- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.401
kızlarr günaydınnnnnnn hepimizeee ben dünkü menümü yazayımmm hemen:
sabah :1 dilim kızarmış ekmek ,yarım domates,peynir
2 saat sonra (öğleye doğru) 1 domates,bir parça peynir,5 zeytin(bu aralar ekmeksiz böyle yemek favorim)
ara: sekersiz biraz sütile kahve bir parça çikolata eşliğiyle
ara: yeşil elma
saat 4 gibi:1 porsyon domatesli makarna 2kanat,2kaşık yoğurt (dünden kalan yemeğim)
çok tıkandığım için akşam tekrar yemedimm ama küçükporsyon leblebi yedim tv izlerkennn
2 lt su
aktivite yok aslında eşimleoğlum sahile gittiler çokısrar ettiler ben çıkmak istemedimm
bugün perşembe sosyete pazarımız varfazla kalabalık olmadan gideyimm taze sebze meyva alayımmm sonra hediye için tekrar dışarı ç ıkayımm baya hareketli bir gün beni bekliyorrr
bugünkü kahvaltımm canımbirşey istemiyorrr sırf metabolizmam çAlışsın diyee söğüş 2 domates,1 salatalık,biraz peynir yiyorumm..
Ayyy ağzından bal damlıyor gülümİnşallah böyle devam edeceğim
ama artık iyice bilinçlendikk dimi yaptığımız emeği yazık etmeyelimm kg verelimvekoruyalımmm bengerçekden sıkıldımmm
,olcak olcak sen bilinçli birisinnn ben sana güveniyorumm..
vayyyyy ercemmm 3.coccuğudamı düşünüyon valla o sabır o güç varsa yap bencedee::::::::))))
bebişimiz sonbahar bebeği demek çok sevindim sağlıkla neşeyle kismetle mutlulukla gelsinnn hayırlı evlat olsunn.
eşinede maşallahhh aman ercemkeyfini çıkarr prensesler gibi ohh yardımcı kızınvar eşinde destek ohh missssssss maşallahh sizeee..
keşke yakınımda olsannn bebiş sevsekkk ..
vayyyyyyy ne güzel bir gün her anlamdaaaaa
ne kadar su içtinn?
ara öğünlerde olsaa menü bana göre hafif gayett güzelll canım
,
inşallah olacak canım kararlıyım ):
bu arada ercenin 2 kızı vardı bide hamile 3 anaa bi daha doğurursa 4 maşallah maşallah gücüm kuvvetim olsa inan 5 tane doğururum ben ama psikolojim kaldırmaz o kadarını
dünkü menüm
öğlen 2 kaşık karışık kazartma yağını aldım iyice 1 kk peynir 1 kepek ekmek
ara 2 dilime yakın kedi dili pasta ama kremasını kendim tamamen yağsız yapmıştım :)
akşam yağsız bol baharatlı tavuk göğsü 3 kaşık pilav 3 4 dilim domates
bi ara gözüm döndü 1 dilim kek yedim
4 lt yakın su
spor iki çocuğun arkasından koşmak bide 10 kişi misafir :):)
10 misafirAllah yardımcın olsun canım zor valla
inan son zamanlarda evime gelen en az sayıdaki misafirdi yeni dğum yaptım ya allah eksikliklerini göstermesin gelen giden bitmiyor haliyle hamur işide bitmiyor :)
Allah bagışlasın bebişi ni canım bebek misafir ve misafir sonrası iş ve bulaşık gözüm korktu valla
diger evladın kaç yaşında canım
pazara gittim akşamagöre bir parça pahalı olsada herşeyy daha taze oluyorrr hemde kalabalık olmuyorr rahatrahat pazarımı yaptım birde eşortmanaltı aldımmmgeldim biraz dinleneyim yineçıkcamm inşallahh
bu arada yine toplu alıntı yapamıyorumm başlık altında cvp vereyimm;
NESLİŞİM; menümü beğenmişsin tşk ederim inan iştah sıfır canımağırşeyler özellikle istemiyorelimdeolsa domates-peynir yicem her öğünde.Pazara gittim geldim biraz sonra yineçıkcammbaya yürüyş olcam inşallahhh
BERİVAN; aman ha alma birdaha ablacım gençsinvucud alışmasınnn zatenbevlilikmiş bebekmiş yeterince alcan,benimde iştah kapalı erik,dondurma (amabuzlu dondurma) ananas,domates,salatalık,peynir dışında birşey istemiyorrr.
FESLİM;ercenin 1 kızı var diye biliyorum ay eğer 2kızı varsa ve ben bunu atladıysam ciddi rezil oldummm
hımm dünkü menüne gelirsek kahvaltı göremedimm akşam yemeğini sevdimm sana önerimm elbet kaçamak yapcan emziriyon sonuçda ama gününilk yarısı yapmanı öneririm daha hızlı kg verirsin bu arada helel olsunn maşallah sana 10 misafir 2 çocuk aman herkezin yanındademe nazara gelirsinn..
amin canım cümlemizinkini kızım da ağustosda 4 olacak teyzesi :) diyorum ya allah geleni gideni eksik etmesin tatlı yorgunluk bunlar :)
kahvaltıyı önce yazmıştım canım ondan :) yok azaltacağım kaçamakları inşallah kızz hem onlar kaçamak değil süt hakkı :) kendimi kandırıyorum öyle
benim haatırladığım iki kızıvar
ay ayayyyyyyyyyyyyyyy 2 kız maşallah ne güzel cicili bicili giydir gez valla
evettt hamileyim feslimmm çok şükür rabbime .ben kızımda 15 kilo almıştım ama bunda daha fazla alıcam sanki .doktor amcamız kesin olmamakla beraber erkeğe benzetti artık kısmet sağlıklı olsunda inş .sizin isminizde çok güzelmiş adıyla büyüsün kuzucumkız sen hamilemisinn maşallah allah tamamına erdirsin valla ben 18 kg aldım8 i gitti 10u kaldı bebişimin ismi bilgekağan canım senin erkekmi bebiş ayy erkek gibi sanki yaa
olcak olcak sen bilinçli birisinnn ben sana güveniyorumm..
vayyyyy ercemmm 3.coccuğudamı düşünüyon valla o sabır o güç varsa yap bencedee::::::::))))
bebişimiz sonbahar bebeği demek çok sevindim sağlıkla neşeyle kismetle mutlulukla gelsinnn hayırlı evlat olsunn.
eşinede maşallahhh aman ercemkeyfini çıkarr prensesler gibi ohh yardımcı kızınvar eşinde destek ohh missssssss maşallahh sizeee..
keşke yakınımda olsannn bebiş sevsekkk ..
vayyyyyyy ne güzel bir gün her anlamdaaaaa
ne kadar su içtinn?
ara öğünlerde olsaa menü bana göre hafif gayett güzelll canım
merhaba kızlarrrrrr ,geçmişe dalmadan düzelteyim canlar benim bir tane kızım var
ayy kusura bakma canım ben daha önce gördüğüm fotolardan aklımda öyle kalmış yanında hep iki kız hatırlıyorum
Aldim canim enerjini :)) ne cok kaynatmissiniz size yetismeye calistim. Verelim canim atalim fazlaliklari. Diyetim 1 aydi
yumurta hamurisi ve kizartma yiceklerdi bitti bundan sonra yok. Zaten mide koruyucu ilac kullaniyorum.
Ev konulari da acilmis bende balkon severlerdenim denizli de annemlerin balkonu buyuktu yazi orada geciririz. Burdaki evimde balkon cok kucuk birde evler dipdibe rahat edilmiyor. Allah hepimizin gonlune gore versin canlarim
10cm demek haklısın kuru fasulyelikdençıkmış taze fasulye olmuşş maşallahh,valla serap banada karnıma bakıp kız dediler paşa çıktı iyikende çıkmış canımıniçii,resmen mucizee daha dur bir otarafa bir butarafa gitcek karnını şekli değişcekk,
sana bi önerim gerçi biliyorsundur karnına ve üst bacaklarına bebe yağına başlaaa,ve asla kaşıma kaşınırsa bi pamuğa bebe yağ dök onunlaa ovala kaşıntınıalır hemde kalıcı çatlakların oluşmazz
oyy yesin onu teyzesi kokla benim içinnn onu
geçmişolsunncanımrabbim şifa versin meleğineee
kız hatırlamıyonmu bende 85den geliyorummm sen benden 2 kgazsınbakk:))) valla ben arada sapıtmasam şuan 60 kg dum verirsinnhele emziriyonn değerlendirirsen dahada hızlı verirsni ben değerlendiremedimmm havalarda iyi koyarsın paşayı pusete yürüryüşe çıkarsınnn bakgör dikkat edersen yaz çıkmadan büyükkglar vermiş olacaksınnn yeterki dikkat et vebiraz hareket et ee emzirmekde kalori yaktırıyor
Serap ve Tultan hoşgeldiniz kızlar, sizleri gördüğüme sevindim. Serapçım bebişin cinsiyeti belli olunca haberdar et bizi. Tabi en önemlisi sağlıklı olmasıBen bugün çamaşır yıkayıp asmakla meşgulum, arada giriyorum, sonra çıkıyorum, bir ara çıktığımda herkes gitmiş. Ben öğle yemeğimi de yedim, menü paylaşayım,
Sabah:
- 2 kuru kayısı
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 yumurta ve 5-6 dilim sucukla, sucuklu yumurta
- 1 kk peynir
- 1 bardak şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 10 tane badem
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 tabak bamya yemeği
- 2 kaşık pilav
Akşama da Antep'e özgü ekmek kebabı diye bir yemek var ondan yapacağım. Aslında tarifini blogda paylaşayım ben.
Spor olarak bugün Leslie yapmayı planlıyorum, adım sayarım takılı zaten, yine hedefim 10000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?