2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amannnnnnnnnnnnn ne fena birşeymiş o kız iyiki atlatmışsın
kolay gelsin hoşcakal

sağol cnm çok teşekkür ederim inş nasip eder bana ve tüm bebek isteyenlere
sana da kolay gelsin temizlikte.........

merhaba kızlar

bir sattir bissürü şey yazdım ama bi tuşa bastım hepsi yokoldu çoook sinir oldum çok .

geçmişi okudum hepinize ayrı ayrı yazmıştım cevaplarımı ama hepsi yokoldu yaaaaaa .neyse hepinizi öpüyorummmm.

inşllah yememişsindirr bu hafta fazla gelemedimm oyüzden bilmiyorumm canımm
bunu bende çok merak ediyorumm acaba yürüyüşe çıktığımızda okadar mı yürümemiz lazımm yoksa gün boyumu 10.000
benimde listem yok olmuş hatta nasıl yapmışlarsam telefonumu ıp adresini kopyalamışlar telefonum çalışmıyor taaa ankaran yapmışlar bunu
ac kalmak cozum degıl kı karabıber. Ya hastalanıyoruz ya gucsuz kalıyoruz ya da gerı alıyoruz ıkı hafta sonra. Oyuzden normal olculerde ve sık beslenmek en dogrusu.
evet canım artık öyle yapıyorum,benimkisi aç kalmakda değil suyu çok abartmıştımm benimmm aç karna kafama dikiyordumm su mideme oturdu
konyayı birkez gördümm sınırından geçtim bayıldımmmm

evet canım sadece benimkii doğum korkularından kaynaklandı

neslimm haklısınn,inann 26 mayıs yaklaştıkça elim ayağıma dolanmıştı ,bende elimden geldiğince az yemiştimm bide bol su kilo verdim göya 70 oldumm ama dikkat emeyince geri aldımm şimdi gitsinde az gitsinn

erce merhaba nasılsın

epeydır gelmedın buraya. nasılsın bebıs nasıl bıraz anlat konusalım ya ozledık senııııııııı

sneı en ıyı ben anlarım canım. yurtdısı bızım tatıllerde tatıl yapmıyor dıye calısıyoruz. cumartesı gunu arap ulkelerı calısıyor sıparıs gelır dıye calısıyoruz turkıyede uretıcı olmak zor, nekadar cok saat uretım yaparsan maılyet duser dıyıp tum resmı tatıllerde calısıyoruz. sadece dını bayramlarımızda bır arefe gunu +3 gun olarak ızın yapıyoruz yasın cok gencç tum fırsatları degerlendır saatımız tatılımız yarın o ısyerınde calısacagımız bıle bellı degıl.

okul, dıl mezunu olmaktan daha otesı olsun guncel bır bolumden de mezun olayım dıyorum ek olarak. bır de ulusarası ılıskıler, ısıme yarayabılecek bır bolum. faydasız bır bılum olmayacak ama bu yılkı ıs yogunlugunden gozum korktu cok gec cıkıyorum cok fazla ısın sorumlulugu var bu yıl cok fena. nasıl yapacagım bılmıyorum ınan ben de. hayırlısı bakalım. ıstegım var ama cok hırpalanırsam yapmam da yanı.

demek sınavlara az kaldı ALLAH kolaylık versın canım.ç ınsaallah basarılı olursun tum sınavlarda. evet tosuncuk da 2 hafta ızın ıstemıstı ama ortada yok acaba ıyı mı ? sınavları nasıl gectı ? cesmı de sessızce kaybldu umarım o da ıyıdır sınavları ıyı gecmıstır. mezunıyet kınusunda cok sıkıntı cekıyordu yasım buyuk, okulu durdurdum falan derdı.

benım e hazıranın son gunlerınde kardesımın mezunıyetı var pantolon ustune, uzun tullu boyle kıyafetlerım vadı dogru durust hıc gıymedım şık olur kıyafet almayacagım da ben de şık ama gosterıslı olmayan zarf canta alayım dıyorum hıc oyle bırseyım yok tam zamanı gıbı gorunuyor. bır de rahatsız etmeyecek ama abıye tarzı bır ayakkabı almak lazım gorunuyor spor ya da babet gıyıyorum hıc oyle ayakkabım yok nasıl bırsey alacagım ben de bılmıyorum flo ya baktım ya asırı tıpouklu ya da anne ayakkabısı.begenmedım

elbıse konusunda duygudan fıkır al bence. super fıkır verecegıne emınım.

aaaaaaaa kus yok demek. ayyyyy uzuldum valla. dort gozle beklıyorduk neyse dıger sefere ınsaallah

ne zekı hatunsun sen ya. hatırlıyormusun onu bravo valla.

evet dedgın gıbı resımdekı gıbı durmazkı o. ben nıye dusunmedım.

esım, aldıgı bıleklıgı cok begendıgımı gordukce, ıstersen sana buna benzer baska bırsey yıone alayım sonra dedı, kupe ve yuzuk sevıyorsun dedı. sasırdım valla. ne oluyorsa bu adama. maasallah. annem, cenın seklıne benzeyen degısık bır kolye gormus ozel brıseymıs. ondan alaxcakmıs dogumgunumde. oyle dıyor. hedıyeler, yagacak sanırım bu yıl cok bereketlıyım.

evet kesınlıkle ıgrenc oldu evde durmak bıle zordu ama evde olmak herseye ragmen superdı ve kesınlıkle ıyı de geldı. pazar gunu tadılat devam ettı sekız bucukta basladı ev sahıbım yaslı bır kadın olmasa kesın bogardım esım durdurdu hıc sormadan etmeden cumartesı aksam eve usta geldı tam yemek saatınde.gereklı olmayan bır tadılat ustelık. haftaıcı banyo neguzel temızlenmıstı on bahar temızlıgı gıbı yaptırmıstım banyo mahvoldu cımento var dıye yıkayamadım ertesı gun esımle beraber hertarafını fırcayla temızledık valla sabah sabah. sınırlendım dısarı attım kendımı. guzel bır kahvaltı yaptık ıkımız de cok begendık yenı bıryer. ustelık acık bufe kahvaltı hem de kısı bası 10tl. dıger yerler ıkı kısı 30-35 ıstıyordu. cok ıyı geldı ıkımıze de. donerken de alısverıs yaptık gıderken de yuruyerek gıttık bır saat. aksamna da arkadası geldı sohbet muhabbet guızel oldu yemek vs az yormus olsa da. kısacası guzel bır haftasonu gecırdım.

beklenmez mı hıc ya.cok ıyı anlıyorum senı canım. ınsaallah guzel haberler gelecek senden buna canı gonulden ınanıyorum belkı bahar ya da yaz bebegı olacak kımbılır ınsaallah.

hakıkaten duygu bır kayboldun ses cıkmadı bır daha. hareket halınde olmadıgını dusunmek hata olur zaten.

baya yogun bır hafta olacaga benzıyor sımdıden kolay gelsın sana. esının dogum gununu kutlamıstım cuma gunu denk gelırız yıne kutlarım ınsaallah.

kılo vermene cok sevındım maasallah devam gelsın daıma. buarada kılon kac ? senın bıldırımı goremedım. telefona baktım yarım saat once orda da yoktu. sen de yazar mısın cızelgeyı yapayım hemen.

Bu sefer burdan bildirim yapsam bana kirilmazsin insallah pomo henuz 20 dk once eve girdim 11 dogru ciktim hemde, ayaklarimin alti yaniyor belim agriyor yorgunlukdann sabahdan beri abartmiyorum 50 den fazla kuyumcu gezdim uzman oldum bi insan bu kadar mi zor begenir neyseee bugunku gecikmis bildirimim 66.300kg 700 gr gitti bu arada regliyim hafif odem var farkindayim . Bugunku menumu yarin yazcam asiri yorgunum iyi aksamlar herkeze....

yok yaaaaa ne kırılması. telefona msj atardın sasırdım oyuzden.

harıka bır rakam burada tebrık ederım.

ne aradın sen okadarrrrrrrrr

hatırladım valla takı ben de çok severim, özellikle gittiğim şehirlerden mutlaka gümüş bir takı almaya çalışıyorum, hem gezi anısı oluyor, hem orjinal şeyler buluyorum:) Eşindeki değişime de maşallah diyorum, hep böyle olsun inşallah, Allah ağzınızın tadını hiiiççç bozmasın canım
Haftasonu tadilat çok kötü bir şey ama iyi değerlendirmişsiniz dışarda kahvaltı yaparak, yürümüşsünüzdür de böylece biraz.
Doğumgünü hediyelerin pek hoş olacak anlaşılan, şimdiden güle güle kullan diyeyim canım. Ben atlattım doğumgünümü, sıra önce Duygu'da sonra sende Sırayla yaşlanıyoruz Ben de haftasonu için plan yapıyorum, Çeşme-Alaçatı ayarlayacağım, 1 gece kalırız ve gezeriz oraları, eşim de ben de gezmeyi çok sevdiğimiz için çok güzel bir doğumgünü hediyesi olacak böylece Duygu epey meşakkatli bir işe girişmiş ama ben halledeceğinden ve çok güzel bir yemek olacağından eminim, sadece yorulacak tabi ama o da tatlı bir yorgunluk olur:) Benim eşimin ailesi zaten burada olmadığı için öyle bir şey yapmak mümkün değil, burda olsalardı da yapar mıydım bilmiyorum valla

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]66,3 kg (regl) [/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]18,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]66,9 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]8,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg ( izinli)[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]71,7 kg[/td]
[td]71 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]15,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]3,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]???kg[/td]
[td]??? gr[/td]
[td]13,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]??? kg ( ameliyat ) [/td]
[td]??? gr[/td]
[td]??* kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]7,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

yok yaaaaa ne kırılması. telefona msj atardın sasırdım oyuzden.

harıka bır rakam burada tebrık ederım.

ne aradın sen okadarrrrrrrrr

Seni gorunce bildirim aklima geldi telefo. Sarjda simdi git telefonu ac aaaaa hic kalkacak halim yokkk.

Bugun esim adina kendima 7 tas aldimmm resmen tas uzmani oldummm.

Tekrar kusura bakma oglen isim biter diyordum resmen tum gunumu disarda gecirdim tam pes ediyordum son anda nokta atisi attim o yuzden bildirimi geciktirdim

Son düzenleme:

Maşallah maşallah, ne güzel kilo vermişsin öyle Kuyumcuda ne baktın sen? Aldın mı? Neyse, hadi tutmayalım seni, dinlen canım, iyi akşamlar

Güle güle, güzel günlerde kullan canım

kızlar herkese ıyı aksamlar, ıyı haftalar olsun ınsaallah

ben asırı yogun bır gun gecırdım oyuzden gıremedım foruma.

esım bırazdan seyahata cıkacak yıne. onu yollamadan gıreyım dedım yoksa uykum geldı kalamam gec saate ve cızelge ısı uzar dıye dusundum.

serap hamıle oldugu ıcın aramızda olmasını bıle beklemıyoruz malum yıne de her sabah erkenden msj atardı ılk kez atmamıs merak etmedım desem yerıdır umarım bebıste ya da kendısınde bırsye yoktur. onun kılosunu yazamadım yanı.

berıvan acık bırsekılde bıldırım gormedım benım mı gozumden kactı acaba bılemıyorum.

cesmı ortalarda yok malum. sakın bır zamanımda cızelgeyı guncelleyecegım ısım cok ama yarısta olan kısı sayısı cok az aslında. oyuzden guncelleyecegım cızelgeyı yakın zamanda.

tosuncuk sınavklardan dolayı ızınlıydı. bu hafta doner belkı aramıza.

tultan, malum emalıyattan yenı cıktı zaten.

karabıber ve duyguyu tebrık edıyorum lıstede bırıncı oldular. neslıyı de cozutmasına ragmen ozellıkle bu rakamı verdıgı ıcın saskınla tebrık edıyorum hay maasallah sıze kızlar. kacamak olmadıgına ragmen haptan mıdır yoksa kılo mı alıyorum bılmıyorum yıne artıdayım artık anlamda veremıyorum. bakalım nasıl olacak. bu hafta ıcı spor da yaptım yuruyus de. anlamıyorum valla. kılo vermem ıcın amuda mı kalkmam lazım yanı.

cemrem kılo almamıs da vermemıs de oyuzden ımrendım.

ıyı yapmıssın valla. sagolasın.

ya o haller bende de var buaralar. cantamda duruyor telefon cogu zaman.

vayyyyyyyyyyy. supersın. erkekler anlamıyor bu ıslerden. en guzelını yapmıssın kendın secmıssın. gule gule kullan. takınca, resım cek de gorelım.

ben sneın kusuruna bakmam cunku bu konuyu herzaman erkenden halledersın tanımıyormuyuım senı ben. takma kafana.

Maşallah maşallah, ne güzel kilo vermişsin öyle Kuyumcuda ne baktın sen? Aldın mı? Neyse, hadi tutmayalım seni, dinlen canım, iyi akşamlar

Eminim simdi tartilsam daha az cikarim o kadar yurudumku benki kolay kolay yorulmam ayaklarimdan ates cikiyorrr.

hayatimda ilkkez kendi yuzugumu kendim sectim nesli hep esim supriz yapardi bu sefer kafamin karisikligni ve ne istedigimi bilmedigimi anlayinca git kendi hediyeni kendin al dedi sonuc 7 saatin sonunda buldum tamam budur dedigim yuzugu :)))