- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.701
maşallah cnm ne güzel karnın çok tatlı olmuş
maşalalhhhhhhhhhhhhhh
ayyy bune ilginç foto böle kızzzzzz
rabbim nasıl çıkmış burda baksennnn
hayırlısıyla kucağına al sağlıklı inşallah cnm darısı bana pomoya ve tüm isteyenlere olsunnnn
cnm inş bi an önce adet olursun evet geç olunca çok ağrı sızı olur bilirim benim kide öle ağrılı başlar ve biter
çok geçmiş olsun güzelim şişkinliğin adetle bitecektir sıkma canını
günaydınn sabah şekerlerigünümüz hayırlı bereketli olsunn..
dün giremedim çünkü oğlumla son bebeklik virajında dönüyoruzz,dün ani bi kararla tuvalet eğitimine başladımm gerçekdenn çok zor ya geçen yılhazır değildi üstelemedim ama bu yılöğrensin ya kazıkkadar olduu:)))) erkekler geç öğrenirmiş ama öğrensin kendi rahatı için öğrensin.
gerçekden sabır isteyen bir iş çünkü çiş kasları gelişmemiş anlamıyor algılamıyor dün başarılı'da oldum başarısız'daa bakalım kaç günde öğrencezzz.
neyse dünkü menüm:
sabah:kaşarlı domatesli tost
ara: şekersiz biraz süt ile nescaFE
öğlen :havuçlu tarçınlı cevizlik kek 1 dilim
ara: 1 elma
akşam:taze fasulye 3 KAŞIK ,pilav 3 KASIK, suzme yoğurt
1.5 SU
pomocumm koyacağımm canım inşallah burasıda olmazsada facebok mutlaka
olsun pomo sende çalışıyorsun elinde paran var birşey alırken benim gibii onkez düşünmeden alıyorsun ben kaç kez düşündükten sonra alıyorum ,çocuklar büyüdükten sonra masrafları çoğalıyor dersanesi,servisi,kitabı,kıyafetii derken kendinden ödün verip herşeyi onlara iyisini yapmaya çalışıyorumm ,
Bende çalışsam haftada bir bayan tutmak isterdim şöyle işten gelmişimm mis gibi temiz eve hep hayelinii kurmuşumdur ben iş yapmadan evim ne zaman temiz olacak diye,
Kızzzlarrr:) iyi akşamlar 1 haftadr kafamı kaldırcak halim yoktu adetm yaklaştı biliyorsunz çok zor geçiyor hala olamadm bir haftadr raporluyum evden adım atamadm okadr halsizim ki bu arada 67yim şuan çok şiştim.. Kusura bakmayın hiç giremedm yazamadm bildirimde yapamadm suan 67 ym bi olsamda kurtulsam artk. Böyle işte sizler iyisinizdir umarm.. yarn görüşmk üzere:)
Merhaba kızlar, maşallah sayfalar çok ilerlemiş, hızlıca bakabildim ancak. Topiğimizin bebek bekleyenleri gelmişler, herşey yolunda anladığım kadarıyla, Serapçım karnın epey belli olmuş, oğlanda karın büyür derler ya büyükler, var demek ki bir bildikleri
Karabiberim, maşallah canım, ne güzel gidiyorsun, Duygu'nun dediği gibi bizlere yetiştin. Ben zaten 3 ay 68'de takıldım, biraz dikkat etseydim şimdi 65 altına düşmüş olurdum Ama tabi eskiye bakmıyoruz, önümüze bakıyoruz, o yüzden bundan sonra ne kadar versem kar diye düşünüyorum. Sana sürtünelim de bize de bulaşsın
Pomocum, sana da arkadaşınla gezmek ve saç bakımı iyi gelecek bence. Yarın fotoğraf koy ama, ben çok merak ediyorum kızıl saçlarını
Aradaki yedi farkı bulun bakalım
ilk foto 4 nisanda çekilmiş foto son ikisini dün çektim...
Eki Görüntüle 706202 Eki Görüntüle 706203 Eki Görüntüle 706204
merhaba kızlar dün hiç uğrayamadım oğlum hastaydı kızın camide yemek günüydü sonrada ben hastalandım çok düzensiz yemek yedim camiye kıymalı yaptırmıştım çocuklar için ondan saat 10 buçukda anca yemek yedim ondada kıymalı yedim akşam üstü 2 tane halley yedim ayaküstü akşam da eşim balık yaptırdı balık salata garip bir menü oldu yani vaktim pek yok bugün geçmişe bakamıyorum onun için
haklısın canım hayırlısı ama annem resmen dua eder et yiyen kocaya düş de gör diye çünki yemem et bulaşıgını da yıkamam pişmişken yıkarım ama kanlı iken o kapları buçağı asla yıkamam et kokusundan nefret ederim memek yapacaksam çorba makarna falan o tencere yıkanmış bile olsa önceden et yapılmıştır diye iyice yıkarım böyle takıntılarım çoktur ne olur bilmem valla
bugün daha iyiyim filizcim evet sürekli dinleniyorum ama şükür iyiyim .
hamilelikte tsh yükselmemesi gerekiyomuş ki benimki çok çok yüksek .düşük riski ,bebekte zihinsel sorun felan bissürü etkisi olurmuş tedavi edilmezse .zaten guatr m var hatırlarsan yazmıştım daha önce .işte ilaç kullanıcam yarın sonuçlara bakıcak doktorum .
hamile kalmadan hep derdim oğlum olursa peygamber efendimizin isimlerinden birini vericem derdim .kayınpederimin ismi ahmetti .eşim çok istiyo ahmet olmasını hatta çevredeki herkes göbüşümü ahmetçik diye seviyo .bende eymene bayıldım ikiside uyumlu oldu .yaa bu bebiş kızsa çok alınıyodur bize hep erkek muhabbeti yapıyoruz
beğenmenize sevindim
sevındım canım maasallah toparlanmıssın.
hımmm demek tsh bukadar onemlı ve etkılı ha. ay ogrenecek ne cok sey var ya.
sonucları bıze bıldır canım, guatr hatırlamıyorum gozumden kacmıs belkı de. aman dıkkat et canım, guatr tsh degerlerını oynatıyor hamılelıkte yapıyormus tum degerlerı yukseltırmıs guatr dıye duymustum.
ısmı maasallah cok guzel olmus. esım ıkı ısım cok sevıyor ben de elıf ya da zeynep arasında gıder gelırım sık sık dusunurum ama erkek ısmı hıc dusunmedım alı ısmını cok severım alı ler hep zekı olur kardesım de alı. dayısına ceksın oglum ıster karakter olarak da zeka olarak da. ama genel olarak erkek ısmı dusunmemısımdır planlamamısımdır ahmet ısmını ısterım ama kırgın ve yıllardır konusmadıgım amcamın adı ve bır de sehıt olan eskı sevgılımın adı, ablası aslında benden ıstedı bunu ama aılem o kısıyı tanıyor cocukluk arkadasım oldugu ıcın. esım bıle haberı duydu eskı arkadasım dıye, haberlerde gorunce. hem bunlar hem de sureklı o kısıyı hatırlamamak adına yapamam cok ıyı cok temız bırıydı karakter olarak oyle bır evladım olsun baska bırsey ıstemez yanı ınsan ama yıne de uygun olmaz tabıkı. sen ahmet dıyınce ıcım garıp oldu ıste bırden, bazen ben de koysam mı dıye dusundum gecen yıl sehıt haberını alıp ablasından boyle bır rıca gelınce.
ben hep erkek dıledım senın ıcın. ınsaallah erkek olur canım ama saglıklı olsun en buyuk dılegım bu. bızım basımızda var cok zor bırsey ALLAH kımseye yasatmasın bunu.
evet filizcim tsh çok önemliymiş her ay düzenli doktor konturolüm testelerim olucakmış doğuma kadar .napalım sağlıkla gelsinde önemli değil .
zeynep ismini bende çok severim .ama çok yakınlarımda var o isim .o yüzden koymayı düşünmem .ali isminide severim .benimde ortaokulda ali diye bi arkadaşım vardı hatta benim ilk plotonik aşkımdısarı saçlı hoş bi çocuktu .bazen karşılaşırım içimden gülerim hey gidi günler hey .
arkadaşına allah rahmet eylesin .şimdi cennette inşallah .şehitlik büyük mertebe herkese nasip olmaz .canım senin ahmet ismini koyman biraz garip olmaz mı eşinde biliyomuş ki içten içe sana kırılır ve sorunlar olabilir .sende yazmışsın zaten uygun olmaz diye .
evet sen hep erkek diyosun filiz teyzesi bakalım 30 mayısta randevüm var eğer gösterirse belli olur o zamana inş
günaydınnnnnn
dün doktora gittik çok şükür herşey yolunda .riskimiz geçmiş rahimde kanama alanı kalmamış ama yinede dikkat edicem tabii çok korkuttu sıpam .yani işleri yine eşim yapıcak saolsun
tsh içinde ilaç tedavisi verdi eskiden çok çalışan troitim hiç çalışmıyomuş ama ilaçlar onu dengeliyecekmiş .hatta doktorum bunun tedavisi daha kolay endişe etme dedi .demekki bu kadar kiloyu troit yüzünden aldım .hamile kaldığımı öğrendiğim sabah tartıldım 70 200 idim bu sabah 75 700 olmuşum .bundan sonra bu kadar hızlı kilo almam heralde .
saçlarımı boyayabilirmiyim dedim izin çıkmadı .bebek gelene kadar kardan kadın olurum valla .
bu sefer hiç hareket etmedi velet yüzükoyun yatmış uyuyodu .annemde bizimle gelmişti çok merak ediyodu ama bizim uykucu şirin hiççç bakmadı bile .kızımda üzüldü hareketlerini göremedim diye .ense ölçümü falan yaptı doktor herşey iyi çıktı şükürler olsun .omuriliği ,burun kemiği bacaklarını ellerini tek tek inceledi anlattı şükürler olsun gelişimi çok iyi dedi rahatladım
çıkışta bebeğimize ilk cicilerini aldık .kızım okuldan gelince resimlerini çekip ekletirim .
sakınn 106 oldunn diye bırakma ben 6 kilo verip gerii aldığımıı bilirimm duyguyla bak biz kaç senle tanışmadan 1 yıl öncesinden tanışırız,onun sayfasında 88 lerde başladım ,ama çok istikrarsız ilerliyordum,diyetisyene gittim sonra vazgeçtim gitmekten ne yalan söyliyeyim her ay 60 tl vermek zoruma gitti saten ben biliyordum neler yapmamm gerektiğini ama sadece uygulayamıyordumm burda sizler sayesinde çok gaza geldim birde hani şu bahsettiğim soya sosunun günlüğünü baştan sona okuduğumda sıfır kaçamak kelimesini beynime kazıdım,kadının tek sevunduğu 1 kaşık dahi kaçamak yok eğerkii olursa kilo verilmiyorduu birde günde 100 gr verdiğimiz kiloya bile çok sevinmeliydikk,ben bunu öğrendikten sonra kilo vermeye başladım hatta geç bile kaldım hedefime ulaşmak için
3 kilo nedirkii geri vermek için ,sen uğraşınca onunda üstesinden gelirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?