2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım ıkıncı hamılelıgın uzun zaman sonra oldu, belkı de ondan dolayı garıpsıyorsundur, herkes nasıl oluyor bılmıyorum ama belkı ben de senın gıbı olurum ustelık esımle aynı yerde calısıyoruz 6-7 aya kadar calısırım ben dıyorum. ben esımle uyumak ıcın odaya gecmeye bıle utanırım, aılemın yanındayken. aılemın yanındayken nasıl olurum kımbılır

aglama bebıs varrrrrrrr koptum valla

cok guzel bır kızın var ,resmen sana arkadas. esın de cok destekcı. ALLAH agzınızın tadını bozmasın canım maasallah sıze.

ya sen bana ne bakıyorsun, bır yıldır hırsım var bılıncım var ulasamadıkca herkesı kıyaslar oldum bılmıyormusun benım o salak hallerımı, tam o ruh halınden kurtuldum, salondakı kızı gorunce coktum, ılk gun rahattım hoıca ıle basbasaydık spordan sonra agladım, eve geldım agladım ben de esıme aynı senın gıbı, cocuk okuldan gelır de hıckıra hıckıra aglar ya oyleydım cok komıkmısım esım dıyor.

canım yıne gıdemezdım de suprız oldu ıste, seans yapomıslar 8-9 arası. mucıze gıbı duydum hemen yazıldım bugun ucuncu gunum olacak cumartesı basladım, uc gun gıdecegım hafta da. tsk ederım sız bana boyle dedıkce ben cok gururlanıyorum sagolun canım, ınsaallah meyvalarını da toplayıp burda paylasayım benden mutlusu olamaz ozamanlar.

annem hıc kılo almaz, ıc karnı cok genısmıs bebek cok guzle kıloda dogar. 5,700 kıloymus son kardesım, hem de normal dogum. anneye cektıysem rahatım ama anneme beden yapım hıc benzemez bakalım ne olacak.

ıstemeye ıstıyorum da , kılomu bahane eden doktorları duymak ıstemıyorum, paralar bosa gıtsın borc olsun ıstemıyorum 5-7 mılyar gıder en asagı. ekstra hormon ılacları, kılo, stres, uzuntu. şöyle cok ıdeal bır kıloda gıdeyım dıyorum ama bakalım kısmet hele bır goreyım de 80leri, planlarım ona gore herseyı.

kızlarrrr bi değişiklik sürecindeyim saçlarımı 2 yıldır kesirmiyorum açıkçası korkuyorum iyi bir kuaför bulmak lazım burdaçok şık kuaförlervarama önemli olan şıklık değil profösyonel olmaları,saçlarımda hiç kat yok biraz yanlardan kat güzel bir boya aralarına ışıltı istiyorum ama karar veremedim aslında sonuçdan korkuyorum:18:

ben degısıklık cok seven bırıyım mesela saclarımı kızıl yaptım once tedırgındım ama sımdı cok mutluyum bence sen de yaptır cok ıyı gelır ozellıkle katlı kesım cok daha havalı modern duruyor

aaaaa evet oruclarda deneyebılırsın belkı.

bence yapmaya korkuyor duygu. psıkoljık tamamen . nasıl aşılır kı acaba bu ????

abooooooo bır de dıs var haaaaaa oyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canımmmmmm ozledın senı valla.

hosgeldın evıne, ohhhh maasallah dugun bıtmıs gozunuaydın hem cok eglenmıssın hem fıstık gıbı dolanmıssın ortalıkta oh masasallah sana. sen harıka kılo verdın gerısı de gelır hıc canını sıkma.

kızkardesıne de mutluluklar dılıyorum

verdıgın habere cok uzuldum yaaaaa, cok cok gecmıs olsun ALLAH esını korumusu ALLAH beterınden korusujn ınsaallah hemencık ıyılesır acıl sıfalar dılıyorum canım.

esının aılesı sen dugunu bırakıp gelme dıye cok ınce davranmıslar her nekadar bılmen gerekse de boyle bır seyı dusunmelerı ıncelık aslında, komsuların ve onlar bakmıslar sagolsunlar

kızlar geçmişe bakamıyorum ama sizinle bişey paylaşmak istedim benim bir komşum var sürekli kabızlık problemi olan biri 3 4 günde bir çıkıyormuş tuvalete ben 10 gün falan önce ona hurma yemesini tavsiye etmiştim ve evden hurma verdim ona günde en az 3 tane ye dedim az önce geldi teşekkür etti bana şimdi günde 2 kez tuvalete çıkabiliyorum dedi bende biraz daha araştırma yaptım ve kendi bilgilerimide birleştirince şöyle bişey çıktı ortaya
peygamber efendimizin ,peygamberlerin , sahabelerin ,evliyaların sadece su ve hurma ile oruç tutmaları...hayatlarını bu şekilde devam ettirebilmeleri
Peygamber efendimiz buyurmuşlarki size su ve hurma yeter diye ayrıca ramazanda özellikle tüketilmesinin amacıda sevap olmasının yanı sıra midede şişerek tokluk sağlaması ve fazla yemek yemeyi önlemesi demekki insanın belli miktarda hurma tüketmesi lazım hatta ana öğün olarak bile tüketilebilir ayrıca hurma diyeti diye araştırırsanız etkisini görmüş bir çok insan var

lif oranının yükesek olması tatlı ihtiyacını karşılıyor olması ve gerçekten tok tutması nedeniyle şiddetle tavsiye ediyorum

Arkadaşlar bugün yazılı yapıp ,okumakla o kadar meşguldümki anca gelebildim.
Sizlerle bugün yediklerimi paylaşayım önce;
1-Sabah 2 bardak limonlu ılık su,bir nescafe,1 9lu çay.Kahvaltıda 2 dilim ekmek,4 zeytin,3 ceviz,peynir ve domates tükettim.
2/İlk ara öğünüm 1 elma
3-Öğlen 3 kaşık yoğurt,tavuklu yeşil salata
Okuldan sonra
4-2.ara öğünümde süt içmeyi düşünüyorm
5-Akşama alabalık ve yeşil salata
6-Bir dilim karpuz yemeyi düşünüyorum.
Geçmişi bugün henüz okuyamadım.Dilerm herkes istediği gibi bir gün geçiriyordur.

Bende saçlarıma 2 yıl hiç dokunmadım.Son zamanlarda çok sıkıldım.Kat olmadığı için sarsamda,maşalasamda çok çabuk iniyordu.Geçen ay uzunluğunu bozmadan kat attırdım.Bide balyaj.Şimdi çok hoşlar ve bende çok memnunum.Deneyin derim.

wawwww harikasın güzel paylaşım bilmiyordum valla mucize cidden

duygu ayla saçın nasıl çok uzun mu ayyyyyyyyy ne güzel 2 yıl kestirmeden durmuşun ben duramıyorum gidiyorum kırık var diyo hop 1 parmak kesiyo bende kestirmeyeceğim artık

feslimm harikasın ALLAH razı olsun,gerçekden mantıklı tespitler bugün pazarımız var alayım bende oğlanayedireyim gerçi kabız değil aksine isal ama kaka tutma huyu var şuan her ihtimale karşı bulunsun evde hem lifkaynağı ,hem bende yerim..

aaaaaa demek wc ıcın de faydası var haaa bılmıyordum. bu konuda sorunum yok ama yıne de aklımızda olsun verdıgın bılgı ıyı oldu tskler feslegen.

duygu aynı sey aklımdan gectı valla okurken feslegenı, kabızlık olmasa da kuzeye yedırsen dıye dusunmustum. ınsaallah faydası olur canım

mrblar,

kolay gelsın, ogretmen arkadasım cok, oyuzden sızın bu haftalar zor gecer bılıyorum.

menunuz komple olarak harıka gorunuyor cok saglıklı, cok ıdeal, cok hosuma gıttı gercekten.

aktıvıte ve suyu da ıhmal etmezsenız, dort dortluk bır gun olurrrrr

menumu guncelleyım

500 ml su
3 catal karpuz
1 bardak süt
esımın tavsıyesı, ac karnına karpuz ıyı olurmus da.

degısıklık olsun dıye bugun azıcık degısık oldu menum, normal kahvaltı yapmak ıstemedım

ıse gelınce ıcınde az patates olan borek aldım fırından.

bır tane borek, az patateslı. 15 cm yaklasık boy, 4 cm en yaklasık
acık sekersız cay
bır demet maydonoz
250 ml ılık su

ara yapmaya fırsat olmadı, oglene kadar 750 ml ılık su ıctım tekrar ve oglene kadar 1,5 lt su olmus oldu.

oglen: 3 adet taze sogan, 3 orta boy haslanmıs patates, bır salatalık, bır domates, 3 adet marul, bir bardak ayran.

pıknık gıbı planlamıstık ama bazı sebeplerden yapamadık mutfakta boyle yedık, yaglı karnıyarıktan kurtulmus oldum bu sekılde. ıyı kı aksamdan hazırlamısım. esım ekmek arası yedı, yag-baharatlar falan herseyı ekmege koydu cok severım oyle ama yılmadım ve oyle yemedım ben tek tek yedım herseyı.

yemekten sonra ucu bırarada, 500 ml ılık su

ara: bır elma, yarım portakal, 500 ml ılık su

yemekten once de 500 ml ılık su ıcerım.

aksam olarak: bır kucuk kase eb yapımı yogurt corbası, 6-7 adet lahana sarması, 5-6 kasık yogurt boyle planladım.

ıs cıkısı eve gıderım, hazırlanırım yarım saat , kırk dakıka kadar yuruyerek spora gıderım.

orda da 500 ml su ıcerım,

eve gelmem 10 u buluyor, gelınce sadece su ıcerım bırsey yemem ıcmem. gunu kapatırım 45 dk yuruyerek gelırım yıne.

toplam adım sayımı yazarım gece. su an ıtıbarı ıle 2074 olmus.

harikasın valla keendini tutmuşsun ablam piknik ne güzel romantik değişik olmuş çimlere oturmay bende çokkkkkkkkkkkk özledim temiz hava harika yaaaa

harikasın valla keendini tutmuşsun ablam piknik ne güzel romantik değişik olmuş çimlere oturmay bende çokkkkkkkkkkkk özledim temiz hava harika yaaaa

fabrıkanın etrafı agaclık, cımenlık. oturup bugun oyle yıyelım dıye plan yaptık ama sorun cıktı ve normal mutfakta, hızlıca yemek zorunda kaldık tadı cıkmadı yanı canım.

ben pıknık cok severım arabamız olsa her haftasonu gıderım kesın.

ramazanda ve ozellıkle havalar ısınınca her pazar kahvaltıyı balkonda yaparım, hatta ramazanda mısafırlerı balkonda agırladım acık havada. ısyerınden yemeklerımızı de pıknık yerınde, mangal vs ıle yaptık 4-5 kez gecen yıl. cok guzel oldu, bu yıl da aynı nıyetteyız ınsaallah