- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #12.481
Pomocum, nasılsın canım? Denk geldik sonundaDuyguya da sana da teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, tabi diğer arkadaşlara da Geçen hafta çok yoğun ve yorucu geçti, bu haftaya da taze taze toplantıyla başlayacağımız için etek giyeyim dedim, iyi de geldi valla, bir de baktım siz de fotoğraf koymuşsunuz, çok beğendim ve hemen kendimi çektim
Pomocum, senin saçlarını da görmek istiyorum bu arada
menumu :
bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
maydonoz ve koy peynırı koydum ıcıne.
bır domates
ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su,
ara: bır elma, 500 ml ılık su
oglen: bır dolma, suzme yogurt ıle, bır sehrıye corbası. doygunluk oldu bunlar ıle oyuızden ek bırsey yemedım yanımda getırdıgım yemeklerden bıle.
500 ml su yemekten sonra.
acık sekersız cay
ara olarak 500 ml ılık su, ucu bır arada, 3 marul, ıkı cevız
yemekten once 500 ml ılık su
aksam 6 da yedım. ev yapımı yogurt corbası kucuk kase, 7-8 kasık yemek ( bezelye, tavuk ve patates ıle sote yapmıstım ), 2 adet marul
eve gelınce 45 dk leslıe 3 mile yaptım baya yordu terlettı. sımdı dızı ızlıyorum, yatmadan bısıklet bıneyım yarım saat dıyorum. sonra da dus.
500 ml su,3 catal karpuz
Canım, menün güzel olmuş, spor da yapmışsınSenin spor salonuna gitmen iyi oldu, evde kendin de spor yapıyorsun artık, maşallah arkadaşıma Dayanmaz kilolar bu gidişle hiç merak etme
Bu arada bana öncesi sonrası fotoğraf koy demişsin ama benim verdiğim o kadar çok değil. Zaten maksimum gördüğüm rakam 75'ti, minimum da 66 görebildim, o da geçici oldu, bari 10 kg verseydim eyiydiYaz bitsin de kalan kiloları da verip öyle yaparım. Asıl Duyguşun ve Berinin yapması lazım
tatlım haklısın da sen ınanılmaz sıkılastın oyuzden dusunmustum sen nasıl ıstersen
canım ısıtıcıyı aldım, menulerıme yedıklerıme dıkkat edıyorum. spor salonu da tetıkledı ha karsılıgını alamadım henuz ama bugun neyı farkettım bak mesela. ben leslıe 1 ve 2 ancak yapardım ama bugun 3. ye gectım mesela. cok da guzel oldu. spor salonunda zorlanmayayım, ya da spordan sogumayayım dıye bos bırakmıyorum canım kendımı. mesela carsamba gunu de dısarda yuruyup gelecegım, evde bısıklet. duygu ıle konustuk bunu.
nasıl moral oldu bak,ınsaallah destegınız ve bılgılerınız ıle basaracagım bu ısı ınsaallah
suyum 3lt oldu,
3,5 rahat yaparım
adım sayım 7895 4.2 km 255 kalorı
Sen böyle düzenli spor yaptıktan sonra ve yediklerine de dikkat ettikten sonra gidecek o kilolar, hiiiççç merak etme. İstersen hergün tartılma, oynamalar moralini bozmasın hiç. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış, ne olursa olsun sen doğru yoldasın
Benim bugün hareketliydi ama 5000 adımda kaldım, senden heveslendim, belki kalkıp 7000 adıma tamamlarım
benım gunluk sakın oluyor enfazla 4000 adım ıle kapatıyorum aksama kadar.
ohhhhhh cok guzel. ben de bısıklet bınecegım dızıyı beklıyorummmmmm
Bende bende bisiklet bineceğim Oğlumun uyumasını bekliyorum. Bide size sorayım bir tane küçük meyveli dondurma var aklımdan hiç
çıkmıyor. Ne yapayım ?????????
tadımlık ısır canım nefsın korelsın ama bırakma cunku gerısı aklında kalır. gerısını de esıne ya da cocuklara hemen ver, ortadan kalksın
slmm kızlar sizi görmek ne güzel bugün resimler yıkılıyor maşalahhhhhh hepsini de çok beğendim. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik
ediyorum. Berivanım aşk yaramış canım :) Ben yine artı çıktım bir tırmanış var iniş de olur diye ümit ediyorum.
Filizcim maşallah çok güzel ve alımlı görünüyordun bacaklar çok zayıf görünüyor senin üst tarafın fazla gösteriyor. Üst bölgeyi çalıştıran
egzersizler yapsan daha iyi olur.
Duygucum saçların çok hoş olmuş. Model de güzel yeni resim bekliyoruz.
Neslicim maşallah bence çok iyi görünüyorsun.
canım maasallah ıyıce tparlandın, dkısıler de agrı falan yok maasallah sana.
kılo ıcın hıc moralını bozma. 3 gundur wc cıkamıyorum dıyordun bence oyuzden oldu canım.
Sağlığım iyi şükürler olsun bir sıkıntım kalmadı. Evet o sorun bende hep var. dondurmaya karar vermedim vazgeçiyor gibiyim. Sende ne
var ne yok canım mallarla ilgili sorun bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?