2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

berıvan aklıma geldı soylemeyı unuttum, sınırlendıgın an falan tepkılerımı okadar bellı etme canım, tamam kız sınırlen ama etrafındakılere okadar yansıtma, mesaj at konusalım dıye konus, ya kızdım kırıldım vs de, ama herkese kızdıgını bellı etme, yanı senın kızdıgını bıldıgı ıcın o kız ınatla farklı hal ve tavırlara gırebılır, gereksız yere tadınız bozulur yanı ekmegıne yag surmus oluyorsun bu sekılde aysenın.

oyuna gelme yanı

ayrıca olay kucuk bırsey, kızıp da sıgara yakmaya calısman normalde sıgara ıcmeyen bırı olarak hıc dogru degıl daha nelere kızacaksın sevdıgın ınsan nekadar kızdıracak ya da uzecek, hayatın ıcınde cok gelgıt yasayacaksın her kızdıgında bagır, agla, uzaklas, yanlız kal, küs, gez, ama sakın farklı seylere sıgınma oldu mu. guclu gorun ayrıca karsıdakı ınsana, onu sevdıgını bılsın bunu gorup mutlu olsun ama guclu oldugunu goster, erkekler kendıne cok baglı gucsuz kadınlardan hoslanabılırler ama aslında bılınclı ve olgunsa, guclu kadın tavrından daha cok etkılenır, bu da sana dipnot olsun

haklısın abla kesinlikle ama kıskançlık var bende çok dengesizleşe biliyorum ama bunu kontrol altına alacağım aynı işyerinde hep yanyana geliyoruz kesinlikle haklısın aramızdakini iş yerinden birine anlatmam hiç olmaz olurdas kulağına giderse Allah korusun gözünden düşerim bunu asla istemem ama o ayşe bir kez daha labali davransın o zaman ne yaparım hiç fikrim yok

hımmmm anladım canım yani aslında diyette nasıl kilo almmak için dikkatli yiyorsak aynı mantık .boş kaloriden uzak durup faydalı besinlerle beslenmek .zaten tatlı falan canım istemiyo bi kere aşure istedim sadece o kadar .evet çikolatayı biliyorum canım her doktor kontrolünde yiyorum .eşimde alıştı gitmeden kendisi alıyo artık

zaten 2 haftada bir doktordayım canım .benim kontroller biraz fazla oluyo .hem özele hem ssk ya gidiyorum .inşallah canım inşallah .valla fi,lizcim hamile kalana kadar ne kadar kilo versen kardır .ş,mdi ben öle pişmanım ki keşke azcık sıkıp 65 kdar düşebilseydim .ama işte artık bebiş olmaz diyordum ama nasibimde varmış şükür .şimdi biraz daha zayıf olsaydım hiç fena olmazdı.
geçmişe bakamadım o kız kim noldu ki .
yaa aslında ben kilomdan dolayı ağlamadım .göbek çıkınca onu kapatacak kıyafetim yok .uzun bol gömlek giyiyorum ama üstünede bişey giymem lazım çok utanıyorum .göbüş büyüdükçe azcık utandım ağladım işte neyse alışcaz .

nesli ve berivanda rahatsızmış galiba geçmişe çok bakamadım .kızlar geçmiş olsun .ciddi bişey değildir umarım

mahallemizde ben dahil 8 tane hamile var sadece bir tanesi kız .benim ve bir arkadaşın daha belli olmadı cinsiyeti bizimkilerde erkek olursa mahallede hep erkek bebiş olacak

Arkadaşlar merhabaaaa
Hepinizii çok özledimm,istanbuldan salı günüü geldim evimee
8 gün istanbulda kaldık kızkardeşimin kınasıı olduuu beklediğimden çok güzel olduu
1 hafta hiç durmadan hergünn dışarı çıkıp gezdik istanbulun altınıı üstüne getirdik diyebilirimm
arabasız gezmek daha hoşuma gittii metroyla gittik gideceğimiz yerlere,yürümek çok iyi geldii banaa
bu pazartesii kilo bildirmeye gelemedimm kilom 69 olduu vereceğime aldımm yanii
süreklii dışarda birşeyler yendii ama olsunn diyorumm gören herkezz çok zayıflamışsınn dedii
geri kalan kilolarımıı düğünden sonra vereceğimm artıkkk
istanbuldan geldiğimde üzücüü bir haberle karşılaştımmm
sabah 6 buçukta uçağa bindikk,babamm bizii almaya geldii ogünn eşim görevde olduğu içinn bizii almaya gelemedi,adanaya indiğimizde eşimii aradımm vardık adanaya diyeee
eşimm mutlaka bizii almaya gelirdii müdürden izin alamadığı içinn gelemediğinii düşündümm benn
neyse babamm bizii eve getirdii sabah 8 dee
bir baktımm benim kapınınn önünda tanımadığım ayakkabılarr,çoçuk sporu falan var ne oluyor yanlış daireyemii geldimm derken,görümcem kapıyı açtıı ne alaka sabah sabah bizde derkenn eşimii gördümm,eşimm biz yokken yani biz gelmeden 3 gün önce trafik kazası geçirmiş ve ben orda üzülmiyeyimm diye bana bildirmemişler,şok oldum onuu öyle görünce 2 kolu dirseklerine kadar alçıdaydı,Allahım daha beterinden korusunn daha kötüü birşeyler olsaydıı nasıl üzüldümm onu görünceee
benle telefonla konuşurkenn görümcem tutuyormuş telefonuu kulağına bana hiç çaktırmamışlarrr
kayınvalidem ve görümcemm hatta üst komşum eşime bakmışlar,eşim ellerinii kullanamadığı içinn yemeklerinii yedirmişler onlara çok teşekkür ettim
kızlar kusruma bakmayınn gelemedimm inanınn ,hem çok yoğunumm hem eşime çok üzüldüm,birde bu pazar kızkardeşimin düğünü var,misafirlerimm çok geliyor evimm çok şükür boş kalmıyorrr
daha istanbuldan gelen kıyafetlerii bile yetiştiremedimm

sen ayse konusunda brısey yapmayacaksın, emır ıle guzelce konus emır ayse ıle konussun, hos olmuyor hoslanmıyorum bu tur hareketlerden desın. ozaman bozulur ve uzaklasır emırden. ama sen dersen, ısı ınada bındırır kız, hatta cırkınlık cıkar ortaya, ne bılııyım ısyerınde tartısma olur falan, ısınızden olmayın, ımajınız da zedelenmesın yanı calısan olarak.

çook geçmiş olsun nesli .rahatsızlığını okumamıştım geçmişe çok bakamadım .neyseki herşey yolundaymış
biz seninle aynı günlerde regl oluyorduk sen yazınca bende diyorum bak şimndi bende regl olacaktım diye .sunumunda başarılar dilerim canım

hosgeldın canım,

dıkkatlı bır annen olman cok guzel.

kılo konusunda ıse kesınlıkle haklısın, duygu da bana hep aynısını soyledı, rahatsızlıgımdan dolayı daha fazla zaman laybetmeyeyım 80-85 de tedavıye gıdeyım dıyordum ama fıkrımı degıstırdım ınebıldıgım kadar ınecegım sonra bebıs.

yaaaaaaa bebıs var orda yaaaaaaa hıc utanılır mı yaaaaaaaa

sen hamılelık hormonlarından dolayı aglamaya megıl gosterıyorsundur ondandır. utanma be guzelım ask olsun yaaaaaa

ya benım gıttıgım salona, xayıf ve tecrubelı bır kız geldı de, o basarılı olunca hareketlerın hepsınde, kendımı cok ezık hıssettım ıste. ama kız 65 kılo, ustelık daha once 3 yıl aerobık yapmıs.

neslı sukur ıyı, bas agrıları oluyordu sınuzıt dıye bılıyordu degılmıs ardından da kıst falan olmasın suphe kalmasın dıye tomografı cekmısler o da temız cıkmıs sukur.

berıvanda da kıl donmesı olmus gelecek ay amelıyat olacakmıs, sımdı ıltıhap kurutuluyormus.

haklısın ablam fikirlerin tecrübelerin altın kadar degerli bana destek olduğun için çokkkkkkkkk çokkkkkkkk teşekkür ederim ben olayların o boyutunu düşünemiyorum ama kulağıma küpe oldu sölediklerin davranışlarımı o şekilde yönlendireceğim

gözün aydın canım .inşallah tamamen geçicek kuzunun rahatsızlığı rabbim şifalar versin .
allah kolaylık versin feslicim sen hep çok yoğun oluyorsun .dikkat et kendine yeni doğum yaptın .her fırsatta dinlen canım .hurma çok harika bi besin .bende alıcam çarşıya gidince günde bir tane yemek hamilelere çok iyiymiş .ama fazlası rahimde kasılmaya sebep oluyormuş .hatta son haftalarda bolca yiyince doğumu kolaylaştırırmış .diye biliyorum

taze annecikk şimdilik ağrılarım iyi ama önümüzdeki ay operasyon olmam gerek ne olacak durum bilmem inşallah iyi olur

neslicim de hastaydı alerjisi baş ağrısı sunum yorgunluğ var
duygu ablam da kuzeycige wc eğitimi ile ugraşıyo kuzey artık abi oldu

duygucum allah kolaylık versin .valla canım tavsiye veremiyorum sana çünki ben unuttum cereni nasıl alıştırdığımı ama en zoru kaka sını öğrenmesi.bi kaç gece kalkınca kuzey öğrenir zaten cnım .
günaydın çıtırcıkkkkkkkkkkk ablalarımmmmmmmm

bugün biraz daha iyiyim emirle karşılıklı çay içiyoruz o masasında ben masamda ikram edeyim ablalarıma da çay kahveee
ayyyyy çok romantik

ayyy canım çok geçmiş olsun .verilmiş sadakanız varmış demekki rabbim sana ve çocuklarına bağışlasın eşini .
kızkardeşine mutluluklar dilerim

yaa aslında haklısın ama bebişten değil işte böle göbeğim büyüdkçe bi garip oldum .ben ağlıyorum kızımla eşim bana bakıyo .aynı senin gibi ağlama bebiş var diyolar ama garip bi gündü işte .reklamalara bile ağlayasım geliyo düşün hormonların yaptığını .
sanada aşkolsun kız sen niye kendini bu kadar üzdün .aaaaa hemde nerdeyse profesyonel biryle kıyaslamışsın .herkesin yapısı kilosı farklı .salona gitmek bile senin yoğunluğunda büyük bi gelişme .çok takdir ettim seni .
canım bebek işini çok askıya alma .madem istiyorsun 80 85 iyidir .tabii doktorun daha iyisini bilir .benim kuzenim senle hemem hemen aynı boylarda ve kiloda hamile kaldı ve nerdeyse hiç kilo almadı çok rahat bi hamilelik geçirdi ve normal doğurdu .sanırım vucüt yapısı çok önemli .

aaa nesli arada yazardı başım ağrıyo diye demek onu araştırdılar neyseki önemli bişe değilmiş
berivannn canım geçmiş olsun .kıl dönmeside çok zor bi ameliyat değil rabbim yardım eder

nasıl yanı cıkolatanın nasıl bır etkısı varrrrrr

canım kuzi çişi halletti sadece seninde dediğin gibi gecekıyamıyorum kaldırmaya kaldırsam yapar ve devamıgelir neyse oruçlarda denerim belki gece işini gece nasılsa kalkcaz yada başlarım hemen tam karar vermedim amak çiş işi bence cepde benimsorunum kakada kabız değil hatta isal şuan ama yapmayamı korkuyor bilmiyorum sorun kakasını tutması ,tutmasına rahmenkakası sertdeğil sorun çıkarmakda işte korkuyor sanırım inşallah bunuda aşcaz,yani bu ana kadarki en büyük 2.sınavım hatta 1.sırada bu oldu 2.sırada köpek dişi çıkarması çok zor.

canım benim hoşgeldin resimlerigördüm o kıa elbiselibeyazlı siyahlı sensin demi yaa harika olmuşsunnn maşallahh ..
eşine çok geçmişolsun ALLAH beterinden korumuş inşallah bir anönce sağlığına kavuşurr.ALLAH kolaylık versin ..