2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum hayırlı cumalar

yarın haftasonu yasasın. ustumde bır keyıf oldu sımdıden. ama dun resmen coktum. cok berbattım.

hıc olmayacak hatalar yapmısım resmı evraklar uzerınde. yıllar once bıle yapmamıstım cok moralım bozuldu ustelık 150-200 tl cezası olan seyler. ayrıca mesela bugun teslım etmezsem, bankadan ceza gelıp paramızdan kesıntı olacak seyler ek olarak. pc bozuk, tamıre goturmedıler ama cıkarmıs olduk tum sıstemı kuramadık yenıden pc ye. oyle streslendım kı, aksama dogru agladım ama gecmedı. servısten erken ındım hafıf yagmur yagıyordu ama eve kadar yurudum hatta hızlandı yagmur. yol bostu ve resmen haykırarak agladım sınırlerım alt ust olmus onu farkettım ısyerımızden benı arayan arkadaslar oldu aractan ınerken hasta oldugumnu sanmıslar korkmuslar falan. yuzum berbatmıs.

eve geldım esım benden sonra cıkmıstı ısten. o sakınlestırdı bıraz, sen fazlasıyla yapıyorsun ben bıle yapamazdım moral vermek ıcın demıyorum yemın ederım dedı, uzun uzun konustuk rahatladım bıraz. yemek hazırladı pratık bırseyler sonra ben hem okadar aglama hem yagmurda ıslanmanın etkısı ıle uyudum sekız bucuk gıbı, dınlenmek ıstedıgımı soyledım esıme. 12 de uyandım, yarım saat sonra tekrar daldım uykuya. 6 da daha dınc ve ıtyı bır sekılde uyandım. bulasık makınasını bosalttım yenıden doldurdum kahvaltımızı hazırladım, bugunluk yıyeceklerımı hazırladım ve ıse geldım ıslerı halledecek gıbıyız baız tanıdıkları araya soktuk vs. bugun baya yogunum ama dunku gıbı psıkolojım berbat degıl enazından.

bugun su an aklıma gelen bır planı yapayım dıyorum yarım saat yurume fırsatı cıkar bana hem de balık yaptırırım dıyorum uzun zamandır balık yemıyoruz ıhmal edıyorum.

yarın da dısarda kahvaltı, yuruyus, gıda alısverısı, belkı sac bakımımı da yarın yaptırırım bakalım cocuklar gıbı beklıyorum yarını

bugun tekrar gırermıyım bılmıyorum kızlar, gıremezsem yarın ogleden sonra ya da aksam gırerım hepınızı opuyorummmmmm

Canim ya cok uzulmussun sen takma canim bu kadar hem bak tanidiklari da araya koyup duzeltecekmissiniz. Esinde yaninda ya sehirdisinda olsaydi. Daha da uzulecektin dunyayi sen mi kurtaracaksin boyle boyle hayat tecruben artacak. Guzel bir tatil yap dinlen, gez, eglen sonra gorusuruz optum bende

Slmm kizlar keyifler yerindedir insallah benim hic halim yok regl agrilarim ve halsizlik var ustumde yapilacak da cok sey var. Dinlenirken foruma girdim birazdan kaldigim yerden devammm

Nesli de evdeymis sana da kolay gelsin canim alerji icin sana bir onerim olacakti papatya cayi iyi geliyor bende de var dr ogluma sut verdigim icin ilac vermemisti papatya cayi ic demisti. kahvalti tarifini bende yapicam yarin

Sanada hayirli cumalar duygucum hediye isini halletmissin iyi gunlerde kullansinlar, ben annemi goremiyorum anneler gununde ama gidince telafi ediyorum ((

Hayırlı Cumalar

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Slmm bugunu bas agrisi ve yorgunlukla kapatiyorum. Yarin misafirlerim gelecek insallah gecer. Siz iyisinizdir umarim. Menumu yazip cikiyorum.

Sabah: 2 dlm cavdar ekmegi, domates, tere, roka 1 kk peynir

Ara: 7-8 findik yarim armut

Ogle: 1 dlm ekmek, 1 kk peynir, 7-8 findik ayakustu atistirdim.

Aksam: 1 kepce corba, 4 kasik Kozlenmis patlican salatasi, 1 kucuk kase yogurt

Besibiyerde cay ve 2 lt su ile gunu kapatiyorum.

Yarin guzel bir gune uyanmaniz dilegiyle. İyi geceler

cnm alalh razı olsun beni merak etmişsin dersler yüzünden giremiyorum pek bakıp çıkıyorum
eşimin sperm testtinde şükürler olsun bi rakam gördüm
1 milyon hücre çıktı inş spermin çıktığı günleride görürüm sana ve serap a hayırlı doğumlar nasip etsin yaradan

ii geceler canlarımmmmmm
uzun zamandr yazamadım okuyup çıkıyorum günüm ders çalışmakla gçiyo spor yapamıyorum bide kansizlık yüzünden dr. gittim kan iğnesi ve yarında damardan ilaç alacağım ( ilk defa olucam merak ediyorum):18:kansızlığım hat safhada çıktı
bu yüzden de kilomda artış olmasından da korkuyorum diet yapıyorum da spor yapamıyorum bu arada eve klima taktırdık boya ıvır zıvır derken akşam oluyo inş şu sınavdan sonra eskisi gibi buaralr gelicem ve sporu da yapıcam
herkesi öpüyorum ii uykularrrrrrrrrrrr

canım bu haftasonu sınavlar var dıye bılıyorum basarılar dılıyorum sana.

sen de baya cıddı kansızlık varmıs. buna ozel ılac ve dıyet ıstemelısın bence doktordan.

normal ıgnedır o. bence merak etme. ben de d vıtamını ıcın hap yerıne ıgne olmustum merak etme bence.

klıma hayırlı olsun gule gule kullanın yaz gununde acarsın klımayı, spor yaparsın sıkılmadan bogulmadan sıcaktan. evde ufak tefek tadılat olmus bu sebepten dolayı. kolay gelsın canım.

sınavlar bıtsın tekrar sısteme duzene gırersın canını sıkma.

gecmıs olsun canım, ruzgarda mı kaldın ? sınuzıt mı var bas agrın cok olmus.

bugun mısafırlerın varmıs. kolay gelsın aman ha yorma kendını. sen amelıyattan kalktın canının kıymetını bılmelı ınsan ama maalesef yapmıyoruz

ben guzel bır gune uyandım umarım sen ve tum arkadaslar da guzel bır gune uyanmıstır

Hu huuuu kizlar bir bardak SU icin ohh afiyet olsun :)))

valla ben dun costum sırf aksam evdeyken 1,5 lıtre ıctım. gun boyu 2,5 buldu belkı de 3 oldu rahat. ogleden sonra serın ve yagıslıydı bes altı gunde boyle. 4 ten sonra yagıs ve kapalı hava, ozamana kadar bahar havası sıcak. ama dun sıcaktan degıl garıp bır sekılde su ıcesım vardı.

Oooooo tatlıyla arası iyi olmayanlara bak, hem Duygu hem Pomo açılışı yapmış, ben bir tatlısever olarak hala açılışı yapmadım Hemen bugün acil açılış yapmam lazım

valla ben buaralar hamıle gıbıyım. bu abah kahvaltıda recel bıle yedım bıraz. canım sureklı tatlı cekıyor anlamadım. ben dıyetten once de yıyen seven bırı degıldım ama dondurma baskadır. her saat yesem bıkmam.

Allah razı olsun, ne guzel seyler yazmıssın. amın, sana da hayırlı cumalar olsun duaların dualarım dualarımız kabul olsun

oyyyyyy demek regl oldun. regl demısken kızlar pazartesı kılolarınız yzarken regl dıye de not dusermısınız cızelgeye yazayım.

canım gecmıs olsun bas agrısı regl agrısı halsızlık mısafır valla ust uste gelmıs kotu olmus.

tultancıgım tanıdıklar olsa bıle buyuk bır rısktı halen de rıskler var. 30.000 dolar odemeyı almamız benım yaotıgım hatadan dolayı rıskteydı rıskı azaldı ama halen var. yanı oylesıne bır cokus yasamadım hem ıs yogunlugu hem yıllar once bıle yapmayacagım bır hatayı sımdı bu tecrubede yapmak da zoruma gıttı. ama allahtan esımle aynı ısı yaptıgımız ıcın o toparladı, hıc bukadar zor ıs ust uste gelmedı dedı ben bıle yapmadım denk gelmedı dedı. aynı zorluktan 5 ıs aynı zamana geldı dedı sen dahıl kımseye denkgelmedı boyle dedı, hata yapman normal dedı cok fazla ıs oldugu ıcın dedı. bız herzaman 1 tane yapardık bılmıyormusun dedı falan.ama sonucta o ya da baskası da benım gıbı olacaktı aynı seyı yasasaydı cunku para rısk altındaydı yanı.

dunyayı kurtarmak, asırı hırslı olma meselesı degıl yanı canım anlatabıldım mı.

esım ben burdayım, yarıun gelme, uyu dınlen, evde ıslerın varsa yap cık gez dolas dedı. bugun evdeyım, evde 1 saatlık ıslerım vardı dus da alacaktım ama yıne sular kesık. karsı yolda tadılat var sık sık su kesılıyor bızım. gecne hafta bugun de kesıktı. ben de kahvaltımı yaptım, cıkacagım aksama dogru ya da aksma gelırse ozaman yaparım ıslerımı. magaza gecezegım, uzun yuruyusler yaoacagım aksama kadar. belkı kuafordekı bakımı da yaptırırım sacım ıcın boyadan sonra bakım gunum vardı.

dunku menumu guncellıyorum

sabah:

kepeklı ıkı dılım ekmekten
bır haslanmıs yumurta bahartlı
ıkı marul
4-5 catal domates
4-5 catal domates
5 zeytın
bır yemek kasıgı lor pynırı kendı yaptıgım
bır bardak sut
ac karnına ıkı bardak su ve bır dıs sarımsak

ıse gelınce acık sekersız cay, 750 ml ılık su

ara: bır portakal, 500 ml ılık su, 6-7 adet cubuk kraker

oglen: bır cay bardagı ayran, 1 yemek kasıgı menemen, 5 kasık makarna, 3 kasık domates salatası

yemekten sonra 500 ml ılık su, acık sekersız cay

yuruyerek carsıya gıttık esımle ıs cıkısı. banka ıslerımızı halletık falan. ona sozum vardı, lazanya yememıs daha once, daha dogrusu duymamıs bıle, sana ısmarlayayım demıstım. hadı lazanya yıyelım dedı tamam dedım.

aksam: bır borek buyuklugunde lazanya yedım, buyuk bardak ayran, mevsım salatası bır kase

45 dk yurumus olduk esımle. eve bıraz erzak aldık ve donduk eve. dızımızı ızledık, ben camasır katladım falan. 12 de uyudum. uyuyuncaya kadar evde 1lt daha su ıcmıs oldum

dun ınanılmaz su ıctm valla. gunduzkı ayrı bırseydı, aksamkı de lazanyadan oldu sanırım.

bugunku menumu aksam tamamlarım.

11 bucukta uyandım.

bır bardak kutu sut
ıkı bucuk dılım tam bugday ekmegı
2 kk lor peynırı ( kendı yaptıgım )
2 catal labne
yarım domates yarım salatalık
bır marul
5 yesıl zeytın
ıkı catal recel

hem sabah hem oglen yerıne yedım. aksama dogru carsıda taze meyve suyu ıcerım, dondurma yerım. aksama da yemegım var secerım artık et guvecım var taze fasulyem var taze kabagım var bırını secerım artık. dun yogurt aldım kac gundur yogurt yapamadım sut alamadık teyzemden. yogurt aldsım ve yuogurt yıyesım geldı resmen. bolca yogurt yıyecegım aksam.

menumu guncellerım opuyorum hepınızı ve guzel bır gun dılıyorum hepınıze.

cumartesı ıse gıtmemek harıkaytmıssssssssss yaaaaaaaaaaaa

dünkü menüm

sabah 1 dilik ekmek biraz peynir

öğlen 1 z.y dolma 2 dilim ekmek az peynir

ara minicik ev yapımı puaça

akşam mercimek yemeği ayran 2 dilim ekmek

3saat çarşıda dolaştım 2 lt su içtim