2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

süpersin sen yaaa
işte tamda biz bunları düşünmediğimiz için böle stres yapıyoruz yaa
dediğini yapacağım ben bundan sonra güzelim

kızlar ben çıkıyorum biraz test çözeyim bari cumartesine ne kaldı
ii günler

sagolasın canım, bugunlerde var bır tuhaflık. hayırlısı bakalım.

son olay daha kotu oldu, gonul alsa ya da ozur dılese ne olacak dıyorum cunku benzerlerını daha once de yaptı tekrar yapmayacagının garantısı yok kı. anlık ofke patlamaları yasamasından yoruldum ayrıca asabı bır ınsan olsa huyu dıyıp gececeksın ama herkese karsı mulayım bana karsı zaman zaman boyle haksız ve kaba sozlerının olmasını kaldıramıyorum ıste.

sabırlıyım da ne oldu neslı. olan bana oldu ve bılmıyorum da belkı bu kez okadar kolay gecmeyecek ayrıca oncekıler de gecmedı esımden sogudum gıttım, adamı ozlemıyorum bıle resmen, kendı basıma sankı daha ıyıyım, arzu desen yok. ne hale geldım ıste, olan evlılıgımıze oldu ve oluyor halen farkında degıl tam farkına vardı dıyordum ama yanıldım anlasılan.

1-2 gun bılmıyorum da haftasonu anlkaraya gıdebılırım annemler orda ıste. konyaya gıdecektık ama ertelerız sanırım. uzak kalmak lazım bu durumda, ama bız yanyana calısıyrouz dusun, ayrıca bırsye yokmus gıbı ısle ılgılı bırseyler danısıyor bana dusun.

cemrem, neslı tsk ederım kızlar. ınsaallah tam anlamıylas guzel haberler verecegım kardesım ıcın. sagolun destegınız ıcın. benım pc son aylarda cozutuk. oyuzden forumu cok zor kullanıyorum hemen yazamıyorum kusura bakmayın

mrb arkadaşlar günaydın öncelikle topiğinizde yeniyim:))
konunuzu bölmek istemiyorum ama aranızda bebek emzirip diyet yapan varmı ben 1,5 yıl önce doğum yaptım 1 aydır tanıdığım bir aktardan aldığım karışımla (güvenilir biri) nerdeyse 6 kilo verdim sütümde çoğaldı gibii:)varmı aynı kaderi yaşadığım biri diyet falan yapmıyorum şe yürüyorum sadece 30 dk

günaydın güzel ablalarımmmmmm

dün 9.30 kadar mesai deydim baya yorgun hissediyorum kendimi kahvrmi içiyorum ayılatım biraz

filiz ablam yazdıklarını düşüncelererini okudum seni anlıyorum zor birdönem den geçiyorsun sıkma kendini ablam evli değilim bir ilişkim bile yok sağlıklı bir yorum olmaz diye yorum yapamadım Rabbim sana sabır esinede anlayış versin eviniz huzurlu olsun abalm
çok sevindim kardeşinin sonuçlarına canım rabbim kimseyi sağlıkla terbiye etmesin çok zor

kendime geleyim üstümden ağırlığı atayım off çok bunaldım valla

ben de etrafımdan hep olgun bırı olsam da ben 30 yasında hem korkmustum ama son yıllarda arttı daha cok aslında :))))))

ama ne guzel anlatmıssın, ıcım kıpırdadı valla. dedıklerınde haklısın. umarım ben dahıl hepımız basarbılırız bunu.

ben 1.bahar temizliğimi yaptımmm eşimin doğum günü haftasından büyük temizlik olarak,2.büyük temizliği temmuzda oruçlar başlamadan önce yaparımm,reçel yapmam çünkü hem ailece aramız yok hemde güzel ev yapımı reçel yapan yervar,ama sebze atmaya başlarım ben yaz boyunca aldığım sebzeden hep yarımkg fazla alırımdoğrar domatesle kavururatarım böylece yaz sonuna kadar birikmiş olur hemde bir seferd bir sürüşey doğramamış olurumm,bu mevsimde taze yaprak atmayabaşladımm ,birde bezelyee

11 hazirannnn
bende yiyorum zaten nesli yampiri yam piri konuşması çok tatlı oluyorr,
evet ip atlama zor özellikle popo helede büyükse baya acıtıyor ben birden 1-2dk dinlenerek 700 kez atladım maf oldummm..

geriye baktığımdaa keşke dediğim birşey yokyaşam enerjim,içimdeki çocukdaa duruyor istediiğim herşeyi yaşadım o yüzden 30 yaşına girmek bende bi değişiklik getirmicek sanırım.

oyyyyyyy coık calısmısın canım yaaaa. offfff cok gıcık oluyor mesaı yapmak cok ıyı bılıyorum.

bu haftasonu sınavın var mı ? cemremın varmıs buarada kolay gelsın ona da,

sagolasın canım, ılgılenmen bıle yeter. cok ıyısın.

feslegen dıye arkadasımız var emzıren ama su an burda yok, bır de taze annelerden sayılacak duygu belkı bılgı verebılır ama emzıren bır anne degıl sımdıden soyleyım

öncelikle ALLAHBAĞIŞLASINNEVLADINIkarışımı bizede yazarsan içeriğini incelerizz.
ama ben bu tip bitki çayları emzirirkenverilmesini kendi adıma doğru bulmuyorum belki sütünü çoğalttı ama bitkilerde tehlikelidir kendi adıma emzirirken rezenedışında birşey içmezdimm zaten emzirme süren azalmışş bence sabret sonra içmeye devam edersin,sen beslenme düzeninle sıvı tüketiminle ve spor yaparak kg vermeye çalış,zaten emzirdiğin için metabolizman harika çalışıyor emzirmek acayip kalori yaktırıyor.

Son düzenleme:

bezelyeyı esım sevmıyor dıye dusunmemıstım ama aslında az atmak da fayda var. taze yaprak nasıl atıyorsun duygu ?

recel ben de yapmam belkı, komsuma derım malzemeyı fazla aldırırım bıze kucuk kavanozlar yeter fazlasıyla. bır de bır kez vısne recelı yaptıgımda dıbını yakmıstım rıske atmayayım, kaynanam vısne yapıyordu ondan alayım vosneyı. cılegı de komsuma yaptırayım ev yapımı recel yapan bıryer yok burda.

buarada gunaydınnnnnnnnn :) unutmusum yazmayı

ablam cemrem lise okuyo benim ünv sınavlar 1-2 haziran nasıl yetişecek bilmiyorum :18::18::18:

bezelyeyi ben çok çeşitlendiririm ev yapımıamerikan salatasıbiçin minik poşetler,minik tavuk sotelerin içine atarım,türlünün içine atarım,yani sade bezelye yemeği yapmam

saat itibariyle sanada tünaydın hadi kahveye gelin kızlarmis gibi kahvem varr

bende çok çeşitli kullanırım hatta pirinç pilavındada çok güzel olur .konu yemekse hemen fikrim oluyo
çok iştahım var duyguuuuuu yandım ben .
ahhh kahve aahhhhh .sana afiyet olsun canım benim yerimede iç

evet cnım havuç bezelye bende kullanırım pilava çokda güzel olurr bezelyebiraz cıs olduğu için ben genelde çeşit olarak kulanmayı terihediyorum vitaminini alalım aşırıyada kaçmayalımm diyee

olsunn değer paşamızaa senin zaten metabolizma çalışıyor emzririkende ekstra çalışcak yavaş yavaş verirsinntabi aşırıya kaçma benim gibi..
kahveye olayına üzüldüm canın çekti olmazsa biparçakahveyi at ağzınaa kıyamam sizee benn