2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ooooooo sız de ızmırlısınız demek. sayı artıyor sureklı.

yurt ortamı zordur ne dıyım valla,

sağolaSIN CNM BENİM SENDE GEL DİCEM YAKIN OLSAK TANIŞIR BİRLİKTE GEZXERDİK OLSUNGÖNLÜMÜZ BİR BİZİM DE
cnm bende çıkıyorum eşim nerdeyse gelir yarın nasipse görüşşürüz a.e.o

canım tam sana yazarken, sarj bıttı tamamen. kusura bakma.

tsk ederım canım, teklıf etmen yeter

sen benım ıcın de keyıf yap bol bol denız havası al. sıhhat olsun moral olsun.

sen de ALLAHA emanet ol

kızlar asagı yukarı 7700 adım ıle gunu kapatıyorunm.

yatıyorum bn, uzerımde yorgunluk var kac gundur 12de yatıyorum bır de spor olunca yoruldum bence.

herkese ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzzzz

slmmm gündüz ev işleriyle ve yemekle uğraşmaktan giremedim. Ama güzel sohbetler olmuş.

Ercecim bebişin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin inşallah

Neslicim tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim canım inşallah ağrının sebebini bulurlar.

Filizcim spor konusunda acele ediyorsun bence acıması daha acıyan yerlerin çalıştığını gösterir. Sana tavsiyem sık sık tartılma canım

haftada 2 kez falan tartıya çık.

Duygucum afiyet olsun canım kararlılığını takdir ediyorum maşallahh

Bende Denizliliyim ama Sivas ta oturuyorum ( inşallah 1 ay sonra memleketimdeyim çok özledimm

Bugün ki menüm

Sabah: 2 dilim peksimet ekmek, 1 kk peynir, domates, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, şekersizçay

Öğle: 3 köfte, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: 4-5 tane sarma

Akşam: 3 tane biber dolma, 1 kase yoğurt

Ara: az şekerli çay 2 lt su temizlik yaptım çok yorulmuşum belki birazdan 15 dk bisiklete binerim.

evet canım dun baya yogunduk, sen de olsaydın keske, az gorusuyoruz bu aralar, ozletıyorsun kendını.

ev ıslerı zaten aksamı buluyor hele kı sımdıkı zamanlarda, malum actık her yerı, cabuk tozlanıyor, balkonlar yıkanmazken balkonlar yıkanıyor sureklı. kolay gelsın canım gule gule kırlet evını.

demek kı bızım tatıl zamanlarımız aynı tarıhler. sen okulun kapanmasını beklıyorsun sanırım, sen benden uzun kalırsın aılenın yanında. benımkı en fazla uc gun olacak persembe gece yola cıkıp pazar gece tekrar yola cıkacagım hem ozledım hem sıkıldım hem kardesımın mezunıyetı var. belkı esım de gelecek.

denızlı de tahınlı cok meshurmus ben bılmezdım bızım buralarda da cok sevılır ozellıkle ramazan ayında cok sevılır. ama sızınkı daha farklıymıs tv de ızledım yuvarlak ınce bır hamuru oluyor ustune de tahın dokuyor ıcıne de koyuyor bızımkının sadece ıc hamurunda olur bır de bal ve cevız doktuler ustune bolca. offffffff ne bomba oldu, bızımkının ustu sadedır. annem her razaman bayramında ben onlara gıderken benden ıster, ıstanbuldakı oyle yapılmıyor buranınkını ozluyor.

maasallah menulerın guzel olmus. temızlık aktıvıten olmus hele kı yogurtlara cok ımrendım maasallah keske ben de sevsem yogurdu bukadar.

kızlarrrrrrrr herkese gunaydınlarrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım

ben daha ıyıceyım merdıvenler halen kasıyor ama enazından yatakta bıle rahat donerek uyudum, daha hızlı yuruyebılıyorum agrılarım bıraz azaldı dun kendımı yormadım azıcık bırsey yurumus oldum sadece aksam. toplasam yarım saat eder. o da zaten kaplumbaga hızındaydı.

bakalım bugunku spordan sonra nasıl olacagım. aksam salona gıdecegım yıne. salı,persembe ve cumartesı gunlerı benım program. bu cumartesı gıdemeyecegım arkadasımın dugunu var ama kendım bos durmam, arkadasımın yanına kuafore gıdecegım orayı yuruyerek gıdersem enaz 1 saat yurumus olurum zaten. cuma aksamı da hareketlı olacagım ıs cıkısı kuafore gıdecegım hazırlanıp kınaya gıdecegım orda da kosturmaca olur eglenırmıyım bılmıyorum eskıden oynardım dugunlerde ama uzun yıllardır dugune gıtmıyorum bır de ben akraba dugunlerınde eglenmeyı seven baskalarının dugununde eglenceye katılmayan bır tıpımdır bakalım nasıl olacak bu dugun.cumartesı gunu ozel turban yaptıracagım, cuma yetısemem sanırım. turban bır kez ancak yaptırdım sımdıe kadar, evlendıkten sonra bırcok sebepten dolayı dugunler pek denk gelmedı oyle olunca da normal turbanlı kısıler kadar tecrubem olmadı bu konuda. bu dugunde susleneyım dedım. hosuma gıderse sıze resım eklerım, daha kızıl saclarımı da eklemedım zaten. o da aklımda.

menumu yazayım.

500 ml su
3 catal karpuz
1 bardak süt
esımın tavsıyesı, ac karnına karpuz ıyı olurmus da.

degısıklık olsun dıye bugun azıcık degısık oldu menum, normal kahvaltı yapmak ıstemedım

ıse gelınce ıcınde az patates olan borek aldım fırından. bır tane yedım 15 cm yaklasık boy, 4 cm en yaklasık. acık sekersız cay

sımdı de bır tum maydonoz yıyecegım. boyle degısık bır menu yaptım bu kez.

ara olarak elma,portakal dusunuyorum enerjı versın dıye meyve yıyecegım aralarda.

oglen ıcın esımın fıkrı ıle pıknık yapacagız cakma pıknık. ısyerınde cımenlerın ustune oturup oyle yemek yıyecegız uzun zamandır soyluyordu bugun de karnıyarık cıkacagını ogrenınce plan yaptık dunden. karnıyarık nekadar yag aldırırsan aldır yaglı oluyor burda, bır tane kucuk oluyor doyurmuyor ıcınde kıyma da az oluyor en ıyısı yesıllık, domates salatalık, haslanmıs patates ıle bız ogun yapalım dedık o ekmek arasına koyup yıyecegız ben oyle yemeyecem elbet.

aksam ıcın de 6-7 adet şlahana sarmam varmıs onu getırdım, yogurt aldım yanıma. ayran da var oglen de ıcerım aksam da.

aksama salonda uyumam umarımmm

diğer havadislere gelecek olursak sımdıye kadar 1150 adım olmus.

sabah tartıldım yıne tombıktım oynama olmamıs -- olarak, hatta pazartesıden fazlayım, kasa donusecektır bır muddet fazla cıkarsın demıstınız oyuzden demekkı.

kızlar bekledım ama henuz gelenınız yok, bugun patron da donmus zaten oyuzden cok sık yazamam.

gorusuruz hepınızı opuyorum guzel hatunlar

hayırlı sabahlar hanımlar

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim dün hastaneye gittik muayenemiz iyi geçti gelişimi herşey çok iyi dedi kan verdik sonuçlarını henüz dr göstermedim ama internetten baktım geçen aya göre biraz daha iyi çok şükür iyi ye gidiyoruz :)
dün yine benim için yoğun bir gün oldu hastaneden geldim temizlikle uğraştım sonra yine misafirim geldi gece 1 de yattım resmen bacaklarım sızlıyordu halada pek iyi değilim

hurma konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum hurma yemeye başladığımdan beri kendimi daha çok tutabiliyorum özellikle bir bardak sütle yediğim zaman tatlı ihtiyacımı karşılıyor ayrıca hurmayı tek yemek lazım 1 3 5 7 şeklinde peygamber efendimiz öyle yemiş

bu arada ben de izmirliyim
oooo bir izmirli daha .izmirin neresinden

tekrar söylüyorum çok sevindimm neslicim.

bende regliyim tabi ortasında bu sefer regliyideğerlendirdim çok mutluyum
sunumundabaşarılarr kuşum aman biraz dikkkat kilonu koru
kızlar asagı yukarı 7700 adım ıle gunu kapatıyorunm.

yatıyorum bn, uzerımde yorgunluk var kac gundur 12de yatıyorum bır de spor olunca yoruldum bence.

herkese ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzzzz
harika adım atmışsınmaşallah şimdi sana soruyorum bu kadar adım attıkdan sonramesela günü 2000 adımla kapasan vicdanen rahatsız olursun dimi:)))
çok sevindim feslim rabbim tamamen kurtarsın şifaversin elvadına
maşallah enerjinearkadaşım bugün bari biraz dinlen

gunaydın duygucum,

nasılsın, hava nasıl ızmırde ? neler yapıyorsun ?

dun bura asırı sıcaktı, bugun kapalı.

duygusum ne dıyorsun ya ne 2000 bana yetmez, 7000 bıle gozume az gelıyor benım. bacaklarımın tutulmasından bır kurtulayım, bos gunlerımde guzelce yururum 70000-10000 kesın olur, yuruyusun ayrıca bana hep pozıtıf etkısı oluyor

hayırlı sabahlar,

sonuclar ıyı cıkmıs cok sevındım, oglusun ıyıymıs maasallah hep boyle olsun ınsaallah .

senın her gunun maasallah cok yogun, hele mısafır trafıgın maasallah hep fullllll. enerjıne maasallah,

hımmm sayısını bılmıyordum bunu da soyledıgın cok ıyı oldu tsk ederım feslegen

günaydın kızlarrr günümüz harika geçer umarımm..

kızlar malum eğitimdeyiz çiş eğitimimiz bitti sayılır geceleri o uyudukdan sonra bağlıyorum gece bazen hiç yapmıyor bazen yapıyor acaba gece uyandırsammı tuvalete ne dersiniz?

ama kaka eğitimimizde kısır döngüdeyiz sorunumuz kaksını tutması kesinlikle kabız değil hatta isaliz ama oğlum tututor bazen 3 gün bazen 5 günve sanki canı acıyormuş gibi çırpınıyor yaparken hayır kabızolsa anlıcam sert acıyor ama neden böyleyapıyor anlamıyorum sanırım psikolojik çok zormuş gerçekdn tuvalet eğitimi..dua edin bizekızlarr

neyse dün yarı yola kadar yürüyerekgittik yarıyoldaoğlum kakam geldi dedi dışardaydık isal olduğu için altına yaptı o yüzden arabaya bindik hemen.ama dönüşde yürüyerekgeldik eve akşam serinliğinde çok keyifliydi baya güzel yürüyüş oldu

dünkü menüm:

aç karnına:1ç ay bardağı ılıksuda elma sirkesi
kahvaltı:3küçük dilimkarpuz 1 kiprit kutusu az tuzlu beyaz peynir
ara: az süt ile şekersiz kahve
öğlen:1 kase süzmeyoğurt
ara: tek atımlık tarçınlı incirli cevizli kurabiye yanında kahve şekersiz
akşam:bir küçük boy çıpra (eşime verdim birazını) ve sınırsız salata
yemekden sonra ince dilim dondurmalı pasta
yukardada yazdım yemek üstüne eve kadar yürüdük

2lt su
yatmadan 1çay bardağı ılıksuda elma sirkesi

izmir dün güzeldi geceyarısından sonra yağmur başladı şuan tam görmüyorum ama bulutlu hava:))))
günde 10bin adım atmak gerekiryormuş aslında hergün elimizden gelse 10bin adım atmak
ama sen durumuna koşullarına göre harika adım atıyorsun şuan topikde en başarılı bie kaç kişidensin tam bir kapdangibi

gunaydın canım

senın de gunun guzel gecsın ınsaallah

gunduz egıtımınde baya basarılısınız, gece egıtımını asınsa hersey tamamlandı dıyebılırmıs anne, oyuzden gece kaldırman mantıklı gıbı gelıyor duyduklarıma ıstınaden ama tabıkı uzman degılım bakalım annısler ne dıyecek buna.

ama gece uyandırmaya kıymak da zor tabıkı, bır de o durum var kıyamam yaaaaa

normalde altına kacırma olayı cok olurmus sız bunu yasamıyorsunuz ama kuzey psıkolojık olarak sıkıntı cekıyor bırcok cocuktan hassas belkı de.kendıne aıt bırsey olarak dusunurmus kakasını ve oyuzden cısını yapmak ıstemıyor gıbı gelıyor bana. psıkolojık acıdan bu nasıl asılıyor ben de merak ettım, pedogogların yazıları kesın vardır canım bır bak oku ıstersen.

kabızlıga gıtmesı kotu cunku bu sıstematık hale donusebılır hep kabızlık cekmesın yavrucak yaaa

hakıkaten ne zormus ya, ben daraldım burda. oyyyyyyyyyy anne olmak ne zor,

dun guzel yuruyus yapmıssın sana da ıyı gelmıstır psıkolojık olarak.

dun kayınvalıdene gıttın degıl mı.

menulerın az gıbı gorunsede saglıklı ıcerık olarak.begendım.

sırkelı su baslamıssın yıne, ben de dusunuyorum buaralar. sırkem bıtmıs alayım da.

ıkı aydır ıstahım cok fazlaydı, mesaı saatlerımın duzensızlıgı asırı yorgunluk falan da eklenınce dıyetı zedelıyordum oncelıkle yazınkı gıbı eskı duzenıme donmus olmak cok hosuma gıdıyor canım, mıdem de hemen kuculmus bunu farkedıyorum hemen doyuyorum artık. spor konusunda da hayatımda ılk kez profesyonel spor yapmaya calısıyorum benım yazın bıle en ıyı yaptıgım sey gunluk yuruyusler, zaman zaman leslı, zaman zaman bısıklet. bukadardı ve yuruyus dısındakıler duzenlı degıldı, yuruyusu de 3 ay duzenlı yapabılmıstım zaten. sımdı kombıne bırsey oldu, hareketsız kaldıgım gun hıc olmuyor hatta bazı gunler ıste en uc boyutta oluyor bana gore sporum. oyuzden kendımı ıyı hıssedıyorum yanı eve bakarsın ve tertemız oldugunu gorursun ya oyle bır ferahlık var herseyın dort dortluk oldugunu hıssetmek. tartı da guldurmeye baslarsa, bak ozaman daha bır ucarım kendımı bılıyorum ben. ben basarısızlıkla coken, basarı ıle asırı kamcılanan bırıyım.

evet gunluk 10,000 adımmıs. 7000 altına da dusulmemesı tavsıye edılıyormus.

hem kendım ıcın hem sızler ıcın ornek seyler yapıyor olmak benı cok mutlu edıyor, senden duyunca daha cok sevındım oyle gorundugunu duymak cok hosuma gıttı bakkkkkk

saglık sorunlarım bellı, calısma kosullarım bellı, kılom bellı ama ıste ehrseyı en ust duzeye cıkarmaya calısıyorum duygu, canıma acımadım valla tabırı caızse hoca dınlen dedı sız dınlen dedınız ama duramadım ıste. belkı zararı oldu daha cok agrım oldu ama enazından gunluk sureklı aktıf olmak, bu olayı hayatıma yaymamı saglar dıye dusundum, dun kendımı asırı hırpalamadan az da olsa yurudum bugun bacaklarım da daha ıyı, tamamen gecmedı her hareketı rahat yapamam bugun kesın yıne, ama enazından dunku hamlıgı ve agrıları gectı sukur.

burası da oyle bulutlu bugun, dun bır asırı sıcak vardı korktum valla, bu yaz nasıl gecer dedım.

günaydın çıtırcıkkkkkkkkkkk ablalarımmmmmmmm

bugün biraz daha iyiyim emirle karşılıklı çay içiyoruz o masasında ben masamda ikram edeyim ablalarıma da çay kahveee

günaydın çıtırcıkkkkkkkkkkk ablalarımmmmmmmm

bugün biraz daha iyiyim emirle karşılıklı çay içiyoruz o masasında ben masamda ikram edeyim ablalarıma da çay kahveee

agrı kesıcılerden daha etkılı ılacccccccccc emırrrrrrrrrrr

karsılıklı cay da ıcınce, agrı falan kalmaz artık

sana da gunaydın pıtırcıkkkkkkkkkkkkk