- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.521
teşekkürler cnm benim inş bebiş nasip olurMerhaba kızlar, nasılsınız? Ben birazdan spor yapacağım, yeni bir spora başlayayım dedim, ip atlamayı planlıyorum
Bu arada Tultan'ın da doğum günüymüş, kutluyorum ve sağlıkla, sevdikleriyle nice nice yıllar diliyorumCemrem senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, aynı dileklerim senin için de geçerli Tabi senin için bir de bebek diliyorum
Bu ara alışveriş zamanı sanırım, ayakkabı alan arkadaşlar, güle güle güzel günlerde giyin, kıyafet alan arkadaşlar da aynı şekilde. Tabi fotoğraf ta eklerseniz çok daha sugar olur
kilo verenleri tebrik ederimm[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65.9 kg[/td]
[td]66.2 [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,6 kg[/td]
[td]106 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]+1,7 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69,2 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]17 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]73,5 kg[/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]69,00 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]13,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]105 kg ( ameliyat/regl ) [/td]
[td]+1,3, kg[/td]
[td]3,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]8,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
duygu doğum günün kutlu olsun cnm benim
tultan cnm senin de doğum günün kutlu olsun şekerim
kızlar 4 mayısta beim doğum günüm dü giremedim topiğe resim eklicektim yapamadım yoğunluktan şu mayısın ortasına geleyim sözüm söz resim de koycam beni mazur görün oldumu
bende 4.5.1982 liyim yaş 31 oldu:2:
serapım oğluş geliyomuş maşallahhh
rabbim kucağına almayı da nasip etsin güzelimmm
ooooooooo kımlerı goruyoruz nasılsın canım, sınavların nasıl gectı
aaaaa demek senın de dogum gunun. tuhhhhhhhh gec kaldık sana.
yıne de sımdı kutlayayım nıce mutlu yıllara canım, senın ıcın en guzel duam, yenı yasının sana guzel pamuk bır kız cocugu getırmesıdır. ıcımden oyle gectı, kız dıledım, bır de malum etrafımız oglancıklar ıle doldu sen ve ben kız doguralım barı.
nıce mutlu yıllara canım tum duaların dıleklerın kabul olsun ınsaallah
:81::79::87::118::118::119::124::129::128:
neden kanımın kaynadığını daha iyi anlıyorum ,doğum günün kutluolsunn canımm benim rabbimmm sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber..
Bu aradakaç doğumlusunben 06-05-1984
duygu doğum günün kutlu olsun cnm benim
kızlar 4 mayısta beim doğum günüm dü giremedim topiğe resim eklicektim yapamadım yoğunluktan şu mayısın ortasına geleyim sözüm söz resim de koycam beni mazur görün oldumu
bende 4.5.1982 liyim yaş 31 oldu:2:[/B
aman canım gıtmeyın bıryerlere. tam moda gırdım ama bu haftakı rakam tadımı kacırdı.
Sporumu yaptım geldim kızlar, çizelgemiz yayınlamış, Pomocum önce + olan kilomu da - olarak düzeltmiş, ellerine sağlık. Kilo veren herkesi kutluyorum, alan arkadaşlar da haftaya -- olurlar inşallah. Benim geçen hafta aldığım da bu hafta verdiğim de saçma rakamlar oldu, ödem olup onu atınca böyle oldu sanırım. Haftaya da hedefim 700 gram civarı vermek, inşallah başarırım. Karabiberim 69'lu rakamlara düşmüşbir daha 70'i görmesin inşallah
Ben de günümü toparlayayım,
Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmek
- 1 çk tereyağı
- 2 kk peynir (tel peynir ve tulum peyniri)
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım enginar dolması
- 4-5 yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt
- 4 tane küçük köfte
- 4-5 parmak patates (kızarmış)
Akşam:
- 1 tabak Alinazik
- 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
- 2 ince dilim kek (haftasonundan kalmıştı)
Bugün biraz ölçü kaçtı ama en azından spor da yaptım, site içinde 45 dakika tempolu yürüme + koşu + ip atlama. Özellikle ip atlama çok yordu. Birazdan yatarım, hepimize iyi geceler, tatlı rüyalar
sagolasın canım, yuruyuse elverıslı bırseyler aradım ama gunluk gıyıme de uysun ıstedım baya zorlandım ama buldum sukur. daha ıyılerı senın olsun. her gun ıs cıkısı yuruyus yapmaya calısıyorum , esım burda olunca ıs yukunu de paylasıyoruz oyuzden her aksam yuruyorum oyuzden aradım ayakkabı.
aaaaaaaa demek dogum gunun senın de. nıce mutlu yıllara canım. yenı yasında tum dıleklerın gercek olsun duaların kabul olsun ınsallah.:81::79::87::109::119::118::124:
seninde geçmiş doğum gününü kutluyorumm gönlünden geçen o çokistediğin dilek kabul olsunnnnduygu doğum günün kutlu olsun cnm benim
çok sağ ol cemremmmmmmmm
bende 4.5.1982 liyim yaş 31 oldu:2:
Allah razı olsun canım gönüller bir olsun canım bende 06/05/1983 :))) hıdrellez günü doğmuşuz
Sağolasın canım. Bazen insan istediğini bulamıyor. İyi olur canım yürümek keyif veriyor . Amin canım hepimizin dilekleri gerçekleşir inşallah çok teşekküre ederim.
Teşekkür ederim canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun Rabbim gönlünün muradını versin.
Olsun canım takılma bak bana nerelere geldim. Canım çok sıkılıyor ama bırakmak yok.
seninde geçmiş doğum gününü kutluyorumm gönlünden geçen o çokistediğin dilek kabul olsunnnn
anam negüzel yaa ee sen 30 oldun nasıl duygu3 lü rakam bende seneye 30 olcam 2 li rakamlarda 364 gün daha gezincemm
Sporumu yaptım geldim kızlar, çizelgemiz yayınlamış, Pomocum önce + olan kilomu da - olarak düzeltmiş, ellerine sağlık. Kilo veren herkesi kutluyorum, alan arkadaşlar da haftaya -- olurlar inşallah. Benim geçen hafta aldığım da bu hafta verdiğim de saçma rakamlar oldu, ödem olup onu atınca böyle oldu sanırım. Haftaya da hedefim 700 gram civarı vermek, inşallah başarırım. Karabiberim 69'lu rakamlara düşmüşbir daha 70'i görmesin inşallah
Ben de günümü toparlayayım,
Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmek
- 1 çk tereyağı
- 2 kk peynir (tel peynir ve tulum peyniri)
- 2 ceviz
Öğle:
- Yarım enginar dolması
- 4-5 yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt
- 4 tane küçük köfte
- 4-5 parmak patates (kızarmış)
Akşam:
- 1 tabak Alinazik
- 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
- 2 ince dilim kek (haftasonundan kalmıştı)
Bugün biraz ölçü kaçtı ama en azından spor da yaptım, site içinde 45 dakika tempolu yürüme + koşu + ip atlama. Özellikle ip atlama çok yordu. Birazdan yatarım, hepimize iyi geceler, tatlı rüyalar
günaydınnnnnnnn günaydınnnnn güzellerrrr ful +ful enerjim varr maşallahhh harika birdoğumgünü geçirdim hatta sonyılların en güzel doğum günü ,dün nasıl geçti anlamadım günün yarısınıtelefon ve mesaj trafiği eşliğinde temizlik yaparken geçirdimm,ne çok sevenim varmış yaaa evimin her köşesiçiçeklerle dolu suprizler üst üste geldi ,hediye anlamında taş çağını yaşıyorumherkez beni mutlu etmek için çırpınmış, uzakda olanlar facebook'dan yadatelefon mesajıyla,yakınımdakiler telefondan aradılarr,evime supriz ziyaretlerr ve oğlumun EKİ DODUN ANNEMM EKİ DODUN ANNEM EKİ DODUN EKİ DODUN EKİ DODUN ANNEM demesi olduuu
kısacasıçok mutluyumm hamdolsun
doğum günü pastası faslıda bittiğine göre diyetime devam edebilirim üstümde harika enerjiylee buhafta güzel bir sonuçyakalamak istiyorumn, bu arada izmirçoksıcak kendi adımaa şunu diye bilirim şort tşırtle yatıyorum ve pencereyi açıyorum hafta sonu deniz açılışınıda yapcam inşallahh
gelelim tabloyaaa:
başda NESLİ'Yİ tebrik ediyorum demek ödemmiş tabi seninüstün performansınnda etgen sonuca
ve KARABİBER gerçekden çok seviniyorum bu sonuç okadar mükemmelki tebrik ediyorum azminegayretine bize yetişdinn maşallahh dğüne ne kadar kaldı bilmiyorum ama 65kg ve altında olabilirsinn
POMO'cum lütfen azminkırılmasın bi kırılma noktan varr yeterki azminive yediklerine dikkat et,bedenin pes etcekben doktorlarla konuşmanı öneririm ,akupuntur,ve başka sistemleri bi araştırsana doktorlardan öneri al yani bulunduğu durumu yemek düzeni anlatt bi yol vardır elbett ben gerçekden inanıyorum birgün kg anlamında yüzün gülcekk..
ve BERİVANCIM senide tebrik ederim 400gr güzelbir kg lütfen moralini bozma önemli olan düzenli vermekkk
ve bizkg alanlar moral bozmak yok yola devammmmmmmmmmmm
teşekkürler cnm benim sağol bende unuttum zaten doğum günümü
benim sınavım bu cumartesi pazar cnm inş ii geçer ve sonra da buralardayım özledim sizi gerçekten
dileklerin için teşekkürler evet ya bizde kız doğuralaım bari eşitleyelim topiği
nesliyi tebrik ederim süpermiş bu hafta darısı bize olsun scakalr başlayıncada motive azalıyo hemen cnımız tatlı dondurma istiyo inş frenliyebiliriz kendimiziii:131::131::131::131::131::131::131:
buralar bıle ınanılmaz ısındı ama gecelerı serın tabıkı. kapı pencere kapalı, ustumuzde kalın pıke ıle yatıyoruz ama gunduz buralar da baya sıcak olmaya basladı kuru sıcak olur burda. hıc sevmem, ustelık hemen yakar cıldı. koyulasmak hemen oılmaz, kırmızı domates gıbı olurum ben. resmen gunes dusmanıyımdır bu acıdan cıldım bozulacak dıye. ıkı gundur bıraz daha serın ama benım evde oldugum, yuruyus yaptıgım cumartesı gunu felakettı.
ne guzel bır dogum gunu gecırmıssın cok sevındım canım senın adına. hep boyle guzel gunler yasaman dılegıyle. elbette sevıleceksın hatırlanacaksın tersı mumkun mu yanı.
enerjın cok hosuma gıttı bugun benım modum cok dusuk, hem tartıya kafama takılıyor ama en cok esım canımı sıktı sabah sabah okuzlugu tuttu, evden ayrı cıktı benden. halen de hıc konusmadık. tam okuz ya, ogretmedım adama, mahalle arkadası ıle konusur gıbı lan dıye konusuyor lafın arasında. en nefret ettıgım sey ya, ben aılemden etrafımdan gormedım, sosyetık aıle kızı degılım benım aılem de ıc anadolulu, sadece koyde buyumedık kulturumuz tamamen aynı ama ben ne amcamlar dayımlar ne babam duymadım. ısyerındekı arkadasımla bıle konusurken agzından kacarak oyle konusuyor bazen. sonradan sonraya kabalastı bu adam. kufur bılmezdı, boyle konusmazdı zaten, okadar tartısmamız olur asla terbıyemı bozmam ben, ama maasallah koydekı adamlar gıbı hemen salak, gerızekalı lafı hazır. boguluyorum resmen yaaaa. bazen bosuna ugrastıgımı dusunuyorum olmuyor ıste, daglar kadar farklıyız her konuda her konuda. nıye ugrasıyoruz kı, cocuk da yok zaten. cıogu zaman bunu dusunuyorum sonra adım sınırlı, mutsuz, kavgacı bırıne cıkıyor. ıcım de fırtınalar esıyor dusunceler, ıs stresı vs vs bu hale geldım ıste hem bedenen hem ruhen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?