- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.081
iyi akşamlar topiğin güzel hanımları bugün birisiyle küçük bir tartışma yaşadım onun dışında herşey yolundaydı.
Bütün negatif enerjim gitti hafifledim. Sinirlenince yemek için mutfağa girdim. Gözüm dönmüştü küçük bir kaçamakla krizi atlattım.
Bugün menüm
sabah: 1 yumurta az yağda pişirdim, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel
ara:1 yemek kaşığı kadar leblebi
öğle: 6-7 tane sarma, 1 tane kurabiye
ara: 1 kase yoğurtlu madımak yemeği (kaçamak)
akşam:1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 4-5 tane sarma
40 dk bisiklet, 1,5 lt su oldu 2 ye tamamlarım.
hurma faydaları,
* tokluk hissi verdiğinden zayıflatıcı etkisi vardır. Spor ile desteklenirse, çok daha etkili olur.
*sindirim sistemini çalıştırarak ve bağırsak hareketlerini hızlandırarak, yedikleimizin daha çabuk yakılmasını sağlar.
* kilo verme işini 2 kat hızlandırır.
* yüksek protein ve fruktoz şeker içerir.
* bol lif içermesi bağırsaklar açısından faydalıdır. Kilo verimini 2 ye katlayabilirsiniz.
* bol miktarda , a vitamini, d vitamini, b1 vitamini, b6 vitamini, c vitamini içerir.
* çok iyi bir antioksidandır.
* demir, magnezyum, çinko, gibi mineraller yönünden zengin bir besin olmasından dolayı, çok faydalı bir besindir.
* kolesterol yapmaz. Hatta kolesterol düşürücü özelliği vardır.
Hurma diyeti,hurma diyeti nedir,hurma diyeti nasıl yapılır,hurma diyeti ile kaç kilo verelir,hurma zayıflatırmı,hurma ile zayıflama
* sabah, öğlen ve akşam yemeğinden bir saat önce üç hurma yiyerek, haftada 2 kilo verebilirsiniz.
iyi akşamlar arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın inanın o kadar yoğundumki sabah 8 den beri yeni oturdum sabah kahvaltıya misafirim vardı daha onlar gitmeden haber geldi öğlen başka misafirim geldi onlar kalkmadan tekrar misafirim geldi 2 çocuk hemde onlar çok yordu beni akşama kadar koşturdum durdum yarın yine hiç giremeyebilirim oğlumu dr götüreceğim nolur dua edinde sonuçlarımız iyi gelsin şu ilaçlardan kurtulsun bebeğim
bugünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmek peynir domates salatalık zeytin 3 çatal yumurta daha neler vardı sofrada off off ama yemedim :))
ara 3 hurma 1 bardak süt
öğlen 1 dilim kepek ekmek 6 kaşık nohut 4 kaşık pilav misafirlerim gelmeden karnımı doyurdumki pastalardan yemeyim diye
ara 3 tane hurma
ara 2 tane gofret 2 tane bisküvi 2 tane çubuk kraker (kek kurabiye kısır kete de vardı ama yemedimm oleyyyy :):) )
akşamı daha yemedim zaten hiç aç hissetmiyorum kendimi domates salatalık yoğurt öyle geçiştiririm sanırm
çayıma şeker atmasam süper olacak ama vazgeçemiyorum ondan en azda 10 bardak çay içiyorum ufff şekeri bırakmam lazım
arkadaşlar okuldan çıkınca eve gelip 2.ara öğünümü yaptım.3 diyet kraker ve yeşil çay içtim.sonra yürüme bandında 4 km yürüdüm.akşam yemeği olarak 4 kaşık taze fasulye,2 köfte bol salat ,3 kaşık yoğurt.ekmek yemedim.
şimdi 9 bitkili çay içiyorum.
Bulaşıkları kaldırdım çayımı aldım hemen buraya geldddim,şu anda tek başınayım burda.hepinize iyi akşamlar.
maasallah ne bereketlı bır meyvemıs şu hurma. Duymustum da bukadar faydalarını bılmıyordum.
Ara ogunlerde kesınlıkle hurmayı da koymak lazım.
Yas hurmanın bır de şöyle bır etkısını duydum hamıle kadınlar yedıgınde, cocukları duzenlı uykusu olan ve sakın bebekler oluyormus ılk ayları cok rahat atlatıyorlarmıs yanı.
Arkadaşlar okuldan çıkınca eve gelip 2.ara öğünümü yaptım.3 diyet kraker ve yeşil çay içtim.Sonra yürüme bandında 4 km yürüdüm.Akşam yemeği olarak 4 kaşık taze fasulye,2 köfte bol salat ,3 kaşık yoğurt.Ekmek yemedim.
Şimdi 9 bitkili çay içiyorum.
Bulaşıkları kaldırdım çayımı aldım hemen buraya geldddim,şu anda tek başınayım burda.Hepinize iyi akşamlar.
olmazmı hiç ben miğrosdan aldım tuzu iri olduğu için değirmen içinde satılıyo istediğin kadar yemeğin içine atıyosun annem bile yemeklere artık himalaya tuzu koyuyo zaten az attığında bile tadını hissediyorsun
aktarlarda da oluyo canım ama marketlere mutlaka sor iyi iri limon tuzundan daha büyük minik minik tuzlar elinle de ezebilirsin değirmenli bulamazsan ablam
günaydınnnnn kızlarNasılsınız?
Hurmayı görünce eklenti yapmak istedim....
Hurmayı son ayda öneriyorlar canım ilk aylarda yenilmemesi isteniliyor nedeni ise rahim kaslarında kasılma yapıyormuş ve düşüğe veya erken doğuma sebepoluyormuş..bilginize..
hımmmmm bılmıyordum bunu, aman ne cok sey var. Ben hamıleyken hıcbırınız kaybolmayın anlastık mı cok ogrenecegım sey var cokkkkkkkk
sen nasılsın ? Hersey yolunda mı ? Cıcıler aldın mı oglusuna ? Erce nın aldıgı ılk cıcılerı gorduk sen de ekle olur mu sevelım annesı
herkese günaydınlarrrrrrrrr
Ben dünden beri reglyim ağrım falan başladı
Pomocum aadımsayarın ve ocağın gelmiş ikisinide güle güle kullan cnm adımsayarla bol bol adım atıp -- leri gör ocağını da güzel sıcacık yemekelrini ısıt
Nesli cnm alerjin inş bi an önce geçer cnm bbenim
tultan eltinle tartışmışsın bazen tartışmak gerekiyo bazı durumlarda cnm
Duygu cnm tatilin nasıl gidiyo
fesleğen oğluna geçmiş olsun inş dr. Gidince bi problem çıkmaz cnm
yeni gelen arkadaşa da hşgeldin diyorum
dün ki listem
sabah: 1 dl ekmek,peynir, 1 tatlı kaş. Bal, şekersiz çay
öğle: Bi kase çorba, yarım porsiyon körili tavuk,3 kaş. Pilav
akşam: Bi kase çorba, 3 kaş. Tavuk
activite: Sadece yarım saat yürüyüş yaptım o kadar çünki regly olunca ağrıdan fazla spor yapamadım
su içtim ama lt hatırlamıyorum bi de form çayı...
burada oluruz canım nerde olacaz biz kilo vermeye çalışırken sen hamiş olursun.... Bana doktorum nane maydanoz ilk üç ay fazla tüketme dedi...hurma da kasılmalara neden oluyo diye yeme dedi..erken doğuma sebep oluyomuş...
Ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım canım cicileri almaya...eklerim canım birazdan kuzuma aldıklarımı..
benim göbeğim hiç erimiyor bana yardımcı olursanız sevinirim sadece göbeğim ve simitlerim var bi türlü gitmiyolar boğazımı da hiç tutamıyorum
menun guzel olmus sadece aksam az yemıssın ne oldu, araları da yapmamıssın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?