2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Hayırlı cumalar canım hiç sıkma canını her şeyi akışına bırak olursa sevinme olmazsa üzülme canım benim Rabbimden hayırlısını iste

inşallah gönlünün muradını verir. Artık ayrımcılık yok herkes aştı bu konuları önemli olan insanlık. Konuş canım hiç de çekinme seni

sen olduğun için kabul etsin. Bizi de merakta bırakma gece de olsa hemen yazzz :)))) çıtır berivanımmm

Canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun çok üzüldüm. Ne güzel ailesi bakmış ve sana bildirmemişler. Yakın olsak da yardıma

gelsek canım.

yazarım ablam ama adım açıklamıyo mu berivan yani gerçegğ de berivan nick değil genelde sorarlar babannem koymuş derim yok bugün konuşursam inşallah paylaşırım sizlerle ablalarımmmmmmmmmm

yazarım ablam ama adım açıklamıyo mu berivan yani gerçegğ de berivan nick değil genelde sorarlar babannem koymuş derim yok bugün konuşursam inşallah paylaşırım sizlerle ablalarımmmmmmmmmm

Evet canım ismin açıklıyor neslinin dediği gibi nereli olduğundan falan gir konuya konuş uzadıkça senin huzursuzluğun geçmez. bekliyoruzzzzzzzz canımm :)))

huuuuu kızlar nerdesiniz yaaa berivan ve benim dışımda kimsecikler yok ben de birazdan çıkarım oğlumu uyutup bisiklet binmeyi

düşünüyorum. Kızlar emelden haberi olan var mı merak ettim. Dün ki menümü de yazayım.

Sabah:2 dilim tam buğday ekmeğinde peynir domatesli tost, 4 tane zeytin az şekerli çay

Ara: 10-12 tane leblebi

Öğle: 1 dilim ekmek, 1 küçük kase yoğurt. avuç içi kadar tavuk haşlanmış

Ara: 4-5 tane cips, 1 yemek kaşığı kadar çekirdek, çay

Akşam:1 kase çorba, 1 dilim ekmek

Ara: 3 dilim karpuz

Aktivite olarak ev işi 45 dk hafif tempolu yürüyüş.

tamam ablam sen nasılsın çocuklar nasıl okulların kapanmasına da az kaldı ne güzellllllllll

İyiyim canım kızım okuldan geldi ona yemek beğendiremiyorum kriz var yani şu anda. Az kaldı okul kapandığı gün denizliye gidicez 5

günlük kısa bir tatil yapıcaz. daha sonra bayramdan önce gidicem.

İyiyim canım kızım okuldan geldi ona yemek beğendiremiyorum kriz var yani şu anda. Az kaldı okul kapandığı gün denizliye gidicez 5

günlük kısa bir tatil yapıcaz. daha sonra bayramdan önce gidicem.

oyyyyyyyy ne güzelllll valla nereye gideceksiniz
bu çocuklar hep aynı herhaalde bende dün begenmedim

oooooooo baya yorucu olmus valla.
bu kez az kalacaksın anlasılan ben de hazıran sonunda gıdecegım aıleme.

hımmm sebebını sımdı anladım. ALLAH kabul etsın,

keske ben de okadar sevsem yogurt.

mrblar nasılsınız

menulerınız gayet ıdeal ve hatta az bıle dıyebılırım tebrıkler.

su tuketımı ve spor ne durumda ?

hurma ıcın tskler haklısınız heryere guvenmemek lazım.

tahlıl konusu cok ıyı olmus aynı seyı ben de yaptım, dıyetıne uymuyorum cunku cok sacma sapan ama uc aydır ıhmal etsem de rutın kontrıollerımı yaptırmak guzel oluyo tokluk sekerı, vıtamın eksıklıklerı hersey ortaya cıkıyor sonucta.

ınsaallah sonuclarınız guzel cıkar.

hayırlı cumalar sana da pıtırcık,

konser olmasa bıle basbasa plan yapma fıkrı cok ıyı olmus hem de sana moral olur.

bence herseyı konus, daha once de dedıgım gıbı.

aminnnnnn. ecmain.

Allah razı olsun

snuclar guzel cıkmıs, ınsaallah tamaen atacak oglunuz hastalıgı, gıdısat onu gosterıyor ınsalalah oyle olur

oooooooo ben hergun buralardaydım da bugun degılım canım, bugun bır suru ıs var ayrıca buyuk problemler de var kotu bır cuma yanı. ALLAHtan HAYIRLISI ınsallah sorunlar gecer.

emel asırı yogunmus, calıstıgı yerı degıstırmıs orda pc yokmus. 11 de ancak eve gelıyorum egıtımler cok yogun dıyor. malum antalya, sımdı herkes spora yazılmıstır.
kısacık konustuk,

msn de denk gelemıyoruz, gece gırıyor o, ben o saatlerde uyuyor oluyorum.

menumu guncelleyım

sabah 07:00
3 catal karpuz ac karnına
bır bardak süt

gec kaldıgım ıcın kahlavtıya su an devam edıyorum
08:00
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurtadan omlet
bır domates

acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır elma,

yemekten once de 500 ml

yemege kadar 1,5 lt su ıcmıs olacaktım ama yogunluktan fırsat bulamadım

oglen:menemen ve makarna varmıs ıkısını de cok kotu yapıyor ahcı, ne yıyecegım bılmıyorum bakalım. yanımda yıyecek yok duzenlı. corn flakes var az, karısık bırseyler yaparım artık, corba da vardı

on ıkı bucukta bır corba kasesı corn flakes yedım, su ıcerım, mutfak uygun degıl su an oyuzden yarım saat sonra bır de kendıme corba ısıtırım ıkı kase ıcerım artık mecburen. ev yapımı yogurt corbası getırıyorum evden.

ıkıncı arayı fazla tutarım mecburen hem kuru meyveler hem elma hem portakal yerım. bol su ıcerım

aksam ıs cıkısı eve gıdecegım, pane harclı tavuk yaparım hemen, corba,salata,karpuz yaparım oyle planladım.

adım sayım su ana kadar 1864 olmus, bugun hareketlı bır gun ısyerınde, oyuzden aksama kadar 4000 olur dıye dusunuyorum