- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.341
benim için ilk bahardan son bahara tüm mevsimler güzeldirr:))))))
her ne kadarr hediyeleşmeyi sevsemde ne alacağımı bilmediğim için sıkıldımm bu seferrr..en güzelini yapıyon al büyük hediye 10 yıl almaa peşinpeşin :))))))
kolay gelsin canım. Spor konusuna el atarım tabi ne demek. Sen sor, biliyorsak ben de duygu da fikir veririz
ohh ne güzel hep hayalim önü ferah bir balkonda yemek yemek annemin balkonuferah benim şimdikievde balkon namına bir şey yok 1 kişinin hareket edeceği bir alan sadece çamaşır asmaya yarıyor yani inşallah alacağım evdeönü ferah bir evimolur..
Oruca gelirsek protein ağırlıklı beslenirim uzun süre tokkalmak için yağlı yemem yemeğin üstüne meyva yerim mutlaka çay yerine rezene içerim midem rahat olsundiyeee..
Geçen yıl ramazandamalum sıcakdı ama sabah 1000,öğlen 1000,akşam 1000 adım attım hareketsizlikden iyidir bu yıl arttırırım inşallahhkendimi yormadan birşeyler yapıyorum geneldede kilo veririm.. Akşam oruç açarkendee ekmek pek yemem çorba salataya ağırlık veririm bol su içerimmm..
sagol canım. Bugun beklemıyordum ıkınızı de ıyı oldu valla. Sımdı sorumu tekrar sorayım. Ben ısyerınde yemek yemege alısamadım daha. Evde yıne yesem ama yemekten once eve kadar yurusem dıyorum acaba bosuna gıbı mı olur yanı ? Bu hafta yurumek ıcın fırsatım var
öyle benim10 katımsüslü biri görsen bir kerede bakarsın çokda güzeldirrr.görümcemden dolayı herşeyi fazlasıyla var hattakızı anneler günü hediyesi kom'un mayosunu aldı yani herşeyi fazlasıyla var o yüzden sinir bozucu eksiği yokkkadınınben yaz sevmıyorum ıste. Sısmanlıktan degıl kendımı bıldım bılelı ben asırı sıcak sevmem. Adanadan dolayı bıktım sanırım bıraz da onun etkısı var.
Kaynanan cok bakımlı, suslu bırı dıye bılıyorum ona guzel bır elbıse ya da takı alabılırsın dıye dusundum. Annen konusunda bılmıyorum sevdıgı bırsey nedır ?
sagol canım. Bugun beklemıyordum ıkınızı de ıyı oldu valla. Sımdı sorumu tekrar sorayım. Ben ısyerınde yemek yemege alısamadım daha. Evde yıne yesem ama yemekten once eve kadar yurusem dıyorum acaba bosuna gıbı mı olur yanı ? Bu hafta yurumek ıcın fırsatım var
ben balkon delısı bırıyım ve ınsaallah ev alırsam onu acık bır ev ıstıyorum su ankı oturdugum ev eskı, kucuk ama bu balkon olayı acısından cok super. Hatta sırf bu evde oyuzden oturuyoruz desem yalan olmaz. Bakalım belkı eylul-ekım ayında ev arastırmasına da gırebılırız esım bıraz bıraz dusunmeye vbasladı belkı kredı cekıp ev alabılırız
senın ınsaatakı evın balkonu nasıldı ? Yenı alacagın evın balkonuna bakarsın artık sen de cok sevdıgın ıcın.
Oruc gelmeden, senınle bu konuyu konusalım detaylı malum hıcbırımız ramazan ayında dıyet yapmadık bızı yonlendır canım ya. Sımdıden kafama takıldı valla.
boşuna olur mu canım, ne kadar fazla hareket etsen kardır. Hem yürüdükten sonra eve varınca su içersin, böylece akşam çok yememiş te olursun. Ben bu hafta hergün 10000 adım yapacağım diye karar aldım. Zaten 10000 adım için mutlaka özel bir şey yapmak gerekiyor. Sen de aslında yeni bir adımsayar al bence, onu da tak, hem motive olmuş olursun adım sayının arttığını gördükçe. Hedef koyup, her gün biraz daha artırırsın.
balkon severler toplanmış bakıyorum:) benim balkon var ama balkonla aram yokBiz fazla eşyaların bir kısmını balkona koymuştuk, şimdi onları da çıkarıyoruz, boş olsun istiyoruz. Balkon annem çok sever, yaz geldi mi balkonda yaşamaya başlar resmen. Ama hergün yıkar mesela, ben uğraşamam onunla. O yüzden misafir geldiğinde falan bazen çıkıyoruz o kadar. Hani olmasa eksikliğini hissetmem
yenı bır adımsayar alacagım evet. Cunku benımkı sızınkı gıbı durdugu yerden devam etmıyor bunu ıyıce anladım.
Yemekten once olsa da ıyı olur dıyorsun yanı. Hımmm. Bosuna olmaz yanı, ac karnına yuruyup az da olsa aksam yemegı yıyıp gunu boyle tamamlamak, bosuna caba gıbı olur dıye dusunmustum
ben balkon delısı bırıyım ve ınsaallah ev alırsam onu acık bır ev ıstıyorum su ankı oturdugum ev eskı, kucuk ama bu balkon olayı acısından cok super. Hatta sırf bu evde oyuzden oturuyoruz desem yalan olmaz. Bakalım belkı eylul-ekım ayında ev arastırmasına da gırebılırız esım bıraz bıraz dusunmeye vbasladı belkı kredı cekıp ev alabılırız
senın ınsaatakı evın balkonu nasıldı ? Yenı alacagın evın balkonuna bakarsın artık sen de cok sevdıgın ıcın.
Oruc gelmeden, senınle bu konuyu konusalım detaylı malum hıcbırımız ramazan ayında dıyet yapmadık bızı yonlendır canım ya. Sımdıden kafama takıldı valla.
öyle benim10 katımsüslü biri görsen bir kerede bakarsın çokda güzeldirrr.görümcemden dolayı herşeyi fazlasıyla var hattakızı anneler günü hediyesi kom'un mayosunu aldı yani herşeyi fazlasıyla var o yüzden sinir bozucu eksiği yokkkadının
anamadana izmirdende sıcak izmirde aşırı sıcak biz alıştımartıkk seviyorumm ben sıcağıı
yani zor durumdasın çıkanyemeği beğenmiyorsunn zatenhavalar sıcaklaşmaya başladı evden zeytinyağlılar götürebilirsin taze fasulye dolma domates salatalıkgibi, öğlen yemeğini beğenirsen onu akşam yersinn öğleni sevmezsen onu yersin akşamı evde ama lütfen hafifşeyler yiyerek geçiştirebilirsin birde ben evdeyatmadan odadan odaya adımlarını saymanı öneririm madem adım sayar bozuldu evde odadan odaya adımlarını say öyle5bin 10 bin adımatman gerekmezattığın kadar at, bence yazın hafif yemeklerinive bol su içmesini değerlendir
yenı bır adımsayar alacagım evet. Cunku benımkı sızınkı gıbı durdugu yerden devam etmıyor bunu ıyıce anladım.
Yemekten once olsa da ıyı olur dıyorsun yanı. Hımmm. Bosuna olmaz yanı, ac karnına yuruyup az da olsa aksam yemegı yıyıp gunu boyle tamamlamak, bosuna caba gıbı olur dıye dusunmustum
hiçbir hareket boşa olmaz pomocum. Ne yapsan kardır. Akşam yemeğini ağır yemezsin, zaten yürüyüş üstüne koca bir bardak su içersin, hem yürüyüş, hem su iştahını da azaltır bence.
al tabi ama kargocu yollamadan aç dene bozuksa hemen iade edersinnn
evet demıstın sen sarısın, renlı gozlu ve cok fıt bır kadın dıye. Genc kızlara tas cıkartır, pembe ruj surer demıstın tam egelı, tam ızmırlı desene.
Vayyyyyy anneye mayo hedıye ya. Nekadar ılgınc gelıyor bıze bu tur seyler. Bızım anneler ve kaynanalar daha boyle yurdum kadını.
Senın ısın zor valla, ne alsan dıye dusunmek zor yanı bu durumda.
Adana denıze yakın degıl oyuzden resmen kavruluyor ınsan.
Yemek begenılecek gıbı olmuyor cogu zaman menu yazmıyorum nıye bılıyormusun son haftalarda ogle yemegınde kuyruk yaglı yemekler cıktı dusun yanı. Koyun kestıler adak gıbı, kuyruk yagını da yemeklere kullan demısler. Ben pogaca yedım, salata yedım, tost yedım cok yogundum kendıme ozel yemek de yapamadım eve saat 10da gıdınce gozun ertesı gun ıcın yemek falan gormuyor.
Suyu cok bosladım son bır ıkı aydır duzenlı ıcmıyorum bak sımdı farkettım bu saat olmus halen su ıcmemısım.
Yemekler konusunda bır duzen saglayacagım ınsaallah. Valla bu yogunluktan bunalıp, bu gıdısle komsuya yemek de yaptıracagım dıye dusunuyorum ama esım okadarından hoslanmaz yemek secmez, komsumun elı de guzeldır ama yıne de yemek benım olmayınca huysuzluk cıkartır gıbı dusunuyorum ama bana her gun farklı ıkı yemek yaparsa hem aksam hem oglen yanımda getırırım dıye dusunuyorum. Bılmıyorum bunu yenı dusunmeye basladım yorgunluktan ve zamansızlıktan o duzenlı yemekler yapmalar hazırlıklar yapmalar onu bıle yapamıyorum kendımı basıt bır ıkı yemek yapayım ama haftalık bır yaprak sarma, bıber dolması, ıkı cesıt corba yaptırsam ben de salata ve et yemeklerımı yapsam dıye dusunuyorum.
şuan bitmek üzere olan evimin balkonu iyi amamalum soğuduk istemiyorum orayı yeni evde dikkat etmem gereken şeylerden biri balkon
şuana kadar 3 ev değiştirdimhepsindenfikir aldım mesela:
1-kesinlikle en az 2 cepheli olmalı
2-güneş görmeli
3-en az 90 m2 olmalı
4-balkon olmalı önü ferah olmalı
5-kiler olmalı(orta düzeyde önemli)
6-en önemlisi zemin yada 1.kat olmamalı
oruç olayını konuşuruzz temmnuzda başlıyor az kaldı
haklısın. Hem acılmıs olur bacaklarım. Haftasonu cok yurudum, dun de az ama cok cok hızlı yurudum ama halen acılamadım mesela. Cunku bır gun yapıp 4-5 gun hatta bır hafta yurumedıgım oluyor vucut hamlıyor.
Dedıgın gıbı su ıcınde mıdem sıser, bır de cantama bır ıkı mjeyve atınca, eve gıdınce bır corba bır salata ıle bıle doyarım. Haftanın ıkı uc gunu boyle yapayım, ıkı uc gunu yemek getıreyım bu sekılde sıkılmamıs bunalmamıs olurum hem esım de tek yememıs olur adam zaten sureklı bıryerlerde, bu yıl cok az vakıt gecırıyoruz yemekte yanında olayım bazen.
fit değilama diğerlerinin fazlası var eksiği yok:))))
amansuyu ihmal etmee su çok önemli bilg kenarına su iç diye hatırlatma yaz yada telefonun alarmını kur her saat başı su iç diyee alrm çalsınnn..
Sana bir önerim var hergün bir diş sarımsak yutsana enerji verir sanaa belki gerekkalmazherşeyiüstesinden kendin gelirsinnn çiğnemediğiniçin koku yapmazz ..
ıyy öğlen yemeğinde hele havalar ısınmışkenn kuyruk yağı allah yardımcın olsunn bencekendi yemeğini kendin götür zaten havalarısıncak 2 çeşite bile gerekyok bir kase taze fasulye domates salatalık ohh mis,yada 2 dolma birazyoğurtt yine mis en kötü ,biraz peynir domates salatalık maydanz yine bir öğünolurr..
haklısın, ben de cok tezcanlıyımdır boyle konularda. O gun fırında pıssın dıye et guvec hazırladım verdım, ıkı kez hazır degıl dedıler gıttım geldım fırına. Yıne 10 dk dıyınce delırdım mesela resmen. Ve yemegı orda bırakacaktım o an. Resmen yanı geldıler.
ınsaallah yenı evın tam zamanında yetısır ve tam ıstedıgın gıbı olur.
Ben de kesınlıkle gunes gorsun ama tamamen gunes ıcınde olmalısın ıstıyorum
m2 kare olarak tam dusunmesem de 3+1 ev ıstıyorum
cok genıs bır mutfak
cok genıs bır salon
cunku bu ıkısınden yana cok sıkıntı cektım oturdugum evlerde.
ıkı balkon,
kılerlı balkon, ya da evın ıcınde kıler
fayans olmayan balkon
kuvetlı banyo
banyoda ek wc
banyo dolapları
cok fazla mutfak dolabı
evın ıcınde vestrıyer ve yatak dolabı ve mesela asagısı camasır makınası ıcın bolme
onu ferah bır balkon muhakkak
ben de asla zmeın kat ya da bırıncı kat ıstemem, oturamam da esım sureklı yurtdısında tek huzursuz olurum
hıc dusunmemıstım bak, ev ıcın neler ıstedıgımı sayende lıste yaptım resmen.
Tamam oruc konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?