2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Cemrem, ne güzel haberler böyle, maşallah, Allah nazarlardan korusun
Bebek haberleri de yakındır inşallah Herşey gönlüne göre olsun canım, dualarımız hep seninle

Aaaa evet sen bir ara paylaşmıştın nazar boncuklu yüzük, yalnız onların sallananları da günlük çok kullanışlı olmaz gibi. Sabit nazar boncuğu daha kullanışlı olur bence. Hepsi yakışır sana valla
Tatil gününde tadilat olması iyi olmamış ama tatil tatildir, kötüsü olmaz İki gün olunca azıcık kendine gelirsin, dinlenirsin, kendin için bir şeyler yaparsın en azından. Evde vakit geçirmek bile güzel bence, inşallah istediğin gibi çıkıp yürüyüş te yapabilmişsindir.

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, ben Cuma gününden beri fena cozuttum, spor da yapıyorum ama o kadar çok yedim ki tartıda da ++ çıktım. Bugün biraz dikkat edeceğim, inşallah telafi edebilirim. Yarın herkes tartıda bol --- görür inşallah Benim şimdiden moralim bozuldu, yarın ++ görürsem çok üzüleceğim çooookkkk:18:

Cemrem, ne güzel haberler böyle, maşallah, Allah nazarlardan korusun
Bebek haberleri de yakındır inşallah Herşey gönlüne göre olsun canım, dualarımız hep seninle

çok sağol cnm inş o günleride görürüm
hepinize teşekkür ederim dualarınız için

oyy kuzumhoşgeldinnn senigördüğüme çok sevindimmm demek doğum yaptın ne çabuk geçti zaman yaa ALLAH analı babalıbüyütsünnn hayırlı evlat olsun inşallahh bu arada kızmı ?erkek mi?

cemre o kadar sevindim ki anlatamam daha geçenkonuştuk içime doğduu inşallahh bebeği olcakdiyee inşallah bu müjdeli haberi tez vakitte alırsınn bizlerede verirsinn nerde varsa ALLAH NASİP etsinn hepsine isteyen gerçekden isteyenenasip etsinnn

canımmmmmmmm ablalarım günaydınlarrrrrrrr
yeni bir haftaya merhabalarrrrrrrr umarım bu hafta bizler için sağlıklı,mutlu,huzurlu ve az yorucu geçer

filiz canım çok istiyorum kamuya geçmek bankanın şartları ve prensipleri çok güzel bayram tatili olsun ,hafta sonları ve çalışma saatleri ücret herşeyi ile çok güzel benim tatilim bile yok yurtdışı tatil yapmsdı için eft hariç diğer havaleler yapılabiliyor o yüzden 2 gün anca tatilim oluyo senede de 1 hafta hakkım var onun 2 günü nü de kışın hafta olup tüketiyorum çalışma saatleri çok fazla burada bilimiyorum ya bir an önce bitirmem gerek
eger hayalinde varsa okumak zaman kaybetme canım ama çok zor oluyo yorucu bir iş ten sonra ders falan birde sen evlisin evin yükü de var iyi düşün ablam

cemrem ablam çok mutlu oldum iyi dileklerin için Allah razı olsun kalbibin temizliği buraya yansıyo çok sağol ablam

filizcim metololizma konusunda haklısın kişi den kişi ye değişir ama ipleri bırakmıyorum çok disiplinli olmaya çalışıyorum ama spora ara vermem gerek 2 haftalığına 4 -5 mayıs sınav tarihim bugün ve yarın özel derssim var 8 de 2 hafta askıda olacak sporum

unutmadan minnak kuşlarımım yumurtası olmadı bebiş kuş yok 1 ayı geçti yumurtalar boş çıktı :26:yazık kızım çok emek verdi nasip değilmiş yuvalıgı kafesden çıkardım 1 aya tekrar takacagım
ayyyyyyy çenem düştü tosuncuk ne yaptı acep sınavları bitsede gelse özledim valla
agustos da amcam evleniyo 31 ninde elbise diktirmeye 2 ay öncesinde başlamak gerek miş ama ben hedefe ulaşmadım daha çok korkuyorum kilo vermem durarsa diye birde hiç elbise diktirmedim ben mesela elbisemi diktirmeye başladım ama hala kilo veriyorum o zaman elbiseyi daraltacaklar mı bu sekilde olur mu elbise orjinelliği bozulmaz demi bilginiz varsa söleyin ablalarım

kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn günler aydınnnnn herkez iyidir inşallahhhhhhhhhhh çok güzel bir hafta diliyorummm..

cuma bi kayboldum anca döndümmm süreklihareket halindeyimmm yerimde durmuyorum, bugün saat 10gibi yine çıkıyorummm mayo aksesuarı aldım onu değiştircemm,bazı alacaklarım var derken günümün çoğu dışarda geçecek bu haftaa çok amaçok yoğunummm bugün evde yokum yarın 23 nisan tatili eşime o evdeyken mümkün değil temizlik çarşamba ve perşembe bahar temizliği perşembe akşamı eşimindoğum günü yemeği derken belki bi cuma günü nefes alcamm ama yine sabahları ve yorgun olmazsam akşamlarıyazacağım menüleri paylaşmaya devammmm.. bu arada kg vermeye devammmmmmmm ediyorumm

Allah kolaylık versin Ablam yoğn bir hafta senin için temizliğe yardımcı tutaydın bahar temizliği tek zor olmazmı ablam :26:

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize. Ben haftasonu fena cozuttum, dün dengelemeye çalıştım, zaten o yüzden girip buraya yazdım. İşe de yaradı çok şükür:) Tartıda -- gördüm, sonuçtan memnunum:) ++ çıkacak diye çok korkmuştum. Şimdi Pomoya da özelden bildirim yapacağım.

Allah kolaylık versin Ablam yoğn bir hafta senin için temizliğe yardımcı tutaydın bahar temizliği tek zor olmazmı ablam :26:

ahh berivanımmm beni tanısannn dört yardımcı tek tek temizlik yapsa bile üstünden bir kere geçerim ben, içime asla sinmezzz ..evetzorlancam ama evküçükkk ordan yırtıyorummm

Kolay gelsin canım, tatlı telaşlar bunlar, işler hep böyle olsun Benim eşimin de doğum günü pazar günü, henüz bir planlama yapmadım, bu hafta ayarlayacağım ama birşeyler. Bu yoğunlukta kg vermeye devam etmeni ayrıca takdir ettim sevgili rakibem

sağ olcanımmm ,

nice nice doğum günleri kutlarsınız inşallahh.Evetkg vermeye devam şuan regliyim değerlendirmeye çalışıyorum her hafta 100 gr bile olsa vermeyi hedefliyorumm..

sağ olcanımmm ,

nice nice doğum günleri kutlarsınız inşallahh.Evetkg vermeye devam şuan regliyim değerlendirmeye çalışıyorum her hafta 100 gr bile olsa vermeyi hedefliyorumm..

Aynen canım, siz de öyle. Sen plan yapmışsın, rahatlamışsındır biraz, bende daha plan da yok. Küçük bir gezi ayarlayayım diyorum ama bakalım artık. Benim de hap dün bitti, birkaç gün içinde regl olurum, bu sefer değerlendirmem lazım, iştah patlamasını kontrol altına alırsam spor yapabilirim ama iştah mahfediyor beni

ben yavaşdan kaçayımm gitmeden kahvaltımıyazayımmm

1 dilim kızarmış ekmek
1 minik domates
1 salatalık
3 tane zeytin
bir tutam maydanoz
1 sivri biber
yarımyeşilelma
1dilim ananas
yanında sıcak limonlu su

Berivan, nasıl gidiyor canım, rakibenle durumlar nasıl? Senin rakip çok hızlı çıkmış:) Anladığım kadarıyla, ikiniz de evde tartılıp kilonuzu söylemişsiniz, dolayısıyla biraz güvensiz bir durum olmuş. Ya da ben öyle anladım yazdıklarından. Bu durumda önerim, birlikte bir eczaneye gidin, orada tartılın. Başlangıç kilonuz evde tartılıp söylediğiniz değerler zaten, eczanede çıkan sonuca göre kim çok verdiyse iddiayı kazanmış olur:) Kıyafet falan olacak ama ikinizin üstünde de olacağı için haksız bir durum olmaz böylece. Benim tavsiyem bu olur canım, iddia süresinin dolduğu gün gidip birlikte tartılın, oradan da çanta almaya geçersiniz:)

Kahvaltına bayıldım Duyguşum, çok renkli, enfes bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.

plan yaptımda nolduu o gün ful yemek bulaşık müsafir ağırlıcamm eşimin doğum günündebüyük efor sarfetcemm eniyisini sen yapıyon kuzumm offff baş başa kafa dinleee

ayyyyyyyy fena ozaman kuzucuk da var diye dedim de sende annem gibi pinpiriklimişsin ablam gani gani kolay gelsin o zaman

sağ olkuşum eskiden dahabi beterdim koltukda oturup yerlere bakardım kıl,ip varmı diyee, terliksiz başka bir odayagidersem asla o çoraplaa koltuğa oturmazdımmm manyakdım yani neyseki o kadar hastalık derecesinde titiz değilim artıkk

Kahvaltına bayıldım Duyguşum, çok renkli, enfes bir kahvaltı olmuş, afiyet olsun.

sağ ol canımm aslında sadece meyva yicektimm ama hadi dışarı çıkcan gücün kuvvetin yerinde olsunn dedimm.

neyse kızlarr ben gideyim hazırlanayımmm herkez kendine iyi baksınnn

haika da fikir çalışma saatlerimiz içinde eczanekler kapanıyo işin kötüsü hafta sonu da çalıştığımız gibi gitme imkani yok güvene kaldık bakalım benim bu hafta 1 kilo gitti evden tartı getirmeyi teklif ettim yok tartılar farklı farkı küsür verir olmaz güvenmiyormusun bvana diyo