- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.201
su gerçekten zayıflamaya yardımcı oluyo mu babam durmadan fazla su zararlı diyip duruyo ya 1 bardak sütle annemn yaptığı tuzlu kurabiyelerden yiyorum 3 tane marulda yiyim yarım saat sonra
mesela su an atıştırıyorum bu saati buluyo yemek yemem 1 saat sonrada kanepede uyur kalırım zaten
ölürsem beyaz undan ölcem zaten sabah tost öğlen mantı akşam kurabiye benim göbek iyi bile dayandı 2 tane yedim süte abanmışım marul somates salatalık yerşm acıkırsam ceviz falan kırıyım çantama koyim otobüste falan yerim
ben gunde bır ıkı bardak su ıcen bırıydım sımdı lt lt ıcıyorum, alısırsınız hatta susuz yapamıyor olursunuz zamanla.
kac yasındaydınız ? kac kıloydunuz ?
sabah 15 dakika yürüdüm 3 durak kadar her sabah erken çıkıp yapıcam bunu 52 kiloyum kilom çok yok ama daha fazla almak istemiyorum göbeğim falan fırladı resmen
siz sormadan cevaplamışım52 kiloyum 160 boyum kısa boyluyum yani 19 yaşındayım
siz sormadan cevaplamışım52 kiloyum 160 boyum kısa boyluyum yani 19 yaşındayım
gencecıksınız metabolızmanız cok hızlı calısır yuruyus ve kosu yapsanız harıka olur dıyete bıle ıhtıyacınız yok bakacak olursanız.
cemrem hosgeldın canımmmmmmmmm
nasılsın gunun nasıl gectııııııı
regly dönemindeyim
sabah: 1 dl ekmek, çay, peynir,yarım domates
ara: şekersiz türk kahvesi , 2 erik 2 malta eriği
öğle: yarım porsiyon çiğer kavurması, bi kase yoğurt
akşam: komşularım çağırdı dışarda yemek yedim onlarla geneli karadenizli olunca yemeklerde öle oldu 4 kaşık mıhlama, 4 kaş.kısır,
turşu kavurması,çay,1 tane de bisküvi
ara: şimdi eşimle sahile gidip biraz yürüyüş yapıcaz muhtemelen çay içicem
spor şimdi yürüyücem o kadar bol su form çayı
oooooo bugun ıkıncı sahılcı sensın. neslı de sahılde kahve keyfı yaptı sen de yuruyus.. ımrendım sıze ohhhhhh keyfınız bol olsun arkadaslarım.
ıyı olmana sevındım.
ben de dınlenecegım cıkıyorum
oooooo bır ızmırlı daha geldı. ızmır ızmır dıye dıye, benı taaaaaaa kac km getırteceksınız valla.
nısan ayına hedefım tutsaydı bızım guzel hatunların yanına gıdecektım ama nasıp olmadı hedeflerı ılerıye attım bakalım.
hoşbuldum cnm ne olsun ağrı iş güç geçti şükür yemek falan yaptım yarın kızkardeşm babamlar gelecek
cuma kuranım var işleri kolayladım
sen nasılsın cnm spor ne alemde
Merhaba kızlar, bugün hastane işlerim vardı malum, sonuçlar temiz çıktı çok şükürÖnemli bir şey yokmuş.
Regl nedeniyle nasıl iştahım açık anlatamam, götürüyorum resmen yiyecekleri, tatlıları. Adım sayım 6500, biraz artırırım yatana kadar. Yarın öğlene kadar sunumum var, hazırlık yapmadım, oooyyyyyyyfffff ooyyyyffffff, cuma günü de var:18: Haftasonu gelsin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?