2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kalıp sohbet etmeyi isterdim ama kalabalık olmadan gideyimpazarımı yapayımmm herkez kendine iyi baksınnnnn bol su için meyva yiyinn hatunlarrr..

Dünkü menün güzel olmuş canım. Bugün de dışarlarda olacakmışsın, birşeyler yemeyi ihmal etme. Epey yürümüş olacaksın zaten, hem pazar hem hediye bakma işi. Sana kolay gelsin

günaydın çıtırcık ablalarımmmmmmm
ayyyyyyy ne güzel bebiş haberleri beklentileri serapcım,ercecim ,inşallah cemrem ve filiz ablam tüm isteyenleri zamanı gelince de bana nasip etsin rabbim karınlar bebiş evler çocuk ,bebek sesi dolsun inşallahhhhh

ama artık iyice bilinçlendikk dimi yaptığımız emeği yazık etmeyelimm kg verelimvekoruyalımmm bengerçekden sıkıldımmm

aynen abla aynen valla bende yoruldum gencecik yaşda al ver al ver stresden başka birşey değil
son dönemlerde birşey yeyim içemiyorum resmen miğdem almıyo hele hele yağlı ağrır yemek hiç koyamıyorum ağzıma gün boyu hiç birşey yemesem aklıma gelmiyo arada canım dondurma istiyo o kadar onu da haftada 1 yiyorum benim iddaanın bitmesine az kaldı 11 mayıs rakibem den ses soluk yok tırstı herhalde yada kendinden çok emin :26:

,

inşallah olacak canım kararlıyım ):

bu arada ercenin 2 kızı vardı bide hamile 3 anaa bi daha doğurursa 4 maşallah maşallah gücüm kuvvetim olsa inan 5 tane doğururum ben ama psikolojim kaldırmaz o kadarını

dünkü menüm

öğlen 2 kaşık karışık kazartma yağını aldım iyice 1 kk peynir 1 kepek ekmek

ara 2 dilime yakın kedi dili pasta ama kremasını kendim tamamen yağsız yapmıştım :)

akşam yağsız bol baharatlı tavuk göğsü 3 kaşık pilav 3 4 dilim domates

bi ara gözüm döndü 1 dilim kek yedim

4 lt yakın su

spor iki çocuğun arkasından koşmak bide 10 kişi misafir :):)

10 misafir Allah yardımcın olsun canım zor valla

pazara gittim akşamagöre bir parça pahalı olsada herşeyy daha taze oluyorrr hemde kalabalık olmuyorr rahatrahat pazarımı yaptım birde eşortmanaltı aldımmm geldim biraz dinleneyim yineçıkcamm inşallahh

bu arada yine toplu alıntı yapamıyorumm başlık altında cvp vereyimm;

NESLİŞİM; menümü beğenmişsin tşk ederim inan iştah sıfır canımağırşeyler özellikle istemiyorelimdeolsa domates-peynir yicem her öğünde.Pazara gittim geldim biraz sonra yineçıkcammbaya yürüyş olcam inşallahhh

BERİVAN; aman ha alma birdaha ablacım gençsinvucud alışmasınnn zatenbevlilikmiş bebekmiş yeterince alcan,benimde iştah kapalı erik,dondurma (amabuzlu dondurma) ananas,domates,salatalık,peynir dışında birşey istemiyorrr.

FESLİM;ercenin 1 kızı var diye biliyorum ay eğer 2kızı varsa ve ben bunu atladıysam ciddi rezil oldummm

hımm dünkü menüne gelirsek kahvaltı göremedimm akşam yemeğini sevdimm sana önerimm elbet kaçamak yapcan emziriyon sonuçda ama gününilk yarısı yapmanı öneririm daha hızlı kg verirsin bu arada helel olsunn maşallah sana 10 misafir 2 çocuk aman herkezin yanındademe nazara gelirsinn..

Allah bagışlasın bebişi ni canım bebek misafir ve misafir sonrası iş ve bulaşık gözüm korktu valla
diger evladın kaç yaşında canım

amin canım cümlemizinkini kızım da ağustosda 4 olacak teyzesi :) diyorum ya allah geleni gideni eksik etmesin tatlı yorgunluk bunlar :)

kahvaltıyı önce yazmıştım canım ondan :) yok azaltacağım kaçamakları inşallah kızz hem onlar kaçamak değil süt hakkı :) kendimi kandırıyorum öyle

benim haatırladığım iki kızıvar

ay ayayyyyyyyyyyyyyyy 2 kız maşallah ne güzel cicili bicili giydir gez valla

kız sen hamilemisinn maşallah allah tamamına erdirsin valla ben 18 kg aldım 8 i gitti 10u kaldı bebişimin ismi bilgekağan canım senin erkekmi bebiş ayy erkek gibi sanki yaa
evettt hamileyim feslimmm çok şükür rabbime .ben kızımda 15 kilo almıştım ama bunda daha fazla alıcam sanki .doktor amcamız kesin olmamakla beraber erkeğe benzetti artık kısmet sağlıklı olsunda inş .sizin isminizde çok güzelmiş adıyla büyüsün kuzucum

duygucum böle senelerce olmayınca varya hemen arkasından bi tane daha yapasım var ama şaka tabiii eşim çok gülüyo ben öle dedikçe .garibim her işi yapıyo ya dün akşam bi uyumuş yazık soluksuz nefessiz böle .sabah diyorumki gece çok sessiz uyuyodun cevap ,temizlik beni çok yormuş
canımm güzel dileklerin çok saol ,ama bebiş yapması sırası sana geliyo artık arayı çok uzatma bak sonrası çok zor geliyo .nacizane abla tavsiyesi .

evet dun ben cok fazla onlıne oldum topık de. cenem dustu, kızlar da geldı malum takıldılar bana baya dokturduk anlayacagın. eskınden her gunumuz boyle olurdu bızım tultan. herseyı konusurduk valla her gun.

hımmmm anladım canım, su an beslenme konusunda sıkıntı yok ama yıne de yasaklar hep devam edecek demekkı. yumurtadan alacagın besını dıger besınlerden alırsın kızartmalar da zaten dıyette olmaması gereken seyler. bu vesıle ıle damak tadın degısır ve alısırsın dıyet bahanesı ıle.

hımmmmmm sen de demek balkoncusun. bıor gun balkonda buluslaım oturup cay ıcelım hep beraber ozaman. cay partısı balkonda.

yaaaaaa ne cok ogrenılecek sey var. benım etrafımda bunları bılen bılınclı kadınlar, anneler, gorumce, abla falan yok ben hamıleyken benı yanlız bırakmayın yaaaaaaa

benım cıldım kuru, zaten alerjık yapım da var kesın cok kasınırım sızden cok tuyo almalıyım ben

aklıma geldı duygu, bız senınle tanıstıgımızda sen kac kıloydun ?

bence de paylas. antep, malatya, adana mutfagı severım ben. ogrenelım senden canım. topıgıne bakamadım ama corbaları eklemedıysen corbalarını da eklermısın lutfen.