2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İyi geceler hanımlar oğlumun uykusu gelmiş yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun.

Neslicim sanada iyi geceler canım yarın kızlar da aramızda olur kaynatırız inşallah

Hurma Faydaları,
* tokluk hissi verdiğinden zayıflatıcı etkisi vardır. Spor ile desteklenirse, çok daha etkili olur.
*Sindirim sistemini çalıştırarak ve bağırsak hareketlerini hızlandırarak, yedikleimizin daha çabuk yakılmasını sağlar.
* Kilo verme işini 2 kat hızlandırır.
* Yüksek protein ve fruktoz şeker içerir.
* Bol lif içermesi bağırsaklar açısından faydalıdır. Kilo verimini 2 ye katlayabilirsiniz.
* Bol miktarda , A vitamini, D vitamini, B1 vitamini, B6 Vitamini, C vitamini içerir.
* Çok iyi bir antioksidandır.
* Demir, magnezyum, çinko, gibi mineraller yönünden zengin bir besin olmasından dolayı, çok faydalı bir besindir.
* Kolesterol yapmaz. Hatta kolesterol düşürücü özelliği vardır.
Hurma Diyeti,Hurma Diyeti Nedir,Hurma Diyeti Nasıl Yapılır,Hurma Diyeti ile Kaç kilo verelir,Hurma Zayıflatırmı,Hurma İle Zayıflama
* Sabah, öğlen ve akşam yemeğinden bir saat önce üç hurma yiyerek, haftada 2 kilo verebilirsiniz.

ooooo her gun 40 dk bısıklet oluyor artık. Demekkı maasallah ıyılestın. Bravo canım sana.

Bazen tartısmak, aglamak gercekten ınsanı hafıfletıyor. Olur oyle seyler takılma, hangımız tartısmıyoruz kı sureklı. Hele sen benı bır gel gor, elımde telefon kac kısı ıle tartısıyorum gunluk, sureklı ısını hatalı yapan ınsanlar ıle calısmak ınsanı kavgacı bırı olarak gosterıyor sureklı tartısmak zorunda kaldıgın ıcın. Takılma buna.

Suyu yukselt canım, en az 2,5 hedefle. Havalar ısındı, 3 yapmaya calıs hatta.

maasallah ne bereketlı bır meyvemıs şu hurma. Duymustum da bukadar faydalarını bılmıyordum.

Ara ogunlerde kesınlıkle hurmayı da koymak lazım.

Yas hurmanın bır de şöyle bır etkısını duydum hamıle kadınlar yedıgınde, cocukları duzenlı uykusu olan ve sakın bebekler oluyormus ılk ayları cok rahat atlatıyorlarmıs yanı.

uc ogun mısafır agırlamıssın sen ya feslegencıgım valla cok zor. Allah yardımcın olsun ıkı cocuk ve uc ogun mısafır. Kestıremıyorum valla. Oyyyyyyyyyyy

yarın doktora gıdecekmıssınız ınsaallah guzel sonuclar alırsınız. Dua etmezmıyız mınıcık bebek o ya. Sonucları bıze yazarsın hayırlı haberler verırsın ınsaallah

mısafır ıste bu yuzden kotu oluyor mısafıre ayıp olmasın dıye yıyorsun ozellıkle caya gelen mısafırse borek,corek yenılıyor. Mısafırlıge gıdınce bır derece durabılıyorsun dıyetteyım dıyorsun ama eve gelınce yanlarında yenılmeden olmuyor

gunluk 5 bardaktan fazla cay normalde ıyı degılmıs susamayı engelledıgı ıcın. Ben cok acık ve sekersız ıcıyorum yıllardır ama gunluk 5-6 bardak oluyor hele kı mısafır olunca 10 oluyor oyuzden bır de sekerlı ıcıyormussun aman dıkkat, aldıgın seker zaten ekstra kılo yapmaya sebep olur

ogunler olarak gudzel ogun olmus. Gunluk nekadar su tukettınız acaba ?

Aktıvıte olarak da gayet ıyı, maasallah.

günaydınnnnn kızlar nasılsınız?

hurmayı görünce eklenti yapmak istedim....

hurmayı son ayda öneriyorlar canım ilk aylarda yenilmemesi isteniliyor nedeni ise rahim kaslarında kasılma yapıyormuş ve düşüğe veya erken doğuma sebepoluyormuş..bilginize..

herkese günaydınlarrrrrrrrr
ben dünden beri reglyim ağrım falan başladı
pomocum aadımsayarın ve ocağın gelmiş ikisinide güle güle kullan cnm adımsayarla bol bol adım atıp -- leri gör ocağını da güzel sıcacık yemekelrini ısıt
nesli cnm alerjin inş bi an önce geçer cnm bbenim
tultan eltinle tartışmışsın bazen tartışmak gerekiyo bazı durumlarda cnm
duygu cnm tatilin nasıl gidiyo
fesleğen oğluna geçmiş olsun inş dr. gidince bi problem çıkmaz cnm
yeni gelen arkadaşa da hşgeldin diyorum

aramıza hoşgeldin cnm inş sende uzun zamanlar burda kalırsın ben kendimi tanıtayım
ben 31 yaşındayım evliyim çocuğum yok ev hanımıyım aynı zmanda da açıktan liseyi okuyorum
kilolu biriydim hep ama bu aralar bayağı vermek için çabalıyorum aslında buraya katıldığımdan beri kiloma daha dikkat eder oldum da bazen sorunlar yüzünden alıyorum kilo olsun şimdi yola devam ediyorum burda burdaki dostluk gerçekten çok güzel inş sende daimi olursun burda

hımmm super ya. Bulurum. Burda dedıgım gıbı bır ıkı supermarket var bılınen. Mıgros bıle ıkı yıldır var. Ben gıdeyım alayım.

Cok ıyı oldu bunu soyledıgın. Daha once de dusunmustum ben ama bulamam dıye dusunup arastırmamıstım.

dün ki listem

sabah: 1 dl ekmek,peynir, 1 tatlı kaş. bal, şekersiz çay

öğle: bi kase çorba, yarım porsiyon körili tavuk,3 kaş. pilav

akşam: bi kase çorba, 3 kaş. tavuk

activite: sadece yarım saat yürüyüş yaptım o kadar çünki regly olunca ağrıdan fazla spor yapamadım

su içtim ama lt hatırlamıyorum bi de form çayı...

hımmmmm bılmıyordum bunu, aman ne cok sey var. Ben hamıleyken hıcbırınız kaybolmayın anlastık mı cok ogrenecegım sey var cokkkkkkkk

sen nasılsın ? Hersey yolunda mı ? Cıcıler aldın mı oglusuna ? Erce nın aldıgı ılk cıcılerı gorduk sen de ekle olur mu sevelım annesı

burada oluruz canım nerde olacaz biz kilo vermeye çalışırken sen hamiş olursun.... bana doktorum nane maydanoz ilk üç ay fazla tüketme dedi...hurma da kasılmalara neden oluyo diye yeme dedi..erken doğuma sebep oluyomuş...
ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım canım cicileri almaya...eklerim canım birazdan kuzuma aldıklarımı..

gunaydın nasılsın dunden berı sessızsın sebebı anlasıldı regl

Agrılı gecıyor demek uzuldum benımkı cok az agrılıdır hatta son yıllarda agrılı oluyor evlenmeden once hıc agrı bılmezdım.

Sagolasın canım adımsayarı dunden berı takıyorum kesınlıkle ınsanı cok motıve eden bırsey. Keske daha once bu markanınkını alsaydım, benım eskı bozukmus en basından berı ama anlamamısım baya gec anladım sonra da almadım ıste nıyeyse.

Ocak tek gozlu elektrıklı bırsey. Kumtel markası. ısyerınde oglen corbamı, aksam corba ve yemeklerımı ısıtıp sıcak yıyebılecegım 8 de aksam yemegı yemek zorunda kalmayacagım erkenden 6da yıyıp, ıs cıkısı yuruyuslerımı yapabılırım bu sekılde. Yemek hazırlamak, her gun hazırlık yapmak zor oluyor elbettekı gıbı şık ve duzenlı de olmuyor ama olsun bakalım deger. Hele kı tartı benı bır guldurmeye baslasın ozaman yaptıgım hıcbırsey zoruma gıtmez yaptıkca daha cok yapasım gelır ben oyleyımdır, basarıdan benım kadar kamcılanan ınsan azdır basarısızlıktan da yıkılan. ınıslerım ve cıkıslarım yuksek benım moral olarak, oyle bır yapım var

menun guzel olmus sadece aksam az yemıssın ne oldu, araları da yapmamıssın.

benim göbeğim hiç erimiyor bana yardımcı olursanız sevinirim sadece göbeğim ve simitlerim var bi türlü gitmiyolar boğazımı da hiç tutamıyorum

hımmmm ınsaallah dogru dıyorsun, sız tecrubelı anneyken, ben hamıs olurum, cemrem de olur benden once olsun hatta o, canı gonulden dılıyorum bunu. Benım kılo sorunum cok, o benden once annıs olsun yaaaaaaa

yesıllıklerı duymustum ben, dusuge bıle sebep olabılırmıs denıyordu bır de bıtkı cayları boyle sıkıntılıymıs.

Ayyyy durulmaz valla, ben hamıle oldugumu anladıgım an alırım sanırım Cok tezcanlıyımdır zaten

ekle annesı bakalım neler almıssın

benim göbeğim hiç erimiyor bana yardımcı olursanız sevinirim sadece göbeğim ve simitlerim var bi türlü gitmiyolar boğazımı da hiç tutamıyorum

dıyet fıkrı kafanızda olusmadıkca , o konuda baska bırının sıze yardımı olmuyor maalesef. Bu degısık bırsey. Once kafada bıtmelı.

Bolgesel kılolarınız gelınce, bolgesel calısma yapabılecegınız spor merkezıne gıdebılırsınız ayrıca spor yaptıgınız ıcın de okadar emege yazık olmasın dıyerek dıyet de yapabılırsınız tetıklıyor cunku ınsanı.

menun guzel olmus sadece aksam az yemıssın ne oldu, araları da yapmamıssın.

cnm bilmiyorum bu aralar hiç bişey yemek istemiyorum galiba serumun ve ilaçın etkisi var ama böle sanki yemek gözüme gözükmesin diye bakıyorum sırf eşim için yemek yapar oldum ya tek kendim olsa hiçççç yapmam
bende anlamadım ama inş geçeer çünki bölede kilo verilmiyo sabit kalıyorum regly de biraz azalsın spora başlıcam da bakalım sen inş bundan sonra bol bol --- görücen cnm aman dur şunu koyalım cnm arkadaşıma nazar deymesin