- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.421
Günaydın kızlar, nasılsınız? Benim bugün yine alerjim biraz azmış durumda, onun dışında gayet iyiyim:) Sabah iki dilim tahıllı ekmek içine, salça, peynir, maydanoz ve domatesle yaptığım yağsız tostu yedim, yanında şekersiz, sütlü neskafemi içtim. Üstüne de 1 tane kuru kayısı yedim. Bugün de yediklerime dikkat etmeye çalışacağım ve hedefim yine 10000 adım yapmakPazartesiye en azından aldıklarımı vermek istiyorum..
pazara gittim akşamagöre bir parça pahalı olsada herşeyy daha taze oluyorrr hemde kalabalık olmuyorr rahatrahat pazarımı yaptım birde eşortmanaltı aldımmmgeldim biraz dinleneyim yineçıkcamm inşallahh
bu arada yine toplu alıntı yapamıyorumm başlık altında cvp vereyimm;
NESLİŞİM; menümü beğenmişsin tşk ederim inan iştah sıfır canımağırşeyler özellikle istemiyorelimdeolsa domates-peynir yicem her öğünde.Pazara gittim geldim biraz sonra yineçıkcammbaya yürüyş olcam inşallahhh
BERİVAN; aman ha alma birdaha ablacım gençsinvucud alışmasınnn zatenbevlilikmiş bebekmiş yeterince alcan,benimde iştah kapalı erik,dondurma (amabuzlu dondurma) ananas,domates,salatalık,peynir dışında birşey istemiyorrr.
FESLİM;ercenin 1 kızı var diye biliyorum ay eğer 2kızı varsa ve ben bunu atladıysam ciddi rezil oldummm
hımm dünkü menüne gelirsek kahvaltı göremedimm akşam yemeğini sevdimm sana önerimm elbet kaçamak yapcan emziriyon sonuçda ama gününilk yarısı yapmanı öneririm daha hızlı kg verirsin bu arada helel olsunn maşallah sana 10 misafir 2 çocuk aman herkezin yanındademe nazara gelirsinn..
günaydın çıtırcık ablalarımmmmmmm
ayyyyyyy ne güzel bebiş haberleri beklentileri serapcım,ercecim ,inşallah cemrem ve filiz ablam tüm isteyenleri zamanı gelince de bana nasip etsin rabbim karınlar bebiş evler çocuk ,bebek sesi dolsun inşallahhhhh
tatlı kız tsk ederım ALLAH razı olsun bızlerı unutmamıssın bebek dılemıssın sagolasın sana da nasıp olsun ınsaallah guzelım.
hoşbuldum neslicim .dün çok korktuk ama şükür iyiyiz .hep yatıyorum işte .bugün eşimle kızım evi dip bucak temizlediler saoğsunlar .elimi hiç işe sürmeden keyf yapıyorum
bebişin hareketleri böle kelebek kıpırtısı gibi şimdilik daha küçük ya ilerleyen aylarda tekmeler başlayacak inşalllah .banada şu an garip geliyo ama tarifsiz güzel bi duygu .rabbim isteyen herkese nasip etsin .benim sıpa çukulata yiyince başlıyo oynamaya bide yemekten sonra .açken hiç hareket yok .anası gibi boğazını sevicek
filizcim iki gün hafif hafif kahverengi permbemsi akıntım oldu .eşimin amcası vefat etti bi kaç gün ayakta kaldım yorgunluktan dedim ama devam edince korktum doktora gittim iyiyki gitmişim bi poşet ilaçla eve geldim .şükür iyiyim şimdi .bebişi gördük rahatladık .
erkek tam kesin değilde işte benziyo dedi doktor amcamız .biliyomusıun çevremdeki herkes erkek diye tahmin etti .sadece bir kişi kız dedirüyalarımda hep erkek görüyorum .hayırlısı artık .
karın yağları az olunca bebek hareketleri daha erken hissediliyo canım yoksa herkes 20 nci haftalarda hissediyo çünki artık tekmeler başlıyoki onları dışardan bile görmek mümkün .o derece kuvvetli vuruyolar .
baharda bi rahatlama oluyo ama siz toparlarsınız nasılsa .üzülme tekrar başlarsın vermeye nasılsa.senin tedaviler nasıl gidiyo inşallah herşey yolundadır .
ablam hoşgeldin nasılsın yogunmu işler yine
hımm saçlarını merak ettimmm resmi bekliyoruzz..
bu moralleve planla artık vermeye başlarsınn biraz asıl yeterki ve verdiğin miktar az olursa üzülme baksen haftalardır az az ala ala toplamında kaç kilo oldu yani ben tickerinde 102 görüyorum şuan 105 kg sun düşün yani 3.-3.5kg varr az az aldın ,az az verirsen toplamında 3-3.5 kg olu verir yeterki ver..
doktoradagit detaylı konuş kafanda soru işareti kalmasınnn..
amin cümlemize nasip etsin inşallahh
hadi sanada kolay gelsinnn benbütün gün yayılcammm :))))
ıs normal, asırı yogun degıl, hatalı bır ıs yapmısım onu duzeltmeye calısıyorum bır de pc bozuldu sabahtan berı o bılgısayar bu bılgısayar gezerek ıs yapıyorum o yordu oyuzden sabah gıremedım foruma.
sen nasılsın sen de durumlar nasıl ?
hava da kapandı yagdı yagacak aksama dogru boyle oluyor dun resmen frıtına gıbı esıyordu yuruyemedım bıle. hatta esım dısarda yıyelım, sut peynır alalım bu hafta teyzenden alamadık dedı ona bıle gıdemedık havadan dolayı
anladım düzelte bildin mi abla beni sorma stresliyim yeterince de çalışamadım hafta sonu sınavlarım var hayırlısı artık
kızlar merhaba,
bugun sabah sızınle konusmayı cok ıstıyordum ama pc bozuldu ıslerımı bıle zor halledıyorum o pc bu pc gezıyorum ıslerı yapmak ıcın.
umarım herkes ıyıdır guzel bır gun gecırırsınız umarım.
musaıt olursam aksam gırerım konusuruz.
menulerımı yazayım once:
sabah:
yıne gec kalktıgımız ıcın ısyerınde bır pogaca ve acık cay ıle kahvaltı
ara olarak 750 ml ılık su, 2 cevız
ogle yemegınden once 500 ml ılık su,
oglen: kucuk kase sehrıye corbası, bır tavuk bud, 5 kasık pılav
ara: 500 ml ılık su, ucu bırarada nescafe, acık sekersız cay, 4-5 adet çağla
aksam: dısarda yuruyus yapıp, eve gıdınce yıyecektım esım hazırlayacaktı ama oyle bır ruzgar ve yagmur basladı kı eve zor gıttık.
pratık olarak hazırda olan kavrulmus kıymam ıle kıymalı makarna yaptım, ev yapımı mercımek corbam vardı bır kase ondan ıctım, makarna 7 kasık yemısımdır. meyvelı soda, corba kasesı kadar yagsız salata.
kızlar dun spor yapmadım ama on bucuga kadar evde durmadım mutfagı, buzdolabımı toparladım, kendıme yemeklık malzemeler cıkardım bırazını yaptım bırazını hazırlayıp buzluga attım. ardından da yazlık-kıslık olayına gırdım, onu bıtırınce cekmecelerı topladım komple.
kendıme bır defter cıkardım, gunluk yapmam gereken herseyı yazıyorum ve ısaret koyuyorum. sabah erken kalkmak ıcın gıyecegım ayakkabıyı bıle aksamdan ahzırlayacagım. kahvaltılık malzemelerı bıle gece yatarken cıkaracagım bugun cok fatdasını gordum bunların. bunbdan sonra boyle gunluk yapacagım kendımeç camasır yıka, cvamasır as, bulasık makınası bosalt ornek. ısaret koyuyorum yanına. hem evde tempoluı olmamalı sagladı hem aklımda kalan ve benı huzursuz eden ev ısı kalmamıs oldu hem de sabah guzelce kahvaltı yapmamı sagladı bu olay.
yazlık kıslık olayı gıttı ustumden kocaman yuk kalktı ve cumartesı gunum bana kaldı, sırf bu yuzden aksam aksam ugrastım.
hem bu olaylar hem sabahkı kahvaltıdan dolayı enerjık enerjık sıze yazacaktım sahalara gerı dondum dıye ama gıremedım ıste pc bozuk olunca.
canım ımkanı var da bankaya yetısmesı gereken bır evrak bu ıhracat ıcın. gunu gecınce cok buyuk problem musterı ceza oder evragı gec alacagı ıcın. bır de bu duzeltme ıcın ek masraf cıktı odemek gerekecek lojıstık fırmasına.
streslendım ve dagıtmak ıcın gırdım resmen. bır de bugun duzewne soktum hgerseyı dıye paylasmak ıstyemedım en cok.
oyyyyyyyyyyyyy sınav demek ha. ınsaallah basarılı olursun canım. sakın ve olumlu dusunce ıle sınava gır canım, cok fatydası olacaktır emınım.
bence de paylas. antep, malatya, adana mutfagı severım ben. ogrenelım senden canım. topıgıne bakamadım ama corbaları eklemedıysen corbalarını da eklermısın lutfen.
canım gecmıs olsun, ılac aldın mı bugun pekı
esımın de alerjısı dun gece yenıden hortladı, heryerı bocek ısırıgı gıbı kabarıyor hapı ıcınce 5 dk da gecıyor.
kızlar merhaba,
bugun sabah sızınle konusmayı cok ıstıyordum ama pc bozuldu ıslerımı bıle zor halledıyorum o pc bu pc gezıyorum ıslerı yapmak ıcın.
umarım herkes ıyıdır guzel bır gun gecırırsınız umarım.
musaıt olursam aksam gırerım konusuruz.
menulerımı yazayım once:
sabah:
yıne gec kalktıgımız ıcın ısyerınde bır pogaca ve acık cay ıle kahvaltı
ara olarak 750 ml ılık su, 2 cevız
ogle yemegınden once 500 ml ılık su,
oglen: kucuk kase sehrıye corbası, bır tavuk bud, 5 kasık pılav
ara: 500 ml ılık su, ucu bırarada nescafe, acık sekersız cay, 4-5 adet çağla
aksam: dısarda yuruyus yapıp, eve gıdınce yıyecektım esım hazırlayacaktı ama oyle bır ruzgar ve yagmur basladı kı eve zor gıttık.
pratık olarak hazırda olan kavrulmus kıymam ıle kıymalı makarna yaptım, ev yapımı mercımek corbam vardı bır kase ondan ıctım, makarna 7 kasık yemısımdır. meyvelı soda, corba kasesı kadar yagsız salata.
kızlar dun spor yapmadım ama on bucuga kadar evde durmadım mutfagı, buzdolabımı toparladım, kendıme yemeklık malzemeler cıkardım bırazını yaptım bırazını hazırlayıp buzluga attım. ardından da yazlık-kıslık olayına gırdım, onu bıtırınce cekmecelerı topladım komple.
kendıme bır defter cıkardım, gunluk yapmam gereken herseyı yazıyorum ve ısaret koyuyorum. sabah erken kalkmak ıcın gıyecegım ayakkabıyı bıle aksamdan ahzırlayacagım. kahvaltılık malzemelerı bıle gece yatarken cıkaracagım bugun cok fatdasını gordum bunların. bunbdan sonra boyle gunluk yapacagım kendımeç camasır yıka, cvamasır as, bulasık makınası bosalt ornek. ısaret koyuyorum yanına. hem evde tempoluı olmamalı sagladı hem aklımda kalan ve benı huzursuz eden ev ısı kalmamıs oldu hem de sabah guzelce kahvaltı yapmamı sagladı bu olay.
yazlık kıslık olayı gıttı ustumden kocaman yuk kalktı ve cumartesı gunum bana kaldı, sırf bu yuzden aksam aksam ugrastım.
hem bu olaylar hem sabahkı kahvaltıdan dolayı enerjık enerjık sıze yazacaktım sahalara gerı dondum dıye ama gıremedım ıste pc bozuk olunca.
hayırlı cunmalarrr günaydınnnnngüzellerrherkez iyidir inşallahhh...
dün bir çıktım 19:00 geçiyorduevde olduğumdaa dün bide koyvergitsin dediğim bir gündü acayip kaçamak yaptımmm,dün hediye işimide hallettimmm kendimide şımarttımm çok güzel bir gündü.
hediye fikirlerimm tefalde%25 indirimvarr ,essede fiyatlar inmiş 3 ürün alanada ekstra%20 indirim,bernardo'da bir alan 1 ürünbedeva,flo ayakkabı magazazında 100 liralık alışverişe fenadeğil şıklıkda diyebilceğim saat hediye ediliyor,başda defacto olmak üzere birçok giyside indirim vardıı aldıklarım;
anneme:defacto'dan şık bluz aldım
kayın valideme: ayakkabı dünyasından (twıgy'nin) leopar desenli kokoş parmak arası terliğini aldımm.
ablama :tefalin kahve yapma makinası
kendime anneler günühediyesidefacto'dan saks mavisi gömlek,flo'dan bez çok rahat spor babet aldım
bu arada anneler evlatlarınız için LCW 'dan alış veriş yapabilirsiniz nakitte 9 küsür taksitte 11 küsüra harika tşortlar varr renk renk çok hoş (dip not: erkek çocuklar bu fiyatlarkız çocuğunu bilmiyorum)
benden alışveriş rehberi bu kadar kızlarrr gelelim dünkü sapıtmama
sabah:ekmeksiz domates peynir,salatalık yedim
pazaragittim gelirken bir ıspanaklı gözlemeayran aldım kahvaltıma devam ettimm
öğlen :alışveriş merkezinde köri soslu tavuk,makarna,salata light cola
akşam: eşimin dürümdönerinden (dürümün yarısı) 1bardak ayran
ha ha fasfod rekoru kırdımm pişmanmıyımm akşam dışında değilimmm çünkü öğleni yiyip alışverişiçin bolca yürüdümm dengeledim ama akşam cuk diye oturdu ...
bugünkü gündemimkemeraltına gitmek gözlükçüme gitcem güneşgözlüğümü biraz sıkıştırcam
dün aldığım gömleği renk olarak değiştire bilirmiyim bakcam konak şubesinde seçenekçokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?