- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.041
Duygu kaçar gideyim ütüler beni beklerr şimdiye kadar yediklerimi yazayım
aç karnına bir çay bardağı elma sirkeli su
kahvaltı:3 kaşık müsli biraz süt ile
ara:biraz süt ile şekersiz nescafe
öğlen: 2 kaşık domatesli makarna,yarım domates,yarım salatalık,1 yeşil biber,2 kaşık süzme yoğurt
ara: 1 dilim ananas,2 çilek,bir avuç kiraz
akşama muhtemelen 1 büyük köfte salata üstünede 1 dilimkarpuz peynir düşünüyorum
su şimdilik 1.5 lt oldu
aktivite 30 dk parkda aletlerde çalışmak ama pomo sağ olsun gaza getirdi minimum 5000 adım atayım bari sabahdan bu yanada var adımlarım hareketsizlikden iyidir
Merhaba kızlar, maşallah maşallah ne güzel bir hareketlilik var topikte
Öncelikle Bericik gelmiş, hoşgelmişÇoookkk geçmiş olsun, zor bir şey ama çözümü var, korkmamaya çalış canım, Allah başka dert vermesin. Pomoya katılıyorum internetten tarama yapma.
Pomocum, seni böyle görmek ne güzel yaa, hep böyle ol inşallah, özlemişim valla bu hallerini Kız sporu, adımsayarı yazıp herkesi gaza getireceksin, ben de bugün evde bile olsa biraz adım atmaya çalışayım diye düşündüm Duygu da gaza gelmiş
Benim hatırımı sormuşsun, teşekkürler canım, bu hafta çok daha iyiyim, bugün alerjim azdı yine nedense, bakalım yarın tomografi sonucunu alacağım, inşallah bir şey çıkmaz. Bu hafta perşembe ve cuma sunumlarım var, elimde sunum var ama daha hazırlanmadımBenden haberler böyle.
Sıkı takipteyim, Pomocum enerjin hiç düşmesin canım. Duyguşum yine kuş kadar yiyon bakıyorumKendine dikkat et ama, bünyen zayıf düşmesin
Yeni bir arkadaşımız katılmış aramıza, ona da hoşgeldin diyorum. Ben de forumun en büyüklerinden biriyim, 35 yaşımdayım, ben yaklaşık 8 kg verdim ve yaz döneminde bu kilomu korumaya karar verdim. Sizin de vermeniz gereken kilo çok fazla değil, biraz yediklerinize dikkat ederek, biraz sporla destekleyerek rahatça verirsiniz. Belli bir yaştan sonra kilo vermek daha zor oluyor haklısınız ama inanın burada pek çok sağlık sorununa rağmen kilo vermeye çalışan ve veren arkadaşlarımız var.
Kızlar, alıntı yapmadan aklıma geldiği kadarıyla yazdım. Bugün ben de adım sayımı artırayım bari biraz, kaç gündür minimum hareketle yaşıyorum
bende kendimi tanıtayım
ben 22 yaşındayım bekarım özel bir şirkette muhasebeciyim uzun bir diyet serüvenim oldu en zor kilolarımı burada ablalarım ile verdim
eminim en kısa zaman da sağlıklıca kilolarını verirsin ablam
Hepinize teşekkür ediyorum ne güzel karşıladınız beni.İçimi ısıttınız.Dilerim hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz.Merhaba kızlar, maşallah maşallah ne güzel bir hareketlilik var topikte
Öncelikle Bericik gelmiş, hoşgelmişÇoookkk geçmiş olsun, zor bir şey ama çözümü var, korkmamaya çalış canım, Allah başka dert vermesin. Pomoya katılıyorum internetten tarama yapma.
Pomocum, seni böyle görmek ne güzel yaa, hep böyle ol inşallah, özlemişim valla bu hallerini Kız sporu, adımsayarı yazıp herkesi gaza getireceksin, ben de bugün evde bile olsa biraz adım atmaya çalışayım diye düşündüm Duygu da gaza gelmiş
Benim hatırımı sormuşsun, teşekkürler canım, bu hafta çok daha iyiyim, bugün alerjim azdı yine nedense, bakalım yarın tomografi sonucunu alacağım, inşallah bir şey çıkmaz. Bu hafta perşembe ve cuma sunumlarım var, elimde sunum var ama daha hazırlanmadımBenden haberler böyle.
Sıkı takipteyim, Pomocum enerjin hiç düşmesin canım. Duyguşum yine kuş kadar yiyon bakıyorumKendine dikkat et ama, bünyen zayıf düşmesin
Yeni bir arkadaşımız katılmış aramıza, ona da hoşgeldin diyorum. Ben de forumun en büyüklerinden biriyim, 35 yaşımdayım, ben yaklaşık 8 kg verdim ve yaz döneminde bu kilomu korumaya karar verdim. Sizin de vermeniz gereken kilo çok fazla değil, biraz yediklerinize dikkat ederek, biraz sporla destekleyerek rahatça verirsiniz. Belli bir yaştan sonra kilo vermek daha zor oluyor haklısınız ama inanın burada pek çok sağlık sorununa rağmen kilo vermeye çalışan ve veren arkadaşlarımız var.
Kızlar, alıntı yapmadan aklıma geldiği kadarıyla yazdım. Bugün ben de adım sayımı artırayım bari biraz, kaç gündür minimum hareketle yaşıyorum
duyguuuuuuuuu ocagım geldı, yemeklerımı de rahat ısıtırım artıkkkkkkkk
berıvan hem kendın hem bızler ıcın resım eklermısın, bız ılk hallerını bılmıyoruz cok, hepımıze motıvasyon olur sen de basarını gorunce ve bızden alkıslar olunca moral olur sana da.
20 kılo, harıkasın sen, darısı basıma ınsaallah. ınsaallah eylul sonunda ben de bu rakamları gorurum.
Merhaba kızlar, maşallah maşallah ne güzel bir hareketlilik var topikte
vayyy harikaaa güle güle kullann çok sevindim
tabiki neden olmasn canım eski pantolomun bir tanesini atmadım onu giyer atarım aradaki farkı hep beraber görürüz olurmu ama bir kaç gün atamaya bilirim malum işden sonra ağrılarım tam geçmeyince keyifsiz oluruyorum ama bu hafta içinde atacağım
Hepinize teşekkür ediyorum ne güzel karşıladınız beni.İçimi ısıttınız.Dilerim hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz.
aaaa super olur valla. yok sımdı zaten dusunmedım agrın sızın var ugrastırmak ıstemedım zaten senı, sen nezaman musaıt ve hazır olursan.
merhaba kızlar, maşallah maşallah ne güzel bir hareketlilik var topikte
öncelikle bericik gelmiş, hoşgelmişçoookkk geçmiş olsun, zor bir şey ama çözümü var, korkmamaya çalış canım, allah başka dert vermesin. Pomoya katılıyorum internetten tarama yapma.
Sıkı takipteyim, pomocum enerjin hiç düşmesin canım. Duyguşum yine kuş kadar yiyon bakıyorumKendine dikkat et ama, bünyen zayıf düşmesin
bende çok istiyordum böyle birşey yapmayı hatta hedefe ulaştığım ilk gün burada varya nasıl başardıklarını ve resimleri koyuyolar öyle yapayım diyodum biraz geçsin ağrım ilk iş atmak olacak nasılsa hedefe ulaşıncada oraya koyarım
evet geldı, kucuk bırsey. Guzel oldu, corbalarımı ve yemegımı ısıtabılırım artık. O dertten kurtulduk, yemegımı 6 da yerım burda ohhhh.
neslişim senin neyin var tahlil vs..yazmışsıngeçen haftagirmedim geçmişede detaylı bakmadım
evet az yiyorum geçiçi bir durum açık büfeyi telafi etmye çalışıyorum..
ohh afiyet olsunn yemeklerini çokyağlı ve tuzlu yapmıyorsun dimi?
yemeklerımı az yaglı yapıyorum canım, zeytınyagı oluyor tamamen. Ama tuzu tamamen kesemedım, cok tuzlu degıl ama az tuzlu da dıyemem. Yalan soylemıs olmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?