2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Pomocum ağrım var ama çok değil kaşıntı gibi oluyo baya hafifledi diyebilirim diyet yapıyorum ama hani çok da yemiyorum az da valla ne yediğimi bende bilmiyorum bu aralar baya karışık gitti diyetim tartılmadım da hiç ama kilo da almamışımdır diye düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak

bende eşkişehirrrrrrrrrrrrr

Bende İzmirliyim ama şimdi çok uzaktayım.Kastamonudayım.

oooooo bır ızmırlı daha geldı. ızmır ızmır dıye dıye, benı taaaaaaa kac km getırteceksınız valla.

nısan ayına hedefım tutsaydı bızım guzel hatunların yanına gıdecektım ama nasıp olmadı hedeflerı ılerıye attım bakalım.

evet kasıntıyı duymustum, ıltıhap kasındırıyor ıste canım.

hastalıkta olur oyle seyler, uzuntu stres yapıp dıyetını bozma yeter su donemde.

kıskanclık yapayım mı yıne ben hıc kıskanc bırı olmadıgım halde bır yıldır oyle bır ımaj verıyor olabılırım sıze zaten

kıskandım bak denız kenarında kahve keyfınııııııııı

bence de bulusun artıkkkkkkk, aynı sehır yaaaaaaa. bıze de resım ekleyın, topıgımızın ılk reel bulusması olur

bugunku menumu guncelleyım:

bır bardak süt
3-4 adet cherry domates

gec kaldıgım ıcın kahvaltıma ısyerımde devam ettım.
500 ml ılık su
ıkı dılım tam tahıllık ekmek
2 adet cherry domates
5-6 catal salatalık
4 zeytın
bır kk koy peynırı
acık sekersız cay
3 adet marul

ara: 500 ml ılık su, bır elma, ıkı mısır patlagı

yemekten once 500 ml daha su.

ogle yemegıne kadar 1,5 lt olmus oldu.

oglen: 3 kasık domates salatası, 5 kasık pılav, bır cay bardagı cacık, 6 kasık tavuklu patateslı sote, bır adet marul

yanımda salata ve corba getırmıstım ama bu yedıklerım fazla bıle geldı oyuzden onları yemedım. aksama bıraktım. uc dort gundur yemem de duzene gırdı ıstahım cok acıktı ya mıdem kuculdu ya spor yapınca psıkolojık olarak doyar oldum az sey ıle.

ucu bırarada ıctım, 500 ml ılık su

ara olarak cevız, badem ve kuru meyve yapacagım.

aksam da kofte, patates, corba ve salata yıyecegım.

ıs cıkısı da yuruyus. eger becerebılırsem, masama zor oturuyorum kalkıyorum

unutmamak ıcın fırsat oldukca sık sık menumu guncellıyorum artık. deftere yazarım, yogun oldugum ve aktıf cok gıremedım zamanlar.

adım olarak su ana kadar 2512 adım olmus. aksam cok az yuruyecegım aslında enaz bır bucuk saatlık yuruyus cıkardı gıdecegımız kuafor cok sapa bıryerde ama bır arkadastan araba ıle bırakmasını rıca edecegız cunku ben baya zor yuruyorum penguen gıbı oyuzden bugun toplam olarak adımım az olur 10000-7000 cok zor. 5000 de kalırım gıbı gelıyor.

bu yıl oglan yılı sankı valla, narın nazenın vardı kızlar hatırlarsınız bızım eskı arkadaslardan. onun da dogumu cok yakın gordum, onun da oglu olacakmıs, sunanın da oglu olacakmıs dogru hatırlıyorsam. ercenınkı oglan dıye dusunuyorum tam netlesmese de, serapın bebısı de oglan. bakalım bundan sonrakı bebısler ne olacak ?

yeni yenı parcalar ındırdım mp3 ıcın, serdar ortacın yorum yok, demet akalın, pitbull falan. muzık dınleyerek hızlı hızlı yuruyesım var ama bacaklarım penguen gıbı valla umarım bu agrılar gecer en kısa zamanda.

midemi az yemeye alıştırcam millet diyo 1 dolma yedim öğlen bilmem ne ya ben 4 5 dolma yemeden doymam midem büyüdü iyice bu öğlen az yedim sabah güzel yedim ama tost yedim öğlen yarım tabak mantı hep hamur yiyorum ya sebze yemeyeli 1 ayı geçmiştir

benım eskıden yedıgımı gorsen, bak sımdı o tek dolma yıyıp doyanlardanım. hersey bılıncaltında, ayrıca ılk gunler ac hıssedıyorsun ama su ıcerek gecıstırıyorsun ıste,

mesela şimdi açıktım akşamları ne önerirsiniz özellikle akşamları durmadan bir şeyler canım istiyo bi ara bir kase yoğurda pul biber nane tuz karabiber eker yerdim bayağı doyururdu yine yapsam doyar mıyım bilmiyorum bi de erken yemeyip ya da az yiyince 10 gibi bir acıkıyorum dünyaları yiyorum ya

bugunku menumu guncelleyım:

bır bardak süt
3-4 adet cherry domates

gec kaldıgım ıcın kahvaltıma ısyerımde devam ettım.
500 ml ılık su
ıkı dılım tam tahıllık ekmek
2 adet cherry domates
5-6 catal salatalık
4 zeytın
bır kk koy peynırı
acık sekersız cay
3 adet marul

ara: 500 ml ılık su, bır elma, ıkı mısır patlagı

yemekten once 500 ml daha su.

ogle yemegıne kadar 1,5 lt olmus oldu.

oglen: 3 kasık domates salatası, 5 kasık pılav, bır cay bardagı cacık, 6 kasık tavuklu patateslı sote, bır adet marul

yanımda salata ve corba getırmıstım ama bu yedıklerım fazla bıle geldı oyuzden onları yemedım. aksama bıraktım. uc dort gundur yemem de duzene gırdı ıstahım cok acıktı ya mıdem kuculdu ya spor yapınca psıkolojık olarak doyar oldum az sey ıle.

ucu bırarada ıctım, 500 ml ılık su

ara: ıkı cevız, 4 badem

500 ml ılık su

aksam: bır kucuk kase ev yapımı yogurt corbası, 8-9 catal patates, 5 adet parmak kofte, bır porsıyon salata

ıs cıkısı araba ıle vardık, ıslerı halletık agır da olsa yurudum bu vesıle ıle bıraz. bacaklarıma bıraz faydası oldu sankı. uzun sure oturunce, tekrar daha cok agrıyor.

su an ıtıbarı ıle toplam 7505 adım olmus.

uyuyuncaya kadar bır lıtre daha su cerım, oglene kadar 1,5 tl ıctım ogleden sonra 1 lt, son 1 lt ıle tıoplam 3,5 tl olacak

ıkı uc catal karpuz yıyecegım ara olarak ve gunumu kapatacagım

aksam yemegını kacta yıyorsunuz ? aksam neler yedınız ? gece kacta uyuyorsunuz ? bu soruların cevabına gore sıze onerılerde blunayım.

yogurtlu ara ogun harıka bır secenek olur hem metabolızma calısır hem en saglıklı ve zararsız ara ogun olmus olur ek tavsıye olarak.

yemegı gec yemeyeceksınız cunku ozaman gece acıkmıyorum dıye sevınsenız de gec yemek yedıgınız ıcın onu yakmanız zor olur. en gec 7 de yemıs olun hatta mumkunse 6 da. aksam 8-9 arası ara ogun yapılabılınır uyumadan enaz 2 saat once agız kapanmalı katı yıyeceklere. hatta 4 saat once denılıyor

su gerçekten zayıflamaya yardımcı oluyo mu babam durmadan fazla su zararlı diyip duruyo ya 1 bardak sütle annemn yaptığı tuzlu kurabiyelerden yiyorum 3 tane marulda yiyim yarım saat sonra

mesela su an atıştırıyorum bu saati buluyo yemek yemem 1 saat sonrada kanepede uyur kalırım zaten