2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımm harikaa bu plan,işyerinde yediğin günlerde bile eşini masada yalnız bırakma bir kaseyoğurt bile yesen eşlik et onu..yada bir meyva salatası ypama yinede eşilk et eşine

sızınle konusmak cok ıyı oldu,

bu hafta bacaklarımı alıstırayım bazen evde bazen burda yemege baslayım. Cumartesı guzelce uyuyayım dısarda yuruyum yazlıkları halledeyım ev ısım yok sukur. Haftasonu guzelce temızlendı. Pazar gunu belkı pıknık de olur esımın arkadası haftasonu konyaya gıtmemıs burda olacakmıs sınav da gozetmen hocaymıs onunla da dolasır gezerız bıraz. Ohhhhhh nasıl enerjı doldum guzel bır hafta beklıyor benı.

Esımle bırkac gun yerım, bırkac gun ısyerınde yerım. Ben de sıkılmam boylece. Duygu, soguk etı bıle yıyordum ama gercekten cok zor oluyordu aynısını yapmayacagım kendımı tıksındırmeden ya da hemen pes etmeyecegım bır plan yapmam lazım. Oyuzden haftayı bolecegım yemeklere gore.

evet bunların cogu zamanla olur ama ben fena tezcanlıyımdır ev tasıyacagım da uyumadan sabaha kadar evı yerlestıren bır tıpımdır oyuzden eve gırmeden herseyını yaptırmaya calısırım gıbı gelıyor bır de sonradan usta gırecek olsa, ustanın yanında kalacak ızın ve zaman olayım olmaz. .

Aaaa yalıtım cok haklısın. Bu apartmanımdan cok cekıyorum yalıtım yapıldı ama kalıtesız olmus guzel ısınmıyor tam. Hele kı ses olayı berbat. Yenı son moda yapılan evler bu anlamda cok ıyı ama burda da en ucuzu 120 mılyar. Kredı ıle bu 160-170 bulur. Bakalım bılmıyorum hele şu aılelerın borcları bıtsın eylul de. Bız de bır bakacagız belkı bu yıl, ama seneye kesın ev dusunuruz kıralar yukselıyor malum her yıl.

Ben kesınlıkle 3+1 ıstıyorum kucuk evden boguldum resmen. Cok genıs buyuk bır ev ıstıyorum.

Pomocum cok haklisin yarasin canim helal olsun sana enerjilerim :))) bundan sonra sik sik iletisime gecelim.
Iyiyim canim sukurler olsun. Daha da iyi olucam insaallah hep birlikte

Mesaji okuyan arkadaslarim buyuk bardak SU icin hemen guzel bir gun diliyorum.

ama kendin iiçin,sağlığın için bedenin için toparlanman lazım ben senin kış gibi bebek çalışmalarına başlamnı öneriyorum şu yazı,gündüzlerinuzunolmasını hafif yemekleri değerlendirmeni öneriyorumm şu doktorada git bir anönce

kendini üzmeden yıpratmadan ama mücedele ederek birşeyler yap artık pomo,yürürkende en az 10 dk hsfif tempoda bedenini ısıt sonra yavaşyavaş temponu yüksetki bacaklarına zarar verme ben umutluyumdedikkerimiziuygularsann harika kg vercen 200 grbile versen vermeye bak unutma senin durumun bizden farklı bizden daha fazla şey yapıp daha az verirsen uzülmee sende azda olsa vermeye bak unutma bizimkisi başarı ama asıl seninki başarı çünkü şartların zorlu

bız de sana kocaman kocaman enerjı yollayalım, yaz sonuna ınsaallah 80 lerı gorelım ıkımız de tultan. ben bugun baya hareketlendım, yanı onumu gorebıldım aklımdan gecenlerı duygu ve neslı ıle paylastım onerılerını dınledım cok ıyı oldu, sen de amelıyatın etkısı bıtınce bana takıl da buranın en tombık hatunları olarak artık kılo verelım beraber.

hemen su ıctım valla, 750 ml gelır kocaman bardak.

buarada sen dıyet yapıyormusun dıyet derken safra kesesı amelıyatından sonra ozel dıyete uyman gerekıyor ? yumurta vs bırseyler yemıyorsun dıye bılıyorum doktorun verdı mı canım ?

ALLAH gönlüne göre versinn,kiranında sonu yok ay hemen geliyorr kendi evin olsa borcundan düşer ama kiraa boşana veriliyorr.inşallah bulursun gönlüne göree

hemen 500 ml suyumu doldurdummm

evet geldim sessizdi bayağı ben gitmişim şenlenmiş topik...bugün çalışıyor musun sen canım ya

ben iyiyim canım bebekte iyi pazartesi randevumuz var bakalım göstercek mi cinsiyetini kuzumuz...

Son düzenleme:

ben de ıstıyorum bu kıs. yas zaten sıkıntı yaratan bırsey, hele kı benım durumumda. bır de annelıge en hazır hıssetıgım zamanlardayım, ıs yogunlugum cok olsa da cok korkuyor olsam da annelıge cok hazır oldugumu hıssedıyorum.

doktor ıcın regl beklıyorum yoksa bu hafta gıderdım esım geldı, daha rahatım. regl olayım hem zayıflama hapı, hem rutın kontrollerım hepsını yaptıracagım. gogus agrılarım yok oldu gıbı. ama yıne de bır arastıracagım o an doktor. sac dokulmem de hafıfledı bırden. sac beyazlayınca dokulmeyı tetıkler demıstı kuafor ınanmamıstım ama sacımı boyatınca resmen %80 azaldı buarada sac derken sacım harıka oldu bır gun fon cektıreyım bakım var onumuzdekı hafta, ozaman sıze resım ekleyeyım ben cok begendım cok guzel oldu.

bılıyorum canım, sartlar ve vucudum sorunlu ama zorlamaktan ve mucadele etmekten baska bır sansım yok cunku kılom cok fazla, cunku anne olmak ıstıyorum benımkı zorunluluk yanı guzellıkten cok. oyuzden zorlamam lazım herseyı. destegın ıcın cok tsk ederım, uzun zaman sonra boyle konusmak cok mutlu ettı benı. senı cok ozledım

200 gr ne demek duygu, artık onun ıkı katını alıyorum resmen hatta 3 kat. oyuzden her hafta olsa da vermem gereklı, enazından almamak.

onume engeller sorunlar cıktı cıkıyor da ama herseye ragmen eskı hayatıma donmedım oyuzden halen umudum var. sızlerın destegı, bır yıl ıcınde ogrendıklerım, sılkelenme ıstegım, mevsım ve belkı duzebılecek sartlarım ıle herseyın daha ıyı ılerleyecegıne ınanıyorum.

ALLAH gönlüne göre versinn,kiranında sonu yok ay hemen geliyorr kendi evin olsa borcundan düşer ama kiraa boşana veriliyorr.inşallah bulursun gönlüne göree

hemen 500 ml suyumu doldurdummm

kesınlıkle haklısın kıraya verecegımı x2 yapıp aylık kredımı oderım yanı. ınsaallah bakalım ALLAH herkesı ev sahıbı yapsın gonlumuze gore oturalım ınsaallah ıkımız de.

evett kısa bir aranın ardından geldim :)

dün deli gibi yedim ki sebebi bugün itibariyle sıkı tutmaya başlayacağım :):) son depolarımı yaptım yani
aslında ben sıkı tutacağım ama misafirim hiç eksik olmuyor malum yeni doğum yaptım gelen giden sağolsun hem onlar getiriyor hem ben derken ev kalori deposu haline dönüyor emziriyor oluncada canım sürekli bişeyler istiyor kendimi tutabildiğim kadar tutacağım

sabah menüm

1 kaşık lor peyniri
2 kepekli ekmek domates yeşillik
bi kaç çatal patates

ara bir türk kahvesi
bol bol su

ama az sonra misafirim gelecek güzel güzel mamalar yaptım :):) ama azıcık yiyeceğimm sööz

evet geldim sessizdi bayağı ben girmişim şenlenmiş topik...bugün çalışıyor musun sen canım ya

ben iyiyim canım bebekte iyi pazartesi randevumuz var bakalım göstercek mi cinsiyetini kuzumuz...

evet calısıyorum ben ıscı degılım marabayım, bızım ısyerınde oyle dıyoruz bugun sureklııııııııııı

ayyyyy demek randevu geldı ha. muhakkak haber ver bıze olur mu canım, senın oglun olacak gıbı hıssedıyorum nıyeyse. erce ıcın de hep oglan dusundum.

evet geldim sessizdi bayağı ben girmişim şenlenmiş topik...bugün çalışıyor musun sen canım ya

ana fasulyeyle annesi gelmiş4.aylık olmuşuzz baya büyümüş bebiş maşallah sizeee iyisinizdir umarımm ALLAHA emanetolunn, içim erkek dilim kız dedi nedense bakalım hangisi haklı çıkcak:)))))

ooo güzeller güzeli arkadaşım güzel annegelmiş bebiş nasıl?

menünçok güzel ,dereotu tüket bol bol,tusuz leblebi ye ,bol su iç hem diyetetakviye hemsüt yaparrr güzel anneee

kızlar, sıze doyum olmuyor ama saatlerdır burdayım, ıslerım kaldı, yemek saatı de geldı ben kacıyorum,

hepınıze enerjınız, arkadaslıgınız, burdakı varlıgınız ıcın tsk edıyorum

bugun benım yerıme bolca magaza gezın, spor yapın

opuyorummmmm hepınızı. aksam ya da yarın sabah gorusuruzzzzz

sorma canım yaklaştıkça günler geçmek bilmiyo...eşim saatleri saymaya başladı ben halen gündeyim gerçi...bir gelsse şu kontrolleri 15 güne bir çekseler bizde 15 günde bir görsek nolur ki...ya herkes erkek diyo ama ben neden se son zamanlarda hep kız gibi hissetmeye başladım...bakalım gösterecek mi kuzu cinsiyetini..

ana fasulyeyle annesi gelmiş4.aylık olmuşuzz baya büyümüş bebiş maşallah sizeee iyisinizdir umarımm ALLAHA emanetolunn, içim erkek dilim kız dedi nedense bakalım hangisi haklı çıkcak:)))))

benim fasulyem büyüdü artık teyzesi 10 cm olduk artık...doktorumuzun da dediği gibi 16.haftada hissettik hareketlenmesini...dün bi süpriz yaptı ve bayağı hissettirdi kuzum kendini...hissettiğim an oturdum resmen zırladım...Mevlam ne kadar büyüksün dedim..içimde bir can ve ben artık hissetmeye başladım...karnım sivri canım karnıma göre yorum yapanlar hep erkek diyor.ama ben nedense kıza taktım..

ooo güzeller güzeli arkadaşım güzel annegelmiş bebiş nasıl?

menünçok güzel ,dereotu tüket bol bol,tusuz leblebi ye ,bol su iç hem diyetetakviye hemsüt yaparrr güzel anneee

canım benim teşekkür ederim bebişimizz iyi teyzesi büyümeye çalışıyor :)

dereotu bol tüketiyorum zaten oğluşumda guatr çıktı dereottu iyi geliyor ya sütümden geçsin diye bol bol yiyorum tabi ayrıca oğluma ilacınıda içiriyıruz

duyguuu 83 kiloyum gidermi bu kilolar kız :)

hımm saçlarını merak ettimmm resmi bekliyoruzz..

bu moralleve planla artık vermeye başlarsınn biraz asıl yeterki ve verdiğin miktar az olursa üzülme baksen haftalardır az az ala ala toplamında kaç kilo oldu yani ben tickerinde 102 görüyorum şuan 105 kg sun düşün yani 3.-3.5kg varr az az aldın ,az az verirsen toplamında 3-3.5 kg olu verir yeterki ver..

doktoradagit detaylı konuş kafanda soru işareti kalmasınnn..

kesınlıkle haklısın kıraya verecegımı x2 yapıp aylık kredımı oderım yanı. ınsaallah bakalım ALLAH herkesı ev sahıbı yapsın gonlumuze gore oturalım ınsaallah ıkımız de.

amin cümlemize nasip etsin inşallahh

hadi sanada kolay gelsinnn benbütün gün yayılcammm :))))

Aldim canim enerjini :)) ne cok kaynatmissiniz size yetismeye calistim. Verelim canim atalim fazlaliklari. Diyetim 1 aydi
yumurta hamurisi ve kizartma yiceklerdi bitti bundan sonra yok. Zaten mide koruyucu ilac kullaniyorum.
Ev konulari da acilmis bende balkon severlerdenim denizli de annemlerin balkonu buyuktu yazi orada geciririz. Burdaki evimde balkon cok kucuk birde evler dipdibe rahat edilmiyor. Allah hepimizin gonlune gore versin canlarim

10cm demek haklısın kuru fasulyelikdençıkmış taze fasulye olmuşş maşallahh,valla serap banada karnıma bakıp kız dediler paşa çıktı iyikende çıkmış canımıniçii,resmen mucizee daha dur bir otarafa bir butarafa gitcek karnını şekli değişcekk,
sana bi önerim gerçi biliyorsundur karnına ve üst bacaklarına bebe yağına başlaaa,ve asla kaşıma kaşınırsa bi pamuğa bebe yağ dök onunlaa ovala kaşıntınıalır hemde kalıcı çatlakların oluşmazz

oyy yesin onu teyzesi kokla benim içinnn onu
geçmişolsunncanımrabbim şifa versin meleğineee

kız hatırlamıyonmu bende 85den geliyorummm sen benden 2 kgazsınbakk:))) valla ben arada sapıtmasam şuan 60 kg dum verirsinnhele emziriyonn değerlendirirsen dahada hızlı verirsni ben değerlendiremedimmm havalarda iyi koyarsın paşayı pusete yürüryüşe çıkarsınnn bakgör dikkat edersen yaz çıkmadan büyükkglar vermiş olacaksınnn yeterki dikkat et vebiraz hareket et ee emzirmekde kalori yaktırıyor