- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.361
herkese iyi geceler
valla burayı o kadar özlemişim ki anlatamam arkadaşlar. son iki aydır kolumu kaldırcak halim kalmadı fena yoğun çalışıyoruz. benim birim değişince bilgisayrsız kaldım, eve gelmemle de uyumam bir oluyor
eşimin ilk gittiği zamanlrda burdaki muhabbet arakaşlık bana çok şey unutturmuştu hepinize çok teşekkür ederim. serap ve erce arkadaşların bebeklerine kavuşmalarına az kaldı sanırım. umrım onların bebeklerini bende görürümfiliz spora başlamışsın acayip sevindim geç olsun ama güç olmasın nesli, duygu, berivan, tultan, çeşmi, karabiber ve yeni katılan tüm arkadaşlara merhabalar hepiniz umarım eksilerde seyrediyorsunuzdur :) yaz geldi çünkü inşallah herkesin online olduğu bi ana gelirimde kaçırdıklarımı alırım sizden
sana ıyı haftasonları canım.
aksam sadece meyve yemıssın gozume cok az geldı ama yorum yapmayacagım malum sen bu haftayı boyle yaptın ama tedırgın oldugum sey, normal besledıgınde kılo almana neden olmaz mı bu ?
anne ve baba ıle bulusmak cok guzel olmus. ALLAH muhabettınızı artırsın canım, ben de ozledım bızımkılerı ama encok kardeslerımı. anne baba sonra gelıyor valla.
sacların harıka olmus, tam ıcıne de sınmıs. gozunaydın valla canım.
sabırsızlıkla resım beklıyoruzzzzz
kuafor hakıkaten nasıp. bazen cok bılınmeyen yerler de guzel ısler cıkartıyor. bugun arkadasın kuaforu harıka sac yaptı ona, yanındakılerınınkını begenmedım ama gelın harıka oldu, ve benım turban modelı de harıka oldu. daha once yaptırmadım ama yaptıran cok gordum hıc begenmıyordum benımkı harıka oldu valla. resım eklerım, aksam cektıreyım de esıme. eve geldım, esımı beklıyorum aksama dogru gıdecegız ıste dugune. cok yorgunum cok uykusuz
evet haklısınn kuranda varsa eminim çok faydası vardırr araştırmak lazımm
selam emel sanada merhaba herşey yokundamı kendine dikkat ett.
oooooo kımlerı goruyorum, herkes senı merak ettı bır yaz topıge demıstım canım, sanırım notumu gordum msnde. vcalla ıyı etmıssın hem ozledık hem merak ettım.
esın yokken, sana fatdamız olduysa ne mutlu bıze. senın de bıze cok faydan oldu .
evet spora basladım canım, uzun uzun konusmak ıstıyorum ama denk gelemıyoruz sen eve geldıgınde ben uyuyor oluyorum sen uyurken ben uyanmıs. saatlerımız ters. denk gelırız ınsaallah.
esın hazıranda donecektı degıl mı
İyi geceler hanimlar bugun cok yoruldum ama benim icin guzel aktivite oldu. Sabah kayinvalidenin bahcesinde yardim ettik sonra daga mantar toplamaya gittik. Yorucu ama eglenceliydi. Her yerim agridan dokuluyor menumu yazip cikiyorum yarin tarti gunu insallah eksi eksi goruruz.
Sabah: 3-4 catal menemen, 3-4 catal yumurta, domates, ceyrek simit, 1 dlm ekmek, cay
Ogle: yarim misir, 1 dlm kek, cay, 1 avuc cekirdek
Aksam: 3 kasik mantarli bulgur pilavi, 2 orta boy alabalik, salata
3 lt su ve bol oksijenli yuruyus :)))
İyi geceler yeni haftaniz guzel gecsin.
iyi geceler kızlar
cuma günü çok fena bir gün geçirdim hem moralim çok bozuktu hem başım ağrıyordu böyle olunca tatlı krizlerim tuttu o kadar çok yedimki anlatamam diyete başladığımdan beri kendimi en kötü hissettiğim en çok şeye pişman olduğum bir gün geçirdim bugün daha iyiydim ama hala çoook pişmanım ama neyseki bugünü iyi kapattım hem akşama kadar temizlik yaptım hem leslie yaptım 30 dk şimdi çıkmam lazım bu arada laptop un şarj cihazında arıza var bazen çalışıyor bazen çalışmıyor giremezsem bilinki ondandır
valla filiz sen bana msn den yazmasan hiç giremeyecektim topiğe. beni unutayıp halimi hatrımı sormanızda çok hoşuma gitti, gerçekten sevindimişte bu topiğin farkıda bu sanırım, buradaki dostluklar gerçek.
ben interette vakit geçiremem diyordum ama gerçekten geçiyrmuş hatta faydalıda oluyormuşeşim temmuuzda dönecek duruma göre belki bir ay daha uzayabilirmiş ama benimki zamanında dönecek giib inşallah
spora başlamana gerçekten çok sevindim çünkü en acil senin ihtiyacın vardı. son kilo tablonuzu görmedim. seninle en kısa zamanda bi durum değerlendirmesi yapalım derimkesin olmamakla birlikte önümzüde çarşambadan itibaren eski birimime dönebilirm o zaman yine antrenman aralarında bilgisaarda olabilirm
bir şey soracağım
1 adet kuru kayısı 30 kalori yazıyor şaka de mi?
normal kayısı 8 iken bu nasıl 30 olur?
Bende yazayım
sabah tost
ara yeşil çay +elma
öğlen =havuç yeşil çay 4 kayısı
akşam mermicek çorba+4 köfteli sulu köfte+5 kaşık makarna+ayran
akşam 6 adet tadında peynirli bisküvi
2 litre kadar su
spor 400 kalori yakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?