- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.121
plan yaptımda nolduuo gün ful yemek bulaşık müsafir ağırlıcamm eşimin doğum günündebüyük efor sarfetcemm eniyisini sen yapıyon kuzumm offff baş başa kafa dinleee
sağ olkuşum eskiden dahabi beterdim koltukda oturup yerlere bakardım kıl,ip varmı diyee, terliksiz başka bir odayagidersem asla o çoraplaa koltuğa oturmazdımmm manyakdım yani neyseki o kadar hastalık derecesinde titiz değilim artıkk
oyy kuzumhoşgeldinnn senigördüğüme çok sevindimmm demek doğum yaptın ne çabuk geçti zaman yaa ALLAH analı babalıbüyütsünnn hayırlı evlat olsun inşallahh bu arada kızmı ?erkek mi?
cemre o kadar sevindim ki anlatamam daha geçenkonuştuk içime doğduu inşallahh bebeği olcakdiyee inşallah bu müjdeli haberi tez vakitte alırsınn bizlerede verirsinn nerde varsa ALLAH NASİP etsinn hepsine isteyen gerçekden isteyenenasip etsinnn
inşllah yememişsindirr bu hafta fazla gelemedimm oyüzden bilmiyorumm canımmneredesiniz kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaa
valla çok destege ihtiyacım var canım çok tatlı istiyoyersem iddaa yalan olur adet dönemindeyim olmadım daha çok fenayım görümün önünden ne tatlılar abur cuburlar geçiyo anlatamam
neredesinizzzzzzzz tultan,emel,kabiberim,tunicim,nesli,duygu,filiz ,ecre,cerem,huhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu
bunu bende çok merak ediyorumm acaba yürüyüşe çıktığımızda okadar mı yürümemiz lazımm yoksa gün boyumu 10.000kızlar selammm. günlük 10.000 adım atılması gerekiyor diye hep duyuyorum :) fakat bunu bi anda mı yoksa gün içinde farklı zamanlarda da yapsak olur mu? bi anda ben yapamıyorum sabahları da 35 40 dk aksamları da aynı sekilde yürüyorum günlük sporumu parçalar haline bölerek yapıyorumm sizce de uygundur dimi
benimde listem yok olmuş hatta nasıl yapmışlarsam telefonumu ıp adresini kopyalamışlar telefonum çalışmıyor taaa ankaran yapmışlar bunuanlamadım kı ben. Telefondan mı mesaj atacagım, yoksa sana burdan ozel mesaj mı atacagım ?????
Buarada rehberım de karısıklık oldu benım. Cogu numara yok, eger mesaj atmamı beklıyorsan atamam cunku numaran yok canım.
evet canım artık öyle yapıyorum,benimkisi aç kalmakda değil suyu çok abartmıştımm benimmm aç karna kafama dikiyordumm su mideme oturduac kalmak cozum degıl kı karabıber. Ya hastalanıyoruz ya gucsuz kalıyoruz ya da gerı alıyoruz ıkı hafta sonra. Oyuzden normal olculerde ve sık beslenmek en dogrusu.
konyayı birkez gördümm sınırından geçtim bayıldımmmmsagol canım gamzeler cıkmıs cok sevındım bu enerjıne. fıstık gıbı kızsın kıprıkler gozler falan. emınım yuzun sımdı daha da guzel gorunuyordur. hamıleyken resımlerıne bakarım turkan soray gıbı bır kız dogururummmmmmmmm
paylasırım canım muhakkak. ılgın ıcın cok tsk ederım.
konya benım esımın memleketı, bana bır saat uzaklıkta araba ıle. otobus ıkı saatı buluyor ıste. kurban bayramından berı gıtmedık, esımın arkadası ıle gıdecegız cuma oglen ızın alıp. ınınce konyada durmadan, otobus ıle koye gecerız kaynanamlar koydeler. buyuk gorumcem de gelecekmıs baya senlıklı guzel olur yanı.
pide yıyecek olsam burda da var yaaaaa. tam konyalı ustalar etlıekmek, mevlana, bıcakarası yapıyor harıka valla. konyadakı o meshur havzana gıtmeye gerek kalmıyor ama konyanın tiriti varmış ozel, bır de bır kebab dıyorlardı unuttum. onları yemege fırsat olmadı onları denemeyı dusunuyorum bırara. sımdı olmaz, vakıt yok merkezde gezmek ıcın.
hımmmmm anladım canım, benımkı bolgesel degıl ustume dokuluyor saclarım. uclarına nezaman elımı atsam 10 tel sac rahat gelıyor yatagın ıcı, halı uzerı hep sac oluyor senınkı gıbı degıl ama kendımı cok ıyı bılıyorum hıc bukadar dokulme yasamadım ben. mevsımsel falan degıl cunku nerdeyse kıştan berı aynı. ya vıtamın eksıklıgı var duygunun dedıgı gıbı, ya da stresten dıyorum. ben de cıldıyeye gıdeyım bakayım o yonlendırır artık.
benım ıs stresı, zayıflama stresı, sureklı baska hastalıklarım olacagından ılave olacagından korkmak, vs bunlar yapmıs olabılır bence. senınkı kadar bedbah edıcı sekılde degıl, ama ofke ve sınırden sık sık aglıyordum buaralar bıraz azaldı sukur. psıkologa gıttım, psıkıyastrıste yonlendırıyım hafıf bır sakınlestırıcı versın sınırlerın harap olmus dedı, kılo almaktan ve gunluk ıslerımı yapamamaktan korktugum ıcın hapı reddettım.
gecmıs bıtmıs canım cok sukur. maasallah cok guzel cocukların var. kız , erkek her ıkı mutlulugu da yasamıssın esının yurtdısı gorevı yok memleketındesın, cocukların buyuyor sen kılo verıyorsun bak hersey cok cok guzellesmıs daha da guzel olacak
Günaydın kızlar, çizelgemiz yayınlanmış, Cemrem tebrik ediyorum canım, süper kilo vermişsin, kalıcı olsun, hep böyle devam etsin , bize de bulaşsın Ben bu hafta gerçekten çok fena cozuttum, yazılacak şeyler değil yani O kadar yemeğe bu kadar almam az bile Bu hafta 66'lı bir rakam görmem lazım, yoksa bana müsade diyeceğim. Gerçi artık yavaş ta olsa verebileceğimi düşünüyorum, buradan çok şey öğrendim. Ekmeği inanılmaz azalttım, patates ve pilavı azalttım, hem de kendimi kasmadan, şimdi o açıdan bakınca çok memnunum.
Bericim sen de kilo vermişsin, tebrik ederim, haftaya daha çok gider inşallah. Menüne baktım, çok fena diye yazmışsın ama ben fena birşey göremedim, kasma kendini bu kadar, hiçbirimiz robot değiliz.
Kızlar, ben de bir süredir menü paylaşmıyorum, açııkçası Duygu ve Pomo da paylaşmadığı için benim de içimden gelmiyor. Zaten artık yaklaşık olarak beslenme düzenimiz belli, kaçamaklar olabiliyor arada ama o da normal, Duygu da ben de normal kilo sınırları içindeyiz. Ben zaten baştan beri az yemek, sıfır kaçamak yapamadım hiç, şimdi de benzer şekilde devam ediyor. Kalıcı ve sağlıklı kilo vermek önemli, ben başlangıca göre kendimi çok zayıf ve sağlıklı hissediyorumİnşallah 50'li rakamları da göreceğim ve en önemlisi en az 1 sene hedeflediğim sabit bir kiloda kalacağım, yoksa kilo vermek zor değil ama almak hiç hiç zor değil.
Burada farklı topiklerde de çok kişi var, hep "çok güzel kilo vermiştim ama geri aldım" muhabbetleri oluyor. Açıkçası bu korkutuyor beni, yani ideal bir kiloya ulaştıktan sonra kilo konusunu artık dert etmek istemiyorum. Birkaç kilo tabi ki oynama olur ama 8-10 kg verip sonra 1 yıl bile olmadan 6-7 kg geri alınıyor, bu çok kötü bir kısır döngü bence. Bu yüzden, az gitsin sağlıklı ve kalıcı gitsin diyorum. Bunu neden yazdım şimdi, böyle örneklere rastladığım için, Karabiber aç kalarak kilo verme sürecini hızlandırmaya çalıştığı için, Beri 10 tane patlamış mısır yiyip bunu çok fena bulduğu için, daha önce de söyledim, hatta burada kaç kere matematiksel hesabını yaptım...
1 kg yağdan kaybetmek için 7000 kalori yakmak gerekiyor, bunun için en sağlıklı yol da biraz alınan kaloriyi azaltmak, biraz da spor yapmak. Ortalama günlük ihtiyacımız 1800 kalori desek (ki daha fazla aslında), günlük 1200 kalorinin altına düşmemek lazım zaten, çünkü sağlıksız, 1200 kalorilik beslensek 600 kalori açığa çıkar, her gün 400 kalori de sporla harcasak haftada 1 kg verebiliriz. Tabi beslenme düzeninde yeterince protein, karbonhidrat ve yağ, ayrıca vitamin ve mineraller ve yeterli düzeyde lif te tüketmemiz lazım. Neyse yine mühendislik yapıp hesap yazdım buraya
Şimdi diyeceksiniz ki bunları biliyorsun da niye bu kadar kg vermiyorsun diyeee haklısınız ama ben yemeği seviyorum Hergün yaklaşık 1400 kalori civarı alıyorum, (geçen hafta bir kaç kere 2000 kaloriyi geçtim), spor her gün yapamıyorum, bu ara haftasonları tenis oynuyorum, (geçen hafta içi de doğru dürüst spor yapamadım), hafta içi de 2-3 kere jogging yapmaya çalışıyorum. Bunu tutturduğumda 800 gr vermiştim zaten, ama kaloriyi fazla alıp, sporu kesince de tartıda +++ gördüm
Bu hafta yine dikkat etmeye çalışacağım ve haftaya 66'lı bir rakam göreceğim, tek engelim alerjim, çok fena durumdayım, belki ilaç kullanmaya başlarım o yüzden.
merhaba kızlar
bir sattir bissürü şey yazdım ama bi tuşa bastım hepsi yokoldu çoook sinir oldum çok .
geçmişi okudum hepinize ayrı ayrı yazmıştım cevaplarımı ama hepsi yokoldu yaaaaaa .neyse hepinizi öpüyorummmm.
Kolay gelsin canım, tatlı telaşlar bunlar, işler hep böyle olsunBenim eşimin de doğum günü pazar günü, henüz bir planlama yapmadım, bu hafta ayarlayacağım ama birşeyler. Bu yoğunlukta kg vermeye devam etmeni ayrıca takdir ettim sevgili rakibem [/QUOTE
bızım esler hep baharda dogmus anlasılanb. benımkı mart, duygununkı nısan senınkı de nısanmıs.
omru uzun olsun saglıkla huzurla mutlulukla gecsın ınsaallah canım. nıce mutlu yıllara olsun esıne. sana da guzel planlar, eglenceler dılıyorummmmm
senınkı daha kolay olur duygu baya kalabalık yemek verecekmıs guzel ama zor bır telas valla. ben oazar gunu esımın arkadasını yemege cagırdım ozaman bıle nasıl telas oluyor.
canımmmmmmmm ablalarım günaydınlarrrrrrrr
yeni bir haftaya merhabalarrrrrrrr umarım bu hafta bizler için sağlıklı,mutlu,huzurlu ve az yorucu geçer
filiz canım çok istiyorum kamuya geçmek bankanın şartları ve prensipleri çok güzel bayram tatili olsun ,hafta sonları ve çalışma saatleri ücret herşeyi ile çok güzel benim tatilim bile yok yurtdışı tatil yapmsdı için eft hariç diğer havaleler yapılabiliyor o yüzden 2 gün anca tatilim oluyo senede de 1 hafta hakkım var onun 2 günü nü de kışın hafta olup tüketiyorum çalışma saatleri çok fazla burada bilimiyorum ya bir an önce bitirmem gerek
eger hayalinde varsa okumak zaman kaybetme canım ama çok zor oluyo yorucu bir iş ten sonra ders falan birde sen evlisin evin yükü de var iyi düşün ablam
cemrem ablam çok mutlu oldum iyi dileklerin için Allah razı olsun kalbibin temizliği buraya yansıyo çok sağol ablam
filizcim metololizma konusunda haklısın kişi den kişi ye değişir ama ipleri bırakmıyorum çok disiplinli olmaya çalışıyorum ama spora ara vermem gerek 2 haftalığına 4 -5 mayıs sınav tarihim bugün ve yarın özel derssim var 8 de 2 hafta askıda olacak sporum
unutmadan minnak kuşlarımım yumurtası olmadı bebiş kuş yok 1 ayı geçti yumurtalar boş çıktı :26:yazık kızım çok emek verdi nasip değilmiş yuvalıgı kafesden çıkardım 1 aya tekrar takacagım
ayyyyyyy çenem düştü tosuncuk ne yaptı acep sınavları bitsede gelse özledim valla
agustos da amcam evleniyo 31 ninde elbise diktirmeye 2 ay öncesinde başlamak gerek miş ama ben hedefe ulaşmadım daha çok korkuyorum kilo vermem durarsa diye birde hiç elbise diktirmedim ben mesela elbisemi diktirmeye başladım ama hala kilo veriyorum o zaman elbiseyi daraltacaklar mı bu sekilde olur mu elbise orjinelliği bozulmaz demi bilginiz varsa söleyin ablalarım
Aaaa evet sen bir ara paylaşmıştın nazar boncuklu yüzük, yalnız onların sallananları da günlük çok kullanışlı olmaz gibi. Sabit nazar boncuğu daha kullanışlı olur bence. Hepsi yakışır sana valla
Tatil gününde tadilat olması iyi olmamış ama tatil tatildir, kötüsü olmazİki gün olunca azıcık kendine gelirsin, dinlenirsin, kendin için bir şeyler yaparsın en azından. Evde vakit geçirmek bile güzel bence, inşallah istediğin gibi çıkıp yürüyüş te yapabilmişsindir.
çok sağol cnm benim evet yıllardır bekliyorum bebeğimi inş verecek sağ salim yaradan darısı sanada olsun cnm bak ummadığım bi anda hücre gördük sende güzel günler göreceksin dualarım hepimiz için tatlım
teşekkür ederm berivanım sağol
ne güzel dilekler dilemişsin benim iççin inş gerçekleşir
hepimizin muradı olsusn inş sanada hayırlı bi eş nasip etsin yaradan seni seven seni ömrün boyunca üzmeyecek biri olur inşşllhh
kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn günler aydınnnnn herkez iyidir inşallahhhhhhhhhhh çok güzel bir hafta diliyorummm..
cuma bi kayboldum anca döndümmm süreklihareket halindeyimmm yerimde durmuyorum, bugün saat 10gibi yine çıkıyorummm mayo aksesuarı aldım onu değiştircemm,bazı alacaklarım var derken günümün çoğu dışarda geçecek bu haftaa çok amaçok yoğunummm bugün evde yokum yarın 23 nisan tatili eşime o evdeyken mümkün değil temizlik çarşamba ve perşembe bahar temizliği perşembe akşamı eşimindoğum günü yemeği derken belki bi cuma günü nefes alcamm ama yine sabahları ve yorgun olmazsam akşamlarıyazacağım menüleri paylaşmaya devammmm.. bu arada kg vermeye devammmmmmmm ediyorumm
Bu sefer burdan bildirim yapsam bana kirilmazsin insallah pomo henuz 20 dk once eve girdim 11 dogru ciktim hemde, ayaklarimin alti yaniyor belim agriyor yorgunlukdann sabahdan beri abartmiyorum 50 den fazla kuyumcu gezdim uzman oldum bi insan bu kadar mi zor begenir neyseee bugunku gecikmis bildirimim 66.300kg 700 gr gitti bu arada regliyim hafif odem var farkindayim . Bugunku menumu yarin yazcam asiri yorgunum iyi aksamlar herkeze....
ne zekı hatunsun sen ya. hatırlıyormusun onu bravo valla.
evet dedgın gıbı resımdekı gıbı durmazkı o. ben nıye dusunmedım.
esım, aldıgı bıleklıgı cok begendıgımı gordukce, ıstersen sana buna benzer baska bırsey yıone alayım sonra dedı, kupe ve yuzuk sevıyorsun dedı. sasırdım valla. ne oluyorsa bu adama. maasallah. annem, cenın seklıne benzeyen degısık bır kolye gormus ozel brıseymıs. ondan alaxcakmıs dogumgunumde. oyle dıyor. hedıyeler, yagacak sanırım bu yıl cok bereketlıyım.
evet kesınlıkle ıgrenc oldu evde durmak bıle zordu ama evde olmak herseye ragmen superdı ve kesınlıkle ıyı de geldı. pazar gunu tadılat devam ettı sekız bucukta basladı ev sahıbım yaslı bır kadın olmasa kesın bogardım esım durdurdu hıc sormadan etmeden cumartesı aksam eve usta geldı tam yemek saatınde.gereklı olmayan bır tadılat ustelık. haftaıcı banyo neguzel temızlenmıstı on bahar temızlıgı gıbı yaptırmıstım banyo mahvoldu cımento var dıye yıkayamadım ertesı gun esımle beraber hertarafını fırcayla temızledık valla sabah sabah. sınırlendım dısarı attım kendımı. guzel bır kahvaltı yaptık ıkımız de cok begendık yenı bıryer. ustelık acık bufe kahvaltı hem de kısı bası 10tl. dıger yerler ıkı kısı 30-35 ıstıyordu. cok ıyı geldı ıkımıze de. donerken de alısverıs yaptık gıderken de yuruyerek gıttık bır saat. aksamna da arkadası geldı sohbet muhabbet guızel oldu yemek vs az yormus olsa da. kısacası guzel bır haftasonu gecırdım.
yok yaaaaa ne kırılması. telefona msj atardın sasırdım oyuzden.
harıka bır rakam burada tebrık ederım.
ne aradın sen okadarrrrrrrrr
Bu sefer burdan bildirim yapsam bana kirilmazsin insallah pomo henuz 20 dk once eve girdim 11 dogru ciktim hemde, ayaklarimin alti yaniyor belim agriyor yorgunlukdann sabahdan beri abartmiyorum 50 den fazla kuyumcu gezdim uzman oldum bi insan bu kadar mi zor begenir neyseee bugunku gecikmis bildirimim 66.300kg 700 gr gitti bu arada regliyim hafif odem var farkindayim . Bugunku menumu yarin yazcam asiri yorgunum iyi aksamlar herkeze....
Seni gorunce bildirim aklima geldi telefo. Sarjda simdi git telefonu ac aaaaa hic kalkacak halim yokkk.
Bugun esim adina kendima 7 tas aldimmmresmen tas uzmani oldummm.
Tekrar kusura bakma oglen isim biter diyordum resmen tum gunumu disarda gecirdim tam pes ediyordum son anda nokta atisi attim o yuzden bildirimi geciktirdim
Seni gorunce bildirim aklima geldi telefo. Sarjda simdi git telefonu ac aaaaa hic kalkacak halim yokkk.
Bugun esim adina kendima 7 tas aldimmmresmen tas uzmani oldummm.
Tekrar kusura bakma oglen isim biter diyordum resmen tum gunumu disarda gecirdim tam pes ediyordum son anda nokta atisi attim o yuzden bildirimi geciktirdim
Maşallah maşallah, ne güzel kilo vermişsin öyleKuyumcuda ne baktın sen? Aldın mı? Neyse, hadi tutmayalım seni, dinlen canım, iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?