- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.621
günaydın serap nasılsın
evet cnım havuç bezelye bende kullanırım pilava çokda güzel olurr bezelyebiraz cıs olduğu için ben genelde çeşit olarak kulanmayı terihediyorum vitaminini alalım aşırıyada kaçmayalımm diyee
olsunn değer paşamızaa senin zaten metabolizma çalışıyor emzririkende ekstra çalışcak yavaş yavaş verirsinntabi aşırıya kaçma benim gibi..
kahveye olayına üzüldüm canın çekti olmazsa biparçakahveyi at ağzınaa kıyamam sizee benn
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? kuzun nasıl?
yok canım ,canım çekmiyo sen rahat rahat iç ohhh sefan olsun .çay ve kahveden tiksindim ben içemiyorum
şu sıralar tsh çok yüksek çıktı benim ilaç kullanıcam galiba yarın kontrolüm var .ve 5 kilo aldım ki gerçekten abartmadan yiyorum meyvaya salatalığa sardım resmen ama çok hızlı kilo aldım .bide sürekli yatıyorum ya heralde ondan aldım biraz da .
bezelyenin cıss olduğunu bilmiyordum şaşırdım
ayyyy ne güzel laflar bunlar şımarırım bak
teyzesi fasülyelikten çıktı artık kocaman oldu
canımbezelyede şeker içeren sebzelerden o yuzden fazlası zararr,zarar derken kilo aldırır..
bu arada tatlım çokdikkat et 3-4 aylıkhmileyken dışarda yediğim birşeyden zehirlendim çok şükür birşey olmadı hemen kontrollere gidildi ürünlerin tarihlerini kontrol et,sıcakda gıdaları bırakma,dışarda salata yeme güvenmediğinyerden et balık,tavuk yeme, çok dikkat ett ALLAHA emnetsinizz güzellerimm
benim için karnını yani bebeğini sevseneeeeeduygu teyzenden bu sevme diyede ekleee amaa bilsin beni şimdiden
şımar şımarr taze anne adayları şımarmayı hak ediyorr
demek seninkide çıktı fasulyelikden ttamam tazefasulye olarak değiştirdimm kusura bakmasınn paşaa
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum serap geçen hafta benim kuzu bizi korkuttu hafif bi kanama geçirdim .yatıyorum sürekli sadece yemek yapıyorum iş olarak .
senin iyi olmama sevindim canım maşallah hep öle olsun inşallahsenin oğluş olcakmış benimkinide doktor erkeğe benzetti ama değişebilir daha çok küçük sağlıkla gelsinlerde hiç önemli değil
sevdim göbüşümü duygu teyzoş seni seviyo dedimtavsiyelerine doğuma kadar hatta doğuruncada ihtiyacım olucak .nasıl süt olcak ne yicem hangi bezi alıcam memeler çatlarsa ne kullancam bak bu bilgilere ihtiyacım var .
bak ağlarım duyguuureklamlara bile ağlayasım varrr dün seksenleri izlerken bi ağladım off offf .
çok şükür rabbime kuzum çok şanslı olucak inşallah .herkes daha doğmadan çok seviyo allah razı olsun herkesten .bide dua ediyolar böle nasıl içim ısınıyo .
dışarda et balık yemiyorum canım sadece tanıdık yerden çiğ köfte alıyorum oraya günlük geliyo .haftada bir kere falan işte .burası zaten ufak bi kasaba herkes birbirini tanır öle sorunlarımız olmuyo şükür .
sevdim göbüşümü duygu teyzoş seni seviyo dedimtavsiyelerine doğuma kadar hatta doğuruncada ihtiyacım olucak .nasıl süt olcak ne yicem hangi bezi alıcam memeler çatlarsa ne kullancam bak bu bilgilere ihtiyacım var .
bak ağlarım duyguuureklamlara bile ağlayasım varrr dün seksenleri izlerken bi ağladım off offf .
çok şükür rabbime kuzum çok şanslı olucak inşallah .herkes daha doğmadan çok seviyo allah razı olsun herkesten .bide dua ediyolar böle nasıl içim ısınıyo .
dışarda et balık yemiyorum canım sadece tanıdık yerden çiğ köfte alıyorum oraya günlük geliyo .haftada bir kere falan işte .burası zaten ufak bi kasaba herkes birbirini tanır öle sorunlarımız olmuyo şükür .
canım gögüslerinin çatlamamasını istiyorsan bebek ilk emmeden bir saat önce kuru soğanı ikiye kesip koyacakmışsın memen yara olmuyormuş..aklında bulunsun..okuldaki öğretmen arkadaşlar söyledi..bende kayınvalideme dedim ben unutursam siz unutmayın kuru soğanı diye
erkek olursa inşallah adımız AHMET EYMEN olucak .kız olursa hiç fikrim yok artık onuda düşünürüz zamanı gelince .nasıl sizce kulağa nasıl geliyo
evet kuru soğanı duymuştum hemen not ettim .bide doğuma iki ay kala memelerin ucuna saf zetinyağı sürmek iyi geliyomuş .artık ikisinide denicezcanım gögüslerinin çatlamamasını istiyorsan bebek ilk emmeden bir saat önce kuru soğanı ikiye kesip koyacakmışsın memen yara olmuyormuş..aklında bulunsun..okuldaki öğretmen arkadaşlar söyledi..bende kayınvalideme dedim ben unutursam siz unutmayın kuru soğanı diye
ayyyyyyyyy paşalar geliyo paşalar valla kıyamam canım benim çok iyi bir anne olacaksın duygum yardım eder eeeeee sıra da ben varım evlenince bana da hep beraber yardım edersiniz rabbim sağlılıca kuzagına almayı nasip etsin ablammmmmmmmm
aman kuzumdikkat ett sen ben sana özelden telefon numaramı yazcam bana ihtiyaç duyduğun her vakit arıyabilirsinn
sana önerimsen benim gibib erkenşişceksinn şimdiden güzelbi bebek yağı al üst bacakiçlerini ve karnını her banyo sonrası sürki çatlama ben bacakalrıma sürmedimhafifden çaladı ama karnım çok şükür çatlamadı,birde karnın gerilirken çatlıcak sakın kaşıma kaşınırsa pamuğa yadabpeçeteye bebe yağı sür onunla kaşınan bölgenin kaşıntısını al
göğüs ucu için sana çok memnun olduğunbir kremi tavsiyeetcem lancinoh ben son ay banyo sonrası sürmeye başladımhatta emzirmeye manide değil ,ve bir altın kural emzirdikden sonra göğsünü mutlaka kurula böylece göğsün çatlamazz aman ALLAH KORUSUNN çok beter birşey çatlaması,okadar araştırmalar yaptımki ercee oyoyy o günlerr ne günlerdiii..
evet kuru soğanı duymuştum hemen not ettim .bide doğuma iki ay kala memelerin ucuna saf zetinyağı sürmek iyi geliyomuş .artık ikisinide denicez
canımmm .inaşallah sende o günleri görüceksin zaman çok çabuk geçiyo .tabii buradaki herkes yardım edre merak etme sen .varmı şöle düzgün bi damat adayı
canım eymen hem kız hem erkek için kullanıliyo.ümmü eymen peygamber efendimizin süt annesini adı .ayrıca eymen hayırlı ,uğurlu ,ve sağ taraf anlamlarımnıda geliyo .aklımda çok kalmadı ama çok güzel başka anlmlarıda var .ayrıca ben kuranı kerimi okurken çok rastladım eymen telafuzuna ve çok beğendim .kısmet nasip .böle içim çok ısındı eymene .kızımın adıda ceren ikisinde uyum da var hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?