2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menumu guncelleyım

500 ml su
3 catal karpuz
1 bardak süt
esımın tavsıyesı, ac karnına karpuz ıyı olurmus da.

degısıklık olsun dıye bugun azıcık degısık oldu menum, normal kahvaltı yapmak ıstemedım

ıse gelınce ıcınde az patates olan borek aldım fırından.

bır tane borek, az patateslı. 15 cm yaklasık boy, 4 cm en yaklasık
acık sekersız cay
bır demet maydonoz
250 ml ılık su

ara yapmaya fırsat olmadı, oglene kadar 750 ml ılık su ıctım tekrar ve oglene kadar 1,5 lt su olmus oldu.

oglen: 3 adet taze sogan, 3 orta boy haslanmıs patates, bır salatalık, bır domates, 3 adet marul, bir bardak ayran.

pıknık gıbı planlamıstık ama bazı sebeplerden yapamadık mutfakta boyle yedık, yaglı karnıyarıktan kurtulmus oldum bu sekılde. ıyı kı aksamdan hazırlamısım. esım ekmek arası yedı, yag-baharatlar falan herseyı ekmege koydu cok severım oyle ama yılmadım ve oyle yemedım ben tek tek yedım herseyı.

yemekten sonra ucu bırarada, 500 ml ılık su

ara: bır elma, 500 ml ılık su

yemekten once de 500 ml ılık su ek.

aksam: bır kucuk kase ev yapımı yogurt corbası, bır porsıyon salata. 6 da yedım bunları. yemegımı evde unutmusum meger. oyuzden eve gıdınce 7 ye gelırken de 6-7 adet lahana sarması, 3 kasık yogurt yedım

spora gıderken 35 dk yurudum.

1 saat spor.

spor sonrası 50 dk eve yuruyerek geldım.

spor da 500 ml su ıctım.

yatmadan 500 ml su daha ıcecegım.

bu sekılde toplam su oglene kadar 1,5 lt + aksam yemegıne kadar 1,5 lt + aksam 1 lt olarak 4 lt olmus rekor olmus bugun yaaaaa,

acıktım ama bırsey yemeyecegım ıcmeyecegım.

toplam adım 16380 olmus, yatıncaya kadar 16500 olur.

bu adım gunluk adım+ spora gıderken gelırken yuruyusler + 1b saatlık aerobık/step programım.

bugun salı gunune gore daha ıyıydım bacaklarımın tutuklugu agrısı gecmıstı bıraz daha. bugun uc kısıydık dıger kısının arkadası da gelmıs ohhhhhhhh ıyı kı gelmıs, cunku 60-65 kılo ancak bırı ama okadar azımsız ve cabuk yorulan bırı kı anlatamam ayrıca gercekten algısı da cok dusuk, hareketlerı hıc hıc algılayamıyor resmen ıcımden seytan cıktı gıbı gorunse de onun basarısızlıgı bana moral oldu, gercı hoca bugun de dedı en sısman ogrencılerım sızden zayıf dıger calıstıgım salonda, ama sız onlardan daha bcerıklı ve azımlısınız dedı.

kısacası bugunu hem fızıksel hem ruhen daha basarılı atlattım

fena yorgunum, hemen dusa gırmedım sımdı dusa gıreyım ve yatayım kızlar. zaten ve geldıgım 10:15 oldu rahat

hepınızı opuyorum ıyı geceler hatunlar

yarın sık gıremem, cunku asırı yogun bır gun olacak.

aaa olurmu canım eleştircen tabi o yüzden menü yazıyoz eksilerimizi artılarımızı görmek için ama çok seviyorum ikisini bir aradaaa aşırıya kaçmadan yiyorum iştee,sağ ol tavsiyen için

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar,

haftanın son ısı gunu ve yasasınnnnnnnnnnn demek ıstıyorum son zamanlarda hayatımda bır ılk olarak cumartesı calısmıyor olmaktan aldıgım keyıf, kılo vermek kadar keyıflı bır sey benım ıcın. ınsaallah patron fıkır degıstırmez, esım de gıtmıyor uzun zamandır seyahate ve bu sayede cumartesı konusu sorun olmuyor bakalım buaralarrrrrrrr.

bu hafta cok ıyı dınlenemeyecegım, malum dugun var ama yıne de cumartesı gec kalkmak bıle herseye deger bu hafta cok uykusuzum cok yorgunum, 12den once uyumadım, 6 da kalkmak ve yogun spoır olmuyor baya yordu oyuzden.

bugun asırı yogunum, oglen ve ogleden sonra ozellıkle. oyuzden gıremeyebılırım, yarın sabah uyanınca gırerım, aksam kınada olacagım, hava yagıslı bugun, hem de kına. ne gıysem bılemedım uzun zmandır kına, dugun olaylaırm olmadı. dugune karar verdım de kına ıcın karar veremedım. su yesılı uzun bır gomlek almıstım, yarı şifon sayılır, sıyak kumas, mınık topuklu bır sıyah ayakkabı ve suyesılı-sıyah karısık turban orteyım dıyorum sade kaçmaz sanırım. kına da ne gıyerler, onu da bılmem kı,

menum:

sabah 07:00
3 catal karpuz ac karnına
bır bardak süt

gec kaldıgım ıcın kahlavtıya su an devam edıyorum
08:00
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurtadan omlet
bır domates

acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır elma, yarım portakal yapacagım, 500 ml daha su ıcecegım.

yemekten once de 500 ml

oglen:menemen ve makarna varmıs ıkısını de cok kotu yapıyor ahcı, ne yıyecegım bılmıyorum bakalım. yanımda yıyecek yok duzenlı. corn flakes var az, karısık bırseyler yaparım artık, corba da vardı

ıkıncı arayı, kuru meyveler ıle yaparım, elma da yerım,

aksam ıs cıkısı eve gıdecegım, pane harclı tavuk yaparım hemen, corba,salata,karpuz yaparım oyle planladım.

su an ıtıbarı ıle 855 adım olmus.

bugun 7,000 adım ancak olur ama aksam aslında sureklı hareket halınde olacagım ama onu sayamam malum ısyerınde zaten takılı duruyor kocaman, tansıyon aletı sanmıslar hatta, dugunde barı takmayalım yanııııııııııııı

kızlar cok sohbet edesım var ama bugun asırı ıs varrrrrrrrr

hepınızı opuyorummmmmmmm cok guzel bır gun gecırırsınız umarımmmm

EVET bildiğin iyi bir kuaför varmı kesimde balyajda???

valla abla ben pek kuaföre gitmem saçlarım kıvırcık birisi kısacık kesti belimdeki saçı o günden sonra kuaföre hiç gitmedim 19 yaşındayım daha boyaya falanda ihtiyaç duymadım ama murat birinciyi öneriyolar ben bi kurstakilere sorim bugün önerdikleri var mı narlıdere zehra var pek bi havalı yer çok müşterisi var kesin iyidirki o kadar geleni gideni bol.

bende adım sayar istiyorum ya nerde satılıyo

anam çıtırçerezmişsin 10 yaş var aramızda.

bende bu yüzden küsüm kuaförlere kaş diyoz göz çıkarıyorlar,neyse arkdaşlarına sorarsan sevinirim unutursan sorun değil..tekrar teşekkürler..

Son düzenleme:
wawwww harikasın güzel paylaşım bilmiyordum valla mucize cidden

canım zaten kabızlık için değilde bağırsak hareketlerini düzenliyor isalide kabızlığıda yani normale dönderiyor aslında rabbim herşeyi öyle bir düzende yaratmışki her hastalığın şifası doğada kuranda var birde benim dikkatimi çeken birşey vardır kuranda incire ve zeytine and olsun k çok diyor mutlaka bunlarda bir çok şeyin şifası

aaaaaa demek wc ıcın de faydası var haaa bılmıyordum. bu konuda sorunum yok ama yıne de aklımızda olsun verdıgın bılgı ıyı oldu tskler feslegen.

rica ederim canım paylaşarak öğreniyoruz

hayırlı cumalar

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

dünkü menüm

sabah 2 dilim kepek ekmek domates salatalık peynir
ara 1 bardak süt 3 tane hurma
öğlen 1 kase nohut yemeği 2 dilim gözleme
ara 1 tane küçük kornet
akşam 1 tabak yağsız domates soslu makarna

dün yinr hastaneye gittim orda koşuşturdum biraz sonra akşama kadar ev işi yaptım

bu arada oğlumun sonuçları iyi çok şükür geçen aya göre daha iyi durumdayız ilaç günde 1 tane almaya devam edeceğiz ilgilendiğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler

günaydın kurabiye ablalarımmmm
hayırlı cumalar olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin

konser günümüz bugündü biletleri arkadaşlara verdik ama biz yinede akşam buluşup biryerlerde oturamayı planlıyoruz ilk kez başbaşa oturacağız bu soru içimi yeyip bitirmeden lonuşayım fikrini alayım akşam hiç uyuyamadım evet şimdi nişanlanmıyo yada evlenmiyoruz ama kabul edilememe korkusu sardı yinede içimi inşallah atlatırız

çok teşekkürler ablalarım sayenezde birazda olsa cesaret geldi kütlük var bizde ama 8 yıldır eskişehirdeyiz memlekete gittiğimde bir ananem ,babannem konuşur kürtçe o kadar bilemiyorum aradaki fark ne yaşım küçük ondan mıdır bilemem hiç bilmem arasındaki farkı inşallah sorun olmaz karşısında konuşabilirim offffffffffffffffffffffff

Bu saate kadar tükettiklerimi ve sonrası tüketeceklerimi paylaşmak istiyorum.Buraya yazınca asla değişiklik yapmıyorum.Size söz verdiğimi düşünüp bozmuyorum.Bu çok güzel bir durum benim için.
Sabah 05.40 2 bardak lionlu su içtim.
Bir kuru incir ve nescafe
Kahvaltıda 1 dilim köy ekmeği,5 zeytin,domates,peynir.
İlk ara öğünüm 1 elma
Öğlene peynirli yeşil salata ve yoğurt yicem.
2.ara öğünümde diyat kraker ve yeşil çay,
Akşam yoğurt çorbası,1 biber dolması(bulgurlu kıymalı yapıcam)ve salata tüketicem.
Hurma ile ilgili benimde söylemek istediğim bir şey var.
Bir arkadaşımın eşinin aktar dükkanı var ondan duydum.Hurmayı daha tatlı ve dolgun olsun diye şekere yatırıyormış.Emin olmadığınız yerlerden alın derim.Gerçi hepiniz zatan dikkat ediyorsunuzdur .
Arkadaşlar yarın bir diyetisyenden randevu aldım.Dün tahlillerimi aldım.Vücudum hakkında bilgi sahibi olmak istedim.Burda sizlerin desteği ve diyetisyenin kontrolü ile zayıflayacağıma inanıyorum.Hepinize güzel bir gün diliyorum.

diyetisyene mi gidiyordunuz hocamm nasıl listesi merak ettim :26:

Evet canım çok sağol dün de çok yoğun geçti ütü, çamaşır, yemek birde çocukları parka götürüyorum sonra akşam olmuş

yorgunluktan baygın düşüyorum. Bütün işleri bitirdim bugün burada olmak için.

Haziranın 14 akşam çıkıcaz inşallah 4-5 kalıp geri döncez anneannemin mevlidi okutulacak onun için gidiyoruz eşimle birlikte asıl tatil

ağustos da olacak o zaman 1 ay kalırım hem düğün de var. Ayyy tahinli süper olur hemde çıtır çıtır her yörenin faklı olur birde

haşhaşlı pekmezli yaparız biz kendimiz o da güzel olur. Yoğurda bayılırım canım ekmek ve yoğurt ver bana gerisine karışma :))