- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.421
ben ideal kggeldiğimde böyle bir şey yapcam ama şuan tam başarmışgörmüyorum kendimi o yüzden koymuyorum..fark var yanı, oyle mı dıyorsun. ozaman ben cok ıyı kılolar vermedım ama sıkılastım mı yanı yazdan berı.
hımmmmm bu da guzel ozaman.
yuzunu eksıtmek haaaaaaa.bak guldum buna valla. hakıkaten oyle. mucızeler bejklemıyorum hemen ama basarı beklıyorum olmayınca da yuzum dusuyoır hemen. ozellıkle de pzar gunu guzel bır rakam gorup pazartesı sabah onu gremıyınce cok dustu yuzum
sıkılmaya gelınce hakıkaten sıkıldım duygu. tamam cok buyuk seyler yapmadım belkı ama hayat sartlarıma saglık durumuma gore yaklasık bır yıldır bır mucadele var ama ben 100 altına bıle ınmedım boguyor bu benı. bır de ıste spora cıok umut bagladım ama bılmıyorum hayırlısı artık. ıcın rahat, elımden gelenden fazlasını yapıyorum tek ıyı sey bu yanı.
evet yenı resım beklıyoruz, oncesı ve sonrası resımlerı de beklıyoruz yanyana. motve olmak ıcın kılo veren herkes eklesın lutfen. neslı, berıvan, karabıber, sen
canım biz telefonları soyunma odasında bırakıyoruz mecbur yasak çünkü çalışanlara, hepimizde tayt badi ile çıktığımız için elimizde telefon olmuyor ve suistimal ediyoruz bırazda
ben diyorum ne zaman istersen mail atabilirsiniz, sen veya forumdaki tüm arkadaşlar, herkese elimden geldiğince yardımcı olurum. isteyen olursa mail adresimi verebilirsin canım.
senin kas yapman henüz mümkün değil filizim, kas için ağırlık çalışıyor olmalısın fakat sen kardiyo egzersizleri yapman lazım ki yağ yakabilesin. eğer yağ yakmıyor kilo veremiyorum diyorsan antrenmanını en verimli anda bırakıyorsun demektir. senin yağ yakman için gerekli kap atış sayının hesaplanıp buna göre egzersiz tipinin ve süresinin belirlenmesi lazım. bu konuda sana bişey önermem mümkün değil çünkü bazı testler yapılmalı ve seni izlemeliyiz. eğer egzersizleri düzenli yapmama rağmen hala kilo veremiyorum diyorsan mutlaka bi doktora ve spor eğitmenine görün derim. senin beden kitle endeksi 25 altı olan kişilerle aynı programı uygulaman fayda etmez. çok daha özel sana ait bi program dahilinde çalışmalısın. tabi sadece egzersiz değil çok etkili bir diyet uyguluyor olmanda lazım.
günaydınnnn ablacıklarımmmm
nasılsınız filiz ablam çok hoş resimler gerçekten benim çok hoşuma gider böyle hafif uzun ince hırkalar çok yakışmış sana yüzün ne kadar gizerl püzüzsüz varmı bir tarifin merak ettim baya şık olmuşsun
duygucum bunun rengi ney bende geçen hafta boyattım saçımı altın kahve olarak boyadığında baya koyuydu ama şimdi baya aktı hoş duruyo kesimi hoş ışıkdan pek anlayamadım ışıltıyı ama saçların parlıyo diyebilirim
ablalarım kullandığınız yaptığınız bakım varsa söyleyin lütfen güzellik birikimleriniz çok önemli benim için :26:
emelim gelmiş hoşgelmiş bizi terkretmemiş özledik senniiii canımmm
tultan ablam mutluluğumla mutlu olduğunuzu bilmek bana ayrı bir güç veriyo iyiki varsınız ablacımmm
cemrem e de acil şifalar olsun inşallah iyileşirrr
nesli ablam yoğun galiba bildirim yapalımmmmmmmmm
tamam canım ben maıl atayım.
benım gıttıgım yer senın bahsettıgın seylerı yapacak profesyonellıkte degıl canım. .
ısınmadan ve herkes ıle aynı programı yapıyorum evet. neyse bır hafta daha bekleyeyım canım, eger halen aynıysa ben senınle yenıden ırtıbata egceyım ona gore bır yol ızleyeyım.
dıyet de sorun yok hareketsızlık yok hatta fazlası var.
oyuzden bır hafta daha bekleyelım ne olacak.
ben ideal kggeldiğimde böyle bir şey yapcam ama şuan tam başarmışgörmüyorum kendimi o yüzden koymuyorum..
valla emele katılıyorum sann dedim senin kardio yapman lazım ben yeni birhayat diye program izledim bütün kgolan erkek kadınlar yarışmadaydı varya kan ter içinde kalasaya kadar spor yzpıyorlarda bisiklet,yürüyüş bantı çalışıyorlardı ve dengeli besleniyorlardı öyle ciddi kilolar verdiler bencevakit buldukça sen o programıaç bölüm bölüm izle
nasılsınız filiz ablam çok hoş resimler gerçekten benim çok hoşuma gider böyle hafif uzun ince hırkalar çok yakışmış sana yüzün ne kadar gizerl püzüzsüz varmı bir tarifin merak ettim baya şık olmuşsun
duygucum bunun rengi ney bende geçen hafta boyattım saçımı altın kahve olarak boyadığında baya koyuydu ama şimdi baya aktı hoş duruyo kesimi hoş ışıkdan pek anlayamadım ışıltıyı ama saçların parlıyo diyebilirim
ablalarım kullandığınız yaptığınız bakım varsa söyleyin lütfen güzellik birikimleriniz çok önemli benim için :26:
tultan ablam mutluluğumla mutlu olduğunuzu bilmek bana ayrı bir güç veriyo iyiki varsınız ablacımmm
zaten bu spor merkezlerinin en büyük hatası ve bilgisizliği herkesi aynı istasyondan geçirip aynı programı uygulamak. senin ihtiyaçlarına has bi program çıkarması için öncelikle senin fiziksel durumunu 2-3 gün süreyle izlemesi lazım. eğer sonuç alamazsan boşuna para harcama derim oraya vereceğin parayla kendine spor aleti alırsın daha iyi. bayanlara yönelik bi saati beklemek seni geciktirir yani erkeklerle aynı saatte olmasına pek takma canım ya, tabi oranın müşteri profili nasıldır bilmiyorum ama insanlar kilo derdinde yani, çokta başını kaldırıp başka şeylerle uğraşmazlar. bizim burda millet yarı çıplak egzersiz yapar kimsenin gözü yaptığı işten başkasını görmez.
bu arada sen suyu az içtiğin söyleyerek en önemli şeyden mahrum bırakıyorsun kendini. lütfen şu yaz aylarında 2,5 litreden azını tüketme. artık metabolizmanı hızlandırmanda lazım. sana verilen programı 2 hafta dene bakalım, tartıda bi değişiklik görmesende vücudunda bişeyler hissediyorsan bi 2 hafta daha devam et ama 1 ay sonunda doğru diyetine rağmen kilonda bi eksilme olmazsa hiç devam etme derim.
hımmmmm tamam ozaman. hedf kıloya ulasınca eklersın ınsaallah.
canım sen hazır degılsın dıyor hoca. bır ay sonra dıyor. ne bılyım doktorlara kalsa sızın kılonuzda sadece yuruyus dıyorlar fazlası zarar olur tehlıkelı olur dıyorlar. ıyıce kafam karıstı, ayagımı bıle agrıttım su durumda, kardıyo nasıl olur onu da bılmıyorum.
ok ızleyım bu aksma mesela.
haklısın her kafadan ayrı bir ses, senin ciddib bir merkezde profösyonel hocaeşliğinde sürekli kontrol halinde spor yapman lazım burda öyle yerler var parası baya pahalı ama yaşlı ve kg sorunu olanları devamlı kontrol ediyorlar tansiyon vs.. neyse bi bak bakalım aslında azmin olsa evde harika bir aletin varkıymetini bilmiyorsun aslında sana iş yoğui çalışmak istemiyorsun dışarısıolunca daha rahat spor yapıyorsun valla ne diyim inşallah bir an önce sonuç almayabaşlarsın
evet saçının rengi çok belli değil canım ama güçlü ve canlı bi saçın olduğu çok belli...
Hafta sonu gelemedim hiç.Hem periyodik dönemimdi,hem oğlumun doğum günü;bu yüzden çok yoğundum.Cumartesi diyetisyene gitmeme 3 saat kala hastalandım.Genede gittim.Kansızlık var dedi ki biliyordum zaten.Bir liste verdi.
Arkadaşlar bildirim günü demişsiniz.Buraya yazıyoruz değil mi?
Sizler nasılsınız?.Dilerim herkes çok keyiflidir.
kuzinin durumu ayni kakayi tutuyor korkuyor bu haftada boyle gidersedoktora goturcemkuzeyın wc durumu aynı mı duygu ? nasıl gıdıyor ?
oglunun dogumgunu kutlu olsun lepHafta sonu gelemedim hiç.Hem periyodik dönemimdi,hem oğlumun doğum günü;bu yüzden çok yoğundum.Cumartesi diyetisyene gitmeme 3 saat kala hastalandım.Genede gittim.Kansızlık var dedi ki biliyordum zaten.Bir liste verdi.
Arkadaşlar bildirim günü demişsiniz.Buraya yazıyoruz değil mi?
Sizler nasılsınız?.Dilerim herkes çok keyiflidir.
kızlar nerdeyse oglen olmus. cenem cok dustu. ben cıkayım. kafam allak bullak buarada.
nıyetım bellı, yaptıgım bellı. dualarınızı esırgemeyın benden. ıcım aydınlansın yolum ferahlassın basarı ve saglık benı bulsun ınsaallah.
emeclgıım, duygucugum tavsıyelerınız ve fıkırlerınız ıcın cok tsk edıyorum opuyorum sızlerı kocaman.
herkese guzel bır gun dılıyorum aksam gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?