2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

az yıyecegını zaten soylemıstın oyuzden menun hakkında bırsey demeye gerek yok meyveler falan gayet guzel de olmus canım da cektı su an zaten.

gaza getırmısım cok sevındım canım, sen spor cok seversın zaten ve musaıt zamanın olsa hıc durmazsın senı bılıyoruz, faydamın olmasına cok sevındım ınsaallah hareketlenecek topıgımızzzzzz

ben de cıkıyorum cenem dustu, ıs guc bakömıyorum pek

opuyorummmmmmmmm

Merhaba kızlar, maşallah maşallah ne güzel bir hareketlilik var topikte
Öncelikle Bericik gelmiş, hoşgelmiş Çoookkk geçmiş olsun, zor bir şey ama çözümü var, korkmamaya çalış canım, Allah başka dert vermesin. Pomoya katılıyorum internetten tarama yapma.
Pomocum, seni böyle görmek ne güzel yaa, hep böyle ol inşallah, özlemişim valla bu hallerini Kız sporu, adımsayarı yazıp herkesi gaza getireceksin, ben de bugün evde bile olsa biraz adım atmaya çalışayım diye düşündüm Duygu da gaza gelmiş
Benim hatırımı sormuşsun, teşekkürler canım, bu hafta çok daha iyiyim, bugün alerjim azdı yine nedense, bakalım yarın tomografi sonucunu alacağım, inşallah bir şey çıkmaz. Bu hafta perşembe ve cuma sunumlarım var, elimde sunum var ama daha hazırlanmadım Benden haberler böyle.
Sıkı takipteyim, Pomocum enerjin hiç düşmesin canım. Duyguşum yine kuş kadar yiyon bakıyorum Kendine dikkat et ama, bünyen zayıf düşmesin
Yeni bir arkadaşımız katılmış aramıza, ona da hoşgeldin diyorum. Ben de forumun en büyüklerinden biriyim, 35 yaşımdayım, ben yaklaşık 8 kg verdim ve yaz döneminde bu kilomu korumaya karar verdim. Sizin de vermeniz gereken kilo çok fazla değil, biraz yediklerinize dikkat ederek, biraz sporla destekleyerek rahatça verirsiniz. Belli bir yaştan sonra kilo vermek daha zor oluyor haklısınız ama inanın burada pek çok sağlık sorununa rağmen kilo vermeye çalışan ve veren arkadaşlarımız var.
Kızlar, alıntı yapmadan aklıma geldiği kadarıyla yazdım. Bugün ben de adım sayımı artırayım bari biraz, kaç gündür minimum hareketle yaşıyorum

teşekkür ederim ablacımmm inşallah kurtulurum korkumuda zamanla atarım inşallah
alerjin azalmış çok sevindim sende kendine dikkat et ablam sunumun inşallah istediğin gibi geçer

bende kendimi tanıtayım
ben 22 yaşındayım bekarım özel bir şirkette muhasebeciyim uzun bir diyet serüvenim oldu en zor kilolarımı burada ablalarım ile verdim
eminim en kısa zaman da sağlıklıca kilolarını verirsin ablam

berıvan hem kendın hem bızler ıcın resım eklermısın, bız ılk hallerını bılmıyoruz cok, hepımıze motıvasyon olur sen de basarını gorunce ve bızden alkıslar olunca moral olur sana da.

20 kılo, harıkasın sen, darısı basıma ınsaallah. ınsaallah eylul sonunda ben de bu rakamları gorurum.

Hepinize teşekkür ediyorum ne güzel karşıladınız beni.İçimi ısıttınız.Dilerim hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz.

tabiki neden olmasn canım eski pantolomun bir tanesini atmadım onu giyer atarım aradaki farkı hep beraber görürüz olurmu ama bir kaç gün atamaya bilirim malum işden sonra ağrılarım tam geçmeyince keyifsiz oluruyorum ama bu hafta içinde atacağım

oooooo kımlerı goruyoruz, tam da aklımdaydın mesaj atayım da gaza gelsın neslı dıyordum, ohhhhh okudukca gaza gelmıssın zaten. bak cok sevındım, valla ben de ozlemısım bu hallerımı. plan, program var ve yazdan daha guclu bır spor planlaması ve azmı var bakalım ınsaallah canım sıze de bana da faydası olsun bu hallerımın.

duygu gaza gelmıs evet oyle dedı cemrem spor kursu soracagım dıyordu cok hosuma gıttı bak senı de hareketlendırmısımmmmmm

adımsayar ve ocak keske daha erken aklıma gelseymıs neslı ya, bak yogun spor yapmasam da daha verımlı gecırmıs olurdum son aylarımı. neyse vah tuh demeyım bundan sonrasına bakayım, karabıber gecen yıl cok durgunmus bu yıl super ataga gecmıs ınsaallah ben de oyle olurum yılın ılk 6 ayı genelde benım kotu gecer demıstım sanırım yıne oldum, esımle bırara ıyıydık son aylarda abuk sabuk seyler yasadık, ıs ınanılmaz yogundu azıcık duruldu. ıskolıklık uzerımden azaldı bırazcık da, kendıme odaklandım bu 2. yarı bana daha ıyı gelecek ınsaallah. umarım.

oncelıkle saglıklı ve hayırlı olmasını dılıyorum ama ıcımden hep sunu demek gecıyor bır kızım olsun bukle bukle sacları olsun, sıyah saclarını komur kızım dıye seveyım benım gıbı beyaz tenlı olsun pamuk kızım dıye seveyım onu, nasıl bır ıstek var anlatamam tam zamanındayım ınsaallah kılolalarım gıtsın annıs olabıleyım guzel fıt bır hamıs olayım ınsaallah

gaza getırme konusunda ozellıkle cok sevınıyorum, cunku tam olmasa da mademkı kaptanlık verdınız ornek olmam lazım, ayrıca en sısman benım en mucadele eden benım olmam lazım son aylarda coktum resmen ben, yenıden dogmus gıbıyım ınsaallah hep boyle olurum.

yaa yıne mı geldı bu alerjı, yenı hap verecek mı doktor ıstah acıyor dıgerı demıstın. tomografı sonuclarını da beklıyoruz ınsaallah temız cıkar bıze yaz oldu mu canım.

ben yenı arkadasımıza da dedım yas olarak en buyuk sensın, ama metabolızma,azım,spor ıstegı ıle basarılı oldun cok cok sıkılastın sen. 8 kılodan fazla gorunuyor oyuzden ben bu arkadasımızın da umutlu olmasını ıstıyorum

aaaa super olur valla. yok sımdı zaten dusunmedım agrın sızın var ugrastırmak ıstemedım zaten senı, sen nezaman musaıt ve hazır olursan.

Hepinize teşekkür ediyorum ne güzel karşıladınız beni.İçimi ısıttınız.Dilerim hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz.

acıkca soyleyım, bu normalde yaptıgımız bırsey degıldır cekımserızdır hemen yazmayız hele kı detaylı yazmayız karsıdan sıkı bır cıddıyet gormeden. ama sız bırkere rastgele yazmamıssınız bu gercekten saygıya degerdı. ayrıca bugunlerde topıgımızın hareketlı, ısteklı gunlerını yasıyoruz ben ozellıkle zaman acısından baya musaıtım oyle olunca hepımız ılgılendık

aaaa super olur valla. yok sımdı zaten dusunmedım agrın sızın var ugrastırmak ıstemedım zaten senı, sen nezaman musaıt ve hazır olursan.

bende çok istiyordum böyle birşey yapmayı hatta hedefe ulaştığım ilk gün burada varya nasıl başardıklarını ve resimleri koyuyolar öyle yapayım diyodum biraz geçsin ağrım ilk iş atmak olacak nasılsa hedefe ulaşıncada oraya koyarım

neslişim senin neyin var tahlil vs..yazmışsıngeçen haftagirmedim geçmişede detaylı bakmadım

evet az yiyorum geçiçi bir durum açık büfeyi telafi etmye çalışıyorum..

hedefe ulasınca da yaparsın ozaman daha da bır farklı olur fınal olarak. super fıkır. bence herkes yapmalı.

sen suanda da guzel rakamlar verdın ve bence paylasmalısın. ben yapsam var ya, sagır sultan duyardıııı kesınnnnnn

spora baslıuorum dıye annemı aradım kaynanamı aradım kardesımı aradım dusunnnnnnn

neslişim senin neyin var tahlil vs..yazmışsıngeçen haftagirmedim geçmişede detaylı bakmadım

evet az yiyorum geçiçi bir durum açık büfeyi telafi etmye çalışıyorum..

ben mesaj yazdım ozaman sey demıstı gecen hafta, sınuzıt olmadıgı ortaya cıkmıs agrıların sebebı ıcın tomografı cekılmıstı. yanlıs hatırlamıyorsam boyleydı canım

yemeklerımı az yaglı yapıyorum canım, zeytınyagı oluyor tamamen. Ama tuzu tamamen kesemedım, cok tuzlu degıl ama az tuzlu da dıyemem. Yalan soylemıs olmayım

yağ okey ozaman ,tuzda zaten tamamen kesilmez herşeyin kararı iyi eğer kararından fazlaysa lütfen bir parçadaha azalt sadece zayıflamak için değil tuzun fazlası sağlığaçokzararlı