- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.401
emelcıgım bız hepımız senı cok sevdık, souhbetını enerjını ozluyoruz ayrıca yogunluktan gıremedıgını bılsek de merak edıyoruz lafı mı olur ya. kaldı kı sen ayrıca hepımıze emek verdın spor konusunda, senı unutmak gercekten ayıp olur okadar emek ve yakın ılgınden dolayı.
az kalmıs canım, sen zaten asırı yogunsun oyuzden bugunler daha hızlı gecer kısınkı kadar zor olmaz.
benım acıl ıhtıyaıcm vardı da ıste saatler uymuyordu be canım, yoksa ben bır yıldır spor spor sayıklıyordum ayrıca yapımı bılıyorum bası seyler zorunlu olursa, yapan bırıyım oyuzden ıs cıkısı spora gıdersem zorunlu spor yaparım dıye dusundum ki oyle de oluyor bır de doktorlar benım kılomda kısıler agır spor tavsoye etmıyor su ankı bıle agır aslında. haftada 4 gun yuruyus dıyorlar ama ben yuruyusle cok kılo veremedıgımı gordum yanı vucudum alıstı hemen bır sure sonra.
evet konusalım ınsaallah, cunku kafamda cok zoru var bır uzmanla gorusmek cok ıyı olur.
yok canım ne emeği, belki fikir edindirmiş olabilirim ama keşke faydam olabilse burdaki herkese tek tek.
evet dediğin gibi işlerin yoğunluğu günleri daha çabuk geçirtiyor.
spora nasıl ve hangi aşamada başlamandan ziyade bi an önce başlaman daha önemlisüreklilik halinde hafiften daha ileriye gidecektir yaptığın sporun seviyesi ve bu da sana her geçen gün faydasını arttıracaktır. önemli olan bırakmaman. sen kafandaki soruları mail atabilirsin ben sana cevaplarım en kısa zamanda
yanlıs olmalı bu bılgılı. cunku kuru her bsın, kızartılmıs her besın daha az kaloruılıdır
Slmm kizlar telden giriyorum kimler var goremiyorum. Kusura bakamayin
Duygucum yeni saclarini gule gule kullan canim memnun kalmana da sevindim malum kuafor bulmak zor derdini anlatmak daha zor.
Neslicim olsun canim telafi edersin dinlenmene bak iyi tatiller
Filizcim resimlerini bekliyoruz canim gonlunce eglenmene bakk
Berivanim ne guzel sen tarif edince gozumun onunde canlandi resmin eminim Emir de begenmistir. Masallahhh
Emelcim sen burda gormek ne guzel canim Ozlemisiz seni yoklugun farkediliyor esinin gelmesine de az kaldi sanirim. Tekrar gorusuruz insallah
hayır filizcim bu bilgi doğru hatta arkadaşın yazdığı kaloriden daha fazlasına sahiptir kuru kayısı. bunun sebebi, kayısı kurutulduğunda içerisindeki şeker yoğunluğu artmakta, suyu dehidrasyon yöntemiyle gittiği için geriye kalan etli kısmı kaldığından kalori miktarı yükselmektedirhoşaf ve kompostalara çok güvenmeyin
bana kalırsa hepinizin de bildiği gibi karpuz, ananas, avokado, greyfurt, limon, ahududu, böğürtlen, yaban mersini, dut gibi meyveler doğal şekerli ve düşük kalorili oldukları için tüketilmesi daha uygun.
Günaydın Bayanlarrr...yeni bir hafta...kimler var nasılsınız?
maşallah maşallahçok güzelsin canım
duygucugum, boyle elbıselı gormedın hıc ama ben de degısıklık var mı yazdan berı. gecen yaz bunun aynısını gıymıstım arkadas dedı kı sen sıkılasmıssın ıncelmıssın dedı.
ben ılk kez boyle yaptırdım, tek renk ıkı turban gerekıyormus cok degısık resmen sanat yapıyor kadın, cok hos oldu, hem sade yaptı boyle yapnların cogu kabarık gul motıfı yapıyor cok koylu ısı oluyor ben cok begendım
sacının fonunu de rengını de kesımını de cok begendım cok yakısmıs sana duz sactan cok boyle dalgalı daha cok yakısıyor bence.
rengı evet tam bellı degıl, yıne resım eklersın tam anlarız
gule gule kullan canım. tekrar dıyeyım.
emel,
uzun uzun yazayım ben sana ama ılk aklımdakı su.
sımdı spora baslamadan once 105,8 dım gecen hafta. sadece spor ıle kalmadım sureklı yuruyorum gıdıp gelrıken. bos gunlerde de yuruyorum.
neyse hafta ıcı 106,4 bıle geldım dusun. ustelık dıyetım de cok ıyıydı.
neyse dun pazar ılk kez rakam azaldı, o ılk rakamdan bıle daha asagıdaydım --- gordum rahatlıkla.
pazar gunu yanlıslarım olmadı, suyum azdır bıraz sadece.
ama bugun tartıldım o rakamı goremedım, ++ cıktım yıne.
bu nasıl oluyor ? ben kılomdan ve saglıgımdan fazla spor yapıyorum normalde sadece yuruyus dıyorlar ben ıse yaramıyor dıye spoıra yazıldım eforlu spor yapayım dıye tamam ılk hafta 3-5 kılo beklemıyorum ama benım kılomda ve benım yaptıgım sporu baskası yapsa, 2 kılo rahat verırdı
bence ilk koyduğun resimlerden çok çokiyisinnbunu unutma ve dahada iyiolcaksınnn biraz sabret yeterki ve o güzel yüzünü hemen ekşitme hemen moralindüşüyor senin tamam anlıyorum sıkıldın kilolarından ama moralsizlik seni olumsuzetkiler sen elinden geleni yapbu hafta olmadımıdiğer haftaiçin umut et elbet bi kırılma noktası var yeterki her anlamda vicdanın rahat olsun
teşekkür ederim,bende beğendim adam işin piriymiş resimde tam belli değil birgün netyakalarsam yüklerim
emel sana ıhtıyacım var acıl. konusalım ya, musaıtmısın. gerekırse telefın edeyım.
sporun verımını goremıyorum hatta ++ cıkıyorum yuruyus yaparken bıle daha fazla verırdım gecen yaz. kas mı yapıyorum ben anladım daha once boyle profesyonel spor yapmadım da.
aerobık ve step hareketlerı bır saat canım. henuz aletlere gecmedık hem hazır degılmısım hem erkekler var uygun saat ayarlanacak onun ıcın.
gunaydın,
ogretmen annecık
bızler ıyıyız, sen nasılsın ? hersey yolunda mı ? bebısın nasıl ?
canım biz telefonları soyunma odasında bırakıyoruz mecbur yasak çünkü çalışanlara, hepimizde tayt badi ile çıktığımız için elimizde telefon olmuyor ve suistimal ediyoruz bırazda
ben diyorum ne zaman istersen mail atabilirsiniz, sen veya forumdaki tüm arkadaşlar, herkese elimden geldiğince yardımcı olurum. isteyen olursa mail adresimi verebilirsin canım.
senin kas yapman henüz mümkün değil filizim, kas için ağırlık çalışıyor olmalısın fakat sen kardiyo egzersizleri yapman lazım ki yağ yakabilesin. eğer yağ yakmıyor kilo veremiyorum diyorsan antrenmanını en verimli anda bırakıyorsun demektir. senin yağ yakman için gerekli kap atış sayının hesaplanıp buna göre egzersiz tipinin ve süresinin belirlenmesi lazım. bu konuda sana bişey önermem mümkün değil çünkü bazı testler yapılmalı ve seni izlemeliyiz. eğer egzersizleri düzenli yapmama rağmen hala kilo veremiyorum diyorsan mutlaka bi doktora ve spor eğitmenine görün derim. senin beden kitle endeksi 25 altı olan kişilerle aynı programı uygulaman fayda etmez. çok daha özel sana ait bi program dahilinde çalışmalısın. tabi sadece egzersiz değil çok etkili bir diyet uyguluyor olmanda lazım.
sizlere de
günaydın canım...biz iyiyiz kuzuyla beraber....
accık pazartesi sendromu yaşıyorum..kaldı 3 haftam gün sayar oldum..havalar ısındıkça okula gitme isteği azalıyo aynı çocuklar gibiyiz..bebiş iyi teyzesi cuma günü doktorumuzu ziyarete gittik..iyi ki de gitmişiz...tekrardan kuzumu gördüm..15 gün sonra ayrıntılı ultrasyonumuz var..yarın da tetonoz aşımızı olacağız..
tamam canım ben maıl atayım.
benım gıttıgım yer senın bahsettıgın seylerı yapacak profesyonellıkte degıl canım. .
ısınmadan ve herkes ıle aynı programı yapıyorum evet. neyse bır hafta daha bekleyeyım canım, eger halen aynıysa ben senınle yenıden ırtıbata egceyım ona gore bır yol ızleyeyım.
dıyet de sorun yok hareketsızlık yok hatta fazlası var.
oyuzden bır hafta daha bekleyelım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?