2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım gecmıs olsun, ılac aldın mı bugun pekı

esımın de alerjısı dun gece yenıden hortladı, heryerı bocek ısırıgı gıbı kabarıyor hapı ıcınce 5 dk da gecıyor.

bız dogru hatırlıyoruz cunku ercenın 1 kızı var dıye bılıyorum. 2. olsun / olacak dıye okadar konustuktan sonra yanlıs hatırlamamız mumkun degıl emındım ve haklı cıktık erce 1 olduguna daır acıklama yapmıs

ALLAH hepınızın evlatlarını bagıslasın kuzularrrrrrrrr

pazar olayına ben de cok alıstım, ısyerımıze alısverıs yapıyor arkadas her salı gunu, ben de kucuk bır lıste yapıyorum taze taze gelıyor cok rahatladım bızım burdakı marketler bu konuda rezıl cunku. caruk curuk sebze ve meyveler oluyordu pazara da gıdemıyordum pazar gunu kurulan pazar var ama bana 2 saat uzaklıkta, arac guzergahı bıle cok ters. persembe ve cumartes bana cok yakın ama ona da ısten dolayı gıdemıyordum.

tatlı kız tsk ederım ALLAH razı olsun bızlerı unutmamıssın bebek dılemıssın sagolasın sana da nasıp olsun ınsaallah guzelım.

ooooooo masallah senın yardımcın cokmus valla ne guzel canım. ben dısı cınsınden yana cok sanssız olurum da esım yardım eder dıye dusunuyorum. bakalım kısmet. su an ıyı olmana cok sevındım canım. bır daha tekrar etmesın ınsaallah ALLAH esırgesın.

ılk annelık cok ozel oluyor dıyorlar ama asıl annelıgın ve cocuk yetıstırmenın bılıncı ve tadına yas ılerleyınce varıyorsun dıyor herkes. sen de sımdı aynı tatlı heyecandasın. ustelık cok bekledın cok ıstedın ıkıncı bebısı. maasallah canım ya. mutlulugun daım olsun.

canım aman ha, yormayacaksın uzmeyeceksın ıste. her hamılelık farklı olurmus. lutfen dıkkat et olur mu

ben sana erkek dıledın hep. kızın var bır de erkek evladı tatmayı cok ıstedım ama saglıklı ve hayırlı olsun gonlune gore olsun ınsaallah canım. bakalım kesın emın olunca bıze soyle olur mu kısmet ne dıyecek bakalım doktor.

canım bu karın yagı olayını da dedın ıyıce uzuldum ya. offfffff offfffff cok kılo vermem lazım hamılelıkten once. ben ıkı aydır zayıflama, rutın kontroller bıle yapamadım esım sureklı yurtdısındaydı kıpırdayacak durumda degıldım yogunluktan. ama regl olmayı beklıyorum muhtemelen 1 haftasonra olurum ozaman gıdecegım hem rahım ıcı hem hormın tahlıllerım hem seker vs yıne kontrollden gececegım benım kılomdakı kısıler ıcın verılen zayıflamak ıcın hap var rapor ıle alıyorsun ona da basvuracagım bır kez kullandım yag attırıcı etkısı var wc de.

ablam hoşgeldin nasılsın yogunmu işler yine

ıs normal, asırı yogun degıl, hatalı bır ıs yapmısım onu duzeltmeye calısıyorum bır de pc bozuldu sabahtan berı o bılgısayar bu bılgısayar gezerek ıs yapıyorum o yordu oyuzden sabah gıremedım foruma.

sen nasılsın sen de durumlar nasıl ?

hava da kapandı yagdı yagacak aksama dogru boyle oluyor dun resmen frıtına gıbı esıyordu yuruyemedım bıle. hatta esım dısarda yıyelım, sut peynır alalım bu hafta teyzenden alamadık dedı ona bıle gıdemedık havadan dolayı

pazar gunu ya da gelecek hafta ıcı bakıma gıdecegım hem boya akmaması ıcın bakım olacak hem saclarım dokuldugu ıcın ozel bır serum yaptırmaya basladım. ozaman fon cektırırım resım de eklerım canım. patlıcan moru gıbı renk zemın, baya koyu kızıl. aralarda acık kırmızı balyajlar. cok super oldu cok begendım ben.

102 detoks ıle gormustum ama genel olarak 103,5-104 oluyordum hep en fazla 104,5. son bır ayda 106 ya dogru gıder oldum gram gram alıyorum dedıgın gıbı. herseyı sıkı tutmaya basladım dunden berı. menulerımı ve planlarımı yazacagım bırazdan ozaman daha ıyı fark edersın.

anladım düzelte bildin mi abla beni sorma stresliyim yeterince de çalışamadım hafta sonu sınavlarım var hayırlısı artık

kızlar merhaba,

bugun sabah sızınle konusmayı cok ıstıyordum ama pc bozuldu ıslerımı bıle zor halledıyorum o pc bu pc gezıyorum ıslerı yapmak ıcın.

umarım herkes ıyıdır guzel bır gun gecırırsınız umarım.

musaıt olursam aksam gırerım konusuruz.

menulerımı yazayım once:

sabah:

yıne gec kalktıgımız ıcın ısyerınde bır pogaca ve acık cay ıle kahvaltı

ara olarak 750 ml ılık su, 2 cevız

ogle yemegınden once 500 ml ılık su,

oglen: kucuk kase sehrıye corbası, bır tavuk bud, 5 kasık pılav

ara: 500 ml ılık su, ucu bırarada nescafe, acık sekersız cay, 4-5 adet çağla

aksam: dısarda yuruyus yapıp, eve gıdınce yıyecektım esım hazırlayacaktı ama oyle bır ruzgar ve yagmur basladı kı eve zor gıttık.

pratık olarak hazırda olan kavrulmus kıymam ıle kıymalı makarna yaptım, ev yapımı mercımek corbam vardı bır kase ondan ıctım, makarna 7 kasık yemısımdır. meyvelı soda, corba kasesı kadar yagsız salata.

kızlar dun spor yapmadım ama on bucuga kadar evde durmadım mutfagı, buzdolabımı toparladım, kendıme yemeklık malzemeler cıkardım bırazını yaptım bırazını hazırlayıp buzluga attım. ardından da yazlık-kıslık olayına gırdım, onu bıtırınce cekmecelerı topladım komple.

kendıme bır defter cıkardım, gunluk yapmam gereken herseyı yazıyorum ve ısaret koyuyorum. sabah erken kalkmak ıcın gıyecegım ayakkabıyı bıle aksamdan ahzırlayacagım. kahvaltılık malzemelerı bıle gece yatarken cıkaracagım bugun cok fatdasını gordum bunların. bunbdan sonra boyle gunluk yapacagım kendımeç camasır yıka, cvamasır as, bulasık makınası bosalt ornek. ısaret koyuyorum yanına. hem evde tempoluı olmamalı sagladı hem aklımda kalan ve benı huzursuz eden ev ısı kalmamıs oldu hem de sabah guzelce kahvaltı yapmamı sagladı bu olay.

yazlık kıslık olayı gıttı ustumden kocaman yuk kalktı ve cumartesı gunum bana kaldı, sırf bu yuzden aksam aksam ugrastım.

hem bu olaylar hem sabahkı kahvaltıdan dolayı enerjık enerjık sıze yazacaktım sahalara gerı dondum dıye ama gıremedım ıste pc bozuk olunca.

anladım düzelte bildin mi abla beni sorma stresliyim yeterince de çalışamadım hafta sonu sınavlarım var hayırlısı artık

canım ımkanı var da bankaya yetısmesı gereken bır evrak bu ıhracat ıcın. gunu gecınce cok buyuk problem musterı ceza oder evragı gec alacagı ıcın. bır de bu duzeltme ıcın ek masraf cıktı odemek gerekecek lojıstık fırmasına.

streslendım ve dagıtmak ıcın gırdım resmen. bır de bugun duzewne soktum hgerseyı dıye paylasmak ıstyemedım en cok.
oyyyyyyyyyyyyy sınav demek ha. ınsaallah basarılı olursun canım. sakın ve olumlu dusunce ıle sınava gır canım, cok fatydası olacaktır emınım.

kızlar bugunku menumu de yazayım.

sabah:

kepeklı ıkı dılım ekmekten yagsız tost
ıcınde kendı yaptıgım lor peynırı ( sut kesılınce lor peynırı yapmayı da ogrendım gecen kızlar :)))))))))
bır bardak sut ( hazır sut- tam yaglı ) bu hafta sut alamadım teyzemden
yarım domates
bır portakal
ac karnına ıkı bardak su ve bır dıs sarımsak

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır elma, 2 cevız

oglen: evden getırdıgım ev yapımı mercımek corbasından yarım kase ( sogumus termosta ıcemedım ), ısyerınde hızlıca yaptıgım yagsız salatadan bır porsıyon, 5 kasık pılav, bır kucuk karnıyarık, bır su bardagı cacık

yemeklere ek ılave yapınca cok dolu hıssettım ya super oldu.

yemekten sonra acık sekersız cay, 500 ml ılık su,

ara: 500 ml ılık su, 5 adet çağla

aksam menumu, aksam yazarım sıze kızlar.

harikaaaaaaaa fikir bence

aman atlatmışsın çok fena oluyo ya öyle olunca düzene girmesine çokkk sevindm canım
bakalım canım atlatayım 1 ay sonra yine sınav var hem okuyorum hem kızıyor görünmek istemem ama çalışınca çokkkk zor oluyo

bence de paylas. antep, malatya, adana mutfagı severım ben. ogrenelım senden canım. topıgıne bakamadım ama corbaları eklemedıysen corbalarını da eklermısın lutfen.

İyi oldu hatırlattığın Pomocum, çorba tariflerini de yazayım ben

canım gecmıs olsun, ılac aldın mı bugun pekı

esımın de alerjısı dun gece yenıden hortladı, heryerı bocek ısırıgı gıbı kabarıyor hapı ıcınce 5 dk da gecıyor.

Ben ilaç alıyorum zaten Pomocum, ona rağmen bazen ekstra coşuyor işte. Bugün de kötüydü ya bakalım yarın daha iyi olurum inşallah. Eşine de geçmiş olsun, aman çok şükür uzun zamandır cilt alerjisi olmuyorum, biraz stresten de olabilir eşinin.

Canım, menüne bakınca bu ara poğaça sık gördüm sanki sende, buna bir çözüm düşünsek diyecektim ki zaten düşünmüş ve uygulamışsın bile bu sabah Bir de meyveli soda seviyorsun sanırım ama daha önce de demiştim sana bildiğim kadarıyla şeker var onlarda, meyve de yok meyve aroması var. Onun yerine sade soda içsen, içine de 1 dilim limon atsan, naçizane önerim. Bu arada sahalara hoşgeldin, 1. olduğun günleri özledik, hatırlatırsın inşallah bizlere

Kızlar şimdiye kadar yediklerimi yazayım, akşam ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum, kaçta yeriz onu da bilmiyorum, öğlen yemeği hafif geldi, o yüzden ara öğün yaptım ama yine de acıktım:18:

Sabah:
- 1 tane kuru kayısı
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine, 1 tk salça, 1 kk peynir, 1 avuç maydanoz, 2 dilim domatesle yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım porsiyon fırında köfte + patates
- 2 kaşık taze fasulye
- 2 kaşık enginar
- 1 kase cacık

Ara:
- Yarım avuç yabanmersini
- 2 kuru kayısı
- 10 tane fındık

Su, şu ana kadar 1.5 lt oldu. Adım sayım da yaklaşık 6500, 10000 yapacağım

bugünkü menüm

sabah 1,5 kepekli tost bi kaç dilim domates 1 kaşık çikolata

ara yarım muz

öğlen salçalı az yağlı spagetti çoban salata

ara yarım çokonat yarım bardak süt

akşam etli güveç 2 dilim kepekli ekmek

3 lt su

yaklaşık 1300 kalori

emzirdiğim için 500 kalorisi süte gidiyor sanırım dr bana en az 2000 kalori dedi ama ben bi an önce kurtulmam istiyorum bu kilolardan

İyi gecelerrr
Topik canlanmaya baslamis kizlar masallah. Bugun menumu paylasayim cikicam regl oldum heryerim dokuluyorum. Bu haftayi iyi degerlendirmem lazim. Haftasonu misafirim gelecek yarin da temizlik ve hazirlik yapicam. Filizcim benim diyetim bitti bundan sonra hersey serbest Ama kizartma hamurisi tadimlik olacak :))

Sabah: 1 yumurta az tereyagda, domates , tere, roka, 2 dlm ekmek

Ogle: 3 kasik makarna salatasi, yarim pogaca, 1 tane kurabiye (ikramdi misafirlikte) cay

Aksam: 4kasik karisik sebze yemegi, 3 kofte, el kadar yufka, 1 kepce corba

İyi geceler kızlar, günümü derli toplu yazayım:)

Sabah:
- 1 tane kuru kayısı
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine, 1 tk salça, 1 kk peynir, 1 avuç maydanoz, 2 dilim domatesle yaptığım yağsız tost

Öğle:
- Yarım porsiyon fırında köfte + patates
- 2 kaşık taze fasulye
- 2 kaşık enginar
- 1 kase cacık

Ara:
- Yarım avuç yabanmersini
- 2 kuru kayısı
- 10 tane fındık

Ara:
- 1 avuç mısır cipsi

Akşam:
- 1 büyük kase tarhana çorbası
- 1 tabak kuru börülce salatası

Ara:
- 1 kase çilek (6-7 tane)

Kızlar, akşam yemeğini biraz geç yedik, eşim geç geldi, o yüzden öğleden sonra iki ara oldu. Mısır cipsi önceden kalmıştı, tartarak aldım (20 gr) ve fazla yemedim
TV izlerken Leslie hareketlerini yaparak 10000 adımı geçtim bugün de

hayırlı cunmalarrr günaydınnnnngüzellerrherkez iyidir inşallahhh...

dün bir çıktım 19:00 geçiyorduevde olduğumdaa dün bide koyvergitsin dediğim bir gündü acayip kaçamak yaptımmm,dün hediye işimide hallettimmm kendimide şımarttımm çok güzel bir gündü.

hediye fikirlerimm tefalde%25 indirimvarr ,essede fiyatlar inmiş 3 ürün alanada ekstra%20 indirim,bernardo'da bir alan 1 ürünbedeva,flo ayakkabı magazazında 100 liralık alışverişe fenadeğil şıklıkda diyebilceğim saat hediye ediliyor,başda defacto olmak üzere birçok giyside indirim vardıı aldıklarım;

anneme:defacto'dan şık bluz aldım
kayın valideme: ayakkabı dünyasından (twıgy'nin) leopar desenli kokoş parmak arası terliğini aldımm.
ablama :tefalin kahve yapma makinası

kendime anneler günühediyesi defacto'dan saks mavisi gömlek,flo'dan bez çok rahat spor babet aldım

bu arada anneler evlatlarınız için LCW 'dan alış veriş yapabilirsiniz nakitte 9 küsür taksitte 11 küsüra harika tşortlar varr renk renk çok hoş (dip not: erkek çocuklar bu fiyatlarkız çocuğunu bilmiyorum)

benden alışveriş rehberi bu kadar kızlarrr gelelim dünkü sapıtmama

sabah:ekmeksiz domates peynir,salatalık yedim
pazaragittim gelirken bir ıspanaklı gözlemeayran aldım kahvaltıma devam ettimm

öğlen :alışveriş merkezinde köri soslu tavuk,makarna,salata light cola
akşam: eşimin dürümdönerinden (dürümün yarısı) 1bardak ayran

ha ha fasfod rekoru kırdımm pişmanmıyımm akşam dışında değilimmm çünkü öğleni yiyip alışverişiçin bolca yürüdümm dengeledim ama akşam cuk diye oturdu ...

bugünkü gündemim kemeraltına gitmek gözlükçüme gitcem güneşgözlüğümü biraz sıkıştırcam
dün aldığım gömleği renk olarak değiştire bilirmiyim bakcam konak şubesinde seçenekçokmuş

Maşallah arkadaşıma bu ne yoğunluk böyle Dün epey iş halletmişsin, hadi geçmiş olsun. Aldığın hediyeler de çok güzel bence, güle güle güzel günlerde kullanın hepiniz.
Cozutmaya gelince, benim gibi cozuttun sandığım için bana az geldi Birşey olmaz yani bu kadar cozutmaktan, hem çok yürüyüp enerji harcadığın için de kalmaz merak etme. Ben olsam üstüne tatlı da yerdim