- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.161
benım cenem dustu ondandırrrrrrr
demek bugun sonucları alacaksın, ınsaallah ıyı cıkar canım, benım ıcım rahat. sonucların ıyı cıkacak bence. foruma gıremezsen bıle mesaj atar mısın merak ederız.
sana kolay gelsın, fırsatın olursa benım yerıme bır de sahılde otur denız havası al. ıstanbula gıdesım var cok fena, hazıran sonu gıdecegım ınsaallah kardesımın mezunıyetı var dıye, denız goreyım bırazcık. sen bugunluk benım ıcın keyıf yap.
haklısın ben kendıme ek stres yaratmıs oluyorum bu sekılde. bu acıdan dusunmemıstım cok haklısın.
vucut asırı yorulunca da demek yaptıgımız sporun bır anlamı olmaz, bak bunu da bılmıyordum asırı efor cok mantıklı olmuyor ozaman.
hımmm kas olusuyor oyuzden tartıda fazla cıkabılırım hımmmmm bak bunu hıc bılmıyordum
aman ben bılmeden ve aptalca bır kıyaslama ıle kendıme zehır etmıssım ya gecemı.
ohhhhhhh ıcım acıldııııııııııı
Kızlar ben de Pomocuğumun spor macerasına kapıldım, unuttum, hepinize günaydıınnn, çok güzel bir gün olsun hepimize
Pomocum, ben de dün hareketimi artırdım biraz 7000 adım attım. Bugün regl oldum, ağrılarım başladı fena. Hergün tartılıyorum valla, yediklerime dikkat etmiyorum ama öyle abarttığım da söylenemez. Akşamları çekirdek, fıstık falan yiyorumfarklı olarak. Kafa olarak daha rahatım, bu kilo koruma işi iyi geldi bana.
Aaaa iyi fikir valla, deniz kenarında bir kahve içeyim hastaneden sonra . Bilgilendiririm canım mutlaka
tünaydın güzellik adımlar artmış maşallah sonuçlarını ne zaman alcan ?
Kızlar ben de Pomocuğumun spor macerasına kapıldım, unuttum, hepinize günaydıınnn, çok güzel bir gün olsun hepimize
Pomocum, ben de dün hareketimi artırdım biraz 7000 adım attım. Bugün regl oldum, ağrılarım başladı fena. Hergün tartılıyorum valla, yediklerime dikkat etmiyorum ama öyle abarttığım da söylenemez. Akşamları çekirdek, fıstık falan yiyorumfarklı olarak. Kafa olarak daha rahatım, bu kilo koruma işi iyi geldi bana.
Arkadaşlar hangi illerde yaşıyorsunuz?
Duyguşum, sen nasılsın canım? Bugün kayınvalide turu varmış, sen dikkat edersin zaten, merak etme. Balığı bence yarım yeme tamamını ye. Balığın doğru dürüst kalorisi yok, besin değeri çok, hazır yapacak kayınvaliden tadını çıkarYanında da bol salata, ohhhh misss Ekmek yemezsin, zeytinyağlıların da sadece tadına bakarsın, süper bir yemek olur
Arkadaşlar hangi illerde yaşıyorsunuz?
seni gördüm daha iyi oldumbugün sonuçlar için ararım öğleden sonra hem sesini duyarım özledim seni pomonun dediği gibi sahilde güzel keyif yap göztepeye doğru bak benleiçmişken kadar olursun
İzmir, İzmir, İzmir, güzel İzmir
Tamam canım, hatta şöyle yapalım, ben deniz kenarına oturunca seni arayayım, hastane işi kaçta biter bilmiyorum çünkü, şimdilik karşıya bakarak, en kısa zamanda karşılıklı kahve içelim inşallah
Bende İzmirliyim ama şimdi çok uzaktayım.Kastamonudayım.
Şirinyerliyim Duygucum.23 nisan tatilinde gelmiştim en son.5 gün kalabilmiştim.Kokusunu ,denizini,insanını ,gevreğini,herşeyini çok özlemiştim.5 gün 5 dk gibi şimdi düşününce.bir izmili daha bir kere daha hislerimdeyanılmadımben normalde yeni arkadaşlara tamgüvenmeden yazmam ama sana ilk cevabı veren ben oldum izmirin neresindensin?
Şirinyerliyim Duygucum.23 nisan tatilinde gelmiştim en son.5 gün kalabilmiştim.Kokusunu ,denizini,insanını ,gevreğini,herşeyini çok özlemiştim.5 gün 5 dk gibi şimdi düşününce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?