- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.601
30 yaş korkusu yaşayan tüm arkadaşlarıma yazayım, ee malum 35 yaşında biri olarak birkaç şey söyleyebilirimÖncelikle şunu unutmamak lazım, yaşlar sadece rakamlardan ibarettir, siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz önemli olan o. Ben 30 olmaktan hiç korkmamıştım, hatta iple çekmiştim. Karakter olarak hep yaşımdan daha olgun bir insandım, görüntü olarak ta daha küçük görünürdüm. Bence 30'lu yaşlar kadınların kişiliklerinin daha oturduğu, ne istediklerinden emin oldukları, kendileri için birşeyler yaptıkları yaşlar. Önemli olan, her yaşta keyifli yaşamak, yani 30 yaşındayken ne 20 yaşında sanmak, ne 40 yaşında sanmak. Veee içinizdeki çocuğun hep oralarda bir yerde olması, o çocuğu hiç büyütmemek, o haliyle korumak, bunu başarabilirseniz yaş önemsizleşiyor zaten
Sonuç olarak, 29'la 30'un hiç bir farkı yok, yıllar bir şekilde akıp gidiyor, size ne katıyor, ya da sizden ne alıyor, bence düşünülmesi gereken bu...
Canım, Allah kolaylık versin, zor günler geçiriyorsun. Eşinin bu davranışı gerçekten çok kötü, böyle bir şey söylemesi, hele de bunu başka insanların yanında söylemesi kabul edilebilir bir şey değil. Sen sabırlısın maşallah ama böyle şeyler yaşamak seni çok incitiyor belli. Aslında böyle durumlarda keşke gidip 1-2 gün kalabileceğin bir yer olsa, inan ne diyeceğimi bilmiyorum, sadece ben bile bu kadar kızıyorsam senin durumunu düşünemiyorum bile.
30 yaş korkusu yaşayan tüm arkadaşlarıma yazayım, ee malum 35 yaşında biri olarak birkaç şey söyleyebilirimÖncelikle şunu unutmamak lazım, yaşlar sadece rakamlardan ibarettir, siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz önemli olan o. Ben 30 olmaktan hiç korkmamıştım, hatta iple çekmiştim. Karakter olarak hep yaşımdan daha olgun bir insandım, görüntü olarak ta daha küçük görünürdüm. Bence 30'lu yaşlar kadınların kişiliklerinin daha oturduğu, ne istediklerinden emin oldukları, kendileri için birşeyler yaptıkları yaşlar. Önemli olan, her yaşta keyifli yaşamak, yani 30 yaşındayken ne 20 yaşında sanmak, ne 40 yaşında sanmak. Veee içinizdeki çocuğun hep oralarda bir yerde olması, o çocuğu hiç büyütmemek, o haliyle korumak, bunu başarabilirseniz yaş önemsizleşiyor zaten
Sonuç olarak, 29'la 30'un hiç bir farkı yok, yıllar bir şekilde akıp gidiyor, size ne katıyor, ya da sizden ne alıyor, bence düşünülmesi gereken bu...
ben 1.bahar temizliğimi yaptımmm eşimin doğum günü haftasından büyük temizlik olarak,2.büyük temizliği temmuzda oruçlar başlamadan önce yaparımm,reçel yapmam çünkü hem ailece aramız yok hemde güzel ev yapımı reçel yapan yervar,ama sebze atmaya başlarım ben yaz boyunca aldığım sebzeden hep yarımkg fazla alırımdoğrar domatesle kavururatarım böylece yaz sonuna kadar birikmiş olur hemde bir seferd bir sürüşey doğramamış olurumm,bu mevsimde taze yaprak atmayabaşladımm ,birde bezelyeekızlar aklıma geldı, recel yapmaya nezaman baslıyorsunuz ya da baslanıyor ?
bahar temızlıgıne nezaman baslıyrosunuz ? genelde nezaman yapıyorsunuz ya da yapıyor herkes ? benım ev tasımalarım yaza denk geldıgı ıcın, benım bahar temızlıgım ılk kez gecen yaz bahar temızlıgı olarak yapıldı dıger yıllarda ev tasıdım hep. oyuzden bahar temızlıgı adı altında olmadı. pencereler baya temız, gecen tozu alacak sekılde şöyle ustunden temızlık yaptırtmıstım ama halılar yazdan berı yıkanmadı, eylul ekım belkı ev ısımız ya da tasınmamız da olabılır dıye ıyıce kafam karıstı ne yapsam dıye,
11 hazirannnnben cıkmısım sen gelmıssın demekkı.
evet benım sorunlar patlak verınce, sayfalar uzadı gıttı, dıyet topıgı degıl de guzın abla topıgı oldu sayemde.
ben buna benzer almıstım kısa dogru ama bu daha da rahatmıs. sıyahını da aldım, numarası yokmus gelecek. ama beyazı yok demıslerdı bana. ınternet sayfalarından baktım varmıs, beyaz ıle degıstıreyım dıyorum sıyahı. rahat ve sevdıgım bırsey olursa, aynı model alan bır tıpımdır ben de. hırka olsun, basortusu olsun, gomlek olsun cok yaparım oyle. sevdıgım bırseyse, aynı modelmıs demem, ıhtıyacım olan renklerı aynı modelden alırım, hıc kasmam bu konuda. demek sen de uc tane var gule gule gıy. ben cok memnun kaldım, bugun gıydım ılk kez. super rahatmıs.
neslıcık ekı ekı dogdun dıyen bıdıgın dogum gununu de az kaldı bılıyormusun, bız aynı ay dogumluyuz kuzey ıle. 4 hazırandı sanırım, ama %100 emın degılım gununden. 10 hazıran mı yoksa ? arkadasımınkı de hazıran olunca karıstırıyorum. ıkı tane daha arkadasım var hazıran dogumlu. oyuzden kafam karısıyor hazıran ayında valla.
evet guzel denk geldın, sagolasın benı gorunce yazdı, cıkmadı zaman ayırmıs, sen de geldın sagolasın canım. ınan eskı arkadaslar ıle konusulmuyor cunku tum gecmısı kac kısı bılebılır kı, esımle ılgılı seylerı hatta tek sızler ıle paylasıyorum cunku neresınden baslayacagını ya da ınsanların neyı nasıl anlayacagını bılemıyor ınsan.
orjınalı bu ıste, zaman zaman donuyor demekkı fabrıka ayarlarına dedıgın gıbı, umarım kalıcı olmaz, cunku son ayların yorgunlugu, dıyet olayındakı stresım, kardesımden dolayı tedırgın olmak derken, hcı kaldırabılecek durumda degılım.
buaralar bır seyahat planı yok, gıtse dusunmek ıcın bol vaktı olurdu.
yagmur yagdı mı gece ? toprak kokusu, toz hareketlendırmıs olabılır. aklıma ılk gelen bu oldu. gecmıs olsun canım ya, sen dedıkce kardesım aklıma gelıyor. adı alerjı ama ınsanın gunluk hayatını berbat etkılıyor valla. ALLAH yardımcın olsun, onlemlerını almaya devam et canım oldu mu, daha fena olmasın. tam yaz gelınce, durulur sanırım. sımdı tam bahar oldugu ıcın en kuduruk zamanı oluyor alerjılerın.
hımmmmm demek cok yogunsun, ben yogunlugumu azıcık attım bakalım haftasonuna kadar nasıl gelısecek. sana kolay gelsın canım, opuyorum
bende yiyorum zaten nesli yampiri yam piri konuşması çok tatlı oluyorr,Günaydın kızlar, sabah ne kadar yoğun yazışmışsınız öyle. Pomocum ayakkabın hem çok şık, hem rahat belli. Ben de bu tarz ayakkabılar çok giyiyorum. Hatta aynı markanın aynı modelinin 3 farklı rengi var bende
Duygucum, doğum gününün güzel geçmesine çok sevindim canım, yerim ben eki doğdun annem diyen oğluşunu yeriimmmm
Berivan ip atlamayı nasıl yaptığımı sormuş, sitenin içinde tempolu yürüyüş yaptım, ara ara koştum, yaklaşık 10 dakikada bir 50 defa ip atladım, sonra yürümeye devam ettim. Zaten çok uzun süre atlamak mümkün değil, o yüzden setler halinde yapmak lazım, ya durup dinlenerek yapabilirsin, ya benim gibi yürüyebilirsin. İp atlamak popoyu çok acıtıyooorrr, haberin olsun
Pomocum, yazdıklarına baktım canım, Duygu zaten destek olmuş sana, içimizde seni en iyi tanıyan da o. Aldığın kararları ben de doğru buluyorum, eşin son zamanlarda iyiydi ama fabrika ayarlarına geri dönüyor galiba arada, bak üzmesin seni, karadenizli damarıma basmasın benim uçarım oraya daaa
Ben bugün felaket bir alerji kriziyle uyandım, dün neyden tetiklendi bilmiyorum ama anca biraz durdu hapşırmam. Bugün yapmam gereken işler vardı ama işe gidemedim, o yüzden sabahtan beri bilgisayar başında çalışıyorum, anca bitirdim ve foruma gireyim dedim. Perşembe ve Cuma günleri sunumum var, onları hazırlamaya başlamam gerekiyor ama öğleden sonra başlarım artık. Benden havadisler böyle. Şimdi bir kahve içeyim ben de, ara ara girerim foruma bugün.
Gez canım gez tadını çıkar, günler çabuk geçiyor. 30 olmak garip bir duygu bugüne kadar dilediğimi giyemedim gözüm kaldı bu yaşımla
değişmek istiyorum. 30 dan sonra yeni bir ben olmak ve geç kalmak istemiyorum artık.
günaydın güzel ablalarımmmmmm
dün 9.30 kadar mesai deydim baya yorgun hissediyorum kendimi kahvrmi içiyorum ayılatım biraz
filiz ablam yazdıklarını düşüncelererini okudum seni anlıyorum zor birdönem den geçiyorsun sıkma kendini ablam evli değilim bir ilişkim bile yok sağlıklı bir yorum olmaz diye yorum yapamadım Rabbim sana sabır esinede anlayış versin eviniz huzurlu olsun abalm
çok sevindim kardeşinin sonuçlarına canım rabbim kimseyi sağlıkla terbiye etmesin çok zor
kendime geleyim üstümden ağırlığı atayım off çok bunaldım valla
mrb arkadaşlar günaydın öncelikle topiğinizde yeniyim:))
konunuzu bölmek istemiyorum ama aranızda bebek emzirip diyet yapan varmı ben 1,5 yıl önce doğum yaptım 1 aydır tanıdığım bir aktardan aldığım karışımla (güvenilir biri) nerdeyse 6 kilo verdim sütümde çoğaldı gibii:)varmı aynı kaderi yaşadığım biri diyet falan yapmıyorum şe yürüyorum sadece 30 dk
mrb arkadaşlar günaydın öncelikle topiğinizde yeniyim:))
konunuzu bölmek istemiyorum ama aranızda bebek emzirip diyet yapan varmı ben 1,5 yıl önce doğum yaptım 1 aydır tanıdığım bir aktardan aldığım karışımla (güvenilir biri) nerdeyse 6 kilo verdim sütümde çoğaldı gibii:)varmı aynı kaderi yaşadığım biri diyet falan yapmıyorum şe yürüyorum sadece 30 dk
ben 1.bahar temizliğimi yaptımmm eşimin doğum günü haftasından büyük temizlik olarak,2.büyük temizliği temmuzda oruçlar başlamadan önce yaparımm,reçel yapmam çünkü hem ailece aramız yok hemde güzel ev yapımı reçel yapan yervar,ama sebze atmaya başlarım ben yaz boyunca aldığım sebzeden hep yarımkg fazla alırımdoğrar domatesle kavururatarım böylece yaz sonuna kadar birikmiş olur hemde bir seferd bir sürüşey doğramamış olurumm,bu mevsimde taze yaprak atmayabaşladımm ,birde bezelyee
11 hazirannnn
bende yiyorum zaten nesli yampiri yam piri konuşması çok tatlı oluyorr,
evet ip atlama zor özellikle popo helede büyükse baya acıtıyor ben birden 1-2dk dinlenerek 700 kez atladım maf oldummm..
geriye baktığımdaa keşke dediğim birşey yokyaşam enerjim,içimdeki çocukdaa duruyor istediiğim herşeyi yaşadım o yüzden 30 yaşına girmek bende bi değişiklik getirmicek sanırım.
oyyyyyyy coık calısmısın canım yaaaa. Offfff cok gıcık oluyor mesaı yapmak cok ıyı bılıyorum.
Bu haftasonu sınavın var mı ? Cemremın varmıs buarada kolay gelsın ona da,
sagolasın canım, ılgılenmen bıle yeter. Cok ıyısın.
bezelyeyı esım sevmıyor dıye dusunmemıstım ama aslında az atmak da fayda var. taze yaprak nasıl atıyorsun duygu ?
recel ben de yapmam belkı, komsuma derım malzemeyı fazla aldırırım bıze kucuk kavanozlar yeter fazlasıyla. bır de bır kez vısne recelı yaptıgımda dıbını yakmıstım rıske atmayayım, kaynanam vısne yapıyordu ondan alayım vosneyı. cılegı de komsuma yaptırayım ev yapımı recel yapan bıryer yok burda.
buarada gunaydınnnnnnnnn :) unutmusum yazmayı
bezelyeyi ben çok çeşitlendiririm ev yapımıamerikan salatasıbiçin minik poşetler,minik tavuk sotelerin içine atarım,türlünün içine atarım,yani sade bezelye yemeği yapmam
saat itibariyle sanada tünaydın hadi kahveye gelin kızlarmis gibi kahvem varr
merhaba kızlar
merhaba güzeller güzeli anne ve kurufasulyemizz
bende çok çeşitli kullanırım hatta pirinç pilavındada çok güzel olur .konu yemekse hemen fikrim oluyo
çok iştahım var duyguuuuuu yandım ben .
ahhh kahve aahhhhh .sana afiyet olsun canım benim yerimede iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?