2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım evet tsh çok önemli lütfen dikkat et ne gerekiyorsa yap benim hamilelikde hiç bir sorun yoktu ama maalesef oğlumun tsh yüksek ve 20 günlükden beri ilaç içiriyoruz belki ömür boyu içecek

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

dünkü menüm
sabah kepekli tost domates tere
öğlen 1 balık 2 dilim ekmek salata
2 tane yaprak çikolata
akşam 4 dilim yağlama (yağsız)
3 tane yulaflı bisküvi

2,5 lt su
6 bardak çay

su olayını çoğaltmışsın tebrikler ben öğleni hiç beğenmedim tabi seninelinde değil biliyorum ama eleştrimek zorundayım çünkü patates+pilav+sütlaç sütlaçda pilav gibisabahve akşam çokgüzel hareket güzel genel olarak %75 beğendimm

kardeşimmi sonuçları temiz çıkmış çoksevindimm.

sana şimdiden iyi yolculuklar ALLAHA emanet ol

canım evet tsh çok önemli lütfen dikkat et ne gerekiyorsa yap benim hamilelikde hiç bir sorun yoktu ama maalesef oğlumun tsh yüksek ve 20 günlükden beri ilaç içiriyoruz belki ömür boyu içecek

oyy kuzum benim kıyamam sanaa RABBİM şifaversin kuzumuza inşallah bir ömür boyu gerek kalmadan rabbim şifasını verir..

canım çokazimlisin kararlısın anaöğünlerin güzel ama ben ara öğünde görmek istiyorum birtane ceviz badem fındık gibi,yada meyva gibi onundışında harikasınn maşallahh

ERCEM; herşeyin yolunda olmasına sevindimm düzenli kontrollerini yaptırdığın sürece bebeğimizde sende sağlıklı olcaksınızinşallah senden tek ricam kendini yorma yıpratma yüksek mesafelere uzanma ayağında düz ayyakkabı olsun hızlı yürümee herşeyden önce ALLAHA emanetsiniz

hayırlı cumalarr güzeller herkez iyidir inşallahh ..

neslişim nerelerdesin? seni merak ettimm aradımm merakda bırakma benii..

biz wc eğitimine devam ediyoruz,şimdiden portatif lazımlık araştırıyorum haftaya 2 günlükminik bir tatil yapcaz orda çok işime yarıcak,ayrıca sürekli geziyorum yanımda taşırım katlanıyor neler icat edilmişya ama bunu kim yaptıysa çok iyi yapmış hele benim gibi çok gezen anneler için harika birşey hijyen açısından..

dünküsaçmamenüm kızlarr geçrekden içimden gelmiyorr ama eleştriye açığım yinede

sabah :salatalık ,peynir,domates,zeytin ekmek yok
ara:1 yeşil elma
öğlen:1 biber dolması süzme yoğurt
ara: bir kase süzme yoğurt
ara: yine domates,biber,salatalık,peynir
akşam:yemedim
ha birde farklı saatlerde toplamda 1kg erik yedim napayım çok seviyorumm
1.5 lt su
uzun yürüyüş

Son düzenleme:
oyy kuzum benim kıyamam sanaa RABBİM şifaversin kuzumuza inşallah bir ömür boyu gerek kalmadan rabbim şifasını verir..

amin canım aminn geçecek inşallah

hayırlı cumalar canım kuzey seni tatilde zorlayabilir belki wc konusunda ama portatif lazımlık güzel fikir :) ama sen yinede yanında bez bulundur belli olmaz belki ortam farklı olunca yapmak istemez

bu arada menünü hiiiç beğenmedim aç kalmışsın resmen biraz yemek türü bişeylerde yemelisin

bana gelince aslında ev ceviz dolu ama kıracak adam yok :):) yaa birazda daha tartıda gram oynamıyor onun için canım sıkılıyor ama sanrım diyet öncesi yüklediğim kalorileri anca atıyor vücudum :) haftaya başlarım kilo vermeye inşallah

Merhaba arkadaşlar, dün hiç giremedim, bugün de ancak giriyorum. Hem dün, hem bugün sabahtan öğlene kadar sunumlarım vardı, bitti çok şükür rahatladım. Gerçi haftaya değil ama sonraki hafta yine var. Onu da halledeceğim artık. Duyguşum merak etmiş, sağolsun Telefonda konuştuk zaten.
Kilo vermem durdu gibi, iştahım çok açık, ne yapacağım bilmiyorum valla, iki ileri bir geri oluyor resmen. Haftasonu en azından spor yapmak istiyorum, inşallah yapabilirim.
Pomocum, kardeşinin sonuçları temiz çıkmış, çok sevindim canım, kayınvalidenlere gidiyormuşsun, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler.
Duyguşum Kuzey'le mesai yapıyor bu ara kolay gelsin, herşeyin yolunda olmasına sevindim. Haftaya kısa bir tatil demişsin, nereye gidiyorsunuz? Ben de sana İzmir taraflarında nerelerde denize giriyorsunuz diye soracaktım, fikir edinelim biz de. Geçen sene günübirlik Foça'ya gittik, yine arada gideriz ama farklı yerler de bakalım istiyoruz.

Herkese merhaba 1 ay diyet yaptım 2 hafta ara tekrar başladım bu pazartesi 59 kiloydum pazartesi.Hedef tam 30 günde 4 kilo.yani 55 kilo hedefim var .Yaz gelmeden bakalım ulaşabilecek miyim..

Genelde hep aynı besleniyorum sabah 3-4 kayısı 200 ml süt müsli
öğlen 4-5 kaşık sulu yemek 3-4 kaşık pilav ya da makarna 1 kase çorba 1 bardak ayran
akşam 1 tabak yağsız tuzsuz salata

aralarda 1 elma , 2 bardak yeşil çay içiyorum.bugün 5.gün sadece 100 kalorilik bir kaçamağım oldu kurabiye yedim de :))

Bakalım hedefime ulaşabilecek miyim son 25 günümm

Sizi birbirinize bağlayan birşeyler var canım aşık olmadınız ama olamazsınız diye de birşey yok. Her en herşey olabilir ki olur da inşallah

Ben başladım sayılırım yarın oruç tutucam nasip olursa pazartesi tartı da eksi görmek istiyorum artık. Sen de gez dinlen canım regl de

şişkinlik yapar yorgunluktan da şişkinlik oluyor.

slmm kızlar

filizcim kardeşinin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim canım, diğer rahatsızlıkları da en kısa zamanda geçer inşallah.

Duygucum biz de tuvalet eğitimine başladık ama hiç oralı olmuyor ben götürürsem yada hatırlatırsam yapıyor. Kendisi

söylemiyor. Ne yaptıysam ikna olmuyor ödül falan veriyorum alkışlıyoruz tık yok yaptıktan sonra söylüyor. şimdi bıraktım

hava soğudu haftaya tekrar başlıcam. Uyguladığını paylaşırsan sevinirim canım

Bugün menüm

Sabah: domates, yeşil soğan. maydonoz. 1 kk peynir salata yaptım. 2 dlm tam buğday, 4 zeytin, şekersiz çay

Öğle. 1 kase çorba, 2 dlm ekmek

Akşam: 4 kaşık pilav, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 kase cacık

yarın oruç tutucam şimdi 1 çay bardağı leblebi yedim biraz dan uyurum. Yarın görüşürüz İyi tatillerrr

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi pazarlar Forumumuzun biricik annelerinin, anne adaylarının ve anne aday adaylarının anneler günü kutlu olsun

herşey yolunda neslimm :)) kismetse çeşmeye gitcez cuma öğleden pazarakadar eşim ayarlamış ilkkez birşeyi ben araştırmadım bakalım nasıl geçecekk
günü birlik için çeşme pırtanta plajı
gümüldür 14 evleri tavsiye ederimmcanımm.

cevizi ihmal etme sanada faydalı sütünden bebeğinede faydalı,tartı konusunda kafayı takma bu bile etkiler vucud adapte oluyor biryerden sonra harika kg vermeye başlıcan inşallahh..
feslim inan canım istemiyr yoksa yerimm
portatif lazımlık süper birşeymiş benim gibi hijyenik çok gezen biri için çokiyi ufacık kolçantama sığıyorr çok memnunumm
ALLAH kabul etsin canım, ben menünübeğendim amaminikara öğünleride yapabilirsin gerçi sana diyorum ben hiç birşey yemiyorum canım istemiyor ama ben yinede söyleyim dedimm..

tultanımm ALLAH yardımcın olsunn benim sabır isteyen bir süreç benim oğlan haziranda3 yaşınagircek tam 1 ayımız varr yani biz sanırım başardık tultan gerçi kaka olayına henüz geçmedikk çünkü kabızz benim oğlan ama çiş olayını hallettik galiba ben çişini lazımlığa yaptığında abartılı sevinç gösterilerinde bulundum ve pepenin şarkısını söyledimm çişimiz tuvalette kakamız tuvalette diye videolarını gösterdim oğluma birde her başarısında babasını,ananesi babannesi,halası, aradım telefonda hoporleri açtım anlattım başrısını onlarda sevinç gösterisi yapınca benim oğlan iyice gaza geldi,birde biz lazımlığın çıkan aparatını oğluma taşıttım kulozetedöktürdüm şifonu çektirdim baybay yaptırdım çok hoşuna gidiyorr böyle yapmak.tabi ödüller hediyerlerde aldım ve vurguladım çişin tuvalete yaptığıniçin aldım sana hediye diye..

bengün içinde artıkkülot giydiriyorum dışarda alıştırma külotu giydiriyorum sadece o uyuduğunda altını bağlıyorum çünkü çok yeniyizzve kafası karışmasın istedimm..

2 gün önce portatif lazımlık aldımmkatlanıyor çantaya konuyor taşıması kolay hafif bir ürün ortası boş içinde 3yedek torbası ,torbanın ortada çişi kakayı emen pedi var poşetler bittiğinde yedek 10lu poşetler satılıyor hemde 12 liraneyse sadece dışarda kullanacağımızı düşünürsek 10lu poşetler uzun süre işe yarar,
dün kayınvalideye gittik ve lazımlığı kurdum poşeti taktım orda oyun arasında bile çok şükür çişini söyledi ilkkez denedim oturdu yAPTI poşetin içindeki pedler gerçekden çişi emdigün boyu aynıpoşete tuvaletini yaptı eve dönerken poşeti bağladım attım çokşükürartık gezerken ev ziyaretlerinde tatilde yanımda taşıcam hijyen açısından içime sincek sanada tavsiye ederim ve inşallah senin evladında alışır bir anönce ..kabızlığı geçtiğinde kakayıda çabuk öğrenirizallah

topiğin güzel anneleri ve anne adayları hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNN

ve anne olmak isteyenarkadaşlarım rabbim sizde anneliği nasip eder inşallahhh..

Allah razı olsun canım çok sabır istiyor biliyorum kızımda bu kadar zorlanmamıştım ama oğlumun işine gelmiyor gibi. Biz de Ağustos da 3 yaşına giricez dün tam saklanıyordu yapmak için

tuvalete gidelim dedim gittik ve yaptı. Alkışlar, çikolatalar, çak falan yapıyoruz bundan sonra söyle oğlum bez yerine sana araba yada çikolata alalım diyorum. mamam diyo gerisi gelmiyor.

Bu arada kısa japon çizgi filmi var shimajiro diye ben izletmiştim kaka için sen de bir dene eğlenceli arada sırada açıyoruz.

Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır .
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir !
Ne kadar üzsen de
10 dakka sonra seni affeden zarif bir türdür,
yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,
kucağına yatıran,
öpüp koklayan tek varlıktır,
meleğin süt verebilenidir.

Yarasın diye
muhallebinin içine ciğer katarak
çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için
elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuş,
göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan,
sevgi dolu fedakar insan dişisidir.

Bulaşık,ütü, vb yaparken bile
otomatik olarak çene çalan,
kendi kendine konuşan,
anne ne diyon dediğinizde
'sen kendi işine bak,
bi de senle uğraşmayayım şeklinde asortik cevaplar verendir,
"Yemek uzmanı, düzen insanı,
bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir.

Yavrularını yol tarafından değil,
kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir
lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde,
"amaaan ben sana daha güzelini bulurum"
diyebilen komik bir karakterdir,

''Oğlum/kızım aradım yoktun.
Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara börülcem benim öptüm annen''
şeklinde mesajlar atabilen tedirgin insandır.
ama...ama
dünyanın en güzel kucağına sahip,
en güzel kokan,harikulade bir varlıktır.

Olmadık yerlerde
"iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen
ve benim hatırıma
benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan,
aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.

Evde biryere uzandığınız an
orada temizlik yapacağı tutan,
temizlik konusunda kayışı kopardığından
temizlikçi gelecek diye evi temizleyen
balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,
Mutfakta yaşayan,
evde herkesi idare eden bi tür canlıdır,

İyiliğin,
merhametin,
acaaip bir şefkatin,
sadakatin,
sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz kişidir !!

Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,
çocuğu mezun olunca,
çocuğu gol atınca,
çocuğu hasta olunca,
çocuğu askere gidince,
asmalı kabağı seyredince,
dolar yükselince
velhasıl buna benzer bissürrü şeye ağlayabilen,
bu yazıyı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,
ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

son kiiii üç dört;
uzakta dursa da yakın hissedilen,
canı hep istenen,
asla vazgeçilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği,
ıslak - kuru ama heeeep duygulu
en önemlisi; sağı solu oynamayan tek kadın, ANNEM..

Günaydın arkadaşlar, güzel ve enerjik bir hafta olsun hepimize Bugün biraz iş olarak yoğunum, fırsat bulunca hemen yazayım dedim, şimdi özelden kilo bildirimi de yapacağım, benim sonuç pek iç açıcı değil ne yazık ki, inşallah sizlerde bol ---'ler vardır.

Kahvaltı olarak, iki dilim tahıllı ekmek içine 1 tk salça (cevizli çemen şeklinde), 1 kk peynirle yağsız tost. 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe ve 10 tane fındık. Fındık ara öğün gibi oldu. Bugün menü yazmaya tekrar başlıyorum, inşallah bu hafta bırakmadan devam edeceğim.

topiğin güzel bayanları tüm annelerin ,anne olmak isteyenlerin,geleceğin annelerinin anneler gününü kutluyorummmmmmm
tultancım yazı çok harika olmuş
duygucum ay ya wc öğretimi zor ama kuzeycik halletmiş bile
ayyyyyyy ya benim annem bende çok zorlanmış ne hikmetse hep mutfağın camın önüne bırakırmışım manzara eşliğinde annem de yazık hiç yetişemezmiş bir keresin de ben artık bez dönemini bitirmişim ama ufağım hala otobüsle annanem 45 dk mış yolda salmışım ben tabi ikimzde ıslak etraf kokmuş falan annem otobüsden inmeden eve dönmüşler