- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.301
canım haddime diil karışmak ama sana bi tavsiyem olacak öğünlerinde karbonhidratla proteini karıştırmasan karpuzda şeker yani karbonhidrat var yogurt ve peynir ise protein gün içinde hepsinden tüketmelisin tabi ama yan yana olmamalı derim umarım k.bakmazsın karıştığım için ama minik bi tavsiye
evet yakınız baya
EVETbildiğin iyi bir kuaför varmı kesimde balyajda???
su an ıtıbarı ıle 855 adım olmus.
bugun 7,000 adım ancak olur ama aksam aslında sureklı hareket halınde olacagım ama onu sayamam malum ısyerınde zaten takılı duruyor kocaman, tansıyon aletı sanmıslar hatta, dugunde barı takmayalım yanııııııııııııı
valla abla ben pek kuaföre gitmem saçlarım kıvırcık birisi kısacık kesti belimdeki saçı o günden sonra kuaföre hiç gitmedim 19 yaşındayım daha boyaya falanda ihtiyaç duymadım ama murat birinciyi öneriyolar ben bi kurstakilere sorim bugün önerdikleri var mı narlıdere zehra var pek bi havalı yer çok müşterisi var kesin iyidirki o kadar geleni gideni bol.
wawwww harikasın güzel paylaşım bilmiyordum valla mucize cidden
feslimm harikasın ALLAH razı olsun,gerçekden mantıklı tespitler bugün pazarımız var alayım bende oğlanayedireyim gerçi kabız değil aksine isal ama kaka tutma huyu var şuan her ihtimale karşı bulunsun evde hem lifkaynağı ,hem bende yerim..
aaaaaa demek wc ıcın de faydası var haaa bılmıyordum. bu konuda sorunum yok ama yıne de aklımızda olsun verdıgın bılgı ıyı oldu tskler feslegen.
Bu saate kadar tükettiklerimi ve sonrası tüketeceklerimi paylaşmak istiyorum.Buraya yazınca asla değişiklik yapmıyorum.Size söz verdiğimi düşünüp bozmuyorum.Bu çok güzel bir durum benim için.
Sabah 05.40 2 bardak lionlu su içtim.
Bir kuru incir ve nescafe
Kahvaltıda 1 dilim köy ekmeği,5 zeytin,domates,peynir.
İlk ara öğünüm 1 elma
Öğlene peynirli yeşil salata ve yoğurt yicem.
2.ara öğünümde diyat kraker ve yeşil çay,
Akşam yoğurt çorbası,1 biber dolması(bulgurlu kıymalı yapıcam)ve salata tüketicem.
Hurma ile ilgili benimde söylemek istediğim bir şey var.
Bir arkadaşımın eşinin aktar dükkanı var ondan duydum.Hurmayı daha tatlı ve dolgun olsun diye şekere yatırıyormış.Emin olmadığınız yerlerden alın derim.Gerçi hepiniz zatan dikkat ediyorsunuzdur .
Arkadaşlar yarın bir diyetisyenden randevu aldım.Dün tahlillerimi aldım.Vücudum hakkında bilgi sahibi olmak istedim.Burda sizlerin desteği ve diyetisyenin kontrolü ile zayıflayacağıma inanıyorum.Hepinize güzel bir gün diliyorum.
evet canım dun baya yogunduk, sen de olsaydın keske, az gorusuyoruz bu aralar, ozletıyorsun kendını.
ev ıslerı zaten aksamı buluyor hele kı sımdıkı zamanlarda, malum actık her yerı, cabuk tozlanıyor, balkonlar yıkanmazken balkonlar yıkanıyor sureklı. kolay gelsın canım gule gule kırlet evını.
demek kı bızım tatıl zamanlarımız aynı tarıhler. sen okulun kapanmasını beklıyorsun sanırım, sen benden uzun kalırsın aılenın yanında. benımkı en fazla uc gun olacak persembe gece yola cıkıp pazar gece tekrar yola cıkacagım hem ozledım hem sıkıldım hem kardesımın mezunıyetı var. belkı esım de gelecek.
denızlı de tahınlı cok meshurmus ben bılmezdım bızım buralarda da cok sevılır ozellıkle ramazan ayında cok sevılır. ama sızınkı daha farklıymıs tv de ızledım yuvarlak ınce bır hamuru oluyor ustune de tahın dokuyor ıcıne de koyuyor bızımkının sadece ıc hamurunda olur bır de bal ve cevız doktuler ustune bolca. offffffff ne bomba oldu, bızımkının ustu sadedır. annem her razaman bayramında ben onlara gıderken benden ıster, ıstanbuldakı oyle yapılmıyor buranınkını ozluyor.
maasallah menulerın guzel olmus. temızlık aktıvıten olmus hele kı yogurtlara cok ımrendım maasallah keske ben de sevsem yogurdu bukadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?