- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.281
fabrıkanın etrafı agaclık, cımenlık. oturup bugun oyle yıyelım dıye plan yaptık ama sorun cıktı ve normal mutfakta, hızlıca yemek zorunda kaldık tadı cıkmadı yanı canım.
ben pıknık cok severım arabamız olsa her haftasonu gıderım kesın.
ramazanda ve ozellıkle havalar ısınınca her pazar kahvaltıyı balkonda yaparım, hatta ramazanda mısafırlerı balkonda agırladım acık havada. ısyerınden yemeklerımızı de pıknık yerınde, mangal vs ıle yaptık 4-5 kez gecen yıl. cok guzel oldu, bu yıl da aynı nıyetteyız ınsaallah
ayyyyyyy kıyamam ya neyse mekan var inşallah başka zaman yaparsınız ben bi iyileşiyim waffle da konserde yalan oldu pikniğe gideriz
seker hapını ıctım uyku yaptı, ayran uyku yaotı, yogurt crorbası ve yogurt olacak sımdı aksam. ben sımdıden uykluyum yaaaaaaaa offffffff ne gıcıkkkkk
ya ben çok da korkuyorum ya varmı tanıdığınız olan falan nasıl zormu oluyo ki ben çok korkuyorum :18::18::18:
oooo bir izmirli daha .izmirin neresinden
tekrar söylüyorum çok sevindimm neslicim.
bende regliyim tabi ortasında bu sefer regliyideğerlendirdim çok mutluyum
sunumundabaşarılarr kuşum aman biraz dikkkat kilonu koru
harika adım atmışsınmaşallah şimdi sana soruyorum bu kadar adım attıkdan sonramesela günü 2000 adımla kapasan vicdanen rahatsız olursun dimi:)))
çok sevindim feslim rabbim tamamen kurtarsın şifaversin elvadına
maşallah enerjinearkadaşım bugün bari biraz dinlen
Arkadaşlar merhabaaaa
Hepinizii çok özledimm,istanbuldan salı günüü geldim evimee
8 gün istanbulda kaldık kızkardeşimin kınasıı olduuu beklediğimden çok güzel olduu
1 hafta hiç durmadan hergünn dışarı çıkıp gezdik istanbulun altınıı üstüne getirdik diyebilirimm
arabasız gezmek daha hoşuma gittii metroyla gittik gideceğimiz yerlere,yürümek çok iyi geldii banaa
bu pazartesii kilo bildirmeye gelemedimm kilom 69 olduu vereceğime aldımm yanii
süreklii dışarda birşeyler yendii ama olsunn diyorumm gören herkezz çok zayıflamışsınn dedii
geri kalan kilolarımıı düğünden sonra vereceğimm artıkkk
istanbuldan geldiğimde üzücüü bir haberle karşılaştımmm
sabah 6 buçukta uçağa bindikk,babamm bizii almaya geldii ogünn eşim görevde olduğu içinn bizii almaya gelemedi,adanaya indiğimizde eşimii aradımm vardık adanaya diyeee
eşimm mutlaka bizii almaya gelirdii müdürden izin alamadığı içinn gelemediğinii düşündümm benn
neyse babamm bizii eve getirdii sabah 8 dee
bir baktımm benim kapınınn önünda tanımadığım ayakkabılarr,çoçuk sporu falan var ne oluyor yanlış daireyemii geldimm derken,görümcem kapıyı açtıı ne alaka sabah sabah bizde derkenn eşimii gördümm,eşimm biz yokken yani biz gelmeden 3 gün önce trafik kazası geçirmiş ve ben orda üzülmiyeyimm diye bana bildirmemişler,şok oldum onuu öyle görünce 2 kolu dirseklerine kadar alçıdaydı,Allahım daha beterinden korusunn daha kötüü birşeyler olsaydıı nasıl üzüldümm onu görünceee
benle telefonla konuşurkenn görümcem tutuyormuş telefonuu kulağına bana hiç çaktırmamışlarrr
kayınvalidem ve görümcemm hatta üst komşum eşime bakmışlar,eşim ellerinii kullanamadığı içinn yemeklerinii yedirmişler onlara çok teşekkür ettim
kızlar kusruma bakmayınn gelemedimm inanınn ,hem çok yoğunumm hem eşime çok üzüldüm,birde bu pazar kızkardeşimin düğünü var,misafirlerimm çok geliyor evimm çok şükür boş kalmıyorrr
daha istanbuldan gelen kıyafetlerii bile yetiştiremedimm
çook geçmiş olsun nesli .rahatsızlığını okumamıştım geçmişe çok bakamadım .neyseki herşey yolundaymış
biz seninle aynı günlerde regl oluyorduk sen yazınca bende diyorum bak şimndi bende regl olacaktım diye .sunumunda başarılar dilerim canım
kızlarrrr bi değişiklik sürecindeyim saçlarımı 2 yıldır kesirmiyorum açıkçası korkuyorum iyi bir kuaför bulmak lazım burdaçok şık kuaförlervarama önemli olan şıklık değil profösyonel olmaları,saçlarımda hiç kat yok biraz yanlardan kat güzel bir boya aralarına ışıltı istiyorum ama karar veremedim aslında sonuçdan korkuyorum:18:
ablalarım birşey danışmak istiyorum benim diğer takıldığım topikde arkadaş nişanlandı nişanlısının ailesi kürt olmadığı için istemedi
sonra şimdi sevgilisi var onun da ailesi kürt diye istemiyo kürt olmak bu kadar kötü mü
benim dede türk ,babanne kürt bende kürt mü oluyorum sizde emire söylemelimiyim gerek varmı ya ben alışır iyice aşık olur da ailesi istemezse bi an korkmaya başladım ne olur düşüncelerini söyleyin şimdiden söylemek gerek mi yoksa susayım mı içime bir kurt düştü
karabiber cnm hoşgeldin evet bayağı ayrı kaldın bizden olsun güzel geçmiş günlerinArkadaşlar merhabaaaa
Hepinizii çok özledimm,istanbuldan salı günüü geldim evimee
8 gün istanbulda kaldık kızkardeşimin kınasıı olduuu beklediğimden çok güzel olduu
1 hafta hiç durmadan hergünn dışarı çıkıp gezdik istanbulun altınıı üstüne getirdik diyebilirimm
arabasız gezmek daha hoşuma gittii metroyla gittik gideceğimiz yerlere,yürümek çok iyi geldii banaa
bu pazartesii kilo bildirmeye gelemedimm kilom 69 olduu vereceğime aldımm yanii
süreklii dışarda birşeyler yendii ama olsunn diyorumm gören herkezz çok zayıflamışsınn dedii
geri kalan kilolarımıı düğünden sonra vereceğimm artıkkk
istanbuldan geldiğimde üzücüü bir haberle karşılaştımmm
sabah 6 buçukta uçağa bindikk,babamm bizii almaya geldii ogünn eşim görevde olduğu içinn bizii almaya gelemedi,adanaya indiğimizde eşimii aradımm vardık adanaya diyeee
eşimm mutlaka bizii almaya gelirdii müdürden izin alamadığı içinn gelemediğinii düşündümm benn
neyse babamm bizii eve getirdii sabah 8 dee
bir baktımm benim kapınınn önünda tanımadığım ayakkabılarr,çoçuk sporu falan var ne oluyor yanlış daireyemii geldimm derken,görümcem kapıyı açtıı ne alaka sabah sabah bizde derkenn eşimii gördümm,eşimm biz yokken yani biz gelmeden 3 gün önce trafik kazası geçirmiş ve ben orda üzülmiyeyimm diye bana bildirmemişler,şok oldum onuu öyle görünce 2 kolu dirseklerine kadar alçıdaydı,Allahım daha beterinden korusunn daha kötüü birşeyler olsaydıı nasıl üzüldümm onu görünceee
benle telefonla konuşurkenn görümcem tutuyormuş telefonuu kulağına bana hiç çaktırmamışlarrr
kayınvalidem ve görümcemm hatta üst komşum eşime bakmışlar,eşim ellerinii kullanamadığı içinn yemeklerinii yedirmişler onlara çok teşekkür ettim
kızlar kusruma bakmayınn gelemedimm inanınn ,hem çok yoğunumm hem eşime çok üzüldüm,birde bu pazar kızkardeşimin düğünü var,misafirlerimm çok geliyor evimm çok şükür boş kalmıyorrr
daha istanbuldan gelen kıyafetlerii bile yetiştiremedimm
oooo bir izmirli daha .izmirin neresinden
tekrar söylüyorum çok sevindimm neslicim.
bende regliyim tabi ortasında bu sefer regliyideğerlendirdim çok mutluyum
sunumundabaşarılarr kuşum aman biraz dikkkat kilonu koru
harika adım atmışsınmaşallah şimdi sana soruyorum bu kadar adım attıkdan sonramesela günü 2000 adımla kapasan vicdanen rahatsız olursun dimi:)))
çok sevindim feslim rabbim tamamen kurtarsın şifaversin elvadına
maşallah enerjinearkadaşım bugün bari biraz dinlen
izmir balçova
aç karnına ılıksuda elma sirkesi
kahvaltı: 3 küçük dilim karpuz kibrik kutusu kadar peynir
ara: biraz süt ile şekersiz nescafe yanında 2 tane kayınvalidemin tek atımlık kurabiyesi
öğlen:1 dilim ananas,,1avuç kiraz,4 çilek
ara:2 tane tek atımlık kurabiyeden
akşam:1 kasesüzme yoğurt,2 dilim karpuz
biraz sonra erik yerim biraz
ve kapanışı ılık elmasirkeli suyumla bitiririm
2lt su
bugün pazarmış ,çevremdeki kuaförmuş çok yürüdüm
kızlar beğenmiyorsunuz belki yediklerimi vitamin anlamında yetersizzz biliyorum ama bi müddet böylee
selam kızlarrr
ben bu raa sık giremicem misafirlerim var onun için ama genede girmeye çalışıcam hepinizi öptüm
nesli cnm kontrollerin ii çıkmış gözünaydın olsunnnnn
karabiber cnm hoşgeldin evet bayağı ayrı kaldın bizden olsun güzel geçmiş günlerin
ama eşin okuyunca çok üzüldüm allah beterinden sakalasın cnm çok çok geçmiş olsun eşine
kardeşine de mutlulukar dilerim yuvası hep neşe dolsun
Duyguşum nasıl bir iştah var ya anlatamam, anlatılır gibi değil. Ben bir süredir 67.1 ile 67.8 arasında gidip geliyorum, koruma döneminde olsam da her gün tartılıyorum, 68 sınırı çizdim kendime 68 rakamını görürsem o gün dikkat edeceğim, şimdilik görmedim, geçicidir muhtemelen, regl dönemlerimde böyle oluyordum zaten ama itiraf edeyim bu kadar tatlı yemiyordum, bu sefer zıvanadan çıktım
Karabiberim çoookkk geçmiş olsun canım, çok zor bir durum eve gelip eşini öyle görmen ama Allah daha büyük dert vermesin, sonuçta şu an iyileşiyor, evde, senin işin çok zor ama dediğim gibi Allah beterinden korusun. Sen kendine de dikkat et bu ara, bünyen zayıf düşmesin, çok güzel kilo verdin zaten, yine verirsin hiç merak etme
Aaa evet biz denk geliyorduk değil mi hep, ama artık senin uzun bir süre regl sorunun yokSağol canım, çok yoruldum valla, canım çıktı resmen, öğleden sonra da yetiştirmem gereken işler vardı, yarın da sunumum var. Haftasonu full yayılacağım
Ooooo Duyguşum değişiklik rüzgarları mı esiyor, yakışır valla hazır yaza girerken. Bence bal rengi veya açık karamel gibi bir renk balyaj düşünebilirsin, sana çok yakışır
ablalarım birşey danışmak istiyorum benim diğer takıldığım topikde arkadaş nişanlandı nişanlısının ailesi kürt olmadığı için istemedi
sonra şimdi sevgilisi var onun da ailesi kürt diye istemiyo kürt olmak bu kadar kötü mü
benim dede türk ,babanne kürt bende kürt mü oluyorum sizde emire söylemelimiyim gerek varmı ya ben alışır iyice aşık olur da ailesi istemezse bi an korkmaya başladım ne olur düşüncelerini söyleyin şimdiden söylemek gerek mi yoksa susayım mı içime bir kurt düştü
abla ben sınavlara hazırlanırken çok tehlikeli ama bildiğimiz kolaya bir çay kaşığı nescafe koyuyorum ama kolayı yavaş yavaş dök bardaga taşıyo köpük küpük içince cin gibi oluyosun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?