- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.381
10cm demek haklısın kuru fasulyelikdençıkmış taze fasulye olmuşş maşallahh,valla serap banada karnıma bakıp kız dediler paşa çıktı iyikende çıkmış canımıniçii,resmen mucizee daha dur bir otarafa bir butarafa gitcek karnını şekli değişcekk,
sana bi önerim gerçi biliyorsundur karnına ve üst bacaklarına bebe yağına başlaaa,ve asla kaşıma kaşınırsa bi pamuğa bebe yağ dök onunlaa ovala kaşıntınıalır hemde kalıcı çatlakların oluşmazz
oyy yesin onu teyzesi kokla benim içinnn onu
geçmişolsunncanımrabbim şifa versin meleğineee
kız hatırlamıyonmu bende 85den geliyorummm sen benden 2 kgazsınbakk:))) valla ben arada sapıtmasam şuan 60 kg dum verirsinnhele emziriyonn değerlendirirsen dahada hızlı verirsni ben değerlendiremedimmm havalarda iyi koyarsın paşayı pusete yürüryüşe çıkarsınnn bakgör dikkat edersen yaz çıkmadan büyükkglar vermiş olacaksınnn yeterki dikkat et vebiraz hareket et ee emzirmekde kalori yaktırıyor
benim fasulyem büyüdü artık teyzesi 10 cm olduk artık...doktorumuzun da dediği gibi 16.haftada hissettik hareketlenmesini...dün bi süpriz yaptı ve bayağı hissettirdi kuzum kendini...hissettiğim an oturdum resmen zırladım...Mevlam ne kadar büyüksün dedim..içimde bir can ve ben artık hissetmeye başladım...karnım sivri canım karnıma göre yorum yapanlar hep erkek diyor.ama ben nedense kıza taktım..
bilmem canım ben büyüklerin yaalncısıyım eşim kız istiyo aslında ilk başlarda bende erkek...ama bende döndüm şimdi kız çocukların asardım nedense...karnımın şkeli değişti zaten canım çok tuhafa ama karnımın sol tarafı ileride duruyor sağ tarafı içe çökük bir şekilde...eğri duruyo anlayacağın karnım...yağa başlamadım ama şı niveanın sütü varya o cildime iyi geliyo onu kullanıyorum..gerçi cildim nemlidir çok fazla hissetmiyorum şimdilik kaşıntı falan ama ileride ne olur bilemem...10cm demek haklısın kuru fasulyelikdençıkmış taze fasulye olmuşş maşallahh,valla serap banada karnıma bakıp kız dediler paşa çıktı iyikende çıkmış canımıniçii,resmen mucizee daha dur bir otarafa bir butarafa gitcek karnını şekli değişcekk,
sana bi önerim gerçi biliyorsundur karnına ve üst bacaklarına bebe yağına başlaaa,ve asla kaşıma kaşınırsa bi pamuğa bebe yağ dök onunlaa ovala kaşıntınıalır hemde kalıcı çatlakların oluşmazz
Masallah canim rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin. Karnin sivriyse erkektir kalca buyuyorsa kizdir. Ama Rabbimin isine sir ermez. Saglikli olsun gonlundeki olsun insallah.
hoşbuldum neslicim .dün çok korktuk ama şükür iyiyiz .hep yatıyorum işte .bugün eşimle kızım evi dip bucak temizlediler saoğsunlar .elimi hiç işe sürmeden keyf yapıyorumErcem hoşgeldin, bebek ve sen iyisin ya gerisi önemli değil. Kilo falan alsan bile kolay verirsin sen. Bebişi hissetmeye başlamışsın, yaa nasıl bir duygu kiBana çok garip geliyor, yani karnında kıpırtı olması, içinde canlı bir şey olması falan, ürkütücü geliyor biraz:26:
Doktor istirahat dediyse, uygula, aman dikkat et hem kendine, hem bebişe. Sağlıkla kucağına aldığını da paylaşırsın inşallah bizlerle
oooooooooooooooo kımlerı goruyorum nasılsın guzel annecık bebısın nasıl ? sneı ozluyoruz epeydır yoksun ortalarda. arada sırada gel de konusalım yaaaaaaaa
hayırdır neden rahatsızlandın ? aman doktorun dedıklerıne bırebır uy lutfen, uzun bır aradan sonra gebe olmak, vucudun dengesı zor oluyordur belkı. oyuzden aman ha dıkkat er.
aaaaaaaaa erkek mı dedı ? ay kesın haberlerını beklıyoruz ben hep erkek ıstemıstım senın ıcın. ınsaallah erkek olur ama tabıkı once saglıklı olsun canım elbette.
bız son zamanlarda cogumuz basarılı degılız hep burayı sakın bırakıyoruz hem sporsuzluklar, cozutmalar oluyor ıstıkrarlı ve basarılı olan az yanı aramızda ama ınsaallah sılkenecegız. sen bebek ıle kılo alıyorsun ben son zamanlarda her hafta 300-500 gerı alıyorum resmen dusun yanı. verırsın kıloları cok rahat, merak etme kafaya takma bence.
demek hıssedıyorsun ha. en cok merak ettıgım seydır benım. bebek oldugunu ınsanın hıssettıgı an bence, karnımda bır bebek var garıp ve guzel bır hıstır kesınlıkle. neslının dedıgı gıbı urkutucu daha dogrusu ılgınc bır hıs. hımmm demek zayıf olmak, bebegı hıssetmek ıcın bıle avantaj desene. hıc duymamıstım bunu. ben doguma kadar hıssetmezdım demekkı, eger bu kıloda hamıle kalsaydım.
ayy maşallah kuzuya .
benim fasulyem büyüdü artık teyzesi 10 cm olduk artık...doktorumuzun da dediği gibi 16.haftada hissettik hareketlenmesini...dün bi süpriz yaptı ve bayağı hissettirdi kuzum kendini...hissettiğim an oturdum resmen zırladım...Mevlam ne kadar büyüksün dedim..içimde bir can ve ben artık hissetmeye başladım...karnım sivri canım karnıma göre yorum yapanlar hep erkek diyor.ama ben nedense kıza taktım..
canım benim teşekkür ederim bebişimizz iyi teyzesi büyümeye çalışıyor :)
dereotu bol tüketiyorum zaten oğluşumda guatr çıktı dereottu iyi geliyor ya sütümden geçsin diye bol bol yiyorum tabi ayrıca oğluma ilacınıda içiriyıruz
duyguuu 83 kiloyum gidermi bu kilolar kız :)
ayy maşallah kuzuya .:nazar rabbim gönlüne göre versin inş
feslimmmmmm bebişini güle güle büyüt .hayırlı evlat olsun .demek guatr çıktı yavrum ya rabbim şifalar versin kuzuma
ben daha şimdiden 74 oldum valla .bakalım kaç kilo alıcam .benim bebiş hep yemek istiyo iştahım felaket açık .napalım doğurunca veririz inşallah .bebişin ismi ne fesliiii
Serap ve Tultan hoşgeldiniz kızlar, sizleri gördüğüme sevindim. Serapçım bebişin cinsiyeti belli olunca haberdar et bizi. Tabi en önemlisi sağlıklı olmasıBen bugün çamaşır yıkayıp asmakla meşgulum, arada giriyorum, sonra çıkıyorum, bir ara çıktığımda herkes gitmiş. Ben öğle yemeğimi de yedim, menü paylaşayım,
Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla, sucuklu yumurta
- 1 kk peynir
- 1 bardak şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 10 tane badem
Ara:
Öğle:
- 1 tabak bamya yemeği
- 2 kaşık pilav
Akşama da Antep'e özgü ekmek kebabı diye bir yemek var ondan yapacağım. Aslında tarifini blogda paylaşayım ben.
Spor olarak bugün Leslie yapmayı planlıyorum, adım sayarım takılı zaten, yine hedefim 10000 adım
ayy maşallah kuzuya .:nazar rabbim gönlüne göre versin inş
olcak olcak sen bilinçli birisinnn ben sana güveniyorumm..saol canım geçen sene sizle başladığımdada 83 kiloydum :) 71 le bıraktım yine görürüm o rakamları inşallah annemden koşu bandını getireceğim sporada başlarsam tamamdır bu iş :) hedefim bayrama 70 i görmek bakalım ne olacak
vayyyyy ercemmm 3.coccuğudamı düşünüyon valla o sabır o güç varsa yap bencedee::::::::))))canım saolasın güzel dileklerin için .benim velet eğer süpriz yapmazsa kasım 13 gibi falan doğum inşallah .
evet ya tekne kazıntısı olcak inşallah tabii arkadan bi tane daha gelmezseeşimi tanıyamıyorum çok şükür nası yardım ediyo ağzımdan çıkıcak lafa bakıyo .zaten çok ilgilidir sağolsun ama böle temizlik falan yapması bi garibime gidiyo .bugün evi bi temizledi vallahi temizlikçi alsam öle pırıldamaz ev .maşallaaahhhhh kocama
sen nasılsın kuıziyi ve seni öperiz
hediyelerden konuşulmuş .ayyy ben hiç sevmiyorum yok anneler günü yok babalar günü yok yılbaşı geriliyorum valla .bide annem sağolsun hiçbişe beğenmez .hediye almak işkence valla .bi tek doğumgünü severim o kdara .
vayyyyyyy ne güzel bir gün her anlamdaaaaaBugünkü menülerimi de topluca yazayım, sonra da yatayım:)
Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla, sucuklu yumurta
- 1 kk peynir
- 1 bardak şekersiz çay
Ara:
- 10 tane badem
Ara:
Öğle:
- 1 tabak bamya yemeği
- 2 kaşık pilav
Akşam:
- 1 büyük tabak ekmek kebabı (ekmek, kıyma ve yoğurtla yapılan bir yemek)
Ara:
- 1 bardak şekersiz, limonlu çay
Ara:
- 1 büyük bardak yarım yağlı süt (1 tk balla)
Akşam yemeği biraz fazla geldi, o yüzden sporu biraz geç yaptım. Leslie yapacaktım ama ev de sıcak diye eşim karşı çıktı, ben de site içinde 45 dakika tempolu yürüyüş (aralarda koşu) yaptım. Böylece adım sayımı 10000 yaptım bugün de
Iyi geceler hanimlar neslicim ogleden sonra telefondan girdim gormedim canim seni gorseydim bende sevinirdim sohbet ederdik.
Bugun menum: 2 dilim ekmek 1 yumurta haslanmis, tere, roka, 4 tane zeytin, sekersiz cay
Ogle: 1 kucuk kase yogurt, 5-6 tane pazi sarmasi
Aksam: 1 dilim ev ekmegi, 3 parca tavuk, 3-4 catal patates, 3 tane sarma domates, biber, salata
Yarim saat hafif tempoda yuruyus, 2 lt su iyi gecelerrr
olcak olcak sen bilinçli birisinnn ben sana güveniyorumm..
vayyyyy ercemmm 3.coccuğudamı düşünüyon valla o sabır o güç varsa yap bencedee::::::::))))
bebişimiz sonbahar bebeği demek çok sevindim sağlıkla neşeyle kismetle mutlulukla gelsinnn hayırlı evlat olsunn.
eşinede maşallahhh aman ercemkeyfini çıkarr prensesler gibi ohh yardımcı kızınvar eşinde destek ohh missssssss maşallahh sizeee..
keşke yakınımda olsannn bebiş sevsekkk ..
vayyyyyyy ne güzel bir gün her anlamdaaaaa
ne kadar su içtinn?
ara öğünlerde olsaa menü bana göre hafif gayett güzelll canım
Teşekkürler Duygucum, beğenmene sevindimDün çok sıcak geldi bana, o yüzden su çok içtim, 3 litreyi geçtim.
vayyyyyy harikaaasınnn canımmm böyle devam edersen haziran sonunda 60kg sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?