- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.321
diyetisyene mi gidiyordunuz hocamm nasıl listesi merak ettim :26:
günaydın kurabiye ablalarımmmm
hayırlı cumalar olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin
konser günümüz bugündü biletleri arkadaşlara verdik ama biz yinede akşam buluşup biryerlerde oturamayı planlıyoruz ilk kez başbaşa oturacağız bu soru içimi yeyip bitirmeden lonuşayım fikrini alayım akşam hiç uyuyamadım evet şimdi nişanlanmıyo yada evlenmiyoruz ama kabul edilememe korkusu sardı yinede içimi inşallah atlatırız
çok teşekkürler ablalarım sayenezde birazda olsa cesaret geldi kütlük var bizde ama 8 yıldır eskişehirdeyiz memlekete gittiğimde bir ananem ,babannem konuşur kürtçe o kadar bilemiyorum aradaki fark ne yaşım küçük ondan mıdır bilemem hiç bilmem arasındaki farkı inşallah sorun olmaz karşısında konuşabilirim offffffffffffffffffffffff
Arkadaşlar merhabaaaa
Hepinizii çok özledimm,istanbuldan salı günüü geldim evimee
8 gün istanbulda kaldık kızkardeşimin kınasıı olduuu beklediğimden çok güzel olduu
1 hafta hiç durmadan hergünn dışarı çıkıp gezdik istanbulun altınıı üstüne getirdik diyebilirimm
arabasız gezmek daha hoşuma gittii metroyla gittik gideceğimiz yerlere,yürümek çok iyi geldii banaa
bu pazartesii kilo bildirmeye gelemedimm kilom 69 olduu vereceğime aldımm yanii
süreklii dışarda birşeyler yendii ama olsunn diyorumm gören herkezz çok zayıflamışsınn dedii
geri kalan kilolarımıı düğünden sonra vereceğimm artıkkk
istanbuldan geldiğimde üzücüü bir haberle karşılaştımmm
sabah 6 buçukta uçağa bindikk,babamm bizii almaya geldii ogünn eşim görevde olduğu içinn bizii almaya gelemedi,adanaya indiğimizde eşimii aradımm vardık adanaya diyeee
eşimm mutlaka bizii almaya gelirdii müdürden izin alamadığı içinn gelemediğinii düşündümm benn
neyse babamm bizii eve getirdii sabah 8 dee
bir baktımm benim kapınınn önünda tanımadığım ayakkabılarr,çoçuk sporu falan var ne oluyor yanlış daireyemii geldimm derken,görümcem kapıyı açtıı ne alaka sabah sabah bizde derkenn eşimii gördümm,eşimm biz yokken yani biz gelmeden 3 gün önce trafik kazası geçirmiş ve ben orda üzülmiyeyimm diye bana bildirmemişler,şok oldum onuu öyle görünce 2 kolu dirseklerine kadar alçıdaydı,Allahım daha beterinden korusunn daha kötüü birşeyler olsaydıı nasıl üzüldümm onu görünceee
benle telefonla konuşurkenn görümcem tutuyormuş telefonuu kulağına bana hiç çaktırmamışlarrr
kayınvalidem ve görümcemm hatta üst komşum eşime bakmışlar,eşim ellerinii kullanamadığı içinn yemeklerinii yedirmişler onlara çok teşekkür ettim
kızlar kusruma bakmayınn gelemedimm inanınn ,hem çok yoğunumm hem eşime çok üzüldüm,birde bu pazar kızkardeşimin düğünü var,misafirlerimm çok geliyor evimm çok şükür boş kalmıyorrr
daha istanbuldan gelen kıyafetlerii bile yetiştiremedimm
Hayırlı cumalar canım hiç sıkma canını her şeyi akışına bırak olursa sevinme olmazsa üzülme canım benim Rabbimden hayırlısını iste
inşallah gönlünün muradını verir. Artık ayrımcılık yok herkes aştı bu konuları önemli olan insanlık. Konuş canım hiç de çekinme seni
sen olduğun için kabul etsin. Bizi de merakta bırakma gece de olsa hemen yazzz :)))) çıtır berivanımmm
yazarım ablam ama adım açıklamıyo mu berivan yani gerçegğ de berivan nick değil genelde sorarlar babannem koymuş derim yok bugün konuşursam inşallah paylaşırım sizlerle ablalarımmmmmmmmmm
Evet canım ismin açıklıyor neslinin dediği gibi nereli olduğundan falan gir konuya konuş uzadıkça senin huzursuzluğun geçmez. bekliyoruzzzzzzzz canımm :)))
tamam ablam sen nasılsın çocuklar nasıl okulların kapanmasına da az kaldıne güzellllllllll
İyiyim canım kızım okuldan geldi ona yemek beğendiremiyorum kriz var yani şu anda. Az kaldı okul kapandığı gün denizliye gidicez 5
günlük kısa bir tatil yapıcaz. daha sonra bayramdan önce gidicem.
bende adım sayar istiyorum ya nerde satılıyo
Evet canım çok sağol dün de çok yoğun geçti ütü, çamaşır, yemek birde çocukları parka götürüyorum sonra akşam olmuş
yorgunluktan baygın düşüyorum. Bütün işleri bitirdim bugün burada olmak için.
Haziranın 14 akşam çıkıcaz inşallah 4-5 kalıp geri döncez anneannemin mevlidi okutulacak onun için gidiyoruz eşimle birlikte asıl tatil
ağustos da olacak o zaman 1 ay kalırım hem düğün de var. Ayyy tahinli süper olur hemde çıtır çıtır her yörenin faklı olur birde
haşhaşlı pekmezli yaparız biz kendimiz o da güzel olur. Yoğurda bayılırım canım ekmek ve yoğurt ver bana gerisine karışma :))
Bu saate kadar tükettiklerimi ve sonrası tüketeceklerimi paylaşmak istiyorum.Buraya yazınca asla değişiklik yapmıyorum.Size söz verdiğimi düşünüp bozmuyorum.Bu çok güzel bir durum benim için.
Sabah 05.40 2 bardak lionlu su içtim.
Bir kuru incir ve nescafe
Kahvaltıda 1 dilim köy ekmeği,5 zeytin,domates,peynir.
İlk ara öğünüm 1 elma
Öğlene peynirli yeşil salata ve yoğurt yicem.
2.ara öğünümde diyat kraker ve yeşil çay,
Akşam yoğurt çorbası,1 biber dolması(bulgurlu kıymalı yapıcam)ve salata tüketicem.
Hurma ile ilgili benimde söylemek istediğim bir şey var.
Bir arkadaşımın eşinin aktar dükkanı var ondan duydum.Hurmayı daha tatlı ve dolgun olsun diye şekere yatırıyormış.Emin olmadığınız yerlerden alın derim.Gerçi hepiniz zatan dikkat ediyorsunuzdur .
Arkadaşlar yarın bir diyetisyenden randevu aldım.Dün tahlillerimi aldım.Vücudum hakkında bilgi sahibi olmak istedim.Burda sizlerin desteği ve diyetisyenin kontrolü ile zayıflayacağıma inanıyorum.Hepinize güzel bir gün diliyorum.
günaydın kurabiye ablalarımmmm
hayırlı cumalar olsun Rabbim herkesin dualarını kabul etsin
konser günümüz bugündü biletleri arkadaşlara verdik ama biz yinede akşam buluşup biryerlerde oturamayı planlıyoruz ilk kez başbaşa oturacağız bu soru içimi yeyip bitirmeden lonuşayım fikrini alayım akşam hiç uyuyamadım evet şimdi nişanlanmıyo yada evlenmiyoruz ama kabul edilememe korkusu sardı yinede içimi inşallah atlatırız
çok teşekkürler ablalarım sayenezde birazda olsa cesaret geldi kütlük var bizde ama 8 yıldır eskişehirdeyiz memlekete gittiğimde bir ananem ,babannem konuşur kürtçe o kadar bilemiyorum aradaki fark ne yaşım küçük ondan mıdır bilemem hiç bilmem arasındaki farkı inşallah sorun olmaz karşısında konuşabilirim offffffffffffffffffffffff
hayırlı cumalarrrrrrr
günümüz aydın ,bereketli ,huzurlu çok güzel geçsin .
hayırlı cumalar
Lailahe illallah Cumanın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cumaya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.
dünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmek domates salatalık peynir
ara 1 bardak süt 3 tane hurma
öğlen 1 kase nohut yemeği 2 dilim gözleme
ara 1 tane küçük kornet
akşam 1 tabak yağsız domates soslu makarna
dün yinr hastaneye gittim orda koşuşturdum biraz sonra akşama kadar ev işi yaptım
bu arada oğlumun sonuçları iyi çok şükür geçen aya göre daha iyi durumdayız ilaç günde 1 tane almaya devam edeceğiz ilgilendiğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
huuuuu kızlar nerdesiniz yaaa berivan ve benim dışımda kimsecikler yok ben de birazdan çıkarım oğlumu uyutup bisiklet binmeyi
düşünüyorum. Kızlar emelden haberi olan var mı merak ettim. Dün ki menümü de yazayım.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeğinde peynir domatesli tost, 4 tane zeytin az şekerli çay
Ara: 10-12 tane leblebi
Öğle: 1 dilim ekmek, 1 küçük kase yoğurt. avuç içi kadar tavuk haşlanmış
Ara: 4-5 tane cips, 1 yemek kaşığı kadar çekirdek, çay
Akşam:1 kase çorba, 1 dilim ekmek
Ara: 3 dilim karpuz
Aktivite olarak ev işi 45 dk hafif tempolu yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?