- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #11.721
evet filizcim tsh çok önemliymiş her ay düzenli doktor konturolüm testelerim olucakmış doğuma kadar .napalım sağlıkla gelsinde önemli değil .
zeynep ismini bende çok severim .ama çok yakınlarımda var o isim .o yüzden koymayı düşünmem .ali isminide severim .benimde ortaokulda ali diye bi arkadaşım vardı hatta benim ilk plotonik aşkımdısarı saçlı hoş bi çocuktu .bazen karşılaşırım içimden gülerim hey gidi günler hey .
arkadaşına allah rahmet eylesin .şimdi cennette inşallah .şehitlik büyük mertebe herkese nasip olmaz .canım senin ahmet ismini koyman biraz garip olmaz mı eşinde biliyomuş ki içten içe sana kırılır ve sorunlar olabilir .sende yazmışsın zaten uygun olmaz diye .
evet sen hep erkek diyosun filiz teyzesi bakalım 30 mayısta randevüm var eğer gösterirse belli olur o zamana inş
kızlar herkese gunaydınnnnn
hayırlı cumalar.
her gun eve cok gec gelıyorum arkadasın ıslerını halledıyoruz. dun de ıste yogundum, patron da pc basında olunca gıremedım. aksam yıne aynı gec saat gelıs, camasır-valız hazırlama telasım oldu, carsıda ısım vardı apar topar kaynanama hedıye aradım hedıye bırseyler almıstım ama sırf anneler gunu ıcın de bırsey alayım dedım anneler gununde daha once hıc yanyana olmadık oyuzden bu kez daha cok ozenmek ıstedım. saclarımın bakım gunu gelmıstı daha fazla gecırmeden onu halledeyım dedım baya kosturmacalı oldu dun aksamım. 12 bucukta uyudum rahat uykuya da dalamadım uykum var bugun. saat 2 gıbı, esımın arkadası ıle konyaya gıdecegız. ordan da otobus ıle koye gececegız 6 cıvarı koyde oluruz ancak.
dun ek bır telas olarak kardesım ıcın baya telefon trafıgı yasadık cok sukur sonucları temız. normal bır yag kıtlesıymıs o gorunen. tumor cıkmadı. bobreklerı sorunlu halen, taslar artmıs dıger bobregının yarısı amelıyatta alındıgı ıcın bu dıger bobrektekı taslardan kurtulmak lazımmıs.
kızlar dunku menumu hatırlıyorum ama bır oncekını hatırlamıyorum kusura bakmayın.
dun:
ıkı dılım cavdarlı ekmek yagsız tost
bır ınce dılım kasar koydum ıcıne
bır domates
bır salatalık
ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: 2 cevız, bır elma, 500 ml ılık su
oglen: 4 kasık patates yemegı, 5 kasık pılav, 4 kasık sutlac
ara: bır havuc, acık sekersız cay, 5-6 adet cubuk kraker, 500 ml ılık su
ısten cıkmadan 500 ml ılık su
aksam: tavuklu salata, ayran
bolca yurume, hareket.
evde 500 ml su, 3-4 adet kucuk domates, 2 yemek kasıgı dondurma
evde de sureklı hareket halındeydım ıslerden dolayı.
gunumu kapattım
canım evet tsh çok önemli lütfen dikkat et ne gerekiyorsa yap benim hamilelikde hiç bir sorun yoktu ama maalesef oğlumun tsh yüksek ve 20 günlükden beri ilaç içiriyoruz belki ömür boyu içecek
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah kepekli tost domates tere
öğlen 1 balık 2 dilim ekmek salata
2 tane yaprak çikolata
akşam 4 dilim yağlama (yağsız)
3 tane yulaflı bisküvi
2,5 lt su
6 bardak çay
oyy kuzum benim kıyamam sanaa RABBİM şifaversin kuzumuza inşallah bir ömür boyu gerek kalmadan rabbim şifasını verir..
hayırlı cumalarr güzeller herkez iyidir inşallahh ..
neslişim nerelerdesin? seni merak ettimm aradımm merakda bırakma benii..
biz wc eğitimine devam ediyoruz,şimdiden portatif lazımlık araştırıyorum haftaya 2 günlükminik bir tatil yapcaz orda çok işime yarıcak,ayrıca sürekli geziyorum yanımda taşırım katlanıyor neler icat edilmişya ama bunu kim yaptıysa çok iyi yapmış hele benim gibi çok gezen anneler için harika birşey hijyen açısından..
dünküsaçmamenüm kızlarr geçrekden içimden gelmiyorr ama eleştriye açığım yinede
sabah :salatalık ,peynir,domates,zeytin ekmek yok
ara:1 yeşil elma
öğlen:1 biber dolması süzme yoğurt
ara: bir kase süzme yoğurt
ara: yine domates,biber,salatalık,peynir
akşam:yemedim
ha birde farklı saatlerde toplamda 1kg erik yedimnapayım çok seviyorumm
1.5 lt su
uzun yürüyüş
tultan,
erkeklerın bırcogu ıste senın anlattıgın gıbı.
arkadas gıbı herseyı anlatan konusan ıcı dısı bır ayrıca bılgılı cozumcu bır ınsanıyım benımle nasıl konusmuyor ya da sorunları cozemıyoruz sasırıyorum dıyorum ben de ıste.
bız de ask yok ben asık olmadım esım de asık olmadı ben baslarda daha seven, saygı gosteren taraftım zamanla esımın sevgısı benımkını gectı, ayrıca ben de asırı yıpranma oldu sevgı ve saygı konusunda. ama yıne de evlılık bıtırmek kolay degıl emek cok var kesınlıkle. bız asık olmadık ama okadar cok zor sey ıle mucadele ettık kı. halen de edıyoruz, alıskanlık var ıyı yonler var oturmus bır hayat, duzen varç. bır suru sey var yanı bıtırmemek ıcın.
haftaya tam gaz ıyıce baslayalım, haftasonu koydeyım ben, spor falan yapamam yedıklerıme dıkkat etsem bıle. bu hafta cok yurudum sureklı dısardaydık arkadasımın dugun ıslerı ıcın. ama tartıya baktım habıre +++ cıkıyor, regl olmama az kaldı onun sıskınlıgı var anlamadım da.
Merhaba arkadaşlar, dün hiç giremedim, bugün de ancak giriyorum. Hem dün, hem bugün sabahtan öğlene kadar sunumlarım vardı, bitti çok şükür rahatladım. Gerçi haftaya değil ama sonraki hafta yine var. Onu da halledeceğim artık. Duyguşum merak etmiş, sağolsunTelefonda konuştuk zaten.
Kilo vermem durdu gibi, iştahım çok açık, ne yapacağım bilmiyorum valla, iki ileri bir geri oluyor resmen. Haftasonu en azından spor yapmak istiyorum, inşallah yapabilirim.
Pomocum, kardeşinin sonuçları temiz çıkmış, çok sevindim canım, kayınvalidenlere gidiyormuşsun, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler.
Duyguşum Kuzey'le mesai yapıyor bu arakolay gelsin, herşeyin yolunda olmasına sevindim. Haftaya kısa bir tatil demişsin, nereye gidiyorsunuz? Ben de sana İzmir taraflarında nerelerde denize giriyorsunuz diye soracaktım, fikir edinelim biz de. Geçen sene günübirlik Foça'ya gittik, yine arada gideriz ama farklı yerler de bakalım istiyoruz.
cevizi ihmal etme sanada faydalı sütünden bebeğinede faydalı,tartı konusunda kafayı takma bu bile etkiler vucud adapte oluyor biryerden sonra harika kg vermeye başlıcan inşallahh..amin canım aminn geçecek inşallah
hayırlı cumalar canım kuzey seni tatilde zorlayabilir belki wc konusunda ama portatif lazımlık güzel fikir :) ama sen yinede yanında bez bulundur belli olmaz belki ortam farklı olunca yapmak istemez
bu arada menünü hiiiç beğenmedim aç kalmışsın resmen biraz yemek türü bişeylerde yemelisin
bana gelince aslında ev ceviz dolu ama kıracak adam yok :):) yaa birazda daha tartıda gram oynamıyor onun için canım sıkılıyor ama sanrım diyet öncesi yüklediğim kalorileri anca atıyor vücudum :) haftaya başlarım kilo vermeye inşallah
ALLAH kabul etsin canım, ben menünübeğendim amaminikara öğünleride yapabilirsin gerçi sana diyorum ben hiç birşey yemiyorum canım istemiyor ama ben yinede söyleyim dedimm..slmm kızlar
filizcim kardeşinin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim canım, diğer rahatsızlıkları da en kısa zamanda geçer inşallah.
Duygucum biz de tuvalet eğitimine başladık ama hiç oralı olmuyor ben götürürsem yada hatırlatırsam yapıyor. Kendisi
söylemiyor. Ne yaptıysam ikna olmuyor ödül falan veriyorum alkışlıyoruz tık yok yaptıktan sonra söylüyor. şimdi bıraktım
hava soğudu haftaya tekrar başlıcam. Uyguladığını paylaşırsan sevinirim canım
Bugün menüm
Sabah: domates, yeşil soğan. maydonoz. 1 kk peynir salata yaptım. 2 dlm tam buğday, 4 zeytin, şekersiz çay
Öğle. 1 kase çorba, 2 dlm ekmek
Akşam: 4 kaşık pilav, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 kase cacık
yarın oruç tutucam şimdi 1 çay bardağı leblebi yedim biraz dan uyurum. Yarın görüşürüz İyi tatillerrr
ALLAH kabul etsin canım, ben menünübeğendim amaminikara öğünleride yapabilirsin gerçi sana diyorum ben hiç birşey yemiyorum canım istemiyor ama ben yinede söyleyim dedimm..
tultanımm ALLAH yardımcın olsunn benim sabır isteyen bir süreç benim oğlan haziranda3 yaşınagircek tam 1 ayımız varr yani biz sanırım başardık tultan gerçi kaka olayına henüz geçmedikk çünkü kabızz benim oğlan ama çiş olayını hallettik galiba ben çişini lazımlığa yaptığında abartılı sevinç gösterilerinde bulundum ve pepenin şarkısını söyledimm çişimiz tuvalette kakamız tuvalette diye videolarını gösterdim oğluma birde her başarısında babasını,ananesi babannesi,halası, aradım telefonda hoporleri açtım anlattım başrısını onlarda sevinç gösterisi yapınca benim oğlan iyice gaza geldi,birde biz lazımlığın çıkan aparatını oğluma taşıttım kulozetedöktürdüm şifonu çektirdim baybay yaptırdım çok hoşuna gidiyorr böyle yapmak.tabi ödüller hediyerlerde aldım ve vurguladım çişin tuvalete yaptığıniçin aldım sana hediye diye..
bengün içinde artıkkülot giydiriyorum dışarda alıştırma külotu giydiriyorum sadece o uyuduğunda altını bağlıyorum çünkü çok yeniyizzve kafası karışmasın istedimm..
2 gün önce portatif lazımlık aldımmkatlanıyor çantaya konuyor taşıması kolay hafif bir ürün ortası boş içinde 3yedek torbası ,torbanın ortada çişi kakayı emen pedi var poşetler bittiğinde yedek 10lu poşetler satılıyor hemde 12 liraneyse sadece dışarda kullanacağımızı düşünürsek 10lu poşetler uzun süre işe yarar,
dün kayınvalideye gittik ve lazımlığı kurdum poşeti taktım orda oyun arasında bile çok şükür çişini söyledi ilkkez denedim oturdu yAPTI poşetin içindeki pedler gerçekden çişi emdigün boyu aynıpoşete tuvaletini yaptı eve dönerken poşeti bağladım attım çokşükürartık gezerken ev ziyaretlerinde tatilde yanımda taşıcam hijyen açısından içime sincek sanada tavsiye ederim ve inşallah senin evladında alışır bir anönce ..kabızlığı geçtiğinde kakayıda çabuk öğrenirizallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?