2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duyguşum, sen nasılsın canım? Bugün kayınvalide turu varmış, sen dikkat edersin zaten, merak etme. Balığı bence yarım yeme tamamını ye. Balığın doğru dürüst kalorisi yok, besin değeri çok, hazır yapacak kayınvaliden tadını çıkar Yanında da bol salata, ohhhh misss Ekmek yemezsin, zeytinyağlıların da sadece tadına bakarsın, süper bir yemek olur

Aaaa iyi fikir valla, deniz kenarında bir kahve içeyim hastaneden sonra . Bilgilendiririm canım mutlaka

tünaydın güzellik adımlar artmış maşallah sonuçlarını ne zaman alcan ?

Aaaa iyi fikir valla, deniz kenarında bir kahve içeyim hastaneden sonra . Bilgilendiririm canım mutlaka

ben keyıf dıye buna derım ohhhhhhh yap valla. afıyet olsun moral olsun.

sen nasılsın canım ? hersey yolunda mı senın acından ?

ok hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsaallah

tünaydın güzellik adımlar artmış maşallah sonuçlarını ne zaman alcan ?

Ay evet gaza geldim, artırdım adımlarımı, minimum hareketle yaşıyordum resmen kaç gündür Sonuçları öğleden sonra alacağım canım. Sonra da mavişehirde deniz kenarında kahve keyfi yapayım, Pomonun önerisi hoşuma gitti

ben bu msjını yenı gordum , pardon canım.

ooooo adımlar atılmıs, supersın. adımsayar dıyınce, adım dıyınce aklıma sen gelıyorsun zaten. bır de duygu kuzeyı uyutunca korıdoru adımlardı sureklı,

adım atacagım, gaza geldım dıyordun ohhhhh cok sevındım. hareketsız kalmamıssın.

cemrem ve sen regl oldunuz, valla sporsuz falan guzel rakam gorursem sızden sasırmam pazartesı. agrılar gelmıs kotu olmus elbet. aman regl de tatlı krızı ıle ıyı mucadele et.

ohhhhh kafa olarak rahatsın, moral ıyı, buna cok sevındım bak.

yag yakıyoruz, spor ıle kasa donusuyoruz ozaman tartıda degısıklık gec olsa bıle, ıncelme mı hızlı goruluyor kızlar bu durumda ? merak ettım

seni gördüm daha iyi oldum bugün sonuçlar için ararım öğleden sonra hem sesini duyarım özledim seni pomonun dediği gibi sahilde güzel keyif yap göztepeye doğru bak benleiçmişken kadar olursun

eskı halıme donmek ıs acısından ıyı olmayacak yaaaaaa. ısı saldım yıne, kızlar ben kacayım acıl teklıf vermem gereken kısıler var. ardından da yemek arası gelıyor zaten. opuyorum hepınızı, hersey ıcın tsk edıyorummmmmm ve harıka bır gun dılıyorum guzel hatunlarrrrrrr hepınıze

seni gördüm daha iyi oldum bugün sonuçlar için ararım öğleden sonra hem sesini duyarım özledim seni pomonun dediği gibi sahilde güzel keyif yap göztepeye doğru bak benleiçmişken kadar olursun

Tamam canım, hatta şöyle yapalım, ben deniz kenarına oturunca seni arayayım, hastane işi kaçta biter bilmiyorum çünkü, şimdilik karşıya bakarak, en kısa zamanda karşılıklı kahve içelim inşallah

tamamo zamann,ay evet yaa artık görüşelimm yetti gari

bir izmili daha bir kere daha hislerimdeyanılmadımben normalde yeni arkadaşlara tamgüvenmeden yazmam ama sana ilk cevabı veren ben oldum izmirin neresindensin?
Şirinyerliyim Duygucum.23 nisan tatilinde gelmiştim en son.5 gün kalabilmiştim.Kokusunu ,denizini,insanını ,gevreğini,herşeyini çok özlemiştim.5 gün 5 dk gibi şimdi düşününce.

Şirinyerliyim Duygucum.23 nisan tatilinde gelmiştim en son.5 gün kalabilmiştim.Kokusunu ,denizini,insanını ,gevreğini,herşeyini çok özlemiştim.5 gün 5 dk gibi şimdi düşününce.

oooyakınmışız ben küçükyalıdayım şirinyer deyince sevgi yolu kumpirciler aklıma geliyorrr ,insanın yolu bi kere izmire düşmüşse zaten kopması zor oluyorr