- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.441
Hafta sonu gelemedim hiç.Hem periyodik dönemimdi,hem oğlumun doğum günü;bu yüzden çok yoğundum.Cumartesi diyetisyene gitmeme 3 saat kala hastalandım.Genede gittim.Kansızlık var dedi ki biliyordum zaten.Bir liste verdi.
Arkadaşlar bildirim günü demişsiniz.Buraya yazıyoruz değil mi?
Sizler nasılsınız?.Dilerim herkes çok keyiflidir.
oğlunun doğum günü kutlu olsun arkadaşım, nice yıllara
kolay gelsin ablacım hafta başı iş yogun püffffffff
duygu ablacım kesinlikle bazen çok yorgun oluyorum yüzümü yıkaman yatıyorum kendimi çok pişman hissediyorum ama öyle yattığım zaman da oldu malesefffff
çok bakımlı hoş bayansın
emelim emelimmmm ben 60 lara geldim sonunda kendime manita da edindimmmm
ay ay ay ay manitada yaparmış berivanımhadi hayırlısı inşallah :))
bu arada sen 80'lerde başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam ve en son konuştuğumuzda 70'lerdeydin
60 kiloya hangi arada düştün, ama süper olmuşsundur görmek lazım yeni haliniideal kilonu bilmiyorum ama çok yaklaştığın kesin. artık bundan sonra senin kilo verici değil şekillendirici egzersizlere geçmen lazım bence...ha birde senin çanta iddian vardı onu da kazanmışsındır herhalde
kuzinin durumu ayni kakayi tutuyor korkuyor bu haftada boyle gidersedoktora goturcem
oglunun dogumgunu kutlu olsun lep
ALLAH yardimcin olsun insallah hersey guzel olcak biraz sabret uzme kendini guclu ol hadi sana kolay gelsin
veeeeeeeeeee
bildirimimmmmmm
başangıcım :91
geçen haftanınkini bilmiyorum
bu hafta 67 kiloyummmm
ablalarımmmmmm gelin halaya çekek :118::118::118::124:bunun şerefine herkese benden yeşllll çayyyyy yeşil elma yeşili seviyorummmmmmmm
toplam giden :2 içimden canavar çıkmış beeeeeeeeee
Ben özel msj yazamıyorum maalesef.Henüz o hakkı elde edememişim.:)
Burdan yazayım;
Başlama tarih.Sanırım 21.05.2013
Başlangıç kilom:71.800
Bugün kg:71
Hedefim 65 olmak
kolay gelsin ablacım hafta başı iş yogun püffffffff
duygu ablacım kesinlikle bazen çok yorgun oluyorum yüzümü yıkaman yatıyorum kendimi çok pişman hissediyorum ama öyle yattığım zaman da oldu malesefffff
çok bakımlı hoş bayansın
emelim emelimmmm ben 60 lara geldim sonunda kendime manita da edindimmmm
Hafta sonu gelemedim hiç.Hem periyodik dönemimdi,hem oğlumun doğum günü;bu yüzden çok yoğundum.Cumartesi diyetisyene gitmeme 3 saat kala hastalandım.Genede gittim.Kansızlık var dedi ki biliyordum zaten.Bir liste verdi.
Arkadaşlar bildirim günü demişsiniz.Buraya yazıyoruz değil mi?
Sizler nasılsınız?.Dilerim herkes çok keyiflidir.
daha konuşuruz canım, spor işe yaramıyor die asla ümitsizliğe kapılma , her yolu denemen çok önemli. dediğin gibi sonuç alamama durumunda doktorlarının uygun gördüğü takdirde tıbbi müdahale bile olabilir. asla yapmaman gereken tek şey zayıflayamıyorum die kenara çekilmen. belki 6 ay belki 1 yıl ama sonunda o kilolardan kurtulacaksın. asla aksini düşünme
kızlar herkes bıldırımı erken yapmıs bu hafta. ben de musaıt olunca aksama kadar beklemeyelım dedım. cızelgeyı yayınladım
kılo veren herkesı tebrık edıyorum ozellıkle berıvan ıcın kocaman bır alkıs lazım. gecen hafta bıldırım yapmamıstı kılosunu hatırlamıyorum ama bu hafta 2 kılo vermıs kocaman alkıs.
duygu ve lep de ıkıncı oldular guzel rakamlar ıle. onları da tebrık edıyorum
hepınız ıcın benden sızeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 721781 Eki Görüntüle 721782 Eki Görüntüle 721783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?