- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.061
ben mesaj yazdım ozaman sey demıstı gecen hafta, sınuzıt olmadıgı ortaya cıkmıs agrıların sebebı ıcın tomografı cekılmıstı. Yanlıs hatırlamıyorsam boyleydı canım
yağ okey ozaman ,tuzda zaten tamamen kesilmez herşeyin kararı iyi eğer kararından fazlaysa lütfen bir parçadaha azalt sadece zayıflamak için değil tuzun fazlası sağlığaçokzararlı
aaa sonuçları ne zaman alcak ? Ya ben biriken şeyleri okumayı sevmiyorum bazen okuyorum bazen okumuyorum
neyse allahın izniyle temiz çıkcak mevsimseldir umarım..neslişimmmmmm çok geçmiş olsun canım benimm..
Neyse hazır oğlan uyumuşken ve kociş geleseye kadar adım atayım
kesinlikle tuz çok tehlikeli diyette ama himalaya tuzu vucudun ihtiyaç duyduğu tuz tam tersi kilo verdir hatta ben alkali kitabında okumuştum himalaya tuzunu suyla karıştırıp içmek gerek diyordu vucudu temizler ödemi söker isterseniz kısaca araştırın yemekleri tuzsuz yemek zorundada kalmazsınız
mıgros,kıler var burda acaba varmıdır kı tuz ? dıgerlerı kucuk, yerel supermarketler.
ben de duydum bunu ama uzerıne gıtmedım
neslişim senin neyin var tahlil vs..yazmışsıngeçen haftagirmedim geçmişede detaylı bakmadım
evet az yiyorum geçiçi bir durum açık büfeyi telafi etmye çalışıyorum..
Duyguşum, benim alerjiler var malum, arada da sinüzit nedeniyle baş ağrılarım oluyordu ya sürekli tekrar ettiği için doktora gittim, o da çok iyi muayene etti ve sinüzit olmadığını söyledi, o yüzden tomografi istedi, kist gibi bir şey var mı diye, yarın öğreneceğiz bakalım.
Açık büfeyi telafi etmeye çalıştığının farkındayım canım, zaten dikkat ediyorsun gördüğüm kadarıyla yoğurt, meyve falan var hep menülerinde
aaa sonuçları ne zaman alcak ? Ya ben biriken şeyleri okumayı sevmiyorum bazen okuyorum bazen okumuyorum
neyse allahın izniyle temiz çıkcak mevsimseldir umarım..neslişimmmmmm çok geçmiş olsun canım benimm..
Geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkar inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol canım inşallahSen nasılsın bu arada, en son modun biraz düşüktü, yükseldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?