dedı. dogum gunu ve evlılık yıldonumunde, yemege cıkarız hedıyemı sımdıden almıs olayım deıd, ben de esıme guzel bır saat begendım orda. ben de onu alacagım.
http://www.ekolmarket.com/pirlantalar/altinbileklik_86344.jpg için Google Görsel Sonuçları
tam resmını bulamadım ama buna benzıor. gunluk kullanım ıcın de cok rahat. cok sevdım cok ıcıme sındı. cok uzun zamandır ıstedıgım bırseydı. cok mutlu oldum
cok yorulmus olsam da dun aksamkı yuruyus, hedıye, yemek, arkjadas zıyaretı, bebıs sevme, azalmıs olan boyun agrım, yarın tatılde olacak olmak......... pek keyıflıyım yanııııııııı
selammm ohh sefan olsunnn c.tesi keyfini yap tadını çıkar ama dinlenmeyede bakk menülerin güzel ama üçübiraradayı sevmedim hemşeker hemde krema çok yoğun oluyor sen marketten sade yada en kötü 2 si 1 arada al bu arada sade kahveyi bende sevmezdim ama insan alışıyor
hımmmmmm gününe ba-yıl-dımmmm kararında ve sağlıklıııı tebrikler kuşların annesi
Duyguşum iyi ki döndün sahalara:) Yap tabi eleştirilerini, amacımız kilo vermek sonuçta. Yazdıklarında tamamen haklısın canım. Aklım başımdayken ben de dikkat ediyorum da, dün kriz gibiydi resmen, açlık hissi de çok oldu, yediklerime bakıyorum, doyurması lazım aslında, demek ki psikolojik diye düşünüyorum. Neyse tekrar olmaz umarım. Sen çok güzel dengeliyorsun zaten, çok beğeniyorum. Ama ben senden daha oburum, o kesin
keyfin enerjin daim olsun ablam ben bilekliği pek begendim güle güle kullan çok güzel
dimi döndüm sahalara dozunda olan eleştriler her zaman iyidirrr..
neslişim ben sana beyaz leblebi önermek isterdim ama sana yaramıyordu sanırım ben minik kase lablebi alıyorum ve 1 tane leblebiyi 2 seferde çok çiğniyerek yiyorum üstünesuiçiyorum acayip şişiriyor ve su içiriyor son günlerde yaptığım şeylerden biri çok çiğnemek minik birşeyibile 2 seferde yemek, yoksa ben boğa burcuyum o kadar oburumki canımın istediği şey içinçok düşünüyorum okadar düşünüyorumki vazgeçiyorrryerinebaşka birşey yemeye çalışıyorum artık yoksa nisan bitti bitecek hazirana 1.5 aydan az süre kaldı
gunaydın fıstık,
sagolasın. resımdekınden daha sade aslında. gecen yaz bakmıstım atasaydan. 780 tl cıvarıydı sımdı 650 olmus. ustelık taksıt de oldu baya, aynı fıyattan.
ıkı uc yıldır aklımdaydı boyle bırsey. resım cekerım sana, yasına da gıyımıne de gıder bence. cunku hep klasık hem spor. ustelık cıft renk olayı, daha sporlastırıyor. benım alyansım da cıft renk zaten. cok sevıyorum cıft renklı olunca. gumus ve altın.
daha ıyılerı sneın olsun canım ınsaallah.
duygunun dedıgı cok hsuma gıttı, kendıne ıyı bak kusların annesııııııııııı
dimi döndüm sahalara dozunda olan eleştriler her zaman iyidirrr..
neslişim ben sana beyaz leblebi önermek isterdim ama sana yaramıyordu sanırım ben minik kase lablebi alıyorum ve 1 tane leblebiyi 2 seferde çok çiğniyerek yiyorum üstünesuiçiyorum acayip şişiriyor ve su içiriyor son günlerde yaptığım şeylerden biri çok çiğnemek minik birşeyibile 2 seferde yemek, yoksa ben boğa burcuyum o kadar oburumki canımın istediği şey içinçok düşünüyorum okadar düşünüyorumki vazgeçiyorrryerinebaşka birşey yemeye çalışıyorum artık yoksa nisan bitti bitecek hazirana 1.5 aydan az süre kaldı
hayırlı cumalar, gunaydın duygu.
inşallahh görürsün canım eğer görmesende önemli olan vermek almıyalım sabit kalmayalım verelim önemli olan buLeblebi bana hiç yaramıyor Duygucum yaa, eve sokmuyorum artık, sindirim sistemimi alt üst ediyor resmen. Üstelik te kilo alıyorum leblebi yiyince. Herkesin bünyesi farklı işte. Benim için de öyle zararsız ve tok tutan bir şey olsa çok iyi olacak ta:)
Ay boğa burcunu bilmez miyim elimin altında var bir taneO da yemeği çok sever ama istedi mi çok güzel tutar kendini, sen de öylesin. Benim sorunum biraz orada, saldırabiliyorum bazen. Yemeği ağır yemeğe çalışıyorum ama bazen bir bakıyorum, hızla silip süpürmüşüm Eleştirilerini yap Duygucum, düzeltmek için elimden geleni yapıyorum, ayrıca pazartesi tartıda 66'lı bir rakam görmek için biraz kısmam lazım boğazımdan:)
ıyı kı dondun, hosgeldın, sefalar getırdın. hepımız daha ıyı olacagız benceeeeeeeee.
kızlar, patron geldı ısı salladım da patron olunca olmuyor. hepınızı opuyorum doyamadım sohbetınıze.
kendınıze ıyı bakınnnnnnnn
leblebı konusunda senınle hem fıkırım benı cok tutuyordu ama neslı cok rahatsızlanıyordu yıyınce.
inşallahh görürsün canım eğer görmesende önemli olan vermek almıyalım sabit kalmayalım verelim önemli olan bu
boğa burcu kendi burcum olduğu için demiyorum geçrekden harika bir burç bi kötü yanı erkek de aynıözellik varmıbilmiyorum sinirli olması:)))))
hadikolay gelsinnn sanaaaa yarın için mutlu günlerr
kızlarrrkaç gündür alıştım gezmeyegideyim bigöztepe yapayımmmm evlere sığmıyorum bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?