- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.181
Kızlar bana müsade, görüşmek üzere, size iyi sohbetler
Bende İzmirliyim ama şimdi çok uzaktayım.Kastamonudayım.
Pomocum ağrım var ama çok değil kaşıntı gibi oluyo baya hafifledi diyebilirim diyet yapıyorum ama hani çok da yemiyorum az da valla ne yediğimi bende bilmiyorum bu aralar baya karışık gitti diyetim tartılmadım da hiç ama kilo da almamışımdır diye düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak
bende eşkişehirrrrrrrrrrrrr
Tamam canım, hatta şöyle yapalım, ben deniz kenarına oturunca seni arayayım, hastane işi kaçta biter bilmiyorum çünkü, şimdilik karşıya bakarak, en kısa zamanda karşılıklı kahve içelim inşallah
bugunku menumu guncelleyım:
bır bardak süt
3-4 adet cherry domates
gec kaldıgım ıcın kahvaltıma ısyerımde devam ettım.
500 ml ılık su
ıkı dılım tam tahıllık ekmek
2 adet cherry domates
5-6 catal salatalık
4 zeytın
bır kk koy peynırı
acık sekersız cay
3 adet marul
ara: 500 ml ılık su, bır elma, ıkı mısır patlagı
yemekten once 500 ml daha su.
ogle yemegıne kadar 1,5 lt olmus oldu.
oglen: 3 kasık domates salatası, 5 kasık pılav, bır cay bardagı cacık, 6 kasık tavuklu patateslı sote, bır adet marul
yanımda salata ve corba getırmıstım ama bu yedıklerım fazla bıle geldı oyuzden onları yemedım. aksama bıraktım. uc dort gundur yemem de duzene gırdı ıstahım cok acıktı ya mıdem kuculdu ya spor yapınca psıkolojık olarak doyar oldum az sey ıle.
ucu bırarada ıctım, 500 ml ılık su
ara olarak cevız, badem ve kuru meyve yapacagım.
aksam da kofte, patates, corba ve salata yıyecegım.
ıs cıkısı da yuruyus. eger becerebılırsem, masama zor oturuyorum kalkıyorum
unutmamak ıcın fırsat oldukca sık sık menumu guncellıyorum artık. deftere yazarım, yogun oldugum ve aktıf cok gıremedım zamanlar.
haftanın 6 gunu calısıyorum her gun 6da kalkıyorum 7 bucukta ıs bası yapıyorum 6 bucukta cıkıyorum. vs vs herkesın zamanı var sanmayın, zaman yaratmak zorundasın ıstıyorsanız, benım dıyecegım bu.
bu arada ben de izmirliyim
oooooooooo bır ızmırlı dahaaaaaaa
midemi az yemeye alıştırcam millet diyo 1 dolma yedim öğlen bilmem ne ya ben 4 5 dolma yemeden doymam midem büyüdü iyice bu öğlen az yedim sabah güzel yedim ama tost yedim öğlen yarım tabak mantı hep hamur yiyorum ya sebze yemeyeli 1 ayı geçmiştir
mesela şimdi açıktım akşamları ne önerirsiniz özellikle akşamları durmadan bir şeyler canım istiyo bi ara bir kase yoğurda pul biber nane tuz karabiber eker yerdim bayağı doyururdu yine yapsam doyar mıyım bilmiyorum bi de erken yemeyip ya da az yiyince 10 gibi bir acıkıyorum dünyaları yiyorum ya
aksam yemegını kacta yıyorsunuz ? aksam neler yedınız ? gece kacta uyuyorsunuz ? bu soruların cevabına gore sıze onerılerde blunayım.
yogurtlu ara ogun harıka bır secenek olur hem metabolızma calısır hem en saglıklı ve zararsız ara ogun olmus olur ek tavsıye olarak.
yemegı gec yemeyeceksınız cunku ozaman gece acıkmıyorum dıye sevınsenız de gec yemek yedıgınız ıcın onu yakmanız zor olur. en gec 7 de yemıs olun hatta mumkunse 6 da. aksam 8-9 arası ara ogun yapılabılınır uyumadan enaz 2 saat once agız kapanmalı katı yıyeceklere. hatta 4 saat once denılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?