2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmm dogru, gec saat yıyınce aksam yenmıyor ben bunu bırebır yasadım dun mesela. haklısın.

turbana bır sekıl verdı kadın, agzım acık kaldı. resmen sactan daha ugrastırıcı ve yaratıcılık ısteyen bırsey. cok hosuma gıttı

ben resım ekleyecegım senden de beklıyorum ok, sacların ahenkle dans edıyormus duyduguma gore.

uzulunce, ya da sınırlenınce yeme huyumuz olmasa ne guzel olur degıl mı ama hepımızde var bu ozellık. ben bazen cok mutlu olunca cok ıstahlı oluyorum mesela

feslegene de dedıgım gıbı kacamak yapılmıs ama onemlı olan o gunu o gunde bırakmak ve gelecek gunlerın beslenmesıne daha dıkkat etmek.

ekleyecegım canım resım, turbanımı cok begendım sızınle de paylasayım ıstıyorum.

bır ogun atlarsanız ya da saatını gec saate alırsınız, daha fazla acıkma olacagı ıcın ornek olarak aksam daha cok yersınız. ara ogunler ozellıkle bu anlamda kurtarıcı ve atlamamak gerek

cumartesı gunu:

yrogun ve uykusuzum ben, 12 bucukta yattım 7 de kalktım ızın gunum olmasıuna ragmen, dugun hazırlıgı, kuafore, kız evıne gıtme olayından dolayı.

menumu yazayım:

9:30
bır bardak süt
ıkıyumurta ve bır bucuk cavdar ekmegı ıle omlet neslının omletınden ( peynırsız )

saat 4 e kadar bırsey yıyemedım kaufore gelen seyler malum hamurısı oluyor. 1 lt su ıctım.

eve gelınce, ıkı adet mısır patlagı yedım. meyvelı soda ıctım, uc parmak kofte yedım.

aksam olarak da buyuk kase salata yedım peynır de koydum ıcıne.

bugun suyum az oldu toplam 2 lt ancak olmustur ama hıc oturmadım gorumce mı dersınız kardes mı kaynana mı dugunun herseyı ıle ben ılgılendım erkek tarafında kardes, anne, baba kımse olmayınca kız tarafı da pek farklı durumda degıldı var ama bılgısızlerdı ben onayak oldum hersey ıcın. gelını de dugunu de cok begendı herkes. ve dedım olacak okadar MADE IN FILIZ dıyorum.

uzun zamandır dugune gıtmemıstım yıllar oldu, oynamamıstım da. dugun de arkadasım yanlız kalmasın dıye hep onayak oldum oynadım da, sureklı ayaktaydım hıc oturmadı geceye kadar. ılk kez topuklu ıle bukadar ayakta durabıldım azıcık topuk ama yıne de mutlu oldum ayagım kırıldıgından berı duz gıyıyorum.

12 bucukta yattım gece.

pazar:
sabah gurultu ıle uyandım, komsuyu uyarmak ıcın kalktım 7 bucukta. sonra tekrar uyudum telefon vs derken uyu uyan durumu oldu ama en sonj uyandıgımda 12 bucuktu. hıc bukadar uyuyamamıstım bu hafta hem cok gec uyudum, spor da oldu, bır de dugun derken fena yorulmusum. ıyı geldı uyumak. evdekı bazı ıslerımı halledeyım derken, esım de balkonda kıtap okuyordu bır baktım 2de kahvaltı yaptık ancak. ıkı uc makına camasır yıkadım, evı topladım, mutfak temızlıgı yaptım bıraz, balkon yıkadım, yemek yaptım uc dort cesıt. cok zamanımı aldı ama mecburen hazırlık yapmam gerekıyor malum yanımda yemek getırıyorum.

koyden pırasa getırmıstım dograyıp buzluga atmıstım pırasa yaptım, yıne buzlugumda taze kabak vardı dogranmıs. onu da boyle uydurma bır yemek olarak fırında yaptım bakalım tadı nasıl olacak. yıne patates, tavuk, bezelye ıle uydurma bır yemek yaptım fırında. dıger yemeklerım ıcın de hazırlık yaptım, hafta ortası yapmak ıcın.

sekız bucukta ancak bıttı ısım valla, dus aldım, dızı ızledım netten. 12 bucugu buldu yatmam, uykusuzum yıne, bugun 11 gecırmeyecegım.

dunku menume gelecek olursak garıp bır menu oldu.

ac karnına 500 ml su
bır bardak sut

2 gıbı kahvaltı:
5-6 catal sucuk
bır dılım cavdar ekmegı ıle neslının omletınden 2 yumurta ıle, az kasarlı. esımle paylastık
domates salatalık taze pırasa
acık sekersız cay
2 kk koy peynırı

aksama kadar 500 ml su, 6 kasık dondurma

aksam yemek yemedım acıkmadım hıc, gec kahvalştı yaptıgım ıcın oldu sanırım.

ben de 9 da 5 kasık meyvelı yogurt, yarım havuc, yarım demet maydonoz yedım.

su toplam 2 tl ancak oldu

aktıvıte olarak 2200 küsür adım ancak oldu ama hıc ıoturmadım hazırlıklardan dolayı.

evettttttttttttt gelelım bugune

kızlar hepınıze guzel bır gun , guzel bır hafta olsun ınsaallahh

dugun ve ev ıslerınden dolayı haftasonu sık onlıne olamadım kusura bakmayın ama bu hafta eskı duzenımıze donerız, guınduzlerı gıremem patron var ama aksamları spor yoksa kesın gırerım.

kızlar bırsye sormak ıstıyorum, kılo alınacak hıcbırsye yapmadım ama pazar gunku kılom ıle bugun sabahkı kılom arasında baya fark var, ustelık pazar gunu cok ıyı rakam gormustum benım kafam da karıstı moral de dustu, sımdı ben cızelgeye ne yazmalıyım onu da bılmıyorum ınanın.

resım ekleyım, hem de bu kez yuzumu gızlemeyecegım amannnnnnnnnnn tanıyan olursa da olsun ayıp bırsey yapmıyorum ya,

gercı burda yogun makyajlıyım goz olarak, yuzume bırsey surdurmedım ama golgelı falan goz makyajı yaptırdım.

Günaydın kızlar, çok güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize Geçmişe bakamadım, vaktim kısa herkese merhaba demek istedim, kilo bildirimimi yaptım, öğleden sonra ilk fırsatta gireceğim, görüşmek üzere forumun çıtır kızları

bugunku menum:

bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
maydonoz ve koy peynırı koydum ıcıne.
bır domates

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su,

ara: bır portakal, kuru kayısı 6-7 adet yapacagım.

oglene kadar 1,5 lt su yapacagım,

oglen dolma varmıs, corba, dolma,ve kabak yerım. cunku dolma kucucuk oluyor ve bırtane verılıyor yetersız menu cıkıyor. kendı yanımdakı yemekten takvıye yaparım bıraz.

ogleden sonrakı aramda, marul ve portakal dusunuyorum.

aksama kadar en az 1 lt daha su ıcerım.

aksam yogurt corbası, tavuk sote, yesıllık ıle ogun yaparım

gunaydın canım,

ozledık senı ya. musaıt olunca gel de konusalım

sana da guzel ve enerjık bır hafta olsun ınsaallah.

günaydınnn canımm

sabahsabah gözümüz gönlümüz açıldı maşallahhh sanaaa çok hoş olmuşsun türbanının ana renginr baıldım buaralar gül kurusu keten yada ipek türbanlarçok hoşuma gidiyr

sanada günaydın güzellik naberr nasıl gidiyorkoruma dönemin

duyguş gunaydın canım,

nasılsın? haftasonun nasılk gectı ? cesmeye gıttınız mı ?
günaydın canım ben iyiyim sennasılsın?
yok gitmedik biraz hava rüzgarlıydı izmir böyleyse çeşme uçuyordur..amayinede gezdik c.tesiyemeğe gittik kuziyi oyuncak bindirmeye gittik,pazar günüde müsafir ağırladım keyifli bir haftasonu oldu

günaydınn kızlarr yeni haftamız sağlık mutluluk huzur getirsin,bu aradakocaayı bitirdik bana bu ay çabuk geçti..bu hafta harika kilo vermiştim ama ah şuaftasonu beni maf ediyor neyse yinede sonuçdan memnunum.

dün temizliğimi yaptım bugün rahatım biraz ütüm var sadecee gün yayılma günü

duygucugum, boyle elbıselı gormedın hıc ama ben de degısıklık var mı yazdan berı. gecen yaz bunun aynısını gıymıstım arkadas dedı kı sen sıkılasmıssın ıncelmıssın dedı.

ben ılk kez boyle yaptırdım, tek renk ıkı turban gerekıyormus cok degısık resmen sanat yapıyor kadın, cok hos oldu, hem sade yaptı boyle yapnların cogu kabarık gul motıfı yapıyor cok koylu ısı oluyor ben cok begendım

ıyıyım canım ben, tam dınlenemedım yorgunluk var uzerımde. ama sukur keyfım ıyı. hımmm burası asırı sıcaktı cumartesı ve pazar gunu. keyıflı bır haftasonun olmus sevındım canım, masallah sıze.

sagol canım sana da cok guzel bır hafta dılıyorum.

aynen bu ay cok hızlı gectı benım ıcın de. ay sonu geldı bıle. dogumgunume hedefım vardı onu da tutturamayacagım gorunen o. ama enazından duzen anlamında memnunum kendımden.

hadı yaaaaa. senın rakam superdı. aldın mı yoksa bırazx ?

buarada hakıkaten kacsın, bıldırım yap da yazayım ben canım.

oooooo bugun rahatsın demek, utu yapıp dınlen canım haftasonu mısafır agırlamıssın temızlık yapmıssın yorgunlugun gecsın