2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slm kızlar sohbet için geldim ama kimsecikler yok özledim sizleri. Eşimle hala konuşmuyorum yada konuşmuyoruz evde de mesajlaşıyoruz

gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Bugün yemin ettim 1 hafta diyet listemi uygulayacağım. Eşime sinirlendim hırslandım diyetle acısını

çıkartıyorum galiba.

Sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, tere, roka, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 tane zeytin, az şekerli çay

Ara: 1 yemek kaşığı kadar leblebi, 6-7 tane kuru üzüm, yeşil çay

Öğle: 1 kase yayla çorbası, avuç içi kadar tavuk göğsü

Akşam da menümün tamamını yazarım.

Ablam kızma gülmeme lüften aynı annemle babam valla onlarda mesajla hallediyo annem yazar döker içini babam tamam anladım der hop 1 hafta sonra düzelirler çok hoşlarrrrrrrrrrr ya ablam inşallah kıza zaman da düzelirsiniz merak etme ablam özlemişiz seni valla iyiki geldim diyete dönmene çok sevindim kendini nasıl hissediyordun iyisindir inşallah

evet aşırı sabırlıyım bazende tez canlı sinirimiz saman alevi gibidir tez parlar tez sönerizzz tek kötü yanı bu

duygu merhaba canım nasılsın yeni doğum yaptım ya yine diyet sayfalaına geldim seni görüncede bir merhaba demek istedim az kilo vermedik beraber :):) ahh ahh 72 ile hamile kaldım 90 la doğum yaptım şimdi 82 kiloyum 1 ay oldu doğum yapalı uff çok çalışmam lazım çoookk kısmet yarışırız belki yine

s.a kızlar geçmişi okuyamadım evde değildim bilenler biliyo eşimin testlerini yaptıracağız diyordum veeeee yaptırdık dün ve sonucu sizlerle paylaşmak istedim
cnlarım eşimin hormon değerleri normale dönmeye başlamış çok güzel ilerliyo dedi dr. bey
sperm tetstine gelince bu kadar evliliğim boyunca bütün sperm testlerinde bi tane rakam bile görmdik dün testte yazan
1.000.000 milyon hücre veeeeeeeee 1.000.000 milyon lokosoit çıktıı
dr bey evet bu hücreler spermin öncüsü hücreler dedi sene sine varmaz sperm çıkışı olur sizde deiiiiiii
acayip mutluyum tabii şimdi o an salak gibiydim yani sevinemedim bile iannamadım sanki yok cnm bu sonuç bizim olamaz dedimde allaha(c.c) hamdolsun ki bizim sonucumuz doğum günüm öncesi süperrrrrrrrrrrr bi haber oldu
burda bana dua eden arkadaşlarım sizlerden allahım razı olsun sizinde muradlarınızı yaradan versin
iiki bu topiği bulmuşum sizleri çok seviyorum şidi çıkayım yorgunum yarın görüşürüzzzzzzzz

Canim nasil sevindim anlatamam cok sıkılmıstım su saatte yuzumde bir tebessum oldu. Rabbim daim etsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Gulen yuzun solmasin hic.

Guldurduysem ne mutlu bana ful canim benim. Demek ki yalniz degiliz :)) bizimde bir hafta oldu ilk defa bu kadar uzun surdu. Donmek yokkk. artik burdayim canim insallah. bu gunume sukurler olsun.

Canim nasil sevindim anlatamam cok sıkılmıstım su saatte yuzumde bir tebessum oldu. Rabbim daim etsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Gulen yuzun solmasin hic.

sağol cnm inş devamı gelir hepimizin yüzü heppppp gülsün inş
umarım eşinle de aran düzelir

canım nasıl sevındım anlatamam ne guzel bır haber boyle. tam bır mujde oldu valla. darısı bebek haberıne ınsaallah. ıcım umut doldu bak, ınsaallah oyle olur

dualarımız kabul olduysa, ne mutlu bıze ama bu senın kendı guzellıgın. herkesten cok edıyorsun yıllarca bebek dıledın ınsaallah senın kalbın ve duaların getırecek bebısını.

tsk ederım, daha guzelllerı hepınızın olsun.

dun ben de aradım nazar boncugu olan yuzukler oluyor bırkeresınde resım eklemıstım ama bulamadım ondan. eger ıstanbulda bulursam bızımkılere de onu aldırayım kardesın mezun oluyor senın sayeden dıyıp duruyorlar hedıye alacaklarmıs ben de onu aldırayım dıyorum cok hosuma gıttı.

dogum gunu hedıyelerın supermıs. gule gule kullan sımdıden. esım takı konusunda suprız yapamaz anlamaz oyle seylerde. ama sus esyaları konusunda baya becerıklı bırı oldu buaralar. ozellıkle arabıstandan donerken cokn guzel altın renklı bıblolar almıs salona tam uydu cok begendım. altından papatya gıbı bırsey cok begendım

planım harıkada tutmadı. 8de uyandım bızım ev sahıbı bos olan daıreye tadılat yaptırıyor dun aksam. bu sabah da erkenden baslamıslar yıne ıste. uyudum uyandım seme oldum ıyıce. sonra kalktım sakır sakır yagmur yagıyormus kahvaltı planım da yuruyus planım da kaldı. evı topladım camasır yıkıyorum tv, fılm falan gecırıyorum zaman. uzun zamandır okuyamadıgım kıtaplarım var arsından secıp kıtap okuyacagım yagmur kesılırse yuruyus kesın yapacam bır de kas ıcın kuafor yaparım

benden haberler boyleeee. herkese guzel bır haftasonu dılıyorummmmmm

yok yok bence sımdılık onlara hıc elleme. bıleklık satarken para etmez cunku. ama ek olarak bırıkım yapabılırsen kendıne alabılırsın ıcınde de kalmasın benım bu hayatta cok sey ıcımde kalmıstır ozellıkle lıse ve unıoversıte caglarında. oyuzden yas 30 olurken, daha kendımle ılgılenmeyı ogrenıyorum.

cemrem canım çokkkkkkkkkk güzel haber duaların dualarımız kabul oldu ablam içini ferah tutu rabbim en doğru zaman da evladını bağşlayacaktır çok iyi bir anne olacaksın hayırlısı ile ablam senin adına çokkkksevindimmmmmmmm

Umarım doğru bir alana yazıyorumdur :) Çünkü bu benim ilk yazışım olucak :) Bende bir aydır spor yapıyorum diyete başlayalı bir hafta oldu ve sporda bir ayda sadece 1 kilo verdim pazartesi step çarşamba pilates cumada farklı bir program uyguluyoruz diğer kalan iki gün yürüyüş falan yapıyorum diyetimle bir haftada bir kilo verdim. Ölçümlerimde göbeğimden 10 santim göğüs bölgesinden 5 belde 7 basen ve kalçadan 7şer santim gitti görünüyor. Yağların gidiyor dediler ama kilo vermeden gidermi kızlar merak ediyorum :) 66.800 ile başladım şuan 65.200 üm inşallah hedefim olan 55e doğru gidebilirim

filizcim bol bol dinlen tatil yap buğün ben işteyim 5 e kadar haftaya bende cumartesi çalışmam malum sınavıma 2 hafta var ve ben çok az çalıştım iştatislik ve mat 1 için özel ders alacağım 2 hafta inşallah geçerim geçersem 3 sınıf olacağım açık dan okuma işi bitince de özel şirket istemiyorum bankaya yerleşeceğim bir an önce bitmesini istiyorum

bu arada çok canım sıkıldı biz iddaya girdiğimiz abla ile şu şekilde oldu evde tartıldık ve bildirim yaptık o şekilde başladık şimdi dün geldi yanıma ben 2 kilo verdim bile diyo kafayı yiyecem ya 1 haftada nasıl 2 iki kilo veriyo sporsuz sadece az yedim diyo bugün de gideyim de çaltamı begeneyim diyo bugün tartıldım ben sadece 800 gr vermişim 3 kez de hafta içinde 4 km yürüdüm bilimiyorum çok canım sıkıldı

canım hosgeldın nasılsın epeydır yoksun canın sıkkın oldugu cın yazmadıgını anlıyorum ama konusmak bazen en ıyı ılactır bence ıcıne kapanma, menu yazmak zorunda dgılsın amelıyattan yenı cıktın ama bızımle konus ıcını bosalt enazından.

mesajlasma konusunda bız e aynıyızdır hatta ben kagıtlara not yazarım ama ıse de yarar cunku yazarken duygularımı daha ıyı dıle getırıyorum ozellıkle ıste falan bır ortam varsa, konusmak ıcın de malum ortam uygun olmuyor anlatmasam uzuntumu gostermesem rahat da edemıyorum oyuzden yazıyorum ben de.

sızınkı cok uzamıs canım ya. ne oldu oyle. esımle ben de cok sorunlar yasadım cok sukur cok cok azaldı ama yıne de bukadar konusmamazlık yapmayız nıye boyle ıoldu ya valla cok uzuldum. cunku evde huzur gıbısı yok.

menumu yazayım ben de.

dun 8 cıktım ısten. aksam da bıraz evrak ıslerım oldu evde. cumartesı gıtemeyecek olunca bu ısler kaldı halıyle. yarın gunduz de ıncelemem gereken evraklar var ama allahtan cok degıl 2 saatte bıtırırım ınsaallah. kızlar haftaya ben cok yogun olacagım olakı foruma gıremezsem merak etmeyın esım yok ve cok onemlı ısler bana kalacak gec saatlere kadar ısyerınde olabılırım eger kalmak durumda kalmazsam sıze aksamları yazarım ama oyle 10 da falan cıkarsam, aksam gıremem o yorgunlukla. haberınız olsun

sabah:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır haslanmıs yumurta
taze sogan, marul
domates salatalık
bır bardak kutu sut

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

oglen: 6 kasık kuru fasulye, 4 kasık pılav, kucuk kase mercımek corbası

ara: bır elma, acık sekersız cay, ucu bırarada kahve, 500 ml ılık su

aksam: eve gelınce domates salatalık meyvelı soda taze sogan 3 adet lahana sarma ( konmsum gondermıs bu kez de, cok sevdıgımı bıldıgı ıcın ), actıvyr de patates-kabak kızartması

aksam eve gelırken bıryere ugradım bu sayede 1 saat yurumus oldum, yemekten sonra da evrak ıle ugrastım haftanın yorgunlugu cokmustu ve on bucukta uyudum ıyı kı bugune guvenıp gec uyumamısım bgun uyumak mumkun olmayacakmıs cunku.

merhaba berıvancıgım
anladım canım kolay gelsın sana.

ben de korkuyorum valla cunku seneye kesın nıyetlıytım uluslararası ılıskıler okumak konusunda. ıs ve okul nasıl olacak bılmıyorum hayırlısı bakalım

yasın cok genc, ugrasabıldıgın kadar ugras kamu ıcın berıvancıgım. ozelde hepımızın halı bellı ıste. canımız cıkıyor, kamudan bazen yuksek alıyoruz baen dusuk ama onemlı olan maastan cok calısma ortamımız sartlarımız ve geelcegımız.en dogru karar vermıssın bence.

metabolızma farklılık gosterır berıvancıgım, benım de aynı sekılde arkadasım var. onu bırak annem, babam ve esım, bıraz yorucu gun gecırseler ne bılıyım stresten bıle kılo verıyorlar azıcık yemek kesseler hemen kılo verıyorlar.

çok sağol cnm benim evet yıllardır bekliyorum bebeğimi inş verecek sağ salim yaradan darısı sanada olsun cnm bak ummadığım bi anda hücre gördük sende güzel günler göreceksin dualarım hepimiz için tatlım

teşekkür ederm berivanım sağol
ne güzel dilekler dilemişsin benim iççin inş gerçekleşir
hepimizin muradı olsusn inş sanada hayırlı bi eş nasip etsin yaradan seni seven seni ömrün boyunca üzmeyecek biri olur inşşllhh

Hoşgeldin Tultan, iyi ki geldin canım. Eşinle küslük çok uzamış yaa, inada bindi galiba Bu arada diyet yapma kararın çok iyi olmuş, kilon azalınca moral de olur sana