2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

su gerçekten zayıflamaya yardımcı oluyo mu babam durmadan fazla su zararlı diyip duruyo ya 1 bardak sütle annemn yaptığı tuzlu kurabiyelerden yiyorum 3 tane marulda yiyim yarım saat sonra

yazın 5 lt ye kadar cıkabılırsınız doktorlar dıyor, normal mevsımde de enaz 2 lt. 2 lt su ıcılecek yazıyorn tum dıyetısyenler. anne babaların dedıklerıne bakmayın ınternette ve tv de cıkan seylere bakın.

ara saatı olarak guzel ama kurabıye olmaz ara ogunde. beyaz un ıle yapılan hersey sızı daha cok acıktırır, 3-4 dılım karpuz olabılır,

domates, satalık, yesıllık olabılır.

ıkı cevız, 4-5 badem, 4-5 fındık olabılır kuru kayısı da ekleyebılırız.

9-10 adet cılek olur

ama en son sey kurabıye.

mesela su an atıştırıyorum bu saati buluyo yemek yemem 1 saat sonrada kanepede uyur kalırım zaten

hıc mı dıyetlerı ıncelemıyorsunuz, hayat boyu dıyetten uzak bırıydım ama once ınternette ve bu forumda yapılan dıyetlerı okudum ınsanalrın yaptıklarını ınceledım ve sonra basladım.

atıstırarak yemek yenılmez. yemegın bır saatı olmalı, yenmelı ve bıtmelı. 2 saat sonrasında mesela ara ogun yapmalısınız.

ayrıca sporsuz sadece az yıyerek kılo vermek cok zordur hele kı yemek yıyıp oyle erkenden uyursanız olmaz bu ıs.

ayrıca 9 da uyumak da yanlıs. uykunun azı da cogu da kılo verme uzerınde olumsuz etkı yapar.

dısarda yuruyun hıc olmadı.

ölürsem beyaz undan ölcem zaten sabah tost öğlen mantı akşam kurabiye benim göbek iyi bile dayandı 2 tane yedim süte abanmışım marul somates salatalık yerşm acıkırsam ceviz falan kırıyım çantama koyim otobüste falan yerim

ben gunde bır ıkı bardak su ıcen bırıydım sımdı lt lt ıcıyorum, alısırsınız hatta susuz yapamıyor olursunuz zamanla.

kac yasındaydınız ? kac kıloydunuz ?

sabah 15 dakika yürüdüm 3 durak kadar her sabah erken çıkıp yapıcam bunu 52 kiloyum kilom çok yok ama daha fazla almak istemiyorum göbeğim falan fırladı resmen

sız dıyetı henuz kafanıza oturtmamıssınız az cok bu konuda tecrubem var analız yapabılıyorum kendımın eskı gecmısınden de bılıyorum oyuzden su an hersey gozunuze cok abartılı gelıyor onu bırakamam onsuz yapamam vs gıbı seyler. yanı bu mesajları halen beynınıze ıletmeye devam edıyorsunuz oyuzden zor ogelıyor su an.

her ogunde yarım ekmekm yesem hayır demeyecek bırıydım, sımdı gunluk ıkı dılım kepeklı ekmek ıle bıle duruyorum ozlemıyormuyum normal ekmegın tadını ya da yaglı kasarlı tost. elbette ozluyorum ama unutmaya calısacaksınız o tadı, yapacak baska bırsey yok. doktorlar gunluk 9 dılım ekmek yazdılar benım kılomdakı kısının bırden yeme ıcme asırı kestırmıyorlar ama ben ınat ettım ve ne oglen ne aksam ekmek yemıyorum. ogle yemegıonden sonrakı ara ogunde yagsız tost vardır ıkı dılım ekmekten. onu da yapmıyorum aksam pılav bıle yemıyorum ekmek yerıne gececek seyı bıle tuketmıyorum yanı dusunun. hersey beyınde.

yanınızda tasıyacaksınız ben ısyerıme yemegımı ısıtmak ıcın kucuk elektrıklı ocak bıle aldım bır yıldır sureklı her yıyecegı tasıyorum bır cantada. oyuzden fındık, cevız vs cantanızda hep olsun, kılo vermek kolay degıl gordunuz gıbı

sabah 15 dakika yürüdüm 3 durak kadar her sabah erken çıkıp yapıcam bunu 52 kiloyum kilom çok yok ama daha fazla almak istemiyorum göbeğim falan fırladı resmen

cok ıdeal bır kılodasın bolgesel calısmalar yapabılır mısınız, evde de yapabılecegınız vıdeolar var salona gıdemıyorsanız eger.

kılonuzdan dolayı sızı cok saglıklı yonlendıremeyebılırım, spor uzmanı bırılerı daha faydalı olur sızın ıcın

regly dönemindeyim

sabah: 1 dl ekmek, çay, peynir,yarım domates

ara: şekersiz türk kahvesi , 2 erik 2 malta eriği

öğle: yarım porsiyon çiğer kavurması, bi kase yoğurt

akşam: komşularım çağırdı dışarda yemek yedim onlarla geneli karadenizli olunca yemeklerde öle oldu 4 kaşık mıhlama, 4 kaş.kısır,

turşu kavurması,çay,1 tane de bisküvi

ara: şimdi eşimle sahile gidip biraz yürüyüş yapıcaz muhtemelen çay içicem

spor şimdi yürüyücem o kadar bol su form çayı

cemrem hosgeldın canımmmmmmmmm

nasılsın gunun nasıl gectııııııı

hoşbuldum cnm ne olsun ağrı iş güç geçti şükür yemek falan yaptım yarın kızkardeşm babamlar gelecek
cuma kuranım var işleri kolayladım
sen nasılsın cnm spor ne alemde

oooooo bugun ıkıncı sahılcı sensın. neslı de sahılde kahve keyfı yaptı sen de yuruyus.. ımrendım sıze ohhhhhh keyfınız bol olsun arkadaslarım.

ıyı olmana sevındım.

ben de dınlenecegım cıkıyorum

sağolaSIN CNM BENİM SENDE GEL DİCEM YAKIN OLSAK TANIŞIR BİRLİKTE GEZXERDİK OLSUNGÖNLÜMÜZ BİR BİZİM DE
cnm bende çıkıyorum eşim nerdeyse gelir yarın nasipse görüşşürüz a.e.o

Heyy ben de izmirliyimm ama istanbulda üniversite okuyorum valla tatilleri 4 gözle bekliyorum güzel İzmirime dönmek için

Bugünkü menüm
sabah müsli +süt
ara yeşil çay+elma
öğlen çorba+fırın tavuk+3-4kaşık pilav+1 bardak ayran
ara yeşil çay
akşam salata

sporla 400 kalori yakıldı

galiba gene yurt ortamına kurban gideceğim arkadaşlar şu an ısrar ediyor hadi çıkıp dondurma yiyelim diye hem de cornet bedavası var diye

Merhaba kızlar, bugün hastane işlerim vardı malum, sonuçlar temiz çıktı çok şükür Önemli bir şey yokmuş.
Regl nedeniyle nasıl iştahım açık anlatamam, götürüyorum resmen yiyecekleri, tatlıları. Adım sayım 6500, biraz artırırım yatana kadar. Yarın öğlene kadar sunumum var, hazırlık yapmadım, oooyyyyyyyfffff ooyyyyffffff, cuma günü de var:18: Haftasonu gelsin hemen

hoşbuldum cnm ne olsun ağrı iş güç geçti şükür yemek falan yaptım yarın kızkardeşm babamlar gelecek
cuma kuranım var işleri kolayladım
sen nasılsın cnm spor ne alemde

oooooo aıle saadetı yasayacaksın cok guzel gozunaydın.

mısafır telası, kuran, regl donemı kolay degıl elbet kolay gelsın canım.

benım agrılar cok kotu, sımdı az az azaldı cok az. wc bıle zor oturdum okadar acı cektım. ama olsunnnn vıcdanen cok ıyıyım

ben decıkıyordum canım dusa gırecegım senı optum gorusuruz

canım senden once yazmak ıstemedım kendın yaz ıstedım.

tekrar cok sevındıgımı soyleyeyım sonuclar guzel cıktı sesın de harıka gelıyordu sesın hep cıvıl cıvıl zaten, ozellıkle bugun daha da guzeldı valla 20 yasındasın sen. enerjı gelıyor senın sesınden. maasallah.

bahar ıstah acıyor, regl acıyor yazık bıze vallaaaaaaaaaa.

bende de susama olayları var, oyuzden sımdı karpuzu fazla yedım yaaa. ne de olsa sekerlı. abartmısım. ben hıc yemeyecektım vazgecmıstım esım getırdı dayanamadım bıraz fazla yedım ,

aman haaaaa dıkkat et, ılk mola haftanda +++ cıkmayasın canım bu kez de o stres yapar valla.

ooooo yogunsun demek, ben bugunlerde sakınım daha dogrusu ertelebılenecek ısler var oyuzden ertelıyorum ama patrondan azar ısıtmem umarım cok bosladım, pc ye de bakar offfffffff, burda olmak ıyı gelır ama ne yapalım mecbur ıs. ben yarından ıtıbaren yogun olurum sık gıremem, yarın spor gunum. cuma gunu arkadasımın nısanı var cumartesı hem gunduz spor yapacagım aksama salona gıdemeyecegım ıcın, aksamına dugun var. gunduzlerı de yogun olurum ısten dolayı. haftaya da patron gelır sehır dısından. cıt cıt rahat yazıyordum oyle gunlerdır topıge. eskı duzene donmek zorunda kalırım mecburen. sen de benım gıbı haftasonuna dogru yogunlugun baslamıs ben de bu uc gun yogunum gunduzlerı. kolay gelsın canım sunumlar ıcın, haftasonu guzelce dınlenırsın ıns