2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar nerdesınız ya, hıc gırmemıssınız haftasonu. uzuldum gercekten bu duruma. tam da dısıplıne gırıyordum menulerımı yazıyordum daha sık burda oluyordum gercekten hevesım kactı valla.

cumartesı gunku menumu guncelleyım.

11 bucukta uyandım.

bır bardak kutu sut
ıkı bucuk dılım tam bugday ekmegı
2 kk lor peynırı ( kendı yaptıgım )
2 catal labne
yarım domates yarım salatalık
bır marul
5 yesıl zeytın
ıkı catal recel

45 dk tempolu yurudum hava ınanılmaz sıcaktı gunes kremını hem elıme hem yuzume surdum gozlugumu de taktım ama resmen temmuz sıcagıydı felakettı. alısverıs yaptım gorumcelerımın cocuklarına hedıye aldım, kendıme ayakkabı aldım hem gunluk kullanıma uygun hem cok rahat yumusak derı yuruyus ıcın. yavsıye ederım arow dan aldım. nar, vısne, cılek karısımı meyve suyu ıctım. acıkmıstım az patates kızartması bır de buyuk kase de tavuklu salata da yedım.

aksam eve gelınce bırsey yemedım,

yatıncaya kadar 3 lt su ıctım.

dokuz gıbı acıkınca, corn flakes yedım kucuk kase sut ıle.

pazar gunumu de yazayım.

sabah ac karnına ıkı bardak su
neslının tarıfı ıle uc yumurta ve tam bugday ekmegı ve kasar ıle o omletten yaptım esım ıle beraber paylastık.
5 zeytın
yumurtanın ıcıne bır dılım ekmek dogradım.
5-6 catal sucuk
1 dılım ekmek kahvaltılıkları yerken
acık sekersız cay

dısarda 1 saat yurudum hafıf tempoda. ev ıslerımı hallettım

esım arkadası ıle dısarı cıktı, ben de ınternetten dızılerı ızledım,

acıkınca bır elma yedım, corn flakes yedım.

aksam yemegı olarak da bır porsıyon kurutulmus fasulyeden yaptıgım taze fasulye ve 5 kasık yogurt yedım.

günaydın sabah şekerleri herkez iyidir inşallah harika bir hafta hepimizin olsun..

hafta sonu kendi annemegittik hediyemi götürdümm erkenden kutladım anneler gününü,onlarda benim doğum günümü erkenden kutladı malumunuz hafta sonu bol kaçamaklı geçti,ama pişmandeğilimanne eli değmiş enfes yemeklerrr

neysee güzel bir kahvaltı yapayım, sonra temizlik ,güzel bir duş, biraz bakımmm haftaya iyi başlıyalımm dimi..

pazar gunumu de guncelleyım

sabah ac karnına ıkı bardak su
neslının tarıfı ıle uc yumurta ve tam bugday ekmegı ve kasar ıle o omletten yaptım esım ıle beraber paylastık.
5 zeytın
yumurtanın ıcıne bır dılım ekmek dogradım.
5-6 catal sucuk
1 dılım ekmek kahvaltılıkları yerken
acık sekersız cay

dısarda 1 saat yurudum hafıf tempoda. ev ıslerımı hallettım

esım arkadası ıle dısarı cıktı, ben de ınternetten dızılerı ızledım,

acıkınca bır elma yedım, corn flakes yedım.

aksam yemegı olarak da bır porsıyon kurutulmus fasulyeden yaptıgım taze fasulye ve 5 kasık yogurt yedım.

suyu yazmayı unutmusum dun aksam. yatıncaya kadar 2 lt su ıcmıs oldum,

bır de yemekten sonrakı ara olarak bır elma yedım.

gunaydın duygu,

acılısı yapmıssın, bugun erkencısın hem temızlık gunu hem dogum gunun olunca anlasılan.

haftasonun cok guzel gecmıs. benımkı senınkı kadar eglencelı olmasa da cok guzel dınlendım kendıme vakıt ayırdım hem bolca uyudum hem yurudum hem kendı basıma sakın sakın alısverıs yaptım esım yok, ıs yok, tam ozgurluktu valla ıkı gun. onumuzdekm daha guzel gecer, cuma ogleden sonra konyaya ordan da koye gıdecegız kaynanamlara. temız hava, bahce, pıknık falan super olur. pazar oglen de konyaya gecerız gorumcelerımı goruruz geceye dogru eve donmus oluruz.

herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta olsun ınsaallah, sneınkı guzel basladı herkese bulassın

kızlar bugun bıldırım gunu oldugunu unutmayalım, yanlız ben cok gec eve gıdecegım ıs cıkısı arkadasımla gelınlık bakmaya gıdecegız ona. en erken 9 da evde olurum. yanı bıldırımı yapmam 10 u bulur. sız aksama kadar bıldırımlerı yaparsanız, gece hızlıca yayınlarım oldu mu sekerler.

kızlar herkese gunaydın,

guzel bır hafta olsun ınsaallah.

ben bugun dahıl cok yogun olacagım, esım burda olsa da evrak ıslerım var cok fazla. bır de salı aksamını dort gozle beklıyorum kanserden ıkı yıl once amelıyat olan kardesımın ankarada rutın yıllık kontrolu var. on tahlıllerını yapotırmıslar cuma gunu, ama sonuclar yuksek cıkmıs. teyzem doktordur o da bıraz panıklemıs, annem de. ben serınkanlı kalmaya calısıyorum zaten belkı de en serınkanlı oldugum konu kardesımın hastalanma surecıydı ıcım hem ferahtı hem de aıleme guc vermek ıcın yanlarında bıle aglamıyor gıbıydım ılk kez bu kadar katılasmıstım. neyse hatırlamak ıstemıyorum o gunlerı. kardesım son zamanlarda rahatsızlanmmaya baslamıs, kanserden dolayı bobregının bırı alınmıstı, dıger bobregı zaten hastalıklı, tek bobrek ıyı calısamadı sanırım son zamanlarda, o mu agrılarını artırdı yoksa tam o bolgede olusan daha oncekı tumor mu sıkıntı yaptı bılemıyoruz henuız. ınsaallah kotu bırsey cıkmaz, yag kıtlesı gorulmus sanırım yıne batın da.

dusunmemeye calısıyorum moralımı tyuksek tutuyorum sonucta tum tahlıller yenıden yapılacak ayrıca ankaradakı prof herseyı kesın bılecek tek kısı.

Günaydın arkadaşlar, hepimiz için çok güzel bir hafta olsun. Bolca --- görülmüştür inşallah tartılarda. Bu hafta benim için yoğun bir hafta olacak. Haftasonu misafirlerim vardı, cuma günü haberim oldu cumartesi geldiler, o yüzden biraz yoğundum ve giremedim haftasonu.

Pomocum, kardeşin rahatsızmış, geçmiş olsun canım. İyi şeyler düşün, sonuçlar da güzel çıkar inşallah.

Duygucum, doğum günün kutlu olsun canım, sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerinle birlikte nice yıllar dilerim

ohh seninde güzel geçmiş kafadinlemişsin deşarj olmuşsunn

günaydın kızlar

duygucum doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ve sevdiklerinle ulaşş

pomocum geçmiş olsun canımm

şımartıyorsun beniii çok teşşekkür ederim herşey için

kolay gelsinnn.

çok geçmiş olsunn ALLAH şifaversinnn inşallahhh tatliller temiz çıkarr
kendınıze ıyı bakın hatunlar. hepınızı opuyorum en cok da dogum gunu kızını

gece gorusuruzzzzzzzzzz

çok teşşekür ederim neslicimmm
Kızlarr geçmişi pek okuyamadım...
haber vermek için geldim..
paşamız geliyormuş teyzeleri haberiniz ola....

hadi bakalım gözün aydınnn paşageliyor demek sana aşık bir erkek dahaa sağlıkla gelsinnn..

merhabalar kızlar çok özlemişim sizi
gelelim bana sınava gitdim hafta sonu 9 dersim var dı ama benim için en önemli ders matematik ti özel ders aldım falan sınav yarım saat neyse başladım matematik sorularını yapmaya 13 soruyu yaptım bilerek testi ters çevirdim hoca dediki son 5 dk şok oldm Allahım arkadaki sorular o kada kolaydı ki anlatamam kalanları da a olarak işaretledim yapamadım çok morelim bozulmuştu valla
cemrem nasıl geçti sınavlar varmıydı başka sınava giren arkadaşımız :26:

pomocum canım geçmiş halletmişsiniz stres ve yoğunuk olunca hata yapmak kaçınılmaz oluyo sıkma canını canım
Allah dan o yağmur da hasta olmadın

duygucummmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun ablam nice mutlu,huzurlu,ailenle sağlıklı bir ömür diliyorum ablam
ayyy flo dan bende dün ayakkabı aldım birde anneme aldım 100 tl geçtiği için birde saat begendim kendime saat fena sayılmaz en azından hafif benim saatler ağır birazda yeni saatimi kullanırım
bennde anneler günün de anneme orkide aldım 2 tane saksı aldım onlara biri beyaz sarı benekli biride kadife gibi beyaz çizgili hemde 2 dal olarak olanlardan seçtim birde flodan bir ayakkabı begendi onu aldım yazlık topuklu

daha halama ,yengeme,babanneme,ananeme ve teyzeme bakacağım hediye
kahve yapma makinası annemin istediği 2 haftaya gelirmiş doğum günü var o zaman alacagım onuda
hafta sonu sınavdan sonra alışver yaptım çok hoş defacto dan nar çiçeği rengimi diyorlar o renk keten bir gömlek aldım harika bir rengi ve duruşu var ama keten olduğu için çok buruş buruş duruyo üzerimde bunun bir çözümü yok demi

serapcım gelmiş müjde vermiş paşamız geliyor muş Allah analı babalı sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip ettin kuzucuğumuza

üfff yeni sınav 01.-02 haziran ya ne biçim sistem bu arkadaş sınavların arası hiç 1 ay olur mu insaf 8 üniteden sorumluyuz anlayacağınız bana gelenler geldi yine

merhaba arkadaşlar önce dünkü menümle başlayım

sabah 2 dilim ekmek domates peynir çay

öğlen etli güveç 2 dilim börek (anne yemeği :) )s

ara sade dondurma

akşam 1 kase kesme çorba 2 dilim ekmek az peynir domates

2 saate yakın gezdim 2 lt su içtim

bir hafta oldu dikkat etmeye başlayalı ama tartıda hiç bir oynama yok 83 hem emziriyorum hem çok yoğunum ama deimekki yeterli değil yediklerimide çok kısamıyorum sütümü etkiliyor bide sürekli midem kazınıyor zor tutuyorum kendimi

tabi bide eşim beni çok etkiliyor az yiyince kızıyor bana yeni doğum yaptın diyetle ne işin var diye hatta yemin ediyor bazen bişeyler yedirmek için :)

duygucum canım doğum günün kutlu olsun hayırlı mutlu huzurlu uzun ömürler versin rabbim

vee Rabbim iş isteyene iş , bebek isteyene bebek , okuyanlara zihin açıklığı çalışanlara kolaylık darda olanlara ferahlık hastalara şifa versin yani hepinizin gönlüne göre versin :) hayırlı günlerr

Son düzenleme: