2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

saol canım geçen sene sizle başladığımdada 83 kiloydum :) 71 le bıraktım yine görürüm o rakamları inşallah annemden koşu bandını getireceğim sporada başlarsam tamamdır bu iş :) hedefim bayrama 70 i görmek bakalım ne olacak

Masallah canim rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin. Karnin sivriyse erkektir kalca buyuyorsa kizdir. Ama Rabbimin isine sir ermez. Saglikli olsun gonlundeki olsun insallah.

bilmem canım ben büyüklerin yaalncısıyım eşim kız istiyo aslında ilk başlarda bende erkek...ama bende döndüm şimdi kız çocukların asardım nedense...karnımın şkeli değişti zaten canım çok tuhafa ama karnımın sol tarafı ileride duruyor sağ tarafı içe çökük bir şekilde...eğri duruyo anlayacağın karnım...yağa başlamadım ama şı niveanın sütü varya o cildime iyi geliyo onu kullanıyorum..gerçi cildim nemlidir çok fazla hissetmiyorum şimdilik kaşıntı falan ama ileride ne olur bilemem...

Masallah canim rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin. Karnin sivriyse erkektir kalca buyuyorsa kizdir. Ama Rabbimin isine sir ermez. Saglikli olsun gonlundeki olsun insallah.

amin canım sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar cinsiyeti önemli değil...ama artık kızım veya oğlum diye sevmek istiyom..

Serap ve Tultan hoşgeldiniz kızlar, sizleri gördüğüme sevindim. Serapçım bebişin cinsiyeti belli olunca haberdar et bizi. Tabi en önemlisi sağlıklı olması Ben bugün çamaşır yıkayıp asmakla meşgulum, arada giriyorum, sonra çıkıyorum, bir ara çıktığımda herkes gitmiş. Ben öğle yemeğimi de yedim, menü paylaşayım,

Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla, sucuklu yumurta
- 1 kk peynir
- 1 bardak şekersiz çay

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 10 tane badem

Ara:

Öğle:
- 1 tabak bamya yemeği
- 2 kaşık pilav

Akşama da Antep'e özgü ekmek kebabı diye bir yemek var ondan yapacağım. Aslında tarifini blogda paylaşayım ben.
Spor olarak bugün Leslie yapmayı planlıyorum, adım sayarım takılı zaten, yine hedefim 10000 adım

hoşbuldum neslicim .dün çok korktuk ama şükür iyiyiz .hep yatıyorum işte .bugün eşimle kızım evi dip bucak temizlediler saoğsunlar .elimi hiç işe sürmeden keyf yapıyorum
bebişin hareketleri böle kelebek kıpırtısı gibi şimdilik daha küçük ya ilerleyen aylarda tekmeler başlayacak inşalllah .banada şu an garip geliyo ama tarifsiz güzel bi duygu .rabbim isteyen herkese nasip etsin .benim sıpa çukulata yiyince başlıyo oynamaya bide yemekten sonra .açken hiç hareket yok .anası gibi boğazını sevicek

filizcim iki gün hafif hafif kahverengi permbemsi akıntım oldu .eşimin amcası vefat etti bi kaç gün ayakta kaldım yorgunluktan dedim ama devam edince korktum doktora gittim iyiyki gitmişim bi poşet ilaçla eve geldim .şükür iyiyim şimdi .bebişi gördük rahatladık .
erkek tam kesin değilde işte benziyo dedi doktor amcamız .biliyomusıun çevremdeki herkes erkek diye tahmin etti .sadece bir kişi kız dedi rüyalarımda hep erkek görüyorum .hayırlısı artık .
karın yağları az olunca bebek hareketleri daha erken hissediliyo canım yoksa herkes 20 nci haftalarda hissediyo çünki artık tekmeler başlıyoki onları dışardan bile görmek mümkün .o derece kuvvetli vuruyolar .
baharda bi rahatlama oluyo ama siz toparlarsınız nasılsa .üzülme tekrar başlarsın vermeye nasılsa.senin tedaviler nasıl gidiyo inşallah herşey yolundadır .

canım saolasın güzel dileklerin için .benim velet eğer süpriz yapmazsa kasım 13 gibi falan doğum inşallah .
evet ya tekne kazıntısı olcak inşallah tabii arkadan bi tane daha gelmezse eşimi tanıyamıyorum çok şükür nası yardım ediyo ağzımdan çıkıcak lafa bakıyo .zaten çok ilgilidir sağolsun ama böle temizlik falan yapması bi garibime gidiyo .bugün evi bi temizledi vallahi temizlikçi alsam öle pırıldamaz ev .maşallaaahhhhh kocama
sen nasılsın kuıziyi ve seni öperiz

hediyelerden konuşulmuş .ayyy ben hiç sevmiyorum yok anneler günü yok babalar günü yok yılbaşı geriliyorum valla .bide annem sağolsun hiçbişe beğenmez .hediye almak işkence valla .bi tek doğumgünü severim o kdara .

ayy maşallah kuzuya .:nazar rabbim gönlüne göre versin inş

feslimmmmmm bebişini güle güle büyüt .hayırlı evlat olsun .demek guatr çıktı yavrum ya rabbim şifalar versin kuzuma
ben daha şimdiden 74 oldum valla .bakalım kaç kilo alıcam .benim bebiş hep yemek istiyo iştahım felaket açık .napalım doğurunca veririz inşallah .bebişin ismi ne fesliiii

kız sen hamilemisinn maşallah allah tamamına erdirsin valla ben 18 kg aldım 8 i gitti 10u kaldı bebişimin ismi bilgekağan canım senin erkekmi bebiş ayy erkek gibi sanki yaa

yazarım canım yazmaz olur muyum?sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...ne kızım var ne oğlum..ikisi de kabulümüz...

ayy maşallah kuzuya .:nazar rabbim gönlüne göre versin inş

amin canım sağlıklı olsun gerisiönemli değil...ama göstersin artık cinsiyetini...

Bugünkü menülerimi de topluca yazayım, sonra da yatayım:)

Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla, sucuklu yumurta
- 1 kk peynir
- 1 bardak şekersiz çay

Ara:
- 10 tane badem

Ara:

Öğle:
- 1 tabak bamya yemeği
- 2 kaşık pilav

Akşam:
- 1 büyük tabak ekmek kebabı (ekmek, kıyma ve yoğurtla yapılan bir yemek)

Ara:
- 1 bardak şekersiz, limonlu çay

Ara:
- 1 büyük bardak yarım yağlı süt (1 tk balla)

Akşam yemeği biraz fazla geldi, o yüzden sporu biraz geç yaptım. Leslie yapacaktım ama ev de sıcak diye eşim karşı çıktı, ben de site içinde 45 dakika tempolu yürüyüş (aralarda koşu) yaptım. Böylece adım sayımı 10000 yaptım bugün de

Iyi geceler hanimlar neslicim ogleden sonra telefondan girdim gormedim canim seni gorseydim bende sevinirdim sohbet ederdik.

Bugun menum: 2 dilim ekmek 1 yumurta haslanmis, tere, roka, 4 tane zeytin, sekersiz cay

Ogle: 1 kucuk kase yogurt, 5-6 tane pazi sarmasi

Aksam: 1 dilim ev ekmegi, 3 parca tavuk, 3-4 catal patates, 3 tane sarma domates, biber, salata

Yarim saat hafif tempoda yuruyus, 2 lt su iyi gecelerrr

Günaydın kızlar, nasılsınız? Benim bugün yine alerjim biraz azmış durumda, onun dışında gayet iyiyim:) Sabah iki dilim tahıllı ekmek içine, salça, peynir, maydanoz ve domatesle yaptığım yağsız tostu yedim, yanında şekersiz, sütlü neskafemi içtim. Üstüne de 1 tane kuru kayısı yedim. Bugün de yediklerime dikkat etmeye çalışacağım ve hedefim yine 10000 adım yapmak Pazartesiye en azından aldıklarımı vermek istiyorum..

olcak olcak sen bilinçli birisinnn ben sana güveniyorumm..

vayyyyy ercemmm 3.coccuğudamı düşünüyon valla o sabır o güç varsa yap bencedee::::::::))))
bebişimiz sonbahar bebeği demek çok sevindim sağlıkla neşeyle kismetle mutlulukla gelsinnn hayırlı evlat olsunn.
eşinede maşallahhh aman ercemkeyfini çıkarr prensesler gibi ohh yardımcı kızınvar eşinde destek ohh missssssss maşallahh sizeee..
keşke yakınımda olsannn bebiş sevsekkk ..

vayyyyyyy ne güzel bir gün her anlamdaaaaa
ne kadar su içtinn?

ara öğünlerde olsaa menü bana göre hafif gayett güzelll canım

Teşekkürler Duygucum, beğenmene sevindim Dün çok sıcak geldi bana, o yüzden su çok içtim, 3 litreyi geçtim.

kızlarr günaydınnnnnnn hepimizeee ben dünkü menümü yazayımmm hemen:

sabah :1 dilim kızarmış ekmek ,yarım domates,peynir
2 saat sonra (öğleye doğru) 1 domates,bir parça peynir,5 zeytin(bu aralar ekmeksiz böyle yemek favorim)

ara: sekersiz biraz sütile kahve bir parça çikolata eşliğiyle
ara: yeşil elma
saat 4 gibi:1 porsyon domatesli makarna 2kanat,2kaşık yoğurt (dünden kalan yemeğim)
çok tıkandığım için akşam tekrar yemedimm ama küçükporsyon leblebi yedim tv izlerkennn

2 lt su
aktivite yok aslında eşimleoğlum sahile gittiler çokısrar ettiler ben çıkmak istemedimm

bugün perşembe sosyete pazarımız var fazla kalabalık olmadan gideyimm taze sebze meyva alayımmm sonra hediye için tekrar dışarı ç ıkayımm baya hareketli bir gün beni bekliyorrr

bugünkü kahvaltımm canımbirşey istemiyorrr sırf metabolizmam çAlışsın diyee söğüş 2 domates,1 salatalık,biraz peynir yiyorumm..