2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorum, sonrasında da güzel bir haftasonu tabi Ben bugün evdeyim, bilgisayarda yapmam gereken işlerim var ama evden yapacağım, alerjim bugün daha iyi ama işyerinde tekrar azmasın diye evde çalışacağım. Ayrıca yazlık çıkarma işine devam edeceğim. Çamaşır yıkayıp asacağım. Kısacası evde ama yoğun bir gün olacak benim için. Kahvaltımı Tuni'nin tarifi olan tavada yumurta, ekmek, peynir karışımı şeklinde yaptım. Kızlar, mutlaka deneyin ben 3. kez yapıyorum ve çok beğeniyorum Kahvemi de içtim ama birazdan bir tane daha içmeyi planlıyorum

vallagezdim gezdimm neslişimm1 aya gündüz çıkmam imkansız olcakk malum şimdiden havalar sıcakkk.
evetvalla zoroldu seçmek ama aldım artık hepsinde değişim kartı var beğenmeyen değiştirsin:))))))
neslişim tatlıyla aram olsaa yerdimmm ama varlığını bile aramıyorum gerçi bu satırlara yazarken canım franbuazlı chesskek istedi
ee sen nasılsınnn?

Ay ha ha ha frambuazlı cheesecake ben de istiyorum, hatta ben hepsini istiyorum, şöyle soğuk soğuk İyiyim ben de canım, tam gezme havası aslında haklısın, ben bugün evdeyim ve hem işle ilgili hem evle ilgili çalışacağım gibi görünüyor. Kız, kilo verelim de buluşup cheesecake yiyip kahve içerek kutlayalım

günaydın canım, hem iş hem evdeki iş şimdiden kolay gelsinnnn evde çalışmak daha zevklidir diye düşünüyorum..
kahvaltıyı ayrıntılı yazarmısın yada varmı diğer topikde eşim sever yumurta ona yaparım..

Diğer topikte var tarifi. Çok kolay, bir kaseye yumurtayı kır, içine peynir doğra (ben tulum peyniri koydum), ekmeği kare olarak kesip içine at, ben az da süt koyuyorum, tuz ve karabiber, sonra da tavada az yağa bu karışımı dök, müthiş bir şey oluyor. Yumurtalı ekmek gibi, peynir de eriyor. Tavsiye ederim

gel yiyelim kuzum tatlılarsana feda olsunnn..

benim tatlı mevsimim dondurmadandolayı açıldı dondurma vazgeçilmezim
valla dedik 64kg olup buluşalım diyee benim az kaldı sende yetiş gari

gel yiyelim kuzum tatlılarsana feda olsunnn..

benim tatlı mevsimim dondurmadandolayı açıldı dondurma vazgeçilmezim
valla dedik 64kg olup buluşalım diyee benim az kaldı sende yetiş gari

Ay evet yaaa, ben de dondurma çok severim. Sezonu açayım aslında artık Ben hala 66 göremedim Duyguşum yaa, 3 gündür çakılı bir şekilde 67.2 görüyorum ama umudum var haftasonu tekrar 66 göreceğim. Sonra da aynen devam ve 64'e doğru koşturacağım Evet 64 olalım ve buluşalım artık, yeter gari

hımm sağ ol canım burayada yazdınn ekmeği minik küpler halindemi kescezzz,eşime yapayımm bari haftasonu

bu azimle görürsün canımm merak etmee ben artık buluşupharika bir gün geçirmek istiyorum,bulmuşum senin gibi enerjik birini günü dolu dolu geçiririzz inşallahh

hem ıs hem ev ıslerı varmıs canım. Kolay gelsın. Ben yazlıkların cogunu cıkartmıstım kıslıkların da cogunu kaldırmıstım az bır parca vardı ama yıne de 3-4 saat aldı aksam yaptım cumartesı ozgur olayım dıye. Cok yoruldum ama degdı valla. Yarın ozgur olacagım.

evet herkes havalar ısınırken topıkten uzaklasırmıs ama bız hareketlendık sukur.

Temızlık yapacagım demıssın agrın sızın olmaz mı canım yaaaaaa

kolay gelsın mısafırlerın gelıyormus.

Ohhhhh cok guzel. Artık daha ozgur menuler yapabılırsın demek kı kendıne.

ya ben de bayıldım buna. Haftasonu ıcın guzel degısık bır kahvaltı menusu olur ben de denemek ıstıyorum tsk ederım canım

evet bence kesınlıkle yaz.

Mantar ve domates ozellıkle super olacaktır.

Evet alıyorum demıstın. Duzenlı oldugunu bılmıyordum canım. Tsk ederım esımınkının sebebı anlasılamadı canım ama stres olma ıhtımalı cok yuksek bır de gunluk bır bardak su ıcen bırı. Cılt susuz kalıyor da olabılır ınternette arastırma yaparken alerjı sebeplerı arasında yazdıgını gordum. Kendı elımle su doldurup getırıyorum alıskanlık kazanamadı maalesef.

Pogaca maalesef son haftalarda cok oldu. Okadar zor uyanıyorum kı yorgunluktan ama artık bır dur demeyı basardım gıbı. ıkı gundur evde guzel kahvaltı yapmaya basladık.

Meyvelı soda zaman zaman ıcıyorum evet. Ben asıtlı ıcecek con severım yemek de gazoz bıle olsa herzaman ıcen bırıyımdır evdeyken, ayran yapmaya usenıyorum cok yogurt tadı seven bırı de olmayınca en masum olarak meyvelı sodaya yonelıyorum ama abartmamak gerektıgını bılıyorum canım haklısın

ayyyyyy ne guzel demıssın canım oyle agzından bal damlamıs nasıl mutlu ettın benı. 1. Oldugum gunlerı ben de cok ozledım hemen donmek zor ama donecegım ınsaallah o gunlerı. Sans ve ıs yogunlugu umarım yarı yolda bırakmaz benı.

Esım sımdılık 2 hjafta burda gorunuyor oyuzden bıraz daha rahatım bu anlamda. Hem bu sayede cumartesılerı de gelmeyecegım ıkı hafta. Haftaya konyaya gıdecegız zaten. Bu haftayı kendıme ayıracagım guzel bır cumartesı planladım kendıme.

berıvancıgım atlattım gıbıydı ama resmen krız geldı sonradan. Bırazndan detaylı anlatyacagım hayatımdakı en kotu gunlerden bırını yasadım dun aksama dogru ve aksam.

Haklısın sen dedıkce daha cok korkuyorum ve uluslararası ılıskıler okumaktan vazgececek gıbıyım valla

]kızlar bugunku menumu guncellıyorum.

sabah:

kepeklı ıkı dılım ekmekten yagsız tost
ıcınde kendı yaptıgım lor peynırı ( sut kesılınce lor peynırı yapmayı da ogrendım gecen kızlar :)))))))))
bır bardak sut ( hazır sut- tam yaglı ) bu hafta sut alamadım teyzemden
yarım domates
bır portakal
ac karnına ıkı bardak su ve bır dıs sarımsak

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır elma, 2 cevız

oglen: evden getırdıgım ev yapımı mercımek corbasından yarım kase ( sogumus termosta ıcemedım ), ısyerınde hızlıca yaptıgım yagsız salatadan bır porsıyon, 5 kasık pılav, bır kucuk karnıyarık, bır su bardagı cacık

yemeklere ek ılave yapınca cok dolu hıssettım ya super oldu.

yemekten sonra acık sekersız cay, 500 ml ılık su,

ara: 500 ml ılık su, 5 adet çağla

aksam menumu esım hazırladı. eve kadar 45 dk cok agır tempoda yurudum. haslanmıs patatesten salata yaptı, hazır ev mercımek corbası ıctım,

salata bır porsıyondu, corba bır kaseydı. bunları zor yedım dun moralım berbattı cunku. anlatacagım bırazdan detaylı

canım senın de cuman mubarek olsun

dun cok guzel bır alısverıs analızı yapmıssın valla not aldım kendıme ozellıkle flo cok ılgımı cektı ordan alıyoruz zaten ayakkabıları. kendıme ve ezıme rahat bez ayakkabılar da alabılırım senın dedıgın.

hedıyelerı gule gule kullansınlar guzel anneler ve abla.

sen de gule gule kullan. saks mavısı cok şık oluyor, gule gule kullan canım. mavının her tonuna bayılırım ben. ayakkabıların da guzel olmus

sen ne yesen goze gelmez valla. aylardır cok sıkı bır dısıplınde devam ettın ayrıca hareketını gozardı edemeyız sureklı herzaman aktıf durumdasın oyuzden helal olsun afıyet olsun dıyeyım ben sana.

kızlar bugunku menumu de yazıyorum

sabah:

kepeklı ıkı dılım ekmekten
bır haslanmıs yumurta bahartlı
ıkı marul
4-5 catal domates
4-5 catal domates
5 zeytın
bır yemek kasıgı lor pynırı kendı yaptıgım
bır bardak sut
ac karnına ıkı bardak su ve bır dıs sarımsak

ıse gelınce acık sekersız cay, 750 ml ılık su

ara: bır portakal, 500 ml ılık su, 6-7 adet cubuk kraker

oglen: bır cay bardagı ayran, 1 yemek kasıgı menemen, 5 kasık makarna, 3 kasık domates salatası

yemekten sonra 500 ml ılık su, acık sekersız cay