- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.441
Maşallah arkadaşıma bu ne yoğunluk böyle Dün epey iş halletmişsin, hadi geçmiş olsun. Aldığın hediyeler de çok güzel bence, güle güle güzel günlerde kullanın hepiniz.
Cozutmaya gelince, benim gibi cozuttun sandığım için bana az geldiBirşey olmaz yani bu kadar cozutmaktan, hem çok yürüyüp enerji harcadığın için de kalmaz merak etme. Ben olsam üstüne tatlı da yerdim
vallagezdim gezdimm neslişimm1 aya gündüz çıkmam imkansız olcakk malum şimdiden havalar sıcakkk.
evetvalla zoroldu seçmek ama aldım artık hepsinde değişim kartı var beğenmeyen değiştirsin:))))))
neslişim tatlıyla aram olsaa yerdimmm ama varlığını bile aramıyorum gerçi bu satırlara yazarken canım franbuazlı chesskek istedi
ee sen nasılsınnn?
Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorum, sonrasında da güzel bir haftasonu tabiBen bugün evdeyim, bilgisayarda yapmam gereken işlerim var ama evden yapacağım, alerjim bugün daha iyi ama işyerinde tekrar azmasın diye evde çalışacağım. Ayrıca yazlık çıkarma işine devam edeceğim. Çamaşır yıkayıp asacağım. Kısacası evde ama yoğun bir gün olacak benim için. Kahvaltımı Tuni'nin tarifi olan tavada yumurta, ekmek, peynir karışımı şeklinde yaptım. Kızlar, mutlaka deneyin ben 3. kez yapıyorum ve çok beğeniyorum Kahvemi de içtim ama birazdan bir tane daha içmeyi planlıyorum
günaydın canım, hem iş hem evdeki iş şimdiden kolay gelsinnnn evde çalışmak daha zevklidir diye düşünüyorum..
kahvaltıyı ayrıntılı yazarmısın yada varmı diğer topikde eşim sever yumurta ona yaparım..
Ay ha ha ha frambuazlı cheesecake ben de istiyorum, hatta ben hepsini istiyorum, şöyle soğuk soğukİyiyim ben de canım, tam gezme havası aslında haklısın, ben bugün evdeyim ve hem işle ilgili hem evle ilgili çalışacağım gibi görünüyor. Kız, kilo verelim de buluşup cheesecake yiyip kahve içerek kutlayalım
gel yiyelim kuzum tatlılarsana feda olsunnn..
benim tatlı mevsimim dondurmadandolayı açıldı dondurma vazgeçilmezim
valla dedik 64kg olup buluşalım diyee benim az kaldı sende yetiş gari
Diğer topikte var tarifi. Çok kolay, bir kaseye yumurtayı kır, içine peynir doğra (ben tulum peyniri koydum), ekmeği kare olarak kesip içine at, ben az da süt koyuyorum, tuz ve karabiber, sonra da tavada az yağa bu karışımı dök, müthiş bir şey oluyor. Yumurtalı ekmek gibi, peynir de eriyor. Tavsiye ederim
Ay evet yaaa, ben de dondurma çok severim. Sezonu açayım aslında artıkBen hala 66 göremedim Duyguşum yaa, 3 gündür çakılı bir şekilde 67.2 görüyorum ama umudum var haftasonu tekrar 66 göreceğim. Sonra da aynen devam ve 64'e doğru koşturacağım Evet 64 olalım ve buluşalım artık, yeter gari
hımm sağ ol canım burayada yazdınn ekmeği minik küpler halindemi kescezzz,eşime yapayımm bari haftasonu
Yap yap çok beğenir eminimBen çok minik yapmıyorum, çatala gelsin yani, öyle daha güzel oluyor
gel yiyelim kuzum tatlılarsana feda olsunnn..
Benim tatlı mevsimim dondurmadandolayı açıldı dondurma vazgeçilmezim
Valla dedik 64kg olup buluşalım diyee benim az kaldı sende yetiş gari
günaydın arkadaşlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorum, sonrasında da güzel bir haftasonu tabiBen bugün evdeyim, bilgisayarda yapmam gereken işlerim var ama evden yapacağım, alerjim bugün daha iyi ama işyerinde tekrar azmasın diye evde çalışacağım. Ayrıca yazlık çıkarma işine devam edeceğim. çamaşır yıkayıp asacağım. Kısacası evde ama yoğun bir gün olacak benim için. Kahvaltımı tuni'nin tarifi olan tavada yumurta, ekmek, peynir karışımı şeklinde yaptım. Kızlar, mutlaka deneyin ben 3. Kez yapıyorum ve çok beğeniyorum Kahvemi de içtim ama birazdan bir tane daha içmeyi planlıyorum
iyi gecelerrr
topik canlanmaya baslamis kizlar masallah. Bugun menumu paylasayim cikicam regl oldum heryerim dokuluyorum. Bu haftayi iyi degerlendirmem lazim. Haftasonu misafirim gelecek yarin da temizlik ve hazirlik yapicam. Filizcim benim diyetim bitti bundan sonra hersey serbest ama kizartma hamurisi tadimlik olacak :))
sabah: 1 yumurta az tereyagda, domates , tere, roka, 2 dlm ekmek
ogle: 3 kasik makarna salatasi, yarim pogaca, 1 tane kurabiye (ikramdi misafirlikte) cay
aksam: 4kasik karisik sebze yemegi, 3 kofte, el kadar yufka, 1 kepce corba
diğer topikte var tarifi. çok kolay, bir kaseye yumurtayı kır, içine peynir doğra (ben tulum peyniri koydum), ekmeği kare olarak kesip içine at, ben az da süt koyuyorum, tuz ve karabiber, sonra da tavada az yağa bu karışımı dök, müthiş bir şey oluyor. Yumurtalı ekmek gibi, peynir de eriyor. Tavsiye ederim
iyi oldu hatırlattığın pomocum, çorba tariflerini de yazayım ben
Ben ilaç alıyorum zaten pomocum, ona rağmen bazen ekstra coşuyor işte. Bugün de kötüydü ya bakalım yarın daha iyi olurum inşallah. Eşine de geçmiş olsun, aman çok şükür uzun zamandır cilt alerjisi olmuyorum, biraz stresten de olabilir eşinin.
Canım, menüne bakınca bu ara poğaça sık gördüm sanki sende, buna bir çözüm düşünsek diyecektim ki zaten düşünmüş ve uygulamışsın bile bu sabahBir de meyveli soda seviyorsun sanırım ama daha önce de demiştim sana bildiğim kadarıyla şeker var onlarda, meyve de yok meyve aroması var. Onun yerine sade soda içsen, içine de 1 dilim limon atsan, naçizane önerim. Bu arada sahalara hoşgeldin, 1. Olduğun günleri özledik, hatırlatırsın inşallah bizlere
aman atlatmışsın çok fena oluyo ya öyle olunca düzene girmesine çokkk sevindm canım
bakalım canım atlatayım 1 ay sonra yine sınav varHem okuyorum hem kızıyor görünmek istemem ama çalışınca çokkkk zor oluyo
hayırlı cunmalarrr günaydınnnnngüzellerrherkez iyidir inşallahhh...
dün bir çıktım 19:00 geçiyorduevde olduğumdaa dün bide koyvergitsin dediğim bir gündü acayip kaçamak yaptımmm,dün hediye işimide hallettimmm kendimide şımarttımm çok güzel bir gündü.
hediye fikirlerimm tefalde%25 indirimvarr ,essede fiyatlar inmiş 3 ürün alanada ekstra%20 indirim,bernardo'da bir alan 1 ürünbedeva,flo ayakkabı magazazında 100 liralık alışverişe fenadeğil şıklıkda diyebilceğim saat hediye ediliyor,başda defacto olmak üzere birçok giyside indirim vardıı aldıklarım;
anneme:defacto'dan şık bluz aldım
kayın valideme: ayakkabı dünyasından (twıgy'nin) leopar desenli kokoş parmak arası terliğini aldımm.
ablama :tefalin kahve yapma makinası
kendime anneler günühediyesidefacto'dan saks mavisi gömlek,flo'dan bez çok rahat spor babet aldım
bu arada anneler evlatlarınız için LCW 'dan alış veriş yapabilirsiniz nakitte 9 küsür taksitte 11 küsüra harika tşortlar varr renk renk çok hoş (dip not: erkek çocuklar bu fiyatlarkız çocuğunu bilmiyorum)
benden alışveriş rehberi bu kadar kızlarrr gelelim dünkü sapıtmama
sabah:ekmeksiz domates peynir,salatalık yedim
pazaragittim gelirken bir ıspanaklı gözlemeayran aldım kahvaltıma devam ettimm
öğlen :alışveriş merkezinde köri soslu tavuk,makarna,salata light cola
akşam: eşimin dürümdönerinden (dürümün yarısı) 1bardak ayran
ha ha fasfod rekoru kırdımm pişmanmıyımm akşam dışında değilimmm çünkü öğleni yiyip alışverişiçin bolca yürüdümm dengeledim ama akşam cuk diye oturdu ...
bugünkü gündemimkemeraltına gitmek gözlükçüme gitcem güneşgözlüğümü biraz sıkıştırcam
dün aldığım gömleği renk olarak değiştire bilirmiyim bakcam konak şubesinde seçenekçokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?