- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.081
Boğa burcunun siniri meşhurdur zatenÇoğunlukla sakin ve sabırlıdır ama sinirlenince de tozu dumana katar
slm kızlar sohbet için geldim ama kimsecikler yok özledim sizleri. Eşimle hala konuşmuyorum yada konuşmuyoruz evde de mesajlaşıyoruz
gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Bugün yemin ettim 1 hafta diyet listemi uygulayacağım. Eşime sinirlendim hırslandım diyetle acısını
çıkartıyorum galiba.
Sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, tere, roka, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 tane zeytin, az şekerli çay
Ara: 1 yemek kaşığı kadar leblebi, 6-7 tane kuru üzüm, yeşil çay
Öğle: 1 kase yayla çorbası, avuç içi kadar tavuk göğsü
Akşam da menümün tamamını yazarım.
evet aşırı sabırlıyım bazende tez canlı sinirimiz saman alevi gibidir tez parlar tez sönerizzz tek kötü yanı bu
s.a kızlar geçmişi okuyamadım evde değildim bilenler biliyo eşimin testlerini yaptıracağız diyordum veeeee yaptırdık dün ve sonucu sizlerle paylaşmak istedim
cnlarım eşimin hormon değerleri normale dönmeye başlamış çok güzel ilerliyo dedi dr. bey
sperm tetstine gelince bu kadar evliliğim boyunca bütün sperm testlerinde bi tane rakam bile görmdik dün testte yazan
1.000.000 milyon hücre veeeeeeeee 1.000.000 milyon lokosoit çıktıı
dr bey evet bu hücreler spermin öncüsü hücreler dedi sene sine varmaz sperm çıkışı olur sizde deiiiiiii
acayip mutluyum tabii şimdi o an salak gibiydim yani sevinemedim bile iannamadım sanki yok cnm bu sonuç bizim olamaz dedimde allaha(c.c) hamdolsun ki bizim sonucumuz doğum günüm öncesi süperrrrrrrrrrrr bi haber oldu
burda bana dua eden arkadaşlarım sizlerden allahım razı olsun sizinde muradlarınızı yaradan versin
iiki bu topiği bulmuşum sizleri çok seviyorum şidi çıkayım yorgunum yarın görüşürüzzzzzzzz
Ablam kızma gülmeme lüftenaynı annemle babam valla onlarda mesajla hallediyo annem yazar döker içini babam tamam anladım der hop 1 hafta sonra düzelirler çok hoşlarrrrrrrrrrr ya ablam inşallah kıza zaman da düzelirsiniz merak etme ablam özlemişiz seni valla iyiki geldim diyete dönmene çok sevindim kendini nasıl hissediyordun iyisindir inşallah
Canim nasil sevindim anlatamam cok sıkılmıstım su saatte yuzumde bir tebessum oldu. Rabbim daim etsin insallah isteyen herkese nasip etsin. Gulen yuzun solmasin hic.
s.a kızlar geçmişi okuyamadım evde değildim bilenler biliyo eşimin testlerini yaptıracağız diyordum veeeee yaptırdık dün ve sonucu sizlerle paylaşmak istedim
cnlarım eşimin hormon değerleri normale dönmeye başlamış çok güzel ilerliyo dedi dr. bey
sperm tetstine gelince bu kadar evliliğim boyunca bütün sperm testlerinde bi tane rakam bile görmdik dün testte yazan
1.000.000 milyon hücre veeeeeeeee 1.000.000 milyon lokosoit çıktıı
dr bey evet bu hücreler spermin öncüsü hücreler dedi sene sine varmaz sperm çıkışı olur sizde deiiiiiii
acayip mutluyum tabii şimdi o an salak gibiydim yani sevinemedim bile iannamadım sanki yok cnm bu sonuç bizim olamaz dedimde allaha(c.c) hamdolsun ki bizim sonucumuz doğum günüm öncesi süperrrrrrrrrrrr bi haber oldu
burda bana dua eden arkadaşlarım sizlerden allahım razı olsun sizinde muradlarınızı yaradan versin
iiki bu topiği bulmuşum sizleri çok seviyorum şidi çıkayım yorgunum yarın görüşürüzzzzzzzz
evet döndüm sahalaraa:)))
bileklik çok zarif şimdidengüle güle kullannn
dün bende bi yüzük beğendimm ne zmandır beş taş istiyordumm dün bir tanesine aşık oldum benim beğendiğimi ablam kaptı aldı güle güle kullansın bilmiyorum içimdeki his sanki eşim bugün bana supriz yapcakmış gibi geliyorr hadi hayırlısı malum benim doğumgünü geliyorr bu yıl verimli bir doğum günü yaşıcam sanırımm kayınvalidede altın kolyeyapcakmış kuzey yazılı hepsi sağ olsunn
yarın için harika bir plannn yPMIŞSINN SANA Önerim yarın güzel bir uyku çek ve kahvaltını dışarda yapman bol bo lyürümen kendini şımarttt müzkle güzel bir alanda yürüyüş yap tabi dikkat et kendinee saçmabir mevsimdeyizz hasta olma
inşallah ablam herkese hayırlısı olsun bazen diyorum çeyrek altınlarımı böyle bileklige sete çevireyim annem izin vermiyo satarken çok düşüge giriyo diye bakalım elim bir boşalsın ben de almak istiyorum bileklik ablam
slm kızlar sohbet için geldim ama kimsecikler yok özledim sizleri. Eşimle hala konuşmuyorum yada konuşmuyoruz evde de mesajlaşıyoruz
gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Bugün yemin ettim 1 hafta diyet listemi uygulayacağım. Eşime sinirlendim hırslandım diyetle acısını
çıkartıyorum galiba.
Sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, tere, roka, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 tane zeytin, az şekerli çay
filizcim bol bol dinlen tatil yap buğün ben işteyim 5 e kadar haftaya bende cumartesi çalışmam malum sınavıma 2 hafta var ve ben çok az çalıştım iştatislik ve mat 1 için özel ders alacağım 2 hafta inşallah geçerim geçersem 3 sınıf olacağım açık dan okuma işi bitince de özel şirket istemiyorum bankaya yerleşeceğim bir an önce bitmesini istiyorum
bu arada çok canım sıkıldı biz iddaya girdiğimiz abla ile şu şekilde oldu evde tartıldık ve bildirim yaptık o şekilde başladık şimdi dün geldi yanıma ben 2 kilo verdim bile diyokafayı yiyecem ya 1 haftada nasıl 2 iki kilo veriyo sporsuz sadece az yedim diyo bugün de gideyim de çaltamı begeneyim diyo bugün tartıldım ben sadece 800 gr vermişim 3 kez de hafta içinde 4 km yürüdüm bilimiyorum çok canım sıkıldı
çok sağol cnm benim evet yıllardır bekliyorum bebeğimi inş verecek sağ salim yaradan darısı sanada olsun cnm bak ummadığım bi anda hücre gördük sende güzel günler göreceksin dualarım hepimiz için tatlımcanım nasıl sevındım anlatamam ne guzel bır haber boyle. tam bır mujde oldu valla. darısı bebek haberıne ınsaallah. ıcım umut doldu bak, ınsaallah oyle olur
dualarımız kabul olduysa, ne mutlu bıze ama bu senın kendı guzellıgın. herkesten cok edıyorsun yıllarca bebek dıledın ınsaallah senın kalbın ve duaların getırecek bebısını.
cemrem canım çokkkkkkkkkk güzel haber duaların dualarımız kabul oldu ablam içini ferah tutu rabbim en doğru zaman da evladını bağşlayacaktır çok iyi bir anne olacaksın hayırlısı ile ablam senin adına çokkkksevindimmmmmmmm
çıkartıyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?