- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.461
kızlar herkese guzel bır gun dılıyorum hayırlı cumalar
yarın haftasonu yasasın. ustumde bır keyıf oldu sımdıden. ama dun resmen coktum. cok berbattım.
hıc olmayacak hatalar yapmısım resmı evraklar uzerınde. yıllar once bıle yapmamıstım cok moralım bozuldu ustelık 150-200 tl cezası olan seyler. ayrıca mesela bugun teslım etmezsem, bankadan ceza gelıp paramızdan kesıntı olacak seyler ek olarak. pc bozuk, tamıre goturmedıler ama cıkarmıs olduk tum sıstemı kuramadık yenıden pc ye. oyle streslendım kı, aksama dogru agladım ama gecmedı. servısten erken ındım hafıf yagmur yagıyordu ama eve kadar yurudum hatta hızlandı yagmur. yol bostu ve resmen haykırarak agladım sınırlerım alt ust olmus onu farkettım ısyerımızden benı arayan arkadaslar oldu aractan ınerken hasta oldugumnu sanmıslar korkmuslar falan. yuzum berbatmıs.
eve geldım esım benden sonra cıkmıstı ısten. o sakınlestırdı bıraz, sen fazlasıyla yapıyorsun ben bıle yapamazdım moral vermek ıcın demıyorum yemın ederım dedı, uzun uzun konustuk rahatladım bıraz. yemek hazırladı pratık bırseyler sonra ben hem okadar aglama hem yagmurda ıslanmanın etkısı ıle uyudum sekız bucuk gıbı, dınlenmek ıstedıgımı soyledım esıme. 12 de uyandım, yarım saat sonra tekrar daldım uykuya. 6 da daha dınc ve ıtyı bır sekılde uyandım. bulasık makınasını bosalttım yenıden doldurdum kahvaltımızı hazırladım, bugunluk yıyeceklerımı hazırladım ve ıse geldım ıslerı halledecek gıbıyız baız tanıdıkları araya soktuk vs. bugun baya yogunum ama dunku gıbı psıkolojım berbat degıl enazından.
bugun su an aklıma gelen bır planı yapayım dıyorum yarım saat yurume fırsatı cıkar bana hem de balık yaptırırım dıyorum uzun zamandır balık yemıyoruz ıhmal edıyorum.
yarın da dısarda kahvaltı, yuruyus, gıda alısverısı, belkı sac bakımımı da yarın yaptırırım bakalım cocuklar gıbı beklıyorum yarını
dondurma ben cok severım ben 3-4 hafta once acılısı yaptım bıle
merhaba arkadaşlar .herkes iyidir inşallah .geçmişe bakamadım .
ben bugün doktora gittim .biraz rahatsızlandım doktor amcamız kesin istirahat ve ilaç tedavisi verdi .bide kesin olmamakla beraber erkek dedi .sohbet etmeyi özledim valla neler yapıyosunuz kilolarınız ne alemde .ben 4 kilo aldım daha şimdiden .napıyım sağlıklı olalımda hallederiz nasılsa .
bide ben bebeğimi hissetmeye başladım geçen haftakıpır kıpır kuzucum .bi arkdaşım 20 haftalık hamile ve daha yeni hissetmeye başladı sebebi karnındaki yağlar .benim göbek ve belim olmdığından çok erken hissettim kuzumu .bence zayıflamak için bi sebep daha dimi
cemrenin tedavisi nasıl gidiyo hep aklımda şu sıralar .geçmişede bakamadım .inşallah cemreden ve filizden de o güzel haberleri alıcağız çok inanıyorum ben .
neyse ben yatmaya gidiyorum .bize dua edin olurmu teyzeler
ii geceler canlarımmmmmm
uzun zamandr yazamadım okuyup çıkıyorum günüm ders çalışmakla gçiyo spor yapamıyorum bide kansizlık yüzünden dr. gittim kan iğnesi ve yarında damardan ilaç alacağım ( ilk defa olucam merak ediyorum):18:kansızlığım hat safhada çıktı
bu yüzden de kilomda artış olmasından da korkuyorum diet yapıyorum da spor yapamıyorum bu arada eve klima taktırdık boya ıvır zıvır derken akşam oluyo inş şu sınavdan sonra eskisi gibi buaralr gelicem ve sporu da yapıcam
herkesi öpüyorum ii uykularrrrrrrrrrrr
Slmm bugunu bas agrisi ve yorgunlukla kapatiyorum. Yarin misafirlerim gelecek insallah gecer. Siz iyisinizdir umarim. Menumu yazip cikiyorum.
Sabah: 2 dlm cavdar ekmegi, domates, tere, roka 1 kk peynir
Ara: 7-8 findik yarim armut
Ogle: 1 dlm ekmek, 1 kk peynir, 7-8 findik ayakustu atistirdim.
Aksam: 1 kepce corba, 4 kasik Kozlenmis patlican salatasi, 1 kucuk kase yogurt
Besibiyerde cay ve 2 lt su ile gunu kapatiyorum.
Yarin guzel bir gune uyanmaniz dilegiyle. İyi geceler
Hu huuuu kizlar bir bardak SU icin ohh afiyet olsun :)))
Oooooo tatlıyla arası iyi olmayanlara bak, hem Duygu hem Pomo açılışı yapmış, ben bir tatlısever olarak hala açılışı yapmadım Hemen bugün acil açılış yapmam lazım
Hayırlı Cumalar
Lailahe illallah Cumanın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cumaya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Slmm kizlar keyifler yerindedir insallah benim hic halim yok regl agrilarim ve halsizlik var ustumde yapilacak da cok sey var. Dinlenirken foruma girdim birazdan kaldigim yerden devammm
Nesli de evdeymis sana da kolay gelsin canim alerji icin sana bir onerim olacakti papatya cayi iyi geliyor bende de var dr ogluma sut verdigim icin ilac vermemisti papatya cayi ic demisti. kahvalti tarifini bende yapicam yarin
Sanada hayirli cumalar duygucum hediye isini halletmissin iyi gunlerde kullansinlar, ben annemi goremiyorum anneler gununde ama gidince telafi ediyorum((
Canim ya cok uzulmussun sen takma canim bu kadar hem bak tanidiklari da araya koyup duzeltecekmissiniz. Esinde yaninda ya sehirdisinda olsaydi. Daha da uzulecektin dunyayi sen mi kurtaracaksin boyle boyle hayat tecruben artacak. Guzel bir tatil yap dinlen, gez, eglen sonra gorusuruz optum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?