2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak limonlu ılık su içtim.Sonrası olmazsa olmazım bir nescafe,ardından bir fincan 9 lu çaydan içtim.Ben inanılmaz sıvı tüketen biriyim.Çay ,kahve olmaz sa olmazım.Kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek,4 zeytin.bol yeşillik,domates ve peynir yedim.
Şu anda gene kahve içiyorum.Biraz sonra 2 taze kayısı ve süt içicem.Öğlene yanımda salata ve yoğurt getirdim.1 dilim ekmekle onu yiyeceğim.
Akşama semiz otu yaptım dün akşamdan onu yoğurtla tüketmeyi düşünüyorum.Yanına biraz tavuk göğsü ve bol salata ile.
Suyu ne kadar tükettiğimi sormuşsunuz .Dün tam 3 lt tükettim.
Bugün 3 bardak oldu.
Akşam bir saatte sporum var.

günaydınn çıtır adayları herkez iyidir inşallahhh...

gündemimde kayınvalide var bugün oraya gitcezz telefondapeşin peşin konuştum ben hatrıniçin hepsinden tadımlık yicem dedimmm oyüzden abartma fazla alma dedimm balık varmış menüde ekmeksiz 1 balığın yarısını yicem kesin kararlıyımm bol salata eşiliğinde zeytinyağlıları yemicem acayip kararlıyımm bilinçaltımada iyiceyer etti sofradan netok ne aç kalkcam

kuzum ben yazın cok superdım sız ozamanlar yoktunuz ama boyle profesyonel spor yapmadım ozamanlar o da bır gercek. sadece her gun gunluk 1,1,5-2 saat yururdum. sıfır kacamaksız, kuş kadar yıyordum gorseydın benı.

dıyet de spor da aynı, rakamı gorunce pes etmedım pes de etmem sadece ıyı rakam gorsem cok da keyıflı olurdum ama pes etmek yok elbet. dun gece pes etmedıysem ben, bır daha asla pes etmem. dun coktum resmen.

sen gıdemıyorsun bence o gıtsın eglensın, bencıllık yapma bence. cok sıkmak ıyı olmaz.

gunaydın canımmmmmmm

hımmmm desene mucadelelı bır aksam yemegı olacak. sen normalde de kırmadan tadımlık yıyordun, bu kafta hafıf ogunler olarak odaklandıgın ıcın yıyeceklere el surmeyecegınden emınım. ıyı eglenceler canım, afıyet olsun balık cok ıyı olmus bol yesıllık falan super.

günaydınnnnnnn
ooo ne güzel arkadaşlar sizlerle karşılaşmak
nasılsınız keyfiniz nasıl .sayfalar akıp gitmiş ne güzel eski canlılık geri gelmiş .
ben iyiyim şükürler olsun .kahverengi akıntılarımda bitti rahatladım pisikolojik olarak .
ama hızla kilo alıyorum .şimdiden 7 kilo aldım .sürekli yatmaktan ve sanırım ilaçlardan dolayı hızlı kilo alşdım .bi kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum .yani ekmeği azalttım .hamurişini azalttım .bol protein ve meyva sebze yiyorum .
tavsiyeleriniz olursa yazın bana

duygus, berıvan gunaydın nasılsınız guzeller ??????

ben bır su ıceyım bır wc gelıyorum burdayım kızlar.
günaydın fıstık ben iyiyim birazuykumu alamadım onun dışında iyiyim çok şükür.

lep selam, senden ricam yediklerini alt alta

sabah:
ara:
öğlen:
ara:
akşam:
ara:
sutüketimi:
aktivite:

olarak yaparsan dahakolay takip ederizzz

kızlar dün canım hani bizim detoks çorbası vardı ya nohutlu mercimekli ondan istedi .buzlukta haşlanmış nohutum kalmamış bugün nohutlarımı ıslatıp yapıyım nasıl canım çekiyo şu an bile

balıkolmasa orda salatayapcaktım ama neyseki balık var ama onu bile tamyemicem eşime paslıcam

oo güzel anne güzel arkadaş ne güzelhaberler bunlar çok şükür bitmişakıntın.ercem son aylardabebek büyüyeceği için hızlıkiloyu asılo zaman alcan sana tavsiyem biraz yediklerini kıs ve tehlikeli dönemin bittiyse doktorda izin veriyorsa hem sağlık hem rahat bir doğum yapman için minik minik yürüyüşlere nefes alıp verme egzersizleri yapmanı öneririm bol su zaten içi yorsundur.bebiş kıpraşıyormu annesi

ya duygu hıc ısınmadan dırekt hareketlere baslıyor yemın ederım leslı hareketlerının kacıncı sevıyesıne gelır bılmıyorum o kadın uzun uzun yuruterek hareketlere baslıyordu burdakı hareketlerı gorsen acayıp ya. bır de dogru durust durmuyoruz ılk gun ayıp olmasın dıye cok kastım dun de tembellık yapmadım ama baktım kı bacaklarım falan cok kotu ya da 5ten sonra devam edemıyorum durdum valla. ekndısı de dıyor yapabıldıgınızı yapın dıyor. burası kucuk yer, cok prosefyonel yaklasarak yaptıklarını sanmamaya basladım ama spor spordur dıyerek gıdecegım yoksa ıcıme sınmeyen bırseyler var yanı, spor salonu olmalı beım ıcın cunku evde olsam bukadar zorlamam kendımı. ve sonucta bır muddet sonra sana ozel saat ayarlayacagım dedı hoca ve ozaman kondısyon aletlerını kullanacakmısım o sevıyeye geleceksınız dedı. hocayı cok sevdım ortam da ıyı sadece o bayandan sonra cok etkılendım ıste.

spor ve yuruyusler dahıl adım toplam o olmus canım, spor yaparken de cıkarmadım nekadar olacagını gormek ıcın. yatıncaya kadar cıkarmıyorum valla.

canım papatya cayı ve dustakı masajı dusunmemıstım deneyeyım. kas gevsetıcı ıcıyorum gunde bır tane valla. okadar kotu oldu

ahhhhhh ahhhhhh kıskanc ve hırslı bırı degılımdır, guzellık, maddıyat hıc kıyaslamam ama bu dıyet, spor ımkanı vs cok kyaslıyorum bılıyorsun benı cok buyuk hata aslında. kızın 2 katı kılodayım benım kendımı kaldırmam bıle mesele ama gel de dusun bunu ıste

ne sağlıklı bebişimiz var maşallahh şimdiden detokslara başlamış annesini düşünüyor hayırlı evlatt..

gel bır kahve ısmarlayayım sanaaaaaaa

aaaaaa tam ben de aynı seyı dıyecektım lep ıcın. ıyı kı yazdın canım

allah allah nerden cıktı kız o yaaaaaaaaaa.

aman bana hıc guzel anısı yok onun, en cok zorlanan bendım ozellıkle ılkınde.

ama bellı olmaz cozuttum buaralar. moral en yuksek olsun dıye detoks bıle yapabılırım eger tartı oynamazsa

ooooooooo fıstık annemız gelmıs.

bız ıyıyız canım sen nasılsınız.

evet costuk buaralar ben costum costurdum da dıyeyım bebısın olsun sen de gelırsın kılocukları vermeye , beraber cosarız artık

canım duyguya katılıyorum sanırım tehlıkelı donem de gecıyor gıbı akıntılar bıtmıs cok sukur. yavas yavas hareketlensen, yuruyusler yapsan. tabıkı doktoruna sorarak. cunku son aylarda daha fazla kılo alacaksın 20 kıloyu bulmasın sonra aldıgın kılo.

yedıklerıne dıkkat etmeye baslaman cok guzel olmus.

Isınma hareketlerini kendiniz yapabilirsiniz.Bunun için 5 dk yeterli.Kollarınızı öne arkaya sallayın,bacaklarınızı iyice açıp bir sağa doğru yaylanın bir sola doğru esneyin ve 10 saniye öyle bekleyin.Belinize sağa sola çevirin yarım daire .Kafanızı sağa,sola ve arkaya doğru yatırın.Artık spora hazırsınız.Kolay gelsin :)

canım benim şukonuda birazkendini aşmaya bak çokyükleniyorsun beynine ya 65 kgnun bacağınıkaldırmasıyla senin kaldırman elbet fark olcak zorluk derecesi olcak amaçda o kız gibi olmak değilmi sabretcen.

hoca olayına gelirsek dediklerindoğru evde olsan yapmazsın orda iyi yada kötü yapıyorsun ama oyaptırmasada sen durduğun yerde koşarmışgibi yap 5dk ısın moral bozmak yok ciddi adımlar atın ama bir hafta ama 1 ay sonra etkisini görcen inşallah hepdiyorumya senelinden geleni yap keşke dememek için valla pomo izmirin havası gibisin bir güneşli bir bulutlu umudunuasla kaybetme daha yolun başındasın,dahageçen günfesli diyordu tartı oynamıyor diye al gördün biraz sabretti oynamaya başladı

ne sağlıklı bebişimiz var maşallahh şimdiden detokslara başlamış annesini düşünüyor hayırlı evlatt..

ilaçlarım daha yeni bitti duygucum .doktora önümüzdeki hafta gidicem o zaman sorarım ama korkuyorum sormaya .geçen doktoruma ben çok kilo aldım dedim doktorun cevabı boşver benim hanım 30 kilo aldı sonra vrirsin nasılsa .şimdi ben kilo aldım dedikçe eşim bak normal dpoktorun eşi bile çok kilo almış diyo
bu günlerde hafif yürüyüşlere başladım .anneme yada yürüyerek gideceğim mesafeye arabayı çıkarmıyorum yavaş yavaş gidiyorum .aslında araba kullanmayada korkuyorum şu sıralar birazda mecburen yürüyorum .
yedilerimi azaltmaya başladım ama bu seferde vicdan azabı çekiyorum acaba bebiş aç kalıyomudur offfffff offfffff
ara ara hissediyorum duygucum bilhassa sırt üstü yatınca yada karnım tokken hareketleniyo

baktıki bebiş annnesi doğana kadar top gibi olucak bari dedi ben önlem alıyımda annem çok şişmanlamasın

okadar az da olsa yapıyoruz sadece ben yeterlı bulmadım hareketlerı cok hızlı buluyorum bence benım gıbı kısıler ıcın cok cok fazla. ha ben kendıme cok yuklendıgım ıcın umursamıyorum ama profesyonel olarak bakınca, cok saglıklı gorunmuyor zorlamıyor zaten. zorlasa zaten kayıt olmazdım da olsam bıle bırakırdım bana oldugun yerde zıpla dese bıle yapamam ben yapamıyorum denedım ayagım cok agrıyor platınden dolayı. 100 kılo bırının basıncı ıle platıne ve o kırılmıs yere zarar vermekten korkarım zorlasalar kesınlıkle yapmam zaten.

ısınmaya gelınce sırf ısınmıs olmak ıcın35 dk kadar yurumus oluyorum spora gıderken.