- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.261
yaa aslında haklısın ama bebişten değil işte böle göbeğim büyüdkçe bi garip oldum .ben ağlıyorum kızımla eşim bana bakıyo .aynı senin gibi ağlama bebiş var diyolar ama garip bi gündü işte .reklamalara bile ağlayasım geliyo düşün hormonların yaptığını .
sanada aşkolsun kız sen niye kendini bu kadar üzdün .aaaaa hemde nerdeyse profesyonel biryle kıyaslamışsın .herkesin yapısı kilosı farklı .salona gitmek bile senin yoğunluğunda büyük bi gelişme .çok takdir ettim seni .
canım bebek işini çok askıya alma .madem istiyorsun 80 85 iyidir .tabii doktorun daha iyisini bilir .benim kuzenim senle hemem hemen aynı boylarda ve kiloda hamile kaldı ve nerdeyse hiç kilo almadı çok rahat bi hamilelik geçirdi ve normal doğurdu .sanırım vucüt yapısı çok önemli .
aaa nesli arada yazardı başım ağrıyo diye demek onu araştırdılar neyseki önemli bişe değilmiş
berivannn canım geçmiş olsun .kıl dönmeside çok zor bi ameliyat değil rabbim yardım eder
kızlarrrr bi değişiklik sürecindeyim saçlarımı 2 yıldır kesirmiyorum açıkçası korkuyorum iyi bir kuaför bulmak lazım burdaçok şık kuaförlervarama önemli olan şıklık değil profösyonel olmaları,saçlarımda hiç kat yok biraz yanlardan kat güzel bir boya aralarına ışıltı istiyorum ama karar veremedim aslında sonuçdan korkuyorum:18:
canım kuzi çişi halletti sadece seninde dediğin gibi gecekıyamıyorum kaldırmaya kaldırsam yapar ve devamıgelir neyse oruçlarda denerim belki gece işini gece nasılsa kalkcaz yada başlarım hemen tam karar vermedim amak çiş işi bence cepde benimsorunum kakada kabız değil hatta isal şuan ama yapmayamı korkuyor bilmiyorum sorun kakasını tutması ,tutmasına rahmenkakası sertdeğil sorun çıkarmakda işte korkuyor sanırım inşallah bunuda aşcaz,yani bu ana kadarki en büyük 2.sınavım hatta 1.sırada bu oldu 2.sırada köpek dişi çıkarması çok zor.
canım benim hoşgeldin resimlerigördüm o kıa elbiselibeyazlı siyahlı sensin demi yaa harika olmuşsunnn maşallahh ..
eşine çok geçmişolsun ALLAH beterinden korumuş inşallah bir anönce sağlığına kavuşurr.ALLAH kolaylık versin ..
Arkadaşlar merhabaaaa
Hepinizii çok özledimm,istanbuldan salı günüü geldim evimee
8 gün istanbulda kaldık kızkardeşimin kınasıı olduuu beklediğimden çok güzel olduu
1 hafta hiç durmadan hergünn dışarı çıkıp gezdik istanbulun altınıı üstüne getirdik diyebilirimm
arabasız gezmek daha hoşuma gittii metroyla gittik gideceğimiz yerlere,yürümek çok iyi geldii banaa
bu pazartesii kilo bildirmeye gelemedimm kilom 69 olduu vereceğime aldımm yanii
süreklii dışarda birşeyler yendii ama olsunn diyorumm gören herkezz çok zayıflamışsınn dedii
geri kalan kilolarımıı düğünden sonra vereceğimm artıkkk
istanbuldan geldiğimde üzücüü bir haberle karşılaştımmm
sabah 6 buçukta uçağa bindikk,babamm bizii almaya geldii ogünn eşim görevde olduğu içinn bizii almaya gelemedi,adanaya indiğimizde eşimii aradımm vardık adanaya diyeee
eşimm mutlaka bizii almaya gelirdii müdürden izin alamadığı içinn gelemediğinii düşündümm benn
neyse babamm bizii eve getirdii sabah 8 dee
bir baktımm benim kapınınn önünda tanımadığım ayakkabılarr,çoçuk sporu falan var ne oluyor yanlış daireyemii geldimm derken,görümcem kapıyı açtıı ne alaka sabah sabah bizde derkenn eşimii gördümm,eşimm biz yokken yani biz gelmeden 3 gün önce trafik kazası geçirmiş ve ben orda üzülmiyeyimm diye bana bildirmemişler,şok oldum onuu öyle görünce 2 kolu dirseklerine kadar alçıdaydı,Allahım daha beterinden korusunn daha kötüü birşeyler olsaydıı nasıl üzüldümm onu görünceee
benle telefonla konuşurkenn görümcem tutuyormuş telefonuu kulağına bana hiç çaktırmamışlarrr
kayınvalidem ve görümcemm hatta üst komşum eşime bakmışlar,eşim ellerinii kullanamadığı içinn yemeklerinii yedirmişler onlara çok teşekkür ettim
kızlar kusruma bakmayınn gelemedimm inanınn ,hem çok yoğunumm hem eşime çok üzüldüm,birde bu pazar kızkardeşimin düğünü var,misafirlerimm çok geliyor evimm çok şükür boş kalmıyorrr
daha istanbuldan gelen kıyafetlerii bile yetiştiremedimm
aaaaa evet oruclarda deneyebılırsın belkı.
bence yapmaya korkuyor duygu. psıkoljık tamamen . nasıl aşılır kı acaba bu ????
abooooooo bır de dıs var haaaaaa oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bende saçlarıma 2 yıl hiç dokunmadım.Son zamanlarda çok sıkıldım.Kat olmadığı için sarsamda,maşalasamda çok çabuk iniyordu.Geçen ay uzunluğunu bozmadan kat attırdım.Bide balyaj.Şimdi çok hoşlar ve bende çok memnunum.Deneyin derim.ben degısıklık cok seven bırıyım mesela saclarımı kızıl yaptım once tedırgındım ama sımdı cok mutluyum bence sen de yaptır cok ıyı gelır ozellıkle katlı kesım cok daha havalı modern duruyor
kızlar geçmişe bakamıyorum ama sizinle bişey paylaşmak istedim benim bir komşum var sürekli kabızlık problemi olan biri 3 4 günde bir çıkıyormuş tuvalete ben 10 gün falan önce ona hurma yemesini tavsiye etmiştim ve evden hurma verdim ona günde en az 3 tane ye dedim az önce geldi teşekkür etti bana şimdi günde 2 kez tuvalete çıkabiliyorum dedi bende biraz daha araştırma yaptım ve kendi bilgilerimide birleştirince şöyle bişey çıktı ortaya
peygamber efendimizin ,peygamberlerin , sahabelerin ,evliyaların sadece su ve hurma ile oruç tutmaları...hayatlarını bu şekilde devam ettirebilmeleri
Peygamber efendimiz buyurmuşlarki size su ve hurma yeter diye ayrıca ramazanda özellikle tüketilmesinin amacıda sevap olmasının yanı sıra midede şişerek tokluk sağlaması ve fazla yemek yemeyi önlemesi demekki insanın belli miktarda hurma tüketmesi lazım hatta ana öğün olarak bile tüketilebilir ayrıca hurma diyeti diye araştırırsanız etkisini görmüş bir çok insan var
lif oranının yükesek olması tatlı ihtiyacını karşılıyor olması ve gerçekten tok tutması nedeniyle şiddetle tavsiye ediyorum
feslimm harikasın ALLAH razı olsun,gerçekden mantıklı tespitler bugün pazarımız var alayım bende oğlanayedireyim gerçi kabız değil aksine isal ama kaka tutma huyu var şuan her ihtimale karşı bulunsun evde hem lifkaynağı ,hem bende yerim..kızlar geçmişe bakamıyorum ama sizinle bişey paylaşmak istedim benim bir komşum var sürekli kabızlık problemi olan biri 3 4 günde bir çıkıyormuş tuvalete ben 10 gün falan önce ona hurma yemesini tavsiye etmiştim ve evden hurma verdim ona günde en az 3 tane ye dedim az önce geldi teşekkür etti bana şimdi günde 2 kez tuvalete çıkabiliyorum dedi bende biraz daha araştırma yaptım ve kendi bilgilerimide birleştirince şöyle bişey çıktı ortaya
peygamber efendimizin ,peygamberlerin , sahabelerin ,evliyaların sadece su ve hurma ile oruç tutmaları...hayatlarını bu şekilde devam ettirebilmeleri
Peygamber efendimiz buyurmuşlarki size su ve hurma yeter diye ayrıca ramazanda özellikle tüketilmesinin amacıda sevap olmasının yanı sıra midede şişerek tokluk sağlaması ve fazla yemek yemeyi önlemesi demekki insanın belli miktarda hurma tüketmesi lazım hatta ana öğün olarak bile tüketilebilir ayrıca hurma diyeti diye araştırırsanız etkisini görmüş bir çok insan var
lif oranının yükesek olması tatlı ihtiyacını karşılıyor olması ve gerçekten tok tutması nedeniyle şiddetle tavsiye ediyorum
Arkadaşlar bugün yazılı yapıp ,okumakla o kadar meşguldümki anca gelebildim.
Sizlerle bugün yediklerimi paylaşayım önce;
1-Sabah 2 bardak limonlu ılık su,bir nescafe,1 9lu çay.Kahvaltıda 2 dilim ekmek,4 zeytin,3 ceviz,peynir ve domates tükettim.
2/İlk ara öğünüm 1 elma
3-Öğlen 3 kaşık yoğurt,tavuklu yeşil salata
Okuldan sonra
4-2.ara öğünümde süt içmeyi düşünüyorm
5-Akşama alabalık ve yeşil salata
6-Bir dilim karpuz yemeyi düşünüyorum.
Geçmişi bugün henüz okuyamadım.Dilerm herkes istediği gibi bir gün geçiriyordur.
anammmmmmmmm kıyamam ya çok zor olsa gerek Allah kolaylık versin ablam
kızlar geçmişe bakamıyorum ama sizinle bişey paylaşmak istedim benim bir komşum var sürekli kabızlık problemi olan biri 3 4 günde bir çıkıyormuş tuvalete ben 10 gün falan önce ona hurma yemesini tavsiye etmiştim ve evden hurma verdim ona günde en az 3 tane ye dedim az önce geldi teşekkür etti bana şimdi günde 2 kez tuvalete çıkabiliyorum dedi bende biraz daha araştırma yaptım ve kendi bilgilerimide birleştirince şöyle bişey çıktı ortaya
feslimm harikasın ALLAH razı olsun,gerçekden mantıklı tespitler bugün pazarımız var alayım bende oğlanayedireyim gerçi kabız değil aksine isal ama kaka tutma huyu var şuan her ihtimale karşı bulunsun evde hem lifkaynağı ,hem bende yerim..
Arkadaşlar bugün yazılı yapıp ,okumakla o kadar meşguldümki anca gelebildim.
Sizlerle bugün yediklerimi paylaşayım önce;
1-Sabah 2 bardak limonlu ılık su,bir nescafe,1 9lu çay.Kahvaltıda 2 dilim ekmek,4 zeytin,3 ceviz,peynir ve domates tükettim.
2/İlk ara öğünüm 1 elma
3-Öğlen 3 kaşık yoğurt,tavuklu yeşil salata
Okuldan sonra
4-2.ara öğünümde süt içmeyi düşünüyorm
5-Akşama alabalık ve yeşil salata
6-Bir dilim karpuz yemeyi düşünüyorum.
Geçmişi bugün henüz okuyamadım.Dilerm herkes istediği gibi bir gün geçiriyordur.
menumu guncelleyım
500 ml su
3 catal karpuz
1 bardak süt
esımın tavsıyesı, ac karnına karpuz ıyı olurmus da.
degısıklık olsun dıye bugun azıcık degısık oldu menum, normal kahvaltı yapmak ıstemedım
ıse gelınce ıcınde az patates olan borek aldım fırından.
bır tane borek, az patateslı. 15 cm yaklasık boy, 4 cm en yaklasık
acık sekersız cay
bır demet maydonoz
250 ml ılık su
ara yapmaya fırsat olmadı, oglene kadar 750 ml ılık su ıctım tekrar ve oglene kadar 1,5 lt su olmus oldu.
oglen: 3 adet taze sogan, 3 orta boy haslanmıs patates, bır salatalık, bır domates, 3 adet marul, bir bardak ayran.
pıknık gıbı planlamıstık ama bazı sebeplerden yapamadık mutfakta boyle yedık, yaglı karnıyarıktan kurtulmus oldum bu sekılde. ıyı kı aksamdan hazırlamısım. esım ekmek arası yedı, yag-baharatlar falan herseyı ekmege koydu cok severım oyle ama yılmadım ve oyle yemedım ben tek tek yedım herseyı.
yemekten sonra ucu bırarada, 500 ml ılık su
ara: bır elma, yarım portakal, 500 ml ılık su
yemekten once de 500 ml ılık su ıcerım.
aksam olarak: bır kucuk kase eb yapımı yogurt corbası, 6-7 adet lahana sarması, 5-6 kasık yogurt boyle planladım.
ıs cıkısı eve gıderım, hazırlanırım yarım saat , kırk dakıka kadar yuruyerek spora gıderım.
orda da 500 ml su ıcerım,
eve gelmem 10 u buluyor, gelınce sadece su ıcerım bırsey yemem ıcmem. gunu kapatırım 45 dk yuruyerek gelırım yıne.
toplam adım sayımı yazarım gece. su an ıtıbarı ıle 2074 olmus.
harikasın valla keendini tutmuşsun ablampiknik ne güzel romantik değişik olmuş çimlere oturmay bende çokkkkkkkkkkkk özledim temiz hava harika yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?