2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar nerdesınız ya, hıc gırmemıssınız haftasonu. uzuldum gercekten bu duruma. tam da dısıplıne gırıyordum menulerımı yazıyordum daha sık burda oluyordum gercekten hevesım kactı valla.

Burdayız canım hevesin bir yere kaçamaz hafta sonu evde değildim telefonumda arızalandı. Yazamadım ama burdayımm :)))

Hafta sonun güzel geçmiş canım ayakkabılarını iyi günlerde kullan menünde güzel olmuş.

Doğum günün kutlu olsun canım mutluluklar diliyorum. Bugün benimde doğumgünümm.

Filizcim Rabbim korktuğunuza ugratmasın dualarımız sizinle inşallah bişey çıkmaz.

aminnn canım çok sağ ol
sınavında başarılı olmuşsundur inşallahh...gerçekden berbat bi sistemm 1 aydaa sınavmıolur ayrıca açık öğretimdekuyanlar geneldeçalışan kişilerdir bunlarıhiçmi düşünmüyorlar

menün çok güzel bebek içinmeyvada ye biraz
bu arada güzel duan içinteşşekkür ederim.. aminnnnnnnn diyorum
doğum günümüde kutlamışsınALLAH RAZI OLSUN

neden kanımın kaynadığını daha iyi anlıyorum ,doğum günün kutluolsunn canımm benim rabbimmm sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber..

Bu aradakaç doğumlusunben 06-05-1984

duygu doğum günün kutlu olsun cnm benim

tultan cnm senin de doğum günün kutlu olsun şekerim

kızlar 4 mayısta beim doğum günüm dü giremedim topiğe resim eklicektim yapamadım yoğunluktan şu mayısın ortasına geleyim sözüm söz resim de koycam beni mazur görün oldumu
bende 4.5.1982 liyim yaş 31 oldu:2:

serapım oğluş geliyomuş maşallahhh
rabbim kucağına almayı da nasip etsin güzelimmm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben birazdan spor yapacağım, yeni bir spora başlayayım dedim, ip atlamayı planlıyorum
Bu arada Tultan'ın da doğum günüymüş, kutluyorum ve sağlıkla, sevdikleriyle nice nice yıllar diliyorum Cemrem senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, aynı dileklerim senin için de geçerli Tabi senin için bir de bebek diliyorum
Bu ara alışveriş zamanı sanırım, ayakkabı alan arkadaşlar, güle güle güzel günlerde giyin, kıyafet alan arkadaşlar da aynı şekilde. Tabi fotoğraf ta eklerseniz çok daha sugar olur

sagolasın canım, yuruyuse elverıslı bırseyler aradım ama gunluk gıyıme de uysun ıstedım baya zorlandım ama buldum sukur. daha ıyılerı senın olsun. her gun ıs cıkısı yuruyus yapmaya calısıyorum , esım burda olunca ıs yukunu de paylasıyoruz oyuzden her aksam yuruyorum oyuzden aradım ayakkabı.

aaaaaaaa demek dogum gunun senın de. nıce mutlu yıllara canım. yenı yasında tum dıleklerın gercek olsun duaların kabul olsun ınsallah.:81::79::87::109::119::118::124:

rıca ederım, dunden hatırlatma yazdım telefonuma. unuturum dıye. bugun asırı bır evrak ısım vardı esım bır taraftan ben bır taraf evraklara gomuldum kesın unuturum dedım, ama hatırlatmaya gerek kalmadı bır baktım sabah aklımda uyanmısım.

nıce mutlu yılara tekrar.

sagolasın canım, annem brıaz abartıyor olabılır ama saglam bobregı zaten alındı, su an 1*5 bobregı var. obur tam olan bobrek de sorunludur cocuklugundan berı tas yapar sureklı. yıne tas cıkmıs o sıkıstırıyor olabılırmıs. ama o bolgede tumor rıskı de herzaman var malum. bakalım yarın aksam uzerı kontrollerı var ankarada. ınsaallah hayırlı guzel haberler alırım.

ohh seninde güzel geçmiş kafadinlemişsin deşarj olmuşsunn

aman hem de nasıl ıyı geldı anlatamam. 11-11.30 a kadar uyumusum hıc bukadar uyudugumun hatırlamıyorum aylardır hatta yıollardır ıkı gun boyle uyumak ıyı geldı evde sakınlık, dısarda yuruyus, ıs stresı yok. valla superdı. bu haftakı plan karısık. normalde konyaya gıdecektık ama kardesımın ankarada sonucları da onemlı, onlar haftasonuna kadar kalırsa ankaraya gıderım belkı. bellı degıl yanı.

ayyyyy merak ettım senı. haftasıonu sesın cıkmadı demek mısafırlerın vardı canım. zor olmustur dınlememıssındır eglencelı olsa da mısafır olayı yoruyor ıster ıstemez.

sagolasın canım, henuz hersey net degıl. ama tedırgınlık var sonucta. malum hem yarım bobrek ıle yasayan bır ınsan, hem kanser gecmısı var cocugun. ALLAH esırgesın tekrarından ınsaallah canım. dusunmemeye, pozıtıf dusunmeye calısıyorum rahat degılım hayırlısı bakalım.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65.9 kg[/td]
[td]66.2 [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,6 kg[/td]
[td]106 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]+1,7 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69,2 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]17 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]73,5 kg[/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]69,00 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]13,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]105 kg ( ameliyat/regl ) [/td]
[td]+1,3, kg[/td]
[td]3,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]8,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

ne guzel dualar etmıssın. sagolasın. ALLAH razı olsun, dogum gunun de kutlu olsun ayrıca. esın ve oglusunla bırlıkte nıce mutlu yıllar yasaman dılegıyle

canım ya ne kotu olmus oyle. valla uzuldum cok da sınır oldum. kısacık zaman, stres ne gıcık sacma bır sıstemımız var ya her sınavımız aynı yanı. umarım sonuclar ıyı gelır. valla ıyıce gozum korktu sen anlattıkca. sosyal alan olsa da hem ıs hem yenı bır egıtım valla zormus. gozum korktu.

nekadar zarıfsın. demek orkıde aldın annene. cok zarıf cok şık gercekten.

ayakkabıcılar ıyı ındırım-kamoanya yaptılar nhepımız ayakkabı alıyoruz anlasılan. ben de flodan alısverıs yaptım kolye hedıye attılar turbandan dolayı kısa kolye takamıyorum ama yıne de hedıye hedoyedır saat cok sevdıgım ıcın ve flodan genelde alısverıs yaptıgım ıcın oraya ılk gıtmıstım ama tam kafamdakını arowda bulunca, flodan vazgectm.

benım planlar da hedıyeler de karıstı nereye gıdecegım bu haftasonu bellı bıle degıl bakalım. ona gore, bır plan yapacagım

valla kumas konusunda duygu sanırım bılgı verebılır canım. ben hıc anlamam oyle seylerden.

ya bır ay ıcınde tekrar sınav mı var. oha valla yanı. bu ne bıcım bır yıllık program. sıfır planlama yanı.