- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.101
s.a kızlar geçmişi okuyamadım evde değildim bilenler biliyo eşimin testlerini yaptıracağız diyordum veeeee yaptırdık dün ve sonucu sizlerle paylaşmak istedim
cnlarım eşimin hormon değerleri normale dönmeye başlamış çok güzel ilerliyo dedi dr. bey
sperm tetstine gelince bu kadar evliliğim boyunca bütün sperm testlerinde bi tane rakam bile görmdik dün testte yazan
1.000.000 milyon hücre veeeeeeeee 1.000.000 milyon lokosoit çıktıı
dr bey evet bu hücreler spermin öncüsü hücreler dedi sene sine varmaz sperm çıkışı olur sizde deiiiiiii
acayip mutluyum tabii şimdi o an salak gibiydim yani sevinemedim bile iannamadım sanki yok cnm bu sonuç bizim olamaz dedimde allaha(c.c) hamdolsun ki bizim sonucumuz doğum günüm öncesi süperrrrrrrrrrrr bi haber oldu
burda bana dua eden arkadaşlarım sizlerden allahım razı olsun sizinde muradlarınızı yaradan versin
iiki bu topiği bulmuşum sizleri çok seviyorum şidi çıkayım yorgunum yarın görüşürüzzzzzzzz
tsk ederım, daha guzelllerı hepınızın olsun.
dun ben de aradım nazar boncugu olan yuzukler oluyor bırkeresınde resım eklemıstım ama bulamadım ondan. eger ıstanbulda bulursam bızımkılere de onu aldırayım kardesın mezun oluyor senın sayeden dıyıp duruyorlar hedıye alacaklarmıs ben de onu aldırayım dıyorum cok hosuma gıttı.
dogum gunu hedıyelerın supermıs. gule gule kullan sımdıden. esım takı konusunda suprız yapamaz anlamaz oyle seylerde. ama sus esyaları konusunda baya becerıklı bırı oldu buaralar. ozellıkle arabıstandan donerken cokn guzel altın renklı bıblolar almıs salona tam uydu cok begendım. altından papatya gıbı bırsey cok begendım
planım harıkada tutmadı. 8de uyandım bızım ev sahıbı bos olan daıreye tadılat yaptırıyor dun aksam. bu sabah da erkenden baslamıslar yıne ıste. uyudum uyandım seme oldum ıyıce. sonra kalktım sakır sakır yagmur yagıyormus kahvaltı planım da yuruyus planım da kaldı. evı topladım camasır yıkıyorum tv, fılm falan gecırıyorum zaman. uzun zamandır okuyamadıgım kıtaplarım var arsından secıp kıtap okuyacagım yagmur kesılırse yuruyus kesın yapacam bır de kas ıcın kuafor yaparım
benden haberler boyleeee. herkese guzel bır haftasonu dılıyorummmmmm
Cemrem, ne güzel haberler böyle, maşallah, Allah nazarlardan korusun
Bebek haberleri de yakındır inşallahHerşey gönlüne göre olsun canım, dualarımız hep seninle
duygu merhaba canım nasılsın yeni doğum yaptım ya yine diyet sayfalaına geldim seni görüncede bir merhaba demek istedim az kilo vermedik beraber :):) ahh ahh 72 ile hamile kaldım 90 la doğum yaptım şimdi 82 kiloyum 1 ay oldu doğum yapalı uff çok çalışmam lazım çoookk kısmet yarışırız belki yine
s.a kızlar geçmişi okuyamadım evde değildim bilenler biliyo eşimin testlerini yaptıracağız diyordum veeeee yaptırdık dün ve sonucu sizlerle paylaşmak istedim
cnlarım eşimin hormon değerleri normale dönmeye başlamış çok güzel ilerliyo dedi dr. bey
sperm tetstine gelince bu kadar evliliğim boyunca bütün sperm testlerinde bi tane rakam bile görmdik dün testte yazan
1.000.000 milyon hücre veeeeeeeee 1.000.000 milyon lokosoit çıktıı
dr bey evet bu hücreler spermin öncüsü hücreler dedi sene sine varmaz sperm çıkışı olur sizde deiiiiiii
acayip mutluyum tabii şimdi o an salak gibiydim yani sevinemedim bile iannamadım sanki yok cnm bu sonuç bizim olamaz dedimde allaha(c.c) hamdolsun ki bizim sonucumuz doğum günüm öncesi süperrrrrrrrrrrr bi haber oldu
burda bana dua eden arkadaşlarım sizlerden allahım razı olsun sizinde muradlarınızı yaradan versin
iiki bu topiği bulmuşum sizleri çok seviyorum şidi çıkayım yorgunum yarın görüşürüzzzzzzzz
kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn günler aydınnnnn herkez iyidir inşallahhhhhhhhhhh çok güzel bir hafta diliyorummm..
cuma bi kayboldum anca döndümmm süreklihareket halindeyimmm yerimde durmuyorum, bugün saat 10gibi yine çıkıyorummm mayo aksesuarı aldım onu değiştircemm,bazı alacaklarım var derken günümün çoğu dışarda geçecek bu haftaa çok amaçok yoğunummm bugün evde yokum yarın 23 nisan tatili eşime o evdeyken mümkün değil temizlik çarşamba ve perşembe bahar temizliği perşembe akşamı eşimindoğum günü yemeği derken belki bi cuma günü nefes alcamm ama yine sabahları ve yorgun olmazsam akşamlarıyazacağım menüleri paylaşmaya devammmm.. bu arada kg vermeye devammmmmmmm ediyorumm
Allah kolaylık versin Ablam yoğn bir hafta senin için temizliğe yardımcı tutaydın bahar temizliği tek zor olmazmı ablam :26:
kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn günler aydınnnnn herkez iyidir inşallahhhhhhhhhhh çok güzel bir hafta diliyorummm..
cuma bi kayboldum anca döndümmm süreklihareket halindeyimmm yerimde durmuyorum, bugün saat 10gibi yine çıkıyorummm mayo aksesuarı aldım onu değiştircemm,bazı alacaklarım var derken günümün çoğu dışarda geçecek bu haftaa çok amaçok yoğunummm bugün evde yokum yarın 23 nisan tatili eşime o evdeyken mümkün değil temizlik çarşamba ve perşembe bahar temizliği perşembe akşamı eşimindoğum günü yemeği derken belki bi cuma günü nefes alcamm ama yine sabahları ve yorgun olmazsam akşamlarıyazacağım menüleri paylaşmaya devammmm.. bu arada kg vermeye devammmmmmmm ediyorumm
Kolay gelsin canım, tatlı telaşlar bunlar, işler hep böyle olsunBenim eşimin de doğum günü pazar günü, henüz bir planlama yapmadım, bu hafta ayarlayacağım ama birşeyler. Bu yoğunlukta kg vermeye devam etmeni ayrıca takdir ettim sevgili rakibem
ahh berivanımmm beni tanısannn dört yardımcı tek tek temizlik yapsa bile üstünden bir kere geçerim ben, içime asla sinmezzz ..evetzorlancam ama evküçükkk ordan yırtıyorummm
sağ olcanımmm ,
nice nice doğum günleri kutlarsınız inşallahh.Evetkg vermeye devam şuan regliyim değerlendirmeye çalışıyorum her hafta 100 gr bile olsa vermeyi hedefliyorumm..
ben yavaşdan kaçayımm gitmeden kahvaltımıyazayımmm
1 dilim kızarmış ekmek
1 minik domates
1 salatalık
3 tane zeytin
bir tutam maydanoz
1 sivri biber
yarımyeşilelma
1dilim ananas
yanında sıcak limonlu su
Aynen canım, siz de öyle. Sen plan yapmışsın, rahatlamışsındır biraz, bende daha plan da yok. Küçük bir gezi ayarlayayım diyorum ama bakalım artık. Benim de hap dün bitti, birkaç gün içinde regl olurum, bu sefer değerlendirmem lazım, iştah patlamasını kontrol altına alırsam spor yapabilirim ama iştah mahfediyor beni
ayyyyyyyy fena ozaman kuzucuk da var diye dedim de sende annem gibi pinpiriklimişsin ablamgani gani kolay gelsin o zaman
Kahvaltına bayıldım Duyguşum, çok renkli, enfes bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.
Berivan, nasıl gidiyor canım, rakibenle durumlar nasıl? Senin rakip çok hızlı çıkmış:) Anladığım kadarıyla, ikiniz de evde tartılıp kilonuzu söylemişsiniz, dolayısıyla biraz güvensiz bir durum olmuş. Ya da ben öyle anladım yazdıklarından. Bu durumda önerim, birlikte bir eczaneye gidin, orada tartılın. Başlangıç kilonuz evde tartılıp söylediğiniz değerler zaten, eczanede çıkan sonuca göre kim çok verdiyse iddiayı kazanmış olur:) Kıyafet falan olacak ama ikinizin üstünde de olacağı için haksız bir durum olmaz böylece. Benim tavsiyem bu olur canım, iddia süresinin dolduğu gün gidip birlikte tartılın, oradan da çanta almaya geçersiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?