- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.221
Heyy ben de izmirliyimm ama istanbulda üniversite okuyorum valla tatilleri 4 gözle bekliyorum güzel İzmirime dönmek için
Bugünkü menüm
sabah müsli +süt
ara yeşil çay+elma
öğlen çorba+fırın tavuk+3-4kaşık pilav+1 bardak ayran
ara yeşil çay
akşam salata
sporla 400 kalori yakıldı
galiba gene yurt ortamına kurban gideceğim arkadaşlar şu an ısrar ediyor hadi çıkıp dondurma yiyelim diye hem de cornet bedavası var diye
sağolaSIN CNM BENİM SENDE GEL DİCEM YAKIN OLSAK TANIŞIR BİRLİKTE GEZXERDİK OLSUNGÖNLÜMÜZ BİR BİZİM DE
cnm bende çıkıyorum eşim nerdeyse gelir yarın nasipse görüşşürüz a.e.o
kızlar diyette sizce dondurma yemeye ne diyosunuz?
slmmm gündüz ev işleriyle ve yemekle uğraşmaktan giremedim. Ama güzel sohbetler olmuş.
Ercecim bebişin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin inşallah
Neslicim tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim canım inşallah ağrının sebebini bulurlar.
Filizcim spor konusunda acele ediyorsun bence acıması daha acıyan yerlerin çalıştığını gösterir. Sana tavsiyem sık sık tartılma canım
haftada 2 kez falan tartıya çık.
Duygucum afiyet olsun canım kararlılığını takdir ediyorum maşallahh
Bende Denizliliyim ama Sivas ta oturuyorum( inşallah 1 ay sonra memleketimdeyim çok özledimm
Bugün ki menüm
Sabah: 2 dilim peksimet ekmek, 1 kk peynir, domates, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, şekersizçay
Öğle: 3 köfte, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 4-5 tane sarma
Akşam: 3 tane biber dolma, 1 kase yoğurt
Ara: az şekerli çay 2 lt su temizlik yaptım çok yorulmuşum belki birazdan 15 dk bisiklete binerim.
oooo bir izmirli daha .izmirin neresindenbu arada ben de izmirliyim
Merhaba kızlar, bugün hastane işlerim vardı malum, sonuçlar temiz çıktı çok şükürÖnemli bir şey yokmuş.
Regl nedeniyle nasıl iştahım açık anlatamam, götürüyorum resmen yiyecekleri, tatlıları. Adım sayım 6500, biraz artırırım yatana kadar. Yarın öğlene kadar sunumum var, hazırlık yapmadım, oooyyyyyyyfffff ooyyyyffffff, cuma günü de var:18: Haftasonu gelsin hemen
harika adım atmışsınmaşallah şimdi sana soruyorum bu kadar adım attıkdan sonramesela günü 2000 adımla kapasan vicdanen rahatsız olursun dimi:)))kızlar asagı yukarı 7700 adım ıle gunu kapatıyorunm.
yatıyorum bn, uzerımde yorgunluk var kac gundur 12de yatıyorum bır de spor olunca yoruldum bence.
herkese ıyı geceler yarın gorusuruzzzzzzzzz
çok sevindim feslim rabbim tamamen kurtarsın şifaversin elvadınahayırlı sabahlar hanımlar
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim dün hastaneye gittik muayenemiz iyi geçti gelişimi herşey çok iyi dedi kan verdik sonuçlarını henüz dr göstermedim ama internetten baktım geçen aya göre biraz daha iyi çok şükür iyi ye gidiyoruz :)
dün yine benim için yoğun bir gün oldu hastaneden geldim temizlikle uğraştım sonra yine misafirim geldi gece 1 de yattım resmen bacaklarım sızlıyordu halada pek iyi değilim
hurma konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum hurma yemeye başladığımdan beri kendimi daha çok tutabiliyorum özellikle bir bardak sütle yediğim zaman tatlı ihtiyacımı karşılıyor ayrıca hurmayı tek yemek lazım 1 3 5 7 şeklinde peygamber efendimiz öyle yemiş
oooo bir izmirli daha .izmirin neresinden
tekrar söylüyorum çok sevindimm neslicim.
bende regliyim tabi ortasında bu sefer regliyideğerlendirdim çok mutluyum
sunumundabaşarılarr kuşum aman biraz dikkkat kilonu koru
harika adım atmışsınmaşallah şimdi sana soruyorum bu kadar adım attıkdan sonramesela günü 2000 adımla kapasan vicdanen rahatsız olursun dimi:)))
çok sevindim feslim rabbim tamamen kurtarsın şifaversin elvadına
maşallah enerjinearkadaşım bugün bari biraz dinlen
hayırlı sabahlar hanımlar
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim dün hastaneye gittik muayenemiz iyi geçti gelişimi herşey çok iyi dedi kan verdik sonuçlarını henüz dr göstermedim ama internetten baktım geçen aya göre biraz daha iyi çok şükür iyi ye gidiyoruz :)
dün yine benim için yoğun bir gün oldu hastaneden geldim temizlikle uğraştım sonra yine misafirim geldi gece 1 de yattım resmen bacaklarım sızlıyordu halada pek iyi değilim
hurma konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum hurma yemeye başladığımdan beri kendimi daha çok tutabiliyorum özellikle bir bardak sütle yediğim zaman tatlı ihtiyacımı karşılıyor ayrıca hurmayı tek yemek lazım 1 3 5 7 şeklinde peygamber efendimiz öyle yemiş
gunaydın duygucum,
nasılsın, hava nasıl ızmırde ? neler yapıyorsun ?
dun bura asırı sıcaktı, bugun kapalı.
duygusum ne dıyorsun ya ne 2000 bana yetmez, 7000 bıle gozume az gelıyor benım. bacaklarımın tutulmasından bır kurtulayım, bos gunlerımde guzelce yururum 70000-10000 kesın olur, yuruyusun ayrıca bana hep pozıtıf etkısı oluyor
günaydın kızlarrr günümüz harika geçer umarımm..
kızlar malum eğitimdeyiz çiş eğitimimiz bitti sayılır geceleri o uyudukdan sonra bağlıyorum gece bazen hiç yapmıyor bazen yapıyor acaba gece uyandırsammı tuvalete ne dersiniz?
ama kaka eğitimimizde kısır döngüdeyiz sorunumuz kaksını tutması kesinlikle kabız değil hatta isaliz ama oğlum tututor bazen 3 gün bazen 5 günve sanki canı acıyormuş gibi çırpınıyor yaparken hayır kabızolsa anlıcam sert acıyor ama neden böyleyapıyor anlamıyorum sanırım psikolojik çok zormuş gerçekdn tuvalet eğitimi..dua edin bizekızlarr
neyse dün yarı yola kadar yürüyerekgittik yarıyoldaoğlum kakam geldi dedi dışardaydık isal olduğu için altına yaptı o yüzden arabaya bindik hemen.ama dönüşde yürüyerekgeldik eve akşam serinliğinde çok keyifliydi baya güzel yürüyüş oldu
dünkü menüm:
aç karnına:1ç ay bardağı ılıksuda elma sirkesi
kahvaltı:3küçük dilimkarpuz 1 kiprit kutusu az tuzlu beyaz peynir
ara: az süt ile şekersiz kahve
öğlen:1 kase süzmeyoğurt
ara: tek atımlık tarçınlı incirli cevizli kurabiye yanında kahve şekersiz
akşam:bir küçük boy çıpra (eşime verdim birazını) ve sınırsız salata
yemekden sonra ince dilim dondurmalı pasta
yukardada yazdım yemek üstüne eve kadar yürüdük
2lt su
yatmadan 1çay bardağı ılıksuda elma sirkesi
izmir dün güzeldi geceyarısından sonra yağmur başladı şuan tam görmüyorum ama bulutlu hava:))))
günde 10bin adım atmak gerekiryormuş aslında hergün elimizden gelse 10bin adım atmak
ama sen durumuna koşullarına göre harika adım atıyorsun şuan topikde en başarılı bie kaç kişidensin tam bir kapdangibi
günaydın çıtırcıkkkkkkkkkkk ablalarımmmmmmmm
bugün biraz daha iyiyim emirle karşılıklı çay içiyoruz o masasında ben masamda ikram edeyim ablalarıma da çay kahveee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?