2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayyyyyyy kıyamam ya neyse mekan var inşallah başka zaman yaparsınız ben bi iyileşiyim waffle da konserde yalan oldu pikniğe gideriz

ayyyyyyy kıyamam ya neyse mekan var inşallah başka zaman yaparsınız ben bi iyileşiyim waffle da konserde yalan oldu pikniğe gideriz

evet karpuz, peynır yapacagız bır gun de.

dogru yaaaaa sen haftasonu waffle yapacaktın emır ıle. neyse bır ıyıles de ooooooo daha cok neler yaparsınız neler

seker hapını ıctım uyku yaptı, ayran uyku yaotı, yogurt crorbası ve yogurt olacak sımdı aksam. ben sımdıden uykluyum yaaaaaaaa offffffff ne gıcıkkkkk

seker hapını ıctım uyku yaptı, ayran uyku yaotı, yogurt crorbası ve yogurt olacak sımdı aksam. ben sımdıden uykluyum yaaaaaaaa offffffff ne gıcıkkkkk

abla ben sınavlara hazırlanırken çok tehlikeli ama bildiğimiz kolaya bir çay kaşığı nescafe koyuyorum ama kolayı yavaş yavaş dök bardaga taşıyo köpük küpük içince cin gibi oluyosun valla

ablalarım birşey danışmak istiyorum benim diğer takıldığım topikde arkadaş nişanlandı nişanlısının ailesi kürt olmadığı için istemedi
sonra şimdi sevgilisi var onun da ailesi kürt diye istemiyo kürt olmak bu kadar kötü mü
benim dede türk ,babanne kürt bende kürt mü oluyorum sizde emire söylemelimiyim gerek varmı ya ben alışır iyice aşık olur da ailesi istemezse bi an korkmaya başladım ne olur düşüncelerini söyleyin şimdiden söylemek gerek mi yoksa susayım mı içime bir kurt düştü

ya ben çok da korkuyorum ya varmı tanıdığınız olan falan nasıl zormu oluyo ki ben çok korkuyorum :18::18::18:

tatlım benim erkek arkadaşım olmuştu yıllar önce ama o pek ii bir cerraha denk gelmedi malesef yıllarca ameliyat yerinde akıntısı olmaya devam etti ama tabi benim şifalı ellerim sayesinde :) geçti bununla övünüp duruyorum çocuk bıktı artık söyleyip durmamdan :) cadıyım cadı napim ama :)

Merhabalar ablalarım :)))

menümü yazayım

sabah müsli +süt
ara elma +yeşil çay
öğlen 1 milföy börek+çorba+ kabak dolma+meyve suyu
ara 4 kayısı
akşam salata

spor 400 kalori yakıldı

1 adet büyük,peynirli milföyün kalorisini bilen var mı ? bu arada tüm pantolonlarım üzerimden düşüyor göbeğimde önce küçücük kaldı sanırım 56 kilo civarıyımdır şu anda.55 e 1 kaldı :))))

Duyguşum nasıl bir iştah var ya anlatamam, anlatılır gibi değil. Ben bir süredir 67.1 ile 67.8 arasında gidip geliyorum, koruma döneminde olsam da her gün tartılıyorum, 68 sınırı çizdim kendime 68 rakamını görürsem o gün dikkat edeceğim, şimdilik görmedim, geçicidir muhtemelen, regl dönemlerimde böyle oluyordum zaten ama itiraf edeyim bu kadar tatlı yemiyordum, bu sefer zıvanadan çıktım

Karabiberim çoookkk geçmiş olsun canım, çok zor bir durum eve gelip eşini öyle görmen ama Allah daha büyük dert vermesin, sonuçta şu an iyileşiyor, evde, senin işin çok zor ama dediğim gibi Allah beterinden korusun. Sen kendine de dikkat et bu ara, bünyen zayıf düşmesin, çok güzel kilo verdin zaten, yine verirsin hiç merak etme

Aaa evet biz denk geliyorduk değil mi hep, ama artık senin uzun bir süre regl sorunun yok Sağol canım, çok yoruldum valla, canım çıktı resmen, öğleden sonra da yetiştirmem gereken işler vardı, yarın da sunumum var. Haftasonu full yayılacağım

Ooooo Duyguşum değişiklik rüzgarları mı esiyor, yakışır valla hazır yaza girerken. Bence bal rengi veya açık karamel gibi bir renk balyaj düşünebilirsin, sana çok yakışır

Canım bu devirde artık böyle şeyler olmaması lazım, sen hiç kafana takma, zaten bir muhabbette geçer nasılsa, nerelisin falan gibi bir konuşmada, o zaman söylersin. Eğer buna takılacaksa da zaten doğru kişi değildir. Beklemek istemiyorsan da muhabbeti sen aç uygun bir durumda, aslen nerelisin falan diye başlat muhabbeti ve orada söyle, tepkisini görürsün zaten. Bir sürü ailenin kökenlerinde çok farklı etnik yapıda insan var, bu kötü bir şey değil, tam tersi zenginlik, demek ki sen de o yüzden böyle güzel bir kızsın

selam kızlarrr
ben bu raa sık giremicem misafirlerim var onun için ama genede girmeye çalışıcam hepinizi öptüm
nesli cnm kontrollerin ii çıkmış gözünaydın olsunnnnn

karabiber cnm hoşgeldin evet bayağı ayrı kaldın bizden olsun güzel geçmiş günlerin
ama eşin okuyunca çok üzüldüm allah beterinden sakalasın cnm çok çok geçmiş olsun eşine
kardeşine de mutlulukar dilerim yuvası hep neşe dolsun

izmir balçova

berivancım saçlarımı 2yıldır kestirmeme sebebim doğrudüzgünbirkuaförüm olmayışı,dışardan bakıyorum şık nezih bir yer giriyorum şöyle model diyorum kafalarına göre yapıyorlarr ee böyle olunca küsüyorum kuaförülere sonuçda saç bu öyle kolay uzamıyor. ama insan istiyorda değişiklik bilmiyrum kararsızım..

berivancım diğer konuya gelirsek bu devirde kürtü lazım çerkezi hiç önemli değil insan yeterki insan olsun,ayrıca ben bir egeli olarak doğulu insanların mertliğini özü sözübir olmalarını seviyorum çokda arkadaşım var.ama sen yinede kendini ifade et öyle laf arasındaa sen nerelisin annen nereli baban nereli de ve kendinden emin bir şekilde sende kökenini söyle başdan bilsin..

aç karnına ılıksuda elma sirkesi
kahvaltı: 3 küçük dilim karpuz kibrik kutusu kadar peynir
ara: biraz süt ile şekersiz nescafe yanında 2 tane kayınvalidemin tek atımlık kurabiyesi
öğlen:1 dilim ananas,,1avuç kiraz,4 çilek
ara:2 tane tek atımlık kurabiyeden
akşam:1 kasesüzme yoğurt,2 dilim karpuz
biraz sonra erik yerim biraz
ve kapanışı ılık elmasirkeli suyumla bitiririm

2lt su
bugün pazarmış ,çevremdeki kuaförmuş çok yürüdüm

kızlar beğenmiyorsunuz belki yediklerimi vitamin anlamında yetersizzz biliyorum ama bi müddet böylee

canım haddime diil karışmak ama sana bi tavsiyem olacak öğünlerinde karbonhidratla proteini karıştırmasan karpuzda şeker yani karbonhidrat var yogurt ve peynir ise protein gün içinde hepsinden tüketmelisin tabi ama yan yana olmamalı derim umarım k.bakmazsın karıştığım için ama minik bi tavsiye

babanlar gelecektı dıye hatırlıyorum yarın da kuranım var dıyordun. kolay gelsın canım, ılgılen elbet aılenle, dıyetı ve bızı ıhmal etme. opuyorum gorusuruz

buarada resım sozun vardı senınnnnnnnn

evet evet haberım, cozuttum dıyorsun aman dıkkat et canım, gaza gelmıssın sayemde cok sevındım cok guzel adım atmıssın evde. cok sevındım, valla senı buara msjla durtmek ıstıyorum hem eskısı kadar konusamadıgımız ıcın ozluyorum sohbetını hem ne bılıyım uzak kalırsan kılo alırsın dıye endısem var oyuzden yokluyorum ara ara senı. demek kı msjım ıse yaramıs bak cok sevındım buna

renk konusunda sana katılıyorum bu renkler tam duyguluk bence. ve degısım herzaman super enerjı verıyor ınsana kesınlıkle tavsıye ederım

buaralar ıslerın yogun, regl de geldı haftasonu ıyıce dınlen canım.

ben dort gozle pazarı beklıyorum yarın asırı yogun olacagım ıs olarak. kostur kostur hazırlanıp kınaya gıdecegım orda mı kalacagım bellı degıl, cumartesı erkenden kuafore gıdecegım arkadasın yanına, artık geceye kadar dugun falan derken canım cıkacak gıbı. cumartesı normalde sporum vardı aksam ama bu hafta gıdemeyecegım cok ayıp olur arkadasa gıtmezsem.

berıvan lafın arasında nerelı oldugunu, koklerını yıne de emırle konus aılesının de kendısının de bakıs acısını bılemezsın sonucta. ha cok gerıkafalı bır bakıs acıları varsa ve bu durumu onemsıyorlarsa gercekten, enazından yolun basındayken ılıskıne ona gore yon verırsın.

utanılacak garıpsenecek bırsey degıl bız hepımız karısık etnık kokenlerı olan ınsanlarız aslında kımse emın olamaz, koklerımız heryere dayanıyor sonucta.

kaldı kı kurt olmak ayıp degıl, bu nasıl bırsey. ben cok severım kurtlerı, ıyısı cok ıyı ınsan, ıkı kısı cıktı pkklı oldu dıye tum kurtlere farklı bakan ınsanlar cok ayıp edıyor zaten maalesef. ben adanada buyudum tam anlamıyla kucuk turkıyedır her turlu arkadasım oldu cok da memnundum bu durumdan, egelı arkadaslarım da oldu dogulu da.

abla ben sınavlara hazırlanırken çok tehlikeli ama bildiğimiz kolaya bir çay kaşığı nescafe koyuyorum ama kolayı yavaş yavaş dök bardaga taşıyo köpük küpük içince cin gibi oluyosun valla

tehlıkesı nedır kız ??????

asırı yorgun oldugum zamanlar bende mı denesem acaba merak ettım

turk kahvesının ıcıne aspırın atıp ıcermıs fen lısesınde okuyanlar. akrabalarımdan duymustum senınkını ılk kez duydum.