2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bak söyliyeyimm zayıfladıktan sonra giyinmek çok keyiflii mutlaka zayıfla arkadaşımm 2 kez başarmış biri olarak söylüyorumm
rıca ederım canım. bu bır ıltıfat degıl gercek, azmın ve ıstıkrarına hayranım. tebrık ederım
teşekkür ederim pomocum

oooo temizliklerden bahsedilmişşş,bende yaptımm bitirdimm ama evde 3 tane afacann oluncaa çok tan batmaya yüz tuttu bile ev
Bende genellikle önce bütün dolap içlerini temizlerim,sonra başka gün pencere ve kapıları bitiririmm en son günde oda oda giripp baza altlarına kadar temizlerimm
Bazende bunu sık yaparımm günde 1 odaya girip sadece o odaya ne ait varsa camda dahil temizlerimm ,ama arkamı dönene kadar afacann dağıtıyorr temizlediğim odalarıı
ne zaman düzenlli olacağımm diyorumm şuan salondabüyük kızla oğlum uyuyor ama halı üzerinde legolar ve okey taşlarınıı dökmüş ve uyumuş oğlumm

pomocumm inann geç kalmışş değilsinn kilo vermek içinn ,bende çok bunalımlar atlattım ,yıldımm bıraktım olmıyacak dedim ama silkelenip sizlerin sayesinde başardımm

pomocum ben yazdığın bütün konularını okudumm canımm içimdeki duyguları yazıya dökerken birşeyler yazamam pek canım ve uzaktan takip ettim yazılarını canımm,eşininn sana dediği sözü okuduktan sonra okadar üzüldümki,sen okadar kırgınlıklarınıı dile getirdiğin halde arkadaşlarınınn yanında o sözlerii demesi çokk kötü olmuşş,Benimde eşimin, birgün köyüne gittiğimizde ,eltim kaynım,kaynanam herkez var salonda oturuyoruz,eşyalardan bahsediyoruz bizim televizyon sehpası eskidii onun yerine ne yapabiliriz diye konuşuluyordu,ben tv ünitesi alalım dedim eşim ve kaynım televizyonu duvara monte ettirelim dedi bende itiraz edince ama öyle sertçe değill ama ben tv ünitesi istiyorum deyince eşim milletin içinde biran evvel ölsende kurtulsam senden demiştii ben donmuştumm ,ben hiç birzaman hakkımı savunmamalıyımm ben birşey beğenmemeliyim eğerkii beğenirsem benim gözüm yükseklerde oluyorr
Telefonumda eşim nefesim diye kayıtlıydı ,onsuz sankii nefes alamadığımı onun olmadığı yerde mutsuz olduğumu düşünürken o bana milletin içinde öyle demişti,beni her aradığında nefesim yazısıı beni okadar rahatsız etmiştikii eşimii adıyla kaydettim sadece adı yazıyordu,içimde çok fırtınalar koptu o cümleden sonra ha içim doğruluyormu hayır aklıma geldikçe okadar üzülüyorumkii benden özür diledii oan sinirle söyledim demişti ama yok unutulmayınca unutulmuyor canımm
senii okadar iyii anlıyorumkii insan nereye kadar gider diyor bu evlilikk senin hakkında en iyii kararı verecek olan sensin canımm

hımmmmmmm anlasıldı demek gecen gunlerce kus kalmanın sebebı, benzer okuzluklerdı. kıymet bılmıyorlar kuzum bunlar. gel ele ele verelım, bunları umursamadan saglıgımıza dıyetımıze odaklanalım, zayıflayalım, kıskanclıktan kudursunlar, anneannemın dedıgı olmadı mı tak koluna sepetını dıyelım dıyesım gelıyor valla.

saka bırtarafa bu benım ıcın bıle kolay degıl kaldı kı sen de cocuk var kaldı kı ınsan tek bır sebepten ya da boyle seylerden dolayı bosanmıyor ama kırıla kırıla bazen ınsanın gercekten sabrı da kalmıyor.

ben benım okuzle uzun bır konusma yaptım bagırmadan cagırmadan tartısmadan. yumusakca, ama herseyı dıle getırır sekılde. dınledı dınledı haklısın dedı tam onu da konusturacaktım patron aradı ama tekrar konusalım dedım tamam dedı,

benımkı de aynı cok konusmaz, hele kı boyle durumlarda haklı da olsa haksız da olsa hıc konusmaz, ozur huyu zor olur, kendılıgınden gelıp opzur dılemez hatasını gozune sokacaksın ustunden zaman gececek ıyıce pısman olur sonra.

valla bel altından vuruyorum hem bebek saglık konularında adım atmayasını falan dıle getırdım hem dınen seyler anlattım namazını kıldı, sohbetını ettın pekı gonlumu alıp uyudun mu. yapmadın bunu dedım, vs vs dını boyutlarını anlattım ıste

eskişehir ablam aslen konyalıyım ama
Ay hiç sorma nasıl yogun oluyo birde beyannameler var defter çıkartıyoruz kafam şişti valla makinanın sesinden

hımmmmmm esımın memleketlısın demek sen, bu haftasonu bellı olmasa da konyaya gıtme durumumuz var. ben aksaraydayım, gordun mu bılmıyorum, ozel arac ıle bır saat konyaya, otobus ıle 1,5 saat gecıyor

bızım malı musavır de aynı durumda, uc sırketımız oldu bızım, kadın kafayı yıyor, bazen oranın odemesı baska sırketımıze gelıyor falan, musterının adı carı hesabında baska yazıyor, ıhracat faturasında farklı ısım ıle cıkmıs mesela. sureklı sorar durur, hesaplar denklensın dıye bana ısımlerı. zor valla.

pomocumm inann geç kalmışş değilsinn kilo vermek içinn ,bende çok bunalımlar atlattım ,yıldımm bıraktım olmıyacak dedim ama silkelenip sizlerin sayesinde başardımm

yok canım gec kalmadım da yazın cok buyuk enerjım, cok zamanım vardı. son ıkı aydır beslenmem duzenlı degıl yanı ısten dolayı bozdugum zamanlar oldu, ya da kendı ıstahımdan dolayı ama eskıden cok katıydım cok da duzenlı plan yapabılıyordum. 4-5 aydır zaman zaman yaptıgım yuruyusler dısında, sureklı gec saatlere kadar masada otururuyorum bu da olumsuz etkıledı ben 103lerı gordum ama sımdı 106 oldum tekrar. moralım bozuk bu yuzden.

yuruyuslere basladım yenıden, halen 2 saat cıkartamadım hamlamışım, ayagım cabuk yoruluyor zorlamaktan da korkuyorum kırık ayak dıgerı gıbı guclu degıl malum, platın acıtıyor gıbı oluyor cok ayakta duırursam. ama yıne de yuruyuslere basladım, ogunlerı de duzeltmeye basladım. hayırlısı bakalım artık canım.

ben senı kıştan da hatırlıyorum sureklı cam kapı pencere zaten temızleyen bır tıpsın maasallah. bır duygunun temızlık olayı bır senın yanı, herzaman duzenlı ve dısıplınlı. maasallah sızlere.

uc cocuk, adanın tozu topragı, tum cam kapı pencere acıktır normal canım, dugun oıncesı gelenınız gıdenız telasınız da olur normal valla.

hımmmmmm anladım canım. tarıf ıcın tsk ederım.

mayanoz sen evde mı yapıyorsun ?

kesinlikle bende de oluyo o hata mesela bir şirkettim 2 ismi oluyo birine kesiyorum faturayı yanlış oluyo
O gün 3 aydır çek alamadım şirketin yükünü yüklemiştik aracı çek gelmeden boşalttırmadım

Kara biberim harikasın çok iyi gidiyorsun idolümsün canım maşallahhhhh
kolay gelsin temizlik falan zor yawww şimdi yapmıyorum ama evlenince ne olur bilmiyorum gerçi yemek yapmayı da hiç bilmiyorum işim çokkk zor et yemem dokunmam bile o kana ete falan ne olur halim bilmem adam aç kalacak valla

karabıber, ben bunu ılk kez yasamıyorum, daha uc dort hafta once farklı sekıllerde oldu, sırf esyalarını tasımak ıcın daha halıtelı bır poset arıyorum dıye adım gosterıs meraklısı oldu, ınat edıyorum oldu, cop posetı gıbı bırseyın ıcıne koydu esyayı, oyle goturdu gotururken, ben arkadaslarının yanında mahcup olmasın dıye neye ugrastım o ne yaptı ve ne dedı, olay buyudu ve hakarete gıttı ama dedım gecıcı, eskısı gıbı degıl yıne tekrar etmez dıyıp umursamadım yanı ah vah dıyerek yazmadım burda. ama buaralar arttı ıste bu kabalıkları, ayrıca ılk degıl gecmıste cok yasadıgımız ıcın artık sabredemıyor ınsan.

ben esıme aynen dedım, ask ıle evlenmedım evlenmedık ama senın gozumdekı yerın cok baskaydı dedım senınle gurur duyuyordum tanıdıgım, ıs cevremdekı erkeklerden cok farklıydın temız, calıskan, dınıne onem veren bır ınsan olman cok hosuma gıdıyordu dedım, ben sana cok saygı duyarak evlendım dedım, saygım gururum sevgıye sebep oldu ama ne dıne ne bıze yakısmayacak sekılde bana davrandıgında gozumdekı degerın azalıyor deıdm, bu sevgıyı azaltır bıtırırç ıstedıgın bu mu yanı dedım. yanı benım kırılmam belkı senınkı gıbı degıldır cunku ben oyle kor kutuk degılım esıme karsı, onsuz da yaparım normal hayatımda, ya da tamamen olmasa yıkılmam ama cok emek verdık herkes aılelere bıle katlanamazken, ben onun aılesı ıcın o benım aılem ıcın emek verdı, ıkı dk evın ıcındeyken bıle tartısan cıftler vardır bız bukadar yogun ve streslı bır ıste hem de karı koca olarak calısıyoruz zor olsa da basarıyoruz cocuk ıcın erkek aldatır, bosanır ya da laf sokar ne ben acımla onu yedım bıtırdım ne o benı uzdu kırdı. bunları esıme de saydım herseyın ustesınden gelıyoruz ama yasadıgımız seye bak dedım 5dk benımle konussan kusura bakma desen ya da bu sınırıne o an hakım olsan hıcbırsey olmayacak dedım buyuk seylerı atlatıyoruz kucuk seylerden dolayı evlılık ve bendekı sen yıpranıyor dedım.

berıvancıgım, hanı annelık ıcın derler ya dogustan gelır dıye oyuzden ev ıslerı konusunda da hıc korkma evet yorucu oluyor ozellıkle de bır de calısıyorsan ama annen, kaynanan yakınsa bır de temızlık ıcın br bayan bazen olursa, halledersın benım elbıselerım kuru temızlemeye gıderdı yatagım toplanırdı otelde mudur yardımcısıydım, esımle tanıstıgımda 23 yasındaydım 24 yasıma az kalmıstı ama bak peynır, tursu,recel bıle yapmayı ogrendım hem de oyle gosteren olmadı kendı basıma yaptım telefonda az cok ne tarıf alınırsa.

hıc korkma, duygu da hep aynısını der bu konuda. ınat, ıcten gelen bır becerı ve esını sevınce herseyı yapıyorsun.

guzel arkadaslarım ben cıkıyorum bugun az calıstım oysa ıs coktu,

cıkmadan son ıslerımı toparlayım, arkadasımla dugun alısverısıne gıdecegız yetıstırırsem saclarıma da ıkıncı bakım, fon falan olacak kızıl saclarımı sıze gosterıyım resım eklerım yarın.

opuyorum hepınızı.

menumu aksam yazarım detaylı.

haklısın canım hayırlısı ama annem resmen dua eder et yiyen kocaya düş de gör diye çünki yemem et bulaşıgını da yıkamam pişmişken yıkarım ama kanlı iken o kapları buçağı asla yıkamam et kokusundan nefret ederim memek yapacaksam çorba makarna falan o tencere yıkanmış bile olsa önceden et yapılmıştır diye iyice yıkarım böyle takıntılarım çoktur ne olur bilmem valla

ekleyeyim canım becerebilirsem diğer topiğe ekledim ama görmemişsin demek ki..

Bu arada dayanamıyacağımm kilomu yazacağımm yine bugün 68.9 geldimm
ayyyy maşallah edacım çok sevindim ,68 li bi rakam görmüşsün süper arkadaşım
yaaaaaaa resım eklesene, senı gorelım, gobusune bebısıne bakalımmmmmmmmm

eklicem filizcim .geçen gittiğimde doktor sırtı dönükken çekmiş güzel değildi .yarın yine muayenem var güzel bi foto olursa resim eklicem hem bebişi hem göbüşü

bu arada duygunun doğumgünü geçmiş ben kaçırmışım canım iyiki doğdun nice nice eşinle oğluşunl ve sevdiklerinle geçireceğin sağlıklı yılların olsun

hormonlardan anlaırm bırazcık, malum sureklı tahlşıl yaptırıyorum ama tsh tam bılmıyorum sorun mu bu canım ? yukselmesı neye ısaretmıs ?
bugün daha iyiyim filizcim evet sürekli dinleniyorum ama şükür iyiyim .
hamilelikte tsh yükselmemesi gerekiyomuş ki benimki çok çok yüksek .düşük riski ,bebekte zihinsel sorun felan bissürü etkisi olurmuş tedavi edilmezse .zaten guatr m var hatırlarsan yazmıştım daha önce .işte ilaç kullanıcam yarın sonuçlara bakıcak doktorum .

hamile kalmadan hep derdim oğlum olursa peygamber efendimizin isimlerinden birini vericem derdim .kayınpederimin ismi ahmetti .eşim çok istiyo ahmet olmasını hatta çevredeki herkes göbüşümü ahmetçik diye seviyo .bende eymene bayıldım ikiside uyumlu oldu .yaa bu bebiş kızsa çok alınıyodur bize hep erkek muhabbeti yapıyoruz
beğenmenize sevindim