2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, maşallah sayfalar çok ilerlemiş, hızlıca bakabildim ancak. Topiğimizin bebek bekleyenleri gelmişler, herşey yolunda anladığım kadarıyla, Serapçım karnın epey belli olmuş, oğlanda karın büyür derler ya büyükler, var demek ki bir bildikleri
Karabiberim, maşallah canım, ne güzel gidiyorsun, Duygu'nun dediği gibi bizlere yetiştin. Ben zaten 3 ay 68'de takıldım, biraz dikkat etseydim şimdi 65 altına düşmüş olurdum Ama tabi eskiye bakmıyoruz, önümüze bakıyoruz, o yüzden bundan sonra ne kadar versem kar diye düşünüyorum. Sana sürtünelim de bize de bulaşsın
Pomocum, sana da arkadaşınla gezmek ve saç bakımı iyi gelecek bence. Yarın fotoğraf koy ama, ben çok merak ediyorum kızıl saçlarını

Yine birkaç gündür menü paylaşmıyorum, bugün yazayım bari,

Sabah:
- 2 kk peynir
- 3 ceviz
- 2 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 7-8 kaşık etli türlü
- 4-5 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 3 tane form yulaflı kepekli bisküvi
- 1 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna

Ara:
- 10 tane badem

Belki birazdan 2-3 kaşık dondurma yerim. Bu arada bugün itibariyle Nesli Leslie'ye döndü Hızlı bir giriş yaptım ve Leslie fast 4 mil yaptım, inanılmaz ter attım, çok iyi geldi, uzun süre yapmayınca da özlemişim. 600 kalori de yakmış oldum, inşallah etki eder de tartıda tekrar 66'lı rakamlar görürüm

slmlar ne yaptıysam olmadı takıldım 64 e kaldım..isvec yaptım 5gun dayanabıldım 2.5 verdım sandım kı ıkı gunde 64e döndüm.sonra ye dedım kendı kendıme..yedım yedım yıne degışmedı şukur bahar geldı renk renk pantolonlar(hıc gıyemedım kalın bacakgıllerdenım) gomlekler bluzlar tişörtler..hftalardır bakıyorum ama hıcbırsey begenmıyorum yakışmıyacak sınır olcam dıe alıcı gozle bakamıorum..dedım boyle olmycak nereye kadar bugun gıttım dıyetısyene en az 10 kılo vardı aklımda ama 63.5 geldım 4.5 kılo fazla cıktı 3.5 yag 1 ı suymuş..off off bu bacaklar nıe boyle kollarımda karnımda:44:...daha fazla versem dedım gucsuz dusersın dedı doktorum.dıyetle bırlıkte hergun yuruycem yuruyemezsem pilates yapcm hayırlısı bakalım..bebışle zamanımda olmuo ya olcak ama nasıl olcak bakalım

Kızzzlarrr:) iyi akşamlar 1 haftadr kafamı kaldırcak halim yoktu adetm yaklaştı biliyorsunz çok zor geçiyor hala olamadm bir haftadr raporluyum evden adım atamadm okadr halsizim ki bu arada 67yim şuan çok şiştim.. Kusura bakmayın hiç giremedm yazamadm bildirimde yapamadm suan 67 ym bi olsamda kurtulsam artk. Böyle işte sizler iyisinizdir umarm.. yarn görüşmk üzere:)

Yaa evet canım yapıyor öküzlük konuşmaz ben konuşa konuşa sorun basitleşiyor herşey dırdır oluyor konuşmasam içim içimi

yiyor.Benim de çekip gidesim var ama onsuz da yapamam aşk var iki arada bir deredeyim anlayacağın bu günlere gelmek için

çok mücadele verdik kolay kolay vazgeçmem istediğim gibi olacak başka çaresi yok adam edeceğim. Benim ki de haksızlığını

kabul etmez ben altta kalmam taşı gediğine oturturum ses çıkaramaz.

Tamam canım diyete devam bırakmak yok kudursunlarrrrrr :)))

iyi gecelerrr

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, 5 tane zeytin, şekersiz çay

Öğle: 1 küçük kase yoğurtlu makarna, 1 küçük dilim kek, 1 tane kurabiye şekersiz çay

Akşam: 1 kase çorba

Ara: avuç içi kadar leblebi, sütlü şekersiz neskafe

1 saat yürüyüş yaptım.

Duygu gönül isterdi ki 59 kiloyla salona girmak ama nasip değilmiş belkii kızımın balosuna biraz daha zayıf gidebilirim diye düşünüyorum,sen kaç kiloydunn görümcenin düğününde ben yinede bu halime çok şükür diyorumm çünküü şurda düğüne 3 ay varken ben 78 kilolardaydım,düğünde en azından 67 olsam çok iyi olacak
duygucumm sen çok istekli ve bilgilii birisinn diyet konusunda inann sende başaracaskınn ,birşeyin dönüm noktası var ha bugün yarın derken kendinii bir gün tam olarak kaptıracaksın diyete,senin hafta sonları genellikle bozuluyor ben artık sofraya oturuyorum oğlumu doyurup kalkıyorum elimden geldiğince yemeklerin tadına bakmıyorum kendime özel pişiriyorumm
ben annen kutladı sanmıştımm demek kayınvaliden kutladı onları birkez daha tebrik etmek istedimm böyle kaynana ve görümce bulmak çok zordurr,

oyyyy canımm çekiyor benimm ya yemek tarifleri okuyuncaa bende çok severim,şu düğün bitsin diyorumm tavuk döner yemeye koşacamm kendimii bu kadar kasmıcam çok stres oldum artıkınn
bende patatsi haşlarım rendelerim içine kabuğunu soymadan salatalık rendelerim 2 tane,birde 2 tane havuçta rendelerim dere otu mayonezli yoğurtla karıştırırım hem basit hemde çok lezzetli olur dolapta soğuyunca ikram ederim

pomocumm koyacağımm canım inşallah burasıda olmazsada facebok mutlaka
olsun pomo sende çalışıyorsun elinde paran var birşey alırken benim gibii onkez düşünmeden alıyorsun ben kaç kez düşündükten sonra alıyorum ,çocuklar büyüdükten sonra masrafları çoğalıyor dersanesi,servisi,kitabı,kıyafetii derken kendinden ödün verip herşeyi onlara iyisini yapmaya çalışıyorumm ,
Bende çalışsam haftada bir bayan tutmak isterdim şöyle işten gelmişimm mis gibi temiz eve hep hayelinii kurmuşumdur ben iş yapmadan evim ne zaman temiz olacak diye,

sakınn 106 oldunn diye bırakma ben 6 kilo verip gerii aldığımıı bilirimm duyguyla bak biz kaç senle tanışmadan 1 yıl öncesinden tanışırız,onun sayfasında 88 lerde başladım ,ama çok istikrarsız ilerliyordum,diyetisyene gittim sonra vazgeçtim gitmekten ne yalan söyliyeyim her ay 60 tl vermek zoruma gitti saten ben biliyordum neler yapmamm gerektiğini ama sadece uygulayamıyordumm burda sizler sayesinde çok gaza geldim birde hani şu bahsettiğim soya sosunun günlüğünü baştan sona okuduğumda sıfır kaçamak kelimesini beynime kazıdım,kadının tek sevunduğu 1 kaşık dahi kaçamak yok eğerkii olursa kilo verilmiyorduu birde günde 100 gr verdiğimiz kiloya bile çok sevinmeliydikk,ben bunu öğrendikten sonra kilo vermeye başladım hatta geç bile kaldım hedefime ulaşmak için
3 kilo nedirkii geri vermek için ,sen uğraşınca onunda üstesinden gelirsinn

Annem bana çok kızıyor yazık canına camları bu kadar silme diye,ama elimde değil odayı temizlerken hemen orayıda siliyorumm,
istiyorumki heryer temiz olsun ama benimkiside öyle değil çünküü hep dağınık oluyorum,akşam annemler geldi,inan bir dakka oturamadım yerimde oğlan bütün havluları odaya getirdi,sürahiyi alıyor içine kızımın saatinii koydu su sebilinden su akıtıyor,elinden alına ağlıyor,legoları toplarken sesini duysunn gelip döküyorr,kızların ojelerinii dolaptan alıp atiyorr,buzluk alt tarafta onları boşaltıyor bunlar aklıam gelenler ve dünkü yaptıkları,annemlerin yanıda bir dakka oturamadım toplamazsam sabah daha çok dağınık oluyor ev
evet benimm bütünn pencereler açık yoksa nemde oturulmuyor boğuyor ev beni resmen canımm

berivan ideolumsün diyorsunn ama bak maşallah sende güzel kilo vermişsinn senle aynı kilolardayız artıkın sende benim gibi 90 kiloymuşsun hadi ben doğum yaptım ama sen evli değilmişsinn canımm nasıl almıştın kilolarınıı,ama bunu farkedip vermende çok güzel
amcanın düğünü varmış mutlaka ver 10 kilo kalmış seninde o salona muhteşem gir
paylaştığın kıyafetlere bakmıştım çok güzellerdi,bende haftaya istanbuldan almaya karar verdimm kardeşim gezmiş beğenmiş birkaçtane ,bende burda gezdim ama karar veremedim,sen halen diktirmeyii düşüyorsun diktirmek biraz riskli değilmii
evlenmden önce birazda olsa yemek yapmasınıı öğren sonra yemek yapmak zor geliyor evlenince
birde internet sitelerinde her tarif var ordanda öğrenirsinn canım

Aradaki yedi farkı bulun bakalım

ilk foto 4 nisanda çekilmiş foto son ikisini dün çektim...

Eki Görüntüle 706202 Eki Görüntüle 706203 Eki Görüntüle 706204
hey maşallah tam oğlan karnııı,çok güzel yaaa,serap hamile tsırt leri var onlardan al mutlaka çok daha sevimli oluyor

Bu da oğluşumun fotosu...ilk foto geçen ay ki foto ikincisi ayın 6sında gittiğimde çekilen fotosu...

Eki Görüntüle 706207 Eki Görüntüle 706208
çok duygulandım güzel ALLAHIN güzel mucizesi maşallah bin kere kucağına aldığın günleri nasip etsin

sağ ol canımm inşallahh

evet canım annem ve ablam derim çünkü bunalayıklarr..dediğin gib ben çokşanslıyım bu konudaa..

cnm beni dediğin gbi hafta sonları yakıyor beni ama toparlanıyorum aslında halimden şikayetçideğilim oda etgen ama vermem lazımm..

Aradaki yedi farkı bulun bakalım

ilk foto 4 nisanda çekilmiş foto son ikisini dün çektim...

Eki Görüntüle 706202 Eki Görüntüle 706203 Eki Görüntüle 706204
maşallah cnm ne güzel karnın çok tatlı olmuş
maşalalhhhhhhhhhhhhhh
Bu da oğluşumun fotosu...ilk foto geçen ay ki foto ikincisi ayın 6sında gittiğimde çekilen fotosu...

Eki Görüntüle 706207 Eki Görüntüle 706208
ayyy bune ilginç foto böle kızzzzzz
rabbim nasıl çıkmış burda baksennnn
hayırlısıyla kucağına al sağlıklı inşallah cnm darısı bana pomoya ve tüm isteyenlere olsunnnn

cnm inş bi an önce adet olursun evet geç olunca çok ağrı sızı olur bilirim benim kide öle ağrılı başlar ve biter
çok geçmiş olsun güzelim şişkinliğin adetle bitecektir sıkma canını

günaydınn sabah şekerlerigünümüz hayırlı bereketli olsunn..

dün giremedim çünkü oğlumla son bebeklik virajında dönüyoruzz,dün ani bi kararla tuvalet eğitimine başladımm gerçekdenn çok zor ya geçen yılhazır değildi üstelemedim ama bu yılöğrensin ya kazıkkadar olduu:)))) erkekler geç öğrenirmiş ama öğrensin kendi rahatı için öğrensin.

gerçekden sabır isteyen bir iş çünkü çiş kasları gelişmemiş anlamıyor algılamıyor dün başarılı'da oldum başarısız'daa bakalım kaç günde öğrencezzz.

neyse dünkü menüm:

sabah:kaşarlı domatesli tost
ara: şekersiz biraz süt ile nescaFE
öğlen :havuçlu tarçınlı cevizlik kek 1 dilim
ara: 1 elma
akşam:taze fasulye 3 KAŞIK ,pilav 3 KASIK, suzme yoğurt
1.5 SU

Son düzenleme:
hey maşallah tam oğlan karnııı,çok güzel yaaa,serap hamile tsırt leri var onlardan al mutlaka çok daha sevimli oluyor

sorma duygu ya..karnım çok şişti..hamile tsirtlerinden aldım evet onlar daha tatlı oluyo hele de göbek tam yerine oturursa..kızlar acele isteyince elime bu penye geldi.hemencecik çekiverdim...

çok duygulandım güzel ALLAHIN güzel mucizesi maşallah bin kere kucağına aldığın günleri nasip etsin
amin canım benim gerçekten de bir mucize...
maşallah cnm ne güzel karnın çok tatlı olmuş
maşalalhhhhhhhhhhhhhh

son aylarda korkuyorum ama yer çekmine dayanamayıp öne düşerim diye

ayyy bune ilginç foto böle kızzzzzz
rabbim nasıl çıkmış burda baksennnn
hayırlısıyla kucağına al sağlıklı inşallah cnm darısı bana pomoya ve tüm isteyenlere olsunnnn

daha ne ilginç şeyler oluyo cemre anlatamam..içinde bir kelebek uçtuğunu hissediyorsun mesela...kuzum ilk fotoda size el salııyo...kıpır kıpır dı nisan ayında gittiğimizde..
darısı isteyen herkesin başına canım..mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın...

aminnn cnm
ne güzel mucizeyi içnde yaşamak sonuna kadar gitsin inş
ayyy desene sen bi kaç ay sonra çok daaha tombiş ve tatlı olursun o hallaer bile güzeldir yaaaa