- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.381
Kusum saat 3:30gibi izgara kofte ve salata yedim normal aksam yemegi saatim 5:30 yani asiri doluydum birde kuafore gittim saat 8 dogru evdeydim o saatten sonra zaten yemem ben yinede kiraz yedim bir muddet daha boyle devam.
O kuaforlere gidilmis resim bekliyoruz iyi eglenceler sana
Bugun yemek isini bitirdim. Menumu guncelleyeyim. Dun yazamadim fena cozuttum kvalideydim sinirlendim ve yedikce yedim yazmaya yuzum yok.
Sabah: 1 yumurta ve kucuk haslanmis patates ve yesilliklerle salata, domates, 4 tane zeytin, cay
Ogle: 1 kase corba, 1 kucuk dlm kek
Aksam: 5-6 kasik kiymali sebze yemegi, 2 dlm koy ekmegi, 1 kase yogurt
45 dk bisiklet, 2,5 lt su ve sade soda bugunluk bu kadar
Slmm kizlar telden giriyorum kimler var goremiyorum. Kusura bakamayin
Duygucum yeni saclarini gule gule kullan canim memnun kalmana da sevindim malum kuafor bulmak zor derdini anlatmak daha zor.
Neslicim olsun canim telafi edersin dinlenmene bak iyi tatiller
Filizcim resimlerini bekliyoruz canim gonlunce eglenmene bakk
Berivanim ne guzel sen tarif edince gozumun onunde canlandi resmin eminim Emir de begenmistir. Masallahhh
Emelcim sen burda gormek ne guzel canim Ozlemisiz seni yoklugun farkediliyor esinin gelmesine de az kaldi sanirim. Tekrar gorusuruz insallah
Selamlar herkese
Bugün bir şeyi çok iyi anladım ki öğün atlamak sadece kilo alımına neden oluyor ablalarım.11.30 gibi bir tostla kahvaltımı yaptım 12.30 da da yarım elma yedim dedim ama öğlen yemeğine gitmeyeyim artık.Saat 4 oldu bir bastırdı açlık dedim az kaldı akşam yemeğine hadi dayanıyım hadi dayanıyım 4.30 gibi 1 havuç yedim. Saat 5.30 u zor getirdim valla koş koşa yemekhaneye gittim.
Her zaman makarnamın yarısını bırakırdım açlıktan ne kadr gözüm dönmüşse hepsini yedim .Şu anda hala yiyecek tırtıklıyorum doygunluk hissi gelmedi bir türlü
Günaydın kızlar, çok güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimizeGeçmişe bakamadım, vaktim kısa herkese merhaba demek istedim, kilo bildirimimi yaptım, öğleden sonra ilk fırsatta gireceğim, görüşmek üzere forumun çıtır kızları
resım ekleyım, hem de bu kez yuzumu gızlemeyecegım amannnnnnnnnnn tanıyan olursa da olsun ayıp bırsey yapmıyorum ya,
gercı burda yogun makyajlıyım goz olarak, yuzume bırsey surdurmedım ama golgelı falan goz makyajı yaptırdım.
Eki Görüntüle 721374 Eki Görüntüle 721373
sanada günaydın güzellik naberr nasıl gidiyorkoruma döneminGünaydın kızlar, çok güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimizeGeçmişe bakamadım, vaktim kısa herkese merhaba demek istedim, kilo bildirimimi yaptım, öğleden sonra ilk fırsatta gireceğim, görüşmek üzere forumun çıtır kızları
günaydın canım ben iyiyim sennasılsın?duyguş gunaydın canım,
nasılsın? haftasonun nasılk gectı ? cesmeye gıttınız mı ?
günaydınnn canımm
sabahsabah gözümüz gönlümüz açıldı maşallahhh sanaaa çok hoş olmuşsun türbanının ana renginr baıldım buaralar gül kurusu keten yada ipek türbanlarçok hoşuma gidiyr
sanada günaydın güzellik naberr nasıl gidiyorkoruma dönemin
günaydın canım ben iyiyim sennasılsın?
yok gitmedik biraz hava rüzgarlıydı izmir böyleyse çeşme uçuyordur..amayinede gezdik c.tesiyemeğe gittik kuziyi oyuncak bindirmeye gittik,pazar günüde müsafir ağırladım keyifli bir haftasonu oldu
günaydınn kızlarr yeni haftamız sağlık mutluluk huzur getirsin,bu aradakocaayı bitirdik bana bu ay çabuk geçti..bu hafta harika kilo vermiştim ama ah şuaftasonu beni maf ediyor neyse yinede sonuçdan memnunum.
dün temizliğimi yaptım bugün rahatım biraz ütüm var sadecee gün yayılma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?