2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yok canım ne emeği, belki fikir edindirmiş olabilirim ama keşke faydam olabilse burdaki herkese tek tek.

evet dediğin gibi işlerin yoğunluğu günleri daha çabuk geçirtiyor.

spora nasıl ve hangi aşamada başlamandan ziyade bi an önce başlaman daha önemli süreklilik halinde hafiften daha ileriye gidecektir yaptığın sporun seviyesi ve bu da sana her geçen gün faydasını arttıracaktır. önemli olan bırakmaman. sen kafandaki soruları mail atabilirsin ben sana cevaplarım en kısa zamanda

emel sana ıhtıyacım var acıl. konusalım ya, musaıtmısın. gerekırse telefın edeyım.

sporun verımını goremıyorum hatta ++ cıkıyorum yuruyus yaparken bıle daha fazla verırdım gecen yaz. kas mı yapıyorum ben anladım daha once boyle profesyonel spor yapmadım da.

aerobık ve step hareketlerı bır saat canım. henuz aletlere gecmedık hem hazır degılmısım hem erkekler var uygun saat ayarlanacak onun ıcın.

emel,

uzun uzun yazayım ben sana ama ılk aklımdakı su.

sımdı spora baslamadan once 105,8 dım gecen hafta. sadece spor ıle kalmadım sureklı yuruyorum gıdıp gelrıken. bos gunlerde de yuruyorum.

neyse hafta ıcı 106,4 bıle geldım dusun. ustelık dıyetım de cok ıyıydı.

neyse dun pazar ılk kez rakam azaldı, o ılk rakamdan bıle daha asagıdaydım --- gordum rahatlıkla.

pazar gunu yanlıslarım olmadı, suyum azdır bıraz sadece.

ama bugun tartıldım o rakamı goremedım, ++ cıktım yıne.

bu nasıl oluyor ? ben kılomdan ve saglıgımdan fazla spor yapıyorum normalde sadece yuruyus dıyorlar ben ıse yaramıyor dıye spoıra yazıldım eforlu spor yapayım dıye tamam ılk hafta 3-5 kılo beklemıyorum ama benım kılomda ve benım yaptıgım sporu baskası yapsa, 2 kılo rahat verırdı

kızlar resimde saçımın rengi tam belli olmasada ışıltılar hafifden belli gibi

Eki Görüntüle 721397

sacının fonunu de rengını de kesımını de cok begendım cok yakısmıs sana duz sactan cok boyle dalgalı daha cok yakısıyor bence.

rengı evet tam bellı degıl, yıne resım eklersın tam anlarız

gule gule kullan canım. tekrar dıyeyım.

yanlıs olmalı bu bılgılı. cunku kuru her bsın, kızartılmıs her besın daha az kaloruılıdır

hayır filizcim bu bilgi doğru hatta arkadaşın yazdığı kaloriden daha fazlasına sahiptir kuru kayısı. bunun sebebi, kayısı kurutulduğunda içerisindeki şeker yoğunluğu artmakta, suyu dehidrasyon yöntemiyle gittiği için geriye kalan etli kısmı kaldığından kalori miktarı yükselmektedir hoşaf ve kompostalara çok güvenmeyin

bana kalırsa hepinizin de bildiği gibi karpuz, ananas, avokado, greyfurt, limon, ahududu, böğürtlen, yaban mersini, dut gibi meyveler doğal şekerli ve düşük kalorili oldukları için tüketilmesi daha uygun.

teşekkür ederim tultan bende sizi çok özledim inan sanki son 2 ayda buraya girmemek bende büyk eksiklik yarattı evet eşimin gelmesinede az kaldı sende iyisindir inşallah kilolar eksiye gidiyordur die umuyorum artık

hadı ya, ben kuru meyvelerı daha dusuk kalorılı dıye bılıyordum.

hosaf ıcmıyorum da ıcınde ek seker oldugu ıcın. ara ogunlerde kuru meyve yıyorum ben.

dogal yaş meyveler demek daha ıyı ya. hıc dusunmemıstım.

bence ilk koyduğun resimlerden çok çokiyisinnbunu unutma ve dahada iyiolcaksınnn biraz sabret yeterki ve o güzel yüzünü hemen ekşitme hemen moralindüşüyor senin tamam anlıyorum sıkıldın kilolarından ama moralsizlik seni olumsuzetkiler sen elinden geleni yapbu hafta olmadımıdiğer haftaiçin umut et elbet bi kırılma noktası var yeterki her anlamda vicdanın rahat olsun

teşekkür ederim,bende beğendim adam işin piriymiş resimde tam belli değil birgün netyakalarsam yüklerim

:44::18:

fark var yanı, oyle mı dıyorsun. ozaman ben cok ıyı kılolar vermedım ama sıkılastım mı yanı yazdan berı.

hımmmmm bu da guzel ozaman.

yuzunu eksıtmek haaaaaaa. bak guldum buna valla. hakıkaten oyle. mucızeler bejklemıyorum hemen ama basarı beklıyorum olmayınca da yuzum dusuyoır hemen. ozellıkle de pzar gunu guzel bır rakam gorup pazartesı sabah onu gremıyınce cok dustu yuzum

sıkılmaya gelınce hakıkaten sıkıldım duygu. tamam cok buyuk seyler yapmadım belkı ama hayat sartlarıma saglık durumuma gore yaklasık bır yıldır bır mucadele var ama ben 100 altına bıle ınmedım boguyor bu benı. bır de ıste spora cıok umut bagladım ama bılmıyorum hayırlısı artık. ıcın rahat, elımden gelenden fazlasını yapıyorum tek ıyı sey bu yanı.

evet yenı resım beklıyoruz, oncesı ve sonrası resımlerı de beklıyoruz yanyana. motve olmak ıcın kılo veren herkes eklesın lutfen. neslı, berıvan, karabıber, sen

canım biz telefonları soyunma odasında bırakıyoruz mecbur yasak çünkü çalışanlara, hepimizde tayt badi ile çıktığımız için elimizde telefon olmuyor ve suistimal ediyoruz bırazda

ben diyorum ne zaman istersen mail atabilirsiniz, sen veya forumdaki tüm arkadaşlar, herkese elimden geldiğince yardımcı olurum. isteyen olursa mail adresimi verebilirsin canım.

senin kas yapman henüz mümkün değil filizim, kas için ağırlık çalışıyor olmalısın fakat sen kardiyo egzersizleri yapman lazım ki yağ yakabilesin. eğer yağ yakmıyor kilo veremiyorum diyorsan antrenmanını en verimli anda bırakıyorsun demektir. senin yağ yakman için gerekli kap atış sayının hesaplanıp buna göre egzersiz tipinin ve süresinin belirlenmesi lazım. bu konuda sana bişey önermem mümkün değil çünkü bazı testler yapılmalı ve seni izlemeliyiz. eğer egzersizleri düzenli yapmama rağmen hala kilo veremiyorum diyorsan mutlaka bi doktora ve spor eğitmenine görün derim. senin beden kitle endeksi 25 altı olan kişilerle aynı programı uygulaman fayda etmez. çok daha özel sana ait bi program dahilinde çalışmalısın. tabi sadece egzersiz değil çok etkili bir diyet uyguluyor olmanda lazım.

gunaydın,

ogretmen annecık

bızler ıyıyız, sen nasılsın ? hersey yolunda mı ? bebısın nasıl ?

sizlere de
günaydın canım...biz iyiyiz kuzuyla beraber....
accık pazartesi sendromu yaşıyorum..kaldı 3 haftam gün sayar oldum..havalar ısındıkça okula gitme isteği azalıyo aynı çocuklar gibiyiz..bebiş iyi teyzesi cuma günü doktorumuzu ziyarete gittik..iyi ki de gitmişiz...tekrardan kuzumu gördüm..15 gün sonra ayrıntılı ultrasyonumuz var..yarın da tetonoz aşımızı olacağız..

tamam canım ben maıl atayım.

benım gıttıgım yer senın bahsettıgın seylerı yapacak profesyonellıkte degıl canım. .

ısınmadan ve herkes ıle aynı programı yapıyorum evet. neyse bır hafta daha bekleyeyım canım, eger halen aynıysa ben senınle yenıden ırtıbata egceyım ona gore bır yol ızleyeyım.

dıyet de sorun yok hareketsızlık yok hatta fazlası var.

oyuzden bır hafta daha bekleyelım ne olacak.

evet az kaldı tatıle. ondan sonra bayaca rahatsın boıl bol dınlenırsın. bu ıkı haftadır benım de modum dusuk, sadece kendımle ılgılenmek ıstıyorum dıyet, dınlenme, tatıl gıbı ama tam tersı en yogun gunlerdeydım ozel hayat olarak. ısler brıaz daha sakın.

sonucları bıze bıldırırsın canım. ALLAHA emanet ol

aklıma gelmısken, GNC balıkyagı almayı dusunuyorum. tablet halınde.gunluk duzenlı hareket ıle kılo vermeye cok yardımcıymıs bır doktordan duydum. gobek yagları ıcın cok ıyıymıs ozellıkle.