2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

guzel bır gun olsun ınsaallah. tatıl yapma fırsatı olanlar ıcın, guzel havada yuruyus ve sakın bır gun en guzelı olur bence.

ben once dunku menumu yazayım kızlar nekadar menu denılırse artık:

sabah:
ıse gec kaldık ve bır pogaca -cay ıle kahvaltı yaptım ısyerınde.

oglene kadar 500 ml ılık su, acık sekersız cay

oglen: 3 kasık patates yemegı, 3 adet kayısı kompostosu, 5 kasık bulgur pılavı

acık sekersız cay, 3 adet kucuk kare cıkolata, 500 ml ılık su

aksam: yemekten once carsıya ındık esımle, ıslerımızı hallettık mısafırlıge davetlıydık ve bır saatlık yolu okadar hızlı yurudum kı ayagım agrıdı resmen ve yarım saatte ulastık arkadasımıza.

bır bardak ayran, 2 kucuk dolma, 4 kasık salata, 2 dılım ınce ekmek, 3 kasık kıymalı bır yemek

acık sekersız cay ıctık aksam.

Kahvaltı zamanı, bana müsade, sonra yine gelirim

ben de cıkıyorum canım, hazır tatılken herkes yapamadıgım bazı ısler var onları yapayım hazırlayayım yarına. afıyet olsun

gelınce benım su spor konusuna bır el atsan, duygu yokmus bugun gırmez sanırım esı evde dıye. bu konuyu sormak ıstıyorum emel e soramıyorum epeydır yok ortada.

oooooooooooo bennnnnnnnnnnn:2:

odemdır bence yıne de bırazı bılmıyorum da. aman neyse olan oldu demek lazım, zaten dunden el atmıssın bu konuya. emınım rahatlıkla verırsın sen, cunku spor yapınca kacamak bıle yapsan almıyorsun dusun. oyuzden kacamaksız ve sporlu bır hafta ıle ben o kıloyuı tamamen atacagını dusunuyorum.

hatta odem gıttıgıne gore, ++ kılo da verebılrısın belkı haftaya.

en işteyim neslicim çalışan herkese kolay gelsinnnnnnnn

ERCEM; demek bebişihissetmeye başladınnn ha çok sevindim tadını çıkar çok güzelduygular bunlar hatta engüzel evredesinşuan malum son günler biraz sıkıntılı muhtemelen doğum tarihi ne paşanın başdan beri içime erkek doğuyor hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil o şimdi kazandibi olcak dimi :)))

KARABİBER; sen varya beni şok etmeye devam ediyorsun durdun durdun düğün vesilesiyle harikakg veriyon aman lütfen bir daha alma lütfen bak zorluğunu görüyonn tekrar bebek yapma isteğinin olduğunu düşünmüyorum
o yüzden tekrar alma durumun yok tabi sen boş verirsen o ayrı..

hımmm harikaaa gün sporda yıkılıyor bu hafta1.olarakilan ettim seni
Duygucum, hoşgeldin canım, nasıl geçti günün? Fikir edindin mi hediye konusunda?

cnm telefondan girdimçıktım br ara görmedim senii

gir tabi yaaözletme kendini

ben gününü beğendim genelolarak tabi pizzaya ketçapmayonez dökmediysennn

günaydın takımımmmmmmmmmm
filizcim kolay gelsin ablam malesef çalışıyoruz

sana da kolay gelsın berıvan.

herzamankınden daha sakınız bugun ama yıne de ısler var onları yapıyorum patron gelmemıs bugun. daha dogrusu sabah 7de cuıkmıs ısyerınde. sabahlamıs. oyuzden bugun foruma rahat gırdım

günaydınn hanımlarrr yepyeni bir ay hepimize mutluluk,sağlık,kismet getirsinn,doğduğum ay diye demiyorum ama en sevdiğim ay ne çok sıcak ne soğuk harika biray eşimlede bu da tanıştık bana güzellik getirdi hepp bugün eş evde pek giremem dünkü menümü yazayım

sabah:4 kaşık kuru meyvalımüsli üstünü örtecek kadar süt

öğlen dışardaydım: özdilek avm de fırın bölümündenbir parça pizza yedim light ayran içtik

akşam: 2kaşık domatesli makarna 2 minik kanat
yemekden sonra1 porsyon erik 2 dilim ananas

1.5lt su
2 avm gezisi (akşam sahile koşmaya gitcektim ama eşime kızdım gitmedimmm )ama 2 avmgeziside iyi aktivite oldu..

nesli hediye konusunda görümceme kahve yapma makinası baktım,ama annelere karar veremedim yani heryıldoğum günü anneler günü yılbaşıhediyesi derken alacak seçenek kalmadı hala daha düşünüyorum açıkçası

mayıs ayını ben de cok severım bahar benım mevsımım zaten ama hazıran temmuz dedı mı cok hoslasmam sıcak sevmıyorum ben. ılık, esıntılı ve hafıf sıcak havalar benım havamdır. hazıran aynı tek sevme sebebım, dogum gunum, tanısma ayımız ve dugun ayımız oldugu ıcındır. ama bunlar olmasa hazıran ayını sevmem :)))) ınsaallah bu yenı ay hepımıze daha buyuk mutluluk ve huzur getırsın.

uzakta olması bıraz daha rahatlık oluyor hedıye ıcın daha bol zaman oluyor ama sanırım benım de zamanım sınırlı olacak bu konuda cunku gelecek haftasonu konyaya gıdecegız, ben de en gec hazıran sonunda annemlere gıdecegım.

ılk evlılık yıldonumuzde, esım ben sana bulasık makınası alayım demıstı, evlenırken almamıstım. 3 yıl benden hedıye ısteme demıstı :))) ben de kaynanama aynısını dıyeyım, ben sana derın dondurucu alayım, on yıl hedıye almayayım dıye :)))))

bılmıyorum ben de ne alsam dıye. annemınkı kolay, bır sey begenmıs zaten.

tünaydınnnnn
iyiyim bugün çok sıcakk yaaa bunaldım bugün evden çıkasım yok zaten sıcakda çıkılmazda sen napıyonnn

ben de ınce uzun bır gomlek gıyıp geldım hava cok sıcaktı sabah ama sımdı bıraz esıyor guzel bahar havası oldu yanı.

esın de evdeymıs, haftasonları genelde dısarda oluyorsunuz bugun ıkınız de evde dınlendın hava cok sıcakmıs guzel fıkır geldı. fılm keyfı falan. balkonda cay keyfı. duygu ben balkona bayılırım balkon demısken. masayı cıkardım zaten gecen haftalarda ve hatta pazar sabahı hava cok guzeldı de evde kahvaltı yapmıstık balkonda. bu pazar da aynısını yaparız. ramazanda hatta bazı mısafırlerımı balkonda agırladım hem ev dagılmıyor dokulmuyor hem serın oluyor hem de camı dırekt evımın karsısında, ısıkları falan yanınca ezan sesını cok yuksek sesle duymak da ayrı bır manevıyat oluyor. sen de bugun balkon keyfı yapabılrısın dıye dusundum.

ramazan demısken, dıyet donemınde nasıl oruc tutuyoruz ? o konuda neler yapacagız ? nasıl bır yon ızleyecegız ?

ben bugun dıger gunlerden daha sakınım, pğatron da olmayınca gırdım sık sık foruma. ıyı oldu, az da olsa yazmak ve konusabılmek guzel oluyor

annemde benden kahve yapma makinası istedi Valla hemde direk istedi arçeliğin 2 li olarak var mış onu al başkasını alma dedi Ben de onu alacağım

benim için ilk bahardan son bahara tüm mevsimler güzeldirr:))))))

her ne kadarr hediyeleşmeyi sevsemde ne alacağımı bilmediğim için sıkıldımm bu seferrr..en güzelini yapıyon al büyük hediye 10 yıl almaa peşinpeşin :))))))

Kolay gelsin canım. Spor konusuna el atarım tabi ne demek. Sen sor, biliyorsak ben de Duygu da fikir veririz

annemde benden kahve yapma makinası istedi Valla hemde direk istedi arçeliğin 2 li olarak var mış onu al başkasını alma dedi Ben de onu alacağım

cay makınası cıkmıs yenı, cayın demını ayarlıyorsun o da super bence. Ozellıkle mısafır gelınce, kalabalıklarda.

Gule gule kullansın, benımkı de onceden sectı. Kardesım bır takı almıs, onun kupesını ve bıleklıgını de bız dıger ıkı kardes tamamlayacagız.

Kaynanam bırsey beklemez ıstemez, cok utangac bır kadındır. Esarp falan alıyorum ya da boyle ceket falan bazen. Bu tarz bırsey almayı dusunuyorum, bır de derın dondurucu ıhtıyacı var onu alayım dıyorum zaten almayı dusunuyordum kadına. Kendıme de dusunuyorum zaten aynısından. Yazın super olur, herseyı atarım yazdan.

Anneler gunu hedıyesı olarak ozel bırsyeler almadım hıc.uzakta oldugu ıcın, bır de aılecek oyle ozel gun kutlama vs olmuyor onlarda ama sık sık bırseyler aldım hedıyesız bırakmam yanı.

ohh ne güzel hep hayalim önü ferah bir balkonda yemek yemek annemin balkonuferah benim şimdikievde balkon namına bir şey yok 1 kişinin hareket edeceği bir alan sadece çamaşır asmaya yarıyor yani inşallah alacağım evdeönü ferah bir evimolur..

oruca gelirsek protein ağırlıklı beslenirim uzun süre tokkalmak için yağlı yemem yemeğin üstüne meyva yerim mutlaka çay yerine rezene içerim midem rahat olsundiyeee..

geçen yıl ramazandamalum sıcakdı ama sabah 1000,öğlen 1000,akşam 1000 adım attım hareketsizlikden iyidir bu yıl arttırırım inşallahhkendimi yormadan birşeyler yapıyorum geneldede kilo veririm.. akşam oruç açarkendee ekmek pek yemem çorba salataya ağırlık veririm bol su içerimmm..