- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.481
günaydın sabah şekerleri herkez iyidir inşallah harika bir hafta hepimizin olsun..
hafta sonu kendi annemegittik hediyemi götürdümm erkenden kutladım anneler gününü,onlarda benim doğum günümü erkenden kutladı malumunuz hafta sonu bol kaçamaklı geçti,ama pişmandeğilimanne eli değmiş enfes yemeklerrr
neysee güzel bir kahvaltı yapayım, sonra temizlik ,güzel bir duş, biraz bakımmm haftaya iyi başlıyalımm dimi..
Kızlarr geçmişi pek okuyamadım...
haber vermek için geldim..
paşamız geliyormuş teyzeleri haberiniz ola....
gunaydın duygu,
acılısı yapmıssın, bugun erkencısın hem temızlık gunu hem dogum gunun olunca anlasılan.
haftasonun cok guzel gecmıs. benımkı senınkı kadar eglencelı olmasa da cok guzel dınlendım kendıme vakıt ayırdım hem bolca uyudum hem yurudum hem kendı basıma sakın sakın alısverıs yaptım esım yok, ıs yok, tam ozgurluktu valla ıkı gun. onumuzdekm daha guzel gecer, cuma ogleden sonra konyaya ordan da koye gıdecegız kaynanamlara. temız hava, bahce, pıknık falan super olur. pazar oglen de konyaya gecerız gorumcelerımı goruruz geceye dogru eve donmus oluruz.
herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta olsun ınsaallah, sneınkı guzel basladı herkese bulassın
Oooyyyyyy Serapçım, gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah paşayı
duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ıyı kı dogdun canım.
Eki Görüntüle 703793 Eki Görüntüle 703795 Eki Görüntüle 703798 Eki Görüntüle 703799 Eki Görüntüle 703789
kolay gelsinnn.kızlar herkese gunaydın,
guzel bır hafta olsun ınsaallah.
ben bugun dahıl cok yogun olacagım, esım burda olsa da evrak ıslerım var cok fazla. bır de salı aksamını dort gozle beklıyorum kanserden ıkı yıl once amelıyat olan kardesımın ankarada rutın yıllık kontrolu var. on tahlıllerını yapotırmıslar cuma gunu, ama sonuclar yuksek cıkmıs. teyzem doktordur o da bıraz panıklemıs, annem de. ben serınkanlı kalmaya calısıyorum zaten belkı de en serınkanlı oldugum konu kardesımın hastalanma surecıydı ıcım hem ferahtı hem de aıleme guc vermek ıcın yanlarında bıle aglamıyor gıbıydım ılk kez bu kadar katılasmıstım. neyse hatırlamak ıstemıyorum o gunlerı. kardesım son zamanlarda rahatsızlanmmaya baslamıs, kanserden dolayı bobregının bırı alınmıstı, dıger bobregı zaten hastalıklı, tek bobrek ıyı calısamadı sanırım son zamanlarda, o mu agrılarını artırdı yoksa tam o bolgede olusan daha oncekı tumor mu sıkıntı yaptı bılemıyoruz henuız. ınsaallah kotu bırsey cıkmaz, yag kıtlesı gorulmus sanırım yıne batın da.
dusunmemeye calısıyorum moralımı tyuksek tutuyorum sonucta tum tahlıller yenıden yapılacak ayrıca ankaradakı prof herseyı kesın bılecek tek kısı.
kendınıze ıyı bakın hatunlar. hepınızı opuyorum en cok da dogum gunu kızını
gece gorusuruzzzzzzzzzz
çok teşşekür ederim neslicimmmGünaydın arkadaşlar, hepimiz için çok güzel bir hafta olsun. Bolca --- görülmüştür inşallah tartılarda. Bu hafta benim için yoğun bir hafta olacak. Haftasonu misafirlerim vardı, cuma günü haberim oldu cumartesi geldiler, o yüzden biraz yoğundum ve giremedim haftasonu.
Pomocum, kardeşin rahatsızmış, geçmiş olsun canım. İyi şeyler düşün, sonuçlar da güzel çıkar inşallah.
Duygucum, doğum günün kutlu olsun canım, sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerinle birlikte nice yıllar dilerim
Kızlarr geçmişi pek okuyamadım...
haber vermek için geldim..
paşamız geliyormuş teyzeleri haberiniz ola....
günaydın kızlar
duygucum doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ve sevdiklerinle ulaşş
pomocum geçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?