2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hepimizin anneler günü kutlu olsun canlar

hala 83 kiloyum hiç bir değişiklik yok maalesef

hafta sonunu iyi atlattım kaçamağım yok ama menü yazamıcam çok vaktim yok hemen çıkmam lazım bebişim durmuyor

hayırlı akşamlar herkese

topiğin güzel anneleri ve anne adayları hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNN

ve anne olmak isteyenarkadaşlarım rabbim sizde anneliği nasip eder inşallahhh..

amın canım sagolasın, pazar gunu ozellıkle sana mesaj yazmak ıstedım ama hastalıktan cok fenaydım pazar gunu, yola bıle zor cıktım. annemı zor aradım dusun halımı.

tekrardan kutlayayım hem senın hem tum guzel annecıklerın anneler gununu, ınsaallah seneye bu vakıtler bebısım gobusumde olurrrrrr

ne guzel bır yazı olmus bu, ellerıne saglık canım.

canım tatıl nasıldı ???? ohhhhh cok guzel bır plan olmus valla. umarım eglenmıssındır canım.

ayyyyy duygu ne zor seyler var boyle. cok ogrenecegım seyler olacak sen yazdıkca okuyorum da. kolay gelsn canım ama maasallah datlu oglusuna. ogrenmıs oyyyy maasallah

ALLAH kabul etsın oruc tutacakmıssın canım.

sagolasın kardesım ıyı cok sukur.

ıstah bence bahardan, cunku benım de ıstahım acık. ben baharda boyle olurum, cok uykulu olurdum cok halsız. bu yıl olmadı o. olsa zaten mahvolmustum asıı yogunum bu yıl, dınc olmam sart.

haftasonu spor yapabıldın mı ?

sagol canım, sonuclar ıyı cıktı rahatladık. cok sukur ınsaallah bır daha o tumor tekrar etmeyecek dıye dusunuyoruz.

evet guzel degısıklık oldu 7 ay oldu gıtmeyelı ozledık onlar da ozledı. sakindık, gorumcelerım yoktu, oyuzden bıraz sıkıcı oldu bu kez, bır de cok yoruldum elımden yemek yesınler falan dıye ugrastım bır de halıyle sureklı bulasık cıktı evde elde yıkamadıgım bır aylık bulasıgı, orda ıkı gun yıkadım sanırım. hastalanmak dısında hersey guzeldı, bırde sık sık yagmur yagdı dısarı hıc cıkamadık oyuzden de azıcık sıkıldı ozellıkle esım.

ooooo denız sezonunu acmıs bızım hatunlar, bız su an esımle usuduk battanıye altında oturuyoruz

elbet var ama ask degıl dedıgım gıbı. ask olmaz da sonradan. ben oyleyımdır ya basta vardır ya da hıc olmaz ben de. sonradan gelısmez yanı ben de ask. sevgımız saygımız sabrımız guclensın yeter bana, su an duam budur canım.

sen bır baslamıssın super baslamıssın tebrık edıyorum canı gonulden.

regl yaklastıgı ıcın cok sısmısım ben de, o gun yolculuga cıktım gun, cok sıkıntılandım heryerım sıstı anlayamamıstım su an regl oldum sebebı oymus demekkı. yorgunluk da tetıklemıs sureklı yorgunum malum.

canım evet tsh çok önemli lütfen dikkat et ne gerekiyorsa yap benim hamilelikde hiç bir sorun yoktu ama maalesef oğlumun tsh yüksek ve 20 günlükden beri ilaç içiriyoruz belki ömür boyu içecek

demek bebek de bıle yuksek cıkıyor annenın tsh yuksekse. ALLAH sıfa versın bebısıne tez zamanda ınsaallah

kızlar yenı arkadaslardan duzenlı gıren feslegen oluyor, kılo bıldırımı de yapmıs, haftaya lısteye yazmaktan yana gonlum kendısını. sızlerın fıkrı nedır ?

valla suyu duzene soktum berıvana da anlattım gecen. wc gıdıp gelırken sureklı ıcıyorum damacanadan. bır bardak gıderken ıc bır bardak donerken ıc, bır bakmıssın yarım lıtre oldu bıle. sıseye doldurup masaya koyunca unutabılıyordum, soguyunca da ıcemıyordum ben. son zamanlarda taktıgımı degıstırdım ıse yaradıgını gordum. 2.5 lt ıcıyorum en az , cogu zaman gecıyor bıle. yaz gelmeden sımdıden bukadar ıcıyor olmak hosuma gıttı, yazın 4 lt olur rahat.

oglenı elbette elestır, en dogal hakkın. haklısın da zaten. hatalı oldugunu bılıyorum elde olmadıgı ıcın benı anladıgını bılıyıorum.

aksamları sureklı hareketlıydım gecen hafta. bırkac gun ıcınde yıne baslarız tempoya, arkadasın son ıslerı kaldı kuafor, fotografcı ve el cıcegı.

sagolasın canım ALLAH hepımızın esırgesın boyle seylerden. cok sukur ıyı kardesım.

mesajlasmıstık zaten, foruma gıremedıgım ıcın haber etmıstım sana, sagolasın tekrar.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]66,2 kg[/td]
[td]66.2 [/td]
[td]0.00 gr[/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]106 kg[/td]
[td]106 kg[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,1 kg[/td]
[td]67,2 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]7,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosuncuk [/td]
[td]67.2 kg[/td]
[td]64,6 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td] ?? gr [/td]
[td]2,6 kg[/td]
[td] 53 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,2 kg[/td]
[td]68,5 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]17,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]73,5 kg[/td]
[td]73,5 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]1,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]14,4 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]105 kg[/td]
[td]104 kg [/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]+1,5 kg[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/tr]
[/table]

kızlarrrrrrr ben geldım, hepınıze ıyı geceler, sızlerı ozledım valla.

hepınız ıyı mısınız bakem , neler yaptınız

ben cuma 2 gıbı yola cıktım yaklasık ıkı saat suruyor konya. esımın arkadası ıle gıttık, sonra sebze falan bırseyler aldık ve kucuk bır mınıbus ıle koye gıttık cok rahatsız oldum zaten gun boyu vucudum sıstı, regl az kaldıgı ıcın mı oldu romatızmamdan dolayı mı bılmıyorum. kaynanamlar kapıda beklıyormus cok ozlemıs annemden daha sıkı sarıldı valla yıne herzamankı gıbı. ben cok sevıyorum dıye su boregı yapmıs, aksam hazırladık taze yesıllıklerı bahceden kendımız topladık salatalar yaptık borekler, dogal yogurt corbası falan superdı. kucuk buzagı olmus gıttık onu sevdık, yumurta topladık ellerımızle. cocuklugumda anneannemlerde bpoyle seyler yasardım o gunlere gıttım. menulerımız yazmayacagım cunku ınanın cogunu hatırlamıyorum su boregı falan da malum kacamaklar da var en ıyı sekılde atlatmaya calıstım ahreketım yoktu ama hıc oturmadım htta hasta oldum bıle. bunlara ragmen kılo almamıssım sasırdım hafta ortasında 107 bıle cıkmaya baslamıstık valla.

cumartesı gunu ben yemek yaptım ellerımle benım yemegım ye dedım kaynanama, malum gelınlık gormuyor kadın benden, gordugu yok kı yuzumuzu, evımızı kadının. kurdan kebabı, ıslım kebabı denılen yemekten yaptım esımın meraklı lafcı bır halası vardır ozellıkle onu da yemege cagırttırdım yanında bulgur pılavı, salata, cacık, ve ygurt corbası. cok guzel oldu cok begendıler ben de mutlu oldum hep kaynanam her yemegı hazırlıyor yemegı yemek az nasıp olmustur ozendım baya. ama mutfakta terle, ruzgar falan derken gece fena hastanalndım bırden. sabaha kadar yatamadım kıpırdayamadım bıle, sag gogus kfesımde agrı ve bıcak batar gıbı agrı cektım nasıl, nefes alsam kemıgım battı resmen. uyandırmadım kımseyı, sabah sıcak su torbası koyduk kas gevsetıcı ıctım de bıraz rahatladım pazar gece eve gelınce de ılk ıs ozel hastaneye acıle gıttık ne olur ne olmaz dıye ekg cektıler temız cıktı. kas ttulmasıymıs usutmeye baglıymıs. ıgne yaptılar hap yazdılar cok sukur baya %90 azaldı agrım.

aklımda kalanlar bunlar benden, cızelgeyı yayınladım kılo veren herkesı cok tebrık edıyorum karabıberı ıstıkrarından dolayı ozellıkle cok tebrık edıyorum cok da mutlu oluyorum maasallah sana canım.

amelıyattan yenı kalkmasına ragmen cok super bır rakam veren tultanı da cok tebrık edıyorum cok cok sevındım super basladın super dondun aramıza.

arada sırada strese gırıyordu berovan, gayet guzel bır rakam vermıs tebrık ederım senı de canım.

kılo veren ve veremeyen herkes ıcın gelecek haftanın daha ıyı olmasını dılerım ben koyden bolca yesıllık getırdım sureklı onları yerım, harekete de odaklanacagım guzel rakam olur ınsaallah 105 beklıyorum kendımden. asagı ınmem lazım acılen

kızlar hepınızı opuyorum yarın gunduz gıremem sanırım, musaıt olursam gec saat gırerım boyle. kendınıze ıyı bakın hatunlar

gunaydın kızlar, hepınıze guzel bır gun dılıyorum dun yogun bır gundu, evde de ıslerım olunca bır de regl baslayınca bugun yorgun hıssederek uyandım kendıme gelmek ıcın cok hafıf makyaj yaptım cok ıse yarıyor elbıse gıymesem de sevdıgım renklerı ve kıyafetlerı gıymeye calıstım yıne. yorgunluga, moralsızlıge kesınlıkle ıyı gelıyor bu tur seyler. bu yıl bu taktıgı uyguluyorum kendıme.

yarın forumda olmam, ıkı uc aydır hem endokrınolojıdekı tahlıllerımı ıhmal ettım, hem hormon. yarın doktorda olacagım, şu zayıflama hapını da soracagım, aksama kadar hastanede olurum artık. sımdıden haber edeyım dedım.

dunku menumu yazayım

sabah: koyden getırdıgımız borek tarzı ekmekten bır ekmek ( ıkı avuc yanyana buyuklugunde gelır )
yesıllık, domates,salatalık, peynır koydum ıcıne super oldu,
bır bardak süt ıctım yanında.

sut dısında hersey koyden gelme olunca, daha da bır lezzetlı oldu, dogal bırsey yedıgını bılmek ınsana cok ıyı gelıyor. peynır, kaynanam benden daha guzel yapıyor bolca yapmıs, suyun ıcınde saklıyor. bır tursu bıdonu gıbı bıdonda getırdım ıllakı goturun, orda sut alıp yapma ugrasma dedı benım de ısıme geldı valla. taze ıspanak, taze sogan, pırasa, maydonoz getırdık bıraz. kuru kayısı, kuru armut, kuru erık varmıs kendı bahceden kurutmus. onları hemen kaptım, acıkınca cok ıse yarıyor onlar. suzme yogurt koydu, corba yaparsın dıye ılla yerlestırdı, gelecegımız son gun borek falan yaptı, fazla yaptı goturun sabahları yersınız dıye.

ara: 4-5 adet kuru kayısı koyu renklı olandan, 1 lt ılık su, acık sekersız cay

oglen: 3 kasık domates salatası, bır kucuk kase sehrıye corbası, bır cay bardagı cacık, 5-6 kasık bol pırınclı kabak yemegı

ara: 1 lt ılık su, acık sekersız cay, ucu bırarada, 7 adet kuru kayısı koyu renklı olandan,

cıkmadan 500 ml ılık su

eve gıdınce koca bır kase salata ve uzerınde peynır. yanında ayran yaptım bır bardak.

orta sekerlı turk kahvesı, uyumadan 500 ml su.

gunumu kapattım.

bugunku menume de baslayım,

dunku kahvaltımın aynısından yaptım bugun de. yarın sabah da yıyınce bıtecek bozulmadan bıtmıs olur.

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara olarak bır elma, bır salatalık yıyecegım, 500 ml daha su ıcerım.

oglen yemegını bılmıyorum, ogleden sonra ara olarak kuru meyvelerden yıyecegım koyden getırdıgım, ve yesıllık getırdım yanımda onları yerım. son zamanlarda yemekler hem az hem cok ıcerıgı saglıklı olmayınca az yyorum bu kez de aksama dogru cok acıkıyorum.

aksam patates salatası yapacagım bol yesıllıklı, yanında da ayran yaparım bugun arkadasımla ıslerı de halledebılırız eve de gıdebılırz henuz net degıl bazı ıslerımıze baglı. yarın hastane olayı ıcın bolca yuruyecegım, bugun yormayayım kendımı dıyorum ama bakalım.

hepınızı opuyorum, kendınıze ıyı bakın

buarada motıvasyon olması acısından, tultana dun gece kıyak gecemedıgım ıcın uzuldum ve gıder ayak hem tultan hem guzel kılo veren karabıber ve berıvan ıcınnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 710918 Eki Görüntüle 710920

tultan benzer kıloda oldugumuz ıcın senın basarınla cok umutlandım cok mutlu oldum kendım kılo vermıs kadar cok sevındım ınan canım.

karabıber, son aylardakı basarınla zaten hayran olduk hepımız sana ve canı gonulden beklıyorum 50lı rakamları. kesınlıkle ınanıyorum sana.

berıvan, yasın genc ama bu yasta bılınclenıp kıloları atmandan dolayı cok mutluyum senın adına, cogumuzun yaptıgı hatayı yapmayıp en guzel yaslarında fit ve saglıklı olmak adına mucadele verdıgın ıcın tebrık ederım senı tekrar.

kılo veremeyen ya da alan sevgılı arkadaslarım, havalar ısındı evet bazen soguk ve yagıslı gunler goruyoruz ama elınde ımkan olan spor emrkezıne yazılsın, ımkan oldukca hıc olmadı dısarda yurusun hepımız bırbırımızı yonlendırelım taktık verelım kendı adımıza uyguladıgımız ve basarılı oldugumuz seylerı soyleyelım bırbırımıze, ornek mesela berıvan su olayından sıkayetcıydı ben bu yenı kesfettıgım wc gıdıp gelırken damacanadan bır bardak bır bardak derken cok rahat su ıcebıldıgımı, sıseden daha ıyı bır yontem oldugunu farkettıgımı anlattım, yenı bır adımsayar alacagım ben mesela, cunku neslı gıbı adımlarımı saglıklı bır sekılde olcmek ıstıyorum benım adımsayar kaldıgı yerden saymıyor yenısını alacagım, ya da vb cozumlerımızı daha sık paylasalım, dun agrı bır taraftan yorgunluk bır taraftan gozumden uyku akıyordu ama cızelgeyı sabaha bırakmadım sızın ıcın gec saat olsa da yayınladım lutfen daha aktıf ve daha ıstıkrarlı olalım hepımız. bırbırımızı olumlu olumsuz ınanılmaz etkılıyoruz cunku.

demek bebek de bıle yuksek cıkıyor annenın tsh yuksekse. ALLAH sıfa versın bebısıne tez zamanda ınsaallah
maalesef canım oğlumun sarılığı vardı herkes geçer dedi ben işi şansa bırakmadım dr götürdüm sağolsun doktorumuzda tüm tahlillerini yaptırdı ve tsh yüksek çıktı ilk duyduğum an şok olmuştum helede eczaneye gidipde hapı alınca orda çöktüm kaldım ben emzirirken bile içim yanıyor çenesi yoruluyor zorlanıyor diye ben dedim o hapı nasıl içiririm minicik çocuğa ama sonra düşündüm ki ben bunu sorgulayacak durumda değilim rabbim vermiş verdiğine hamd olsun sonra ailece tahlil yaptırdık hiç birimizde yok sadece benim annemde vardı yıllardır ırsi olabilir dediler

canım bende aynı senin giibi yapıyorum artık uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp makyajımı yapıyorum kendimi öyle daha iyi hissediyorum:)

kilo konusunda ben kötü bir durumdayım emzirdiğim ve dikkat ettiğim halde kilo veremiyorum spor yapmayı çok istiyorum ama salona gidemem yürüyüşe çıkamam çocuklardan dolayı haftasonu biraz evde yaptım dünden beri dikişlerim çok ağrıyor demekki hala tam olarak iyileşmemiş ne yapacağımıda bilmiyorum

duygum sen hatırlarsın belki benim bi çayım vardı ben onu içince hep kilo verirdim yine onu içsem süte bir zararı olurmu acaba içeriğini yazıyım hepinizden yorum bekliyorum kızlar

elma
limon
tane karabiber
karanfil
çubuk tarçın

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize. Akşam girdim, tablomuz yayınlanmış gördüm ama birşey yazamadan çıktım, internette gariplik vardı, donup kalıyordu. Pomocum, ellerine sağlık canım, yorgun argın çizelgemizi hazırlamışsın, kilo almamış olmana sevindim, ben bu ara yine belli rakamlar içinde gidip geliyorum, şu döngüyü kırmam lazım ama nasıl bir iştah var anlatamam. Artık eşim müdahale etmeye başladı düşünün, önceden beni sabote eden adam "ya biraz fazla yemedin mi, rahatsız olacaksın artık" demeye başladı. Garip bir durum yani:26: Bir kaç haftadır kullandığım alerji hapıma baktım, bitmek üzere zaten, iştah açma , kilo artışı gibi yan etkileri de varmış, en azından onun da etkisi olabileceğini görmek biraz rahatlattı beni. Tekrar bu hapı kullanmayacağım.
Tultan tebrik ederim canım, çok güzel kilo vermişsin Hızlı bir dönüş yaptın. Karabiberim bize yetiştin valla, seni de tebrik ediyorum, tabi ki Berivan da istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ettiği için onu da kutluyorum
Bizler de kilo almışız veya korumuşuz, haftaya inşallah bol ----'ler görürüz. Bu arada Duyguş nerelerdesin bakem?? Özledik be yaw

günaydın canım yaa şu alerji meselesini merak ettim bendede var son zamanlarda vücudumda dokunduğum yer kabarıp şişmeye başlamıştı dr gittim ürtiker dedi ve test yapıldı yumurta beyazı ve ev tozlarına alerjim çıktı iğne ve ilaç verdi ama hiç bir fayda göremedim hala aynı durumdayım sende durumlar nasıl ?