2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım aynı öküzlük benimkinde de oluyor ne diyeyim filizcim allah bildiği yapsın hayırlısı olsun başka denecek bişey yok. biz de sabah

atıştık. Ben bitti yeter dedim o da git dedi tartıştık akşam konuşuruz dedi ve gitti benim ki çok konuşmaz ama bir şey unut söylenir,

beklemeyi hiç sevmez kendisi bekletir vs vs

canımmmm nasılsın ay ayyyyyyy daha neler öğreneceksiniz bakalım canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmm

valla daha çok şey öğreniriz biz..neler duymuyorum ki ağzım bi karış açıkta kalıyo...

evet kuru soğanı duymuştum hemen not ettim .bide doğuma iki ay kala memelerin ucuna saf zetinyağı sürmek iyi geliyomuş .artık ikisinide denicez

zeytinyağını da duydum el mecbur deneyeceğiz canım benim..ben başladımdün itibariyle kremlere...

Duygucumm faceboktan kutlamıştımm burdanda kutlamak istedimm geçmiş doğum gününn kutluu olsunn,doğum günün güzel geçmişş ,o güzel pastaları gördümm annenlerin getirdiğii çokk güzeldi.Duygucum düğüne kadar 65 olabilirmiyim bilmiyorum ama inan 69 kilo bile beni çok güzel gösterdi,bu halimii görenler şok oluyor çok zayıflamışsın diyorlarr
sen facebokta şişko halimii gördünn 92 kilo olduğumm hani eltimle olan resimde o halimle kıyaslayınca bu halim çok güzel olduuu
düğüne kadar ne verirsem kardır diyorumm ve diyetime sıkı şekilde sarılıyorumm
biliyorumkii burayıı biraz ihmal ediyorumm ama inanın okadar yoğunumkii bende pomo kadar olamaz ama,benimde yazlık temizlik,kışlık kaldırma camlar ve ve süreklii dışarı çıkmayla geçiyor günümmm
okullar kapanana kadar rahat değilim bu cumartesi ,annemlerin komşusunun düğünü var ,oaraya gideceğim,pazartesi istanbula bir haftalığına gidiyorum,kardeşimin haftaya çarşamba kınası istanbulda olacak arkadaş çevresiyle sonra hep beraber cumartesi adanaya döneceğizz sonrada 26 mayıs onun düğünü olacak burdaa
daha sonraki haftalarda ise küçük kızımın balosu var offf işim zor ve heyecanlı şu aralar
diyetimide kesinlikle bozmadan devam ediyorumkii balodada zayıf olmak istiyorum çünküü

sağ ol canım benimmçok zarifsinn..evet yaa supriz yapanyapana annem dediğim kayınvalidem ve görümcemin jestleri bunlarr ben anne ve abla derimm.

bencebuhızla 65kg olursunn

Bu arada dayanamıyacağımm kilomu yazacağımm yine bugün 68.9 geldimm

yaa benişokediyorsun sen nerden geldinn ben hala daha kaç kiloyum farkındamısın aramızdaa hemen hemen2.5 kg var şoklardayımmm ama çok seviniyorumm demek gerçekden istemek gerekiyor sen benim geçen yılki düştüğüm duruma düşmücem harika olcan düğündee

duygu ev yapımı amerıkan salatası nasıl yapıyorsun ben amerıkan salatası cok severım ama malum mayonez var.

tavuk sotenın ıcıne ben de koyuyorum bazen, bazen de fırın posetınde kofte yapıyordum ozaman koyuyordum bak ıyı hatırlattın epeydır bu tur yemekler yapmadım, deneyebılırım. ercenın bezelyelı pılavını da annem cok sever yapar. mısırlısı yapan da oluyor o da cok guzel oluyor.

ben tam gelecektım ama pc kafayı yedı ben de sınırlendım kapattım tamamen, kendıne gelır belkı dıye. lafım falan yarım kaldı zaten

bezelye neden cısss duygu ???? dıyette cok yememek mı lazım ?

hormonlardan anlaırm bırazcık, malum sureklı tahlşıl yaptırıyorum ama tsh tam bılmıyorum sorun mu bu canım ? yukselmesı neye ısaretmıs ?

erkek olursa inşallah adımız AHMET EYMEN olucak .kız olursa hiç fikrim yok artık onuda düşünürüz zamanı gelince .nasıl sizce kulağa nasıl geliyo

oooooo bak sımdı daha cok sevdık oglusunu. ıcımden hep oglan gecıyor sureklı. hayırlısı bakalım ahmet ısmı cok ozeldır benım ıcın. buaralar yenıden meshur ıolmus hatta ahmet ezel, ahmet eymen ahmet ege duyuyorum.

amannnnnnn ne seyler var boyle. kızlar ben hamıleyken bıryere kaybolmayın ha, hepınızden ogrenecegım cok sey var benım anne bılmez kaynana da bılmez sanmıyorum. ayrıca ben cok tek basıma kalacagım, hem hamılelıkte hem dogum sonrası sızler anne olun bana yaaaaa

Kızlarrr ben kaçtım okul saatim gelmiş herkes kendine iyi baksın

serap, guzel annecık senınle daha sık gorusuyoruz hatta en son resım eklemeye calısıyordun ekleyebıldın mı, bızım topıge de eklesene ?

oglan oldugunu ogrendın rahatladın valla, yazdıklarından bıle anlasılıyor stres gıtmıs uzerınden maasallah

yok be canım ne yogunlugu, benımkı ıs yogunlugu. evle cok ılgılenımıyorum kı, kendımle dalga bıle gecıyorum evde temızlık malzemesı var ama evı temızleyecek hatun yok dıye. baskalarına para ıle temızlık, utu yaptırarak kadın olmaya calısıyoruz, ıkı gun sonra da baskalarının buyuttugu cocuga annelık yapıyor olacagım bu ıste yanı.

sen de koca ev, uc cocuk, dugun hazırlıgı oooooo sendekı yogunluga erısemem ben ama ınan senın adına okadar mutluyum kı. harıkasın azmın ve basarın mutlu edıyor gururlandırıyor dugun resımlerını dort gozle beklıyorum.

sana kolay gelsın canım, dugune kadar gıremezsen eger sımdıden kızkardesıne mutluluk huzur dılıyorum sana da bol eglenceler tadını cıkar

havuç,bezelye,patates bunlar minik küpler halindekesiyoruzz ama suya önce hvucu ekliyorum çünkühavuç geç pişiyor o pişeseye kadar patatesler eriyor neysee havuç 10dk pişdikden sonra patates ,bezelyeyide ekliyoruz hepsi pişince içinee ya konserve mısır ekliyorum ha istersen onuda haşlıya bilirsin ama benhiçdenemedim neyse minik minik küp ama bol ca kestiğim kornişon turşu ekliyorum sonra mayanozle karıştırıyorum bu kadar

bezelye neden cısss duygu ???? dıyette cok yememek mı lazım ?

şeker içeriyor

hımm dogru dıyorsun canım, senın program daha yogundur ayrıca bır de ıs, mesaın bıle oluyor allah yardımcın olsun canım

berıvan buarada sen hangı sehırdeydın unuttum ben

eskişehir ablam aslen konyalıyım ama
Ay hiç sorma nasıl yogun oluyo birde beyannameler var defter çıkartıyoruz kafam şişti valla makinanın sesinden