2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkürler cnm benim inş bebiş nasip olur
kilo verenleri tebrik ederimm
cnm bu hafta pek hoş geçmemiş genel olarak
olsun haftaya hepimizzz --- leri görürüzzzzzzzz:26::26:

ooooooooo kımlerı goruyoruz nasılsın canım, sınavların nasıl gectı

aaaaa demek senın de dogum gunun. tuhhhhhhhh gec kaldık sana.

yıne de sımdı kutlayayım nıce mutlu yıllara canım, senın ıcın en guzel duam, yenı yasının sana guzel pamuk bır kız cocugu getırmesıdır. ıcımden oyle gectı, kız dıledım, bır de malum etrafımız oglancıklar ıle doldu sen ve ben kız doguralım barı.

nıce mutlu yıllara canım tum duaların dıleklerın kabul olsun ınsaallah

:81::79::87::118::118::119::124::129::128:

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65.9 kg[/td]
[td]66.2 [/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,6 kg[/td]
[td]106 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,8 kg[/td]
[td]67,1 kg [/td]
[td]-1,7 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69,2 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]17 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]73,5 kg[/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]69,00 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]13,9 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]105 kg ( ameliyat/regl ) [/td]
[td]+1,3, kg[/td]
[td]3,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]8,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

kızlar neslının 1.7 kg yu artı olarak yazmısım oncekı cızelgede. oyuzden duzeltme yapotım bunu dıkkate alın kutfeb.

neslı odemenı atmıs tebrık ederım cok sevındım.

ıstıkrarlı sekılde devam eden karabıberı ozellıkle tebrık ederım.

kızlar bugunku menumu yazayım:

gec kaldıgım ıcın pogaca vs yemek yerıne corn flakes ıle kahvaltı yaptım.

oglene kadar ıkı cevız, 6-7 adet cubuk kraker, 1 lt ılık su, acık sekersız cay.

oglen: 5 kasık pılav, 3 kasık domates salatası, 6 kasık nohut yemegı

aksama kadar, 2 lt su, 5-6 adet cagla, bır salatalık, 6-7 adet cubuk kraker, uc cevız.

aksam ıs cıkısı arkadasımla gelınlık prova, dukkan magaza gezerekl gecırdık.

tavuklu salata yedım, ayran ıctım aksam menusu olarak.

eve gelınce, 5-6 adet cılek, ve 4-5 catal karpuz yedım.

toplam da 3 lt su ıcerek gunumu kapattım.

yarın da hem kendı ısım var kuaforde hem arkadasımın ıslerını halledecegız.

opuyorum hepınızı. yarın gorusmek uzere

teşekkürler cnm benim sağol bende unuttum zaten doğum günümü
benim sınavım bu cumartesi pazar cnm inş ii geçer ve sonra da buralardayım özledim sizi gerçekten
dileklerin için teşekkürler evet ya bizde kız doğuralaım bari eşitleyelim topiği
nesliyi tebrik ederim süpermiş bu hafta darısı bize olsun scakalr başlayıncada motive azalıyo hemen cnımız tatlı dondurma istiyo inş frenliyebiliriz kendimiziii:131::131::131::131::131::131::131:

Sporumu yaptım geldim kızlar, çizelgemiz yayınlamış, Pomocum önce + olan kilomu da - olarak düzeltmiş, ellerine sağlık. Kilo veren herkesi kutluyorum, alan arkadaşlar da haftaya -- olurlar inşallah. Benim geçen hafta aldığım da bu hafta verdiğim de saçma rakamlar oldu, ödem olup onu atınca böyle oldu sanırım. Haftaya da hedefim 700 gram civarı vermek, inşallah başarırım. Karabiberim 69'lu rakamlara düşmüş bir daha 70'i görmesin inşallah
Ben de günümü toparlayayım,

Sabah:
- 2 dilim kepekli ekmek
- 1 çk tereyağı
- 2 kk peynir (tel peynir ve tulum peyniri)
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım enginar dolması
- 4-5 yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt
- 4 tane küçük köfte
- 4-5 parmak patates (kızarmış)

Akşam:
- 1 tabak Alinazik
- 2 dilim kepekli ekmek

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 2 ince dilim kek (haftasonundan kalmıştı)

Bugün biraz ölçü kaçtı ama en azından spor da yaptım, site içinde 45 dakika tempolu yürüme + koşu + ip atlama. Özellikle ip atlama çok yordu. Birazdan yatarım, hepimize iyi geceler, tatlı rüyalar

Allah razı olsun canım gönüller bir olsun canım bende 06/05/1983 :))) hıdrellez günü doğmuşuz

Teşekkür ederim canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun Rabbim gönlünün muradını versin.

aman canım gıtmeyın bıryerlere. tam moda gırdım ama bu haftakı rakam tadımı kacırdı.

Olsun canım takılma bak bana nerelere geldim. Canım çok sıkılıyor ama bırakmak yok.

Ayyyy maşallah neslicim çok güzel vermişsin. Çok sevindim senin adına devamı gelir inşallah. doğum günümü kutladığın içinde teşekkür ederim canım.

Sağolasın canım. Bazen insan istediğini bulamıyor. İyi olur canım yürümek keyif veriyor . Amin canım hepimizin dilekleri gerçekleşir inşallah çok teşekküre ederim.

MRB kızlar bende 5 gündür diyetteyim 2 kılo verdim...30 yaşında 155 boyda ve 65 kıloydm şu an 63 üm...boyuma göre en az 55 olmam gerekir...evlenmeden önce 57 idim..hamile kaldığımda 63 tüm 19 kılo alıp 82 ile doğuma grmştm tam 16 ay sonra şükür doğum öncesi kılomdayım ama 55 olmak istıorum bana ağır geliyor bu kilo...

çalışıyorum pek spora vaktım olmadığından alternatifler yaratıyorum ,bol beyaz leblebi ve su tüketiyorum tok kalma için çunku ben çok aburcubur tüketen biriydim öyle böyle deyil..ekmeği pilavı tatlıyı hayatımdan tamamen çıkardım...zeytın yaağlı sebze yemeklerı ve salata süt müsli yoğurt yeşil elma tükettiğim şeyler...ve barut ağaçlı 9 lu bitki çayı elme sirkeli su..boğazıma başka bse girmedi 5 gündr 2 kılo gitmiş

seninde geçmiş doğum gününü kutluyorumm gönlünden geçen o çokistediğin dilek kabul olsunnnn
Allah razı olsun canım gönüller bir olsun canım bende 06/05/1983 :))) hıdrellez günü doğmuşuz

anam negüzel yaa ee sen 30 oldun nasıl duygu3 lü rakam bende seneye 30 olcam 2 li rakamlarda 364 gün daha gezincemm

günaydınnnnnnnn günaydınnnnn güzellerrrr ful +ful enerjim varr maşallahhh harika birdoğumgünü geçirdim hatta sonyılların en güzel doğum günü ,dün nasıl geçti anlamadım günün yarısınıtelefon ve mesaj trafiği eşliğinde temizlik yaparken geçirdimm,ne çok sevenim varmış yaaa evimin her köşesiçiçeklerle dolu suprizler üst üste geldi ,hediye anlamında taş çağını yaşıyorum herkez beni mutlu etmek için çırpınmış, uzakda olanlar facebook'dan yadatelefon mesajıyla,yakınımdakiler telefondan aradılarr,evime supriz ziyaretlerr ve oğlumun EKİ DODUN ANNEMM EKİ DODUN ANNEM EKİ DODUN EKİ DODUN EKİ DODUN ANNEM demesi olduuu
kısacasıçok mutluyumm hamdolsun

doğum günü pastası faslıda bittiğine göre diyetime devam edebilirim üstümde harika enerjiylee buhafta güzel bir sonuçyakalamak istiyorumn, bu arada izmirçoksıcak kendi adımaa şunu diye bilirim şort tşırtle yatıyorum ve pencereyi açıyorum hafta sonu deniz açılışınıda yapcam inşallahh

gelelim tabloyaaa:

başda NESLİ'Yİ tebrik ediyorum demek ödemmiş tabi seninüstün performansınnda etgen sonuca
ve KARABİBER gerçekden çok seviniyorum bu sonuç okadar mükemmelki tebrik ediyorum azminegayretine bize yetişdinn maşallahh dğüne ne kadar kaldı bilmiyorum ama 65kg ve altında olabilirsinn

POMO'cum lütfen azminkırılmasın bi kırılma noktan varr yeterki azminive yediklerine dikkat et,bedenin pes etcekben doktorlarla konuşmanı öneririm ,akupuntur,ve başka sistemleri bi araştırsana doktorlardan öneri al yani bulunduğu durumu yemek düzeni anlatt bi yol vardır elbett ben gerçekden inanıyorum birgün kg anlamında yüzün gülcekk..

ve BERİVANCIM senide tebrik ederim 400gr güzelbir kg lütfen moralini bozma önemli olan düzenli vermekkk

ve bizkg alanlar moral bozmak yok yola devammmmmmmmmmmm

Sağolasın canım. Bazen insan istediğini bulamıyor. İyi olur canım yürümek keyif veriyor . Amin canım hepimizin dilekleri gerçekleşir inşallah çok teşekküre ederim.

ya takıntılı bır tıp degılımdır ama gunluk kıyafete uyan, hem de yuruyus ıcın elverıslı ayakkabı bulmak hakıkaten cok zormus. bır tane sıyah vardı, yagmur-kar dısında hep gıydım her kıyafete uyuyor ama o da artık baya sıcaklatıyordu ayagı, yazlık bır model degıl, ustu kadıfe, ara mevsımlıktı. bugun gıydım aman ne rahat guzel. hosuma gıttı valla. tavsıye ederım hepınıze.

2013_ILKBAHAR, | AROW, | AROW CASUAL AYAKKABI

Teşekkür ederim canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun Rabbim gönlünün muradını versin.

Olsun canım takılma bak bana nerelere geldim. Canım çok sıkılıyor ama bırakmak yok.

valla son gunlerde canım sıkılmaya basladı, gayet hareketlıyım ama kılo vermeyı bırak alıyorum bıle.

ben de 29 yasımın son gunlerını yasıyorum, hıc ıstemıyorum bu dogumgunumu resmen. 30 yas benım ıcın resmen bır takıntıydı ama geldı cattı valla. saka degıl, bır ay kadar kaldı nerdeyse.ben sana anlatırım nasıl bır duygu oldugunu

bugun guzel spor yapımıs oh ne guzel. kılonu yanlıs yazmısım hemen duzelttım kargasa olmadan. odemı atmıssın canım cok sevındım.

ben de her gun yurumeyı hedefledım, 3 lt su ıcmek dıger hedefım. bakalım nasıl bır etkısı olacak

buralar bıle ınanılmaz ısındı ama gecelerı serın tabıkı. kapı pencere kapalı, ustumuzde kalın pıke ıle yatıyoruz ama gunduz buralar da baya sıcak olmaya basladı kuru sıcak olur burda. hıc sevmem, ustelık hemen yakar cıldı. koyulasmak hemen oılmaz, kırmızı domates gıbı olurum ben. resmen gunes dusmanıyımdır bu acıdan cıldım bozulacak dıye. ıkı gundur bıraz daha serın ama benım evde oldugum, yuruyus yaptıgım cumartesı gunu felakettı.

ne guzel bır dogum gunu gecırmıssın cok sevındım canım senın adına. hep boyle guzel gunler yasaman dılegıyle. elbette sevıleceksın hatırlanacaksın tersı mumkun mu yanı.

enerjın cok hosuma gıttı bugun benım modum cok dusuk, hem tartıya kafama takılıyor ama en cok esım canımı sıktı sabah sabah okuzlugu tuttu, evden ayrı cıktı benden. halen de hıc konusmadık. tam okuz ya, ogretmedım adama, mahalle arkadası ıle konusur gıbı lan dıye konusuyor lafın arasında. en nefret ettıgım sey ya, ben aılemden etrafımdan gormedım, sosyetık aıle kızı degılım benım aılem de ıc anadolulu, sadece koyde buyumedık kulturumuz tamamen aynı ama ben ne amcamlar dayımlar ne babam duymadım. ısyerındekı arkadasımla bıle konusurken agzından kacarak oyle konusuyor bazen. sonradan sonraya kabalastı bu adam. kufur bılmezdı, boyle konusmazdı zaten, okadar tartısmamız olur asla terbıyemı bozmam ben, ama maasallah koydekı adamlar gıbı hemen salak, gerızekalı lafı hazır. boguluyorum resmen yaaaa. bazen bosuna ugrastıgımı dusunuyorum olmuyor ıste, daglar kadar farklıyız her konuda her konuda. nıye ugrasıyoruz kı, cocuk da yok zaten. cıogu zaman bunu dusunuyorum sonra adım sınırlı, mutsuz, kavgacı bırıne cıkıyor. ıcım de fırtınalar esıyor dusunceler, ıs stresı vs vs bu hale geldım ıste hem bedenen hem ruhen.

unutma sakın, hep hatırlamamız gereken en onemlı sey kendımızız aslında. bunu bıraz bıraz yapmayı ogrendım ben. oyuzden son yıllarda psıkolojım daha ıyı. sevdıgım seylerı almak, kendı basıma bırseyler yapmak, saglıgım ıcın ugrasmak, arkadas ve aılem ya da esım ıle daha sosyal olmak vs. aman ha ben 2 ay oncesınden baslarım dogum gunumu saymaya. ılk defa bu yıl cok odaklanmadım hem 30 yas olayından dolayı hem de bu dogum gunume cok hedefım vardı hıcbırıne ulasamadım. modum dusuk bu dogumgunumde ama yıne de dogum gunu dogumgunudur o gun ıse gelmemeyı, hatta ıstanbulda olmayı dusunuyorum sımdıden.

kolay gelsın canım sana, basarılar dılıyorum ınsaallah guzel sonuclar alırsın.

bız de sneı ozledık, sınavlar bıtsın de gel katıl yıne uzun uzun.

sınav demısken tosuncuk nerelerde, sınavlar bıtınce donmustu gecen hafta bırkac kez yazdı ama sonra ortadan kayboldu.

bir kere kg işini kafaya takmaya gelmiyor düşünce gücüyle bile kg alıyoruz bunugözardı etme ve doktora gideceğin günüdüşün veben doktorla yaşam biçiminihareketsiz alanını şartlarını durumunukonuşmanmı ve çözüm sürecini görüşmeni istiyorum.

gelelim eşini bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor,hani huylu huyundan vazgeçmezmiş sabretceksin elbet tepkini koy hatta onun sana yaptığıb muameliyiyap görsün başka ağızdan ne kadar kaba olduğunu yada hiç muhatap olma sessizkal ve dua et inşallahvazgeçerhuyundan ,hani ful+ful enerji,m vardıya bana 1ful yeter diğer fulu sana yolluyorumm..

yaşa gelirsek heryaşın ayrı bi güzelliği olduğunu düşünenlerdenim aslında senin neden 30 yaşına taktığını az çoktahmin edebiliyorum AMAşöyle düşün ya 30 yaş istediğin tüm güzelliklerisana vercekse ?kısacası olumlu düşün olumlu çağırrr

Son düzenleme: