- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.461
Merhaba kızlar, öğleden önce toplantım vardı, sonra yemek derken ancak gelebildim, sayfalarda uçmuş maşallah, hızlıca okumaya çalıştım, alıntı yapmadan aklımda kaldıklarıyla yazayım dedim.
Öncelikle Emelim gelmiş, hoşgelmiş, özlettin ya kendini, herşey yolundaymış, çok sevindim, eşin de yakında gelecek, ohhh ondan sonra bir müddet kaybolursun artık sen
Pomocum kıyafetin çoookkk güzel olmuş, çok beğendim, makyajın da hoş ve sade
Duygucum saçlarını çok beğendim, hafif belli ışıltılar, çok yoğun olmaması çok daha güzel bence, daha ışıkta bir fotoğraf çekip eklersen daha net görürüzSenin de zayıfladığın belli bu arada, boynun ve kolun daha ince görünüyor fotoğrafta
Lep, oğlunun doğum günüymüş, kutlarım, nice yıllara sağlıkla, mutlulukla, huzurla...
Berivan, coşmuşsun ablam sen yaaaa, çok güzel kilo verdin, tebrik ediyorum, en kısa zamanda lütfen bir fotoğraf koy artık, karşılaştırmalı falan olması gerekmez, söyle manitana çeksin bir boy fotoğrafını Konuşmanızın iyi geçmesine de çok sevindim canım
Pomocum, yine gelmiş heyheylerin, çok acele ediyorsun canım benim, daha düzenli spor yapalı 1 hafta oldu, dur bakalım biraz, olumsuz şeyler söyleme, hedefini biraz daha uzun tut, tartıya çok takılmamaya çalış. Bu uzun bir süreç, günlük oynamalar olabilir, normal bence.
Kızlar gelelim bana, kilo korumanın koruma kısmında pek başarılı olduğum söylenemez ama yine de halimden memnunum. İşyerinde yoğun bir dönemdi, haftasonu güzel dinlendim, ekmek arası yiyecekleri, çiğdemleri, tatlıları götürdüm, 500 gram almışım ama inanın bana bu yediklerime o kadar az kiDün ve bugün iştahım azalmaya başladı çok şükür. Spor da yapamıyorum, en çok ona takılıyorum, çünkü düzenli spor yapmak istiyorum, arada adım sayımı en azından artırmaya çalışıyorum o kadar.
Şimdi yetiştirmem gereken işler var, arada bakayım dedim ne var ne yok diye, epey takıldımKilo veren herkesi kutluyorum, Berivan süper kilo vermiş zaten, Duyguşum da bence süper, hedefe çok az kaldı Veremeyen arkadaşlar da haftaya bol bol --- görür inşallah
hosgeldın canım,
evet sayfalar costu, yıne benden dolayı
ıltıfatın ıcın tsk ederım canım, dugun dıye suslendım ıste.
berıvandan aynı resmı ben de cok gez ıstedım. eklesın artık da gorelım basarıyı.
evet sorma heyheylerım geldı , hıc kılo vermeseydım normaldım ama pazar gunu ----- cıkıp bugun eskı kılomda olunca, kufur edecektım valla bu bedenıme, okadar sınırlendım ayarı olmaz mı ya bır vucudun.
senın dedıklerıne gore valla az almıssın. ben hep derım sana senın metabolızma cok ıyı calısıyor dıye.
kendını ozletme, daha sık gır lutfen.
duygu 1,700 vermıs normalde, haftasonu almıs. maasallah cok super bu hafta. kuş kadar yedı, bır de sureklı yurudu super karsılıgını almıs.
tamam ablacım yarın karşılaştırmalı olmasa da resim şekmiştik dün yarın kabloyu getireyim atayım bakın bakem iyi kilo verebilmişmiyimMerhaba kızlar, öğleden önce toplantım vardı, sonra yemek derken ancak gelebildim, sayfalarda uçmuş maşallah, hızlıca okumaya çalıştım, alıntı yapmadan aklımda kaldıklarıyla yazayım dedim. Öncelikle Emelim gelmiş, hoşgelmiş, özlettin ya kendini, herşey yolundaymış, çok sevindim, eşin de yakında gelecek, ohhh ondan sonra bir müddet kaybolursun artık sen Pomocum kıyafetin çoookkk güzel olmuş, çok beğendim, makyajın da hoş ve sade Duygucum saçlarını çok beğendim, hafif belli ışıltılar, çok yoğun olmaması çok daha güzel bence, daha ışıkta bir fotoğraf çekip eklersen daha net görürüz Senin de zayıfladığın belli bu arada, boynun ve kolun daha ince görünüyor fotoğrafta Lep, oğlunun doğum günüymüş, kutlarım, nice yıllara sağlıkla, mutlulukla, huzurla... Berivan, coşmuşsun ablam sen yaaaa , çok güzel kilo verdin, tebrik ediyorum, en kısa zamanda lütfen bir fotoğraf koy artık, karşılaştırmalı falan olması gerekmez, söyle manitana çeksin bir boy fotoğrafını Konuşmanızın iyi geçmesine de çok sevindim canım Pomocum, yine gelmiş heyheylerin, çok acele ediyorsun canım benim, daha düzenli spor yapalı 1 hafta oldu, dur bakalım biraz, olumsuz şeyler söyleme, hedefini biraz daha uzun tut, tartıya çok takılmamaya çalış. Bu uzun bir süreç, günlük oynamalar olabilir, normal bence. Kızlar gelelim bana, kilo korumanın koruma kısmında pek başarılı olduğum söylenemez ama yine de halimden memnunum. İşyerinde yoğun bir dönemdi, haftasonu güzel dinlendim, ekmek arası yiyecekleri, çiğdemleri, tatlıları götürdüm, 500 gram almışım ama inanın bana bu yediklerime o kadar az ki Dün ve bugün iştahım azalmaya başladı çok şükür. Spor da yapamıyorum, en çok ona takılıyorum, çünkü düzenli spor yapmak istiyorum, arada adım sayımı en azından artırmaya çalışıyorum o kadar. Şimdi yetiştirmem gereken işler var, arada bakayım dedim ne var ne yok diye, epey takıldım Kilo veren herkesi kutluyorum, Berivan süper kilo vermiş zaten, Duyguşum da bence süper, hedefe çok az kaldı Veremeyen arkadaşlar da haftaya bol bol --- görür inşallah
hosgeldın canım,
evet sayfalar costu, yıne benden dolayı
ıltıfatın ıcın tsk ederım canım, dugun dıye suslendım ıste.
berıvandan aynı resmı ben de cok gez ıstedım. eklesın artık da gorelım basarıyı.
evet sorma heyheylerım geldı , hıc kılo vermeseydım normaldım ama pazar gunu ----- cıkıp bugun eskı kılomda olunca, kufur edecektım valla bu bedenıme, okadar sınırlendım ayarı olmaz mı ya bır vucudun.
senın dedıklerıne gore valla az almıssın. ben hep derım sana senın metabolızma cok ıyı calısıyor dıye.
kendını ozletme, daha sık gır lutfen.
duygu 1,700 vermıs normalde, haftasonu almıs. maasallah cok super bu hafta. kuş kadar yedı, bır de sureklı yurudu super karsılıgını almıs.
Öncelikle Emelim gelmiş, hoşgelmiş, özlettin ya kendini, herşey yolundaymış, çok sevindim, eşin de yakında gelecek, ohhh ondan sonra bir müddet kaybolursun artık sen
hoşbulduk neslievet herşey yolunda sadece yoğunluk ama şikayetçi değilim. eşimin gelmesne az kaldı dediğin gibi bi süre kaybolacağım ama aylardır bu kaybolmayı hayal ediyorum yani
Kızlar, hem Pomocum, hem Duygucum resim eklemiş, ben de taze taze çektim kendimiBerivan'a da motivasyon olsun, en kısa zamanda eklesin
Eki Görüntüle 721810
wayyyyyyyyyyy wayyyyy wayyyyyyyy harikasın yazda gelmiş poz harika
Berivancım kilolarını belli bir programla mı verdin,neler yaptın çok merak ettim.Gerçi sen çokkk gençsin.Abur cuburu kessen yeter zaten.Çok tebrik ediyorum canım.
hocammmmmmmm
lise yılolarında aldım indim çıktım derken 85 ile tekrar başladım bu topikde verdim 85 den 67 kadar olan kısmı ablalarımın desteği çok önemliydi abur cumur yok hayatımda sadece dondurmaa var onu kesmedim haftada 2 kez yiyorum onun dışında spora başlamıştım rahatsızlanınca bıraktım aşkın etkisini de yok saymayacagım yemek düşünmüyorum artık daha hoş farif olmak için epey porsyonları küçülttüm yaz geldi karpuz kavun çilek kiraz derken daha iyi kilo veririm
birde ben vejeteryanım öyle yağlı et tavuk yiyemiyorum yumurta falan onun etkisi vardır belki durum böyle olunca dısarda yemek yeme anternatifim hiç yok bi kumpir filan kızartma tarzını enson ne zaman yedim hatırlamıyorum bile böyle amlacım metobolizma hızını yabana atmak istemiyorum hızlı olmasada çalışıyo
aman haa bu hatayı asla yap gözeneklerin genişler içi kalıntılarla dolar çok zararlı evde oturan HİÇ MAKYAJ YAPMAYAN BİRİBİLE YIKAMA JELİ YADATEMİZLEME sütüyle temizleyip öyle uyuması lazımkolay gelsin ablacım hafta başı iş yogun püffffffff
duygu ablacım kesinlikle bazen çok yorgun oluyorum yüzümü yıkaman yatıyorum kendimi çok pişman hissediyorum ama öyle yattığım zaman da oldu malesefffff
çok bakımlı hoş bayansın
emelim emelimmmm ben 60 lara geldim sonunda kendime manita da edindimmmm
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg [/td]
[td]66,2 kg (regl) [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,8 kg[/td]
[td]105,7 kg[/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]4,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]67,7 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]82,4 kg[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]17,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]73,1 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]+1,300 kg [/td]
[td]800 gr [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]- 2,00 kg[/td]
[td]18 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,6 kg[/td]
[td]105,9 kg [/td]
[td]+1,3 kg[/td]
[td]2,1kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,7 kg[/td]
[td]78,7 kg (regl)[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td] -800 gr [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
sohbetini özledim arkadaşımm nasılsınn keyfin yerindemi? 500gr regl sürecinde normal 2 güne verirsin..saçlarımıbende beğendim abartıyı sevmiyorum zaten en kısa zamanda daha net resim eklicem insallah..Merhaba kızlar, öğleden önce toplantım vardı, sonra yemek derken ancak gelebildim, sayfalarda uçmuş maşallah, hızlıca okumaya çalıştım, alıntı yapmadan aklımda kaldıklarıyla yazayım dedim.
Pomocum kıyafetin çoookkk güzel olmuş, çok beğendim, makyajın da hoş ve sade
Duygucum saçlarını çok beğendim, hafif belli ışıltılar, çok yoğun olmaması çok daha güzel bence, daha ışıkta bir fotoğraf çekip eklersen daha net görürüzSenin de zayıfladığın belli bu arada, boynun ve kolun daha ince görünüyor fotoğrafta
Lep, oğlunun doğum günüymüş, kutlarım, nice yıllara sağlıkla, mutlulukla, huzurla...
Berivan, coşmuşsun ablam sen yaaaa, çok güzel kilo verdin, tebrik ediyorum, en kısa zamanda lütfen bir fotoğraf koy artık, karşılaştırmalı falan olması gerekmez, söyle manitana çeksin bir boy fotoğrafını Konuşmanızın iyi geçmesine de çok sevindim canım
Pomocum, yine gelmiş heyheylerin, çok acele ediyorsun canım benim, daha düzenli spor yapalı 1 hafta oldu, dur bakalım biraz, olumsuz şeyler söyleme, hedefini biraz daha uzun tut, tartıya çok takılmamaya çalış. Bu uzun bir süreç, günlük oynamalar olabilir, normal bence.
Kızlar gelelim bana, kilo korumanın koruma kısmında pek başarılı olduğum söylenemez ama yine de halimden memnunum. İşyerinde yoğun bir dönemdi, haftasonu güzel dinlendim, ekmek arası yiyecekleri, çiğdemleri, tatlıları götürdüm, 500 gram almışım ama inanın bana bu yediklerime o kadar az kiDün ve bugün iştahım azalmaya başladı çok şükür. Spor da yapamıyorum, en çok ona takılıyorum, çünkü düzenli spor yapmak istiyorum, arada adım sayımı en azından artırmaya çalışıyorum o kadar.
Şimdi yetiştirmem gereken işler var, arada bakayım dedim ne var ne yok diye, epey takıldımKilo veren herkesi kutluyorum, Berivan süper kilo vermiş zaten, Duyguşum da bence süper, hedefe çok az kaldı Veremeyen arkadaşlar da haftaya bol bol --- görür inşallah
Kızlar, hem Pomocum, hem Duygucum resim eklemiş, ben de taze taze çektim kendimiBerivan'a da motivasyon olsun, en kısa zamanda eklesin
Eki Görüntüle 721810
cnm çok güzel çıkmışsınresım ekleyım, hem de bu kez yuzumu gızlemeyecegım amannnnnnnnnnn tanıyan olursa da olsun ayıp bırsey yapmıyorum ya,
gercı burda yogun makyajlıyım goz olarak, yuzume bırsey surdurmedım ama golgelı falan goz makyajı yaptırdım.
Eki Görüntüle 721374 Eki Görüntüle 721373
evet cnm gerçi, sabah gene tartıldım aynı çıktım fark yokkızlar cemrem bugun hastanede olacakmıs sureklı. kansızlık ıcın tahlıle gıdecekmıs. bıldırımı dun yapmıs oyuzden.
duygucum cnm saçların çok güzel olmuş hakkikaten parlıyo kız
hayırlısı olur inşallah ablammm
evet valla kıyafet daraltmakdan terziyi zengin ettim bu aralar hiç yemek yiyemiyorum sıcak bi yandan falan
iddeayı hiç söylme ben kazandım ama umursadadı işte ben seni gaza getirmek için dedim filan dedi üstünde durmadım 30 tl lik çantanın keyfi bilir alırsa teşekkür ederim almazsa da ki almayacak galiba 2 hafta geçti ben kendime alırım çünkü bu ödülü hakettim ben
kilo verenleri tebrik ederimmmm[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67 kg [/td]
[td]66,2 kg (regl) [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]19,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]105,8 kg[/td]
[td]105,7 kg[/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]4,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]67,2 kg[/td]
[td]67,7 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]82,4 kg[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td] ??kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]17,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]73,1 kg[/td]
[td]74,4 kg[/td]
[td]+1,300 kg [/td]
[td]800 gr [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]67 kg[/td]
[td]- 2,00 kg[/td]
[td]18 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,6 kg[/td]
[td]105,9 kg [/td]
[td]+1,3 kg[/td]
[td]2,1kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]78,7 kg[/td]
[td]78,7 kg (regl)[/td]
[td]0,00 gr[/td]
[td]7,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]71,8 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td] -800 gr [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
duygucum sen hiççç kafana takma 500 grmı resimde çok fit duruyosun şekerimKızlar, hem Pomocum, hem Duygucum resim eklemiş, ben de taze taze çektim kendimiBerivan'a da motivasyon olsun, en kısa zamanda eklesin
Eki Görüntüle 721810
spor ıcın herzaman 400 kalorı yazıyorsunuz, sabıt olarak hangı sporu yapıyorsunuz merak ettım
aman haa bu hatayı asla yap gözeneklerin genişler içi kalıntılarla dolar çok zararlı evde oturan HİÇ MAKYAJ YAPMAYAN BİRİBİLE YIKAMA JELİ YADATEMİZLEME sütüyle temizleyip öyle uyuması lazım
filizcim eline emeğine saglık
güzel çıtır çerezmiz berivanı tebrik ediyorum ve kocaman masallah diyorum,ikinciliği benle paylaşan leb arkadaşımızıda kutluyorum,verenn tüm arkadaşları kutluyorum kilosunu koruyan ve kilo alan arkadaşlarada yola devam pes etmek yok diyorum..
sohbetini özledim arkadaşımm nasılsınn keyfin yerindemi? 500gr regl sürecinde normal 2 güne verirsin..saçlarımıbende beğendim abartıyı sevmiyorum zaten en kısa zamanda daha net resim eklicem insallah..
ıslık sesi nasılyazılır?sen benim ıslık attığımı hayal et,tek kelimeyle ha-ri-ka-sın MAŞALLAHsanaa güzel arkadaşımm
Eki Görüntüle 721810
spor salonunda spor yaptığım için kalorileri biliyorum ablacım.hergün yarım saat koşu bandında koşuyorum 250 kalori orda yanıyor.bisiklette 20 dakika falan 150 de orda yakıyorum.
cnm çok güzel çıkmışsın
cnm makyajın falan süperrrrrrrrr
eşarp modeline de bayıldım yüzüne yakışmış
evet cnm gerçi, sabah gene tartıldım aynı çıktım fark yok
kan vermeye gittim randevusuz ama dr. göörüşemedim bi kaç hafta sonraya kaldı
bu arada regly de bitti misafirlerim yüzünden spora yazılamadımyarın gidip yazılıcam ve haftaya kısmetse resim eklicemmmmm
duygucum cnm saçların çok güzel olmuş hakkikaten parlıyo kız
güle gülre kullan sana çok yakışmış
çantayı hakkıyla kazandın güzelim alacak tabii söz ağızdan bi kere çıkar kıvırmak olmazzzzzzzz
kilo verenleri tebrik ederimmmm
alanlar da inş bi daha ki hafta bol bol --- leri görür bende dahil tabiii:26:
duygucum sen hiççç kafana takma 500 grmı resimde çok fit duruyosun şekerim
onuda sen bi çırpıda verirsin
süpersin valalhiiiiiiiii
lep doğum günü kutlu olsun cnm
Hiç kafana takma canım, sen elinden geleni yap, kafan da rahat olsun gidecek o kilolar nasılsa, kolay değil tabi ayrılmak istemiyorlar hemen ama anlayacaklar bu bedende istenmediklerini
Ben gerçekten cozuttum, haklısın metabolizmam iyi yoksa çok daha fazla almış olurdum. Ben çok kolay almıyorum ama kolay da veremiyorum. Spor yapsam korurum muhtemelen ama o da çok zor bu şartlarda, bakalım bir düzene oturtacağım mecbuurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?