- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.341
oyyyyyyyy ne güzelllll valla nereye gideceksiniz
bu çocuklar hep aynı herhaalde bende dün begenmedim
mrblar nasılsınız
menulerınız gayet ıdeal ve hatta az bıle dıyebılırım tebrıkler.
su tuketımı ve spor ne durumda ?
hurma ıcın tskler haklısınız heryere guvenmemek lazım.
tahlıl konusu cok ıyı olmus aynı seyı ben de yaptım, dıyetıne uymuyorum cunku cok sacma sapan ama uc aydır ıhmal etsem de rutın kontrıollerımı yaptırmak guzel oluyo tokluk sekerı, vıtamın eksıklıklerı hersey ortaya cıkıyor sonucta.
ınsaallah sonuclarınız guzel cıkar.
5 gün az olduğu için denizli de gezeriz. Bayramdan önce ben giderim eylül başında eşim gelecek ikimiz birlikte bi yerlere gidelim diye
düşünüyoruz çocukları anneme bırakırız baş başa vakit geçiririz. Deniz kenarı olabilir ben izmir istiyorum ama bakalım hayırlısı diyelim.
Beğenmemezlik yapma anne olunca sende anlarsın bizi
merhaba arkadaşım.
Suyu herfün en az 1 lt içiyorum.sporumu bir gün 1 saat, ertesi gün 45 dk yapıyorum.
Siz kendi menünüzü gayet güzel ayarlamışsınız.eğer diyetisyen banada saçma bir diyet verirse bende uyamam.uygulanabilir olması
çok önemli çünkü.düğününzde dilerim çok güzel geçer ve çok eğlenirsiniz inşallah..
menumu guncelleyım
sabah 07:00
3 catal karpuz ac karnına
bır bardak süt
gec kaldıgım ıcın kahlavtıya su an devam edıyorum
08:00
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurtadan omlet
bır domates
acık sekersız cay, 500 ml ılık su
ara: bır elma, 1 mısır patlağı
yemekten once de 500 ml
yemege kadar 1,5 lt su ıcmıs olacaktım ama yogunluktan fırsat bulamadım
oglen:menemen ve makarna varmıs ıkısını de cok kotu yapıyor ahcı, ne yıyecegım bılmıyorum bakalım. yanımda yıyecek yok duzenlı.
on ıkı bucukta bır corba kasesı corn flakes yedım,
corba da ısıtacaktım ama mutfagın musaıt olmayısı ve asırı yogun oldugum ıcın o da yalan oldu
500 ml ılık su, ucu bırarada
5 oldu: ıkı mısır patlagı, dıyet peynırlı paketın yarısı, bır bardak ayran ıle karnımı doyurdum oglenden berı acım. bır de portakal yıyecegım. oglen yemegımı dersınız, ara mı dersınız artık ne olursa bu yedıgım, oglen sadece corn flakes yedım.
cıkmadan 500 ml ılık su ıcerım
aksam ıs cıkısı eve gıdecegım, pane harclı tavuk yaparım hemen, corba,salata,karpuz yaparım oyle planladım.
bugun cok sacma sapan bır gun oldu ya, menum ıgrenc, ıslerımız ıgrenc gıdıyor bir sürü sorun cıktı ve cozulmesı de okadar zor kı. sınırden agladım, uretım yanlıs olmus tum malların. bır suru problem demek bu, maddı acıdan cok zararı olacak seyler
anam çıtırçerezmişsin 10 yaş var aramızda.
bende bu yüzden küsüm kuaförlere kaş diyoz göz çıkarıyorlar,neyse arkdaşlarına sorarsan sevinirim unutursan sorun değil..tekrar teşekkürler..
hepsi burada com ve gitti gidiyor da var
evet haklısınn kuranda varsa eminim çok faydası vardırr araştırmak lazımmcanım zaten kabızlık için değilde bağırsak hareketlerini düzenliyor isalide kabızlığıda yani normale dönderiyor aslında rabbim herşeyi öyle bir düzende yaratmışki her hastalığın şifası doğada kuranda var birde benim dikkatimi çeken birşey vardır kuranda incire ve zeytine and olsun k çok diyor mutlaka bunlarda bir çok şeyin şifası
rica ederim canım paylaşarak öğreniyoruz
herkese iyi geceler
valla burayı o kadar özlemişim ki anlatamam arkadaşlar. son iki aydır kolumu kaldırcak halim kalmadı fena yoğun çalışıyoruz. benim birim değişince bilgisayrsız kaldım, eve gelmemle de uyumam bir oluyor
eşimin ilk gittiği zamanlrda burdaki muhabbet arakaşlık bana çok şey unutturmuştu hepinize çok teşekkür ederim. serap ve erce arkadaşların bebeklerine kavuşmalarına az kaldı sanırım. umrım onların bebeklerini bende görürümfiliz spora başlamışsın acayip sevindim geç olsun ama güç olmasın nesli, duygu, berivan, tultan, çeşmi, karabiber ve yeni katılan tüm arkadaşlara merhabalar hepiniz umarım eksilerde seyrediyorsunuzdur :) yaz geldi çünkü inşallah herkesin online olduğu bi ana gelirimde kaçırdıklarımı alırım sizden
Merhaba kızlar, geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah, ben çoookkkk yorgunum, beslenmem çok sağlıksız ve kalorili oldu bugün, haftasonu hem dinlenirim, hem biraz dikkat ederim artık.
ay ablammmm kıyamam niye üzüyordun kendini yapma ablam :26:inşallah düzeltebilirsiniz işleri ya çok zor işinde valla
selam kızlarrrkeyfili hafta sonları dilerimmm, dünkü menümü yazayım
sabah:karpuz 3 küçükdilim ,peynir kibrit kutusu kadar
ara:şekersiz biraz süt ile nescafe,2tane tek atımlık tarçınlı kurabiye
öğleden sonra:1 porsyon ızgaraköfte, salata,yarım bardak ayran
akşam:çerez kasesinde kiraz 1 kase
2lt su uzun yürüyüş
kızlar dün babam ve annemle kemeraltında buluştum yemekyedik baya yürüdk dönüş yolundada karataş kadar yürüdüm orda bi kuaför keşfettim bismillah dedim girdim derdimi anlattım fikir aldım baya ilgiledi kuaför sahibi bir çok işlemdensonra sonuç harikaoldu saçlarım artık kahve rengi aralarında krepe balyaj var böyle ışıltıgibi duruyor çizgi çizgideğil balyajlarım o kadar doğal güzel olduki üstüne birde kesim yaptırdım saçımıkısaltmadan model verdedim sözümütuttu birde kırık fön çektirdimsonuçdan çok memnunum helal olsun verdiğimparaya ilkkez her konuda memnun ayrıldım darısı herkezin başına kuaför nasip işiymiş..
kredi kartım yokki ya eczanede falan satılmıyo mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?