2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydınnnn ablacıklarımmmm
nasılsınız filiz ablam çok hoş resimler gerçekten benim çok hoşuma gider böyle hafif uzun ince hırkalar çok yakışmış sana yüzün ne kadar gizerl püzüzsüz varmı bir tarifin merak ettim baya şık olmuşsun

duygucum bunun rengi ney bende geçen hafta boyattım saçımı altın kahve olarak boyadığında baya koyuydu ama şimdi baya aktı hoş duruyo kesimi hoş ışıkdan pek anlayamadım ışıltıyı ama saçların parlıyo diyebilirim
ablalarım kullandığınız yaptığınız bakım varsa söyleyin lütfen güzellik birikimleriniz çok önemli benim için :26:

emelim gelmiş hoşgelmiş bizi terkretmemiş özledik senniiii canımmm

tultan ablam mutluluğumla mutlu olduğunuzu bilmek bana ayrı bir güç veriyo iyiki varsınız ablacımmm

cemrem e de acil şifalar olsun inşallah iyileşirrr

nesli ablam yoğun galiba bildirim yapalımmmmmmmmm

ben ideal kggeldiğimde böyle bir şey yapcam ama şuan tam başarmışgörmüyorum kendimi o yüzden koymuyorum..

valla emele katılıyorum sann dedim senin kardio yapman lazım ben yeni birhayat diye program izledim bütün kgolan erkek kadınlar yarışmadaydı varya kan ter içinde kalasaya kadar spor yzpıyorlarda bisiklet,yürüyüş bantı çalışıyorlardı ve dengeli besleniyorlardı öyle ciddi kilolar verdiler bencevakit buldukça sen o programıaç bölüm bölüm izle

gunaydın fıstık sana da.

masaallah agrın sızın kalmamıs buna cok sevındım ınsaallah hemen ıyılesırsın doktora bır kez daha gıt amelıyat ıcın yenıuden gorus bakalım ne dıyecek

bunu dugunumden once almıstık bır ıkı kz ancak gıydık dugunlerde gıyıyorum kumas ustune. ınce tul gıbı tunık. gunluk gıyım olarak yarın eklerım, kına gunu su yesılı tunık gıydım cok guzel oldu. yarın gıyerım eklerım ben tunık sevıyorum hem şık oluyor hem saklıyor. zayıf kısıye bıle cok yakısıyor.

tsk ederım ıltıfatın ıcın fıstık. valla yuzune bakım bıle yapan bırı degılım. sadece yuzumu gunesten korumaya calısıyorum guneste durmam gunesten kacarım, bır de yuzumu fondoten falan hep korudum yapmadım oyle agır makyajlar. belkı de budur bılmıyorum sırrı. ama kendımı bıldım bılelı sorunsuz oldu yuzum, hatta sıvılce ıle bır kac yıldır tanısır oldum cene kenarında cıkıyor bazen.

bakım konusunda duygudan bılgı alabılırsın bılgısı baya var onun.

zaten bu spor merkezlerinin en büyük hatası ve bilgisizliği herkesi aynı istasyondan geçirip aynı programı uygulamak. senin ihtiyaçlarına has bi program çıkarması için öncelikle senin fiziksel durumunu 2-3 gün süreyle izlemesi lazım. eğer sonuç alamazsan boşuna para harcama derim oraya vereceğin parayla kendine spor aleti alırsın daha iyi. bayanlara yönelik bi saati beklemek seni geciktirir yani erkeklerle aynı saatte olmasına pek takma canım ya, tabi oranın müşteri profili nasıldır bilmiyorum ama insanlar kilo derdinde yani, çokta başını kaldırıp başka şeylerle uğraşmazlar. bizim burda millet yarı çıplak egzersiz yapar kimsenin gözü yaptığı işten başkasını görmez.
bu arada sen suyu az içtiğin söyleyerek en önemli şeyden mahrum bırakıyorsun kendini. lütfen şu yaz aylarında 2,5 litreden azını tüketme. artık metabolizmanı hızlandırmanda lazım. sana verilen programı 2 hafta dene bakalım, tartıda bi değişiklik görmesende vücudunda bişeyler hissediyorsan bi 2 hafta daha devam et ama 1 ay sonunda doğru diyetine rağmen kilonda bi eksilme olmazsa hiç devam etme derim.

hımmmmm tamam ozaman. hedf kıloya ulasınca eklersın ınsaallah.

canım sen hazır degılsın dıyor hoca. bır ay sonra dıyor. ne bılyım doktorlara kalsa sızın kılonuzda sadece yuruyus dıyorlar fazlası zarar olur tehlıkelı olur dıyorlar. ıyıce kafam karıstı, ayagımı bıle agrıttım su durumda, kardıyo nasıl olur onu da bılmıyorum.

ok ızleyım bu aksma mesela.

berivanım çokişlemden geçti saçlarım daha önce bakır kahveydi şimdi hangi kahve bilmiyorum sorduğumda supriz dedi ama birdaha gittiğinde sorarım,önce dipleri boyadılar onra diğer kısmını sonra krepe balyajlarımatıldı sonra cila sonra bakım sonra kesim sonra kırık fön sonuç böyle oldu resinmde net değil net bi resim yakalarsam koycam

bakımlara gelirsem:

kışın yıkama jeli -tonik-nemlendirici kullanırım haftada bir peling banyo sonrası yaparım mutlaka
yazın yani şimdi ; güneş öncesi nemlendirici üstüne +50 factör yüz için güneş kremi,kullanırım tabi cildimi yıkama jeliyle yıkadıkdansonra akşam yine jel ileyıkar tonikler nemlendirir uyurum sabahyine aynı işlemler kullandığım ürünler bioderma
makyajda lanceme ürünleri,haa yazın banyo sonrası niveanın vucud kremini sürerim birdee

Son düzenleme:

ya besyodan mezun olacak bır bayan hoca var. ben allahtan yuruyup gelıyorum yoksa oyle uzun ısınma hareketı yaptırmadan baslıyor ayrıca ben kendımı zorluyorum o bana baskı yapmasa da. ama yıne de 65 kılo olan kısı ıle aynı seyı bana yaptırmasa bana dogru gelmedı ama gıdıyorum ıste emelcıgım. sırf pes etmeyım dıye, sırf evde yorulup usengeclık yapmamak ıcın gıdıyorum 6 aylık kayıt yaptırdım pes edecegımı dusundugum ıcın onlem olarak.

fızıksel durum olarak ayagınız agrıdaysa zorlamayın, sız durabılırsınız vs dıyor. guleryuzlu ıyı bır hoca. tek ıyı tarafları bunlar ıste. bır de evde yayılmak yerıne gıdıs gelıs 1,5 saat yurumusu oluyorum nerdeyse. eee bır de bır saat orda. hele ordayken zor terleyen ben bıle nasıl kızarıyorum nasıl terlıyorum.

eve spor aletı aldım ama usengeclık oluyor kesınlıkle. bır yaparsam bır uyapmıyorum. ıste.

ben erkekler ıle calsıamam duygu. esım asla ızın vermez, basım acık kısa kollu falan ozellıkle. ben de rahat edemem burası antaşlyadan cok farklı zaten. maalesef.

ya sen bır gune gore kıyaslama. ben 3-3,5lt su ıcıyorum dun ıse guce daldım zaten cok gec kaldım oyuzden 2 lt ıctım benım azdan kastım bu yanı. yanlıs anlasılmıs.

hoşbulduk Berivan bende sizi özledim kız terketmek ne demek, beni alıkoydu iş yeri ((

haklısın her kafadan ayrı bir ses, senin ciddib bir merkezde profösyonel hocaeşliğinde sürekli kontrol halinde spor yapman lazım burda öyle yerler var parası baya pahalı ama yaşlı ve kg sorunu olanları devamlı kontrol ediyorlar tansiyon vs.. neyse bi bak bakalım aslında azmin olsa evde harika bir aletin varkıymetini bilmiyorsun aslında sana iş yoğui çalışmak istemiyorsun dışarısıolunca daha rahat spor yapıyorsun valla ne diyim inşallah bir an önce sonuç almayabaşlarsın

aynen ya her kafadan ayrı bır ses cıkıyor kafam allak bullak. fızık tedavı doktoruma kalsa, agır hareketler yapmama lazım sadece yuruyus mesela ama ben dınlemedım bısıklet surdum mesela evde.

keske olsa oyle profesyonel hoca falan. ozaman super olur. ucret 250-500 tl ama super yerler. bılıyorum.

benım kesınlıkle kontrol edılmem lazım, ALLAHTAN kalp tansıyon sorunum yok, aslında oyle haldur huldur benı spora baslatması bıle cok tehlıkelı. hosuma gıtmeyen cok sey var da, ıste hareket harekettır spor salonu motıvtede tutar dıye yazıldım canım, bırakmaya nıyetım yok sımdılık ama memnunmusun desen uzman olmasam da dogru bıryer olmadıgının farkındayım.

evde olmuyor duygu. tv dalıyorsun, ev ısı aklına gelıyor, yorgun oluyorsun, mutsuz oluyorsun spor merkezı ozellıkle ben spıra alısıncaya kadar bana lazım, cunku mecburen gıdıyorsun evde olunca yayılma durumu cok.

ben calısmıyor olsam hersey cok ıyı olacak da, ıste ısın stresı ve zamanı ve yorgunlugu herseyı cok ıyı planlamamı engellıyor. ama yapacak brısey yok, bu sartlar altında mucadele etmem lazım. bır ıkı ay bakacagım, eger kılo veremıyorsam ankarada bır doktora gıdecegım tum kontrollerımı yenıden yaptıracagım gerekırse amelıyat olarak zayıflayacagım

Hafta sonu gelemedim hiç.Hem periyodik dönemimdi,hem oğlumun doğum günü;bu yüzden çok yoğundum.Cumartesi diyetisyene gitmeme 3 saat kala hastalandım.Genede gittim.Kansızlık var dedi ki biliyordum zaten.Bir liste verdi.
Arkadaşlar bildirim günü demişsiniz.Buraya yazıyoruz değil mi?
Sizler nasılsınız?.Dilerim herkes çok keyiflidir.

kızlar nerdeyse oglen olmus. cenem cok dustu. ben cıkayım. kafam allak bullak buarada.

nıyetım bellı, yaptıgım bellı. dualarınızı esırgemeyın benden. ıcım aydınlansın yolum ferahlassın basarı ve saglık benı bulsun ınsaallah.

gunaydın sıze de.

cıkıyordum selam vereyım dedım.

bana ozel mesaj atıyorsunuz kılonuzu. mesaj hakkınız yoksa, buraya yazabılırsınız.

basladıgınız kılo

gecen haftakı kılo

bu haftakı kılo

verdıgınız / aldıgınız kılo

sımdıye kadar gelen / gıden toplam

hedef kılo olarakç

ıyı haftalar dılıyorum

emeclgıım, duygucugum tavsıyelerınız ve fıkırlerınız ıcın cok tsk edıyorum opuyorum sızlerı kocaman.

herkese guzel bır gun dılıyorum aksam gorusuruz

kuzeyın wc durumu aynı mı duygu ? nasıl gıdıyor ?
kuzinin durumu ayni kakayi tutuyor korkuyor bu haftada boyle gidersedoktora goturcem

oglunun dogumgunu kutlu olsun lep

ALLAH yardimcin olsun insallah hersey guzel olcak biraz sabret uzme kendini guclu ol hadi sana kolay gelsin

emeclgıım, duygucugum tavsıyelerınız ve fıkırlerınız ıcın cok tsk edıyorum opuyorum sızlerı kocaman.

herkese guzel bır gun dılıyorum aksam gorusuruz

daha konuşuruz canım, spor işe yaramıyor die asla ümitsizliğe kapılma , her yolu denemen çok önemli. dediğin gibi sonuç alamama durumunda doktorlarının uygun gördüğü takdirde tıbbi müdahale bile olabilir. asla yapmaman gereken tek şey zayıflayamıyorum die kenara çekilmen. belki 6 ay belki 1 yıl ama sonunda o kilolardan kurtulacaksın. asla aksini düşünme