2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

oooooo kımlerı goruyorum, herkes senı merak ettı bır yaz topıge demıstım canım, sanırım notumu gordum msnde. vcalla ıyı etmıssın hem ozledık hem merak ettım.

esın yokken, sana fatdamız olduysa ne mutlu bıze. senın de bıze cok faydan oldu .

evet spora basladım canım, uzun uzun konusmak ıstıyorum ama denk gelemıyoruz sen eve geldıgınde ben uyuyor oluyorum sen uyurken ben uyanmıs. saatlerımız ters. denk gelırız ınsaallah.

esın hazıranda donecektı degıl mı

dunku menum

sabah 07:00
3 catal karpuz ac karnına
bır bardak süt

gec kaldıgım ıcın kahlavtıya su an devam edıyorum
08:00
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurtadan omlet
bır domates

acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır elma, 1 mısır patlağı

yemekten once de 500 ml

yemege kadar 1,5 lt su ıcmıs olacaktım ama yogunluktan fırsat bulamadım

oglen:menemen ve makarna varmıs ıkısını de cok kotu yapıyor ahcı, ne yıyecegım bılmıyorum bakalım. yanımda yıyecek yok duzenlı.

on ıkı bucukta bır corba kasesı corn flakes yedım,

corba da ısıtacaktım ama mutfagın musaıt olmayısı ve asırı yogun oldugum ıcın o da yalan oldu

500 ml ılık su, ucu bırarada

5 oldu: ıkı mısır patlagı, dıyet peynırlı paketın yarısı, bır bardak ayran ıle karnımı doyurdum oglenden berı acım. bır de portakal yıyecegım. oglen yemegımı dersınız, ara mı dersınız artık ne olursa bu yedıgım, oglen sadece corn flakes yedım.

cıkmadan 500 ml ılık su

aksam: ıkı bardak ayran, 2 catal catal- domates-marul, avuc ıcı kadar uc adet tavuk gogsu

ıs cıkısı eve gıdecegım, pane harclı tavuk yaparım hemen, corba,salata,karpuz yaparım oyle planladım.

bugun cok sacma sapan bır gun oldu ya, menum ıgrenc, ıslerımız ıgrenc gıdıyor bir sürü sorun cıktı ve cozulmesı de okadar zor kı. sınırden agladım, uretım yanlıs olmus tum malların.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcmıst oldum. aksama kadar 4bın kusur olmustu, ama kına ve sonrasında kac adım daha oldu bılmıyorum.

3 lt su ıcmısım.

kızlar herkese ıyı haftasonları dılıyorum

yrogun ve uykusuzum ben, 12 bucukta yattım 7 de kalktım ızın gunum olmasıuna ragmen, dugun hazırlıgı, kuafore, kız evıne gıtme olayından dolayı.

menumu yazayım:

9:30
bır bardak süt
ıkıyumurta ve bır bucuk cavdar ekmegı ıle omlet neslının omletınden ( peynırsız )

saat 4 e kadar bırsey yıyemedım kaufore gelen seyler malum hamurısı oluyor. 1 lt su ıctım.

eve gelınce, ıkı adet mısır patlagı yedım. meyvelı soda ıctım, uc parmak kofte yedım.

aksam olarak da buyuk kase salata yedım peynır de koydum ıcıne.

bugun suyum cok az oldu duzenım bozuldu halıyle.

aksama kadar 1 lt su daha ıcerım

orda da ıcerım, donunce de ıcerım derken telafı etmıs olurum.

yarın oglen gırerım kızlar, hepınızı opuyorummmmmmmmm

Selamlar herkese
Bugün bir şeyi çok iyi anladım ki öğün atlamak sadece kilo alımına neden oluyor ablalarım.11.30 gibi bir tostla kahvaltımı yaptım 12.30 da da yarım elma yedim dedim ama öğlen yemeğine gitmeyeyim artık.Saat 4 oldu bir bastırdı açlık dedim az kaldı akşam yemeğine hadi dayanıyım hadi dayanıyım 4.30 gibi 1 havuç yedim. Saat 5.30 u zor getirdim valla koş koşa yemekhaneye gittim.
Her zaman makarnamın yarısını bırakırdım açlıktan ne kadr gözüm dönmüşse hepsini yedim .Şu anda hala yiyecek tırtıklıyorum doygunluk hissi gelmedi bir türlü

Slmm kizlar telden giriyorum kimler var goremiyorum. Kusura bakamayin

Duygucum yeni saclarini gule gule kullan canim memnun kalmana da sevindim malum kuafor bulmak zor derdini anlatmak daha zor.

Neslicim olsun canim telafi edersin dinlenmene bak iyi tatiller

Filizcim resimlerini bekliyoruz canim gonlunce eglenmene bakk

Berivanim ne guzel sen tarif edince gozumun onunde canlandi resmin eminim Emir de begenmistir. Masallahhh

Emelcim sen burda gormek ne guzel canim Ozlemisiz seni yoklugun farkediliyor esinin gelmesine de az kaldi sanirim. Tekrar gorusuruz insallah

Bugun yemek isini bitirdim. Menumu guncelleyeyim. Dun yazamadim fena cozuttum kvalideydim sinirlendim ve yedikce yedim yazmaya yuzum yok.

Sabah: 1 yumurta ve kucuk haslanmis patates ve yesilliklerle salata, domates, 4 tane zeytin, cay

Ogle: 1 kase corba, 1 kucuk dlm kek

Aksam: 5-6 kasik kiymali sebze yemegi, 2 dlm koy ekmegi, 1 kase yogurt

45 dk bisiklet, 2,5 lt su ve sade soda bugunluk bu kadar

Kusum saat 3:30gibi izgara kofte ve salata yedim normal aksam yemegi saatim 5:30 yani asiri doluydum birde kuafore gittim saat 8 dogru evdeydim o saatten sonra zaten yemem ben yinede kiraz yedim bir muddet daha boyle devam.

O kuaforlere gidilmis resim bekliyoruz iyi eglenceler sana

Bende yazayım
sabah tost
ara yeşil çay +elma
öğlen =havuç yeşil çay 4 kayısı
akşam mermicek çorba+4 köfteli sulu köfte+5 kaşık makarna+ayran
akşam 6 adet tadında peynirli bisküvi

2 litre kadar su

spor 400 kalori yakıldı

evet haklısınn kuranda varsa eminim çok faydası vardırr araştırmak lazımm

selam emel sanada merhaba herşey yokundamı kendine dikkat ett.

herşey fazlasıyla yolunda :) zorunlu mesai yapıyrouz, inan günde 12 egzersize girdiğim oluyor eve geldiğimde tek yaptığım üstümü değiştirip dişimi fırçalayıp yatmak oluyor. günlerdir ne tv izliyroum nede alışverişe gezmeye çıkabiliyorum. bu ayda böle geçer sonra rahatlarız diye umuyorum. bu seneki ortalamamız çok iyi, ideal kiloya ulaşmada başarı oranımız yüze 78, şekillendirmede yüzde 84 çıktı. yorulduğumuza değiyor aldığımız sonuçlar

sende ne var ne yok duygucum? seninle sohbetimiz bi başka oluyordu valla özledim gerçekten

valla filiz sen bana msn den yazmasan hiç giremeyecektim topiğe. beni unutayıp halimi hatrımı sormanızda çok hoşuma gitti, gerçekten sevindim işte bu topiğin farkıda bu sanırım, buradaki dostluklar gerçek.

ben interette vakit geçiremem diyordum ama gerçekten geçiyrmuş hatta faydalıda oluyormuş eşim temmuuzda dönecek duruma göre belki bir ay daha uzayabilirmiş ama benimki zamanında dönecek giib inşallah
spora başlamana gerçekten çok sevindim çünkü en acil senin ihtiyacın vardı. son kilo tablonuzu görmedim. seninle en kısa zamanda bi durum değerlendirmesi yapalım derim kesin olmamakla birlikte önümzüde çarşambadan itibaren eski birimime dönebilirm o zaman yine antrenman aralarında bilgisaarda olabilirm

iyi geceler kızlar

cuma günü çok fena bir gün geçirdim hem moralim çok bozuktu hem başım ağrıyordu böyle olunca tatlı krizlerim tuttu o kadar çok yedimki anlatamam diyete başladığımdan beri kendimi en kötü hissettiğim en çok şeye pişman olduğum bir gün geçirdim bugün daha iyiydim ama hala çoook pişmanım ama neyseki bugünü iyi kapattım hem akşama kadar temizlik yaptım hem leslie yaptım 30 dk şimdi çıkmam lazım bu arada laptop un şarj cihazında arıza var bazen çalışıyor bazen çalışmıyor giremezsem bilinki ondandır

Geldik haftasonun son gününe umarım az kalorili bir gün olmuştur herkes için.
Benim bugünüm

sabah küçük bir tost
ara yeşil çay 4 kuru kayısı
öğlen 1 kase ezogelin çorba+ 1 tabak yoğurtlu ıspanak
ara yeşil çay
akşam salata
ara elma

kapattım artık bugünü

spor 400 kalori yakıldı

içilen su :2 litre

İyi geceler hanimlar bugun cok yoruldum ama benim icin guzel aktivite oldu. Sabah kayinvalidenin bahcesinde yardim ettik sonra daga mantar toplamaya gittik. Yorucu ama eglenceliydi. Her yerim agridan dokuluyor menumu yazip cikiyorum yarin tarti gunu insallah eksi eksi goruruz.

Sabah: 3-4 catal menemen, 3-4 catal yumurta, domates, ceyrek simit, 1 dlm ekmek, cay

Ogle: yarim misir, 1 dlm kek, cay, 1 avuc cekirdek

Aksam: 3 kasik mantarli bulgur pilavi, 2 orta boy alabalik, salata

3 lt su ve bol oksijenli yuruyus :)))

İyi geceler yeni haftaniz guzel gecsin.

oooooooo mantar topladınız demek. esım ve arkadası da taktı kafayı bu olaya. ama buraların koylerınde cıkarmıs, yerlerını bılmeyınce de mantar toplamak zor olur dıye erteledık ama bırara fena takmıslardı kadayı. kaynanamlar toplamıstır sanırı gecen yıl gondermıstı bıze. bır el buyuklugunden buıyukj,,, yaprak gıbıydı, cok lezzetlıydı, tepsının dıbıne azıcık yag suruyordum, mantarın ustune azıcık tuz, azıcık kasar enfes oluyordu . ben mantar cok severım zaten. fırsat oldukca yemeklere de ekledım hem guzel bır aktıvede olmus senın ıcın.

umarım moral olarak sımdı daha ıyı hıssedıyorsundur.

zaman zaman boyle dıyetı bozdugumuz anlar oldu hepımızın. keske olmasa ama maalesef olmuyor onemlı olan tekrar etmemesı, sık sık kacamak yapılmaması yanı. oyuzden buna takılmak yerıne, bu hafta daha hırslanıp dıyetıne odaklanman daha guzel olur bence. kaldı kı pısmanlık ıle hem dıkkat etmıssın yedıklerıne, hem de bol aktıvıte yapmıssın cok guzel olmus.

bakalım tartıya nasıl etkı gosterecek

emelcıgım bız hepımız senı cok sevdık, souhbetını enerjını ozluyoruz ayrıca yogunluktan gıremedıgını bılsek de merak edıyoruz lafı mı olur ya. kaldı kı sen ayrıca hepımıze emek verdın spor konusunda, senı unutmak gercekten ayıp olur okadar emek ve yakın ılgınden dolayı.

az kalmıs canım, sen zaten asırı yogunsun oyuzden bugunler daha hızlı gecer kısınkı kadar zor olmaz.

benım acıl ıhtıyaıcm vardı da ıste saatler uymuyordu be canım, yoksa ben bır yıldır spor spor sayıklıyordum ayrıca yapımı bılıyorum bası seyler zorunlu olursa, yapan bırıyım oyuzden ıs cıkısı spora gıdersem zorunlu spor yaparım dıye dusundum ki oyle de oluyor bır de doktorlar benım kılomda kısıler agır spor tavsoye etmıyor su ankı bıle agır aslında. haftada 4 gun yuruyus dıyorlar ama ben yuruyusle cok kılo veremedıgımı gordum yanı vucudum alıstı hemen bır sure sonra.

evet konusalım ınsaallah, cunku kafamda cok zoru var bır uzmanla gorusmek cok ıyı olur.

spor ıcın herzaman 400 kalorı yazıyorsunuz, sabıt olarak hangı sporu yapıyorsunuz merak ettım