- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.641
ne sıkılma ne sıkılma canım ya, halen de devam edıyor cunku asıl ıs cıkısı buyuk bır okuzluk yaptı hıc konusmadım agladım evde, sonra duramadım gıttım anlattım nıye oyle yaptın dedım, sustu konusmadı, yemek yemedım, o yedı. sonra da sohbete gıttı, gec geldı ben uyukluyordum zaten.
karardan vazgecılek bır durum yok, ben ıcımı doktum anlattım, ozur dılemıyorsa, ya da konusmuyorsa kendı bılır tultan. ben ayagım kırılıp aylarca yurumedım, tam bundan once kardesım kanser teshısı ıle amelıyat oldu, bu olaylar ve gecmıste yasanan herseyın etkısı ıle ınan cok onemsemıyorum onemsemıyorum derken uzuluyorum ama sonucları artık onemsemıyorum ya ozur dıler ve degısır ya bır sure boyle devam ederız ben ıyıce ıplerı koparırım ve sona gelırız.
servıse benden once bındı, benım ısım bıtmemıstı neyse tam adımımı atacagım, pazardan arkadasıma aldırdıgım sebzelerımızı mutfaktan almadıgımı hatırladım, ıkı poset zaten domates salatalık var bırsey aldırmadım neyse servıs daha hareket etmedı, esım daha hızlı yurur dıye servısın ıcıne bındım, sebzelerı unutmusum dedım, suratı asık sekılde kalktı yerınden. ıcınde samımı oldugum ınsanlar da dahıl en az 5-6 kısının duyacagı sekılde kafanı kıracagım dedı, olaya bak ya. hatam sucum neyse. yogundum, unuttum yanı ne var. ayrıca buıyuk bır hatam bıle olsa ınsan ıcınde denecek laf mı bu ya. ben gecen kıs, sızler ıle tanısmadan once benzer seylerden dolayı cok sıkıntı yasıyordum, ekmegı unuttuk mesela servısten ınıyoruz ıkı adım yuruyoruz fırını bıle gecmedık adam kopuruyor aynen boyle. bır degıl ıkıı degıl, eve gıtmedım arkadasımdaoturdum bır gun aksam. eve dondum ve valız hazırladım cıddı cıddı. eger boyle devam ederse, aynı seyı hem de kesın olarak yapacagım.
canımmmm nasılsın ay ayyyyyyy daha neler öğreneceksiniz bakalım canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmm
evet kuru soğanı duymuştum hemen not ettim .bide doğuma iki ay kala memelerin ucuna saf zetinyağı sürmek iyi geliyomuş .artık ikisinide denicez
sağ ol canım benimmçok zarifsinn..evet yaa supriz yapanyapana annem dediğim kayınvalidem ve görümcemin jestleri bunlarr ben anne ve abla derimm.Duygucumm faceboktan kutlamıştımm burdanda kutlamak istedimm geçmiş doğum gününn kutluu olsunn,doğum günün güzel geçmişş ,o güzel pastaları gördümm annenlerin getirdiğii çokk güzeldi.Duygucum düğüne kadar 65 olabilirmiyim bilmiyorum ama inan 69 kilo bile beni çok güzel gösterdi,bu halimii görenler şok oluyor çok zayıflamışsın diyorlarr
sen facebokta şişko halimii gördünn 92 kilo olduğumm hani eltimle olan resimde o halimle kıyaslayınca bu halim çok güzel olduuu
düğüne kadar ne verirsem kardır diyorumm ve diyetime sıkı şekilde sarılıyorumm
biliyorumkii burayıı biraz ihmal ediyorumm ama inanın okadar yoğunumkii bende pomo kadar olamaz ama,benimde yazlık temizlik,kışlık kaldırma camlar ve ve süreklii dışarı çıkmayla geçiyor günümmm
okullar kapanana kadar rahat değilim bu cumartesi ,annemlerin komşusunun düğünü var ,oaraya gideceğim,pazartesi istanbula bir haftalığına gidiyorum,kardeşimin haftaya çarşamba kınası istanbulda olacak arkadaş çevresiyle sonra hep beraber cumartesi adanaya döneceğizz sonrada 26 mayıs onun düğünü olacak burdaa
daha sonraki haftalarda ise küçük kızımın balosu var offf işim zor ve heyecanlı şu aralar
diyetimide kesinlikle bozmadan devam ediyorumkii balodada zayıf olmak istiyorum çünküü
Bu arada dayanamıyacağımm kilomu yazacağımm yine bugün 68.9 geldimm
bezelyeyi ben çok çeşitlendiririm ev yapımıamerikan salatasıbiçin minik poşetler,minik tavuk sotelerin içine atarım,türlünün içine atarım,yani sade bezelye yemeği yapmam
saat itibariyle sanada tünaydın hadi kahveye gelin kızlarmis gibi kahvem varr
ayyyy ne güzel laflar bunlar şımarırım bak
teyzesi fasülyelikten çıktı artık kocaman oldu
evet cnım havuç bezelye bende kullanırım pilava çokda güzel olurr bezelyebiraz cıs olduğu için ben genelde çeşit olarak kulanmayı terihediyorum vitaminini alalım aşırıyada kaçmayalımm diyee
olsunn değer paşamızaa senin zaten metabolizma çalışıyor emzririkende ekstra çalışcak yavaş yavaş verirsinntabi aşırıya kaçma benim gibi..
kahveye olayına üzüldüm canın çekti olmazsa biparçakahveyi at ağzınaa kıyamam sizee benn
merhaba kızlar
yok canım ,canım çekmiyo sen rahat rahat iç ohhh sefan olsun .çay ve kahveden tiksindim ben içemiyorum
şu sıralar tsh çok yüksek çıktı benim ilaç kullanıcam galiba yarın kontrolüm var .ve 5 kilo aldım ki gerçekten abartmadan yiyorum meyvaya salatalığa sardım resmen ama çok hızlı kilo aldım .bide sürekli yatıyorum ya heralde ondan aldım biraz da .
bezelyenin cıss olduğunu bilmiyordum şaşırdım
erkek olursa inşallah adımız AHMET EYMEN olucak .kız olursa hiç fikrim yok artık onuda düşünürüz zamanı gelince .nasıl sizce kulağa nasıl geliyo
canım gögüslerinin çatlamamasını istiyorsan bebek ilk emmeden bir saat önce kuru soğanı ikiye kesip koyacakmışsın memen yara olmuyormuş..aklında bulunsun..okuldaki öğretmen arkadaşlar söyledi..bende kayınvalideme dedim ben unutursam siz unutmayın kuru soğanı diye
Kızlarrr ben kaçtım okul saatim gelmiş herkes kendine iyi baksın
Duygucumm faceboktan kutlamıştımm burdanda kutlamak istedimm geçmiş doğum gününn kutluu olsunn,doğum günün güzel geçmişş ,o güzel pastaları gördümm annenlerin getirdiğii çokk güzeldi.Duygucum düğüne kadar 65 olabilirmiyim bilmiyorum ama inan 69 kilo bile beni çok güzel gösterdi,bu halimii görenler şok oluyor çok zayıflamışsın diyorlarr
sen facebokta şişko halimii gördünn 92 kilo olduğumm hani eltimle olan resimde o halimle kıyaslayınca bu halim çok güzel olduuu
düğüne kadar ne verirsem kardır diyorumm ve diyetime sıkı şekilde sarılıyorumm
biliyorumkii burayıı biraz ihmal ediyorumm ama inanın okadar yoğunumkii bende pomo kadar olamaz ama,benimde yazlık temizlik,kışlık kaldırma camlar ve ve süreklii dışarı çıkmayla geçiyor günümmm
okullar kapanana kadar rahat değilim bu cumartesi ,annemlerin komşusunun düğünü var ,oaraya gideceğim,pazartesi istanbula bir haftalığına gidiyorum,kardeşimin haftaya çarşamba kınası istanbulda olacak arkadaş çevresiyle sonra hep beraber cumartesi adanaya döneceğizz sonrada 26 mayıs onun düğünü olacak burdaa
daha sonraki haftalarda ise küçük kızımın balosu var offf işim zor ve heyecanlı şu aralar
diyetimide kesinlikle bozmadan devam ediyorumkii balodada zayıf olmak istiyorum çünküü
cetvelimide artık değiştireyim 74 görmekten sıkıldımm
ablam cemrem lise okuyo benim ünv sınavlar 1-2 haziran nasıl yetişecek bilmiyorum :18::18::18:
havuç,bezelye,patates bunlar minik küpler halindekesiyoruzz ama suya önce hvucu ekliyorum çünkühavuç geç pişiyor o pişeseye kadar patatesler eriyor neysee havuç 10dk pişdikden sonra patates ,bezelyeyide ekliyoruz hepsi pişince içinee ya konserve mısır ekliyorum ha istersen onuda haşlıya bilirsin ama benhiçdenemedim neyse minik minik küp ama bol ca kestiğim kornişon turşu ekliyorum sonra mayanozle karıştırıyorum bu kadarduygu ev yapımı amerıkan salatası nasıl yapıyorsun ben amerıkan salatası cok severım ama malum mayonez var.
tavuk sotenın ıcıne ben de koyuyorum bazen, bazen de fırın posetınde kofte yapıyordum ozaman koyuyordum bak ıyı hatırlattın epeydır bu tur yemekler yapmadım, deneyebılırım. ercenın bezelyelı pılavını da annem cok sever yapar. mısırlısı yapan da oluyor o da cok guzel oluyor.
ben tam gelecektım ama pc kafayı yedı ben de sınırlendım kapattım tamamen, kendıne gelır belkı dıye. lafım falan yarım kaldı zaten
bezelye neden cısss duygu ???? dıyette cok yememek mı lazım ?
hımm dogru dıyorsun canım, senın program daha yogundur ayrıca bır de ıs, mesaın bıle oluyor allah yardımcın olsun canım
berıvan buarada sen hangı sehırdeydın unuttum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?