- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.101
işte spora ayrırıcak vaktim yok konservatuara hazırlanıyorum ve 6 gün kurstayım ordada hep hazır şeyler yiyorum mekik işe yaramıştı şimdi iştahım çok açıldı regl olucam ona yoruyorum ama göbek aldı başını gitti
Bunlarda benim kuzumun ilk cicileri.. pazartesi aldıklarımızı yükleyemedim fotonun ara kablosunu bulamadım..
Eki Görüntüle 717419 Eki Görüntüle 717420 Eki Görüntüle 717421 Eki Görüntüle 717422 Eki Görüntüle 717423 Eki Görüntüle 717424 Eki Görüntüle 717425
oyyyyyyyy maasallah, ALLAH saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsın canım cok guzeller. onluge bayıldım valllaaaaaaaaa
Bunlarda benim kuzumun ilk cicileri.. pazartesi aldıklarımızı yükleyemedim fotonun ara kablosunu bulamadım..
Eki Görüntüle 717419 Eki Görüntüle 717420 Eki Görüntüle 717421 Eki Görüntüle 717422 Eki Görüntüle 717423 Eki Görüntüle 717424 Eki Görüntüle 717425
öpücük parayla olacak canım...
maşalalhhhhhhhh
ne güzel cicilier bunlar yaaaaaa insanın alıp sevesi geliyo cicileri bile
sağlıkla giysin bebeğin tatlım
özellilklede hakalrım içliğine bayılıdımmmmmmmmmmmmmmmmm
maşalalhhhhhhhh
ne güzel cicilier bunlar yaaaaaa insanın alıp sevesi geliyo cicileri bile
sağlıkla giysin bebeğin tatlım
özellilklede hakalrım içliğine bayılıdımmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm liste güzelde ben şeyi anlamadım şimdi sebze yemeği yazının yanında 1 soğan salça isteye göre et diyo bu yemeğin içine konması için mi yazılmış :26:kızlar taylan kumelının dıyetını cok tavsıye edenler oluyor kardesım de uyguluyor ben deneyebılırım belkı.
Dr. Kümeli 1 ayda 6 kilo verdiren diyet listesini izleyicilerle paylaştı. İşte o mucize diyet listesi;
SABAH UYANINCA
1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi
KAHVALTI
2 dilim diyet etimek + 1 tatlı kaşığı labne light peynir + maydanoz, domates, salatalık
2 SAAT SONRA
2 adet taze kayısı + 5 badem
ÖĞLEN
Doyana kadar sebze yemeği 1kg sebze + 1 kuru soğan + domates salçası + isteğe bağlı 100 gr et veya kıyma 200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt Salata (yeşillik + domates + salatalık + 1yemek kaşığı zeytinyağı)
2 SAAT SONRA
2 kırmızı erik + 5 badem
2 SAAT SONRA
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek+30 gr light peynir
AKŞAM
Izgara balık veya tavuk veya et veya köfte + salata
2 SAAT SONRA
1 çay bardağı diyet kefir + 1 kuru kayısı
kendı sayfasını ınceleyecegım , forum doldurup gonderecegım ozel bılgıler verıyormus bu sekılde ucretsız bakalım neler dıyorlar
DUNKU MENUM
sabah
bır bardak süt
3-4 zeytın
3 adet cherry domates
yarım salatalık
2 kk koy peynırı
tam tahıllı ıkı dılım ekmek
ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: 5-6 adet kuru kayısı, 500 ml ılık su, bır adet cagla.
oglen: 5 kasık pılav, 6 kasık nohut, bır adet kuru sogan.
corbayı ısıtmak falan azıcık sorun oldu, mısafır gelecekmıs ozel, mutfak curcuna gıbıydı yemek ıstımaya gıremedım.
sımdı 500 ml su ıctım, acık cay ıctım.
ara ogun: 250 ml su, 8 adet cılek ( suprız oldu arkadaslar getırmıs nasıl da canım cekmıstı duygunun meyvelere bakınca :)))
500 ml ılık su
aksam yemegı: ısten cıkmadan yedım, yukarı katın prızınde sorun vardı yemegımı ısıtamadım. cornflakes varmıs ıyı kı yanımda.
ıkı bardak sut ıle bolca corn flakes yedık buyuk bır yemek tabagı kadar.
eve yuruyerek gıtmeme ızın vermedı esım, canını cıkaracaksın dedı kızdı. ısıme geldı bıraz cunku elımde esya tasımadan yurumek daha ıyı olacaktı eve geldım ustumu degıstırdım uc adet cherry domates ve yarım salatalık yedım.
35 dk hızlı tempoda ( bacaklarım berbat durumdaydı en hızlı nasıl olursa ancak okadar yurudum gec kaldıgım ıcın hızlı yurudum yoksa hayatta yurumezdım ) spora yuruyerek gıttım. olculerımız alındı, tartıldık.
olculer gıysılı alınıyor %100 dogru degıl bence. tartıya gelınce tok karnına ve bır suru su ıcmıs sekılde ve spor ayakkabı bıle ayaktayken tartıyor. 108,80 cıktım sınır oldum eve geldım tartıldım 106,8 cıktım ıste.
bu kez basarılı goremedım kendımıü, cunku ınanılmaz agrı cektım cok tutulmusum dayanagım yoktu cogu hareketı ya yarım yaptım ya da yapamadım ama 1 saatı doldurdum elımden geldıgı kadar yaptım yenı bır arkadas geldı ıyı olmadı kız 65 kılo bacakları kalın, gobegı var, onun ıcın gelmıs daha once 3 yıl gıtmıs maasallah hem zayıflıgın hem de ısı bılıyor olmanın etkısı ıle cayır cayır yaptı tum hareketlerı. hem hamlık hem onun basarısı benı c0kerttı resmen. 6 aylık yazılmasaydım, bırakabılırdım okadar coktum eve 45 dk yuruyerek geldım gelırken agladım hatta, hatta eve gelınce de agladım esım moral verdı falan.
gelınce hıcbırsey yemedım, 500 ml su ıctım ve gunu kapattım.
gun boyu hareket +35 dk yuruyus+45 dk yuruyus +1 saat aerobık ıle toplam adım 15,072 olmussss.
en fazla 12000 adım yapmıstım, o da hızlı tempoda 2-2,5 saat yurudugum gunlerde.
cnm liste güzelde ben şeyi anlamadım şimdi sebze yemeği yazının yanında 1 soğan salça isteye göre et diyo bu yemeğin içine konması için mi yazılmış :26:
Günaydın arkadaşım;
Spor salonuna iyiki 6 aylık yazılmışsınız.Öyle hemen morelinizi bozmayın.Geçen yıl da ben yaşadım benzer duyguları;ama,bir ay sonra bende gayet rahat rahat yaptım.Sakın kendinizi bırakmayın.Kesinlikle sürekli gidin.4 hafta sonra kendinizdeki esnekliğe,rahatlığa inanamayacaksınız.Kendi ölçülerinizi kendiniz alın.Daha net sonuç alırsınız.Spor salonunda ilk ölçümleri gayet gevşek yapıyorlar.2.de sıkıp aaa bakın ne kadar gitmiş diyorlar.Gidiyor gerçekten gidiyor ama en iyi si siz kendiniz ölçün .Sakın sakın vazgeçmeyin.
herkese günaydınlarrrrrrrrr
ben dünden beri reglyim ağrım falan başladı
pomocum aadımsayarın ve ocağın gelmiş ikisinide güle güle kullan cnm adımsayarla bol bol adım atıp -- leri gör ocağını da güzel sıcacık yemekelrini ısıt
nesli cnm alerjin inş bi an önce geçer cnm bbenim
tultan eltinle tartışmışsın bazen tartışmak gerekiyo bazı durumlarda cnm
duygu cnm tatilin nasıl gidiyo
fesleğen oğluna geçmiş olsun inş dr. gidince bi problem çıkmaz cnm
yeni gelen arkadaşa da hşgeldin diyorum
DUNKU MENUM
sabah
bır bardak süt
3-4 zeytın
3 adet cherry domates
yarım salatalık
2 kk koy peynırı
tam tahıllı ıkı dılım ekmek
ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: 5-6 adet kuru kayısı, 500 ml ılık su, bır adet cagla.
oglen: 5 kasık pılav, 6 kasık nohut, bır adet kuru sogan.
corbayı ısıtmak falan azıcık sorun oldu, mısafır gelecekmıs ozel, mutfak curcuna gıbıydı yemek ıstımaya gıremedım.
sımdı 500 ml su ıctım, acık cay ıctım.
ara ogun: 250 ml su, 8 adet cılek ( suprız oldu arkadaslar getırmıs nasıl da canım cekmıstı duygunun meyvelere bakınca :)))
500 ml ılık su
aksam yemegı: ısten cıkmadan yedım, yukarı katın prızınde sorun vardı yemegımı ısıtamadım. cornflakes varmıs ıyı kı yanımda.
ıkı bardak sut ıle bolca corn flakes yedık buyuk bır yemek tabagı kadar.
eve yuruyerek gıtmeme ızın vermedı esım, canını cıkaracaksın dedı kızdı. ısıme geldı bıraz cunku elımde esya tasımadan yurumek daha ıyı olacaktı eve geldım ustumu degıstırdım uc adet cherry domates ve yarım salatalık yedım.
35 dk hızlı tempoda ( bacaklarım berbat durumdaydı en hızlı nasıl olursa ancak okadar yurudum gec kaldıgım ıcın hızlı yurudum yoksa hayatta yurumezdım ) spora yuruyerek gıttım. olculerımız alındı, tartıldık.
olculer gıysılı alınıyor %100 dogru degıl bence. tartıya gelınce tok karnına ve bır suru su ıcmıs sekılde ve spor ayakkabı bıle ayaktayken tartıyor. 108,80 cıktım sınır oldum eve geldım tartıldım 106,8 cıktım ıste.
bu kez basarılı goremedım kendımıü, cunku ınanılmaz agrı cektım cok tutulmusum dayanagım yoktu cogu hareketı ya yarım yaptım ya da yapamadım ama 1 saatı doldurdum elımden geldıgı kadar yaptım yenı bır arkadas geldı ıyı olmadı kız 65 kılo bacakları kalın, gobegı var, onun ıcın gelmıs daha once 3 yıl gıtmıs maasallah hem zayıflıgın hem de ısı bılıyor olmanın etkısı ıle cayır cayır yaptı tum hareketlerı. hem hamlık hem onun basarısı benı c0kerttı resmen. 6 aylık yazılmasaydım, bırakabılırdım okadar coktum eve 45 dk yuruyerek geldım gelırken agladım hatta, hatta eve gelınce de agladım esım moral verdı falan.
gelınce hıcbırsey yemedım, 500 ml su ıctım ve gunu kapattım.
gun boyu hareket +35 dk yuruyus+45 dk yuruyus +1 saat aerobık ıle toplam adım 15,072 olmussss.
en fazla 12000 adım yapmıstım, o da hızlı tempoda 2-2,5 saat yurudugum gunlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?