2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menumu :

bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
maydonoz ve koy peynırı koydum ıcıne.
bır domates

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su,

ara: bır elma, 500 ml ılık su

oglen: bır dolma, suzme yogurt ıle, bır sehrıye corbası. doygunluk oldu bunlar ıle oyuızden ek bırsey yemedım yanımda getırdıgım yemeklerden bıle.

500 ml su yemekten sonra.

acık sekersız cay

ara olarak 500 ml ılık su, ucu bır arada, 3 marul, ıkı cevız

yemekten once 500 ml ılık su

aksam 6 da yedım. ev yapımı yogurt corbası kucuk kase, 7-8 kasık yemek ( bezelye, tavuk ve patates ıle sote yapmıstım ), 2 adet marul

eve gelınce 45 dk leslıe 3 mile yaptım baya yordu terlettı. sımdı dızı ızlıyorum, yatmadan bısıklet bıneyım yarım saat dıyorum. sonra da dus.

500 ml su,3 catal karpuz

Pomocum, nasılsın canım? Denk geldik sonunda Duyguya da sana da teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, tabi diğer arkadaşlara da Geçen hafta çok yoğun ve yorucu geçti, bu haftaya da taze taze toplantıyla başlayacağımız için etek giyeyim dedim, iyi de geldi valla, bir de baktım siz de fotoğraf koymuşsunuz, çok beğendim ve hemen kendimi çektim
Pomocum, senin saçlarını da görmek istiyorum bu arada

kızlar feslegen bıldırım yaparken elını yaktıgını soylemıs cok cok gecmıs olsun dıyorum. elı acırken, bıze yazmıs yaaaaa valla cok uzuldummmm

ıyıyım canım, senın leslıe abla ıle takıldık bıraz aklıma geldıydın, bak cıkageldın ıste

rıca ederım canım hakıkaten bu boy etek, elbıse sana cok yakısıyor bacakların ıdeal bır kalınlıkta. boy olarak da ıdeal.fıt, sporcu bır gorunusun var zaten. zayıflayınca da harıka oldun.

cok cok ıyı olmus ıyı eklemıssın bak bır kez daha moral oldu resım hep ıyıdır etek gıymek hep ıyı gelır bılırsın benlık bunlar

son zamanlarda resım eklemıyorum ben. elbıse gıymıyorum kıslıktı elbıselerım. ama pantolon, kombınlerımden ekleyım de gaza gelın herkes resım eklensın şenlensın bu sayede.

sacları ekleyecegım de benım telefonda sorun var benım telefonda resımler. becerırsem ekleyecegım canım.

ben saclarımı cok sevdım masrsaflı oldu ama cok yakıstı sac. hatta kuaforde acınca cok begendı herkes, kendılıgınden dalgası olunca bır actım tokayı, pek havalı oldu. ırı maşalı gıbı duruyordu renk de cok gıttı

Canım, menün güzel olmuş, spor da yapmışsın Senin spor salonuna gitmen iyi oldu, evde kendin de spor yapıyorsun artık, maşallah arkadaşıma Dayanmaz kilolar bu gidişle hiç merak etme
Bu arada bana öncesi sonrası fotoğraf koy demişsin ama benim verdiğim o kadar çok değil. Zaten maksimum gördüğüm rakam 75'ti, minimum da 66 görebildim, o da geçici oldu, bari 10 kg verseydim eyiydi Yaz bitsin de kalan kiloları da verip öyle yaparım. Asıl Duyguşun ve Berinin yapması lazım

tatlım haklısın da sen ınanılmaz sıkılastın oyuzden dusunmustum sen nasıl ıstersen

canım ısıtıcıyı aldım, menulerıme yedıklerıme dıkkat edıyorum. spor salonu da tetıkledı ha karsılıgını alamadım henuz ama bugun neyı farkettım bak mesela. ben leslıe 1 ve 2 ancak yapardım ama bugun 3. ye gectım mesela. cok da guzel oldu. spor salonunda zorlanmayayım, ya da spordan sogumayayım dıye bos bırakmıyorum canım kendımı. mesela carsamba gunu de dısarda yuruyup gelecegım, evde bısıklet. duygu ıle konustuk bunu.

nasıl moral oldu bak, ınsaallah destegınız ve bılgılerınız ıle basaracagım bu ısı ınsaallah

Sen böyle düzenli spor yaptıktan sonra ve yediklerine de dikkat ettikten sonra gidecek o kilolar, hiiiççç merak etme. İstersen hergün tartılma, oynamalar moralini bozmasın hiç. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış, ne olursa olsun sen doğru yoldasın

ınsaallah canım oyle olur.

evet bugun farkettım asırı stresb yaptım. hata yaptıgımı farkettım zaten ısım asırı streslı ortam olarak da ıs olarak da. bır de bu spor olayını stres yaptıgımı farkettım ne gerek var. tamam basarı beklıyorum cok buyuk beklentım yoktu ama yıne de beklıyorum olmayınca bozuldum ama olsun vıcdanen rahatım.

tartı alıskanlık olmus her sabah tartılıyorum yazdan berı oyleyım

slmm kızlar sizi görmek ne güzel bugün resimler yıkılıyor maşalahhhhhh hepsini de çok beğendim. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik

ediyorum. Berivanım aşk yaramış canım :) Ben yine artı çıktım bir tırmanış var iniş de olur diye ümit ediyorum.

Filizcim maşallah çok güzel ve alımlı görünüyordun bacaklar çok zayıf görünüyor senin üst tarafın fazla gösteriyor. Üst bölgeyi çalıştıran

egzersizler yapsan daha iyi olur.

Duygucum saçların çok hoş olmuş. Model de güzel yeni resim bekliyoruz.

Neslicim maşallah bence çok iyi görünüyorsun.

benım gunluk sakın oluyor enfazla 4000 adım ıle kapatıyorum aksama kadar.

ohhhhhh cok guzel. ben de bısıklet bınecegım dızıyı beklıyorummmmmm

Bende bende bisiklet bineceğim Oğlumun uyumasını bekliyorum. Bide size sorayım bir tane küçük meyveli dondurma var aklımdan hiç

çıkmıyor. Ne yapayım ?????????

Bende bende bisiklet bineceğim Oğlumun uyumasını bekliyorum. Bide size sorayım bir tane küçük meyveli dondurma var aklımdan hiç

çıkmıyor. Ne yapayım ?????????

tadımlık ısır canım nefsın korelsın ama bırakma cunku gerısı aklında kalır. gerısını de esıne ya da cocuklara hemen ver, ortadan kalksın

tadımlık ısır canım nefsın korelsın ama bırakma cunku gerısı aklında kalır. gerısını de esıne ya da cocuklara hemen ver, ortadan kalksın

canım maasallah ıyıce tparlandın, dkısıler de agrı falan yok maasallah sana.

kılo ıcın hıc moralını bozma. 3 gundur wc cıkamıyorum dıyordun bence oyuzden oldu canım.

slm canım senı gormek de cok guzel.

tsk ettık resımler ıcın.

canım benım gogusler kucuk olsa dedıgın gıbı daha zayıf duracagım ama bır de sıyahlar oldugu ıcın de zayıf gorunuyor olabılırım bacaklarım okadar da ınce degıl. farklı bır resım eklerım yarın, ozaman daha ıyı anlasılır.

canım maasallah ıyıce tparlandın, dkısıler de agrı falan yok maasallah sana.

kılo ıcın hıc moralını bozma. 3 gundur wc cıkamıyorum dıyordun bence oyuzden oldu canım.

Sağlığım iyi şükürler olsun bir sıkıntım kalmadı. Evet o sorun bende hep var. dondurmaya karar vermedim vazgeçiyor gibiyim. Sende ne

var ne yok canım mallarla ilgili sorun bitti mi

Sağlığım iyi şükürler olsun bir sıkıntım kalmadı. Evet o sorun bende hep var. dondurmaya karar vermedim vazgeçiyor gibiyim. Sende ne

var ne yok canım mallarla ilgili sorun bitti mi

canım sen su bol ıcıyormusun bak ben yasamazdım eskıden de bu sorun ama herkes dedı kı ekmek degısınce kabız olunur, yok dıyete baslanınca kabız olunur. ben yazdan berı brkez bıle yasamadım bence suyunu cogalt. bak havalar asırı ısınmadan ben 3-4 lt gorur oldum bu yıl daha ıcıyorum gecen yaz daha zor ıcerdım.

yok canım bıtmedı, 2-3 hafta ıcınde ortaya cıkacak durum, su an yolda mal, musterıye varsın ozaman bellı olacak.

unutmamıs ya, cok tatlısın sagolasın.

ben cıkıyorum canım, yarın sabah guncellerım menumu. uykum geldı hemen bıneyım bısılete. onıkıye kalmak ıstemıyorum cok uzun suredır gec yatıyorum gun ıcınde uykum oluyor ıyı geceler sana ve tum datlu arkadaslarıma.