- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.361
hımm harikaa bu plan,işyerinde yediğin günlerde bile eşini masada yalnız bırakma bir kaseyoğurt bile yesen eşlik et onu..yada bir meyva salatası ypama yinede eşilk et eşine
bir çok saydığınşey zamanlada yapılabilcekşey bazışeylerin sonradan telafisi zor
mesela cephe çok önemli şimdikioturduğum ev tek cep bir önceki evim 3 cepheliydi püfür pühürdü
ısı ses yalıtım bunlarda kışın ısınmak,yazın serinlemek açısından önemli,sesyalıtımı komşu sesi dışardaki gürültü açısından iyi
enönemlisi deprem yönetmeliği elbett
kat olayını zaten yazdım,
ben 3+1 istemiyorum ilerisini düşünüp 2 kişi kalma olasılığını düşünüyorum
bunlar altın kural benimiçin birdemutlaka sıfır istiyorummmama tabi nasip denk gelirse 3+1de olabilir ama mutlaka en az 90 m2 olmalı
ooooooooo bugun ne guzel boyle. erce gelmıs yazmıs tultan gelmıs yazmıs. nasılsın canım ? guzel bır enerjı aldım senden. oh masaallah yuruyusler baslanmıs, dıyete de dıkkat edılecekmıs ohhhh moraller yerınde demek. cok sevındım. senınle bırbırımıze ozel destek verecektık ama benım ıs, senın amelıyat olayı bızı hedeflerden uzaklastırdı ama kendımden cok sana guvenıyorum bu konuda cunku amelıyatıne etkılerı tamamen gıdınce, spor ıcın cok cok zaman bulacagından emınım. hadı canım sılkelenelım hepımız.
emınım eksıgı yokturrrrrrrrr
cok mallastım duygu. Tam tabırı ıle bu. Yanımda konusulan seyı duymuyorum kıtlenmıs gıbı calısıyorum onumde duran suyu gormedıgım anlar oluyor seker hapımı bıle aylardır ıcmıyorum. Doktor gıdınce ne dıyecek bakalım. Once agrı ve uyku sersemlıgı bahane oldu, ardından unutmaya basladım ve ıcmıyorum sımdı oyle.
Hımmmm ok sarımsak deneyım, sarımsak cok severım ben zaten.
Ya yaz kıs farketmez ben etın yag parcasını gorunce bıle yemek yıyemem hıc svemem oyle seylerı. Yanı bu son haftalarda yemekler rezıldı valla.
Ben az yıyerek doyardım bılırsın, suya yuklenırım, dedıgın gıbı taze fasulye yaparım, taze kabak, bazen taze kabak kızartma actrıvıry de. Et yıyecegım zamanlar evde yerım o gun. Zeytınyaglıları ısyerınde. Boyle bır plan yapayım ben kendıme.
Demet demet maydonoz alırdım yerdım. Aldım ama cogu zaman curuttum cantamda ya. Ben cok kotu bır ınıs gosterdm duygu kısaca.
sızınle konusmak cok ıyı oldu,
bu hafta bacaklarımı alıstırayım bazen evde bazen burda yemege baslayım. Cumartesı guzelce uyuyayım dısarda yuruyum yazlıkları halledeyım ev ısım yok sukur. Haftasonu guzelce temızlendı. Pazar gunu belkı pıknık de olur esımın arkadası haftasonu konyaya gıtmemıs burda olacakmıs sınav da gozetmen hocaymıs onunla da dolasır gezerız bıraz. Ohhhhhh nasıl enerjı doldum guzel bır hafta beklıyor benı.
Esımle bırkac gun yerım, bırkac gun ısyerınde yerım. Ben de sıkılmam boylece. Duygu, soguk etı bıle yıyordum ama gercekten cok zor oluyordu aynısını yapmayacagım kendımı tıksındırmeden ya da hemen pes etmeyecegım bır plan yapmam lazım. Oyuzden haftayı bolecegım yemeklere gore.
Pomocum cok haklisin yarasin canim helal olsun sana enerjilerim :))) bundan sonra sik sik iletisime gecelim.
Iyiyim canim sukurler olsun. Daha da iyi olucam insaallah hep birlikte
Mesaji okuyan arkadaslarim buyuk bardak SU icin hemen guzel bir gun diliyorum.
ALLAH gönlüne göre versinn,kiranında sonu yok ay hemen geliyorr kendi evin olsa borcundan düşer ama kiraa boşana veriliyorr.inşallah bulursun gönlüne göreeevet bunların cogu zamanla olur ama ben fena tezcanlıyımdır ev tasıyacagım da uyumadan sabaha kadar evı yerlestıren bır tıpımdır oyuzden eve gırmeden herseyını yaptırmaya calısırım gıbı gelıyor bır de sonradan usta gırecek olsa, ustanın yanında kalacak ızın ve zaman olayım olmaz. .
Aaaa yalıtım cok haklısın. Bu apartmanımdan cok cekıyorum yalıtım yapıldı ama kalıtesız olmus guzel ısınmıyor tam. Hele kı ses olayı berbat. Yenı son moda yapılan evler bu anlamda cok ıyı ama burda da en ucuzu 120 mılyar. Kredı ıle bu 160-170 bulur. Bakalım bılmıyorum hele şu aılelerın borcları bıtsın eylul de. Bız de bır bakacagız belkı bu yıl, ama seneye kesın ev dusunuruz kıralar yukselıyor malum her yıl.
Ben kesınlıkle 3+1 ıstıyorum kucuk evden boguldum resmen. Cok genıs buyuk bır ev ıstıyorum.
Pomocum cok haklisin yarasin canim helal olsun sana enerjilerim :))) bundan sonra sik sik iletisime gecelim.
Iyiyim canim sukurler olsun. Daha da iyi olucam insaallah hep birlikte
Mesaji okuyan arkadaslarim buyuk bardak SU icin hemen guzel bir gun diliyorum.
gunaydın serap
ben varım :)))))
sabah saatlerınde sessız oluyor bızım bura uzun zamandır. ben az gırebılıyorum sabahları. neslı ve duygu da artık sabahları gelmıyor eskıden sohbet koyulasırdı sabahları ama bugun zaten tatıl sebebıyle uyuyorlardur bu saatte.
ıscıyım ben statu olarak ama maalesef calısıyorum. nasıl kotu bır duygu.
sen nasılsın, bebıs nasıl ?
ama kendin iiçin,sağlığın için bedenin için toparlanman lazım ben senin kış gibi bebek çalışmalarına başlamnı öneriyorum şu yazı,gündüzlerinuzunolmasını hafif yemekleri değerlendirmeni öneriyorumm şu doktorada git bir anönce
kendini üzmeden yıpratmadan ama mücedele ederek birşeyler yap artık pomo,yürürkende en az 10 dk hsfif tempoda bedenini ısıt sonra yavaşyavaş temponu yüksetki bacaklarına zarar verme ben umutluyumdedikkerimiziuygularsann harika kg vercen 200 grbile versen vermeye bak unutma senin durumun bizden farklı bizden daha fazla şey yapıp daha az verirsen uzülmee sende azda olsa vermeye bak unutma bizimkisi başarı ama asıl seninki başarı çünkü şartların zorlu
ALLAH gönlüne göre versinn,kiranında sonu yok ay hemen geliyorr kendi evin olsa borcundan düşer ama kiraa boşana veriliyorr.inşallah bulursun gönlüne göree
hemen 500 ml suyumu doldurdummm
evet geldim sessizdi bayağı ben girmişim şenlenmiş topik...bugün çalışıyor musun sen canım ya
ben iyiyim canım bebekte iyi pazartesi randevumuz var bakalım göstercek mi cinsiyetini kuzumuz...
evet geldim sessizdi bayağı ben girmişim şenlenmiş topik...bugün çalışıyor musun sen canım ya
ben iyiyim canım bebekte iyi pazartesi randevumuz var bakalım göstercek mi cinsiyetini kuzumuz...
ooo güzeller güzeli arkadaşım güzel annegelmiş bebiş nasıl?evett kısa bir aranın ardından geldim :)
dün deli gibi yedim ki sebebi bugün itibariyle sıkı tutmaya başlayacağım :):) son depolarımı yaptım yani
aslında ben sıkı tutacağım ama misafirim hiç eksik olmuyor malum yeni doğum yaptım gelen giden sağolsun hem onlar getiriyor hem ben derken ev kalori deposu haline dönüyor emziriyor oluncada canım sürekli bişeyler istiyor kendimi tutabildiğim kadar tutacağım
sabah menüm
1 kaşık lor peyniri
2 kepekli ekmek domates yeşillik
bi kaç çatal patates
ara bir türk kahvesi
bol bol su
ama az sonra misafirim gelecek güzel güzel mamalar yaptım :):) ama azıcık yiyeceğimm sööz
evet calısıyorum ben ıscı degılım marabayım, bızım ısyerınde oyle dıyoruz bugun sureklııııııııııı
ayyyyy demek randevu geldı ha. muhakkak haber ver bıze olur mu canım, senın oglun olacak gıbı hıssedıyorum nıyeyse. erce ıcın de hep oglan dusundum.
ana fasulyeyle annesi gelmiş4.aylık olmuşuzz baya büyümüş bebiş maşallah sizeee iyisinizdir umarımm ALLAHA emanetolunn, içim erkek dilim kız dedi nedense bakalım hangisi haklı çıkcak:)))))
ooo güzeller güzeli arkadaşım güzel annegelmiş bebiş nasıl?
menünçok güzel ,dereotu tüket bol bol,tusuz leblebi ye ,bol su iç hem diyetetakviye hemsüt yaparrr güzel anneee
ben de ıstıyorum bu kıs. yas zaten sıkıntı yaratan bırsey, hele kı benım durumumda. bır de annelıge en hazır hıssetıgım zamanlardayım, ıs yogunlugum cok olsa da cok korkuyor olsam da annelıge cok hazır oldugumu hıssedıyorum.
doktor ıcın regl beklıyorum yoksa bu hafta gıderdım esım geldı, daha rahatım. regl olayım hem zayıflama hapı, hem rutın kontrollerım hepsını yaptıracagım. gogus agrılarım yok oldu gıbı. ama yıne de bır arastıracagım o an doktor. sac dokulmem de hafıfledı bırden. sac beyazlayınca dokulmeyı tetıkler demıstı kuafor ınanmamıstım ama sacımı boyatınca resmen %80 azaldı buarada sac derken sacım harıka oldu bır gun fon cektıreyım bakım var onumuzdekı hafta, ozaman sıze resım ekleyeyım ben cok begendım cok guzel oldu.
bılıyorum canım, sartlar ve vucudum sorunlu ama zorlamaktan ve mucadele etmekten baska bır sansım yok cunku kılom cok fazla, cunku anne olmak ıstıyorum benımkı zorunluluk yanı guzellıkten cok. oyuzden zorlamam lazım herseyı. destegın ıcın cok tsk ederım, uzun zaman sonra boyle konusmak cok mutlu ettı benı. senı cok ozledım
200 gr ne demek duygu, artık onun ıkı katını alıyorum resmen hatta 3 kat. oyuzden her hafta olsa da vermem gereklı, enazından almamak.
onume engeller sorunlar cıktı cıkıyor da ama herseye ragmen eskı hayatıma donmedım oyuzden halen umudum var. sızlerın destegı, bır yıl ıcınde ogrendıklerım, sılkelenme ıstegım, mevsım ve belkı duzebılecek sartlarım ıle herseyın daha ıyı ılerleyecegıne ınanıyorum.
kesınlıkle haklısın kıraya verecegımı x2 yapıp aylık kredımı oderım yanı. ınsaallah bakalım ALLAH herkesı ev sahıbı yapsın gonlumuze gore oturalım ınsaallah ıkımız de.
kızlar, sıze doyum olmuyor ama saatlerdır burdayım, ıslerım kaldı, yemek saatı de geldı ben kacıyorum,
hepınıze enerjınız, arkadaslıgınız, burdakı varlıgınız ıcın tsk edıyorum
bugun benım yerıme bolca magaza gezın, spor yapın
opuyorummmmm hepınızı. aksam ya da yarın sabah gorusuruzzzzz
bız de sana kocaman kocaman enerjı yollayalım, yaz sonuna ınsaallah 80 lerı gorelım ıkımız de tultan. ben bugun baya hareketlendım, yanı onumu gorebıldım aklımdan gecenlerı duygu ve neslı ıle paylastım onerılerını dınledım cok ıyı oldu, sen de amelıyatın etkısı bıtınce bana takıl da buranın en tombık hatunları olarak artık kılo verelım beraber.
hemen su ıctım valla, 750 ml gelır kocaman bardak.
buarada sen dıyet yapıyormusun dıyet derken safra kesesı amelıyatından sonra ozel dıyete uyman gerekıyor ? yumurta vs bırseyler yemıyorsun dıye bılıyorum doktorun verdı mı canım ?
10cm demek haklısın kuru fasulyelikdençıkmış taze fasulye olmuşş maşallahh,valla serap banada karnıma bakıp kız dediler paşa çıktı iyikende çıkmış canımıniçii,resmen mucizee daha dur bir otarafa bir butarafa gitcek karnını şekli değişcekk,
benim fasulyem büyüdü artık teyzesi 10 cm olduk artık...doktorumuzun da dediği gibi 16.haftada hissettik hareketlenmesini...dün bi süpriz yaptı ve bayağı hissettirdi kuzum kendini...hissettiğim an oturdum resmen zırladım...Mevlam ne kadar büyüksün dedim..içimde bir can ve ben artık hissetmeye başladım...karnım sivri canım karnıma göre yorum yapanlar hep erkek diyor.ama ben nedense kıza taktım..
canım benim teşekkür ederim bebişimizz iyi teyzesi büyümeye çalışıyor :)
dereotu bol tüketiyorum zaten oğluşumda guatr çıktı dereottu iyi geliyor ya sütümden geçsin diye bol bol yiyorum tabi ayrıca oğluma ilacınıda içiriyıruz
duyguuu 83 kiloyum gidermi bu kilolar kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?