- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.681
eymen in anlamı ne ablam :26: çok hoş isimmiş
hımmmmmmm anlasıldı demek gecen gunlerce kus kalmanın sebebı, benzer okuzluklerdı. kıymet bılmıyorlar kuzum bunlar. gel ele ele verelım, bunları umursamadan saglıgımıza dıyetımıze odaklanalım, zayıflayalım, kıskanclıktan kudursunlar, anneannemın dedıgı olmadı mı tak koluna sepetını dıyelım dıyesım gelıyor valla.
saka bırtarafa bu benım ıcın bıle kolay degıl kaldı kı sen de cocuk var kaldı kı ınsan tek bır sebepten ya da boyle seylerden dolayı bosanmıyor ama kırıla kırıla bazen ınsanın gercekten sabrı da kalmıyor.
ben benım okuzle uzun bır konusma yaptım bagırmadan cagırmadan tartısmadan. yumusakca, ama herseyı dıle getırır sekılde. dınledı dınledı haklısın dedı tam onu da konusturacaktım patron aradı ama tekrar konusalım dedım tamam dedı,
benımkı de aynı cok konusmaz, hele kı boyle durumlarda haklı da olsa haksız da olsa hıc konusmaz, ozur huyu zor olur, kendılıgınden gelıp opzur dılemez hatasını gozune sokacaksın ustunden zaman gececek ıyıce pısman olur sonra.
valla bel altından vuruyorum hem bebek saglık konularında adım atmayasını falan dıle getırdım hem dınen seyler anlattım namazını kıldı, sohbetını ettın pekı gonlumu alıp uyudun mu. yapmadın bunu dedım, vs vs dını boyutlarını anlattım ıste
sağ ol canım benimmçok zarifsinn..evet yaa supriz yapanyapana annem dediğim kayınvalidem ve görümcemin jestleri bunlarr ben anne ve abla derimm.
bencebuhızla 65kg olursunn
yaa benişokediyorsun sen nerden geldinn ben hala daha kaç kiloyum farkındamısın aramızdaa hemen hemen2.5 kg var şoklardayımmm ama çok seviniyorumm demek gerçekden istemek gerekiyor sen benim geçen yılki düştüğüm duruma düşmücem harika olcan düğündee
duygu ev yapımı amerıkan salatası nasıl yapıyorsun ben amerıkan salatası cok severım ama malum mayonez var.
tavuk sotenın ıcıne ben de koyuyorum bazen, bazen de fırın posetınde kofte yapıyordum ozaman koyuyordum bak ıyı hatırlattın epeydır bu tur yemekler yapmadım, deneyebılırım. ercenın bezelyelı pılavını da annem cok sever yapar. mısırlısı yapan da oluyor o da cok guzel oluyor.
ben tam gelecektım ama pc kafayı yedı ben de sınırlendım kapattım tamamen, kendıne gelır belkı dıye. lafım falan yarım kaldı zaten
yok be canım ne yogunlugu, benımkı ıs yogunlugu. evle cok ılgılenımıyorum kı, kendımle dalga bıle gecıyorum evde temızlık malzemesı var ama evı temızleyecek hatun yok dıye. baskalarına para ıle temızlık, utu yaptırarak kadın olmaya calısıyoruz, ıkı gun sonra da baskalarının buyuttugu cocuga annelık yapıyor olacagım bu ıste yanı.
sen de koca ev, uc cocuk, dugun hazırlıgı oooooo sendekı yogunluga erısemem ben ama ınan senın adına okadar mutluyum kı. harıkasın azmın ve basarın mutlu edıyor gururlandırıyor dugun resımlerını dort gozle beklıyorum.
sana kolay gelsın canım, dugune kadar gıremezsen eger sımdıden kızkardesıne mutluluk huzur dılıyorum sana da bol eglenceler tadını cıkar
yok canım gec kalmadım da yazın cok buyuk enerjım, cok zamanım vardı. son ıkı aydır beslenmem duzenlı degıl yanı ısten dolayı bozdugum zamanlar oldu, ya da kendı ıstahımdan dolayı ama eskıden cok katıydım cok da duzenlı plan yapabılıyordum. 4-5 aydır zaman zaman yaptıgım yuruyusler dısında, sureklı gec saatlere kadar masada otururuyorum bu da olumsuz etkıledı ben 103lerı gordum ama sımdı 106 oldum tekrar. moralım bozuk bu yuzden.
yuruyuslere basladım yenıden, halen 2 saat cıkartamadım hamlamışım, ayagım cabuk yoruluyor zorlamaktan da korkuyorum kırık ayak dıgerı gıbı guclu degıl malum, platın acıtıyor gıbı oluyor cok ayakta duırursam. ama yıne de yuruyuslere basladım, ogunlerı de duzeltmeye basladım. hayırlısı bakalım artık canım.
ben senı kıştan da hatırlıyorum sureklı cam kapı pencere zaten temızleyen bır tıpsın maasallah. bır duygunun temızlık olayı bır senın yanı, herzaman duzenlı ve dısıplınlı. maasallah sızlere.
uc cocuk, adanın tozu topragı, tum cam kapı pencere acıktır normal canım, dugun oıncesı gelenınız gıdenız telasınız da olur normal valla.
Kara biberim harikasın çok iyi gidiyorsun idolümsün canım maşallahhhhh
kolay gelsin temizlik falan zor yawww şimdi yapmıyorum ama evlenince ne olur bilmiyorum gerçi yemek yapmayı da hiç bilmiyorum işim çokkk zor et yemem dokunmam bile o kana ete falan ne olur halim bilmem adam aç kalacak valla
hey maşallah tam oğlan karnııı,çok güzel yaaa,serap hamile tsırt leri var onlardan al mutlaka çok daha sevimli oluyorAradaki yedi farkı bulun bakalım
ilk foto 4 nisanda çekilmiş foto son ikisini dün çektim...
Eki Görüntüle 706202 Eki Görüntüle 706203 Eki Görüntüle 706204
çok duygulandım güzel ALLAHIN güzel mucizesi maşallah bin kere kucağına aldığın günleri nasip etsinBu da oğluşumun fotosu...ilk foto geçen ay ki foto ikincisi ayın 6sında gittiğimde çekilen fotosu...
Eki Görüntüle 706207 Eki Görüntüle 706208
sağ ol canımm inşallahhayyyy maşallah edacımçok sevindim ,68 li bi rakam görmüşsün süper arkadaşım
eklicem filizcim .geçen gittiğimde doktor sırtı dönükken çekmiş güzel değildi .yarın yine muayenem var güzel bi foto olursa resim eklicem hem bebişi hem göbüşü
bu arada duygunun doğumgünü geçmiş ben kaçırmışım canım iyiki doğdun nice nice eşinle oğluşunl ve sevdiklerinle geçireceğin sağlıklı yılların olsun
Duygu gönül isterdi ki 59 kiloyla salona girmak ama nasip değilmiş belkii kızımın balosuna biraz daha zayıf gidebilirim diye düşünüyorum,sen kaç kiloydunn görümcenin düğününde ben yinede bu halime çok şükür diyorumm çünküü şurda düğüne 3 ay varken ben 78 kilolardaydım,düğünde en azından 67 olsam çok iyi olacak
duygucumm sen çok istekli ve bilgilii birisinn diyet konusunda inann sende başaracaskınn ,birşeyin dönüm noktası var ha bugün yarın derken kendinii bir gün tam olarak kaptıracaksın diyete,senin hafta sonları genellikle bozuluyor ben artık sofraya oturuyorum oğlumu doyurup kalkıyorum elimden geldiğince yemeklerin tadına bakmıyorum kendime özel pişiriyorumm
ben annen kutladı sanmıştımm demek kayınvaliden kutladı onları birkez daha tebrik etmek istedimm böyle kaynana ve görümce bulmak çok zordurr,
Aradaki yedi farkı bulun bakalım
ilk foto 4 nisanda çekilmiş foto son ikisini dün çektim...
Eki Görüntüle 706202 Eki Görüntüle 706203 Eki Görüntüle 706204
ayyy bune ilginç foto böle kızzzzzzBu da oğluşumun fotosu...ilk foto geçen ay ki foto ikincisi ayın 6sında gittiğimde çekilen fotosu...
Eki Görüntüle 706207 Eki Görüntüle 706208
Kızzzlarrr:) iyi akşamlar 1 haftadr kafamı kaldırcak halim yoktu adetm yaklaştı biliyorsunz çok zor geçiyor hala olamadm bir haftadr raporluyum evden adım atamadm okadr halsizim ki bu arada 67yim şuan çok şiştim.. Kusura bakmayın hiç giremedm yazamadm bildirimde yapamadm suan 67 ym bi olsamda kurtulsam artk. Böyle işte sizler iyisinizdir umarm.. yarn görüşmk üzere:)
hey maşallah tam oğlan karnııı,çok güzel yaaa,serap hamile tsırt leri var onlardan al mutlaka çok daha sevimli oluyor
amin canım benim gerçekten de bir mucize...çok duygulandım güzel ALLAHIN güzel mucizesi maşallah bin kere kucağına aldığın günleri nasip etsin
maşallah cnm ne güzel karnın çok tatlı olmuş
maşalalhhhhhhhhhhhhhh
ayyy bune ilginç foto böle kızzzzzz
rabbim nasıl çıkmış burda baksennnn
hayırlısıyla kucağına al sağlıklı inşallah cnm darısı bana pomoya ve tüm isteyenlere olsunnnn
aminnn cnm
sorma duygu ya..karnım çok şişti..hamile tsirtlerinden aldım evet onlar daha tatlı oluyo hele de göbek tam yerine oturursa..kızlar acele isteyince elime bu penye geldi.hemencecik çekiverdim...
amin canım benim gerçekten de bir mucize...
son aylarda korkuyorum ama yer çekmine dayanamayıp öne düşerim diye
daha ne ilginç şeyler oluyo cemre anlatamam..içinde bir kelebek uçtuğunu hissediyorsun mesela...kuzum ilk fotoda size el salııyo...kıpır kıpır dı nisan ayında gittiğimizde..
darısı isteyen herkesin başına canım..mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın...
aminnn cnm
ne güzel mucizeyi içnde yaşamak sonuna kadar gitsin inş
ayyy desene sen bi kaç ay sonra çok daaha tombiş ve tatlı olursun o hallaer bile güzeldir yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?